ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره ی خرید لپ تاپ تا 5 میلیون و 600

Mahdi_Co_1368
19-09-2013, 12:07
سلام

لپ تاپ میخوام تا 56،000،000 ریال

ملاک من :
1- داشتن هارد SSD
2- سرعت انتقال داده و پردازش
3- گرافیک

Public Enemy
20-09-2013, 01:13
دوست عزیز بودجه شما در بد منطقه ای قرار داره :n02:

چون در این رنج قیمت لپ تاپ خوب در بازار نداریم

شما 2 تا انتخاب داری :

1 - یکم دیگه روش پول بذاری یه اپل بگیری ( البته شاید بتونی تخفیف بگیری )

2 - بری Asus n550 رو بخری که 4 میلیون تومان هست و صفحه نمایش لمسی داره . سپس خودتون یه هارد SSD بهش اضافه کنین . از نظر پردازنده گرافیکی از Macbook هم قوی تره ( Nvidia 750M )

به هر حال سلیقه خودتونه دل کندن از جفتشون سخته :n02:

NOR-1
20-09-2013, 01:47
سلام

لپ تاپ میخوام تا 56،000،000 ریال

ملاک من :
1- داشتن هارد SSD
2- سرعت انتقال داده و پردازش
3- گرافیک

شما مطمئنین یه لپ تاپ 5 تومانی لازم دارین؟ دقیقاً میشه بگین چه انتظاری از لپ تاپ دارین؟
اگه کارتون اونقدر سنگین باشه باید از 5 تا 10 تومان دنبال لپ تاپ باشین مثل سری ELITE BOOK hp اما نمیدونم قدرت Nvidea Quadro چقدره اما اگه پیدا بشه بالای 10 میلیون

MichealJackson
20-09-2013, 10:50
البته asus n550 فکر نکنم هارد اضافی بخوره برای این کار باید هارد اصلی رو جایگزین کرد.
همونطور که دوستان گفتن بودجه شما بدجایی قرر داره یا باید روش بزارین یا ازش کم کنین.

Public Enemy
20-09-2013, 11:24
البته asus n550 فکر نکنم هارد اضافی بخوره برای این کار باید هارد اصلی رو جایگزین کرد.
همونطور که دوستان گفتن بودجه شما بدجایی قرر داره یا باید روش بزارین یا ازش کم کنین.

بله دوست عزیز کاملا حق با شماست با سایت های Custom Config که چک می کنم متاسفانه جا برای افزایش هارد دوم وجود نداره . ولی با در اوردن درایور اپتیکال می شه یه SSD به اون اضافه کرد با با این هزینه ای که دوست عزیزمون می کنن می تونن یه اوپتیکال درایو اکسترنال بگیرند .

به هر حال پیشنهاد بود

blueman200
20-09-2013, 19:06
دوست عزیزn550 الان با درایو SSD هایبرید با 1ترابایت هارد تو همین سایتهای داخلی عرضه شده

Public Enemy
20-09-2013, 19:28
دوست عزیزn550 الان با درایو SSD هایبرید با 1ترابایت هارد تو همین سایتهای داخلی عرضه شده

می شه لینک بدین ؟ من که سایت معتبر خارجی Xoticpc رو بررسی می کنم آپشنی برای هارد دیسک دوم جز در اوردن Optical Bay نیست .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سایت های ایرانی رو هم که جستجو می کنم یا نوشتن موجود نیست یا قیمت ندادن و تو مشخصات اشاره ای به هارد SSD نشده و فقط تو سطر اول گفتن 1000 + 64 SSD

3274
20-09-2013, 19:35
من دو پیشنهاد بشما میکنم ببینید کدوم براتون مناسبه
میتوانید یک لپتاپ 17 اینچی تهیه کنید بعد یکی از دو تا هاردش را درآورده و بجاش SSD رایج 2.5 اینچی جا بزنید
یا اینکه میتونید دنبال لپتاپهایی چه 15 و چه 17 اینچی باشید که شیار آنبورد mSATA داشته باشند اونوقت با خرید یک mSATA SSD که در اصل 1.8 اینچی اما بدون باکس است بدون اینکه هارد اصلی و یا درایو نوری را مجبور باشید دست بزنید صاحب یک SSD میشوید. اینکار رو خود من انجام دادم و راضیم

شما مطمئنین یه لپ تاپ 5 تومانی لازم دارین؟ دقیقاً میشه بگین چه انتظاری از لپ تاپ دارین؟
اگه کارتون اونقدر سنگین باشه باید از 5 تا 10 تومان دنبال لپ تاپ باشین مثل سری ELITE BOOK hp اما نمیدونم قدرت Nvidea Quadro چقدره اما اگه پیدا بشه بالای 10 میلیون
دوست عزیز گرافیک Nvidia Quadro مخصوص افرادیه که کارهای تخصصی گرافیکی میخواهند انجام بدند . اصلاً بدرد بازی نمیخوره

