ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SAMSUNG GALAXY NOTE III

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

pedram_01
11-12-2013, 11:04
دوستان قیمت مدل9000 تهران چنده امروز؟اخه شهر ما کرمان گیر نمیاد نه9000 نه9005.همه فروشندگان میگن تمام کردیم.سایت ال دیجیتال هم نوشته موجود نیسته.سایت دیجی کالاهم از1790کردش1825تومان.دلیلش چیه؟همه نوع مدلی گیرمیادبجز نوت3!!!!!!!!!:n13::n13::n13:

900 رو قیمت دارم 1710

9005 رو قیمت دارم 1930

pedram_01
11-12-2013, 11:06
من الان یه بنچ مارک دیدم که میگه 9005 همه جوره از 9000 سرتره. پس این مشکل داغ کردن تو 9005 چی؟ الکیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من 9005 دارم هرکاری با گوشی میکنم دما از 35-36 بالا تر نمیره . تو گالکسی 4 دما تا بالای 40 هم میرفت و بعد از اینکه چند تا براش اپدیت امد بهتر شده بود و بیشتر از 40 نمیشد

pedram_01
11-12-2013, 11:11
درود دوستان
شما جای من بودین کدومو انتخاب میکردین؟ LG G2 32 gig vs. Note III N900 (قیمت روز هردو: جی 2 سی و دو گیگ: 1630 و نوت: 1675)
ممنون

بستگی به خودت داره بروز بودن سیستم عامل و صفحه نمایش بزرگ تر و قلم رو دوست داری و فروش راحت تر برای بعدا و امکانات بیشتر و ... نوت 3

خوش قیمت تر دوست داری ال جی جی دو

esi900
11-12-2013, 14:34
سلام به همگیآخرش دیشب9005خریدم به قیمت1925درشهرکرمان.سفارشه فرانسه بود.پوستم کنده شد تا انگلیسی وفارس کردم اما عالیه.فقط یک آپديت به حجم119mgbاتوماتیک برام اومده که همش پیغام میوه نصب کن.کسی ميدونه این چیه؟؟؟؟؟ هنوز نکردم آیا نصبش کنم؟؟ هرکاری پاک نميشه ونمیره! !!راستی ازکجا باید فیلمبرداری4kفعال کرد؟؟؟ چون فقط 1080 داره

pedram_01
12-12-2013, 19:47
سلام به همگیآخرش دیشب9005خریدم به قیمت1925درشهرکرمان.سفارشه فرانسه بود.پوستم کنده شد تا انگلیسی وفارس کردم اما عالیه.فقط یک آپديت به حجم119mgbاتوماتیک برام اومده که همش پیغام میوه نصب کن.کسی ميدونه این چیه؟؟؟؟؟ هنوز نکردم آیا نصبش کنم؟؟ هرکاری پاک نميشه ونمیره! !!راستی ازکجا باید فیلمبرداری4kفعال کرد؟؟؟ چون فقط 1080 داره

تو تنظیمات فیلم برداری برو 4k بزار

اون اپدیت هست دیگه رم پایدار تر میشه و کلا گوشی بهتر میشه پیشنهاد میدم اپدیت کنی .

masood13645
13-12-2013, 15:01
سلام به همه من میخام نوت ۳ بخرم اما چند سوال در مورد مدل n900 دارم.من الان اس 3 دارم و مال من الان وقتی بعضی از بازی ها رو بازی میکنم بعد از بازی که میام بیرون چند ثانیه طول میکشه که صفحه هوم رو بالا بیاره و همچنین صفحه منو رو و یه چیزه دیگه اینکه منو شماره ها رو با تاخیر چند ثانیه بالا میاره. یکی دیگه اینکه وقتی دکمه هوم رو نگه میدارم بعد از قسمت پایین اون دایره که مربوط به فضای رم میشه میرم تو و توی قسمت رم حافظه رم رو خالی میکنم و سریع به صفحه هوم و منو برمیگردم بازم تا بالا بیاد چند ثانیه طول میکشه که این موضوع برای من یه کم ازار دهنده هست.حالا میخام از شما دوستای گلم که که این موارد رو توی گوشی نوت ۳ خودتون مدل n۹۰۰ امتحان کنید چون میخام بدونم این مدل در جابجایی بین صفحات منو و صفحه هوم و دیگر موارد لگ هم داره یا نه ؟و اینجا بگید تا منم مطلع بشم.خیلی ازتون ممنون میشم.چون واقعا پول زیادیه دیگه.

M@hdi-B
13-12-2013, 15:26
سلام به همه من میخام نوت ۳ بخرم اما چند سوال در مورد مدل n900 دارم.من الان اس 3 دارم و مال من الان وقتی بعضی از بازی ها رو بازی میکنم بعد از بازی که میام بیرون چند ثانیه طول میکشه که صفحه هوم رو بالا بیاره و همچنین صفحه منو رو و یه چیزه دیگه اینکه منو شماره ها رو با تاخیر چند ثانیه بالا میاره. یکی دیگه اینکه وقتی دکمه هوم رو نگه میدارم بعد از قسمت پایین اون دایره که مربوط به فضای رم میشه میرم تو و توی قسمت رم حافظه رم رو خالی میکنم و سریع به صفحه هوم و منو برمیگردم بازم تا بالا بیاد چند ثانیه طول میکشه که این موضوع برای من یه کم ازار دهنده هست.حالا میخام از شما دوستای گلم که که این موارد رو توی گوشی نوت ۳ خودتون مدل n۹۰۰ امتحان کنید چون میخام بدونم این مدل در جابجایی بین صفحات منو و صفحه هوم و دیگر موارد لگ هم داره یا نه ؟و اینجا بگید تا منم مطلع بشم.خیلی ازتون ممنون میشم.چون واقعا پول زیادیه دیگه.

