مشاهده نسخه کامل
: کلوپ لنوو y510p : lenovo
بله ..دارم ..الان با همین لپتاپ دارم براتون پست میزارم:n02:
شما چقدر میخای هزینه کنی؟روبرند خاصی نظر داری؟؟
من حداکثر تا 3 الی 3150 اینا میخوام هزینه ی لپ تاپ کنم !
یه سری برسی ها کردم تصمیم گرفتم همین y510p رو بگیرم که خداییش خوشم اومد ازش !! :D
فقط مشکلم با صفحه نمایششه که همه میگن نه زاویه ی دید داره نه کیفیت و کنتراست !! از نزدیک ندیدم خودم ! البته فول اچ دیش فرق میکنه !
داغ شدنشم معضلی بود ولی اونو با کول پد میشه خفیف کرد یه کم !
راستش تو کار معمولی که دما طرفای 50 هست
تو بازی call of duty که من بازی کردم تا 80 رفت که فکر نکنم مشکلی باشه
حتی تا 100 هم مشکلی نیست
ولی نمیره
در باره صفحه نمایش هم که خوب نمیتونم بگم عالیه البته راجه به کیفیتش نمیگما ..کیفیت و کنتراستش خوبه
ولی مثلا شما بخای دو ساعت مدام باش بازی کنی و پش ازش برنداری یکم پشمات ادیت میشه
بهر حال صفحه مات یچیز دیگس
من مانیتور خونه صفحه مات هست تا حالا نشده یبار چشمام قرمز بشه
ولی صفحه ماتش میشه دور و ور 4 میلیون
ولی این برا من مهم نیس چون زیاد بازی نمیکنم
ولی واقعا وقتی باش کار میکنی معلومه با یه لپتاپ حرفه اس طرفی(از هر نظر)
الا رایان صبا داره میدش 3150 ولی بگردی تا 2950 هم پیدا میکنی
اگه پول داری مات بگیر وگرنه همین هم خوبه به خدا سخت نگیرید
درسته صفحش عالی نیست ولی اینقدر هم بد نیست که شما گفتی
من با لپ تاپ ایسر صفحه HD براق کار کردم ! کیفیت صفحه خوبه بد نیست، ولی زاویه ی دید افتضاحه ! طوریه که شما مستقیم هم به صفحه نگاه کنی بازم مرکز صفحه خوبه ولی پایین و بالاش رنگها استاندارد نیستن ! فکر میکنم اینم همینطور باشه درسته ؟!
در مورد حرارتش که آره داغ میشه و منم شدیدا به دما وسواسم :))) واسه دسکتاپم کلی خرج کردم کولینگ حرفه ای گرفتم الان تو بازی یه 50 نمیرسه ! :n02:
در مورد صفحه نمایشش فکر میکنم فقط FHD ها مات باشن که اونم به خاطر رم 16 و گرافیک Sli و 24گیگ SSD قیمتش خیلی بالاتره ! اگه فقط فول اچ دی بود نباید اختلاف زیادی پیدا میکرد !
قیمتشم 2890 هست با پایین ترین کانفیگش که میشه همین رم 8 و بدون sli و ssd و بدون FHD !! البته با گرانتی الماس
من با لپ تاپ ایسر صفحه HD براق کار کردم ! کیفیت صفحه خوبه بد نیست، ولی زاویه ی دید افتضاحه ! طوریه که شما مستقیم هم به صفحه نگاه کنی بازم مرکز صفحه خوبه ولی پایین و بالاش رنگها استاندارد نیستن ! فکر میکنم اینم همینطور باشه درسته ؟!
در مورد حرارتش که آره داغ میشه و منم شدیدا به دما وسواسم :))) واسه دسکتاپم کلی خرج کردم کولینگ حرفه ای گرفتم الان تو بازی یه 50 نمیرسه ! :n02:
در مورد صفحه نمایشش فکر میکنم فقط FHD ها مات باشن که اونم به خاطر رم 16 و گرافیک Sli و 24گیگ SSD قیمتش خیلی بالاتره ! اگه فقط فول اچ دی بود نباید اختلاف زیادی پیدا میکرد !
قیمتشم 2890 هست با پایین ترین کانفیگش که میشه همین رم 8 و بدون sli و ssd و بدون FHD !! البته با گرانتی الماس
به این شدتی که میگی نیس البته ولی اگه 50 cm بالا پایین کلتو رنگا کمی فرق میکنن.(بهت پیشنهاد میکنم برو این لپتاپو ببین و یا کسی اگه داره برو صفشو ببین)
در ضمن بگما بدنش داغ نمیشه مثل z500 حتی در دمای بالا فقط کمی گرم میشه
حالا این لپتاپ 1000 تا چیز خوب داره شما گیر دادی به شماش
تو این رنج قیمت این بهترینه
راستی اگه خواستی بخریش به وزنشم دقت کن برا من مهم نیس ولی بعضیا میگن یه ذره سنگینه
یبار دیگه میگم اگه پول نداری ماتشو بگیری
همینو بگیر خلاص
یا چند ماه وایسا ماتش 300 200 میاد پایین احتمالا
دماش به نظر من مساله نیست
ولی خوب صفحه مات باشه عالیه دیگه
والا صفحش اگه اینطور که شما میگی باشه خب عالیه که !! :n09:
نظر منو بخوای این 1000 تا چیز خوب بیشتر داره ! تازه بگیرم بهتر میفهمم :)))
وزنش اصلا واسم مهم نیست تازه هرچی گنده تر و سنگین تر بهتر !! :n02: :n02:
چون زیاد قرار نیست جا به جا بشه ! اگرچه که کلا علاقم سمت لپ تاپی سنگینه ! یه جورایی بیشتر خوشم میاد ازشون !:n02: تازه اگه 17 اینچی با این مشخصات بود حرف نداشت !
خلاصه که نتیجه ی تحقیقات به این مدل ختم شد که احتمالا شنبه میرم میخرمش ! فقط مشکل اینه که تهران نیستم، از تهران بخوام بگیرم نمیتونم قبلش خوب نگاش کنم که ایراد نداشته باشه ! توی شهرستانم که خیلی گرون میدن نامردا !!
راستی واسه ی دماش شما بیا تنظیمات power plan رو دستکاری کن ببین شاید موثر باشه ! من واسه یه لپ تاپی این کارو کردم بد نبود !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا بهتر توضیح داده که البته کار خاصیم نیست اصلا !
من یه ماه پیشش با گارانتی سریر خریدم 3120 ولی الان حتی با گارانتی سازگار هم هست.(اون موقع نبود)
منم از تهران نخریدم
تهران تا شهرستان زیاد فرقی نمیکنه 50 60 تمن
2890 که میگی خوبه دیگه
معطلش نکن
اینم بگم مال من کیبورد عربی داره
آره خب قیمت خوبه ! البته با هزینه ی پست و اینا یه 20 تومنی فکر کنم بیاد روش ! باید ببینم توی این خراب شده اگه اختلاف زیاد بود از تهران سفارش بدم. از سایت لوتوس یا داتیس آنلاین ! اگرچه که همین دوتا 40 تومن اختلاف قیمت دارن ! :n09: شانس که ندارم، میترسم بیاد ببینم یه ایرادی چیزی داره اونوقت مکافاته دیگه ! مثلا بیاد ببینم لبه های صفحش فاصله داره یا مشکل داره یا تاچش مشکل داره ( فکر کنم احتمالش زیاده این) اونوقت حالگیریه دیگه !!
اون کناره های صفحه رو نمیدونم شما بودی یا کس دیگه ای بود که مشکل داشت واسش !
تاچش مشکل نداره .منم با این مشکل مواجه بودم.... تا وقتی درایور تاچ رو نصب نکنی روون کار نمیکنه تاچش
خیلیا نصب میکنن ولی از تو استارت آپ ورش میدارن که این هم باعث میشه حساسیتش خوب نباشه
اون کناره ها صفحم که چی بگم والا
شاید اشتباه کرده..ماله من که مشکل نداشته خدا رو شکر
چنین مشکلی یک به ده هزار هست
این سایتایی که گفتی معتبره؟؟؟
به نظرم از مغازه بخر تا 2950 هم مشکل نداره
بزار بیاد
تست کن
ویندوز نصب کن (اورجینال نداره)
چکش کن
بعد پول بده
خداوند از دهنت بشنوه مال منم مشکل نداشته باشه :D
والا اعتبار رو که نمیدونم، چیزی نخریدم تا الان ! ولی بعید میدونم مشکلی باشه !
البته لیون هم داره دقیقا 3 تومن میده ! نمیدونم حالا این اختلاف 110 تومنی ای که بین لیون و لوتوس هست ناشی از چیه ؟!!
آره حدالامکان باید از مغازه بخرم ! ولی چند روز پیش همه جارو گشتم هیشکی نداشت :| فقط میگفتن باید از تهران سفارش بدیم برات !
ولی فکر نکنم بذاره ویندوز نصب کنی بعد پول بدیا !! :n02: :n02:
والا از من میشنوی از سایت نخر
یکم بیشتر پول بده بده از یه جای درست وحسابی برات سفارش بدن
اصلا برو نمایندگی سازگار تو شهرتون
کار یبار میشه
گارانتی هم دقت کن
سازگار
الماس
سریر
بقیشون شرکتی هستن
از یه جایی سفارش بده مطمعن باشی آک میفرسته واست
من دیگه بخابم با اجازه
بازم سوالی بود در خدمتم فردا
ممنون که وقت گذاشتی !:n16:
sanjan3000
04-01-2014, 09:55
سلام دوستان
یه توضیح کامل و روان راجع به اتصال مستقیم این لپ تاپ به برق بدون باطری به من میدید .
ممنون.
سلام دوستان
یه توضیح کامل و روان راجع به اتصال مستقیم این لپ تاپ به برق بدون باطری به من میدید .
ممنون.
سلام.
من خودم فعلا این لپ تاپو ندارم، ولی به طور کلی در مورد لپ تاپا میشه باطری رو دراورد و مستقیم به برق وصلشون کرد ! به جز بعضی مدلا مثل z500 یا بعضی مدلای ایسوز که باطریشون در نمیاد !
فکر نمیکنم دیگه چیز خاصی داشته باشه !
میشه درحالی که باطریش روشه وصل کرد به برق و کار کرد، ولی بهتره این کار نشه چون هی باطری داره شارژ و دِشارژ میشه واسه باطری خوب نیست ! بهتره باطری بیرون بیاد موقع این کار یا اینکه تنظیم بشه که بیشتر از مثلا 60% شارژ نشه ! که البته باطری اون موقع نباشه بهتره !
درضمن مواقعی که کار ندارید و لپ تاپ خاموشه بهتره سیستم مستقیم به برق نباشه، یه وقت نوسانی چیزی میزنه دیگه مصیبته !! :|
sanjan3000
05-01-2014, 10:52
سلام.
من خودم فعلا این لپ تاپو ندارم، ولی به طور کلی در مورد لپ تاپا میشه باطری رو دراورد و مستقیم به برق وصلشون کرد ! به جز بعضی مدلا مثل z500 یا بعضی مدلای ایسوز که باطریشون در نمیاد !
فکر نمیکنم دیگه چیز خاصی داشته باشه !
میشه درحالی که باطریش روشه وصل کرد به برق و کار کرد، ولی بهتره این کار نشه چون هی باطری داره شارژ و دِشارژ میشه واسه باطری خوب نیست ! بهتره باطری بیرون بیاد موقع این کار یا اینکه تنظیم بشه که بیشتر از مثلا 60% شارژ نشه ! که البته باطری اون موقع نباشه بهتره !
درضمن مواقعی که کار ندارید و لپ تاپ خاموشه بهتره سیستم مستقیم به برق نباشه، یه وقت نوسانی چیزی میزنه دیگه مصیبته !! :|
یعنی باطری رو در بیارم سوکت آداپتورو وصل کنم و روشنش کنم ؟
بله.همین جوری مستقیم بزنش به برق
آره ولی وقتی کار نداری و خاموشه نگهش ندار اینطوری !
آقا من امروز این لپ تاپو سفارش دادم فردا پسفردا میرسه ! ولی هیچ ذوقشو که ندارم هیچ، تازه میگم که کاش هیچ لپ تاپ نمیگرفتم با اینکه میدونم چیز عالی ایه :| چه برسه به جنس 3میلیونی که تو خوابم نمیدیدم 3میلیون بدم لپ تاپ :|
بیاید انرژی مثبت بدید لطفا ... :n02: :n02: :n02: :n02: :n02: :n02:
تو شب که بکلایتشو روشن کنی باش یکم کار کنی نهرش به دلت میفته.
لپ تاب فوق العاده قدرتمندی هست.
راستی اگه میخای کول پد بخری حتما یه چیز درست و حسابی بخر مثل
Deep Cool X6
Deep Cool X8
100 تمن
تو شب که بکلایتشو روشن کنی باش یکم کار کنی نهرش به دلت میفته.
لپ تاب فوق العاده قدرتمندی هست.
راستی اگه میخای کول پد بخری حتما یه چیز درست و حسابی بخر مثل
Deep Cool X6
Deep Cool X8
100 تمن
دمت گرم فقط تا میتونی نیروی مثبت بده : )))))
راستی کولپد که چیز خاصی نداره که ؟! بقیه ی اختلاف قیمتا مگه فقط به خاطر usb و اسپیکر و امکانات جانبی و این حرفا نیست ؟!
دمت گرم فقط تا میتونی نیروی مثبت بده : )))))
راستی کولپد که چیز خاصی نداره که ؟! بقیه ی اختلاف قیمتا مگه فقط به خاطر usb و اسپیکر و امکانات جانبی و این حرفا نیست ؟!
هر گرونی بی دلیل نیست..اسپیکر این لپتاپ که خدایی فوق العادس..از این بهتر من تا حالا ندیده بودم..
حالشو ببر
هر گرونی بی دلیل نیست..اسپیکر این لپتاپ که خدایی فوق العادس..از این بهتر من تا حالا ندیده بودم..
حالشو ببر
آقا اگه اپتاپت اومد اول درایو تاچ پدش رو نصب کن که کم لنوو رو فوش بدی
در ضمن درایور ویندوز 8 فقط تو جعبه هست
اگه میخای سون نصب کنی درایوراشو دانلود کن
mdrd1065
07-01-2014, 22:42
همه چیش عالیه
فقط همون صفحه که fulhd نیست به چش میاد.
call of duty -ghosts بریزی ، همون مرحله اول رو بری 3 ملیون پول لپ از یادت میره :n02:
اونم با صدای اسپیکرای این لپ :n12:
داغ زیاد میشد،اونم همون لینک اموزشی که دادی رو انجام دادم، 15 درجه خنک تر شد، اصلا کولپد هم نمیخاد دیگه:n01:
ولی خب کلا اینکه ذوق نداری بحثش جداس،خودم وقتی خریدمش تا 3 روز با جعبش زیر تختم بود:n07:
mdrd1065
07-01-2014, 22:47
راستی با این تاچپد من هنوز مشکل دارما
مثلا یه دکمه کیبرد رو بگیرم دیگه کار نمیکنه:n13:
با یچیز دیگه که توضیحش سخته، بیخیال:n02:
درایورم ریختم،مولتی تاچش کار میکنه
مال شمام همینجوریه؟؟
راستی با این تاچپد من هنوز مشکل دارما
مثلا یه دکمه کیبرد رو بگیرم دیگه کار نمیکنه:n13:
با یچیز دیگه که توضیحش سخته، بیخیال:n02:
درایورم ریختم،مولتی تاچش کار میکنه
مال شمام همینجوریه؟؟
راست میگی آقا من همین الان متوجه شدم.دو ماه هست خریدمش به این دقت نکرده بودم البته وقتی دکمه های حروف رو میزنم دیگه کار نمیکنه
به چه چیزایی دقت میکنید شما
!!
منظورم از مشکل با تاچ حساسیتش بود نه این چیزا
آقا اگه اپتاپت اومد اول درایو تاچ پدش رو نصب کن که کم لنوو رو فوش بدی
در ضمن درایور ویندوز 8 فقط تو جعبه هست
اگه میخای سون نصب کنی درایوراشو دانلود کن
نه بابا چه فحشی ؟!! D: آره نصب میکنم که بعدا دستم لنگ نمونه، چون موس میگیرم اصلا از تاچ پد استفاده نمیکنم هیچ !!
واسش ویندوز 8.1 گرفتم برسه نصب میکنم. البته همه ی درایوراشون گرفتم الان.
همه چیش عالیه
call of duty -ghosts بریزی ، همون مرحله اول رو بری 3 ملیون پول لپ از یادت میره :n02:
داغ زیاد میشد،اونم همون لینک اموزشی که دادی رو انجام دادم، 15 درجه خنک تر شد، اصلا کولپد هم نمیخاد دیگه:n01:
ولی خب کلا اینکه ذوق نداری بحثش جداس،خودم وقتی خریدمش تا 3 روز با جعبش زیر تختم بود:n07:
قدرتشو که شک ندارم دیگه ! :n02:
ولی مال شما تا چند میرفت دماش ؟! منظورم تو بازیای سنگین بودا !
