ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد سیگیت

イラン·イスラム共和国
17-09-2013, 09:49
سلام به همه دوستان من یه هارد سیگیت پرتابل خریدم .یک پلاستیک روی این هارد کشیدن که از نشستن غبار روی اون جلوگیری میکنه ایا باید این پلاستیک برای خنک شدن بهتر هارد کند یا نه ایراد نداره با همین پلاستیک کار کنم

ata.royalfalcon
17-09-2013, 11:25
سلام به همه دوستان من یه هارد سیگیت پرتابل خریدم .یک پلاستیک روی این هارد کشیدن که از نشستن غبار روی اون جلوگیری میکنه ایا باید این پلاستیک برای خنک شدن بهتر هارد کند یا نه ایراد نداره با همین پلاستیک کار کنم
سلام .
اگر جدا نكنيد ايرادي نداره . ضخامت اين نايلون آنقدر ضخيم نيست كه باعث گرم شدن هارد بشه . وجود اين نايلون باعث حفاظت بدنه هارد از خط و خش و كثيفي ميشه .

イラン·イスラム共和国
17-09-2013, 11:47
ممنون از پاسختون سه تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:

1-یک نرم افزار داخل هارد احتیاج نصب کنم چه مزایایی داره؟لطفا دقیق بفرمایید
2-احتیاج هارد به صورت انلاین رجیستر کنم؟
3- من از نرم افزار USB safely remove استفاده میکنم ولی وقتی که میخواستم هارد جدا کنم و از نظر نرم افزاری اون uninstall میکردم باز ال ای دی هارد روشن بود چکار کنم به همین صورت از کامپیوتر جداش کنم؟ مشکلی نداره ؟ به هارد صدمه ای وارد نمیشه؟

ata.royalfalcon
17-09-2013, 17:02

3- من از نرم افزار USB safely remove استفاده میکنم ولی وقتی که میخواستم هارد جدا کنم و از نظر نرم افزاری اون uninstall میکردم باز ال ای دی هارد روشن بود چکار کنم به همین صورت از کامپیوتر جداش کنم؟ مشکلی نداره ؟ به هارد صدمه ای وارد نمیشه؟

1. ضرورتی به نصب نرم افزارها نیست و بدون آنهم میتونید از هارد استفاده کنید . نحوه کار با نرم افزارها معمولاً در user manual بطور تفضیل توضیح داده میشه . بعنوان مثال نحوه کار با Seagate Dashboard در مدلهای Backup plus را میتونید از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید (تعداد صفحات زیاد و ترجمه کردن آن وقتگیر هست) .
2. احتیاجی نیست .
3. علاوه بر USB safely remove میتونید از Zentimo xStorage Manager هم استفاده کنید . آخرین ورژن موجود را نصب کنید . همچنین در تنظيمات هر دو برنامه قسمت Power off the device after the device stopping تيك خورده باشه (عكسهاي زير) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir200812
17-09-2013, 17:06

من هیچ وقت نه اون نرم افزار رو نصب کردم نه رجیستر کردم!

کلا هارد ها اینطوری هستند، بعد ریموو هم چراغشون روشن میمونه!
من که حدود 2 سالی هست همینطوری بیرون میکشم و مشکلی نداشته!
*البته یادمه روی وسترن دیجیتال ها یه نرمافزاری بود که وقتی از اون طریق ریموو میکردم هارد کلا خاموش میشد!

ata.royalfalcon
17-09-2013, 18:27
من هیچ وقت نه اون نرم افزار رو نصب کردم نه رجیستر کردم!

من که حدود 2 سالی هست همینطوری بیرون میکشم و مشکلی نداشته!
*البته یادمه روی وسترن دیجیتال ها یه نرمافزاری بود که وقتی از اون طریق ریموو میکردم هارد کلا خاموش میشد!

این جمله درست نیست . این مشکل بیشتر در win 7 یا win vista دیده میشه نه اینکه همه هاردها این مشکل را داشته باشند . در winxp یا win8 این مشکل وجود ندارد . حتی بدون نصب این برنامه و با اصلاح رجیستری ویندوز هم میتوان این مسئله حل کرد (لینک راه حل رجیستری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

イラン·イスラム共和国
17-09-2013, 21:59
سلام ممنون از راهنمایی هر دو شما دوستان.

در برنامه USB safely remove من چنین بخشی وجود ندارد. البته مهم نیست برنامه ای که لطف کردید را دانلود میکنم. اگر لینک اخرین ورژن این برنامه همراه با کرکش را نیز قرار میدادید ممنون میشدم.

