ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض گرافیک سوخته ی لپ تاپ سونی مدل VGN AR-870 USA

d12amir
16-09-2013, 01:48
سلام گرافیک لپ تاپ من سوخته امکان تعویضش هست ؟حدود قیمت رو کسی میدونه ؟مشخصات لپ تاپ : cpu : Intel Core 2 duo T8100 2.1ghMermory :4 GB DDR2HDD:500VGA:Nvidia Geforce 8400 GTمنوون میشم سریع جواب بدید

hasanoooooooo
16-09-2013, 02:06
این که میگی سوخته یعنی تعمیر کار بهت اینو گفته؟ اخه اکثزا مشکل چیپها لوز شدن یا قطع ارتباط یکی از پایه های چیپ گرافیک هست که میشه با هیتر یا بهترش با تعویض قلع چیپ رو راه بندازن و در اخر چیپ رو عوض میکنن... اگه اشتباه نکنم از چیپ شما باید تو بازار پیدا بشه... فقط فکر نمیکنم نو باشه این چیپها... قیمتشم با دستمزد تو این وضعیت گرونی نباید بالای 250 باشه... البته اینو هم بگم بعضی وقتها برد چیپ جدید رو قبول نمیکنه.

rouin
16-09-2013, 11:10
منم همین مشکل را دارم

d12amir
16-09-2013, 11:12
این که میگی سوخته یعنی تعمیر کار بهت اینو گفته؟ اخه اکثزا مشکل چیپها لوز شدن یا قطع ارتباط یکی از پایه های چیپ گرافیک هست که میشه با هیتر یا بهترش با تعویض قلع چیپ رو راه بندازن و در اخر چیپ رو عوض میکنن... اگه اشتباه نکنم از چیپ شما باید تو بازار پیدا بشه... فقط فکر نمیکنم نو باشه این چیپها... قیمتشم با دستمزد تو این وضعیت گرونی نباید بالای 250 باشه... البته اینو هم بگم بعضی وقتها برد چیپ جدید رو قبول نمیکنه.

منونم از جوابتون .خیر تعمیر کار نگفته من خودم چون وقتی لپ تاپ رو رشن میکردم رنگ ها قاطی میشد حتی تو تنظیمات بایوس و لودینگ ویندوز اینطور حدس زدم

hasanoooooooo
16-09-2013, 13:30
منونم از جوابتون .خیر تعمیر کار نگفته من خودم چون وقتی لپ تاپ رو رشن میکردم رنگ ها قاطی میشد حتی تو تنظیمات بایوس و لودینگ ویندوز اینطور حدس زدم

لپتاپ رو به مانیتور یا تلوزیون وصل کن اگه باز هم مشکل برقرار بود که اره مشکل از چیپ هست.. اگه نه که مشکل از lcd هست....
اگه از چیپ باشه دیگه بهتره غید درست کردنشو بزنید .

d12amir
16-09-2013, 15:34
لپتاپ رو به مانیتور یا تلوزیون وصل کن اگه باز هم مشکل برقرار بود که اره مشکل از چیپ هست.. اگه نه که مشکل از lcd هست....
اگه از چیپ باشه دیگه بهتره غید درست کردنشو بزنید .

مرسی از جوابتون . ولی اگه از چیپ باشه که توی پست بالا گفته بودید پیدا میشه حدود 250 تومن ولی الان میگید غیدشو بزنم اخر درست میشه یا نه ؟

d12amir
16-09-2013, 15:49
مرسی از جوابتون . ولی اگه از چیپ باشه که توی پست بالا گفته بودید پیدا میشه حدود 250 تومن ولی الان میگید غیدشو بزنم اخر درست میشه یا نه ؟

امکان اتصال به مانیتور رو ندارم ولی از بین رنگ های قاطی به سختی خواستم که روزلوشن رو تغییر بدم اما امکانش نیس فقط یه گزینه ی دیفالت داره

hasanoooooooo
16-09-2013, 16:48
باید به یک منیتور حمما وصل کنی و تست بزنی.... بله وقتی چیپ هم عوض بشه بازم مثل روز اول نمیشه و باید غید باز یکردن رو کلا زد و لپتاپ رو خنک نگه داشت

d12amir
16-09-2013, 17:55
باید به یک منیتور حمما وصل کنی و تست بزنی.... بله وقتی چیپ هم عوض بشه بازم مثل روز اول نمیشه و باید غید باز یکردن رو کلا زد و لپتاپ رو خنک نگه داشت

بازم از پاسختون ممنونم

من با لپ تاپم اصلا بازی نمیکنم ولی فیلم های full hd میبینم کارای گرافیکی چندانی هم نمیکنم
واسه اتصال به مانیتور لپ تاپ من فول پرت هست ولی چون ویندوز اورجینال نیس و برخی درایورا نصب نیس وقتی وصل میکنم تصویر نمیاد

hasanoooooooo
16-09-2013, 18:09
بازم از پاسختون ممنونم

من با لپ تاپم اصلا بازی نمیکنم ولی فیلم های full hd میبینم کارای گرافیکی چندانی هم نمیکنم
واسه اتصال به مانیتور لپ تاپ من فول پرت هست ولی چون ویندوز اورجینال نیس و برخی درایورا نصب نیس وقتی وصل میکنم تصویر نمیاد

به مانیتور کامپیوترهای خانگی با همون دسکتاپ از طریق پورت vga به راحتی میتونی وصل کنی لپتاپ رو! اصلا نیازی به درایور نداره... از همون اول که سیستم رو روشن میکنی تصویر داخل مانیتور هم میاد.

d12amir
16-09-2013, 18:26
به مانیتور کامپیوترهای خانگی با همون دسکتاپ از طریق پورت vga به راحتی میتونی وصل کنی لپتاپ رو! اصلا نیازی به درایور نداره... از همون اول که سیستم رو روشن میکنی تصویر داخل مانیتور هم میاد.

اینکارو هم کردم ولی باز نشد دوباره تست میکنم

d12amir
16-09-2013, 19:14
اینکارو هم کردم ولی باز نشد دوباره تست میکنم

وقتی VGA را وصل میکنم چیزی نمیاد یعنی متصل نمیشه

mehrdad8086
18-09-2013, 19:44
دوست عزیز.90 درصد چیپ گرافیک شماست.البته اینم بدون همیشه هم اینطور نیست بعد از تعمیر 2 باره زود خراب بشه.
هستند دستگاههای که تعمیر کردم و دیگه مرجوع نشدن.البته چیپهای اینتل چون حرارت کمتری تولید می کنن خرابی کمتری هم دارند.
ولی بعد از تعمیر سعی کن فن رو همیشه تمیز نگه داری و لب تاب رو خنک تر از قبل نگه داری