مشاهده نسخه کامل
: کار کردن مداوم فن بعد از خاموش کردن
toofan.pdr
08-09-2013, 21:18
سلام دوستان
لپ تاپ DELL inspiron 1564 بنده یک هفته پیش دچار مشکل شده :n28:
فن لپ تاپ پس از خاموش کردن یا Standby و ریست (که البته ریست نمیشه) بصورت مداوم کار میکنه و چراغ پاور روشن میمونه بقیه چراغا و مونیتور هم خاموشن.
بنده ویندوز جدیدی رو نصب کردم و مشکل رفع نشد.فن رو هم باز کرده و تمیز کردم و تغییری حاصل نشد.
خیلی خوشحال و مدیون میشم اگر کسی راهنمایی مفیدی رو بکنه.:n06:
یعنی لپتاپ خاموشه فنش کار میکنه ؟
نمیشه که!
toofan.pdr
08-09-2013, 22:59
یعنی لپتاپ خاموشه فنش کار میکنه ؟
نمیشه که!
بله دقیقا همینطوره.
خب نمیشه دوست عزیز که
یعنی چراغ پاور دستگاه خاموشه ولی فن کار میکنه ؟!
وظعیت چراغ هارد چجوریه؟
toofan.pdr
08-09-2013, 23:04
خب نمیشه دوست عزیز که
یعنی چراغ پاور دستگاه خاموشه ولی فن کار میکنه ؟!
وظعیت چراغ هارد چجوریه؟
نه گفتم که چراغ پاور روشن میمونه ولی فن روشنه.
چراغ هارد هم خاموش میشه
hasanoooooooo
10-09-2013, 17:33
داداش من یحتمل برنامه ای هست که ویندوز نمیتونه ببندتش و بخاطر همین کامل خاموش نمیشه... البته میتونه از مشکلات سخت افزاری هم باشه ولی معمولا نرم افزاری هست.. شما وارد منوی استارت که شدی در کارد run تایپ میکنی msconfig / در زیرکادر service تیک گزینه hide all microsoft service رو میزنی تمام سرویسهایی که میمونه تیکشون رو بر میداری. وارد تب startup میشی و همه تیکهای اونجارو هم بر میداری . و سیستم رو رستارت میکنی... اگه بازم این مشکل باق مانده بود میتونی ویندوز رو هم عوض کنی... درصورتی هم که بعد از نصی ویندوز مشکل باقی ماند مطمعن باش مشکل سخت افزاری هست و با تاپیک باز کردن به جایی نمیرسی. فقط تعمیر کار میتونه کمکت کنه....
toofan.pdr
10-09-2013, 17:37
داداش من یحتمل برنامه ای هست که ویندوز نمیتونه ببندتش و بخاطر همین کامل خاموش نمیشه... البته میتونه از مشکلات سخت افزاری هم باشه ولی معمولا نرم افزاری هست.. شما وارد منوی استارت که شدی در کارد run تایپ میکنی msconfig / در زیرکادر service تیک گزینه hide all microsoft service رو میزنی تمام سرویسهایی که میمونه تیکشون رو بر میداری. وارد تب startup میشی و همه تیکهای اونجارو هم بر میداری . و سیستم رو رستارت میکنی... اگه بازم این مشکل باق مانده بود میتونی ویندوز رو هم عوض کنی... درصورتی هم که بعد از نصی ویندوز مشکل باقی ماند مطمعن باش مشکل سخت افزاری هست و با تاپیک باز کردن به جایی نمیرسی. فقط تعمیر کار میتونه کمکت کنه....
بنده خودم میدونم که مشکل سخت افزاریه و بخاطر همین تو قسمت اشکالات سخت افزاری لپ تاپ تاپیک زدم!!! دنبال راه چاره ام
hasanoooooooo
10-09-2013, 22:30
خسته نباشی!! اینجا که نمیان بهتون بگن لحیم رو بگیرید دستتون و فلان ic رو عوض کنید!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.