فقط یه مشکلی که فکر میکنم بهش بر بخورم مساله ی تمیز کردن و گارانتیشه ! اگه کولپد بذارم و اونم بخواد هی هوا بده داخلش زودتر کثیف میشه ! منم رو سلامت و تمیزی و خنکی بدجور وسواسم :| در کیس سیستمم بازه همیشه با فشار هوا گرد و خاکای خنک کننده رو تمیز میکنم !
نمیدونم اگه بخوام بازش کنم فنشو تمیز کنم گارانتیش مشکل پیدا میکنه ؟! تکلیف چیه اونوقت ؟!
mdrd1065
08-01-2014, 11:27
قدرتشو که شک ندارم دیگه ! :n02:
ولی مال شما تا چند میرفت دماش ؟! منظورم تو بازیای سنگین بودا !
فقط یه مشکلی که فکر میکنم بهش بر بخورم مساله ی تمیز کردن و گارانتیشه ! اگه کولپد بذارم و اونم بخواد هی هوا بده داخلش زودتر کثیف میشه ! منم رو سلامت و تمیزی و خنکی بدجور وسواسم :| در کیس سیستمم بازه همیشه با فشار هوا گرد و خاکای خنک کننده رو تمیز میکنم !
نمیدونم اگه بخوام بازش کنم فنشو تمیز کنم گارانتیش مشکل پیدا میکنه ؟! تکلیف چیه اونوقت ؟!
حالا تو 1 سال اول تمیز نکن:n02: بزار گارانتیش که تموم شد تمیز کن:n13:
دما بالای 90 هم میرفت:n28:
ولی cpu رو که لیمیت کردم دیگه به 80 هم نمیرسه:n12:(ممنون از لینک اموزشتون)
فقط درکش نکردم که اخه چراااا؟؟؟؟ اگر بازی از کل cpu استفاده نمیکنه پس چرا داغ میشه اونقدر! اگر استفاده میکنه،پس وقتی لیمیت کردم رو 50% چرا بازی روون مثل قببل اجرا میشه؟؟!!:n13::n13:
sanjan3000
08-01-2014, 12:24
همه چیش عالیه
سلام
میشه لینک روش خنک کردنو بزارید .
:n12:
mdrd1065
08-01-2014, 12:30
سلام
میشه لینک روش خنک کردنو بزارید .
:n12:
با اجازه Mr.foad :
حالا تو 1 سال اول تمیز نکن:n02: بزار گارانتیش که تموم شد تمیز کن:n13:
دما بالای 90 هم میرفت:n28:
ولی cpu رو که لیمیت کردم دیگه به 80 هم نمیرسه:n12:(ممنون از لینک اموزشتون)
فقط درکش نکردم که اخه چراااا؟؟؟؟ اگر بازی از کل cpu استفاده نمیکنه پس چرا داغ میشه اونقدر! اگر استفاده میکنه،پس وقتی لیمیت کردم رو 50% چرا بازی روون مثل قببل اجرا میشه؟؟!!:n13::n13:
آخه 24 ماه گارانتی داره :| من که هر ماه تمیز میکنم چطوری 24 ماه صبر کنم ؟!! خودم overheat میکنم تا اون موقع !!:n08:
دمای بالای 90 بره از تحمل من خارجه ! : ))) باید دنبال کولپد خوب باشم حداقل از 80 بالاتر نره ! :n28:
در مورد اون لیمیت کردن پردازنده :
قدرت پردازنده فقط به فرکانس نیست، فرکانس فقط یه سرعت رفت و برگشت داده هاست، اینکه داده ها با چه حجمی و با چند تا مسیر همزمان وارد پردازنده بشن و ازش خارج بشن هم مهمه !
این پردازنده 4هسته داره که هرکدوم میتونن دوتا رشته عملیات رو دریافت کنن ! یعنی در عمل ما 8 تا پردازنده داریم :|
اینجا وقتی بازی زیاد سنگین نیست واسه حرکت داده ها هیچ لزومی نداره ما از هر 2.4 گیگاهرتز سرعت پردازنده استفاده کنیم ! چون تعداد پردازنده ها و رشته پردازش هاشون زیاده برای یه کار نسبتا سنگین مثل بازی معمولی همون فرکانس 1.2 یا 1.5 هم جواب میده ! یعنی میتونه پردازشهای لازم رو انجام بده درحدی که فریمی که لازم داریم تا بازی لگ نزده رو بهمون بده !
ولی این CPU سرعت پایه رو زده 2.4 ! شما هر بازی که بخوای بکنی ممکنه از همه ی هسته ها استفاده نکنه ولی حداقل از 2.4 گیگاهرتز سرعت کامل استفاده میکنه ! شما هم میدونی که حرارت مستقیما با فرکانس رابطه داره !
حالا اگه ما فرکانس رو بیاریم پایینتر در حد نیاز بازی خب حرارت میاد پایینتر !
هروقت یه بازی دیدیم خوب اجرا نمیشه باید یه مقدار اون درصد رو ببریم بالاتر که داده هارو سریع تر منتقل کنه که خب دما هم میره بالا !
Sorena_777
08-01-2014, 20:02
سلام به دوستان گل و عزیز:n01:
من قصد تهیه این لپ تا پر و دارم البته فول اچ دیش رو
اول اینکه میتونم فولش رو گیر بیارم؟اگه نه که دیگه خریدنش منتفی میشه :n15:
بعد از اون فقط به صورت موردی و کوتاهه کوتاه نقاط صعف و قوتش رو بهم بگین
خداییش خیلی از تیپ و قیافش و مشخصاتش خوشم اومده فقط مشکلم فول اچ دی بودنشه :n28:
mdrd1065
08-01-2014, 20:27
خداییش خیلی از تیپ و قیافش و مشخصاتش خوشم اومده فقط مشکلم فول اچ دی بودنشه :n28:
گیر میاد،باید بگردی :n02:
ولی خب اگه میخای بالای 3.5 ملیون خرج کنی بخاطر fullhd لپتاپ msi ge60 هم گزینه خوبیه ولی خب y510 قابلیت ultrabay(انداختن گرافیک دوم) داره که اون نداره!
Sorena_777
08-01-2014, 21:03
فعلا که نتونستم گیر بیارم
من که نمیخوام گرافیک دوم بندازم که
فک کنم خیلی گرون میشه
حدود چه قدره گرافیک اضافه؟
و اینکه اون مدل msi یه جوریه قیافش
mdrd1065
08-01-2014, 21:13
فعلا که نتونستم گیر بیارم
من که نمیخوام گرافیک دوم بندازم که
فک کنم خیلی گرون میشه
حدود چه قدره گرافیک اضافه؟
و اینکه اون مدل msi یه جوریه قیافش
الان چجوری بگم که قیافش چه شکلیه؟؟؟ خب سرچ کن ببین دیگه:n24:
کانفیگ کثل همین y510 ولی فول اچدیه، قیمتشم 3.550 اینطوراس!
Sorena_777
08-01-2014, 21:21
من میگم قیافش یه جوریه نه که چجوریه
دیدمش حسابی و رو اعصابه حسابی
mdrd1065
08-01-2014, 21:26
من میگم قیافش یه جوریه نه که چجوریه
دیدمش حسابی و رو اعصابه حسابی
اها :n02:
ببخشید :n16:
من بدم نمیاد از قیافش ولی
کلا مدل فول اچدی و با گرافیک دوم و اینا گیر بیاری که راحتی دیگه
وگرنه جدا بخای گرافیک دومش 1 میلیونی میشه:n07:
afshin b
08-01-2014, 21:51
اگه مایش رو داری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
Sorena_777
08-01-2014, 22:07
من میخوام قسطی بگیرم از اشنا
پس تا 4 میل هم اوکیه
Sorena_777
08-01-2014, 22:11
هه هه این که 1 میل واسه فولش داره میگیره
فعلا دست نیگه میدارم تا ببینم چی میشه
afshin b
08-01-2014, 23:03
هه هه این که 1 میل واسه فولش داره میگیره
فعلا دست نیگه میدارم تا ببینم چی میشه
البته اگه اشتباه نکنم مدل sli هست، یعنی دوتا گرافیک داره.
shetmobile
09-01-2014, 14:08
سلام دوستان
من میخوام این لپ تاپ رو بخرم کارم هم بیشتر برنامه نویسی و طراحی گرافیک هستش طوری که شاید 7-8 ساعت پشت سر هم با لپ تاپ باید کار کنم اما اینجور که شنیدم میگن hd اش چشم رو درد میاره از یه طرف هم از customize کردنش خوشم اومده حالا به نظرتون این رو بگیرم یا ge60 2oc ؟
سلام دوستان
من میخوام این لپ تاپ رو بخرم کارم هم بیشتر برنامه نویسی و طراحی گرافیک هستش طوری که شاید 7-8 ساعت پشت سر هم با لپ تاپ باید کار کنم اما اینجور که شنیدم میگن hd اش چشم رو درد میاره از یه طرف هم از customize کردنش خوشم اومده حالا به نظرتون این رو بگیرم یا ge60 2oc ؟
راستش درست شنیدی .اگه واقعا کارت اینه یه صفحه مات بگیر
من از صفحه نمایش این لپتاپ برای کسایی که میخان ساعت ها بهش زل بزنن هیچ دفاعی نمیکنم.
اشک چشم درد میاد ولی برا کار معمولی مشکلی نداره
لپ تاپ منم بالاخره رسید !! :n02:
فعلا که ازش راضیم ! البته لپ تاپ نداشتم تا حالا که بگم نسبت به بقیه چیش خوبه یا چیش بده ! فقط میدونم عالیه !
فقط یه چیزیش حالگیریه اونم هاردشه ! هرکاری باهاش میکنی کل هارد زیر بار میره و عین ترمز عمل میکنه واسه سیستم !
در مورد حرارتش هنوز چیزی نریختم که دمارو نشون بده ! ولی وقتی کار معمولی باهاش میکنم فن خاموشه ولی گاهی یه لحظه روشن میشه چند ثانیه یه باد گرمی میده و خاموش میشه دوباره ! فکر میکنم دما کاملا مورد قبوله توی کارای معمولی.
راستی ویندوز 8.1 رو روی دسکتاپم که میریختم گرافیک رو نمیشناخت اولش باید درایور نصب میکردم که اونم Ati دیگه واسه 4850 که گرافیکمه درایور ویندوز 8.1 بیرون نمیده ! یه درایور در حدی که ریزولیشن صفحه درست شه فقط توی ویندوز آپدیت بود که میگرفتم.
تا الان میگفتم به خاطر قدیمی بودن گرافیکمه که اینطوریه، ولی توی اینم ویندوز 8.1 آپدیت شده تا همین یه ماه پیش رو ریختم ریزولیشن درست نبود تا درایور نصب کردم که درست شد ! مشکل ویندوز8.1 ه این ؟!!
این وقتی شارژ میشه حداکثر تا 50% شارژ میشه ! توی power option چیزی پیدا نکردم ! چطوری میشه اینو به 80% تغییر داد ؟!
راستی مثل موبایل نیست که 6 ساعت اول رو بذاریم به شارژ بمونه که ؟!
sanjan3000
11-01-2014, 12:25
دوستان چطوری می تونم تعداد فریم و دمای cpu و gpu رو بعد از اجرای بازی ببینم .
اگه نرم افزار خاصی هست لطفاً روش استفاده رو هم بفرمائید .
دمای سیستم شما در حالت وب گردی و اینا رو چنده ؟!! مال من هیچ کاری که نمیکنم رو 52 هست ولی گاهی وقتا رو 60هم میره !!
سلام مجدد.
من یه تست از دمای سیستم گرفتم البته در حالی که باطری بیرون بود و پروفایل هم روی High Performance قرار داشت !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نمیدونم تا چه حد این قابل اعتماده ؟!! دما به نظر زیاد نیست ؟؟؟ البته توی ثانیه های اول دما از 90 بالاتر میره و turbo boost خاموش میشه !
در اینجا هم تنظیم کردم هم GPU هم CPU به طور 100% زیر بار قرار گرفتن !
سلام این لب تاب دارای usb با قابلیت شارژ در حالت خاموش را داره ولی لب تاب من در حالت خاموش وقتی گوشی یا ام پی تری پلیر را وصل می کنم شارژ نمی کنه تنضیمات خاصی داره ممنون
فکر کنم خود گوشی هم باید قابلیت شارژ از یو اس بی رو داشته باشه
در حالت روشن بودن هم گوشی و هم ام پی تری پلیر را شارژ می کنه ولی در حالت خاموش شارژ نمی کنه
لپ تاپ منم بالاخره رسید !! :n02:
فعلا که ازش راضیم ! البته لپ تاپ نداشتم تا حالا که بگم نسبت به بقیه چیش خوبه یا چیش بده ! فقط میدونم عالیه !
فقط یه چیزیش حالگیریه اونم هاردشه ! هرکاری باهاش میکنی کل هارد زیر بار میره و عین ترمز عمل میکنه واسه سیستم !
در مورد حرارتش هنوز چیزی نریختم که دمارو نشون بده ! ولی وقتی کار معمولی باهاش میکنم فن خاموشه ولی گاهی یه لحظه روشن میشه چند ثانیه یه باد گرمی میده و خاموش میشه دوباره ! فکر میکنم دما کاملا مورد قبوله توی کارای معمولی.
اگه برای این لپتاپ یه هارد 128 اس اس دی بگیری..دیگه خدارو هم بنده نیس
میشه موشک به قرعان
اگه برای این لپتاپ یه هارد 128 اس اس دی بگیری..دیگه خدارو هم بنده نیس
میشه موشک به قرعان
والا این همین الانشم خدارو بنده نیست :))) ولی بدیش اینه که خیلی خیلی زود داغ میشه ! یعنی فرکانس 3.4 در عمل فقط برای چند ثانیه کاربرد داره ! از طرفی هم دمای دستگاه در حالت عادی مثل وب گردی روی 50 و اینا متغیره ! مال شما هم همینه ؟!!
sanjan3000
12-01-2014, 08:40
12-01-2014, 08:59
تعداد فریم رو با نصب نرم افزار fraps میتون در حال بازی ببینی.
برای دمای قطعات هم از نرم افزار hwmonitor استفاده کن.
والا این همین الانشم خدارو بنده نیست :))) ولی بدیش اینه که خیلی خیلی زود داغ میشه ! یعنی فرکانس 3.4 در عمل فقط برای چند ثانیه کاربرد داره ! از طرفی هم دمای دستگاه در حالت عادی مثل وب گردی روی 50 و اینا متغیره ! مال شما هم همینه ؟!!
بله همینه.شما اگه میخای مدت زیادی ببریش زیر بار باید یا کول پد خوب بخری و یا اون فن اضافه رو پیدا کنی.
اگه پیداش کردید منم خبر کنید
mdrd1065
12-01-2014, 17:23
واسه من تو ویندوز دما به 50 نمیرسه
تقریبا 45 اینطوراس:n05:
البته وین 7 دارم! شاید 8 بیشتر مصرف میکنه:n02:
واسه من تو ویندوز دما به 50 نمیرسه
تقریبا 45 اینطوراس:n05:
البته وین 7 دارم! شاید 8 بیشتر مصرف میکنه:n02:
البته ویندوز 8.1 ه مال من ! که میشنهاد میکنم همون 8 نصب کنید از این بهتره : )))) نمیدونم والا فکر میکنم دما زیاده ! دسکتاپم amd phenom 9550 چهار هسته ای بود دماش در حالت عادی 20 تا نهایتا 25 بود ! الان یه مقدار عادت کردم به اون این به چشمم زیاد میاد !
mdrd1065
13-01-2014, 20:54
البته ویندوز 8.1 ه مال من ! که میشنهاد میکنم همون 8 نصب کنید از این بهتره : )))) نمیدونم والا فکر میکنم دما زیاده ! دسکتاپم amd phenom 9550 چهار هسته ای بود دماش در حالت عادی 20 تا نهایتا 25 بود ! الان یه مقدار عادت کردم به اون این به چشمم زیاد میاد !
من چنتا لپتاپ های دوستامم چک کردم زیر 40 نبودن:n13:
persianbat
13-01-2014, 22:16
دوستان من بخوام بفروشم چقدر بفروشم ؟
صفجه فول اچ دی
هارد هیبریدی 1 ترابایت + 24 گیگ اس اس دی !
8 گیگ رم
گارانتی هم داره 10 ماه فکر کنم
با نو هم هیچ فرقی نداره چون استفادمم کم بوده ازش
mdrd1065
13-01-2014, 22:24
دوستان من بخوام بفروشم چقدر بفروشم ؟
صفجه فول اچ دی
هارد هیبریدی 1 ترابایت + 24 گیگ اس اس دی !
8 گیگ رم
گارانتی هم داره 10 ماه فکر کنم
با نو هم هیچ فرقی نداره چون استفادمم کم بوده ازش
چند خریدی؟:n02: چرا میخای بفروشی؟:n02:
والا از نظر من ارزش داره 3.200 اینطورا، اما خب باید ببینی چند میخرن!
چون ملت اسم دست دوم میشنون 1 میلیون کم میکنن، کاریم به چیزای دبگش ندارن:n13:
به دست بدی خوب میتونی بفروشی دیگه ، بستگی به خودت داره...
persianbat
14-01-2014, 02:05
3700 !
به سرم زده برم سراغ alienware ! نمیدونم اشتباه یا درست !