Public Enemy
20-09-2013, 19:41
میتوانید یک لپتاپ 17 اینچی تهیه کنید بعد یکی از دو تا هاردش را درآورده و بجاش SSD رایج 2.5 اینچی جا بزنید
یا اینکه میتونید دنبال لپتاپهایی چه 15 و چه 17 اینچی باشید که شیار آنبورد mSATA داشته باشند اونوقت با خرید یک mSATA SSD که در اصل 1.8 اینچی اما بدون باکس است بدون اینکه هارد اصلی و یا درایو نوری را مجبور باشید دست بزنید صاحب یک SSD میشوید. اینکار رو خود من انجام دادم و راضیم

دوست عزیز گرافیک Nvidia Quadro مخصوص افرادیه که کارهای تخصصی گرافیکی میخواهند انجام بدند . اصلاً بدرد بازی نمیخوره

ظاهرا N550V رابط mSATA نداره چون توی Xotic PC و بقیه سایت ها اشاره ای به mSATA نشده و همین مشکل سازه .

در مورد Quadro هم تقریبا حق با شماست . نسبت به قیمتشون فوق العاده بالاشون قدرت کافی برای بازی رو نمی دن . در ضمن بیشتر Quadro ها برای CAD و استفاده های صنعتی به کار می رن

3274
20-09-2013, 19:46
Nvidia Quadro و AMD FirePro چه برای دسکتاپ و چه لپتاپ ویژه ی کارهای گرافیکی حرفه ای مخصوصاً سه بعدی و انیمیشن هستند. حالا در CAD هم شاید مثمر ثمر باشه
ضمناً در حال حاضر mSATA SSD تا سقف 512GB و "SSD 2.5 تا سقف 1TB ساخته شده.

Public Enemy
20-09-2013, 19:55
Nvidia Quadro و AMD FirePro چه برای دسکتاپ و چه لپتاپ ویژه ی کارهای گرافیکی حرفه ای مخصوصاً سه بعدی و انیمیشن هستند. حالا در CAD هم شاید مثمر ثمر باشه
ضمناً در حال حاضر mSATA SSD تا سقف 512GB و "SSD 2.5 تا سقف 1TB ساخته شده.

دوست عزیز کار های گرافیکی حرفه ای و یا Advanced Rendering زیر مجموعه ای از CAD هستن . CAD نام کلی هستش .

دوستان یه سر به Wikipedia و Quadro ی Nvidia بزنن متوجه می شن صریح اشاره شده CAD . متاسفانه هنوز ایران معنی CAD درست جا نیفتاده .

_________

احساس می کنم منظور من بد جا افتاده چون دوستان گفتن Quadro اصلا به درد بازی نمی خوره ولی من گفتم نسبت به قیمتش قدرت کافی واسه بازی رو نمی ده ! ولی می شه باهاش بازی کرد . مثلا به قول دوستمون اگه یه لپ تاپ Quadro با قیمت 10 میلیون باشه ، تو بازی قدرت یه لپ تاپ 6 میلیونی رو به شما میده

به طور مثال K5000M تقریبا تو بازی برابر GTX 675M هستش . ولی یه لپ تاپ با K5000M حدود 4.5 میلیون تومن گروتنتر در میاد با همین سخت افزار !!!! که اصلا به صرفه نیست در بازی

Capital
20-09-2013, 21:47
بهترین لپ تاپی که این دوستمون میتونند انتخاب کنند به طور حتم y510p هست که به نسبت n550jv از قدرت و امکانات بالاتری بر خوردار هست که این مدل دارای پردازنده نسل چهارم وهمچنین دارای قدرت خیلی خوبی هست و پردازش خوبی داره و همچنین گرافیک این مدل از n550jv قویتره چون درسته که جفتشون GT 750M هست اما Y510 گرافیکش DDR5 میباشد و همچنین این مدل دارای کیفیت ساخت بالا و دارای بلوری و دارای پورت های غنی و همچنین باتری این مدل امتحان خودشو پس داده و دارای شارژدهی خوبی میباشد و از امکانات جالب این مدل این است که شما میتونید به جای درایور نوری کارت گرافیک یا هارد اضافی یا فن خنک کننده قرار بدین همچنین در مورد طراحی مدل Y510 باید بگم که این مدل دارای 60 درصد المینیوم بهینه شده میباشد که احساس قدرت و استحکام رو به مصرف کننده انتقال میدهد همچنین در مورد اسپیکرهای این لپ تاپ باید بگم که فوق العاده میباشد و در مورد امکانات دیگش باید بگم که y510p تنها لپ تاپی هست که امکان استفاده از 4 تا هارد داخلی رو به شما میدهد و در مورد کارت گرافیک طی تست هایی که انجام شد این مدل توانست بازی craysis 3 در حالت hight با 37 فریم اجرا کند تازه بدون کارت گرافیک دوم البته در ایران کارت گرافیک دومش وجود دارد اما میتونید از اون ور جورش کنید.در کل باید بگم که مدل n550jv هم خیلی خوبه اما خوب y510p یه سر و گردن بهتره و دارای امکانات بیشتر میباشد.

