ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری

aryobarzan1354
08-09-2013, 18:47
سلام.دوستان چندروز پیش تو وب بودم با توجه به این که آنتی ویروسم فعاله پس از خارج شدن و خاموش و روشن کردن سیستمم با مشکلاتی روبرو شدم البته درست یادم نیست یه چیزی هم تو سطل زباله داشتم که همون موقع حذفش کردم:1)سیستم دیر بالا میاد.2)رو هرچی کلیک میکنم تا باز شده خیلی طول میکشه وبا تاخیر باز میشه طوری که کلافت میکنه.3)درضمن این اخطار و پیامو میده که ازش سر در نیاوردم.با موضوع server busy وبا این متن this action cannot be completed because the other program is busy.choose"switch to"to activate the busy program and correct the problem.بعد سه تا گزینه انتخابی داری بنامهای switch to...گزینه دومretryگزینه سومcancel.هرکدومو انتخاب کردم نتیجه ای حاصل نشد.لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم.نه تو وب میتونم برم ونه اینکه آیکونهای رو دسکتاب و جاهای دیگه سریع بازمیشه.بعدشم نمیدونم چی رو حذف کردم درضمن دیگه نمیتونم وارد اینترنت بشم.. لطفا بگید چیکار کنم این مشکلم حل بشه.

ehsan102
08-09-2013, 19:21
سلام داداش
System restore
کن

یا با نرم افزار های بهینه ساز
مشکل یابی کن
یا توو run تایپ کن msconfig
بعد به تب startup برو ، چک کن ببین برنامه ی مشکوکی نیومده باشه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

aryobarzan1354
08-09-2013, 21:06
سلام.سیستمو ریستور کردم ,بانرم افزلرهای اپتیمایزر رجیستریو پاکسازی کردم,باآنتی ویروسmalwarebytsاسکن کردم ولی مشکلم برطرف نشد.سرعت کمی بهتر شد ولی همش همون ارور و میده به اینتر نت نمیتونم وصل بشم توبازکردن برنامه ها و ایکونها هی هنگ میکنه!آنتی ویروسم بیت دیفندر ارجینال یکساله س ولی نمی فهمم مشکل کجاست!آیا راه حلی بغیر از نصب مجدد ویندوز نیست؟اگه قرار به عوض کردن ویندوز باشه از چه روشی استفاده کنم بهتره؟باتشکر

aryobarzan1354
10-09-2013, 18:47
سلام.سیستمو ریستور کردم ,بانرم افزلرهای اپتیمایزر رجیستریو پاکسازی کردم,باآنتی ویروسmalwarebytsاسکن کردم ولی مشکلم برطرف نشد.سرعت کمی بهتر شد ولی همش همون ارور و میده به اینتر نت نمیتونم وصل بشم توبازکردن برنامه ها و ایکونها هی هنگ میکنه!آنتی ویروسم بیت دیفندر ارجینال یکساله س ولی نمی فهمم مشکل کجاست!آیا راه حلی بغیر از نصب مجدد ویندوز نیست؟اگه قرار به عوض کردن ویندوز باشه از چه روشی استفاده کنم بهتره؟باتشکر
کسی نیست راهنمایی کنه؟

part gah
10-09-2013, 19:56
ســلام

زبانتون کمی خوب باشه این سایت گفته چطوری مشکلتون حل میشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلیش نوشته که باید آپدیتی صورت بگیره.
غیر اون اگه احتمال این مشکل هم نباشه و مشکل ویروسی هم بوده باشه بعد حل این مشکلتون باید گفت که کندی سیستم از چیه.

aryobarzan1354
10-09-2013, 21:15
سلام دوست عزیز.دقیقا مشکل و ارور سیستمم همینه که توی آدرس سایتی که دادین اومده.ولی منم از کندی سیستم وهنگ کردنش کلافه شدم.من فکر میکنم تمام این اتفاقات مربوط به همین اروره ولی خوب چیرو باید آپدیت کنم؟

part gah
10-09-2013, 22:05
سلام دوست عزیز.دقیقا مشکل و ارور سیستمم همینه که توی آدرس سایتی که دادین اومده.ولی منم از کندی سیستم وهنگ کردنش کلافه شدم.من فکر میکنم تمام این اتفاقات مربوط به همین اروره ولی خوب چیرو باید آپدیت کنم؟
ببینید توی این قسمت گفته باید ایسوس آپگرید بشه .
This issue has been resolved in the 7.0.0.1 Fix Pack of RequisitePro and ClearQuest. Upgrade to the latest version to resolve this problem.

رو گزینه ها کلیک میکنید چه عکس العملی نشون میده سیستم ؟

aryobarzan1354
11-09-2013, 21:43
ببینید توی این قسمت گفته باید ایسوس آپگرید بشه .
This issue has been resolved in the 7.0.0.1 Fix Pack of RequisitePro and ClearQuest. Upgrade to the latest version to resolve this problem.

رو گزینه ها کلیک میکنید چه عکس العملی نشون میده سیستم ؟
فقط گزینه اول استارت رو باز میکنه همین.

aryobarzan1354
18-09-2013, 18:25
فقط گزینه اول استارت رو باز میکنه همین.
باسلام.دوستان هنوز مشکل لپتاپم حل نشده.لطفا بمن بگید چه جوری از برنامه هیجک یه لوگ از لپتاپم بگیرم و از طریق پی سی دوباره آپ کنم تا اساتید ببینن و درباره مشکل سیستمم نظر بدن؟

aryobarzan1354
21-09-2013, 15:23
از دوستان کسی نیست بابت حل این مشکل مارو یاری کنه؟سیستمم با اروری که درپست اول عنوان کردم میده اجازه باز شدن برنامه هامو نمیده.با آنتی ویروسم چیزی پیدا نکردم حالا میخوام ویندوزمو عوض کنم عمل installانجام نمیشه.تمام کارهایی که دوستان پیشنهاددادن رو انجام دادم ولی نتیجه مطلوبی نگرفتم.موندم بااین erorr لعنتی چیکار کنم؟:n24: