ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SAMSUNG GALAXY NOTE III

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

Hidden-Hunter
28-03-2015, 16:33
من نظرم اینه شما 9005 بخر با شرط انلاک فکتوری و تست شماره سریال گوشی و تست باطری و تست شش گانه گوشی و تست صفر بودن ناکس

ice_man_sh
31-03-2015, 02:05
سلام دوستان
من قصد خرید این گوشی رو دارم
فقظ موندم کدوم مدل رو بگیرم
تفاوت بینشون خیلیه؟
ارزش داره 150 تومان بیشتر بدم به خاطر 9005؟
9005 با دستخط و کیبورد فارسی مشکلی نداره؟
مدل n900 فیلمبرداری اسلوموشن داره؟
فکر میکنید الان بگیرم یا صبر کنم ممکنه ارزون تر شه؟
قبل خرید چیزی هست که بدونم؟
یکی از اشناها اوایل خریده بود میگفت که یه مقدار لگ میزنه فک کنم 900 بود مال اون
و یک سوال که میدونم سلیقش ولی کدوم رنگ میپسندین؟

Sent from my C5303
نظر من در مورد تفاوت دو مدل و انتخاب خودم و چرایی این انتخاب را در چند صفحه قبل کامل نوشتم، مواردی بود که برای من مهم بود و اون قابلیت اطمینانی که جنس با گارانتی رسمی برای من داشت و...

در مورد لگ و... الان 4 ماهه کوچکترین مشکلی را دارم ولی شما باید این را بدونین بعضا بعضی از اپیلیکیشن ها کلا مشکل ساز هستن و ربطی به گوشی نداره.

بله اسلوموشن هم داره مدل N900 و در کل به غیر از پردازنده، 4g , 4k که در عمل و بررسی کلی شاید خیلی کفه ترازو را به سمت N9005 پایین نبره تفاوت خاص دیگه ای ندارن.

pooria94
03-04-2015, 21:10
سلام خسته نباشید من اندروید 5 روی گوشیم که galaxy note 3 sm n900 هستش نصب کردم که خیلی ازش راضیم سرعتش خیلی بیشتر شده ولی دوتا مشکل پیدا کرده یکی اینکه وقتی قسمت کنترل تلوزیونش رو روی پنجره بالای گوشی فعال میکنم سرعت باز و بسته شدن ویا بالا و پایین کشیدن پنجره کم میشود و تیک میزند دوم اینکه قسمت Smart Scroll هم وجود نداره چطوری برشگردونم؟لطفا راهنماییم کنید ممنون

Khan gholi
07-04-2015, 08:53
میخواستم بدونم چجوری میشه از گوشی به عنوان فلش استفاده کنم؟
الان یک فیلم سه بعدی دانلود کردم حجمش 15.5 گیگ هست و از اونجایی که فلش 32 گیگ ندارم می خواستم از گوشی به عنوان فلش استفاده کنم
وقتی گوشی رو به تی وی وصل می کنم فقط عکس ها رو شناسایی می کنه و فیلم ها رو نمی شناسه:n27:
ممنون میشم اگر کسی می دونه منو راهنمایی کنه

Khan gholi
07-04-2015, 10:49
الان به روش وا فای مستقیم گوشی و تی وی می تونید فیلم ها رو داخل گوشی تون رو داخل تلوزیون ببیند
برای اینکار هم لازمه که وای فای مستقیم گوشی و وای فای مستقیم تلوزیون رو فعال کنید. فیلم مد نظرتون رو داخل گوشی اجرا کنید. وسط صفحه نمایش در حال اجرا کردن کلیک کنید .یک گزینه بالا صفحه سمت چپ حالت شکل ((مربع میاد بالاش کلیک کنید, اسم تی وی رو تون رو انتخاب کنید. بعد از وصل شد حالا می تونید فیلم رو روی صفحه نمایش بزرگ ببینید و لذت بیشتری ببرید
ولی این روش فقط به درد فیلم های دو بعدی میخوره چون فیلم بر روی گوشی پردازش میشه و روی نمایشگرت نشون میده.یعنی فرقی نمی کنه تی وی تون قابلیت 3D داره باید گوشی تون قابلیت پخش 3D داشته باشه
حالا اگر کسی هم فهمید چجوری میشه از گوشی بعنوان فلش رو تی وی میشه استفاده کرد ممنونم میشم

pooria94
08-04-2015, 22:32
داداش لطفا جواب مارو هم بده لطف میکنی

pooria94
08-04-2015, 22:44
داداش من خودم n900 دارم تفاوت سرعت داره با n9005 شک نکن باید n9005 بگیری من واقعا پشیمونم:n03:
الان که اندروید 5نصب کردم یکم سرعتش بیشتر شده و هنگش کمتر ببین روی n9005 نصب کنی چقدر سرعتش میره بالاتر با اندروید4.4 که اصلا هنگ نداره چه برسه به اندروید5:n09: :42: هشت هسته ای ها همشون آشغالن:n34:

matr!x_2008
08-04-2015, 22:58
منم نوت 3 مدل 8 هسته ای دارم.. کاش 4 هسته ای میگرفتم... الان که 4G ایرانسل راه افتاده خیلی کاربردیه.... ولی خب تنها مزیت 8 هسته ای گارانتی دار بودنشه:n01:

mr_khodaei2008
10-04-2015, 15:56
اقا من یکی از اشناها یه نوت 3 میخاد بخره دست دوم . مشخصات دیدم تو اطلاعات سیستم عامل گوشی نوشته 9006 ولی وقتی گوشی را روشن میکنی در لوگو مینویسه 9005

