مشاهده نسخه کامل
: بنیه
shabnam1986
22-09-2013, 17:31
در طب سنتی اصطلاحی هست ک مثلا ب طرف میگن تو بنیه نداری
مثلا ب فلان خانوم میگن تو بنیه نداری باید غذای مقوی بخوری تا بتونی زایمان کنی
یا ب فلان بچه میگن بنیه نداره زود مریض میشه
من حدود 53 کیلو هستم و 167 کیلو وزن
برای انجام هر کاری زود خسته میشم و سریع عرق میکنم زورم کمه
رفتم دکتر طب سنتی گفت سودا هستی و بنیه ت ضعیفه
برای سودا کلی دارو داد اما برای بنیه کاری نکرد
میشه راهنمایی کنین؟
مشکل کم خونی نداری؟حالت های دیگه چه طور...سر گیجه....خواب آلودگی..بی حالی....سرد بودن دست و پا؟؟؟؟
به طور کای برای تقویت بدن..باید از انواع ویتامین ها استفاه کرد...شما می تونید قرص مولتی ویتامین استفاده کنید....
در صورت داشتن کم خونی...قرص آهن و اسید فولیک استفاد کنید.....و همین طور مواد غذایی حاوی آهن..........
از انواع میوه ها و سبزیجات استفاده کنید.........از عسل ...کنجد...انواع مغزها تغذیه کنید.......
و در نهایت اگر احساس ضعف عمومی دارین......میتونی یه آمپول نوروبیون(ب کمپلکس-ب12) تزریق کنید که هم حالت ضعف و بی حال و خستگی از بین بره...هم اگر مشکل کم خونی داشته باشی...جبران میشه...که البته اگر مشکل فشارخون بالا یا غلظت خون داری.....
نباید تزریق کنی.....و به طور کل با تجویز پزشک این آمپول رو تزریق کن......
نسیم.مجد
22-09-2013, 20:29
مشکل کم خونی نداری؟حالت های دیگه چه طور...سر گیجه....خواب آلودگی..بی حالی....سرد بودن دست و پا؟؟؟؟
به طور کای برای تقویت بدن..باید از انواع ویتامین ها استفاه کرد...شما می تونید قرص مولتی ویتامین استفاده کنید....
در صورت داشتن کم خونی...قرص آهن و اسید فولیک استفاد کنید.....و همین طور مواد غذایی حاوی آهن..........
از انواع میوه ها و سبزیجات استفاده کنید.........از عسل ...کنجد...انواع مغزها تغذیه کنید.......
و در نهایت اگر احساس ضعف عمومی دارین......میتونی یه آمپول نوروبیون(ب کمپلکس-ب12) تزریق کنید که هم حالت ضعف و بی حال و خستگی از بین بره...هم اگر مشکل کم خونی داشته باشی...جبران میشه...که البته اگر مشکل فشارخون بالا یا غلظت خون داری.....
نباید تزریق کنی.....و به طور کل با تجویز پزشک این آمپول رو تزریق کن......
آمپول نوروبیون اسم ایرانیش چیه؟
آمپول نوروبیون اسم ایرانیش چیه؟
در واقع همون آمپول ب کمپلکس ب12 هست..که با هم ترکیب شده در یک آمپول و به این نام به فروش میرسه....
بری داروخونه بگی نوروبیون..همون ایرانی ش رو بهتون میدم.......مگر اینکه رو خارجی بودنش خودت تاکید کنی.....که در حال حاضرم پیدا نمیشه خارجی ...
و در نهایت اگر احساس ضعف عمومی دارین......میتونی یه آمپول نوروبیون(ب کمپلکس-ب12) تزریق کنید
فارماتون بخوره بهتر نیست براش؟بعد از عمل های جراحی و وزن کم خیلی تجویز میشه.
فارماتون بخوره بهتر نیست براش؟بعد از عمل های جراحی و وزن کم خیلی تجویز میشه.
فارماتون هم در واقع میشه گفت همون مولتی ویتامین هست.....با مشورت پزشک..مصرفش مشکلی نداره..........
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.