نه عزیز تو هیچ کدوم از مواردی که گفتی لگ و تاخیر نداره با خیال راحت بخر

masood13645
13-12-2013, 15:47
نه عزیز تو هیچ کدوم از مواردی که گفتی لگ و تاخیر نداره با خیال راحت بخر
ممنون از پاسخت .۱- در مورد سایزش ایا واسه صحبت کردن و توی جیب گذاشتن اذیت میکنه یا نه؟البته نسبت به اس ۳ .۲- راستی فضای رم چقد خالی هست و اگه بیشتر فضای مموری و فضای داخلی گوشی پر بشه بازم تو جابجایی ها بین منوها و صفحات و بازی ها لگی وجود داره یا نه؟
۳- اینکه باتری گوشی با استفاده مداوم چقدر دووم میاره؟۴-من اس ۳ که دارم فلش میخوره ایا این مدل هم فلش رو میخونه؟

arad_56
13-12-2013, 15:57
بچه ها این ویدئو رو دیدین؟ به نظرتون واقعیه؟ منظورم اون داغ کردن بیشتر N900 و تاخیرش تو اجرای بازیاس.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nesvapc
13-12-2013, 23:02
دوستان تصمیم نهایی خود م رابرای خرید نت 3 به جای4 گرفته ام لطفا کمی بیشتر مرا تشویق کنید
یک سئوال هم دارم
شنیده اکه شرکت سامسونگ یامایکروتل مدتهاست گوشی وارد ایران نکرده است وبزودی سری جدیدی وارد میکند که نت سه هم درون ان است وانوقت گارانتی مایکروتل راخواهد داشت ایا این موضوع صحت دارد؟
ارادتنمند

roteal2007
14-12-2013, 18:42
دوستان تصمیم نهایی خود م رابرای خرید نت 3 به جای4 گرفته ام لطفا کمی بیشتر مرا تشویق کنید
یک سئوال هم دارم
شنیده اکه شرکت سامسونگ یامایکروتل مدتهاست گوشی وارد ایران نکرده است وبزودی سری جدیدی وارد میکند که نت سه هم درون ان است وانوقت گارانتی مایکروتل راخواهد داشت ایا این موضوع صحت دارد؟
ارادتنمند

دوست عزیر گارانتی مایکروتل که اس چها رو وارد کرده ۳۳۰ تومن کشبده رو موبابل که اصلا به صرفه نیست به نظرم.

3274
14-12-2013, 19:18
گارانتی رو بنظرم بهتره جدی نگیرید. بارها بحث شده که گارانتی کننده های سامسونگ در ایران به گارانتی نرم افزاری اقدام می کنند نه سخت افزاری .
پس 1 ریال هم ارزش هزینه کردن نداره
البته یکی دو نفر پیدا شدند که روی چه حساب گفتند نخیر سخت افزاری هم هست ولی با تکذیب سایرین روبرو شد. در مجموع بی جهت دنبال گارانتی در ایران نروید ...
گارانتی واقعی و مردانه را نوکیا داشت که اونم شرکتش پکید و رفت پی کارش

AryanLand
14-12-2013, 23:14
گارانتی رو بنظرم بهتره جدی نگیرید. بارها بحث شده که گارانتی کننده های سامسونگ در ایران به گارانتی نرم افزاری اقدام می کنند نه سخت افزاری .
پس 1 ریال هم ارزش هزینه کردن نداره
البته یکی دو نفر پیدا شدند که روی چه حساب گفتند نخیر سخت افزاری هم هست ولی با تکذیب سایرین روبرو شد. در مجموع بی جهت دنبال گارانتی در ایران نروید ...
گارانتی واقعی و مردانه را نوکیا داشت که اونم شرکتش پکید و رفت پی کارش

سلام.

دوست عزیز گارانتی زمانی که توی 10 روز اول گوشیتون هر مشکلی داشته باشه بدون اینکه ازتون سوال کنه گوشی رو براتون عوض میکنه، یا اینکه یکسری از باطریهای تولیدی ایراد داره براتون باطری رو رایگان تعویض میکنه یا برد گوشیتون ایراد داره براتون رایگان عوض میکنه( مورد اول رو خودم دیدم و مورد دوم و سوم رو توی همین سایت دوستان گفتن) اینو شما بهش میگید گارانتی نرم افزاری یا سخت افزاری؟
اصلا" گارانتی نرم افزاری به چه معنی هست؟ اگه نرم افزار ایراد داشته باشه که خودتون میتونید درستش کنید.این جوری که میگن هم نیست بههر حال یکسری تعهدات هست که بهش عمل میکنن.:11:

3274
15-12-2013, 05:40
سلام.

دوست عزیز گارانتی زمانی که توی 10 روز اول گوشیتون هر مشکلی داشته باشه بدون اینکه ازتون سوال کنه گوشی رو براتون عوض میکنه، یا اینکه یکسری از باطریهای تولیدی ایراد داره براتون باطری رو رایگان تعویض میکنه یا برد گوشیتون ایراد داره براتون رایگان عوض میکنه( مورد اول رو خودم دیدم و مورد دوم و سوم رو توی همین سایت دوستان گفتن) اینو شما بهش میگید گارانتی نرم افزاری یا سخت افزاری؟
اصلا" گارانتی نرم افزاری به چه معنی هست؟ اگه نرم افزار ایراد داشته باشه که خودتون میتونید درستش کنید.این جوری که میگن هم نیست بههر حال یکسری تعهدات هست که بهش عمل میکنن.:11:
توی تاپیک S4 هم قدیمها بر سر این موضوع خیلی با شخص شما بحث داشتیم! (حالا نمیدونم با این آیدیم بود یا اون قدیمیه که خودم غیر فعالش کردم)
اگر به بحث گارانتی به همونجا مراجعه کنید می بینید که خیلی ها نظر مخالف شما رو داشتند
حالا نمیدونم شما خودتون چه خیری از گارانتی دیدین ولی قبول کنین که اگر گوشی رو همونجا تست درست و حسابی کنین دیگه نیازی نیست n تومان بی جهت پول گارانتی بدین
بجای اون 300 تومن گارانتی اسمی، میشه 2 تا کارت حافظه ی 64GB سان دیسک برای گوشی خرید!
البته امیدوارم فرمایش شما راجع به گارانتی این آقایون درست باشه و واقعا بصرفه ولی من اصلا قبولشون ندارم

AryanLand
15-12-2013, 08:16
توی تاپیک S4 هم قدیمها بر سر این موضوع خیلی با شخص شما بحث داشتیم! (حالا نمیدونم با این آیدیم بود یا اون قدیمیه که خودم غیر فعالش کردم)
اگر به بحث گارانتی به همونجا مراجعه کنید می بینید که خیلی ها نظر مخالف شما رو داشتند
حالا نمیدونم شما خودتون چه خیری از گارانتی دیدین ولی قبول کنین که اگر گوشی رو همونجا تست درست و حسابی کنین دیگه نیازی نیست n تومان بی جهت پول گارانتی بدین
بجای اون 300 تومن گارانتی اسمی، میشه 2 تا کارت حافظه ی 64GB سان دیسک برای گوشی خرید!
البته امیدوارم فرمایش شما راجع به گارانتی این آقایون درست باشه و واقعا بصرفه ولی من اصلا قبولشون ندارم