3274
20-09-2013, 22:56
شک نکن لنوو y510p از هر جهت دستگاه بهتریه البته توی فکر مدل SLI نباید بود چون با توجه به ابعاد کوچکش بیش از حد توی تستها داغ میشه و اصلا جالب نیست مثلا بدنه ی آلومینیومی تا 56°C و هسته های CPU و GPU تا حدود98°C داغ میشه که فکر نکنم کول پدها هم کمکی بحالش بکنند.البته با غیر فعال کردن Turbo Boost کمی پردازنده خنکتر میشه.
از نکات مهمش اینکه شیار اختصاصی mSATA SSD داره البته mini SSD خودش از برند تایوانی Liteonit هست (احتمالا همون Liteon خودمون) که در زمینه ی SSD معروفیتی نداره و اگه بمن باشه بدون این mSSD تهیه میکنم و بعد خودم یک جنس معتبرتر و پرظرفیت تر براش تهیه میکنم چون ظرفیت ناچیز 24GB برای Cache کارایی داره نه نصب ویندوز.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نمایشگرش هم با اینه TN LCD هست ولی بازم کیفیت خیلی خوبی داره و دستکمی از IPS LCD نداره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NOR-1
22-09-2013, 03:54

مگه گفتن برای بازی میخوام؟ شما کلمه گرافیک فقط تو بازی میبینین؟ فوتوشاپ کار گرافیکی نیست ؟

3274
22-09-2013, 06:33
مگه گفتن برای بازی میخوام؟ شما کلمه گرافیک فقط تو بازی میبینین؟ فوتوشاپ کار گرافیکی نیست ؟
خالا مگه گفتن برای فوتوشاپ میخوام! شما کلمه ی گرافیک فقط تو فوتوشاپ میبینین؟ بازی کار گرافیکی نیست ؟
(جمله ی خودم رو با لحن خودتون نوشتم)
عزیزجان من خودم 9 ساله کارم تخصصی فقط لپتاپ هست.
حتی گرافیکهای Geforce و Radeon هم برای برنامه های تخصصی گرافیکی کارایی مناسبی دارند و امروزه در این برنامه ها قابلیت GPU Acceleration برای این چیپها تعریف شده و هیچ نیازی به رفتن بسوی Quadro و FirePro حتی برای کاربردهای تخصصی 3d برای افراد عادی نیست.
این چیپها برای کسب و کارهای خاص طراحی شدند.

Public Enemy
22-09-2013, 11:16
خالا مگه گفتن برای فوتوشاپ میخوام! شما کلمه ی گرافیک فقط تو فوتوشاپ میبینین؟ بازی کار گرافیکی نیست ؟
(جمله ی خودم رو با لحن خودتون نوشتم)
عزیزجان من خودم 9 ساله کارم تخصصی فقط لپتاپ هست.
حتی گرافیکهای Geforce و Radeon هم برای برنامه های تخصصی گرافیکی کارایی مناسبی دارند و امروزه در این برنامه ها قابلیت GPU Acceleration برای این چیپها تعریف شده و هیچ نیازی به رفتن بسوی Quadro و FirePro حتی برای کاربردهای تخصصی 3d برای افراد عادی نیست.
این چیپها برای کسب و کارهای خاص طراحی شدند.

دوستان قبلا هم گفتم برای Quadro و Firepro از لفط CAD استفاده کنین هم کامل تره یعنی کار های گرافیکی صنعتی رو پوشش می ده ، هم کاربران به اشتباه نمی افتند . :n01:
حرف دوستمون رو هم قبول دارم این کارت گرافیک ها برای کسب و کار های خاص ( CAD ) طراحی شدن . مثل Workstation ها که به دلیل اینکه از حافظه ECC بهره می برند بسیار مناسبند و یا انیمیشن سازی های حرفه ای .

ولی برای افراد عادی ارزش نداره خریداری بشن خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــلی بالا هستن