PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لپ تاپ با قیمت حداکثر 2.5 میلیون

mohsen63
15-09-2013, 14:51
سلام دوستان
من از لپ تاپ سر در نمیارم و نمیتونم تصمیم درستی بگیرم چون همه چیزش باهمه نمیشه سوا سوا خریدش:n02: 10 تا مدل دیدم از برندهای مختلف اما هرکدوم یه ایرادی داشت پس دوستان یک لپ تاپ بهم معرفی کنین با توجه به موارد ذیل :

نکات :
* اصلا تعصب روی برند ندارم و واسم کارایی مهمه
* اگر واقعا یه لپ تاپی با ارزش بالایی باشه و قیمتش حداکثر 200 هزارتومن از اون 2.5 هم بالاتر باشه حاضرم پول بدم

انتظاری که از لپ تاپ دارم :

* اجرای سریع و بدون هنگ برنامه های مربوط به برنامه نویسی مثل Visual Studio 2013 و رندر کردن برنامه ها ( کلا من میخوام هرجا که خواستم باهاش برنامه نویسی کنم و این واسم مهمه که قابلیتشو داشته باشه که هنگ نکنه)

* اجرای بازیهای سنگین مثل کرایسیس و بازیهای ورزشی مثل PES2014 ( یه ام اس آی دیدم هر دو بازی را با هم ران کرده بود بدون کوچکترین تیکی قیمتش 2.5 بود فک کنم یا کمتر )

ویژگیهای مد نظر :

* صفحه کیبوردش ضد مایعات باشه چون من زیاد مایعات دم دستمه هی دستم میخوره میریزه:n02:

*حداقل 2 پورت USB3 داشته باشه

*اگر حسگر اثر انگشت داشته باشه عالیست

*مونیتورش طوری نباشه که نورش صفحه ش درخشان باشه هیچی داخلش معلوم نباشه و حتما LED باشه و در زیر نور آفتاب هم وضوحشو از دست نده و اندازشم بزرگ باشه

*در مقابل ضربات محکم باشه و با افتادن مثلا یه گوشی روش فرو نره:n02:

*اندازه هاردش زیاد مهم نیست چون هارد اکسترنال میخوام بگیرم

* رمش حتما بالا باشه چون من حوصله ندارم:n02:

* قابلیت نصب Win8.1 را داشته باشد

* کارت گرافیکشم که بالا باشه

* سی پی یو حتما باید اینتل باشه

* از لحاظ ظاهری هم باوقار و شیک باشه:n02:

*کیبوردش جوری باشه که واسه برنامه نویسی مناسب باشه اذیت نشم

* فنش خوب کار کنه

* وزنش چندان مهم نیست چون هرکی طاووس خواهد جور مالزی کش

* باتریش با کیفیت باشه و زمان کار کردن باهاش زیاد باشه چون من اغلب در سفرم و پیدا کردن پریز برق واسم کار مشکلی ست:n02:

* بقیه ش یادم نمیاد پس هرچی مهمه بگید سرم کلاه نره چون پول کارگریه:n02:

اگر جایی هم میشناسید معرفی کنین.

داشتن ویندوز اورجینال روی لپ تاپ مزیت بالایی هست؟:n13:

با تشکر از کلیه دوستانی که راهنمایی میکنن یا نمیکنن:n12::n16:

Capital
15-09-2013, 18:20
دوست عزیز ناراحت نشین اما کلا 2500 تا 2700 میخواین هزینه کنید و در حال حاضر با گرانی ها قیمت انچنانی که نمیخواین بدین که اینهمه میخواین که اصلا مشکل نداشته باشه ولی در کل الان تو این رنج قیمت لپ تاپ هایی که ارزش خرید داشته باشن اینها هستند: Lenovo Z500 Core i7 , MSI CX-61 I7 ,HP 4540 I7 , HP G6-2286 که از این هایی که نام بردم الویت با Z500 هست و بعد HP 4540 CORE I7 اما خوب اینها هم یه معایبی دارند که البته باز تو کل لپ تاپ های تو این قیمت بهترینند و دارای کانفیگ و کیفیت ساخت بالای هستند.

mohsen63
15-09-2013, 20:55
خب من یه چیزی میخوام که شرایطی که گفتم داشته باشه و قیمتشم اگر بالاترم بود مشکلی نیست ولی قول بده که چند سال واسم کارائی داشته باشه:n02:

Capital
16-09-2013, 20:18
خب من یه چیزی میخوام که شرایطی که گفتم داشته باشه و قیمتشم اگر بالاترم بود مشکلی نیست ولی قول بده که چند سال واسم کارائی داشته باشه:n02:
تو این رنج قیمت که خودتون نام بردین بهترین لپ تاپ هم از لحاظ کانفیگ و از هم از لحاظ کیفیت ساخت Z500 و HP 4540S CORE I7 بهترین هستند اما اگر میتونید بیشتر هزینه کنید که N46JV خیلی خوبه و دارای کانفیگ خیلی خوبی هست و همچنین تا چند سال از لحاظ کانفیگ یا همون سخت افزار شما رو بی نیاز از خرید لپ تاپ میکنه و در مورد کیفیت ساخت هم که ایسوس احتیاج به تعریف نداره چون عالیه که قیمت این مدل هم حدود 3200 هست اما باز هم اگر گرون هست میتونید ASUS N46VZ رو بگیرید که قیمتش حدود 3 تومان هست و در اخر اینو بگم که تو این رنج قیمت ها بهترین ها همین ها هستند.

mohsen63
16-09-2013, 23:52
بازم بابت راهنمایی دمت گرم . یعنی بگیرم حله دیگه،کانفیگش خیلی مهمه

قیمتاشم اگر محبت کنی دقیق بگی ممنون میشم

mohsen63
16-09-2013, 23:53
یه مورد دیگه،این z500 چند مدل داره خودش :n13: کدومش منظورته؟ کانفیگش خوبه؟

Capital
17-09-2013, 01:35
دوست عزیز z500 دارای دو نوع کانفیگ هست که یه مدلش با گرافیک GeForce 635M و پردازنده 3632QM میباشد و یه مدل دیگش هم با گرافیک 740M و پردازنده 3612QM میباشد که مدل اولی دیگه تقریبا نیست یا اگر هم باشه شاید از قبل بوده باشه ولی در کل مدل دومی خیلی خوبه یعنی با گرافیک 740M و پردازنده 3612QM و در مورد قیمت این مدل هم باید بگم که الان قیمتش از 2580 الی 2700 میباشد که اگر تو تهران هستین میتونید برید پاساژ پایتخت تا با قیمت خوب و با گارانتیه سازگار پیدا کنید و قیمت N46JV از 3200 تا 3300 میباشد و قیمت N46VZ از 3 تا 3100 میباشد.