ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رم kingston یا geil یا corsair

tahahonar
08-09-2013, 10:10
سلام. قصد دارم یک رم 4 گیگ با باس 1600 بگیرم. اما واقعا توی مدلهای kingston یا geil یا corsair موندم. قیمت دو تای اولی تقریبا 130 تومن بود و رم کورسیر حدود 140 تومن. می خوام بدونم برای من که می خوام فقط یه رم بندازم کدوم بهتره و حداکثر استفاده ازش می شه کرد؟
M.B : asus p8h77 v
CPU: intel core i5 3470
ممنون از همگی:n01:

Ali*Reza
08-09-2013, 14:37
به نظر من با توجه به اینکه فرکانس بالا مد نظرتون نیست و احتمالا کاربردتون هم عادی هست ، تفاوتی بین برندهای گفته شده نیست و همگی جزو برندهای معتبر و با کیفیت در زمینه رم هستند.

tahahonar
09-09-2013, 11:34
آقا علیرضا. تو بازار kingston معمولی فقط 1333 بود و گفتند که باس 1600 فقط Heatsink دار موجود هست. آیا این هم مدل خوبی هست. فروشندگان که تعریف میکنند و نظری ندارند.
ولی خودم شنیدم داغ میکنه و بخاطر همین Heatsink دار تولید شده. درکل این مدل بخرم یا نه؟
ممنون

Ali*Reza
09-09-2013, 13:50
بله ، من هم پیشنهاد میکنم مدلی که تهیه میکنین دارای هیتسینک باشه و برند کینگشتون هم گزینه خوبیه و مشکلی نیست.

amir200812
15-09-2013, 11:19
سلام. قصد دارم یک رم 4 گیگ با باس 1600 بگیرم. اما واقعا توی مدلهای kingston یا geil یا corsair موندم. قیمت دو تای اولی تقریبا 130 تومن بود و رم کورسیر حدود 140 تومن. می خوام بدونم برای من که می خوام فقط یه رم بندازم کدوم بهتره و حداکثر استفاده ازش می شه کرد؟
M.B : asus p8h77 v
CPU: intel core i5 3470
ممنون از همگی:n01:
در مورد برند که اساتید راهنمایی کردند!

ولی در مورد خود رم:
شدیدا پیشنهاد میکنم 2 تا 2 گیگ بگیری بجای یک رم 4 گیگ!
این موضوع خیلی خیلی خیلی در کارایی تاثیر داره!
وقتی فقط از یک ماژول رم استفاده میکنید، مثل اینکه 50% پهنای باند رم رو حذف کردید!

Joaquin
15-09-2013, 11:26
بین برند ها ی رم اکثرا تفاوتی وجود نداره بنابراین هر کدوم که ارزون تر بود بگیرید.

---------

به نظر من یه ماژول 4 گیگ بزارید و نه 2 تا 2 گیگ . با توجه به این که هم قیمت یک عدد 4 گیگ ارزون تره و هم 2 گیگ کمیاب تره و در آینده در صورتی که مسئله ای پیش بیاد درچار مشکل میشید و هم با قرار دادن یک ماژول به جای 2 تا فضای بیشتری برای ارتقا در آینده دارید، خرید یک ماژول 4 گیگ کاملا منطقی تره و تفاوتی که دوست عزیز گفتن در مورد پهنای باند ، آن چنان تاثیر نداره و اصلا متوجهش نمیشید.

amir200812
15-09-2013, 13:34
بین برند ها ی رم اکثرا تفاوتی وجود نداره بنابراین هر کدوم که ارزون تر بود بگیرید.

---------

به نظر من یه ماژول 4 گیگ بزارید و نه 2 تا 2 گیگ . با توجه به این که هم قیمت یک عدد 4 گیگ ارزون تره و هم 2 گیگ کمیاب تره و در آینده در صورتی که مسئله ای پیش بیاد درچار مشکل میشید و هم با قرار دادن یک ماژول به جای 2 تا فضای بیشتری برای ارتقا در آینده دارید، خرید یک ماژول 4 گیگ کاملا منطقی تره و تفاوتی که دوست عزیز گفتن در مورد پهنای باند ، آن چنان تاثیر نداره و اصلا متوجهش نمیشید.

کاملا در اشتباه هستید!
اختلاف رم تک کاناله با دو کاناله خیلی واضح و آشکار هست!

light
17-09-2013, 09:32

---------

حتی تو کارت گرافیک هم 2تا کارت گرافیک از یک نوع گرافیک sli میکنن قدرت دو برابر میشه ، بعد تو رم نمیشه ؟ :n02:
هر جیزی 2تاش بهتر از یکی هستش دوست عزیز ، شما دیگه چرا اینو میگید !

کی میگه 2گیگ کمیاب هستش :n04: الآن تمام خدمات کامپیوتوری ها 90% 2کیک میبندن رو سیستم ها و 10% دیگه هم بصورت سفارشی بالاتر میبندن

m_nejatish
24-09-2013, 23:09
پیشنهاد من Corsair هست. دلیلشم تجربه شخصی من از عملکرد مطلوب اون طی سالهایی که اونو دارم است.:n27:

m_nejatish
24-09-2013, 23:10
برای ماژول هم به نظرم دوتا 4 بزاری بهتره