سلام.
البته من نظرم فقط در مورد نوع گارانتی بود نه مقدار اضافه پرداختش.بنده خودم هم اگر قرار باشه 300 هزار تومن اضافه بدم قطعا بدون گارانتی میخرم.گارانتی خوبه اما اگه اضافه پرداختش معقول باشه. :11:

esi900
15-12-2013, 20:22
دوستان
کسی با برنامه سایت سامسونگ ایران بک اپ گرفته اسم برنامه kiesهست.این برنامه از همه جای نوت3 من بک اپ میگیره به جزقسمتmisselanusکه وقتی میخواد این قسمت را بک اپ بگیری بعد از اینکه به6درصد رسید گیر میکنه!!!!!:n13::n13:
.باید چکار کرد؟اخه میخوام اپدیت جدیدی که روی گوشیم اتوماتیک اومده را نصب کنم اما اول منتظر backupگرفتنم که نمیگیره.روت کردن دیگه چیه که بعضی نرم افزارها برای اجرا پیام میدن گوشی شما روت نیسته؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

mahyarSAMSUNG
16-12-2013, 22:46
واقعا که این گوشی هدفون مسخره ای داره نوت1 اینطوری نبود. هر 30 ثانیه یه بار باید جاش بدم تو گوشم . تو حین راه رفتن از گوشی در میاد :n21:

(^_^)
16-12-2013, 22:55
امروز یکم باهاش کار کردم ...
خوب بود ، ولی افسانه ای ( مثل Note 1 ) نبود برام

esi900
17-12-2013, 01:27
مشکل وایرلس چکار کنم حل بشه؟بعداز چنددقیقه قطع میشه؟اپدیت نکردم و رام گوشی رام اصلی وروت نشده است!!!!کمک کنید دوستان
پیام میدهthis network has been disconected.your sign in time out

esi900
17-12-2013, 15:23
هیچ کس نیست جواب بده؟؟؟؟؟:n13:

farzin_silver
17-12-2013, 20:04
مشکل وایرلس چکار کنم حل بشه؟بعداز چنددقیقه قطع میشه؟اپدیت نکردم و رام گوشی رام اصلی وروت نشده است!!!!کمک کنید دوستان

این مشکل اکثرا به خاطر مودم وایرلس و مچ نبودن با گوشی هست.
یه بار مودم رو کامل ریست کن و از اول تنظیم کن.

mr.docotr
17-12-2013, 20:32
برو تو اپشن وایفای ادونسد و گزینه هاش رو غیر فعال کن و بهش اجازه استفاده از اینترنت سیم کارت رو نده و دونت شو می اگین هم بزن تو پیغامی که میده و حالا یک بار مودم رو خاموش روشن کن و اگر هم اپدیتش حاضره اپدیت کن مثل من.موفق باشی
راستی میگن اگه اینترنت بالا 1mb باشه مشکل ایجاد نمیکنه.:n07:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DaaVooD
17-12-2013, 23:23
خبر خوب اینکه قیمت n9005 داره میشکنه: پرشین تولز در تاریخ 26 آذر : 1.780.000

mahyarSAMSUNG
18-12-2013, 09:57

من هم این مشکل رو دارم ولی واقعا نمیدونم چرا . هرچند که خیلی کمتر شده نست به قبل یعنی شاید سه 4 روزی یه بار برام قطع میشه منم هنوز آپدیت نکردم و رام اصلی خودشه :n18:

mous3030
19-12-2013, 23:12
من که از همون اولش مشکل قطعی وایرلس و لقی دکمه هوم رو نداشتم با اینحال هنوز اونجور حال نکردم باهاش شاید بخاطر اینه که اهل گیم نیستم انتظار داشتم بخاطر قلم و سخت افرازش برنامه های کاربردی و منحصر بفردی داشته باشه که بشه باهاش تفاوت رو احساس کرد مثلا سنسوراش نظیر اسمارت اسکرول کاملا با چشم کاملا هماهنگ باشه برای کتابخوانی ووبگردی بی انکه بخوای فونت رو کوچیک کنی وبه چشمات فشار بیاری.. والا کیفیت دوربین و صفحه نمایش رو که اکثر اسمارت فونها دارن ! تو موزئیک هم مخصوصا تو هدفون چیز خاص و متفاوتی ندیدم ....نمیدونم شاید قابلیتهای نهفته ای داره که فعلا سامسونگ رو نمیکنه ..... شایدم بخاطر 4جی و فیلمبرداری 4 کا و عکاسی و ....مجبور بشم با قرض و قوله وفروختن اساس منزل ولوازم زندگی یه هفته ای برای دیدن مسابقات جام جهانی برم برزیل:n02:
-----------------------------
تا اونجایی که من تحقیق کردم رام کشور عربستان خیلی از مشکلات رو حل میکنه زندنشم با برنامه اودین خیلی سادست همینطور روت کردنش و نصب مدها وبرنامه هایی که محدودیت مولتی ویندوز و ویندوز پن رو ازبین میبره

mahyarSAMSUNG
21-12-2013, 16:40
یعنی بچه های اینجا انگار دست به یکی کردن که با این قیمت های خالی بندیشون منو ذجر بدن چون روی حساب قیمت های 1.700 و شایدم ارزونتر رفتیم برای یه بنده خدایی از علائدین بخرم هیچ جا این قیمت نیست . آخرش بزور 1.865 خریدم . این قیمت ها رو شما از کجا میگیرد آخه . اون آقا هم گفته ان9005 حدودا 1780 !!!!! کو آخه ؟ :n14:

DaaVooD
22-12-2013, 03:28
خدمت شما: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

N900 رو هم 1730 میدن. ایشون از فروشندگان معتبر پی تی هستن.

