ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : led samsung 6350 40 3d

moritick
08-09-2013, 13:30
سلام عزیزان
من مدل تلوزیون سامسونگ 6350 رو دیروز خریدم ولی متاسفانه از قرار معلوم اشتباه بزرگی کردم:n03:.تصویرم اصلا کیفیت نداره.تلوزیون قبلیم معمولی 21 بود ولی شرف داره به این.کسی میدونه چه کار میشه کرد یا عیب کارم از کجاست؟ من از طریق ریsiver کانالای ایرانم میگیرم ولی واقعا خیلی کیفیت پایینه.گیرندمم hd نیست و با کابل معمولی وصله.آیا مربوط به این قضیه میشه یا کلا پولمو ریختم بیرون؟

matinpour
08-09-2013, 14:25
سلام عزیزان
من مدل تلوزیون سامسونگ 6350 رو دیروز خریدم ولی متاسفانه از قرار معلوم اشتباه بزرگی کردم:n03:.تصویرم اصلا کیفیت نداره.تلوزیون قبلیم معمولی 21 بود ولی شرف داره به این.کسی میدونه چه کار میشه کرد یا عیب کارم از کجاست؟ من از طریق ریsiver کانالای ایرانم میگیرم ولی واقعا خیلی کیفیت پایینه.گیرندمم hd نیست و با کابل معمولی وصله.آیا مربوط به این قضیه میشه یا کلا پولمو ریختم بیرون؟

دوست عزیز
درست استفاده نکردن از یک سیستم دلیل بر بد بودن آن نیست تلویزیون شما از نوع پیشرفته است و هر پخش کننده نیاز به یک ارسال کننده دارد یعنی اگر شما از دستگاهی با کیفیت کم یک فیلم را به آن پخش کننده برسانید انتظار نداشته باشید که بهترین تصویر را داشته باشید حتی سیستم های جدید 4k که دارای کیفیت تصویر بالا را دارند تا حدودی می توانند کیفیت بد تصویر را بهتر کنند و این بخاطر چهار هسته ای بودن و سرعت پردازش بالا و رزولیشن بالای آن است در جای که تلویزیون شما تک هسته ای و انطباق تصویر آن 480 است و بجای کابل hdmi از کابل معمولی استفاده می کنید شما برای تست تصویر از یک فیلم بلوری و از روی فلش مموری و یا یک سینما خانگی استفاده کنید آن وقت مفهم ارسال کننده را بهتر می فهمید.

amir_t6262
08-09-2013, 21:39
مبارک است.

در ابتدا کیفیت پایین کانالهای ایران در تلویزیون ها خیلی توی ذوق میزنه ولی کافیست که یک فیلم بلوری را در تلویزیون ببینی.
نگران نباش، به همان کیفیت کانالهای ایران هم خیلی زود عادت میکنی.