مشاهده نسخه کامل
: کلوپ لنوو y510p : lenovo
majid_majidy2006
15-07-2014, 22:08
سلام
ممیخواستم بدونم این لپ تاپ بهتره یا z500 ?
danijon_2006
16-07-2014, 01:11
میتونم بگم از تمامی جهات این مدل بالاتر از z500 و حتی z510 هست از جمله گرافیک و پردازنده اگر مایل بودید اطلاعات کاملش رو میزارم براتون منم خودم قصد خرید z510 رو داشتم ولی این مدل رو خریدم بخاطر سخت افزار بهتر
majid_majidy2006
16-07-2014, 01:23
ای بابا من که z500 خریدم چند ماه پیش.کاش اینو گرفته بودم
danijon_2006
16-07-2014, 15:24
دیگه خریدی عزیز لذتشو ببر اگه برای کارای سنگین و بازی کردن با گرافیک بالا نمیخوای فک میکنم جواب بده بهت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل 16 گیگ 755 ندیذدم ! پس چرا اینجوریه ؟
درضمن گرافیک دوم لپ تاپ Intel Hd 4600 هست ! کاربردش چیه ؟ با این وجود اگر در آینده کارت گرافیک بعدی Nvidia رو بهش اضافه کنم روی هم میشه 3 تا کارت گرافیک تو یه لپ تاپ ؟ :n29:
چجوری میشه واسه کاهش مصرف برق خاموشش کرد ؟ اصن میشه ؟
کسی جواب مارو نمیده ؟ :n28:
کسی جواب مارو نمیده ؟ :n28:
گرافیک 4600 خیلی کم مصرفه و حرارت کمتری هم تولید میکنه،بنابراین وقتی از گرافیک انویدیا استفاده ای نداری(کارهای سبک مثل آفیس و وبگردی و...) ازش استفاده میشه و خود ویندوز بموقع روش سوییچ میکنه.
اگر میخای اصلا ازگرافیک انویدیا استفاده نشه تو بایوس دستگاه گزینه مربوط بهش قرار داده شده که متیونی هر دوگرافیک رو داشته باشی یا فقط گرافیک اینتل رو.
ای بابا من که z500 خریدم چند ماه پیش.کاش اینو گرفته بودم
این دوتا لپتاپ چیزی حدود600هزارتمن اختلاف قیمت دارن،اصلا مقایسه شون باهم اشتباهه!
mostafa12222
23-07-2014, 11:28
سلام. خسته نباشیدببخشی کسی اینجا این مدل لنوو رو با هارد 24 اس اس دی سراغ داره ؟کدوم مغازه ممنون میشم اگه بگید.
سلام دوستان
موقع اجرای بازیای سنگین ! فن کارت گرافیک من صدای تقریبا بلندی میده ! مثه صدای پنکه ! :n15: قبلا فنش صدا نداشت چن روزیه اینجوری شده . عادیه ؟:n01:
سلام دوستان
موقع اجرای بازیای سنگین ! فن کارت گرافیک من صدای تقریبا بلندی میده ! مثه صدای پنکه ! :n15: قبلا فنش صدا نداشت چن روزیه اینجوری شده . عادیه ؟:n01:
اگر رو دور تند کارنکنه که خنک نمیشه !
چند روزه بازی سنگین نصب کردی؟ از اونروز صدای فنش بیشتر نشده؟
اگر رو دور تند کارنکنه که خنک نمیشه !
چند روزه بازی سنگین نصب کردی؟ از اونروز صدای فنش بیشتر نشده؟
اول واچ داگز نصب کردم صدای خاصی نداشت تا اینکه یه روز 3 ساعت پشت سر هم بازی کردم گرافیک خیلی داغ کرده بود و فنش یه صدای سوت مانندی میدادپ
الانم که بتل 4 و کا اف دیوتی نصبیدم HIGH بازی میکنم 5 دقیقه بعد روشن میشه و با سرعت زیاد کار میکنه فنش
دوستان BATTLE رو روی چه حالتی بازی میکنن و با چند fPS ?
و با چه گرافیکی 755 یا 750
اول واچ داگز نصب کردم صدای خاصی نداشت تا اینکه یه روز 3 ساعت پشت سر هم بازی کردم گرافیک خیلی داغ کرده بود و فنش یه صدای سوت مانندی میدادپ
الانم که بتل 4 و کا اف دیوتی نصبیدم HIGH بازی میکنم 5 دقیقه بعد روشن میشه و با سرعت زیاد کار میکنه فنش
دوستان BATTLE رو روی چه حالتی بازی میکنن و با چند fPS ?