سوال دیگری دارم برای پسورد گذاری چه برنامه ای پیشنهاد میدهید که هم ساده باشد و هم معتبر؟ و همچنین برای بازیابی فایلها؟

برای کپی از نرم افزار tera copy استفده میکنم ولی احساس میکنم نرم افزار ویندوز بهتر عمل میکند برای این کار چه پیشنهادی دارید؟

ata.royalfalcon
18-09-2013, 08:43
سلام ممنون از راهنمایی هر دو شما دوستان.

در برنامه USB safely remove من چنین بخشی وجود ندارد. البته مهم نیست برنامه ای که لطف کردید را دانلود میکنم. اگر لینک اخرین ورژن این برنامه همراه با کرکش را نیز قرار میدادید ممنون میشدم.

سوال دیگری دارم برای پسورد گذاری چه برنامه ای پیشنهاد میدهید که هم ساده باشد و هم معتبر؟ و همچنین برای بازیابی فایلها؟

برای کپی از نرم افزار tera copy استفده میکنم ولی احساس میکنم نرم افزار ویندوز بهتر عمل میکند برای این کار چه پیشنهادی دارید؟

براي دانلود اين برنامه به آخرين پست اين تاپيك مراجعه كنيد (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . دقت كنيد كه براي دانلود بصورت رايگان بايد روي لينك I want download for free كليك كنيد .

در برنامه USB safely remove من چنین بخشی وجود ندارد.

احتمالاً ورژن قديمي بوده . ضمناً از منوي option ميتونيد به اين گزينه دسترسي داشته باشيد .

برای پسورد گذاری چه برنامه ای پیشنهاد میدهید که هم ساده باشد و هم معتبر؟

برای رمز گذاری داده ها میتونید از نرم افزار رایگان ولی پرقدرت true crypt استفاده کنید . برای encrypt کردن داده ها توسط این برنامه دو راه هست .
1. کل فضای هارد encrypt بشه (آموزش مختصر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
2. یه فایل ظرف (container) بسازید و داده ها را داخل این فایل بریزید (آموزش مختصر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).

بهترين نرم افزار براي copy/past يا move كردن ديتا همين teracopy هست .

イラン·イスラム共和国
18-09-2013, 13:07
ممنون از راهنماییتون ولی با اینکه ورژن جدید USB safely remove نصب و تنظیمات را به همان شکل که فرمودید انجام دادم مشکل من با خاموش شدن هارد بعد از uninstall کردن حل نشد. حتی بعد از ان از راه حل رجیستری هم اسفاده کردم و تمام مراحل را رفتم ولی دیدم که تمام تنظیمات از قبل انجام شده و احتیاج به ویرایش نیست.:n13:

راه حل دیگری به نظرتون نمیرسه؟

amin714
22-10-2013, 12:56

تا جایی که من میدونم هاردهای اکسترنال وقتی اطلاعاتی رد و بدل نمیشه و وقتی safe remove میکنی، هد دیگه روی پلاتر نیست.

در نتیجه فکر نکنم وقتی چراغ روشنه و هد هم کار نمیکنه، جدا کردنش مشکلی پیش بیاره.

ata.royalfalcon
22-10-2013, 14:41
تا جایی که من میدونم هاردهای اکسترنال وقتی اطلاعاتی رد و بدل نمیشه و وقتی safe remove میکنی، هد دیگه روی پلاتر نیست.

در نتیجه فکر نکنم وقتی چراغ روشنه و هد هم کار نمیکنه، جدا کردنش مشکلی پیش بیاره.

البته ردو بدل نشدن اطلاعات بدين معني نيست كه هد بر روي پلاتر نيست ، ممكنه هارد در حالت Idle باشه . در حالت Idle بافر و موتور و ساير اجزاء الكترونيكي فعال و هد بر روي پلاتر و برروي يكي از ترك ها هست . تنها در حالتهاي Standby mode و Sleep mode هست كه هد روي پلاتر نيست .
در حالت Standby mode بافر هنور فعال هست ولي هد در حالت پاركينگ و موتور هارد فاقد چرخش هست در صورتيكه در حالت Sleep mode بافر غير فعال و هد در حالت پاركينگ و موتور هارد فاقد چرخش هست .

bijanaram
13-11-2013, 01:27
سلام.چندتا سوال داشتم.من یک هارد آداپتوری seagate backup plus 3TB گرفتم که می خواستم بدونم دمای مناسب برای این هارد چقدر هست.چون یکبار به57 درجه هم رسید.با نرم افزار شامپو تستش کردم و گفته بود دماش زیاد هست.آیا ممکنه فنش درست کار نکنه؟سوال بعد:وقتی واسه بار دوم نصبش کردم یک صدا مثل آژیر داد و بعد از چند ثانیه قطع شد که یک مقدار نگرانم کرد...آیا مهمه؟سوال آخر اینکه این مدل رو که به صورت پیش فرض ایستاده هست رو میشه خوابوند و اگر جواب مثبته از کدوم طرفش؟با تشکر فراوان