دوربینش 13 هست ولی حافظه داخلی زده بود 16 گیگ . فیلم برداری هم به صورت عالی خوب متوسط نوشته بود از full hd یا 4k چیزی ننوشته بود

این قضیش چیه ایا خوب هست بخره یا نه . تست کردم هم سالم بود 700 میخاد بخره

mr_khodaei2008
12-04-2015, 17:40
چقدر سوتو کور شده این پی سی

کسی جوابی نداره برا سوالم

runner
12-04-2015, 17:55
مدل هایی که مطمئن هستین خرید کنین
مخصوصا این مدل که فیک تو بازار زیاد داره!

pooria94
17-04-2015, 10:36
داداش گارانتی بدرد نمیخوره نوت 3مشکلی براش پیش نمیاد که نگران گارانتی باشی.راستی همون موقع پسر داییم چهار هسته ایش رو گرفت با گارانتی اصلی.منم پرسیده بودم گارانتی دارش بود منتها خریت کردم فکر کردم الکیه 8 هسته ای اشغال خریدم:n34:

matr!x_2008
26-04-2015, 23:08
برا گوشی یه اپدیت جدید اومده حجمش 190 مگ هست. اپدیتش کنم؟ اندروید.4.2.2. روش نصبه. چطوری این اپدیتو بیخیال شم؟ تو نوتیبفکشن همش میاد

FLiKS3R
27-04-2015, 17:45
برا گوشی یه اپدیت جدید اومده حجمش 190 مگ هست. اپدیتش کنم؟ اندروید.4.2.2. روش نصبه. چطوری این اپدیتو بیخیال شم؟ تو نوتیبفکشن همش میاد
چرا نمیخوای آپدیت کنی؟ البته آپدیت ۱۹۰ مگی نمیدونم چی میتونه باشه ولی ضرر نداره که. به هر صورت حالا که اندروید لالیپاپ هم واسش اومده حیفه استفاده نکنی.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

matr!x_2008
27-04-2015, 22:42
چرا نمیخوای آپدیت کنی؟ البته آپدیت ۱۹۰ مگی نمیدونم چی میتونه باشه ولی ضرر نداره که. به هر صورت حالا که اندروید لالیپاپ هم واسش اومده حیفه استفاده نکنی.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

چون بعضی از دوستان نصب کردن و تغییر خاصی توش نبوده... میخوام یه دفعه به اندروید 5 اپدیتش کنم

M@hdi-B
10-05-2015, 20:15
چون بعضی از دوستان نصب کردن و تغییر خاصی توش نبوده... میخوام یه دفعه به اندروید 5 اپدیتش کنم

مگه حتما باید با گوشی آپدیت کنید؟ رام 5 رو دانلود و با ادین فلش کنید روش

ice_man_sh
21-05-2015, 12:31
با سلام

دوستان من چند روز هست مصرف باتریم به شدت رفته بالا (اندرویید 4.4.2)، قبلا بعضا این مورد پیش میومد و یه ری استارت میکردم و مشکل حل می شد ولی الان میبینی مثلا شب تا صبح که خوابم 30% مصرف شده (با وای فای خاموش) در حالی که در حالت عادی 2-3% مصرف میشه.

الان هم بعضی از برنامه ها را Force Stop کردم ولی اگه دوستان برنامه ای و یا راه حل بهتری دارن ارائه بدن،

در ضمن این gpsd نبود که الان اوله (لوکیشن هم خاموشه):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مورد دوم آیا اندرویید 5 به صورت Ota اومده و اگه آره صلاح هست آپدیت کنم.

SNOW PATROL
21-05-2015, 12:49
با سلام

دوستان من چند روز هست مصرف باتریم به شدت رفته بالا (اندرویید 4.4.2)، قبلا بعضا این مورد پیش میومد و یه ری استارت میکردم و مشکل حل می شد ولی الان میبینی مثلا شب تا صبح که خوابم 30% مصرف شده (با وای فای خاموش) در حالی که در حالت عادی 2-3% مصرف میشه.

الان هم بعضی از برنامه ها را Force Stop کردم ولی اگه دوستان برنامه ای و یا راه حل بهتری دارن ارائه بدن،

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام این اواخر برنامه ای نصب یا استفاده نکردین که برپایه موقعیت یابی و gps باشه؟ مثل گوکل مپ و.... ؟ از برنامه های جانبی مدیریت مصرف باتری مثل باتری دکتر و... برای بستن برنامه ها استفاده کنید

اپدیت ota هم برای برخی مناطق اومده و برای بعضی جاها هم نیومده از داخل تنظیمات میتونید چک کنید اگر اومد صد در صد اپدیت کنید

ice_man_sh
26-07-2015, 14:26
با سلام

حل شد:

البته یه دو ماهی هست حل شده و یادم رفته بود بنویسم:

بعد از آپدیت 120-130 مگی که اومده بود و پاک کردن اپ های پر مصرف Face/book و Face/Book/Massenger مصرف باتری به طرز جشمگیری کاهش داشت.

همچنین در مواقع غیر ضروری Forced Stop اپ Airdroid کمک خوبی به کاهش مصرف باتری میکنه.

mohammad36
13-08-2015, 12:48
سلام من یه گوشی samsung galaxys duos2 دارم که مدام اخطار پر شدن حافظه میده ۱۶ گیگ اس دی کارت داره ولی مدام حافظه داخلیش پر میشه به نظرتون باید چیکارش کنم

nesvapc
08-10-2015, 11:21
سلام دوستان
قصد خرید یک یانک پاور دارم درکدام یک ازقسمتهای این تالار درمورد بانک پاورها صحبت شده است اگر لینک یا محل انرا میدانید لطقا اطلاع دهید
باتشکر
فراوان