و با چه گرافیکی 755 یا 750
رو دستگاه فشار نیار دستگاه گیمینگ نیست
اینطور پیش بره یک سال بعد کارت گرافیک میسوزه
رو دستگاه فشار نیار دستگاه گیمینگ نیست
اینطور پیش بره یک سال بعد کارت گرافیک میسوزه
خب در روز در چه حد میشه بازیای سنگین رو اجرا کرد ؟ مثلا چن ساعت ؟
یک ساعت یا دو ساعت نه پیوسته حتما با کول پد و تنضیمات medium یا low
دوستان چجوری میتونم تنظیمات مربوط به این که زمانی شارژ باطری به 60 رسید مستقیما از برق استفاده بشه رو فعال کنم ؟
ho3in0861
03-08-2014, 11:05
دوستان کسی میدونه این لپتاپ چند تا اسلات رم داره؟
ho3in0861
03-08-2014, 11:08
دوستان کسی میدونه این لپتاپ چند تا اسلات رم داره؟:n13:
danijon_2006
05-08-2014, 01:32
دوستان چجوری میتونم تنظیمات مربوط به این که زمانی شارژ باطری به 60 رسید مستقیما از برق استفاده بشه رو فعال کنم ؟
عزیز شما باید lenovo energy managment رو دانلود کنی فک کنم تو سایت خودش باشه
دوستان کسی میدونه این لپتاپ چند تا اسلات رم داره؟:n13:
دوتا اسلات بیشتر نداره! مال من8گیگه ولی 2تا4گیگ روشه .
sepideh31
07-09-2014, 01:05
سلام من میخواستم BIOS لپ تاپ رو اپدیت کنم و از سایت خود LENOVO دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصب کنم این error رو میده ...لطفا راهنمایی کنید ....
توی خود سایتم نوشته روش راس کلیک کنید بزنید ران از ادمینیتر نمیدونم چرا کار نمیکنه !!!!
سلام من میخواستم BIOS لپ تاپ رو اپدیت کنم و از سایت خود LENOVO دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصب کنم این error رو میده ...لطفا راهنمایی کنید ....
توی خود سایتم نوشته روش راس کلیک کنید بزنید ران از ادمینیتر نمیدونم چرا کار نمیکنه !!!!
سلام
باتری رو وصل کن بعد آپدیت کن بایوستو
sepideh31
07-09-2014, 11:35
سلام
سلام
خیلی خیلی ممنون فقط نمیدونم چرا دکمه تشکر نیست تا تشکر کنم :)
vahid092
07-09-2014, 18:13
سلام
سلام می شه بگین آپدیت بایوس چه فایده ای داره و چیه چون من شنیده بودم کار ریسکی ایه؟؟
لینک خود سایت لنوو ( لینک آپدیت بایوس ) رو می شه بذارین؟
abbasjun
09-09-2014, 02:27
سلام
یه نکته ای می خواستم بگم تا بقیه به حال و روز من دچار نشن
وقتی از Lenovo Energy Managment استفاده می کنید از قسمت Gauge Reset استفاده نکنید چون فکر کنم باگ داره
من از این قسمت استفاده کردم و بعد از اون دیگه شارژ نشد دستگاهم و وقتی بردم گارانتی (سازگار) الکی میخواستن سر هم بندی کنن و گفتن مشکل از باتریه و اگه باتری عوض کنید درست میشه ولی بعد از مشکلات فراوان و خرید باتری معلوم شد مشکل از باتری نبوده و الان هم مادر بورد دستگاه رو فرستادم تهران ببینم چی میشه.
خلاصه اینکه ازش استفاده نکنید
sepideh31
11-09-2014, 16:33
سلام می شه بگین آپدیت بایوس چه فایده ای داره و چیه چون من شنیده بودم کار ریسکی ایه؟؟
لینک خود سایت لنوو ( لینک آپدیت بایوس ) رو می شه بذارین؟
سلام از اینجا میتونی دانلود کنی همه درایور های به روز شده رو برای BIOS هم از قسمت BIOS .....Component رو انتخاب کن .
vahid092
11-09-2014, 17:46
سلام از اینجا میتونی دانلود کنی همه درایور های به روز شده رو برای BIOS هم از قسمت BIOS .....Component رو انتخاب کن .