amir.h.r.j
13-11-2013, 10:12
یه سوال دوست خوبم . مدتیه ذهنمو مشغولیده .イラン·イスラム共和国 یعنی چی ؟:n02:

ata.royalfalcon
13-11-2013, 10:27
سلام.چندتا سوال داشتم.من یک هارد آداپتوری seagate backup plus 3TB گرفتم که می خواستم بدونم دمای مناسب برای این هارد چقدر هست.چون یکبار به57 درجه هم رسید.با نرم افزار شامپو تستش کردم و گفته بود دماش زیاد هست.آیا ممکنه فنش درست کار نکنه؟سوال بعد:وقتی واسه بار دوم نصبش کردم یک صدا مثل آژیر داد و بعد از چند ثانیه قطع شد که یک مقدار نگرانم کرد...آیا مهمه؟سوال آخر اینکه این مدل رو که به صورت پیش فرض ایستاده هست رو میشه خوابوند و اگر جواب مثبته از کدوم طرفش؟با تشکر فراوان

سلام .

این دما بالا هست و اگر چندین بار تکرار بشه و یا به مدت طولانی در دمای بالا کار کند باعث خرابی خواهد شد ولی اگر بصورت لحظه ای به این دما رسیده و دیگه تکرار نشه ایرادی ندارد . در دیتاشیت هاردهای سری 7200.14د، حداکثر Temperature drive case در حدود 60 درجه هست ولی نباید به مدت طولانی در این دمای بالا کار کند .

این مدلها فن ندارند و در نتیجه برای کمک به تهویه باید از فن استفاده کنید . میتونید بصورت خوابیده هم استفاده کنید اما توصیه میشه که طرفی که لیبل هارد اینترنال روی آن چسبانیده شده رو به بالا باشه . هماطوریکه میدونید برد سبز رنگ (pcb) هارد در قسمت پشتی آن نصب میشه و در نتیجه کانکتورهای sata و برق به یک طرف نزدیکتر هست . در عکس زیر قسمت پشتی را مشخص کردم و این طرف باید روی میز قرار بگیره و طرف دیگر رو به بالا باشه .

ضمناً وقتیکه بصورت خوابیده استفاده میشه در مقایسه با حالت ایستاده تهویه بسادگی انجام نمیشه پس حتماً دمای هارد را چک کنید .

یه سوال دوست خوبم . مدتیه ذهنمو مشغولیده .イラン·イスラム共和国 یعنی چی ؟:n02:

جمهوری اسلامی ایران .

از translate.google.com استفاده کنید .

bijanaram
15-11-2013, 08:02
ممنون از پاسخ کاملت.یک سوال دیگه.
واسه
seagate backup plus 3TB دمای بین 45 تا 55 درجه طبیعیه یا ببرمش گارانتی؟
و اینکه گفتی از فن استفاده کنم از چه فنی باید استفاده بشه؟

ata.royalfalcon
15-11-2013, 09:22
ممنون از پاسخ کاملت.یک سوال دیگه.
واسه
seagate backup plus 3TB دمای بین 45 تا 55 درجه طبیعیه یا ببرمش گارانتی؟

این مدلها اصولاً بیشتر گرم میکنند (دماهای بالاتری هم دیده شده) و فرستادن به گارانتی مشکل شما را حل نخواهد کرد مگر اینکه مدلهای دیگری بخرید . تنها راه موثر جهت کاهش دما استفاده از فن هست .

فرقی نمیکنه که از چه فنی استفاده بشه . در ساده ترین حالت میتونید یه فن 8 سانتیمتری بخرید (فنهایی که داخل کیس نصب میشوند) و در پشت هارد اکسترنال طوری قرار بدید طوری که هوا خنک وارد منافذ و شبکه های تهویه بشه . دقت کنید که فن را به هارد اکسترنال نچسبانید .

gg123456
16-09-2014, 19:13
سلام
من 3-4 روز پیش یه هارد Seagate Backup Plus Drive 3TB دسکتاپی که آداپتورم داره خریدم منتهی وقتی وصلش کردم فایلهایه داخلش رو یه جا کپی کردم بعد هارد رو فرمت کردم که پارتیشن بندیش کنم فایلهایه داخلش رو که یه جا کپی کردم ریختم توش منتهی حواسم نبود undopaste کردم طوری که اصلا فایلها ناپدید شدن رفتم از systemrestore
استفاده کنم اونجام گویا یه خرابکاری شد تاریخ های سیستم پاک شدن طوری که دسترسی یه روزهای قبل برای برگردوندن هم ندارم حالا موندم چیکار کنم اگه از دوستان کسی این مدل رو داره میتونه فایلهاشو برام بفرسته یا اینکه بگه چیکار کنم تا این فایلها رو برگردونم :n03:

