مشاهده نسخه کامل
: مشکل در رایت سی دی با دی وی دی رایتر
سلام. دی وی دی رایتر لپ تاپم نمیدونم چرا وقتی سی دی رایت رایت میکنم مینویسه با موفقیت رایت شد اما قادر به verify کردن نیست. وقتی هم که سی دی رو تست میکنم سی دی خام نشون میده در حالی که خط پر شدن روی سی دی معلومه.وقتی دوباره می خوام رو همین سی دی رایت کنم باز هم به همین منواله! با موفقیت رایت میشه اما انگار سوخته. چند تا مارک سی دی تست گرقتم .با خود ویندوز 7 و nero و power iso رایت کردم اما فایده نداشت. تو رایت دی وی دی مشکلی ندارم. چند تا سی دی که قبلا رایت کرده بودم رو تست کردم همه رو به خوبی نشون داد. :n27:
سلام. دی وی دی رایتر لپ تاپم نمیدونم چرا وقتی سی دی رایت رایت میکنم مینویسه با موفقیت رایت شد اما قادر به verify کردن نیست. وقتی هم که سی دی رو تست میکنم سی دی خام نشون میده در حالی که خط پر شدن روی سی دی معلومه.وقتی دوباره می خوام رو همین سی دی رایت کنم باز هم به همین منواله! با موفقیت رایت میشه اما انگار سوخته. چند تا مارک سی دی تست گرقتم .با خود ویندوز 7 و nero و power iso رایت کردم اما فایده نداشت. تو رایت دی وی دی مشکلی ندارم. چند تا سی دی که قبلا رایت کرده بودم رو تست کردم همه رو به خوبی نشون داد. :n27:
برای تست ویندوز رو عوض کنید و دوباره تست کنید اگه نشد فریم ویر درایو رو آپدیت کنید درست نشد خود درایو باید بررسی بشه
باشه بعد از بررسی نتیجه رو میگم
mohsenmas
22-09-2013, 09:55
سلام.
منم همین مشکل با دی وی دی رایتر پایونیر روی PC دارم.
دی وی دی رایتر تازه خریدم.
راهنمایی میفرمایید.
یکبار دیگه امتحان کردم یک سی دی دوباره رایت کردم. NEro نشون میده رایت شده اما وقتی میذارم داخل درایو سی دی خام نشون میده.
گذاشتم داخل یک درایو دیگه اینکی نشون میده و درست رایت شده.مشکل چی میتونه باشه؟
با اون یکی درایو سی دی رایت کردم بازم گذاشتم داخل درایو مشکل دار دوباره سی دی خام نشون میده.
سی دی دیگه میذارم داخل درایو مشکل دار درست نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .کسی میدونه لیزر چجوری روی سی دی رایت می زنه یا می خونه ؟تو کتابا نوشته لایه بیرونی تا مرکز . سی دی رو که نگاه میکنی ار مرکر تا نصف یا بیشتره. ممنون
mohsenmas
27-11-2014, 18:17
سلام.
منم همین مشکل با دی وی دی رایتر پایونیر روی PC دارم.
دی وی دی رایتر تازه خریدم.
راهنمایی میفرمایید.
یکبار دیگه امتحان کردم یک سی دی دوباره رایت کردم. NEro نشون میده رایت شده اما وقتی میذارم داخل درایو سی دی خام نشون میده.
گذاشتم داخل یک درایو دیگه اینکی نشون میده و درست رایت شده.مشکل چی میتونه باشه؟
با اون یکی درایو سی دی رایت کردم بازم گذاشتم داخل درایو مشکل دار دوباره سی دی خام نشون میده.
سی دی دیگه میذارم داخل درایو مشکل دار درست نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این مشکل من هنوز رفع نشده و کلا درایوم در خواندن بعضی سی دی ها مشکل داره، برای فع مشکل چه راه حلی پیشهاد میکنید؟
چه مارک و مدلی برای خرید دی وی دی رایتر پیشنها میدید که چنین مشکلی نداشته باشه؟
البته من یک دی وی دی رایتر دیگه پایونیر دارم که هیچ مشکلی نداره.
Lars Alexandersson
07-02-2015, 01:58
سلام خسته نباشید.من وقتی میخوام سی دی رایت کنم از طریق ویندوز که میرم بورن تو دیسک رو میزنم ارور میده و سه تا گزینه داره که هیچکدام کاری نمیکنه.رو سیستم دوستم هم امتحان کردم باز این ارور را داد با نرو هم امتحان کردم رایت نکرد.لینک ارور:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام خسته نباشید.من وقتی میخوام سی دی رایت کنم از طریق ویندوز که میرم بورن تو دیسک رو میزنم ارور میده و سه تا گزینه داره که هیچکدام کاری نمیکنه.رو سیستم دوستم هم امتحان کردم باز این ارور را داد با نرو هم امتحان کردم رایت نکرد.لینک ارور:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
شما هر اطلاعاتی که بخواین روی سی دی رایت کنید این مشکل هست؟ رایتر روی یک سیستم دیگه تست شده؟
Lars Alexandersson
08-02-2015, 02:49
همینطوره هیچ اطلاعتی روی سی دی رایت نمیشود حتی عکس هم رایت نمیشود.رایتر و دی وی دی رام لپ تابم با همه.روی یه سی دی دیگه هم تست کردم بازم همین ارور را داد پس مشکل از سی دی نیست.در ضمن روی سیستم دوستم مستقیم این ارور را نداد بلکه وقتی بورن تو دیسک و بعد نکست را زدم دو تا گزینه آمد که دومی رایت میکرد و شروع کرد به لود شدن اما در آخر گیر کرد و همان اروری که روی سیستم من را داد اومد.با نرو هم نشون داد رایت شد اما متاسفانه سی دی باز خالی بود.اون اروری هم که میده بعدش وقتی میخوام وارد سی دی بشم ازم هر بار اسم سی دی رو میخواد که یه بار انتخاب کرده بودم تصویر:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از یک مدتی است که یک فایل ini در دی وی دی رام هست که هر چقدر دیلیتش میکنم بازم هست که در تصویر میبینید این فایلو تصویر:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از همان زمان که این فایل آمد دیگه دیسک ها بصورت اتوران نمیاد و مجبورم اوتورانو از داخل دیسک اجرا کنم فیلم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفنم شاید اینا ربطی به رایت نشدن سی دی داشته باشه برا همی گفتم.
شما هر اطلاعاتی که بخواین روی سی دی رایت کنید این مشکل هست؟ رایتر روی یک سیستم دیگه تست شده؟
Lars Alexandersson
11-02-2015, 00:20
سلام من هر نرم افزاری از جمله:Alcohol 120"Ashampoo Burning Studio 120"Express Bun و ....................... را امتحان کردم اما هیچکدام کارساز نبود جناب EXTREME من چه راه حلی دارم؟بنظر خودم که چاره ای جز نصب مجدد ویندوز ندارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.