مرسی
بیشتر سوالم این بود آپدیت بایوس به چه دردی میخوره؟
مثلا واسه شما چه تغییری کرد؟
sepideh31
11-09-2014, 18:19
مرسی
بیشتر سوالم این بود آپدیت بایوس به چه دردی میخوره؟
مثلا واسه شما چه تغییری کرد؟
1- مادربرد توانایی شناسایی سخت افزارهای جدید مانند هاردهای با ظرفیت بالا را پیدا می كند.
2- مشكلاتی مانند خاموش شدن سیستم بعد از Shut Down كردن آن در مادربردهای پنتیوم II برطرف می شود.
3- اگر مادربرد با قطعه خاصی مشكلاتی دارد و ایجاد تداخل می كند با به روز كردن بایوس برطرف می شود.
4- اگر مشكلی در راه اندازی سیستم از طریق سخت افزارهای مختلف وجود دارد برطرف می شود.
5- اگر مادربرد در كار كردن با سری جدید CPU ها مشكلی در نمایش میزان فركانس و ... داشته باشد برطرف می شود.
mahdi..59
23-11-2014, 21:37
سلام میخواستم بدونم میشه این لپ تاپو اورکلاک کرد؟؟؟اگر میشه چطوری؟؟؟؟؟ ممنون میشم به سوالم جواب بدید:)
mahdi..59
23-11-2014, 21:38
سلام میخواستم بدونم میشه این لپ تاپو اورکلاک کرد؟؟؟اگر میشه چطوری؟؟؟؟؟ ممنون میشم به سوالم جواب بدید
سلام
راستش من هم اورکلاک کردم وهم تجربشو دارم البته نه با لپتاپ.همونطور که میدونید این لپتاپ خودش تا 3.4 اورکلاک میکنه اتوماتیک و چون دماش میره بالا سریع فرکانسشو کم میکنه.
اورکلاک کردن این فک نکم امکانپذیر باشه.در ثانی گیریم شما اورکلاک کردی ،حالا چجوری میخای خنکش کنی؟؟؟؟با کول پد که نمیشه.من الان تو کارای خیلی سنگین و شبیه سازی دماش تا 97 هم میره.اگه هم امکانش باشه این کار شدنی نیست.
سیستم خونه من سی پی یوش 1090t هست و من از 3.2 تا 3.7 اورش کردم ولی کولر مخصوص داره
mahdi..59
23-11-2014, 22:54
مرسی از کمک :). اخه میدونی چیه نمیتونم باهاش اساسینس یونیتی بازی کنم گفتم شاید با اورکلاک بشه کاری کرد :)
مطمعن باش ایراد از سیستمت نیست.این لپتاپ یکی از قویتری لپ تاپ های دنیاس.منم تو بازی جنرال سیستمم گیر میکنه با اینکه بازی گراغیک سنگینی نداره .ولی میدونم که این مشکل لپتاپ نیست مشکل از کدهای بازیمه.
سلام دوستان چرا سرعت کوپی فایل برای لب تاپ من کم شده
mahdi..59
16-01-2015, 22:55
سلام .ببخشید میخواستم بدون قیمت اس ال ای این لپ تاپ حدودا چنده؟ ممنون میشم جواب بدید مرسی
سلام به همگی دوستان
من این لپتاپ رو حدودا 9-10 ماهی هست دارم .
یسیری مشکل پیدا کردم که شدیدا فکرم رو درگیر کرده پایین میگم
1.از روزه اول که لپتاپ رو گرفت سرعت کپی پیستم تو فایل های سنگین پایین بود به طوری که انگار هارد با بقیه قطعات cpu ram و ... اصلا مچ نیست مثل کپی کردن یه فایل زیپ شده از یک دریایو به درایو دیگه حدودا 25-30 گیگی نزدیک 45 دقیقه طول میکشه.
2.سرعت لپتاپ کنده موقع بالا اومدن درصورتی که روز های اول اینجوری نبود به سرعت بالا میامد.ویندوز هم 100 بار عوض کردم ولی هیچوقت مثل اون حدودا یه ماه اول نشد که نشد.