ولی خوب موندم اینا اگه خواستم بفروشم چقدر قیمت بدم
emadghasemi
16-01-2014, 19:44
آقا سلام من y510p رو دارم خعیلی عالیه،
کاملا ازش راضیم و باهاش حال میکنم
فقط نمیدونم من کارام سنگینه یا مشکل از ویندوزه 8.1ه یا ...
بدنش یه خورده داغ میشه معمولا
البته چند تا برنامه جدیدا توی Progress های Task Manager پیدا کردم که وقتی میبندمشون حرارتش میزون میشه
فقط فعلا مشکلم با هاردشه که احساس میکنم داره به فنا میره !
خرت خرت میکنه ، توی بخش مشکلات لپتاب پستشو گذاشتم :(
آقا سلام من y510p رو دارم خعیلی عالیه،
کاملا ازش راضیم و باهاش حال میکنم
فقط نمیدونم من کارام سنگینه یا مشکل از ویندوزه 8.1ه یا ...
بدنش یه خورده داغ میشه معمولا
البته چند تا برنامه جدیدا توی Progress های Task Manager پیدا کردم که وقتی میبندمشون حرارتش میزون میشه
فقط فعلا مشکلم با هاردشه که احساس میکنم داره به فنا میره !
خرت خرت میکنه ، توی بخش مشکلات لپتاب پستشو گذاشتم :(
دماش رو باید دید چند درجست ! از رو بدنه نمیشه زیاد تشخیص داد چون در هر صورت گرماش به بدنه هم منتقل میشه !
هاردشم وقتایی که داری یه کار خاص میکنی طبیعیه یه صداهای ریز ریزی بده ! ولی اگه زیاده باید ببریش گارانتی ببینی چی میگن ! مال منم بعضی وقتا داره این صدارو !
emadghasemi
18-01-2014, 13:28
دماش معمولا روی 40 درجست، در همه حالات این صدا رو داره،
در حالت عادی یکی دو بار در ثانیه خرت خرت میکنه
وقتیم که از هارد کار میکشه صدا تعداد تکرارش در ثانیه بیشتر میشه
دماش معمولا روی 40 درجست، در همه حالات این صدا رو داره،
در حالت عادی یکی دو بار در ثانیه خرت خرت میکنه
وقتیم که از هارد کار میکشه صدا تعداد تکرارش در ثانیه بیشتر میشه
این دمایی که شما میگی عادیه ! مال منم همین حدوده توی ویندوز ولی با سایبرفاکس که وبگردی میکنم دما روی 50 تا حتی 60 هم میره !
من فکر میکنم توی ویندوز چیزی هست که هی داره یه چیزی از هاردت میخونه و مینویسه ! اگرنه در حالت عادی نباید این صدا رو بده !
برو توی task manager قسمت disk ببین هاردت چند درصد رفته زیر بار ! یه مدت اینو زیر نظر بگیر اگه دیدی همیشه 40 یا 50 درصد یا بیشتر زیر باره یعنی یه برنامه ای داره هی میخونه و مینویسه ! اگه حالت عادی رو 0 یا نهایتا 10درصد و اینا باشه که مشکلی نداره !
emadghasemi
19-01-2014, 02:55
میدونم،
هارد از لحظه ای که سیستم روشن میشه شروع به کار میکنه
به هرحال هارد که هیچ وقت کارش تمومی نداره، ویندوزم به هر حال مدام در حال باز کردن و بستن فایلای مختلف خودشه
ولی خوب این صدا تا دو هفته پیش نبود و هارد حتی موقع دفرگ کردن هم هیچ صدایی جز چرخش دیسکش نداشت !
و اینکه هم اکنون که دارم برای شما مینویسم 50Kb/s ~ 100kb/s در حال نوشتن است و فوتوشاپ با دو سه تا فایل باز و کروم با 14 15 تب و Zbrush با یه مدل 1.5 میلیون Vertex و MediaPlayer در حال خوندن هم هست، عجیبا غریبا :|
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ولی خیلی هارد لپتابتون داغ میشه ها :D
من موقع بازی کردن/دفرگ کردن/ویروس کشی و ... اصلا تاحالا به 50 درجه نرسیده :D
-------------------------------
میدونم،
هارد از لحظه ای که سیستم روشن میشه شروع به کار میکنه
به هرحال هارد که هیچ وقت کارش تمومی نداره، ویندوزم به هر حال مدام در حال باز کردن و بستن فایلای مختلف خودشه
ولی خوب این صدا تا دو هفته پیش نبود و هارد حتی موقع دفرگ کردن هم هیچ صدایی جز چرخش دیسکش نداشت !
و اینکه هم اکنون که دارم برای شما مینویسم 50Kb/s ~ 100kb/s در حال نوشتن است و فوتوشاپ با دو سه تا فایل باز و کروم با 14 15 تب و Zbrush با یه مدل 1.5 میلیون Vertex و MediaPlayer در حال خوندن هم هست، عجیبا غریبا :|
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ولی خیلی هارد لپتابتون داغ میشه ها :D
من موقع بازی کردن/دفرگ کردن/ویروس کشی و ... اصلا تاحالا به 50 درجه نرسیده :D
-------------------------------
این درسته که هارد همیشه در حال حرکته ، ولی خوندن و نوشتن از روی دیسک همیشه اتفاق نمیوفته ! به نظر من قبل از اینکه گارانتی ببریش یه بار ویندوز رو عوض کن و یه مدت زیر نظر بگیرش ببین باز همین کارو میکنه یا نه ! حتما برنامه ای هست که داره این کارو میکنه ! یا اینکه تمام برنامه های سنگین رو پاک کن موقتا !
درصد مهمه ! باید دید سطح بار هارد رو چند درصده ! مال من الان که مرورگر در حال کش کردنه بین 2 تا 5درصد متغیره !!
اینکه شما گفتی بدنش داغ میشه منظورم دمای پردازنده بود !! :n02: اگرنه دمای هارد به اینجا برسه که سوخته بیچاره !!:n27: دمای هارد من در حال حاضر که حدود 8 ساعته روشنه روی 36 درجست !
emadghasemi
19-01-2014, 03:32
همون، منو بسیار متعجب کردی :)))
ولی این مسأله ربطی به ویندوز یا چیزای دیگه نداره
یه مسأله کاملا سخت افزاریه نه نرم افزاری
درضمن درصد استفاده از هارد داخل Task Manager هر لحظه تغییر میکنه
مثلا الان که من استفاده زیادی نمیکنم و هارد کار زیادی انجام نمیده مبناش 100Kb/s حد اکثر هستش که اگه 100Kb/s نوشتن خوندن داشته باشم میشه 100% !
این مقدار حداکثر بسته به کاری که داریم انجام میدیم و فشاری که روی هارده و مسائل دیگه متغیره، وقتی که داریم کپی میکنیم چیزی رو به 100mb/s تغییر میکنه یا موقع ویروس کشی و ... به 50mb/s تغییر میکنه
یک چیز ثابتی نیست که بگیم چند درصد داریم از هارد کار میکشیم،
پس مقدار Kb/s مبنای درست تریه واسه هارد دیسک، نظر شما چیه ؟
همون، منو بسیار متعجب کردی :)))
ولی این مسأله ربطی به ویندوز یا چیزای دیگه نداره
یه مسأله کاملا سخت افزاریه نه نرم افزاری
درضمن درصد استفاده از هارد داخل Task Manager هر لحظه تغییر میکنه
مثلا الان که من استفاده زیادی نمیکنم و هارد کار زیادی انجام نمیده مبناش 100Kb/s حد اکثر هستش که اگه 100Kb/s نوشتن خوندن داشته باشم میشه 100% !
این مقدار حداکثر بسته به کاری که داریم انجام میدیم و فشاری که روی هارده و مسائل دیگه متغیره، وقتی که داریم کپی میکنیم چیزی رو به 100mb/s تغییر میکنه یا موقع ویروس کشی و ... به 50mb/s تغییر میکنه
یک چیز ثابتی نیست که بگیم چند درصد داریم از هارد کار میکشیم،
پس مقدار Kb/s مبنای درست تریه واسه هارد دیسک، نظر شما چیه ؟
امیدوارم نرم افزاری باشه فقط ! اگه اینطوری نباشه هم گارانتی قبولش میکنه ! نهاینا هاردشو عوض میکنن ! البته اگه سرعتت رو نگرفته باشه فکر نکنم مشکلی باشه !!
توی تسک منیجر فقط به درصد زده ! ولی وقتی که شما زیرش اون پروسس هارو نگاه کنی اونجاست که توشنه این برنامه چند کیلوبایت یا مگابایت در ثانیه داره استفاده میکنه ! هرچی اونا بیشتر باشه اون درصده میره بالاتر !
alirezaT1000
19-01-2014, 21:56
سلام....من اين مدل را دارم فقط ميخوام بدونم msata ميخوره براش بگيرم؟؟؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
mahdi..59
20-01-2014, 00:17
سلام دوستان خسته نباشید.
من تازه تو این انجمن عضو شدم راستش یه سوالی داشتم لطفا سریع جواب بدید ممنون میشدم.
میخواسنم بدونم با سه میلیون تومن میتونم y510p بخرم ؟اگر میشه چه کانفیگی (از خود نمایندگی داخل تهران قصد خرید دارم)لطفا سریع جواب بدید ممنون
سلام دوستان خسته نباشید.
من تازه تو این انجمن عضو شدم راستش یه سوالی داشتم لطفا سریع جواب بدید ممنون میشدم.
میخواسنم بدونم با سه میلیون تومن میتونم y510p بخرم ؟اگر میشه چه کانفیگی (از خود نمایندگی داخل تهران قصد خرید دارم)لطفا سریع جواب بدید ممنون
سلام.
بله میشه خرید.
با رم 8گیگ و صفحه ی HD و بدون بلوری و ssd قیمت با گارانتی الماس 2900 هست ! البته با گارانتی دوساله ی سازگارم هست 2950 تومن !
mahdi..59
20-01-2014, 12:51
[QUOTE=Mr.foad;8072956]سلام.
بله میشه خرید.
با رم 8گیگ و صفحه ی HD و بدون بلوری و ssd قیمت با گارانتی الماس 2900 هست ! البته با گارانتی دوساله ی سازگارم هست 2950 تومن ![/QUOT
ممنون. این کانفیگ قدرت اس ال ای و ارتقا رمم داره؟(اگر داره تا چه حدودی)
[QUOTE=Mr.foad;8072956]سلام.
بله میشه خرید.
با رم 8گیگ و صفحه ی HD و بدون بلوری و ssd قیمت با گارانتی الماس 2900 هست ! البته با گارانتی دوساله ی سازگارم هست 2950 تومن ![/QUOT
ممنون. این کانفیگ قدرت اس ال ای و ارتقا رمم داره؟(اگر داره تا چه حدودی)
آره داره ! فرقی نمیکنه همه یه جور ساخته شدن ! منتها اینجا که میاد از سر و تهش میزنن به خورد مردم میدن ! واسه اینکه قیمت کم شه البته !
رم تا 16 گیگ و به جای DVD-Rw هم میشه اون گرافیک sli رو خرید زد ! البته فعلا نیست اگرم باشه بالای 1میلیون میوفته همون گرافیکه !
بعضی مدلا 8گیگ ssd دارن واسه هایبرد کردن هارد، بعضیا 24 گیگ ! ولی اکثرا اینایی که اینجا هستن هیچکدومو ندارن ! ولی شما میتونی بعدا هر مقدار ssd که خواستی واسش بخری روش سوار کنی !
alirezaT1000
20-01-2014, 15:57
من دارم جاي اس اس دي داره اما اون سوكت كه اس اس دي را توش ميكنيم نداره...كسى ميدونه اسم اون سوكت چيه ؟؟و كجا ميفروشن؟؟قيمتش چنده؟؟؟اگه تهران ميدونين كجا ميفروشن ميشه آدرس بدين
مشكل من دقيقا همين مشكل اين طرف خارجيه است
سلام می خواستم ببینم سفارش بدم از خارج برای من y510 p فول اج دی با رم 16 و دو تا گرافیک و ویندوز 8 ارجینال بیارن با قیمت 4200 می ارزه ؟
alborz_k
22-01-2014, 11:53
سلام. مدل full HD در ایران بدون ویندوز حدود 3500-3600 باید باشه ، اگه قیمت کارت دوم رو 600 در نظر بگیریم (اگه پیدا بشه ) ، جمعأ همون 4200 می شه که شما می خواین هزینه کنید . ولی شما با خرید از خارج 2 چیز خیلی مهم رو هم بدست می ارین ، اولیش ویندور 8 اوریجینال هست و دومی و مهم تر ، آداپتور 170 وات هست که همراه با مدل های sLI می دن (آداپتور های مدل های موجود در ایران 120 وات است که طبیعتأ در حالت SLI بهشون فشار می اد ) .پس در کل اگه برای سفارش دادن به خارج مشکلی ندارین ، می ارزه .
mahdi..59
22-01-2014, 14:19
سلام. ببخشید انقدر سوال میپرسم . میخواستم بدونم با این بالا پایین شدن نرخ ارز مخصوصا تو چند وقت که تحریم هارو برداشتن دلارم هی بالا پایین میشه چیکار کنم برم بخرم یا نه ؟
سلام. ببخشید انقدر سوال میپرسم . میخواستم بدونم با این بالا پایین شدن نرخ ارز مخصوصا تو چند وقت که تحریم هارو برداشتن دلارم هی بالا پایین میشه چیکار کنم برم بخرم یا نه ؟
ممکنه به خاطر عید گرون شه یه کم ! ولی از نظر قیمت کلی لپ تاپ و تبلت و موبایل و کلا وسایل الکترونیکی از این به بعد روز به روز ارزونتر میشن ! درسته توی این چند سال به بیشتر از 2 برابر قیمتشون افزایش پیدا کرد ! ولی از این به بع درسته بازم گرونه، ولی هر روز میاد پایینتر !
Sorena_777
27-01-2014, 13:19
از دوستانی که این مدل رو دارن میخواستم یه سوال بپرسم
اونم اینه که تو بازی ها چجور جوابی ازش گرفتین؟راضی بودین؟خر گرافیک ترین بازی که روش نصب و با کیفیت بالا اجراش کردین چی بوده؟
بازی هایی مثل elder scrolls skyrim رو میتونه با کیفیت خوب اجرا کنه؟
کسی بوده که باهاش بازی dota 2 رو با بهترین کیفیت اجرا بکنه؟
mdrd1065
27-01-2014, 19:20
از دوستانی که این مدل رو دارن میخواستم یه سوال بپرسم
اونم اینه که تو بازی ها چجور جوابی ازش گرفتین؟راضی بودین؟خر گرافیک ترین بازی که روش نصب و با کیفیت بالا اجراش کردین چی بوده؟
بازی هایی مثل elder scrolls skyrim رو میتونه با کیفیت خوب اجرا کنه؟
کسی بوده که باهاش بازی dota 2 رو با بهترین کیفیت اجرا بکنه؟
این بازیایی که نام بردی رو ندارم
ولی اینارو اجرا کردم روی بالاترین کیفیت ممکنشون :
COD ghosts- battlefield 4 - far cry 3 - assassin creed black flag
فکر نکنم بازی ای باشه که نکشه!
Sorena_777
27-01-2014, 21:42
مشخصات دستگاهت چیه؟
اچ دی یا فوله؟1 گرافیکه یا sli هستش؟رمش 8 یا 16 گیگه؟
اگر بتونه این بازی ها رو اجرا بکنه که عالیه
من فقط چند تا بازی خاص رو چندین ساله اجام میدم که الان از 2 تای اون ها جدیدش اومده با گرافیک بالاتر البته روی هم دیگه نصف battlefield 4 قدرت ندارن :n09:
من قصد تهیه مدل فوله 16 گیگ و با گرافیک دوم رو دارم که فکر کنم دیگه کلا هیچ مشکلی نداشته باشم
البته خداکنه این کسی که داره میارش به قیمته خوبی بهم بده اخه قیمتش حدود 1199 یا 1299 هستش حتی اگه دومی هم باشه قیمتش با دلار 3 تومی میشه 3.6 و با گمرک و سود و اینا دیگه 4-4.1 بیشتر نباید بشه
گفته تا 10-12 روز دیگه میاره , تا ببینیم خدا چی میخواد
.........................
راستی چند تا سوال دیگه هم داشتم
ایا این مشکلی که من چند جا دیدمش درسته؟
که میگن داغ میکنه بیش از حد و تازه یه طرفش بیشتر داغ میکنه
ایا این درسته؟
mdrd1065
28-01-2014, 18:56
مشخصات دستگاهت چیه؟
اچ دی یا فوله؟1 گرافیکه یا sli هستش؟رمش 8 یا 16 گیگه؟
اگر بتونه این بازی ها رو اجرا بکنه که عالیه
من فقط چند تا بازی خاص رو چندین ساله اجام میدم که الان از 2 تای اون ها جدیدش اومده با گرافیک بالاتر البته روی هم دیگه نصف battlefield 4 قدرت ندارن :n09:
من قصد تهیه مدل فوله 16 گیگ و با گرافیک دوم رو دارم که فکر کنم دیگه کلا هیچ مشکلی نداشته باشم
البته خداکنه این کسی که داره میارش به قیمته خوبی بهم بده اخه قیمتش حدود 1199 یا 1299 هستش حتی اگه دومی هم باشه قیمتش با دلار 3 تومی میشه 3.6 و با گمرک و سود و اینا دیگه 4-4.1 بیشتر نباید بشه
گفته تا 10-12 روز دیگه میاره , تا ببینیم خدا چی میخواد
.........................