M@hdi-B
22-12-2013, 07:12
یعنی بچه های اینجا انگار دست به یکی کردن که با این قیمت های خالی بندیشون منو ذجر بدن چون روی حساب قیمت های 1.700 و شایدم ارزونتر رفتیم برای یه بنده خدایی از علائدین بخرم هیچ جا این قیمت نیست . آخرش بزور 1.865 خریدم . این قیمت ها رو شما از کجا میگیرد آخه . اون آقا هم گفته ان9005 حدودا 1780 !!!!! کو آخه ؟ :n14:

مهیار جون تو کلا عادت داری گوشی گرون بخری

علاالدین اولا که به روز قیمت میدن یعنی کافیه دلار 10 تا تک تومنی بره بالا سریع گرون می کنن ثانیا یه جنسی کم بشه قیمتشو می برن بالا الانم بد موقع رفتی واسه خرید .. خیلی خیلی کمه

مجبور نبودی ان900 بخری ان9005 ریخته بود 1820

mahyarSAMSUNG
22-12-2013, 14:05
ولی خوب ان 9005 هم قیمت 1950 داشت علائدین . دیگه خریدیم دیگه .. چون قرار بود گوشی رو بفرستم بره لندن برای یه بنده خدایی :)

esi900
22-12-2013, 19:47
:n19:مشکل وایرلس حل شد با کمک بچه های انجمنand-roid.irهرکسی مشکل داره فقط کافیه این ادرس clients3.google.comدر تنظیمات مودمش فیلتر کنه.توضیحات بیشتر در
البته ظاهرا فقط اینترنت مخابرات این مشکلو داره مثلا دیده بان نت نیاز به تنظیم نداره
حالات یه سوال:چرا سرعت انتقال دیتا از لب تاب به نوت3 خیلی کنده؟
:n16:

M@hdi-B
22-12-2013, 19:48
ولی خوب ان 9005 هم قیمت 1950 داشت علائدین . دیگه خریدیم دیگه .. چون قرار بود گوشی رو بفرستم بره لندن برای یه بنده خدایی :)

امروز رفیقم از تبریز زنگ زد گفت ان900 اینجا 1700 و ان9005 1750 ست

از کاربرهای همینجا هم هست احتمالا سروکلش پیدا میشه:n02:

.:PAR3A:.
23-12-2013, 10:49
از علاالدین گوشی میخرین میفرستین لندن؟ :|

mahyarSAMSUNG
26-12-2013, 23:15
از علاالدین گوشی میخرین میفرستین لندن؟ :|

آره دیگه عزیزم . این آشنای ما داره از پایین بودن ارزش پولی ما استفاده میکنه دیگه .. اونجا کار میکنه پوند در میاره از ایران وسایلشو میگیره که خیلی براش صرف میکنه ... تا حالا دوتا اس4 و یه نوت3 برای خودشون خریدن .. :n18:

mahyarSAMSUNG
26-12-2013, 23:16
امروز رفیقم از تبریز زنگ زد گفت ان900 اینجا 1700 و ان9005 1750 ست

از کاربرهای همینجا هم هست احتمالا سروکلش پیدا میشه:n02:

من دیگه حرفاتونو باور ندارم . الان تو تمام سایت های انلاین زده 1880 ... علائدین و بقیه جاها هم تا بری پای معامله میگه باید اینکارش کنم و اون کارش کنم تا گوشی بیاد بالا و میرسونده به همون 1850

M@hdi-B
27-12-2013, 08:35
من دیگه حرفاتونو باور ندارم . الان تو تمام سایت های انلاین زده 1880 ... علائدین و بقیه جاها هم تا بری پای معامله میگه باید اینکارش کنم و اون کارش کنم تا گوشی بیاد بالا و میرسونده به همون 1850

تو رو خدا بیا باور کن

کاربر xman_9989 آقای اسماعیل گلمحمدی دو روز پیش از تبریز 9005 رو خریده 1750 ان900 هم 1700 بوده

من خودم دیروز از علاالدین خریدم 1750 .. اون جایی که شما میری این کارو می کنه اون کارو می کنه اسمش همکفه عزیزم ... هنوز بعد این همه مدت نمی دونی باید بری طبقه پنجم ششم گوشی بخری؟

amin148
27-12-2013, 21:08
من خودم دیروز از علاالدین خریدم 1750

داداش N900 این قیمت خریدی یا N9005 ؟

ساخت کجا بود؟

مهلت تست هم بهت داد؟

M@hdi-B
27-12-2013, 21:56
داداش N900 این قیمت خریدی یا N9005 ؟

ساخت کجا بود؟

مهلت تست هم بهت داد؟

ان900

ساخت ویتنام .. مهلت تست لازم نیست که همونجا تست کردم مشکلی نداشت و نداره

hamidcrazy2
28-12-2013, 09:53
واسه تست گوشی های سامسونگ از این کد استفاده کنین
ستاره-مربع -صفر-ستاره-مربع

PersiAndroid
03-01-2014, 03:02
سلام بچه ها سری که به سری ششم معروفه تو گوشی های سامسونگ تو بازار از این گوشی موجوده؟

توضیح:

سری ششم

ساخت کره به سفارش اسپانیا میباشد که به زبان کاتالان روی لیبل زده fabrique en coree bar samsung

nesvapc
03-01-2014, 23:51
واسه تست گوشی های سامسونگ از این کد استفاده کنین
ستاره-مربع -صفر-ستاره-مربع
بعد که این کارو کردیم چی میشه وچیو بایدچک کنیم ؟
ببخشید وارد نیستم

nesvapc
04-01-2014, 00:18
مدتیه صبر کردم که فروشگاههای اصلی سامسونگ که با گارانتی مایکروتل میفروشند نت 3 رابیاورند وبا گارانتی بفروشند تابخرم علت هم این است که شنیده ام بعضی ازنت 3 ها دگمه home شان لق است وحوصله ندارم بخرم وازاکبند بازکنم وبعد لق بزند وفروشنده بگوید دیگه بازکردم باید ببری.
خبری از امدن نسخه باگارانتی مایکروتل دارید؟
اگه نیومد از بازارموبایل بخرم مطمئن ترنیست .این علا الدینی ها خیلی ناتوبه نظر میایندصابونشان چند بار به تنم خورده است

PersiAndroid
04-01-2014, 01:11
بعد که این کارو کردیم چی میشه وچیو بایدچک کنیم ؟
ببخشید وارد نیستم