3.cd-rom هم مشکل پیدا کرده نمیتونه رایت کن چند بار با خوده ویندوز امتحان کردم رایت نمیشه در صورتی که 3 بار تا حالا باهاش رایت نکرده بودم نمیدونم مشکل از ویندوزه یا سخت افزار...
4.مورد اساسی که الان چند روزه بد جوری رومخم هست اینه که موقع روشن شدن آرم lenovo میاد و گیر میکنه و خودش ریست مشه چند باری اینجوری میشه بعد بالا میاد اول این مشکل بودش،ولی از دیروز دیگه ریست نمیشه ولی روی آرم lenovo گیر میکنه نزدیک به یک دقیقه و بعد ویندوز لود میشه ولی سیستم سنگینه توی چند دقیقه اول همه چی هنگه بعد کم کم درست میشه
خواهشا یکی بگه داستان چیه چیکارش کنمبد جوری داره اعصابمو خورد میکنه 3.5 پولشو دادم :-(
الان دنبال یه هارد اکسترنال هستم که اطلاعاتمو کامل خالی کنم همه چی فورمت کنم ببینم درست میشه شایدم یه اوبونتو ریختم تست کردم که اگه نشد ببرم نمایندگی هنوز یه سال گارانتی داره.
کانفیگشم 16 گیگی هست.
ممنون.
سلام به همگی دوستان
من این لپتاپ رو حدودا 9-10 ماهی هست دارم .
یسیری مشکل پیدا کردم که شدیدا فکرم رو درگیر کرده پایین میگم
1.از روزه اول که لپتاپ رو گرفت سرعت کپی پیستم تو فایل های سنگین پایین بود به طوری که انگار هارد با بقیه قطعات cpu ram و ... اصلا مچ نیست مثل کپی کردن یه فایل زیپ شده از یک دریایو به درایو دیگه حدودا 25-30 گیگی نزدیک 45 دقیقه طول میکشه.
2.سرعت لپتاپ کنده موقع بالا اومدن درصورتی که روز های اول اینجوری نبود به سرعت بالا میامد.ویندوز هم 100 بار عوض کردم ولی هیچوقت مثل اون حدودا یه ماه اول نشد که نشد.
3.cd-rom هم مشکل پیدا کرده نمیتونه رایت کن چند بار با خوده ویندوز امتحان کردم رایت نمیشه در صورتی که 3 بار تا حالا باهاش رایت نکرده بودم نمیدونم مشکل از ویندوزه یا سخت افزار...
4.مورد اساسی که الان چند روزه بد جوری رومخم هست اینه که موقع روشن شدن آرم lenovo میاد و گیر میکنه و خودش ریست مشه چند باری اینجوری میشه بعد بالا میاد اول این مشکل بودش،ولی از دیروز دیگه ریست نمیشه ولی روی آرم lenovo گیر میکنه نزدیک به یک دقیقه و بعد ویندوز لود میشه ولی سیستم سنگینه توی چند دقیقه اول همه چی هنگه بعد کم کم درست میشه
خواهشا یکی بگه داستان چیه چیکارش کنمبد جوری داره اعصابمو خورد میکنه 3.5 پولشو دادم :-(
الان دنبال یه هارد اکسترنال هستم که اطلاعاتمو کامل خالی کنم همه چی فورمت کنم ببینم درست میشه شایدم یه اوبونتو ریختم تست کردم که اگه نشد ببرم نمایندگی هنوز یه سال گارانتی داره.
کانفیگشم 16 گیگی هست.
ممنون.
دوستان خواهشا یکی جواب بده
mdrd1065
12-02-2015, 00:42
دوستان خواهشا یکی جواب بده
زیاد نمیتونم کمکی کنم دقیقا نمیدونم مشکل چیه
ولی خب منم روشن میکنم تقریبا تا 4-5 دقیقه باید وایسم تا سرعتش خوب شه و قابل استفاده
مشکل هم از هارده، مشکل که نه ، کلا کنده
یه ssd بندازی روش فک کنم معرکه بشه برات
سیدی رام هم که کلا من چند ساله ندیدم درست رایت کنن ! :)) نسل سی دی منقرض شده اصلا
sepideh31
20-02-2015, 19:31
سلام توی توضیحات لپ تاپ نوشته شده با یکی از usb ها میشه گوشی رو شارژ کرد وقتی لپ تاپ خاموشه اما وقتی خاموشه گوشی شارژ نمیشه .