راستی چند تا سوال دیگه هم داشتم
ایا این مشکلی که من چند جا دیدمش درسته؟
که میگن داغ میکنه بیش از حد و تازه یه طرفش بیشتر داغ میکنه
ایا این درسته؟
واسه من اچدی و رم 8 و بدون sli هست، اون کانفیگ رو بگیری که دیگه میتونی batlefield 4 رو طراحی کنی باهاش:n02:
داغ که میکنه دیگه ، نمیشه نکنه که با این قدرت:n07:
ولی خب با یکم تنظیمات و استفاده از یه کول پد حداقل 15 درجه کاهش پیدا میکنه!
اخه باید به هیکل لپتاپ نگاه کرد، وگرنه msi لپتاپ گیمینگ میزنه 10 سانت قطر داره معلومه که داغ نمیکنه، 5 تا فن توشه لابد:n02:
این لپ تاپ در اصل لپ تاپ گیم نیست !! یه مالتی مدیا ی خیلی قویه !
لپ تاپ گیم سیستم خنک کنندگیش اصلا مثل اینا نیست که !
حداقل دوتا فن دارن با هیتسینک های خیلی بزرگ و کارآمد !! توی طراحی خنک کننده ی این زیاد تلاش نکردن ! یه فن و یه هدسینک معمولی گذاشتن واسه یه پردازنده به این پرقدرتی و یه گرافیک به این قدری !!
همین میشه که موقع رندر گرفتن توی کمتر از 3 ثانیه دما از 95 میزنه بالاتر و سیستم مجبور میشه توربو رو از کار بندازه تا دما بیاد روی 80..85 اینا ثابت بشه ! فقط جالبه که وقتی گرافیکش رو تا آخر زیر بار بردم با این که خنک کنندش با پردازنده یکیه ولی دماش از 65 بالاتر نرفت !! نمیدونم چطوری بوده ! امیدوارم طوری نبوده باشه که من با گرافیک خود پردازنده رندر گرفته باشم !! :n02: خیلی ضایع میشم اینطوری ! :)))
راستی یه چیزی هم هست که من واقعا نمیفهمم !
تنها فرق لپ تاپای گیم با مثلا چیزی مثل همین y510 به جز یه سری چیزای کوچیک سیستم خنک کنندگیشونه !
مگه یه سیستم خنک کننده که تازه حتی از خنک کننده های نچندان قوی دسکتاپ هم ضعیف ترن چقدره ؟! چرا به خاطر یه سیستم خنک کننده ی قوی تر یه دفعه چند میلیون اختلاف قیمت پیدا میکنن ؟!! :|
الان ایسوز یه مدل گیم داره که کانفیگش اصلا قوی نیست ! i5 با گرافیک 560 رم 4 فکر کنم ! خب این درحد 2 میلیونم حتی نمی ارزه ! چون کانفیگای شبیه این بعضیا زیر 2 تومنن حتی ! ولی این 3200 قیمتشه به خاطر اینکه خنک کنندگی قوی داره و اصطلاحا لپ تاپ گیمه ! :| به عبارتی بهترین لپ تاپ گیم 3سال پیش بوده !!
Sorena_777
29-01-2014, 18:28
اقا واقعا راستی میگیااا
سیستم خنک کنندگیش افتضاحه:n04:
اخه واسه چی همچین گرافیک و سی پی یو قوی گذاشتی تو که نمیتونی خنکش کنی؟؟:n23:
من فکر کردم کمه کم بعد از 1 ساعت بازی داغ بکنه
دیشب یه نفر تو یه مغازه که بودم اومده بود کول پد بگیره
بهش گفتم روشنش بکنه که باهاش کمی کار بکنم و اینا خلاصه تو بازی BF4 بعد از حدود 15-20 مین داغ کرد من فکر کردم خوده لپ تاپ این یارو مورد داره و گفتش مشکلی نیست و من تا 1.5 - 2 ساعت همین جوری باهاش بازی میکنم
ولی مگه ممکنه مشکل نباشه؟به مرور دهنه سیستم رو .... اره
حالا اگه کول پد بزاره فوقش چه قدر خنک میکنه؟
من اگه بخوام بازی بکنم کمه کم 5-6 ساعت به صورت مداوم و تا 10 ساعت تو روز میشه :n09:
تازه من تو فکر این بودم که مدل 2 تا گرافیک SLI اش رو تهیه بکنم :n08:
سر سال و ماه و هفته که هیچ دو روزه آسفالت میشه بدبخت :n10:
اقا واقعا راستی میگیااا
سیستم خنک کنندگیش افتضاحه:n04:
اخه واسه چی همچین گرافیک و سی پی یو قوی گذاشتی تو که نمیتونی خنکش کنی؟؟:n23:
من فکر کردم کمه کم بعد از 1 ساعت بازی داغ بکنه
دیشب یه نفر تو یه مغازه که بودم اومده بود کول پد بگیره
بهش گفتم روشنش بکنه که باهاش کمی کار بکنم و اینا خلاصه تو بازی BF4 بعد از حدود 15-20 مین داغ کرد من فکر کردم خوده لپ تاپ این یارو مورد داره و گفتش مشکلی نیست و من تا 1.5 - 2 ساعت همین جوری باهاش بازی میکنم
ولی مگه ممکنه مشکل نباشه؟به مرور دهنه سیستم رو .... اره
حالا اگه کول پد بزاره فوقش چه قدر خنک میکنه؟
من اگه بخوام بازی بکنم کمه کم 5-6 ساعت به صورت مداوم و تا 10 ساعت تو روز میشه :n09:
تازه من تو فکر این بودم که مدل 2 تا گرافیک SLI اش رو تهیه بکنم :n08:
سر سال و ماه و هفته که هیچ دو روزه آسفالت میشه بدبخت :n10:
آره بابا نمیدونم سازنده فازش چی بوده اصلا سر این ! :n08:
حالا داغ شدن بدنه هیچ مشکلی نداره ! من حاضرم طوری بشه که مجبور شم با دستکش کار کنم باهاش ! :| ولی دمای پردازنده و گرافیک رو باید یه طوری مهار کرد !
این داغ شدن بعد از نیم ساعت، یه ساعت منظور شما چیه ؟! داغ شدن بدنه یا پردازنده ؟! پردازنده که توی دقایق اولیه دماش ثابت نمیشه مگه ؟!
راستی با power option ایجاد محدودیت واسه پردازنده میشه دماشو کمتر کرد ! توی بازی های سبکتر البته !
Sorena_777
29-01-2014, 19:52
منم اگه فقط بدنه داغ کنه مشکلی ندارم
ولی وقتی فکرش رو میکنم که چه بلاییی قراره سر اون قطعات مادر مرده بیاد از سر دلسوزی واسه اونا خریدش رو تحریم میکنم :n09:
والله منم نفهمیدم فکر کنم در کل منظورش این بود که بهش عادت میکنی و هیچ مشکل خاصی پیش نمیاد
ببین عزیز دل من اکثر مواقع یه بازی انلاین رو انجام میدم که میخوام اون رو به صورت اولترا بازیش بکنم
اسمش DOTA 2 هستش
من این رو روزانه کمه کم 10 ساعتی بازی میکنم مخصوصا توی این ایام تعطیلات
خیلی وقت ها هم با دوست و رفیق ها دور هم جمع میشیم واسه بازی
الان 2 ماهه تو خماریم اخه از یه طرف سیستمم به فنا رفته و لپ تاپم هم چند ماه پیش سوخته
الان با یه کیس نیمه سوخته دیگه دارم کارم رو راه میندازم که واقعا عذابه یعنی نه کار روزمره میتونم انجام بدم و نه بازی
این اخرین باری هم هست که میخوام پول بدم جای یه چیزی واسه بازی و میخوام چند سال همراهیم بکنه
اصلا نمیتونم کنسول و یا سیستم بگیرم
تنها گزینه ام لپ تاپه
پس واسه من از مهم ترین گزینه ها خنک موندن لپ تاپه چونکه اگر ما این دوران بهاری رو(واسه شما ها زمستونی) توی اهواز و امیدیه تموم بکنیم با 7-8 ماه گرمای شدید رو به رو هستیم و من میدونم که قراره سر این لپ تاپ چه بلاهایی نازل بشه
...........
با این وضعیت این مدل هم از توی لیست خریدم حذف شد
حالا میمونه ASUS N550 , MSI GE60
mahdi..59
04-02-2014, 18:21
سلام .من بلاخره این لپ تاپو خریدم فقط مشکلش اینکه وقتی بهش شارژر وصله بازی صاف صاف اجرا میشه ولی وقتی که جداش میکنم تیکه میندازه فقط سریع جواب بدید ممنون میشم
oOomid.M
04-02-2014, 18:35
سلام .من بلاخره این لپ تاپو خریدم فقط مشکلش اینکه وقتی بهش شارژر وصله بازی صاف صاف اجرا میشه ولی وقتی که جداش میکنم تیکه میندازه فقط سریع جواب بدید ممنون میشم
سلام داداش مبارکت باشه
از تو power optiion تنظیمات رو بررسی کن و بزارش روی HIgh Performance
mahdi..59
05-02-2014, 15:43
درست نشد راه دیگه ای نیست؟(کمک کنید)
mahdi..59
06-02-2014, 01:05
سلام داداش مبارکت باشه
از تو power optiion تنظیمات رو بررسی کن و بزارش روی HIgh Performance
ممنون.اینکارم کردم درست نشد راه دیگه ای نیست یه سوال دیگه ای هم داشتم امروز ویندوزمو عوض کردم بعد برام یه مشکلی پیش اومد موس و کیبردم با هم مچ نیستن مثلا اگر از کیبرد استفاده کنی موس کار نمیکنه و بر عکس قبل از اینکه ویندوزشو عوض کنم این مشکلو نداشت ممنون میشم اگه کمکم کنی
ممنون.اینکارم کردم درست نشد راه دیگه ای نیست یه سوال دیگه ای هم داشتم امروز ویندوزمو عوض کردم بعد برام یه مشکلی پیش اومد موس و کیبردم با هم مچ نیستن مثلا اگر از کیبرد استفاده کنی موس کار نمیکنه و بر عکس قبل از اینکه ویندوزشو عوض کنم این مشکلو نداشت ممنون میشم اگه کمکم کنی
در مورد مشکل هماهنگی موس و کی برد نمیدونم چی بگم ! ولی در مورد گرافیکش ممکنه حتی موقع بازی هم سیستم از پردازنده ی گرافیکی داخل خود CPU استفاده کرده باشه !
شما باید مطمئن بشی که GPU مربوط به Nvidia درحال استفاده هست !
در مورد تنظیمات پاور هم شما باید توی پاور آپشن حداکثر توان پردازنده رو علاوه بر حالت برق واسه حالت باطری هم روی 100 بذاری ! البته که پیشنهاد نمیکنم این کارو ! چون هم الکی داغ میکنه هم اینکه باطری زود خراب میشه ! البته میتونی موقع بازی خودت دستی تنظیماتو عوض کنی ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
oOomid.M
06-02-2014, 12:40
مچ نیستن یعنی چی ؟ یعنی مثلا وقتی داره موس رو حرکت میدی اگه یه دکمه کیبورد رو فشار بدی موس وایمیسته و حرکت نمیکنه ؟
ویندوزت شاید مشکل داره یا بد اکتیو شده !
یه ویندوز 8.1 از اول بریز روش
mahdi..59
06-02-2014, 13:45
موس و کیبردشو تونستم درست کنم اما باتریش درست نشد هنوزم با شارژر بازی صاف اجرا میه اما بدون شارژر بازی افت فریم داره نمیدونم چیکار کنم راه دیگه ای نیست؟
oOomid.M
06-02-2014, 14:20
موس و کیبردشو تونستم درست کنم اما باتریش درست نشد هنوزم با شارژر بازی صاف اجرا میه اما بدون شارژر بازی افت فریم داره نمیدونم چیکار کنم راه دیگه ای نیست؟
مربوط میشه به تنظیمات لپ تابت
من لپ تاپم گرافش AMD هست NVidia نیس که بتونم دقیق راهنماییت بکنم
یه سر بزن به قسمت switchable graphic cart اونجا اون بازی رو بزار روی High Perfrmance درست میشه دیگه کار که نشد نداره دیگه
چون مال من مثلا میشه بازی رو بگی اگه تو شارژ بودن فقط با گراف دوم اجرا کنه شاید برای شما هم اینطور شده
mdrd1065
06-02-2014, 15:50
منم نتونستم با باتری خوب بازیو اجرا کنم
شاید کلا نمیشه :n02:
البته بازیای سبک رو میکشه اما سنگین باشه دیگه لگ میشه
فکر کنم همش باید به برق باشه واسه بازی!
من یه ماهه خریدمش هنوز یه بازی هم باهاش نکردم ! :n08: حتی انگری برد !!!:n08:
راستی هیچ راه نداره آدم تو خود ویندوز این توربو رو از کار بندازه ؟!! موقع رندر دما تا 97 هم میره بعد از اونه که سیستم فرکانسش پایین میاد تا دما تثبیت شه !! تو بازی هم حتما همینه دیگه !
خیلی ضرر داره همی هی بخواد از 90 هم بزنه بالاتر و هی بیاد پایین !! :| اونم با قدرتی که این داره تو 5 ثانیه 90 رو پر میکنه !! :|
ahmad.021
08-02-2014, 01:50
دوستان منم میخوام این لپ تاپ رو بخرم. قبلش تصمیمم روی z510 i7 8gb بود ولی از این لپ تاپ بیشتر خوشم اومده!!!
فقط با دو چیزش مشکل دارم!
هارد 5400 دور! من روی دسکتاپم ssd نصب کردم و عادت کردم ویندوز توی 5-6 ثانیه لود بشه ولی معلوم نیس این هارد چند دقیقه طول میکشه!
دومین مشکلم اینه که روی دما حساسم!
پردازنده دسکتاپم 4770k هست و همونطور که خودتون میدونین سری هاسول داغه! من روی دسکتاپ واترکولر نصب کردم و تا حدودی دما رو کنترل کردم ولی نمیدونم واسه کنترل دمای این لپ تاپ چیکار میتونم بکنم که کاهش دما داشته باشم؟؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان منم میخوام این لپ تاپ رو بخرم. قبلش تصمیمم روی z510 i7 8gb بود ولی از این لپ تاپ بیشتر خوشم اومده!!!
فقط با دو چیزش مشکل دارم!
هارد 5400 دور! من روی دسکتاپم ssd نصب کردم و عادت کردم ویندوز توی 5-6 ثانیه لود بشه ولی معلوم نیس این هارد چند دقیقه طول میکشه!
دومین مشکلم اینه که روی دما حساسم!
پردازنده دسکتاپم 4770k هست و همونطور که خودتون میدونین سری هاسول داغه! من روی دسکتاپ واترکولر نصب کردم و تا حدودی دما رو کنترل کردم ولی نمیدونم واسه کنترل دمای این لپ تاپ چیکار میتونم بکنم که کاهش دما داشته باشم؟؟
آقا اگه شرایطت اینه فکر کنم اوایل یه کم اعصابتو خورد کنه !
چون من که 9550 داشتم و خنک کننده زده بودم روش دما از 45 بالاتر نمیرفت الان با این مشکل دارم فعلا ! چون توی اینترنت دما روی 50 کمتر نمیاد ! بدون کولپد البته ! یه کار کوچیک مثل آپدیت آنتی ویروسم میخواد انجام شه دیگه 70 و 80 رو واسه چند ثانیه پر میکنه !
ahmad.021
08-02-2014, 10:16
آقا اگه شرایطت اینه فکر کنم اوایل یه کم اعصابتو خورد کنه !
چون من که 9550 داشتم و خنک کننده زده بودم روش دما از 45 بالاتر نمیرفت الان با این مشکل دارم فعلا ! چون توی اینترنت دما روی 50 کمتر نمیاد ! بدون کولپد البته ! یه کار کوچیک مثل آپدیت آنتی ویروسم میخواد انجام شه دیگه 70 و 80 رو واسه چند ثانیه پر میکنه !
واقعا اینقدر اوضاعش افتضاحه؟؟
داداش درسته که این تاپیک جای این مشاوره نیست ولی به نظرتون تا 3 تومن دیگه چه لپ تاپ هایی هست که کانفیگ بالا و در عین حال خنک باشن؟؟!!
من فردا میخوام این لب تاپو بخرم
به نظرتون خوبه بعد با کانفینگ کامل و صفحه مات تو بازار هست
چه چیزهایی رو باید چک کنم موقع خرید
با کدوم گارانتی بهتره بگیرم
حدود قیمت صفحه مات و فول اچ دی هم بهم بگین
Sorena_777
09-02-2014, 23:50
دوستان عزیز ایا کسی با وای فای این مدل مشکلی داره ؟ اخه ازش خیلی بد میگن تو ریویو ها:n27:
سلام دوستان
من یه هفته پیش این لب تاپو خریدم تا حالا که خیلی راضی بودم
یه سوالی دارم ... به نظر شما نرم افزار هایی مثل hwmonitor دما رو اشتباه نشون نمیدن؟!!
