مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید Acer Aspire E1-571G-53234G75Maks
alireza013
15-09-2013, 08:15
سلام دوستان.
دیروز رفتیم برای داداشم لپ تاپ بخریم. اول نظرمون روی z500 بود. مغازه دار بهمون گفت z500 خیلی ظریفه و باید زیاد موواظبش باشی. اگر دانشجو هستی Acer Aspire E1-571G-53234G75Maks ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پیشنهاد میدم. از اونجایی که این داداش بنده زیاد هم مواظب وسایلش نیست خودمم نظرم رفت سمت acer.
میخوام بدونم نظرتون در مورد این لپ تاپه چیه؟ ارزش خرید داره؟
سلام دوستان.
دیروز رفتیم برای داداشم لپ تاپ بخریم. اول نظرمون روی z500 بود. مغازه دار بهمون گفت z500 خیلی ظریفه و باید زیاد موواظبش باشی. اگر دانشجو هستی Acer Aspire E1-571G-53234G75Maks ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پیشنهاد میدم. از اونجایی که این داداش بنده زیاد هم مواظب وسایلش نیست خودمم نظرم رفت سمت acer.
میخوام بدونم نظرتون در مورد این لپ تاپه چیه؟ ارزش خرید داره؟
دوست عزیز یقین داشته باشید که این مدل ایسر acer aspire e1 در مقابل z500 دارای کیفیت ساخت پایینتری هست و اینو هم بدونید دوست عزیز حالا چون این لپ تاپ باریک هست پس دلیل نیست که کیفیت ساختش پایین باشه و محکم نباشه.الان خیلی از لپ تاپ ها دارن به سمت باریک شدم میرن اما محکم هم هستند کلا من همیشه به دوستان دیگه هم میگم که اصلا به حرف فروشنده ها اطمینان نکنید چون من خودم تو این کار بودم و بعضی اوقات فروشنده هایی رو میدیدم که برای اینکه لپ تاپ های کم فروششون رو به مردم بدم اونها رو بیشتر تبلیغ میکردند همچنین اینو هم بدونید که z500 پر فروشترین لپ تاپ تو بازار هست پس با همین نکته میشه به کیفیتش پی برد و با یه سرچ تو همین انجمن میتونید بفهمید که خیلی از دوستان دیگه هم برای مشاوره دادن به بچه ها z500 رو از همه بیشتر پیشنهاد میدن.امیدوارم کمکتون کرده باشم.
alireza013
16-09-2013, 10:24
ممنون علی آقا.
اینکه مغازه دار فکر خودشه حرفی توش نیست. هر کدومش مثلا z500 نداره میگه z500 این مشکل رو داره و برگشتی داره.
اما این بنده خدا که رفتیم پیشش، هم z500 رو داشت هم acer e1 . گفت هر کدوم رو میخوای ببر ولی این مشکلاتشونه. گفت اگه دانشجویی میخوای acer رو بردار چون محکم تره.
قیمت برام مهمه.
میخوام بدونم این acer ارزش خرید داره؟
مصرف سنگین نداریم. بازی های معمولی رو اجرا کنه مثل pes و این بازی های دانشجویی.
Ghasem.M
16-09-2013, 11:42
عزیز قیمت چند گرفتید؟ من از دیجی کالا سفارش دادم 1729 با 2 سال گارانتی. من با توجه به مقایسه ای که کردم این مدل هم Cpu قوی داره و هم خوب میشه ازش کار کشید.
alireza013
16-09-2013, 13:35
قیمتش در حدود 1800
البته چند مدل داشت یادم نیست دقیقا کدومش ۱۸۰۰ بود
ممنون علی آقا.
اینکه مغازه دار فکر خودشه حرفی توش نیست. هر کدومش مثلا z500 نداره میگه z500 این مشکل رو داره و برگشتی داره.
اما این بنده خدا که رفتیم پیشش، هم z500 رو داشت هم acer e1 . گفت هر کدوم رو میخوای ببر ولی این مشکلاتشونه. گفت اگه دانشجویی میخوای acer رو بردار چون محکم تره.
قیمت برام مهمه.
میخوام بدونم این acer ارزش خرید داره؟
مصرف سنگین نداریم. بازی های معمولی رو اجرا کنه مثل pes و این بازی های دانشجویی.
دوست عزیز من تا الان به دوستانی که مشاوره میدم همیشه میگم که در حال حاضر hp و لنوو و SONY و APPLE و ایسوس از لحاظ کیفیت ساخت خوب هستند و در مورد ایسر یه مقدار تردید دارم چون در موردش تحقیق کردم و همچنین خودم با برند ایسر کار کردم اما در کل ایسر تو لپ تاپ های جدیدش فکر کنم داره خوب کار میکنه اما این مدلی که شما نام بردین تضمینی روش نیست.اما در کل شما که اهل بازی هستین این مدل دارای گرافیک مورد قبولی نیست ولی با یه مقدار پول بیشتر میتونید 4540 از HP رو بگیرید که همه جوره تایید میشه و دارای کیفیت ساخت خیلی خوبی میباشد و همچنین کانفیگ خوبی داره و گرافیکش از 710M قویتره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.