بعد از وارد کردن این کد در بخش تلفن وارد صفحه ای میشین که 11 تا دکمه داره

Red - صفحه رو کامل قرمز می کنه
Green - صفحه رو کامل سبز می کنه
Blue - صفحه رو کامل آبی می کنه
مجموع این رنگ ها کمک می کنه که اگر پیکسل سوخته ای در صفحه نمایش باشه در یکی از رنگ های اصلی خودش رو نشون بده
Reciver - این دکمه یک بوق ممتد در قسمت بلند گوی گوشی ( تلفن - جهت مکالمه ) میزنه که از سالم بودن گوشی تلفن مطمئن بشید
Dimming - این حالت طیف رنگی رو نشون میده که با هر بار لمس افزایش و کاهش نور صفحه نمایش ( بک لایت ) رو باهاش میشه امتحان کرد.
MegaCam - برای تست دوربین اصلی (پشت) گوشی همرا با یک دکمه شاتر
Sensor- تست حسگر های گوشی - چرخش گوشی در دستتون مقدار هر مقیاس رو تغییر میده
Touch - تست میدانی و آزاد لمس صفحه نمایش - یک شکل آجری در مقابلتون ظاهر میشه
که باید با انگشتتون لمسش کنین تا از سالم بودن تاچ گوشی مطمئن شین - خط لمس به رنگ سیاه هست و آجر ها پس از لمس سبز میشن
Sleep- گوشی به حالت استند بای میره
Speaker - از بلندگوی اصلی صدای زنگ پخش میشه

مدتیه صبر کردم که فروشگاههای اصلی سامسونگ که با گارانتی مایکروتل میفروشند نت 3 رابیاورند وبا گارانتی بفروشند تابخرم علت هم این است که شنیده ام بعضی ازنت 3 ها دگمه home شان لق است وحوصله ندارم بخرم وازاکبند بازکنم وبعد لق بزند وفروشنده بگوید دیگه بازکردم باید ببری.
خبری از امدن نسخه باگارانتی مایکروتل دارید؟
اگه نیومد از بازارموبایل بخرم مطمئن ترنیست .این علا الدینی ها خیلی ناتوبه نظر میایندصابونشان چند بار به تنم خورده است

بله لقی دکمه ی هوم رو دیدم.
تشخیصش خیلی سادس گوشی رو که باز کردی ببین دکمه ی هوم سفت هست یا لق میزنه به همین سادگی...
میتونین از سایت هایی مث alldxxxxxx یا ... بخرید که با گارانتی هم موجود دارند و ازشون میتونید بخواین این موضوع رو قبل از ارسال براتون بررسی کنند

3274
04-01-2014, 01:14
مایکروتل ظاهرا دیگه توی کار گارانتی نیست (بگمانم توی دانش و کامپیوتر بود خوندم). سایتش هم که باز نمیشه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nesvapc
05-01-2014, 05:34
بعد از وارد کردن این کد در بخش تلفن وارد صفحه ای میشین که 11 تا دکمه داره

Red - صفحه رو کامل قرمز می کنه
Green - صفحه رو کامل سبز می کنه
Blue - صفحه رو کامل آبی می کنه
مجموع این رنگ ها کمک می کنه که اگر پیکسل سوخته ای در صفحه نمایش باشه در یکی از رنگ های اصلی خودش رو نشون بده
Reciver - این دکمه یک بوق ممتد در قسمت بلند گوی گوشی ( تلفن - جهت مکالمه ) میزنه که از سالم بودن گوشی تلفن مطمئن بشید
Dimming - این حالت طیف رنگی رو نشون میده که با هر بار لمس افزایش و کاهش نور صفحه نمایش ( بک لایت ) رو باهاش میشه امتحان کرد.
MegaCam - برای تست دوربین اصلی (پشت) گوشی همرا با یک دکمه شاتر
Sensor- تست حسگر های گوشی - چرخش گوشی در دستتون مقدار هر مقیاس رو تغییر میده
Touch - تست میدانی و آزاد لمس صفحه نمایش - یک شکل آجری در مقابلتون ظاهر میشه
که باید با انگشتتون لمسش کنین تا از سالم بودن تاچ گوشی مطمئن شین - خط لمس به رنگ سیاه هست و آجر ها پس از لمس سبز میشن
Sleep- گوشی به حالت استند بای میره
Speaker - از بلندگوی اصلی صدای زنگ پخش میشه

بله لقی دکمه ی هوم رو دیدم.
تشخیصش خیلی سادس گوشی رو که باز کردی ببین دکمه ی هوم سفت هست یا لق میزنه به همین سادگی...
میتونین از سایت هایی مث alldxxxxxx یا ... بخرید که با گارانتی هم موجود دارند و ازشون میتونید بخواین این موضوع رو قبل از ارسال براتون بررسی کنند

ازپاسخ شما بسیار ممنون هستم
ولی نفهمیدم اگه طرف گوشی راازاکبندی خارج کنه وبعد ببینیم که دگمه اش لق میزنه ایا من حق دارم بگم گوشی رانمیخوام واو میپذیره یانه؟
حوصله دعوا ندارم .

M@hdi-B
05-01-2014, 07:03
ازپاسخ شما بسیار ممنون هستم
ولی نفهمیدم اگه طرف گوشی راازاکبندی خارج کنه وبعد ببینیم که دگمه اش لق میزنه ایا من حق دارم بگم گوشی رانمیخوام واو میپذیره یانه؟
حوصله دعوا ندارم .

داداش به شخصه 5 تا نوت3 خریدم هیچ کدوم مشکل لقی یا حاشیه ال سی دی و ..... نداشته

این مورد رو یکی دو نفر دیدم گزارش کنن تو فرومهای همسایه مطمئن باش اگه ایراد هم بوده تو سریهای اول بوده سریهای جدید هیچ مشکلی ندارن خیالت راحت

کلا تو ایران فکر گارانتی رو از سرت بیرون کن خواستی بخری برو طبقه ششم یا پنجم علاالدین ... پ.خ بزن دو سه تا آدم حسابی بهت معرفی کنم با خیال راحت برو خر

یه نفر تو همین فروم حرف منو گوش نکرد هم گرون خرید هم بقیش بماند :n02:

AryanLand
05-01-2014, 08:03
داداش به شخصه 5 تا نوت3 خریدم هیچ کدوم مشکل لقی یا حاشیه ال سی دی و ..... نداشته

این مورد رو یکی دو نفر دیدم گزارش کنن تو فرومهای همسایه مطمئن باش اگه ایراد هم بوده تو سریهای اول بوده سریهای جدید هیچ مشکلی ندارن خیالت راحت

کلا تو ایران فکر گارانتی رو از سرت بیرون کن خواستی بخری برو طبقه ششم یا پنجم علاالدین ... پ.خ بزن دو سه تا آدم حسابی بهت معرفی کنم با خیال راحت برو خر

یه نفر تو همین فروم حرف منو گوش نکرد هم گرون خرید هم بقیش بماند :n02:

سلام.