چون من بعد از روشن کردن لب تاب با اینکه از بیرون اورده بودمش وتوی این هوای سرد که از سرما باتریش به زور جا میرفت .... این نرم افزار دماشو 35 نشون میداد... اونم بلافاصله بعد از روشن کردن... مسخرس!!!
درضمن من زیاد اهل گیم نیستم ولی هیتمن و مافیا 2 رو روش ریختم با تنظیمات بالا دماش از 64 بالاتر نرفت (بعد از حدود یک ساعت و نیم) نمیدونم چرا مال شما انقدر داغ میشه!!!
و در مورد وای فای این دستگاه هم بگم که تا خودم روش ویندوز 8.1 .داشتم همش قطع میشد ولی از وقتی روش 7 ریختم دیگه مشکلی ندارم ... فک کنم مشکل از 8 هست...
mdrd1065
10-02-2014, 15:10
منم ویندوزم 7 دارم، وای فای هیچ مشکلی نداره
در مورد دما هم تو بازیای سنگین میره بالا
وگرنه با دستکاری تنظیمات پاور حتی تو pes14 هم به 70 نمیرسه:n05:
ahmad.021
11-02-2014, 12:50
دوستان دیروز از یه مغازه توی پاساژ پایتخت 2850 با 2 سال گارانتی سازگار قیمت گرفتم. این قیمت خوبه یا پایینتر هم گیر میاد؟
یه coolpad خوب با قیمت مناسب واسه این لپ تاپ معرفی کنین خواهشا
ali_jeagar
11-02-2014, 14:24
سلام دوستان
من هم لپتاپ y510p گرفتم
متاسفانه بیرون دادم برام ویندوز 8.1 نصب کرد و من هرکار میکنم نمیتونم با نرم افزار OneKey Recovery از ویندوزی که ریخته بکاپ بگیرم و هنگام کلیک رو بکاپ این پیغام رو میده:
Current system can not support back up
من فکر میکردم چون هارد رو به 2 پارتیشن تبدیل کردم این مشکل رخ داده، و دوباره پارتیشن جدید رو پاک کردم و کل حجم رو به درایو c دادم ولی بازم جواب نگرفتم
میشه راهنماییم کنین که چیکار کنم که بتونم بکاپ بگیرم
سلام به همه دوستان
منم یه هفته ست که این سیستم رو خریدم
ویندوز 8.1 روش نصب کردم
نه مشکلی با وای فای داشتم و نه مشکلی با دما و نه مشکلی با بلوتوث
الانم حدود دو روزه اصلن خاموش نشده, از کولپد هم استفاده نکردم تا الان
اصلنم بک آپ نگرفتم از ویندوز، یه ویندوز یک سال بکشه، زیاده خودش :n02:
ali_jeagar
11-02-2014, 19:22
سلام به همه دوستان
منم یه هفته ست که این سیستم رو خریدم
ویندوز 8.1 روش نصب کردم
نه مشکلی با وای فای داشتم و نه مشکلی با دما و نه مشکلی با بلوتوث
الانم حدود دو روزه اصلن خاموش نشده, از کولپد هم استفاده نکردم تا الان
اصلنم بک آپ نگرفتم از ویندوز، یه ویندوز یک سال بکشه، زیاده خودش :n02:
سلام
آخه راستش ویندوزهایی که تو بازار هست 99% آشغاله از نظر من
میخوام اگه 1 درصد ویندوزش خوب بود داشته باشم و اگه مشکلی پیش اومد بتونم سری رکاوری کنم
غیر از این 1 2 روز ممکنه اگه ویندوز مشکل پیدا کنه دست تعمیرگاه باشه که نمیصرفه
ali_jeagar
11-02-2014, 19:23
سلام دوستان
من هم لپتاپ y510p گرفتم
متاسفانه بیرون دادم برام ویندوز 8.1 نصب کرد و من هرکار میکنم نمیتونم با نرم افزار OneKey Recovery از ویندوزی که ریخته بکاپ بگیرم و هنگام کلیک رو بکاپ این پیغام رو میده:
من فکر میکردم چون هارد رو به 2 پارتیشن تبدیل کردم این مشکل رخ داده، و دوباره پارتیشن جدید رو پاک کردم و کل حجم رو به درایو c دادم ولی بازم جواب نگرفتم
oOomid.M
11-02-2014, 19:53
سلام دوستان
من هم لپتاپ y510p گرفتم
اینجارو ببین :
سلام من می خواستم وای 510 پی دو گراقیکه از امازون سقارش بدم به نظر شما مطمئنی هست؟ یعنی از نظر سالم بودن بعد حه حور لبتاپی هست؟:n13:
afshin b
15-02-2014, 12:17
سلام من می خواستم وای 510 پی دو گراقیکه از امازون سقارش بدم به نظر شما مطمئنی هست؟ یعنی از نظر سالم بودن بعد حه حور لبتاپی هست؟:n13:
من یکی رو میشناسم که این لپتاپ وارد میکرد. با دوتا گرافیک و نمایشگر فول اچ دی حدود ۴۵۰۰ فکر کنم. بالاترین کانفیگش بود. خواستین بگین تا بهتون ادرسش رو بدم.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سلام ادرس رو اگه می شه پخ کنید
iranzaminn
19-02-2014, 14:46
دوستان رو این لپ تاپ ویندوز 8 نصب کنم بهتره یا 8.1؟؟؟:n13:
من رفتم هفته پیش این مدلو بگیرم چند تا مشکل دارم
اول اینکه اصلا مدل مات تو بازار گیر نیاوردم اکثرا هم میگفتن نداره چند نفر که گفتن داره اگه گیر بیاد بالای 4 قیمتش هست
با گارانتس سازگار رم 16 3380
هماهنگ با بیمه ایران و انتی ویروس یک جا 3130 یکجا 3250 بهم قیمت دادند
میشه لطفا راهنمایی کنیم
mdrd1065
21-02-2014, 11:38
اول اینکه اصلا مدل مات تو بازار گیر نیاوردم اکثرا هم میگفتن نداره چند نفر که گفتن داره اگه گیر بیاد بالای 4 قیمتش هست
میشه لطفا راهنمایی کنیم
همش الکیه :n02:
هرجا ارزونتر بود بخر
البته این نظر منه ها:n02:
Sorena_777
21-02-2014, 16:35
گارانتی ها خوبن همشون ببین کی ارزون تر میده
فکر کنم تا 3100 هم بتونی گیر بیاری
کسی میدونه مدل مات تو بازار هست یا نه اگه هستادرس دارید بذارید برام
mohammad ahmadi
21-02-2014, 19:29
سلام عزیزان چند وقت پیش یکی از دوستانم این لبتاپو واسه رندر تری دی مکس گرفت.... اما متاسفانه میگه خیلی داغ میشه. آخه چجوری با این دمای وحشتناک 4 ساعت رندر بگیره؟
شما چجوری دو سه یاعت بازی میکنید؟ اینجوری که یه ماهه از پا در میاد
سلام عزیزان چند وقت پیش یکی از دوستانم این لبتاپو واسه رندر تری دی مکس گرفت.... اما متاسفانه میگه خیلی داغ میشه. آخه چجوری با این دمای وحشتناک 4 ساعت رندر بگیره؟
شما چجوری دو سه یاعت بازی میکنید؟ اینجوری که یه ماهه از پا در میاد
این لپتاپ نباید دماش اونقدرا هم بالا بره!(به دلیلِ اینکه سری گیمینگ هست و هیت سینکش هم از جنسِ مس هستش!)
برای رندر بنظرِ من از سری حرفهای و مخصوصا سری تینک پد باید استفاده بشه تا سری گیمینگ.
چون که معمولا گرافیکِ گیم آنچنان به درد رندر نمیخوره.
mohammad ahmadi
21-02-2014, 20:42
این لپتاپ نباید دماش اونقدرا هم بالا بره!(به دلیلِ اینکه سری گیمینگ هست و هیت سینکش هم از جنسِ مس هستش!)
برای رندر بنظرِ من از سری حرفهای و مخصوصا سری تینک پد باید استفاده بشه تا سری گیمینگ.
چون که معمولا گرافیکِ گیم آنچنان به درد رندر نمیخوره.
به غیر از رندرم کلا خیلی داغ میکنه... بد جوری پشیمون شده
میتونه بفروشِ از سری تینک پد یه لپتاپ بگیره ( اما اینجوری میشه گفت خیلی ضرر میکنه! مشکل نرم افزاری نداره؟ همه درایور ها نصبه؟)
iranzaminn
22-02-2014, 03:07
دوست عزیز اگه توربو بوست رو غیر فعال کنه سیستمش دیگه داغ نمیکنه...اما از قدرت پردازشش کم میشه!!!:n06:
mohammad_203
22-02-2014, 13:39
سلام دوستان
دوستم میخواد لپ تاپ بخره ، میخواستم بدونم وزن شارژر این لپ تاپ چقدره؟ و اینکه سایزش خیلی بزرگه یا مثل بقیه لپ تاپ ها هست.چون تو سایت "نوت بوک چک" عکس شارژر رو گذاشته بود، به نظر خیلی بزرگ می اومد.حتما سنگین هم هست !
و اینکه کیفیت صحفه نمایش در قیاس با لپ تاپ های سونی چطوره؟ راضی هستن دوستان؟ مدل سونی که دوستم قیمت کرده ، 3400 قیمت دادن.حالا اونو بگیره یا اینو! میگفت از نظر کانفیگ تقریبا یکی بودند.(سونی به خاطر برندش گرونه؟ یا کیفیت؟)
از نظر داغ کردن ، موقع وبگردی یا کارای معمولی چطوره؟
abbasjun
23-02-2014, 21:20
من این لپ تاپ رو سفارش دادم با کانفیگ زیر:
i7/1TB/8G Ram/Full HD
1. اصلا چنین کانفیگی هست؟ مگه فول اچ دیا نباید اس اس دی هم داشته باشه؟
2. بعد از خرید خودم می تونم هارد دیگه ای (ssd یا عادی) بهش اضافه کنم؟
3. اگه خودم ssd اضافه کنم خودش اتوماتیک برای کش و سریع شدن سیستم ازش استفاده می کنه یا نه باید کار دیگه ای بکنم؟
4. همین دیگه :D
ho3in0861
23-02-2014, 23:48
میشه لطفا راهنمایی کنیم
دوست عزیز میشه بگی کجا این قیمتارو بهت دادن؟
آخه منم میخوام یه روز بیام تهران این لپتاپو بگیرم!
میخواستم از دیجی کالا بگیرم که تموم کرد
من از مجتمع کامپیوتر پایتخت قیمت گرفتم یکی هم از تو ولیعصر
abbasjun
24-02-2014, 12:48
من این لپ تاپ رو سفارش دادم با کانفیگ زیر:
i7/1TB/8G Ram/Full HD
1. اصلا چنین کانفیگی هست؟ مگه فول اچ دیا نباید اس اس دی هم داشته باشه؟
2. بعد از خرید خودم می تونم هارد دیگه ای (ssd یا عادی) بهش اضافه کنم؟
3. اگه خودم ssd اضافه کنم خودش اتوماتیک برای کش و سریع شدن سیستم ازش استفاده می کنه یا نه باید کار دیگه ای بکنم؟
4. همین دیگه :D
تصحیح می کنم مثل اینکه فول اچ دی نیست
اگه میشه سوالای دیگم رو جواب بدید
afshin b
24-02-2014, 13:23
تا جایی که من میدونم این لپتاپ پرت mSATA نداره و نمیتونین SSD برای کش کردن بهش اضافه کنین. اما میتونین بجای هارد اصلی یا بجای درایو نوری، یه SSD اضافه کنین.
abbasjun
24-02-2014, 16:24
تا جایی که من میدونم این لپتاپ پرت mSATA نداره و نمیتونین SSD برای کش کردن بهش اضافه کنین. اما میتونین بجای هارد اصلی یا بجای درایو نوری، یه SSD اضافه کنین.
پس توی بعضی کانفیگ های این لپ تاپ یه هارد 8 یا 24 ssd هست که.
اینا چطوریه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
afshin b
24-02-2014, 17:07
پس توی بعضی کانفیگ های این لپ تاپ یه هارد 8 یا 24 ssd هست که.
اینا چطوریه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
هشت گیگ که برای هارد هایبرید هست. یعنی SSD جدا نداره. اما اون ۲۴ گیگ احتمالا یه SSD جدا داره. مثل اینکه تو این مدل بجای پورت mSATA یه پورت دیگه گذاشتن که SSD های زیادی بهش نمیخورن.
اینجا یکم صحبت شده
iranzaminn
24-02-2014, 18:01
دوست عزیز این دستگاه مدل فول اچ دی هم داره....اما باید دنبالش بگردین!!!! من خودم توی شیراز مدل i7 با 16 گیگ رم و دو تا گرافیگ به صورت sli و مانیتور فول اچ دی دیدم گذاشته بود 4 میلیون و پانصد!!!!! ویندوز 8 اوریجینال هم روش بود. کلا y510p با ..4 یا 5 کانفیگ مختلف وارد شده که اگه بگردین شاید مدلی که شما بخواینم باشه!!
در جواب سوال دومتون باید عرض کنم که طبق تحقیقاتی که من کردم این لپ تاپ جای یه هارد ssd جهت اضافه کردن داره اما در بعضی مدل های پورت مربوطه بر روی مادربرد قرار نداره و نمیشه اضافه کرد......البته به جای هارد hdd که الان روش هست و به جای دی وی دی رایتر در ultra bay میتونین 2 تا هارد ssd ببندین!!!!
3- تا جایی که من میدونم اون هاردهایی که 8 گیگ ssd دارن هارد های هیبریدی هستن و قسمت ssd درون خود hdd قرار داره و شما نمیتونین با نصب یه ssd کنار hdd اون رو هیبریدی کنین اما میتونین ویندوز رو روی ssd نصب کنین تا سرعت سیستمتون خیلی بالا بره!!!!
afshin b
24-02-2014, 18:26
دوست عزیز این دستگاه مدل فول اچ دی هم داره....اما باید دنبالش بگردین!!!! من خودم توی شیراز مدل i7 با 16 گیگ رم و دو تا گرافیگ به صورت sli و مانیتور فول اچ دی دیدم گذاشته بود 4 میلیون و پانصد!!!!! ویندوز 8 اوریجینال هم روش بود. کلا y510p با ..4 یا 5 کانفیگ مختلف وارد شده که اگه بگردین شاید مدلی که شما بخواینم باشه!!
در جواب سوال دومتون باید عرض کنم که طبق تحقیقاتی که من کردم این لپ تاپ جای یه هارد ssd جهت اضافه کردن داره اما در بعضی مدل های پورت مربوطه بر روی مادربرد قرار نداره و نمیشه اضافه کرد......البته به جای هارد hdd که الان روش هست و به جای دی وی دی رایتر در ultra bay میتونین 2 تا هارد ssd ببندین!!!!
3- تا جایی که من میدونم اون هاردهایی که 8 گیگ ssd دارن هارد های هیبریدی هستن و قسمت ssd درون خود hdd قرار داره و شما نمیتونین با نصب یه ssd کنار hdd اون رو هیبریدی کنین اما میتونین ویندوز رو روی ssd نصب کنین تا سرعت سیستمتون خیلی بالا بره!!!!
نه دوست عزیز. همونطور که گفتم این لپتاپ جای جدا برای SSD معمولی نداره. بلکه یه جا داره که یه نوع خاص از SSD بهش میخوره بنام ngff m.2 ssd که بعید میدونم تو ایران یدونه هم باشه. البته میشه سفارش داد بیارن.
در مورد هارد هایبرید هم به هیچ وجه نمیشه از اون هشت گیگ جدا استفاده کرد مثلا برای نصب ویندوز و ... اون هشت گیگ بصورت هوشمند برای کش استفاده میشه فقط (من رو لپتاپم از این هارد دارم)
iranzaminn
24-02-2014, 18:39
نه دوست عزیز. همونطور که گفتم این لپتاپ جای جدا برای SSD معمولی نداره. بلکه یه جا داره که یه نوع خاص از SSD بهش میخوره بنام ngff m.2 ssd که بعید میدونم تو ایران یدونه هم باشه. البته میشه سفارش داد بیارن.
در مورد هارد هایبرید هم به هیچ وجه نمیشه از اون هشت گیگ جدا استفاده کرد مثلا برای نصب ویندوز و ... اون هشت گیگ بصورت هوشمند برای کش استفاده میشه فقط (من رو لپتاپم از این هارد دارم)
دوست عزیز m.2 ssd نسل جدید ssd هست و به زودی فراگیر میشه....و توی ایران هم گیر میاد!!!! همونطور که میدونین توی بحث کامپیوتر و موبایل ایران هیچوقت بیشتر از یک ماه از دنیا عقب نبوده!!!! مدل m.2 نسل جدید ssd هست و قراره به طور کامل جایگزین ssd معمولی بشه!!!!