ata.royalfalcon
16-09-2014, 19:56
سلام
من 3-4 روز پیش یه هارد Seagate Backup Plus Drive 3TB دسکتاپی که آداپتورم داره خریدم منتهی وقتی وصلش کردم فایلهایه داخلش رو یه جا کپی کردم بعد هارد رو فرمت کردم که پارتیشن بندیش کنم فایلهایه داخلش رو که یه جا کپی کردم ریختم توش منتهی حواسم نبود undopaste کردم طوری که اصلا فایلها ناپدید شدن رفتم از systemrestore
استفاده کنم اونجام گویا یه خرابکاری شد تاریخ های سیستم پاک شدن طوری که دسترسی یه روزهای قبل برای برگردوندن هم ندارم حالا موندم چیکار کنم اگه از دوستان کسی این مدل رو داره میتونه فایلهاشو برام بفرسته یا اینکه بگه چیکار کنم تا این فایلها رو برگردونم :n03:

سلام .

منظورتان برنامه Seagate Dashboard for Windows هست ؟ این برنامه را میتونید از لینک زیر دانلود کنید .

gg123456
16-09-2014, 20:07
اینا فایلهایه داخلش بودن Autorun - BackupPlusDeskIcon - Seagate Dashboard Installer - Seagate Dashboard Installer.dmg - Warranty
که در الان دیگه موجود نیستن و از اونجایی که بنده با اینجور برنامه ها آشنا نیستم نمیدونم چی بودن ؟ و کارایی شون چی هست؟
حالا چه باید بکنم نمیدونم :n03:

SETIZEN
16-09-2014, 20:16
Seagate Dashboard Installer.dmg نسخه mac os x اون نرم افزار هست.

Seagate Dashboard Installer هم فرمتش exe باید باشه و مربوط به نسخه ویندوزی هست. چون مخفی کردن پسوند های شناخته شده تیکش خورده شده اون رو نمیبینی:n01:

تو اون لینکی که عطاجان برای نسخه ویندوزی دادند لینک نسخه مک هم موجود هست.

میمونه اون دو تا که یکیش یه آیکون هست و اون فایل اوتوران برای این که آیکون پیشفرض نمایش درایو هاردتون در My Computer اون آیکون باشه:n06:

gg123456
16-09-2014, 20:20
خوب این ورژنهاش فرق میکنه یا برای هر هاردی متفاوته یا فرقی نمیکنه بعد آیکونش هم اونجا موجوده برای دانلود
ممنون از همه دوستان گلم بابت کمک هاشون:n16:

SETIZEN
16-09-2014, 21:22
اگه اون لینک رو مطالعه کرده باشید گفته:
Seagate Dashboard is software that originally came on the Seagate Backup Plus, Seagate Slim and Seagate Central drives

بنابر این، این نرم افزار مربوط به هارد شما هم هست.:n06:

آیکونش رو ندارم ولی اگه پیدا کردید یا هر آیکون دلخواه دیگه خواستید بگذارید، تو ریشه درایو هاردتون آیکون رو کپی کنید و یه فایل بسازید و محتواش رو به این صورت در نظر بگیرید:

[autorun]
icon="icon file name.ico"

به جای icon file name اسم آیکون رو جایگزین کنید:n01:

gg123456
17-09-2014, 19:55
ممنون از راهنماییت دستت درد نکنه آقا لطف کردی :n06:

kertob
22-09-2014, 13:16
سلام
من هارد 500 سگیت دارم یه 2 سالی میشه اما الآن مشکل پیدا کرده اوایل فایل تو درایوای آخرش کپی یا پیست نمی شد(پارتیشن بندی کرده بودم)گفتم ساید ایراد از پارتیشن کلا فرمت کردم دوباره پارتیشن کردم فقط درایو آخرم ساخته نشد الان که دیگه کلا ین سنگین میاد بالا یا نمیاد چی کار کنم تعمیرشم که نمی کنن

:n27:

ata.royalfalcon
22-09-2014, 13:42
سلام
من هارد 500 سگیت دارم یه 2 سالی میشه اما الآن مشکل پیدا کرده اوایل فایل تو درایوای آخرش کپی یا پیست نمی شد(پارتیشن بندی کرده بودم)گفتم ساید ایراد از پارتیشن کلا فرمت کردم دوباره پارتیشن کردم فقط درایو آخرم ساخته نشد الان که دیگه کلا ین سنگین میاد بالا یا نمیاد چی کار کنم تعمیرشم که نمی کنن

:n27:

سلام .

احتمالاً كه بدسكتوري دارد . SMART Status را بررسي كنيد . براي اينكار ميتونيد از قسمت Health برنامه HDtune استفاده كنيد و ببينيد OK هستند و يا خير (عكس يگذاريد) .