اگر از اون یه نفر منظورت منم که شاید یه 10 تومن بالاتر خریدم اما بقیه نداشت که،بقیه ش چی بود؟!!!:n02::11:

amin148
05-01-2014, 15:43
سلام بچه ها

میخواستم بدونم N9005ها اگه زبون فارسی ساپورت نکنه بعدا میشه بهش اضافه کرد ؟

بدون دردسره یا باید رام عوض کنیم؟

TAEL
05-01-2014, 20:33
سلام بچه ها

میخواستم بدونم N9005ها اگه زبون فارسی ساپورت نکنه بعدا میشه بهش اضافه کرد ؟

بدون دردسره یا باید رام عوض کنیم؟

ساپورت می کنن، نگران نباش. دردسر هم نداره.

saeidrezay
06-01-2014, 22:44
يكي از بهترين گوشي هاي حال حاظر بدون شك همين گوشيه
من كه 100 درصد ازش راضيم
تازگي هم رام ليدرويد رو فلش زدم مصرف شارژ رو دو برابر كم كرده

pharm
07-01-2014, 00:23
تو بازی های سنگین زیاد داغ میکنه یا نه؟

saeidrezay
07-01-2014, 11:46
تو بازی های سنگین زیاد داغ میکنه یا نه؟

داغ ميكنه ولي اون قدر نيست كه شما رو اذيت كنه يا مثل سوني شما رو بسوزونه

Sherpa
07-01-2014, 11:50
سلام

چند روز پیش به بازار موبایل رفتم وبا یکی از فروشنده ها صحبت کردم وگفتم من تقریبا همه این پاساژ و همچنین پاساژ علاالدین را گشته ام ولی هنوز یه گالکسی نوت سه کاملا پلمب و آکبند پیدا نکرده ام. خلاصه کنم، بعد از کلی گفتگو گفت بندرت پیدا میشه، گفتم اگر پیدا کنی من نیاز دارم. دیروز تماس گرفت و گفت یک N9005 پیدا کرده ام . رفتم و دیدم کاملا آکبند و دست نخورده است.

قبل از باز کردن پرسیدم ساخت کجاست گفت نمیدونم، مثل تخم مرغ شانسی میمونه ممکنه ساخت ویتنام، چین ویا کره باشه. جالب اینکه بعد از باز کردن دیدم روی دستگاه نوشته ساخت کره و روی باتری نوشته (سل ساخت ژاپن مونتاژ کره). فروشنده میگفت بهترین گزینه ممکنه است.
توی تست هم هیچ مشکلی نداشت و خریدم 1850.

موفق باشید

Sherpa
07-01-2014, 13:08
از فروشنده در مورد دستگاه هائیکه قبلا باز شده پرسیدم،
اینکه میگن بعضی فروشنده ها بعضی قطعات را تعویض میکنند کدام قطعات هستند؟
گفت شارژر، کابل یو اس بی، هندز فری و از همه مهمتر باتری.
در ضمن 5 تا نوک یدکی قلم و انبرک مربوطه را هم بر میدارند.

موفق باشید

omid.pari
07-01-2014, 18:46
با سلام
من امروز تو شهرمون یه دوری زدم قیمت ها از 1700 شروع میشود تا 1760 (البته زیاد وارد جزئیات نشدم ولی به هر حال محدوده انقدر بود)
تازه بعضی جاها مدل N9005 رو از N9000 ارزونتر میگفتن.
من موندم که سایتایی مثل دیجی کالا چرا انقدر گرونتر میدن.

saeidrezay
07-01-2014, 19:19
امروز گوشي رو زدم تو شارژ 4 ساعت يا حتي بيشتر طول كشيد تا 100 بشه
مشكلي براش پيش مياد?

TAEL
08-01-2014, 00:16
امروز گوشي رو زدم تو شارژ 4 ساعت يا حتي بيشتر طول كشيد تا 100 بشه
مشكلي براش پيش مياد?

نباید انقدر طول بکشه! حداکثر 2 ساعت از زیر 10% میرسه به حالت فول.

esi900
09-01-2014, 18:59
همیشه 3 ساعت طول میکشد تا شارژ بشه من 9005 دارم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

3274
09-01-2014, 19:24
بنظر من اگر مشکل سرعت شارژ دارید، یک آداپتور 5 ولتی سوییچینگ با آمپراژ بالاتر (مثلا 4 آمپر) تهیه کنید. خیلی سرعت شارژ رو بالاتر می بره:

AryanLand
09-01-2014, 20:53
بنظر من اگر مشکل سرعت شارژ دارید، یک آداپتور 5 ولتی سوییچینگ با آمپراژ بالاتر (مثلا 4 آمپر) تهیه کنید. خیلی سرعت شارژ رو بالاتر می بره:

سلام.
سرعت رو بالا میبره اما عمر باطری رو میاره پایین.:11:

3274
09-01-2014, 21:51
سلام.
سرعت رو بالا میبره اما عمر باطری رو میاره پایین.:11:
نه ببینید باتری ها با هر فناوری، از Lead-Acid بگیرید تا Li-poly هر قدر شارژری قویتر داشته باشند آمپراژ بیشتری از اون طلب می کنند اما این آسیبی به باتری نمیزنه
بعبارتی شارژرهای قویتر، هیچوقت بزور جریان رو وارد باتری نمی کنند! این خود باتری ها هستند که بسته به ساختارشون جریان طلب می کنند
چیزی شبیه به تلویزیون و یخچال شما که وقتی به برق شهری وصل می کنید اولی مثلا جریان 5 آمپر و دومی جریان 12 آمپر رو از همون شبکه ی برق منزل طلب می کنند
حالا شارژر 20W/4A که من گفتم سهله، شارژرهای 36W/7.2A با برندهای معتبر چه از نوع خانگی و چه مسافرتی فندکی برای آیفون و نوت3 وجود داره. البته طبیعیه قیمت شارژر هم بالاتره از شارژر 2 آمپری اصلی
این قضیه تنها برای گوشی ها هم نیست. از لپتاپها بگیرید که خود کارخونه ی سازنده شارژر قویتر رو در کنار اصلی بطور سفارشی میفروشه تا خودروهای سواری برقی در کشورهای پیشرفته.

