مشاهده نسخه کامل
: ساخت حافظه ی ram به صورت مجازی در لینوکس
hamedarian2009
09-09-2013, 19:28
با سلام یه سوال دارم کسی میتونه کمک کنه
آیا امکان ساخت حافظه ی ram به صورت مجازی در لینوکس وجود دارد یا خیر؟ در صورت وجود، چگونگی ایجاد آن را شرح دهید؟
سوال نامفهومه
اگر منظور افزایش حافظه سیستمه که لینوکس از swap استفاده میکنه.مثل pagefile ویندوز اما با دنگ و فنگ کمتر و کاراتر.swap میتونه مثل pagefile ویندوز به صورت یه فایل باشه(که توصیه میشه) یا یه پارتیشن مجزا روی هارد باشه.
اگر منظور پارتیشن مجازی روی ram هست بازم لینوکس بدون هیچ کار اضافه ای مجهز به پوشه هایی در سیستم فایله که روی ram قرار دارند و امکان خواندن و نوشتن تا زمان روشن بودن سیستم میسره.
به طور خاص پوشه tmp/ در اکثر دیستروها به اندازه نیمی از ram فیزیکی حجم داره.شما میتونید با سرعت بسیار بالا عمل IO سیستم فایل رو در tmp/ انجام بدی.
sajjads24
28-09-2013, 03:16
با سلام یه سوال دارم کسی میتونه کمک کنه
آیا امکان ساخت حافظه ی ram به صورت مجازی در لینوکس وجود دارد یا خیر؟ در صورت وجود، چگونگی ایجاد آن را شرح دهید؟
در حقیقت swap کار همین حافظه ی مجازی رم را در لینوکس به عهده داره و شما میتونید حجم درایو swap را حداکثر بزارید که 2 گیگ هست .
در حقیقت swap کار همین حافظه ی مجازی رم را در لینوکس به عهده داره و شما میتونید حجم درایو swap را حداکثر بزارید که 2 گیگ هست .
اندازه حافظه swap اختیاریه و حداکثر معنی نداره.البته حداقل تو سیستمهای با حافظه کم معنی پیدا میکنه.من خودم 8 گیگ رم دارم و به هیچ وجه از حافظه swap استفاده نمیکنم.یه تصویر minimum و نه حداکثر حافظه swap رو پیشنهاد داده(طبق کتاب Red Hat Enterprise Linux 5 Deployment Guide)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وجود الگوریتمهای هوشمند پردازش فرآیندها باز هم swapping کارایی رو کاهش میده و اگر امکانش باشه باید ازش اجتناب کرد.البته فقط لینوکس نیست که میتونه از swap استفاده کنه.شما میتونید به عنوان پوشه temp از اون استفاده کنید.با خاموش شدن سیستم اطلاعات در swap باقی نمیمونه.
hamedarian2009
09-10-2013, 18:26
با تشکر از بچه ها یی که کمک کردن اما در اصل swap نبود بلکه جواب این میشه:
بله این امکان وجود دارد ، یک راه آن ساخت swap file و اضافه کردن آن به عنوان swap file می باشد.
راه دوم که جواب سوال نیز می باشد و این امکان را می دهد که در حافظه بتوان فایل ساخت ، نکته اساسی نیز بیان این موضوع می باشد.
مراحل ساخت نیز به شرح ذیل می باشد(با کاربرroot)
mkfs -q /dev/virtualram
mkdir -p /vram
mount /dev/virtualram /vram
نکته اصلی در این سوال این است که شما امکان ساخت فایل را در حافظه ram پیدا می کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.