باید نرم افزاری چیزی نصب کنم ؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید .:n29:
با وارد شدن به تنظیمات بایوس این قابلیت را فعال کنید .
این گزینه ای که میگی فعال کنیم برای شارژ کجای قسمت بایوس هست؟
با وارد شدن به تنظیمات بایوس این قابلیت را فعال کنید .
P.Cworld
30-03-2015, 12:46
سلام
به نظرم از قسمت Configurations قسمت Always On USB باید Enable بشه(البته من خودم هنوز امتحان نکردم)
در ضمن آپدیت بایوس واسه Y510P/Y410P آمده:
شما آپدیت کردین؟
در ضمن راهی برای سرعت بوت ویندوز ندارین؟(البته من نرم افزار سنگین زیاد دارم)
در کل تاپیک این لبتاب فوق العاده:n33: داره خاک میخوره بچه ها کجان...
mdrd1065
31-03-2015, 15:55
سلام
به نظرم از قسمت Configurations قسمت Always On USB باید Enable بشه(البته من خودم هنوز امتحان نکردم)
در ضمن آپدیت بایوس واسه Y510P/Y410P آمده:
شما آپدیت کردین؟
در ضمن راهی برای سرعت بوت ویندوز ندارین؟(البته من نرم افزار سنگین زیاد دارم)
در کل تاپیک این لبتاب فوق العاده:n33: داره خاک میخوره بچه ها کجان...
اره بوت خیلی کنده
اگر کلا خاموش باشه لپ تاپ ، روشن کنم تقریبا 5 دقیقه ای طول میکشه تا ویندوز سرحال بشه ! واسه همی ناکثرا هایبرنیت میکنم .
مثل اینکه بخاطر هارد ضعیفشه که یه اس اس دی لازمه :n02:
P.Cworld
31-03-2015, 18:43
:V30:
من که هاردم وارنینگ کالیبراسیونم(...Calibration) داره...
شما این مشکلو نداری؟؟؟(البته 1 ماه پیگیرش بودم ببینم چیه در نهایت فهمیدم چیز خاصی نیست!!!:n02: البته این وارنینگو نداشته باشه طبیعتا اونوقت کاملا نرماله دیگه)گارانتیم نبردم،گفتن اونا اصلا اینو خطا تشخیص نمی دن که بخوان برات عوض کنن و چشمشم کور کنن(چون بد سکتوری و اینا نداره)
به نظرتون یه SSD با چه ظرفیتی و از چه مارکی بگیرم سرعت روون می شه(صرف نظر از این که هر چی بیشتر و گرونتر بهتر،یعنی اکثریت چ می کنن)؟
بعد واسه SSD باید دی وی دی رامو در بیاریم دیگه؟
این آپدیت بایوس چیه بزنم آپدیت کنم؟(شما آپدیت کردین؟)
در نهایت این که شما کارت گرافیکتون 750 ه یا 755 (من 755M) گرافیک دوم براش پیدا نکردین یا اصلا سمتش نرفتین؟
من که هاردم وارنینگ کالیبراسیونم(...Calibration) داره...
شما این مشکلو نداری؟؟؟(البته 1 ماه پیگیرش بودم ببینم چیه در نهایت فهمیدم چیز خاصی نیست!!!:n02: البته این وارنینگو نداشته باشه طبیعتا اونوقت کاملا نرماله دیگه)گارانتیم نبردم،گفتن اونا اصلا اینو خطا تشخیص نمی دن که بخوان برات عوض کنن و چشمشم کور کنن(چون بد سکتوری و اینا نداره)
به نظرتون یه SSD با چه ظرفیتی و از چه مارکی بگیرم سرعت روون می شه(صرف نظر از این که هر چی بیشتر و گرونتر بهتر،یعنی اکثریت چ می کنن)؟
بعد واسه SSD باید دی وی دی رامو در بیاریم دیگه؟
این آپدیت بایوس چیه بزنم آپدیت کنم؟(شما آپدیت کردین؟)
در نهایت این که شما کارت گرافیکتون 750 ه یا 755 (من 755M) گرافیک دوم براش پیدا نکردین یا اصلا سمتش نرفتین؟
سلام
بهترین هارد اس اس دی الان سامسونگ هست مدل
128GB pro
که یه رابط کدی اصل هم میگیری میندازی جا درایو نوریت. ویندوزت 7 ثانیه میاد بالا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.