saeidrezay
09-01-2014, 22:01
من پريزي رو كه باهاش شارژ ميكردم رو عوض كردم ديگه اون مشكل بوجود نيومد البته بگم كه اولين بار بود همچين موضوعي پيش اومده بود

mahyarSAMSUNG
12-01-2014, 14:09
جالبه تو جی اس ام ارنا گوریلا گلس3 رو به مشخصات این گوشی اضافه کرده..فکر میکردم ضدخش نیست ولی الان ک دیدم داره برچسب صفحمو کندم :)

tonypb
12-01-2014, 15:25
جالبه تو جی اس ام ارنا گوریلا گلس3 رو به مشخصات این گوشی اضافه کرده..فکر میکردم ضدخش نیست ولی الان ک دیدم داره برچسب صفحمو کندم :)

زیاد روش حساب نکن.

Sent from my Desire S using Tapatalk

Sherpa
15-01-2014, 17:11
این متن با قلم اس پن گوشی گالکسی نوت 3 نوشته شده است و از کیبرد دستگاه استفاده نشده.
این گوشی قادر استکه دستخط نوشته شده با قلم را تبدیل به تکست کند.
در ابتدا نوشتن با آن کمی سخت است ولی بتدریج آسان می‌شود.

سلام

متن بالا اولین ایمیل فارسی استکه با قلم و بدون استفاده از کیبورد با این گوشی نوشته ام، بگمونم وقتی بتونه دستخط معمولی و نه چندان خوب من را بخونه (باکمی ارفاق)، دستخط خیلی ها را میتونه بخوبی تشخیص میده.

موفق باشید

TAEL
15-01-2014, 19:33
KitKat هم بطور رسمی واسه نوت 3 اومد. (البته فعلا 9005)

mahyarSAMSUNG
15-01-2014, 19:50
چندتا سوال
میخوام گلگسی گیر بگیرم ولی ایکون gear manager رو با هر رامی ک نصب میکنم ندارمش ولی تو عکسای اینترنتی این ایکون رو گوشی هست
ایا گلکسی گیر تو علایدین پیدا میشه؟ قیمتشو کسی داره؟
اگه کیت کت نصب کنیم گلکسی گیر مشکلی نداره؟

amaranth_silent
16-01-2014, 03:44
دوستان نرم افزار navitel رو نصب میکنم فقط صفحه سفید اولش میاد دگه کار نمیکنه آخرین نسخش هم امتحان کردم همین بود مشکل از کجاست؟در ضمن میخاستم بپرسم الان بهترین رام رسمی چیه دانلود کنم ؟ممنون

mbadboy7
16-01-2014, 12:19
سلام
مهیار ، شما گوشیتو از دیجی کالا خریدی ، ساخت کجا بود؟ لوازم داخل جعبه اش بود (انبر ، نوک قلم و ... ) ؟ رو باتریش ساخت کجا نوشته بود ؟

mahyarSAMSUNG
16-01-2014, 13:14
:n04:
سلام
مهیار ، شما گوشیتو از دیجی کالا خریدی ، ساخت کجا بود؟ لوازم داخل جعبه اش بود (انبر ، نوک قلم و ... ) ؟ رو باتریش ساخت کجا نوشته بود ؟

بله من از دیجی کالا گرفتم .روی گوشی زده ساخت سامسونگ روی باتزی زدا ساخت کره اسمبل ویتنام .لوازمش هم هدفون و شارژر و یه سری چیزای خورده ریز بدرد نخور مثل پلاستیک های هدفون ک تو گوش میره

+ f.a.r.i
16-01-2014, 13:15
دوستان این راسته که تمام گالاکسی نوت های 3 مشکل وای فای دارن ؟

Pedram_mrn
16-01-2014, 22:14
آخرین قیمت هر دو مدل رو کسی داره؟

mahyarSAMSUNG
16-01-2014, 23:10
دوستان این راسته که تمام گالاکسی نوت های 3 مشکل وای فای دارن ؟

خیر اینطور نیست.اگه باشه به اینترنت و مودم ربط داره نه گوشی

M@hdi-B
17-01-2014, 09:10
آخرین قیمت هر دو مدل رو کسی داره؟

9005 دیروز 1870 بود

mbadboy7
17-01-2014, 19:12
امروز تو کرج n9005 یارو میداد 1920 + made in Vietnam by Samsung

امکان افت قیمت تا 1700 هست برای این گوشی ؟
مبخوام بخرم بیشتر از این زورم میاد پول بدم :|

M@hdi-B
17-01-2014, 19:48
امروز تو کرج n9005 یارو میداد 1920 + made in Vietnam by Samsung

امکان افت قیمت تا 1700 هست برای این گوشی ؟
مبخوام بخرم بیشتر از این زورم میاد پول بدم :|

تا 1680 هم اومد پایین الان باز چند وقتیه گرون شده مثه اینکه کمیاب شده .. عجله نکنید بهتره الان نوت2 شده 1250 مگه چقدر سرتر از نوت2 هست؟ خیلی دیگه اختلاف داشته باشه 200 تومن

Sherpa
17-01-2014, 19:48
ُسلام

برای نصب برنامه روی این گوشی چه نرم افزار را پیشنهاد میکنید؟
Android Pc Suite ، Samsung Kies ویا پیشنهاد بهتری دارید؟

با تشکر

saeidrezay
17-01-2014, 20:02
تا 1680 هم اومد پایین الان باز چند وقتیه گرون شده مثه اینکه کمیاب شده .. عجله نکنید بهتره الان نوت2 شده 1250 مگه چقدر سرتر از نوت2 هست؟ خیلی دیگه اختلاف داشته باشه 200 تومن

حتما داري شوخي ميكني?