در جواب نکته دومتون هم باید عرض کنم که بنده میدونم روی 8 گیگ کش نمیشه ویندوز نصب کرد!!! اگه جواب من رو یه بار دیگه با دقت بخونین من گفتم با نصب یه هارد ssd کنار hdd نمیشه اون hdd رو هیبریدی کرد اما میشه روی هارد ssd که اضافه کررین ویندوز رو نصب کنین تا بوت شدن و سرعت ویندوز بهتر بشه!!!!!من دارم در مورد یه ssd ثانویه که کنار hdd نصب میشه صحبت میکنم نه یه هارد هیبریدی!!!!:n06:
afshin b
24-02-2014, 18:57
دوست عزیز m.2 ssd نسل جدید ssd هست و به زودی فراگیر میشه....و توی ایران هم گیر میاد!!!! همونطور که میدونین توی بحث کامپیوتر و موبایل ایران هیچوقت بیشتر از یک ماه از دنیا عقب نبوده!!!! مدل m.2 نسل جدید ssd هست و قراره به طور کامل جایگزین ssd معمولی بشه!!!!
در جواب نکته دومتون هم باید عرض کنم که بنده میدونم روی 8 گیگ کش نمیشه ویندوز نصب کرد!!! اگه جواب من رو یه بار دیگه با دقت بخونین من گفتم با نصب یه هارد ssd کنار hdd نمیشه اون hdd رو هیبریدی کرد اما میشه روی هارد ssd که اضافه کررین ویندوز رو نصب کنین تا بوت شدن و سرعت ویندوز بهتر بشه!!!!!من دارم در مورد یه ssd ثانویه که کنار hdd نصب میشه صحبت میکنم نه یه هارد هیبریدی!!!!:n06:
تا جایی که بنده اطلاع دارم m.2 جایگزین mSATA میشه. اصلا قرار نیست جای SSD های معمولی رو بگیره.
درباره نکته دوم حق با شماست من خوب متوجه نشده بودم. اما با نصب SSD بشکل mSATA یا m.2 دقیقا میشه هارد معمولی رو به هارد هایبرید تبدیل کرد.
iranzaminn
24-02-2014, 19:12
تا جایی که بنده اطلاع دارم m.2 جایگزین mSATA میشه. اصلا قرار نیست جای SSD های معمولی رو بگیره.
درباره نکته دوم حق با شماست من خوب متوجه نشده بودم. اما با نصب SSD بشکل mSATA یا m.2 دقیقا میشه هارد معمولی رو به هارد هایبرید تبدیل کرد.
دوست عزیز باز من منظورم رو خوب بیان نکردم!!!
منظور من اینه که m.2 نسل جدید هست و شرکت ها تازه دارن محصولاتشون رو باهاش سازگار میکنن و یه مدت دیگه تمام ssd ها باهاش سازگار خواهند شد و هیچ مشکلی از بابت گیر اومدن ssd که با m.2 سازگار باشه وجود نخواهد داشت....و msata تا مدتی دیگه به فراموشی سپرده میشه با توجه به مزایای m.2 نسبت به msata!!!
دوست عزیز باز من منظورم رو خوب بیان نکردم!!!
منظور من اینه که m.2 نسل جدید هست و شرکت ها تازه دارن محصولاتشون رو باهاش سازگار میکنن و یه مدت دیگه تمام ssd ها باهاش سازگار خواهند شد و هیچ مشکلی از بابت گیر اومدن ssd که با m.2 سازگار باشه وجود نخواهد داشت....و msata تا مدتی دیگه به فراموشی سپرده میشه با توجه به مزایای m.2 نسبت به msata!!!
بله دقیقا همینطوره !
پورت m.2 فقط یه سوکته که جدیدا معرفی شده ! دقیقا همون کاری رو میکنه که mSata میکنه فقط هم خیلی کوچیک تر و جمع و وجور ترن و هم خیلی گرون !!! اگرچه که به زودی همه گیر میشن و در آینده ی نزدیک همین msata های فراون وضعیت رم های ddr2 رو پیدا میکنن که اگر پیدا بشه دو برابر قیمتش میشه !
abbasjun
27-02-2014, 17:57
سلام دوستان
کسی تا حالا به این لپ تاپ HDMI وصل کرده؟
من که بهش وصل می کنم تصویر توی لپ تاپ خوبه اما توی تلوزیون یه ذره از بالا و یه ذره از پایین صفحه میزنه بیرون.
وقتی تک صفحه ایش می کنم (فقط تلوزیون) بازم میزنه بیرون و هر کاری هم می کنم Resoulation هیچ تغییری نمی کنه و همون 1920*1080 می مونه.
توی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می زنم به جای رزولوشن اصلی که 1080 ه رزولوشن 1280*720 رو نشون میده.
گرافیک رو هم آخرین آپدیتش رو گرفتم
oOomid.M
27-02-2014, 18:18
سلام دوستان
کسی تا حالا به این لپ تاپ HDMI وصل کرده؟
من که بهش وصل می کنم تصویر توی لپ تاپ خوبه اما توی تلوزیون یه ذره از بالا و یه ذره از پایین صفحه میزنه بیرون.
وقتی تک صفحه ایش می کنم (فقط تلوزیون) بازم میزنه بیرون و هر کاری هم می کنم Resoulation هیچ تغییری نمی کنه و همون 1920*1080 می مونه.
توی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می زنم به جای رزولوشن اصلی که 1080 ه رزولوشن 1280*720 رو نشون میده.
گرافیک رو هم آخرین آپدیتش رو گرفتم
سلام
از تو تلویزیون هم تنظیمات رزولوشن رو دستکاری کن درست میشه
danijon_2006
27-02-2014, 20:32
دوستان یه راهنمایی کنن در خصوص این لب تاب معایب و مزایا رو بگن و کانفیگ های مختلف رو ممنون میشم در ضمن میخواستم بدونم این مشکل گرما که میگن جریانش چیه
abbasjun
27-02-2014, 20:32
سلام
از تو تلویزیون هم تنظیمات رزولوشن رو دستکاری کن درست میشه
روی تلوزیون هم روی 16:9 اما بازم درست نیست حتی روی 4:3 هم گذاشتم بازم بالا و پایین صفحه معلوم نیست.
دوستان یه راهنمایی کنن در خصوص این لب تاب معایب و مزایا رو بگن و کانفیگ های مختلف رو ممنون میشم در ضمن میخواستم بدونم این مشکل گرما که میگن جریانش چیه
در مورد کانفیگ هاش که درست اطلاع ندارم، ولی همین جند تایی که خبر دارم اینان که نمیدونم دقیقا کدوماش در حال حاضر تو ایران هستن.
رم 16، هارد 1ترابایت + 24 گیگ SSD،، مانیتور FHD ، گرافیک 750m SLI یعنی دوتا کارت گرافیک.
یکی دیگه با همین قطعات ولی با 8گیگ درایو SSD برای هایبردی کردن هارد اصلی !
همون کانفیگ اول منهای گرافیک دوم !
کانفیگ اول منهای صفحه ی FHD که در اصل میشه همون HD یا همینایی که تا جایی که من خبر دارم تو ایران بیشتر هست.
کانفیگ قبل ولی با 8گیگ رم ! و بدون SSD !
و در نهایت چیزی که زیاد بود تا الان و مال منم همینه با 8گیگ رم و صفحه ی HD و هارد 1ترابایت و بدون گرافیک دوم یعنی در اصل پایین ترین کانفیگ موجود که اون موقعی که من خریدم فقط همین تو بازار بود !
در مورد نقاط قوتش عارضم که خب مثل هر لپ تاپ قوی دیگه ای تو سرعت و کارایی که حرف نداره، فرکانسش در حالت عادی روی 0.77 هست و به تدریج با کار های مختلف تا 3.4 هم بالا میره !
نور پس زمینش که عالیه، درسته قرمزه و اگه مثلا آبی بود خیلی بهتر بود ولی شخصا بدون این نمیتونم سر کنم باهاش مخصوصا شبا ! :D تازه خیلی راحتم هست. ولی حیف که مال من عربیه و اگه اصلا هیچی به جز انگلیسی نداشت بهتر بود !
صداشم که والا از اونجایی که من اصلا تو فاز صدا و اینا نیستم نمیفهمم کیفیتش در چه حده همیشه هم هدفون وصله ! همین که یه صدایی بیاد و مام بشنویم واسه من کافیه ! ولی خیلی واضح و خوبه دلیلی واسه نا رضایتیش ندارم.
شارژش نسبتا خوب نگه میداره البته که من تا الان کامل از شارژش استفاده نکردم و همیشه به برق بوده و از 60درصد کمتر پیش اومده بذارم بره بالاتر و پایینتر !
و اما در مورد معایبش :
اول از همه و مهم تر از دما !! خیلی داغ میکنه و تو هر کار کوچیکی بیچاره فنش شروع میکنه به عربده کشیدن ! حداقل مال من که موقع آپدیت شدن آنتی ویروس دماش تا بالای 70 هم میره ! شما هر کار محاسباتی یا نسبتا سنگینی که انجام بدی دما همیشه از 95 هم بالاتر میره ولی بایوس اون سیستم توربو رو از کار میندازه و دیگه سیستم توی فرکانس 3.4 کار نمیکنه بلکه میاد روی 2.4 و دیگه توی سنگین ترین کارا هم دما در حد 80 و 85 و اینا میمونه ! مگر اینکه انقدر زیاد تو این دما بمونه که دیگه بدنه هم شدیدا داغ بشه و نشه با فن خنکش کنی که در اون صورت نمیدونم چه اتفاقاتی میوفته ! و در مورد دما هم خیلی زود قسمت چپ دستگاه داغ میشه ! اذیت نمیکنه به اون صورت ولی باعث میشه که دمای سیستمم بره بالاتر !
البته که این مشکل دما رو علاوه بر کول پد با پایین آوردن سقف فرکانس میشه تا حدی کنترل کرد که اگه خواستی واسه اون جداگانه توضیح میدم.
عیب بعدی هم از نظر من صفحه نمایششه که نه که بگیم بی کیفیت باشه، ولی کنتراست خوبی نداره و شما سیاهی عمیقی توش نمیبینی ! و زاویه ی دیدش هم طوریه که شما یه ذره سرتو بالا و پایین کنی نور و رنگ ها تغییر میکنن ! من فکر میکنم این عیب صفحه نمایش فقط مختص HD ها باشه چون اونایی که FHD دارن از این قضیه شکایتی نکردن !
عیب خاصی دیگه به ذهنم نرسید، اگه بازم سوالی بود خدمت هستم.
ho3in0861
06-03-2014, 00:28
دوستان کول پد مناسب واسه این لپ تاپ چه مدلیه؟:n12:
alirezaT1000
06-03-2014, 06:43
دوستان کول پد مناسب واسه این لپ تاپ چه مدلیه؟:n12:
Deep cool x8
danijon_2006
14-03-2014, 10:56
بغیر رنگ مشکی چه رنگی داره این لب تاب؟به نظرتون deep cool n8 ultra یا x8 برای این مدل مناسبه؟
ho3in0861
16-03-2014, 15:57
سلام دوستان این لپ تاپ مدل 16 گیگش تو تهران گیر میاد؟
من که تو اراک هرچقدر گشتم تو مغازه ها که برام از تهران سفارش بدن گفتن موجود نیست :n03:
بعد فکر کنم گرون شده باشه ... از قیمت جدیدش کسی خبر داره؟
اگه میشه بگید کجای تهران این لپتاپ رو داره (ازینایی که تو ویترین میزارن نمیخواما پلمپ میخوام!)
از پاساژ ایرانیان و پارسیان بگیر
ho3in0861
16-03-2014, 16:14
از پاساژ ایرانیان و پارسیان بگیر
اینا کجای تهرانن؟ :n03:
با کدوم گارانتی دارن؟
:n14:
danijon_2006
16-03-2014, 22:14
امروز خریدم لب تابو میخواستم دوستان اگه راهنمایی چیزی هست بکنن ممنون میشم
ho3in0861
16-03-2014, 23:08
امروز خریدم لب تابو میخواستم دوستان اگه راهنمایی چیزی هست بکنن ممنون میشم
دوست عزیز لطفا بگو با چه کانفیگی و از کجا و با چه قیمت خریدی؟:n12:
ho3in0861
16-03-2014, 23:09
دوستان میشه بگید زمان خرید این لپ تاپ باید به چه چیزایی توجه کنم؟:n16:
danijon_2006
17-03-2014, 12:48
core i7 ram 8 gt750
دوساله ی سازگار ارقام 2880
دوستان اگه نکته ای چیزی هست بگن ممنون میشم
danijon_2006
17-03-2014, 17:15
درایور جدید گرافیک انویدیاشو از کجا میشه گرفت؟
کسی از دوستان تا حالا از hdmi این لب تاب استفاده کرده؟من هرکاری میکنم نمیتونم استفاده کنم ازش
ho3in0861
17-03-2014, 20:34
core i7 ram 8 gt750
دوساله ی سازگار ارقام 2880
دوستان اگه نکته ای چیزی هست بگن ممنون میشم
منم همین کانفیگو (متاسفانه با گارنتی الماس) گرفتم 2860
دوست داشتم همینو با رم 16 بگیرم.هرچقدر تو پاساژ ایرانیان و پارسیان سوال کردم گفتن نگرد نیست ! حالا اشکال نداره اگه بعدا نیاز شد یه رم 8 روش نصب میکنم.
ho3in0861
18-03-2014, 00:18
دوستان الآن اومدم برای اولین بار یه بازی (کریسیس2) نصب کنم , حین نصب یه و لرزش و صدای زیادی از تو دیویدی رام میمود که دیگه داشتم قاطی میکردم!
نصبو کنسل کردم دوباره گذاشتم از اول نصب کردم دیگه اونجوری نشد! شما تاحالاهمچین مشکلی داشتین؟:n29:
mdrd1065
18-03-2014, 11:37
سلام به همه
دوستان الآن اومدم برای اولین بار یه بازی (کریسیس2) نصب کنم , حین نصب یه و لرزش و صدای زیادی از تو دیویدی رام میمود که دیگه داشتم قاطی میکردم!
نصبو کنسل کردم دوباره گذاشتم از اول نصب کردم دیگه اونجوری نشد! شما تاحالاهمچین مشکلی داشتین؟:n29:
من لرزش و صدای غیر عادی از دی وی دی تاحالا ندیدم!
درایور جدید گرافیک انویدیاشو از کجا میشه گرفت؟
کسی از دوستان تا حالا از hdmi این لب تاب استفاده کرده؟من هرکاری میکنم نمیتونم استفاده کنم ازش
درایور جدید انویدیا همه جا گیر میاد که :n02: شما با یه قندشکن برو سایت انویدیا مشخصات گرافیکتو بده و ببین اخرین ورژن چیه،بعد با یه سرچ راحت گیر میاد! اگر نتونستی بگو خودم سرچ کنم :n13:
hdmi هم استفاده میکنم ، مشکلی نیست، شما چه مشکلی دارین باهاش؟
ho3in0861
18-03-2014, 11:48
سلام به همه
من لرزش و صدای غیر عادی از دی وی دی تاحالا ندیدم!
درایور جدید انویدیا همه جا گیر میاد که :n02: شما با یه قندشکن برو سایت انویدیا مشخصات گرافیکتو بده و ببین اخرین ورژن چیه،بعد با یه سرچ راحت گیر میاد! اگر نتونستی بگو خودم سرچ کنم :n13:
من موقع نصب بازی کریسیس 2 این مشکلو دارم :n03:
انگار که لق باشه دیویدی رام هنگام چرخش پرسرعت دی وی دی این صدا تولید میشه و وقتی با دستم میگیرمش و به سمت بالا فشارش میدم اون صدا رو نمیده :n03:
ho3in0861
18-03-2014, 12:09
دوستان فهمیدم مشکل از چی بود :n01:
مشکل از دی وی دیه بود!
اون قسمت وسط دی وی دی یه خورده زبری داشت (احتمالا عکسه روشو بد چاپ کردن) باعث میشه هنگام خوندنش دی وی دی رام اینجوری صدا بده :n02: با دی وی دی رام پی سی هم امتحان کردم صدای غیر طبیعی میداد!
خداروشکر :n12:
ho3in0861
18-03-2014, 12:19
سلام به همه
سلام
منم وقتی hdmi رو به لپ تاپ و تلویزیونم میزنم هیچ تصویری نمیاد ! انگار که دکوریه!
تنظیمات یا روش خاصی نداره وصل کردنش؟
danijon_2006
18-03-2014, 12:49
من درایور گرافیکو آپدیت کردم با خود برنامه انویدیا اکسپرینس مشکل اچ دی حل شد
جریان دمای بالای cpu و gpu چیه؟من یه deep cool x8 گرفتم ولی احساس میکنم زیاد تاثیر نداره
oOomid.M
18-03-2014, 12:51
سلام
منم وقتی hdmi رو به لپ تاپ و تلویزیونم میزنم هیچ تصویری نمیاد ! انگار که دکوریه!
وقتی وصل میکنی تو Screen Resolution هیچ تنظیماتی نمیاد ؟
دکمه win+p رو بزن از اونجا امتحان کنی
danijon_2006
18-03-2014, 13:24
دوستان تو ویندوز 8.1 دمای عادی cpu چنده؟مال من با کولپد حدود 45 هست
mdrd1065
18-03-2014, 17:27
دوستان تو ویندوز 8.1 دمای عادی cpu چنده؟مال من با کولپد حدود 45 هست
کولپد بی تاثیر نیست ولی خب اونقدری هم دما رو کم نمیکنه!
من ویندوز 7 دارم ، حالت عادی دما بین 45 تا 50 هستش معمولا.
