PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شناسایی نشدن و صداهای ناجور از هارد

saeed258s
10-09-2013, 15:48
با دروود
هارد دیسک لپ تاپ من از برند seagate ،دچار ایرادی شده است که تا کنون تعمیرکاران دو نظر متفاوت در مورد آن ارائه داده اند:
1: ایراد بسیار خطرناک در بورد و یا هد آن که در شیراز امکان تعمیر و بازیابی نیست و حتمن باید در تهران انجام شود که این کار در حدود 300 هزار تومان هزینه خواهد داشت.
2: ایراد از هد هارد می باشد که در صورت یافتن مدلی هم نام،هم مدل (از نظر تاریخ تولید،شماره کالا و ..)،می توان هد هارد رو تعویض کرد(در شیراز)!
اما گروهی نیز مخالف تعمیر در شیراز هستند با این استدلال که هارد باید در محیطی خلأ و ایزوله باز شود تا اطلاعات از دست نرود!و با این نکته که در شیراز امکان باز کردن هارد نیست و تنها دو یا سه مرکز در تهران با افزار ی پیشرفته این کار رو انجام می دهند،با این مورد مخالفت می ورزند.
اما هارد بنده که نمی دونم به چه دلیلی به این وضع دچار شده،در زمان کار کردن(شناسایی و بوت امکانپذیر نیست)،صدایی مانند کشیده شدن هد به سطح دیسک به گوش می رسد و هارد شناسیی نمی شود!
لطفا بفرمایید راه حل بازیابی اطلاعات بنده از روی هارد و یا تعمیر آن دست کم برای 1 روز چیست؟آیا راه حل های بالا قابل اعتماند؟
با سپاس

** گویا در تاپیک مربوط به این ایرادها به نتیجه نمی رسم!گفتم از این راه پیگیری نمایم.

vissoto
10-09-2013, 16:17
تا تعمیر نشود که نمیتوان ریکاوری کرد!!!

saeed258s
10-09-2013, 23:41
شگفتا که سرانجام یکی پاسخ داد!
مشکل همینجا است دیگه!من هنوز نمی دونم که امکان تعمیر هست یا خیر؟اگر بله،راهی که یکی از تعمیرکاران گفتند شدنی است یا خیر؟ضمن اینکه بودن تعمیر هم می شود با افزار هایی ،به تمام اطلاعات روی هارد دسترسی پیدا کرد!که این خود بازیابی است!

vissoto
10-09-2013, 23:45
خیر بدون تعمیر هد هارد شما امکان دسترسی به اطلاعاتتان وجود ندارد!ولی پس از تعمیر به احتمال زیاد میتوان اطلاعات را بازیابی نمود منتظر راهنمایی Extreme بمانید!

saeed258s
10-09-2013, 23:57
خیر بدون تعمیر هد هارد شما امکان دسترسی به اطلاعاتتان وجود ندارد!ولی پس از تعمیر به احتمال زیاد میتوان اطلاعات را بازیابی نمود منتظر راهنمایی Extreme بمانید!
با سپاس دوباره از شما!اما هد تعمیر میشود یا خیر؟!امکان جابجایی هد هارد کهنه با یک هد سالم هست یا خیر؟:n16:

vissoto
11-09-2013, 00:04
به این که چرا اسیب دیده بستگی داره!!! دلیلشو میدونید؟

saeed258s
11-09-2013, 00:07
خیر!شگفتی من هم همینجا است!صبح کار می کرد شب این بلا سرش اومد!تنها گمانی که دارم نوسان ولتاژ برق هست که چون باتری هم روی لپتاپ هست همیشه،این مورد رو هم بسیار بسیار کم اهمیت می دونم!

vissoto
11-09-2013, 00:12
اگر به در ودیوار نخورده باشد احتمال تعمیر هست !!!