ولی این اموزش دو بخونین،من هم انجام دادم ،راحت 20 درجه دما میاد پایین :n02:
ghadami2005
18-03-2014, 21:26
سلام
توی ویندوز 8 برای من اینجوریه:
وقتی وصل کردی موس رو ببر گوشه بالا سمت راست تصویر ( تو مانیتور لب تاپ) اونجا چنتا وضعیت وجود داره. هم میتونی توی هر دوتا تصویر داشته باشی هم میتونی توی یکی از این دوتا( یا مانیتور یا تی وی)
danijon_2006
19-03-2014, 12:52
دوستان دوتا سوال
لب تابو تو خونه استفاده میکنم باطری هم روشه و مدام تو برقه سوالی که دارم اینه که وقتی خاموشش میکنم از برق درش بیارم؟اگه آره قبل از روشن کردن بزنمش به برق؟آسیبی به باطری نمیرسه؟
سوال دومم اینه که تو ویندوز 8.1 برنامه ای هست که بشه شارژ لب تابو رو 60 درصد تنظیم کرد؟
mdrd1065
19-03-2014, 17:06
دوستان دوتا سوال
لب تابو تو خونه استفاده میکنم باطری هم روشه و مدام تو برقه سوالی که دارم اینه که وقتی خاموشش میکنم از برق درش بیارم؟اگه آره قبل از روشن کردن بزنمش به برق؟آسیبی به باطری نمیرسه؟
سوال دومم اینه که تو ویندوز 8.1 برنامه ای هست که بشه شارژ لب تابو رو 60 درصد تنظیم کرد؟
واسه منم همش باطری توشه
ولی وقتی خاموشه از برق میکشم،موقع روشن کردن هم فکر نکنم فرقی داشته باشه.
توی ویندوزها فرقی نداره که ، همون برنامه لنوو پاور منیجر تنظیمات داره واسه این کار.
danijon_2006
19-03-2014, 17:31
دسترسی به بایوس به چه شکله؟ویندوز 8 رو لب تاب نصب بوده الان بالا نمیاد میخوام ویندوز جدید نصب کنم بوت نمیکنه سیدیرو
mdrd1065
19-03-2014, 17:36
دسترسی به بایوس به چه شکله؟ویندوز 8 رو لب تاب نصب بوده الان بالا نمیاد میخوام ویندوز جدید نصب کنم بوت نمیکنه سیدیرو
چیز خاصی نداره ، مثل بقیه کامپیوتر ها
یا اصلا میتونی از دکمه ریکاوری بقل پاود استفاده کنی، لپ رو کامل خاموش کن و دکمرو بزن!
شاید سی دی که گذاشتی مشکل داره!
danijon_2006
19-03-2014, 17:46
جالبه اصلا ندیده بودمش
الان first boot رو گذاشتم legacy ولی هرکاری میکنم بازم سیدی نمیاد بالا
danijon_2006
20-03-2014, 17:53
از دوستان کسی بازی splinter cell black list رو اجرا کرده؟رو هر درجه گرافیکی که میزارم غیر low یکم کنده بازی
mdrd1065
20-03-2014, 19:17
از دوستان کسی بازی splinter cell black list رو اجرا کرده؟رو هر درجه گرافیکی که میزارم غیر low یکم کنده بازی
با گرافیک انویدیا باز نمیکنی لابد
موقع اجرا ، رو بازی راست کلیک --> run with graphic processor --> و بعد انویدیا
bandeghiri
23-03-2014, 15:25
باسلام و تبریک سال نو.
میخواستم این لب تاب بخرم.هی دارم به شک میفتم.
استفاده من بیشتر نرم افزارهای رشته برق و برنامه نویسی و وب گردی هست.
چند جا خوندم که صدای فنش خیلی زیاد و اذیت میکنه.مصرف باتریش خوب نیست و کمه.زیاد داغ میکنه.
در استفاده معمولی و وب گردی چقدر شارژ نگه میداره
خدایش این چند روز همش دارم مطلب میخونم در موردش.
اگه میشه دوستان راهنمایی جامع . کاملی کنن.
با کانفینگ
i7/رم 8/led hd/gt750 ddr5
سوال دوم اینکه نظرتون در مورد G510 با این کانفینگ
I7 HASWELL/RAM 8/1T/AMD Radeon R7-265
با تشکر از همه دوستان.
bandeghiri
24-03-2014, 10:31
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟:n13::n13:
danijon_2006
24-03-2014, 12:55
دوست عزیز من حدود یک هفتس خریدم صدای فنش که اصلا در نمیاد مصرف باتریش هم نمیتونم نظر بدم چون تو منزل استفاده میکنم و مدام وصله به برق ولی از نظر سخت افزاری واقعا قوی هست من حدود 2 ماه داشتم تحقیق میکردم اگه قدرت برات مهمه بنظرم تو خریدش شک نکن در مورد داغ کردن هم من یه کولپد x8 گذاشتم مشکلی نداره فقط تو بازی های سنگین هت سینک گرافیک گرما میده بیرون که طبیعیه
bandeghiri
24-03-2014, 14:16
مرسی از کمک شما.
فقط یه سوال دیگه کانفینگی که من میخوام بخرم صفحه نمایش فول اچ دی نداره.led hd.
شنیدم کیفیتش زیاد خوب نیست نسبت به هم رده های خوش.
اگه میشه دوستان راهنمایی کنن
مرسی از کمک شما.
بستگی داره با چه لپتاپی مقایسه کنید!
برای مثال من قبل از این msi gx680با صفحه hd داشتم که y510 واقعا نسبت به اون خیلی بهتره!اگر با لپتاپهایی که صفحات فول اچدی و ips دارن مقایسه کنید مسلمه که از اونا عقب میمونه ولی در نوع خودش با مشخصاتی که داره از خیلی از لپتاپها تو این رنج قیمت بهتره!
alirezaT1000
24-03-2014, 17:59
مرسی از کمک شما.
من اين نوت بوك را داشتم صفحه اش واقعا درد آور بود برا من چون براق بود من بيش از 2ساعت ميشستم چشمم درد ميگرفت .....به همين خاطر گفتم چرا به چشم خودم آسيب بزنم ميفروشمش ضررش هم به درك......من مودم اين نوت بوك را چهار ماه پيش٣٥٠٠خريدم و همين چند وقت پيش ٢٧٠٠فروختم.......
من قبل از اين ٤سال نوت بوك دل 5110 داشتم يعني من پاي اون بيش از ٥ساعت ميشستم و اصلا چشمم درد نميگرفت چون صفحه اش مات بود.....
اين نظر من هست و به نظر دوستان ديگه احترام ميزارم و نيومدم كه با كسي بحث كنم فقط نظر شخصي خودم را ميگم ....
واقعا صفحه اين نوت بوك بد است البته نسخه Hd را ميگم من فول اچ دي اش را نداشتم و نميتونم نظري بدم.........
ممنون..
عيد بر همگي مبارك
alirezaT1000
24-03-2014, 18:02
يه چيز ديگه منم گول سخت افزارش را خوردم و قيمت مناسب اما الان ميگم صفحه نمايش هم برام مثل cpu مهم شده.....
من اصلا منكر قدرت اين نوت بوك نيستم چون واقا قوي است ...اما ما هميشه به صفحه نگاه ميكنيم و كامپيوتر بدون صفحه نمايش كه نميشه!!!!!!
مژدگانی به دوستی که فروشگاهی معرفی کند که y410p داشته باشد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
sleeplessness
29-03-2014, 21:33
سلام به دوستان
یک سوال این نت بوک باگ معروف پردازنده های هازول رو داره؟
همون قطع و وصل شدن هارد وقتی به usb 3 وصل میشه؟
mdrd1065
29-03-2014, 21:35
سلام به دوستان
یک سوال این نت بوک باگ معروف پردازنده های هازول رو داره؟
همون قطع و وصل شدن هارد وقتی به usb 3 وصل میشه؟
یعنی هارد اکسترنال قطع و وصل شه؟
نه ، واسه من که اینطور نیست
sleeplessness
29-03-2014, 21:57
یعنی هارد اکسترنال قطع و وصل شه؟
نه ، واسه من که اینطور نیست
Right now, if you attach a USB 3.0 device to a Haswell system and then at some later point the OS enters S3 standby mode - while the drives are still attached - and then resume from the S2 state, errors can occur. In other words, the brain of USB 3.0 loses its mind and everything from applications using that external device to data not saved may be lost. According to this non-exhaustive compatibility test, 14 out of 22 drives ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) didn't get along with Haswell.
من همچین چیزی خوندم مثل اینکه اگه هارد وصل باشه بعد وارد حالت استند بای بشید بعد از برگشت به حالت معمولی هارد قطع میشه و باید دوباره وصلش کرد
mdrd1065
29-03-2014, 22:02
من همچین چیزی خوندم مثل اینکه اگه هارد وصل باشه بعد وارد حالت استند بای بشید بعد از برگشت به حالت معمولی هارد قطع میشه و باید دوباره وصلش کرد
خب این حالت برام پیش نیومده
اصلا امکان نداره من هاردم وصل باشه و سیستم استندبای شه :n02:
ho3in0861
30-03-2014, 12:11
دوستان شما توخونه با برق مستقیم بدون باتری با لپ تاپ کار میکنید یا با باتری؟
بدون باتری به برق وصل کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
آقا یه سوال داشتم تو رو خدا کسی مطمعن هست جواب بده.
من میتونم برا این لپ تاپ یه هارد اس اس دی بخرم و بزارم کنار هارد خودش توی دستگاه.
منظورم اینکه بدون اینکه هارد خودش یا حتی دی وی دی درایو رو وردارم میشه یه هارد دیگه کنارش نصب کرد؟؟؟؟؟مادر بوردش این قابلیت رو داره؟؟؟؟
alirezaT1000
04-04-2014, 01:41
با سلام خدمت دوستان عزیز
آقا یه سوال داشتم تو رو خدا کسی مطمعن هست جواب بده.
من میتونم برا این لپ تاپ یه هارد اس اس دی بخرم و بزارم کنار هارد خودش توی دستگاه.
منظورم اینکه بدون اینکه هارد خودش یا حتی دی وی دی درایو رو وردارم میشه یه هارد دیگه کنارش نصب کرد؟؟؟؟؟مادر بوردش این قابلیت رو داره؟؟؟؟
اينا يي كه تو بازار بدون ssd و صفحه hd هستن ..100در صد نميخوره..چون جاش رو مادربرد هست اما كيتش نيست!!!!
خودم داشتم و باز كردم نبود
.........
شما اگه با اس اس دي دين كه روي خودش هست اون رو بخرين..نه اينكه جدا خودتون بخرين بعد وصل كنين...چون اين مدل معلوم نيست سوكت روي مادر برد باشه يا نه....
.........
راستي اگر هم بخوره اين مدل اس اس دي از درگاه
msat
نميخوره از درگاه
ngff
يه همچين چيزايي ميخوره
كه اصلا اين مدل اس اس دي در بازار نيست كه جدا بخرين وصل كنين
سلام
من 3 هفته پیش این مدل رو از پاساز پایتخت و فول اچ دی خریدم 16 رو 3700 با گارانتی الماس 8 داشت که بعدا فخمیدم 3300 طبقه بالا دو تا مغازه فقط داشت
خب دوستان بعد از 7 8 ماه کار با این لپ تاپ واقعا باید بگم ازش راضیم . هیچ مشکلی نداشتم باهاش .
فقط اینکه کسی تونسته گرافیک دوم یا فن دوم رو واسش پیدا کنه ؟
گرافیک دوم که چندتا سایت دیدم اگهی کرده بودن
مثلا تو آل دیجیتال دیدم اگهیشو . ولی خب با قیمت فضایی 1 میلیون ( تازه کار کرده )
ولی من اگه فنش گیرم بیاد حتما میگیرم ! این دی وی دی که هیچ کاربردی نداشته واسه ما
کانفیگ منم full hd - 24gig SSD
دوستان
آیا نرمافزاری هست که بشه با استفاده از اون طوری تنظیم کرد که به صورت همزمان، هم باتری وصل باشه و هم برق؟ و زمانی که باتری به درصد خاصی رسید، باتری رو disconnect کنه و از برق مستقیم استفاده کنه؟
دوس ندارم بدون باتری از اون استفاده کنم!
بعضی مواقع یه سری مشکلات بوجود میاد!
منم از صفحه نمایش این لپ تاپ شدید ناراضی هستم، اصلا مناسب نیست ( نسخه hd )
ولی در سخت افزار خوبی داره
و باز خدا رو شکر که Z510 نخریدم
اما کماکان پشیمونم که E531 گیرم نیومد و صبر نکردم بخاطر اون
مژدگانی به دوستی که فروشگاهی معرفی کند که y410p داشته باشد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
سلام دوستان
من شنیدم که یه هارد هیبریدی وسترن دیجیتال زده فقط برا y510 ..که 256 گیگ اس اس دی داره و یک ترابایت 7200RPM ....
شما خبر دارین؟؟؟قیمتشو میدونید؟؟کار کردن با این هارد 5200RPM این لپ تاپ و این Mکانفیگهای قدرتمند مثل اینکه با ترمز دستی بالا رانندگی بکنی..
هاردش مناسب این قطعات نیست خیلی ضعیفه
omidlolo
15-04-2014, 16:10
رفقا من ویندوز سون 64 را به صورت UEFI نصب کردم اما هرچی گشتم نتونستم اکتیوش کنم
شما سراغ ندارید؟
mdrd1065
16-04-2014, 18:59
اقایون حرفه ای !!
مطمئنین که هارد ssd ngff به اینا میخوره؟
یعنی اونایی که سوکت ssd معمولی ندارن، همه سوکت ngff دارن؟
سفارش برم برام بیارن ؟
میدونم بهترین راه باز کردن لپ هست، ولی خب کسایی که میدونن بگن خواهشا!:n12:
البته چندوقته اینقدر این تاپیک سوت و کور شده که فکر نکنم کسی بیاد ببینه :n02:
من یه رابط caddy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) براش خریدم و ssd رو گذاشتم داخلش و وصل کردم بجای دیویدی رام!پشت لپتاپم باز نمبکنی با این روش!
سلام دوستان دو روز که نور مانیتور را نمی تونم کم و یا زیاد کنم دکمه fn را همزمان با دکمه فلش بالا مگیرم نور صفحه تغییری نمی کنه ممنون
rmz_group
26-05-2014, 16:05
سلام دوستان لبتاب من سمت چپ کیبرد جای کلید ESc لقه یعنی قاب زیر کیبرد بالا پاین میشه وقتی بازی میکنم گرم میشه میره سر جاش و کیپ میشه باید چه کار کنم؟
کسی این مشکل داشته؟
سلام دوستان لبتاب من سمت چپ کیبرد جای کلید ESc لقه یعنی قاب زیر کیبرد بالا پاین میشه وقتی بازی میکنم گرم میشه میره سر جاش و کیپ میشه باید چه کار کنم؟
کسی این مشکل داشته؟
نه والا مال من اینجوری نیست ...ببر گارانتی
.
خوب کاری کردی.حالا سرعتش چجوریه چه تغغیری کرده؟ویندوز چند ثانیه میاد بالا؟
رابط رو چند خریدی؟؟؟
emadghasemi
29-05-2014, 19:39
سلام دوستان خسته نباشید
یه مشکل کوچیک ولی بزرگ برخوردم با لپتابم
دو روزه کلا در همه حالات داغه میشه بدنش، مخصوصا سمت CPU :-|
اول فک میکردم مثلا چون دو مانیتوره ازش استفداه میکنم داغ پردازش گرافیکیش زیاد میشه داغ میشه، اونو جدا کردم دیدم نه تأثیری نذاشت
بعد گفتم شاید از usb ها و اینا باشه، همرو جدا کردم ولی بازم تأثیری نداشت
بعد گفتم شاید ویندوزم مشکلی پیدا کرده، درگیری داره، چیزه خاصیم نصب نکرده بودم، گفتم ویندوزو عوض کنم، ولی بازم تأثیری نداشت، حتی موقع ویندوز عوض کردن هم لپتاب کاملا داغ بود!
الان تست کردم سیستم رو همون اول f12 زدم تا توی صفحه انتخاب بوت گیر کنه، حتی توی این حالتم داغ میکنه :-|
آقا چیکار کنم ؟ Fanش که درست کار میکنه مشکل از چیه آیا >؟ نظری دارین ؟
خوب کاری کردی.حالا سرعتش چجوریه چه تغغیری کرده؟ویندوز چند ثانیه میاد بالا؟
رابط رو چند خریدی؟؟؟
بامنی؟!
رابطش حدود80 بود،ظاهرا سرعت پورت دیویدی رایتر،ساتا2هست.فقط روپورت داخلی ساتا3جواب میده ولی فرق آنچنانی نداره حدود12ثانیه ای ویندوز کاملا بالا میاد!اگر رو ساتا3نصب بشه حدود8-10ثانیه بوت شدنش طول میکشه(البته بمحض اینکه وارد ویندوز میشه میتونی با سرعت کامل هر برنامه ای رو لود کنی(مثلا فایر فاکس با 50تا تب بدون هیچ مشکلی همون اول بازمیشه)
vahid092
31-05-2014, 16:50
سلام
یکی بگه بین این دو چه تفاوت بزرگی داره،کدومو بگیرم؟
1. رم 8 با هارد 8 گیگ اس اس دی با مانیتور اچ دی و ویندوز
2. رم 16 بدون اس اس دی با مانیتور فول اچ دی بدون ویندوز
alirezaT1000
31-05-2014, 16:56
سلام
یکی بگه بین این دو چه تفاوت بزرگی داره،کدومو بگیرم؟
1. رم 8 با هارد 8 گیگ اس اس دی با مانیتور اچ دی و ویندوز
2. رم 16 بدون اس اس دی با مانیتور فول اچ دی بدون ویندوز
با صفحه hd اصلا نگیر چون براقه و نور را انعکاس میده و کیفیت خوبی نداره....ولی fhd بگیر با ssd بهتره.........
vahid092
31-05-2014, 17:01
با صفحه hd اصلا نگیر چون براقه و نور را انعکاس میده و کیفیت خوبی نداره....ولی fhd بگیر با ssd بهتره.........
مگه این کانفیگم هست؟!
قیمتش چنده؟
مانیتورش خیلی اذیت می کنه و داغونه؟واسه گیم نمی خوام
alirezaT1000
31-05-2014, 17:13
مگه این کانفیگم هست؟!
قیمتش چنده؟
مانیتورش خیلی اذیت می کنه و داغونه؟واسه گیم نمی خوام
آره hd داغونه.......ولی fhd خوبه....آره بگرد تو بازار fhd با ssd بگیر.....
P.Cworld
05-06-2014, 15:48
سلام به همه
من این لب تابو خریدم و درایور اینتلو نصب کردم حالا که می خوام درایور جیفورسو نصب کنم پیام This graphics driver could not finf compatible graphics hardware می ده.ویندوز 8 64 بیتی ورژن درایور 311.41
تو قسمت منیجر: جلوی Microsoft Basic Display Adapter علامت تعجب زرد داره
می شه راهنمایی کنین؟
به نظرتون چنتا پارتیشن(درایو)چقدی بذاریم بهتره؟
در ضمن در مورد شارژ اولیه و استفاده های بعدی در مورد باتری هم توضیح بدین.
سلام
بله با شما بودم
خیلی ممنون
خب ردیفه دیگه من الان بدون اس اس دی 1 دقیقه بوت میشه یه دقیقه هم طول میکشه تا ویندوز بفهمه دنیا دست کیه.
فقط اگه یه لطف بکنید آدرس شرکتی که رابط رو میفروشه بنویسید یا تلفن بدید.
رابط ساتا 3 هم پیدا میشه؟؟؟؟
بامنی؟!
رابطش حدود80 بود،ظاهرا سرعت پورت دیویدی رایتر،ساتا2هست.فقط روپورت داخلی ساتا3جواب میده ولی فرق آنچنانی نداره حدود12ثانیه ای ویندوز کاملا بالا میاد!اگر رو ساتا3نصب بشه حدود8-10ثانیه بوت شدنش طول میکشه(البته بمحض اینکه وارد ویندوز میشه میتونی با سرعت کامل هر برنامه ای رو لود کنی(مثلا فایر فاکس با 50تا تب بدون هیچ مشکلی همون اول بازمیشه)
سلام
بله با شما بودم
خیلی ممنون
خب ردیفه دیگه من الان بدون اس اس دی 1 دقیقه بوت میشه یه دقیقه هم طول میکشه تا ویندوز بفهمه دنیا دست کیه.
رابط ساتا 3 هم پیدا میشه؟؟؟؟
P.Cworld
05-06-2014, 16:06
سلام به همه
من این لب تابو خریدم و درایور اینتلو نصب کردم حالا که می خوام درایور جیفورسو نصب کنم پیام This graphics driver could not find compatible graphics hardware می ده.ویندوز 8 64 بیتی ورژن درایور 311.41
می شه راهنمایی کنین؟
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام به همه
من این لب تابو خریدم و درایور اینتلو نصب کردم حالا که می خوام درایور جیفورسو نصب کنم پیام This graphics driver could not finf compatible graphics hardware می ده.ویندوز 8 64 بیتی ورژن درایور 311.41
می شه راهنمایی کنین؟
شارژ اولیه نیاز نداره
برای گرافیک هم مطمعنی درایورش درسته .درایور ویندوز 8 با 8.1 فرق میکنه ها .باید دانلود کنی.احتمالا درایور مال اون ویندوز نیست
P.Cworld
05-06-2014, 16:13
سی دی داخل جعبه رو گذاشتم دیگه
از کجا دانلود کنم؟
سی دی داخل جعبه رو گذاشتم دیگه
از کجا دانلود کنم؟
اگه ویندوز 8.1 نصب کردی باید دانلود کنی براش ار اینجا
سیستم عاملتو از بالا انتخاب میکنی .وسلام
P.Cworld
05-06-2014, 16:19
مرسی
نه ویندوز 8 ه
بعد باتری مینیموم و ماکسش چند باشه بهتره یا بذارم خالی بشه دوباره 100
مرسی
نه ویندوز 8 ه
بعد باتری مینیموم و ماکسش چند باشه بهتره یا بذارم خالی بشه دوباره 100
زیر 15 یا 20 نزار بشه.
اگه هم مدتی نمیخای ازش استفاده کنی با 60 در صر نگهش دار. خالی خالی یا پر پر مدت زیادی نزارش.
تو خونه هم کلا درش بیار.
P.Cworld
05-06-2014, 19:38
این طرفی که واسه ما ویندوز نصب کرده اومده 5 تا درایو ایجاد کرده(350 مگ رزرو) که به نظرم مسخرست،اگه بخوام همین الان که هیچی تو درایوا بجز C نیست 2 یا 3تا پارتیشن داشته باشم چکار باید کنم که مثلا چند گیگی بدم به درایو C بقیشم 2 تا درایو دیگه(اون 350 مگم بمونه)؟(اصلا خوبه این کار؟)
بعد این که شما چه آنتی ویروسی نصب دارین؟(ایست 7 خوبه البته کرک شده!)
این طرفی که واسه ما ویندوز نصب کرده اومده 5 تا درایو ایجاد کرده(350 مگ رزرو) که به نظرم مسخرست،اگه بخوام همین الان که هیچی تو درایوا بجز C نیست 2 یا 3تا پارتیشن داشته باشم چکار باید کنم که مثلا چند گیگی بدم به درایو C بقیشم 2 تا درایو دیگه(اون 350 مگم بمونه)؟(اصلا خوبه این کار؟)
بعد این که شما چه آنتی ویروسی نصب دارین؟(ایست 7 خوبه البته کرک شده!)
دوست عزیز این چیزا به کار آدم ربط داره که چند تا پارتیشن داشته باشه.من خودم 6 تا پارتین دارم.البته بگم که درایو سی رو زیر 100 گیگ نزارید چون اگه این درایو بیش از حد پر بشه سرعت سیستمتون پاسسن میاد.حد اکثر تا 70 در صد پرش کنید.آنتی ویروس هم من نورتون سکوریتی 2012 دارم .بنظرم خوبه آپدیت هم میشه. 90 روزش که بعدش کرکش باید ریست بشه
P.Cworld
05-06-2014, 20:56
می دونم عزیزم سلیقه ایه
منظورم اینه ک چجوری دقیقا اون کاری که گفتم انجام بدم؟
در ضمن تو قسمت Maximum Procesor State باتری فقط On Battery رو 60 بذارم؟(تنظیمات دیگه ای واسه باتری لازم نیس؟)
حسابی سرتو خوردماا:n02:
شما در دیسک منجمنت و با استفاده از خاصیت shirink میتوانید پارتیشن ها را از هم جدا کنید.راجع به این خاصیت در گوگل سرچ کنید که آموزش تصویری هم هست اونجا.
اگه باتری رو رو 60 بزارید به محض رسی دن به شصت درصد دستگاه اتوماتیک روی برق شهر سویچ میشه و باتری از مدار خارج میشه.
حالا اینکه چه وقت این کارو کنید بستگی به کارتون داره ولی وقتی باتریتون پر شده دیگه نزارید به برق وصل باشه چون داره از باتری استفاده میشه اون موقع.
P.Cworld
05-06-2014, 21:12
پس بهتره فعلا که تو خونم باتریو در بیارم
باتری چقد بیرون باشه بده؟
پس بهتره فعلا که تو خونم باتریو در بیارم
باتری چقد بیرون باشه بده؟
هر چی کمتر شارژ کنی باترو بهتره خب.کاریش نداری درش بیار خونه..یه ماه یبار ازش استفاده کنکه تنبل نشه
P.Cworld
06-06-2014, 03:29
دوستان شما در حالت کار عادی تو تسک منیجر چند درصد cpu و memory و disc تون مشغوله؟
مال من cpu که صفره ولی رم 10 درصد اشغاله ولی disc خیلی نوسان داره که تقریبا همشم از service host:local service ه . چکار میشه کرد؟
البته بعد چند دیقه بهتر می شه...
سلام
بله با شما بودم
خیلی ممنون
رابط ساتا 3 هم پیدا میشه؟؟؟؟بهتون پیام دادم
danijon_2006
07-06-2014, 17:50
دوستان این استفاده از usb تو حالت خاموش بودن لب تاب به چه صورته؟تنظیمات داره؟
danijon_2006
07-06-2014, 17:56
دقیقایادم نیست کجا ولی از بایوس دستگاه باید فعال بشه
P.Cworld
11-06-2014, 11:30
سلام
چه جوری می شه فهمید گرافیکمون قابلیت sli داره؟
نرم افزار خود شرکت چرا بک آپ نمی گیره؟
یه سوال بی ربط:! درسته که آفیس 13 رو وینوز 64 بیتی باید نسخه 32 بیتیشو نصب کنیم؟
rmz_group
14-06-2014, 20:20
سلام دوستان
من لبتابم قسمت سیاه زیر کیبردش یکم شل شده انگار چسبش شله کسی به این مشکل بر نخرده؟
mahdi..59
16-06-2014, 15:38
سلام دوستان خسته نباشید .من حدودا چند وقتی هست این لپ تاپو خریدم ولی جدیدا به یه مشکلی خورم قسمت توری زیر لپ تاپ سمت چپش خاک گرفته دمای لپ تاپ رفته بالا نمیدونم چطوری خاکشو بگیرم به نظر شما چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید.یه سوالی هم داشتم اگر لپ تاپ و باز کنم از گارانتی میفته ؟ گارانتیش سازگاره؟؟؟
danijon_2006
16-06-2014, 17:09
عزیز شما برنامه lenovo energy managment رو دانلود کن تو قسمت سیستم ستینگ که عکس آچار کشیده برو و fan dust extraction رو بزن قسمت زیادی از خاک خارج میشه
mahdi..59
16-06-2014, 18:55
داداش شرمنده انقدر سوال میپرسم دمای عادی این لپ تاپ باید چند باشه ؟
Ein-Lied
18-06-2014, 01:50
سلام. دوستان من ميخوام يه Y510p با SLI بگيرم. كسى ميدونه كجا داره؟ لطفاً كمك!!! بدون كارت دومشو دارن همه جا فك ميكنم. نسخه sli رو كسى نداره. ممنونم!!
داداش شرمنده انقدر سوال میپرسم دمای عادی این لپ تاپ باید چند باشه ؟
تو کار معمولی 40 50 و تو اود کامل و فشار بالا 90
دمای سی پی یو رو عرض میکنم البته
P.Cworld
02-07-2014, 23:15
دوستایی که مدل FHD دارن میشه بگن واسه اینکه تو وب گردی اذیت نشم(ریز بودن) تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟
دوستایی که مدل FHD دارن میشه بگن واسه اینکه تو وب گردی اذیت نشم(ریز بودن) تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟
قربونت دکمع کنترل رو نگه دار و قربیلک موست رو بده بالا تا نوشته ها بزرگ شه
P.Cworld
05-07-2014, 20:39
می شه یه اسکرین شات از GPU-Z بذارین؟
گرافیک 750M با 755M چه تفاوتی دارن؟( گرافیک دوم واسه کدوم مدل موجوده یا هر دو مدل می شه گرافیک دوم گذاشت؟)
گرافیک دومو از کجا می تونم بخرم( هر دو مدل 750 و 755 هست تو بازار؟)
P.Cworld
07-07-2014, 15:48
هیچکی نبود جواب بده :n13:
می شه یه اسکرین شات از GPU-Z بذارین؟
گرافیک 750M با 755M چه تفاوتی دارن؟( گرافیک دوم واسه کدوم مدل موجوده یا هر دو مدل می شه گرافیک دوم گذاشت؟)
گرافیک دومو از کجا می تونم بخرم( هر دو مدل 750 و 755 هست تو بازار؟)
755 از 750 20% قویتره و باید کارت جانبی مشابه کارت گرافیک دستگاه باشه
گرافیک دوم به صورت رسمی و شرکتی وارد کشور نشده
سلام.
برای اینکه بخوام یک هارد SSD به Ultrabay وصل کنم باید چه کار کنم؟؟؟ حتما باید از hdd caddy استفاده کنم؟ یا راه دیگه ای هم هست؟ و اینکه hdd caddy تو بازار هست؟ و قیمتش حدودا چنده؟؟
خیلی ممنون:n12:
سلام.
برای اینکه بخوام یک هارد SSD به Ultrabay وصل کنم باید چه کار کنم؟؟؟ حتما باید از hdd caddy استفاده کنم؟ یا راه دیگه ای هم هست؟ و اینکه hdd caddy تو بازار هست؟ و قیمتش حدودا چنده؟؟
خیلی ممنون:n12:
سلام
کلا caddy به همه مدل لپتاپی وصل میشه و به این لپتاپ هم مثل بقیه(میره بجای دیویدی رایتر)حالا y510از اون قسمت با ultra bay چیزای دیگه هم بهش وصل میشه یکنار!
توی بازار من نتونستم پیدا کنم و از اینترنت خریدم!اونموقع حدود80تمن بود.
سلام
کلا caddy به همه مدل لپتاپی وصل میشه و به این لپتاپ هم مثل بقیه(میره بجای دیویدی رایتر)حالا y510از اون قسمت با ultra bay چیزای دیگه هم بهش وصل میشه یکنار!
توی بازار من نتونستم پیدا کنم و از اینترنت خریدم!اونموقع حدود80تمن بود.
می شه اسم سایتی که خریدید رو بگید یا پیام خصوصی کنید؟ ممنون:n16:
mehrabooni
10-07-2014, 19:44
می شه اسم سایتی که خریدید رو بگید یا پیام خصوصی کنید؟ ممنون:n16:
توی انجمن همسایه هست
پرشین تولز
جستجو کنین
باقیمت های خیلی خیلی ارزونی میفروشن
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
P.Cworld
11-07-2014, 05:41
دوستان عزیز
میشه بگین گرافیک(دوم) 755M از کجا می تونم بخرم و مهمتر این که اصلا از کجا بفهمم گرافیک دومو میشه گذاشت و قیمتش چنده؟
بعد می شه یه توضیح در مورد Caddy و SSD بدین( کاربردش چیه ، مزیتش چیه ، چند گیگش بهتره و قیمتش چنده؟)
دوستان عزیز
میشه بگین گرافیک(دوم) 755M از کجا می تونم بخرم و مهمتر این که اصلا از کجا بفهمم گرافیک دومو میشه گذاشت و قیمتش چنده؟
بعد می شه یه توضیح در مورد Caddy و SSD بدین( کاربردش چیه ، مزیتش چیه ، چند گیگش بهتره و قیمتش چنده؟)
گرافیک دوم تو ایران گیر نمیاد باید ازکشورای دیگه سفارش بدی بگیرن برات.
برای caddy هم صفحات قبل رو بخون.
سلام
لپ من مدل 16 گیگ هستش ولی وقتی رفتم تو Nvidia Control panel مدل گرافیک رو نوشته بود Gt 755 m
ولی تو سایت لنوو واسه مدل 16 گیگ 750 رو نوشته بود ! دلیلش چیه ؟
درضمن آیا گرافیک من Sli هست یا خیر ؟
P.Cworld
15-07-2014, 02:28
سلام
لپ من مدل 16 گیگ هستش ولی وقتی رفتم تو Nvidia Control panel مدل گرافیک رو نوشته بود Gt 755 m
ولی تو سایت لنوو واسه مدل 16 گیگ 750 رو نوشته بود ! دلیلش چیه ؟
درضمن آیا گرافیک من Sli هست یا خیر ؟
755 از 750 مسلما قوی تره
ولی در مورد SLI سوال خودمم هست؟
شما FHD خریدین؟(با چه قیمتی)
اگه می تونین اسکرین شات از تب های CPU-Z و GPU-Z بذارین.
mdrd1065
15-07-2014, 12:35
755 هم SLI هست !
755 از 750 مسلما قوی تره
ولی در مورد SLI سوال خودمم هست؟
شما FHD خریدین؟(با چه قیمتی)
اگه می تونین اسکرین شات از تب های CPU-Z و GPU-Z بذارین.
مدل 16 گیگ 755 ندیذدم ! پس چرا اینجوریه ؟
درضمن گرافیک دوم لپ تاپ Intel Hd 4600 هست ! کاربردش چیه ؟ با این وجود اگر در آینده کارت گرافیک بعدی Nvidia رو بهش اضافه کنم روی هم میشه 3 تا کارت گرافیک تو یه لپ تاپ ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری میشه واسه کاهش مصرف برق خاموشش کرد ؟ اصن میشه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.