M@hdi-B
17-01-2014, 20:23
ُسلام

برای نصب برنامه روی این گوشی چه نرم افزار را پیشنهاد میکنید؟
Android Pc Suite ، Samsung Kies ویا پیشنهاد بهتری دارید؟

با تشکر
moborobo عالیه

Sherpa
18-01-2014, 19:02
moborobo عالیه

دستت درد نکنه
این ورژن (V 21.15.858 Beta) موتو روبو را دانلود و نصب کردم .
هرچند هنوز بطور کامل باهاش آشنا نیستم ولی خیلی کامل و خوبه.

ویروس یاب چی پیشنهاد میکنید؟
اینو (Kaspersky-Mobile-Security-9.10.141.apk ) توی همین انجمن پیدا کردم، اما ظاهرا مشکل داره ونصب نمیشه!

esi900
18-01-2014, 19:39
موتو روبو کارش چبه؟ یه برنامه برای بک آپ گیری از نوت 3 روت نشده که از دیتای بازی ها هم بتونه بک بگیره معرفی میکنید. تشکر

lionf3
18-01-2014, 20:58
دستت درد نکنه
این ورژن (V 21.15.858 Beta) موتو روبو را دانلود و نصب کردم .
هرچند هنوز بطور کامل باهاش آشنا نیستم ولی خیلی کامل و خوبه.

ویروس یاب چی پیشنهاد میکنید؟
اینو (Kaspersky-Mobile-Security-9.10.141.apk ) توی همین انجمن پیدا کردم، اما ظاهرا مشکل داره ونصب نمیشه!

آنتی ویروس LookOut خوبه و Comodo من الان رو S4ام کومودو رو دارم و راضیم اما بنظره من داشتن آنتی ویروس اونچنان مهم نیستش البته بستگی به خوده طرف هم داره.

Sherpa
19-01-2014, 13:08
آنتی ویروس LookOut خوبه و Comodo من الان رو S4ام کومودو رو دارم و راضیم اما بنظره من داشتن آنتی ویروس اونچنان مهم نیستش البته بستگی به خوده طرف هم داره.

دستت درد نکنه
Comodo Mobile Security v 2.4.0293087 را دانلود و نصب کردم .
با امکانتی که براش تعرف شده خیلی جالبه و بقول معروف خیلی هم یوزر فرندلی بنظر میرسه!

من بیشتر مطالب مربوط به نیاز و یا عدم نیاز به آنتی ویروس برای اندروید را خوانده ام.
اما بعنوان یک مار گزیده ترجیح میدم همیشه از آنتی ویروس استفاده کنم.

شاید اینجا جای مناسبی برای این مطلب نباشه،
اما نوشتن این تجربه تلخ میتونه توی تصمیم گیری سایر دوستان برای داشتن ویا نداشتن آنتی ویروس برای آندروید مفید واقع بشه، توضیحش کمی طولانیه، اما بصورت خلاصه میگم.

من 2-3 سال پیش اولین گوشی اندرویدی ام را خریدم باضافه یک سی دی پر از نرم افزار های مختلف اندرویدی.
شروع به نصب نرم افزار های ظاهرا رایگان کردم، طبق معمول بدون خواندن شرایط و مقررات آنها.
گویا یک از از این برنامه ها شرایط خاصی داشت و بعد از چند روزکه بصورت مجانی بود پولی میشد.
منهم بیخبر از این موضوع.
یک روز یکی از دوستان زنگ زرد وگفت فلانی اون اس ام اسی که بزبان انگلیسی فرستادی نتونستم خوب بخونم.
گفتم کدام اس ام اس را میگی من چیزی نفرستادم، اگه ممکنه اونو فوروارد کن ببینم.
دیدم که یه اس ام اس بزبان انگلیسی از گوشی من ارسال شده بود که ترجمه اش به این صورت بود:
" من متقلبی هستم که حاضر نیستم یه اپلیکیشن 5 دلاری را بخرم و از نسخه غیر قانونی آن استفاده میکنم........"
این مطلب به تعداد زیادی از دوستان که شماره شان توی دفترچه تلفن گوشی موجود بود ارسال شده بود حتی به دوستان خارج از کشور ، دقیقا نمیدونم به چند نفر ، ولی سوای هزینه ای که برای ارسال این مسیج ها هزینه شده بود کلی آبرو ریزی کرده بود.
نمیدونستم کدام بد افزار داره این کار را میکنه. همان روز آنتی ویروس معمولی را که قبلا نصب کرده بودم فعال کردم.
روز بعد دیدم چند بار گوشی هنگ کرد، متوجه شدم که هربار این بدافزار میخواد فعال بشه آنتی نیز فعال میشه و گوشی هنگ میکنه. خلاصه بدافزار را با مشکل زیاد شناسایی و پاک کردم و ماجرا تمام شد.

موفق باشید

Pedram_mrn
19-01-2014, 15:28
موتو روبو کارش چبه؟ یه برنامه برای بک آپ گیری از نوت 3 روت نشده که از دیتای بازی ها هم بتونه بک بگیره معرفی میکنید. تشکر

Helium

با بیشتر برنامه ها سازگاری داره،

esi900
19-01-2014, 15:54
با اینکه گوشیم راحت به لب تاب وصل میشه اما برنامه هلیوم که باptpوصل باید بشه نمیتونه به لب تاب وصل بشه؟چرا؟مگر برای اتصال باptp(بجایmtp)باید داریور جدید نصب داشت؟در ضمن کیز سامسونگ نصب دارم اما برای بک اپ گیر میکنه؟

esi900
19-01-2014, 16:27

moboroboازsoft98دانلود کردم ونصب کردم اما گوشیو رونمی شناسه بها اینکه گوشی الان توی مای کامپیوتر باز شده؟چرا؟refershجواب نداد.ورژن215.855beta

M@hdi-B
19-01-2014, 18:08
moboroboازsoft98دانلود کردم ونصب کردم اما گوشیو رونمی شناسه بها اینکه گوشی الان توی مای کامپیوتر باز شده؟چرا؟refershجواب نداد.ورژن215.855beta

درایور گوشیهای سامسونگ هم باید نصب کنید تا بشناسه

SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones

nesvapc
22-01-2014, 00:15
باسلام
دوستان
میخوام نت 3بخرم
تفاوت قیمت 9000 و9005 که جدود صدتومان است برام مهم نیست
ایا ازنظر استفاده از دستگاه برای من که خیلی هم حرفه ای نیستم (بین نیمه حرفه ای واماتور هستم)انتخاب 9005 اشکالی ندارد؟ گاهی احساس میکنم که ورژنهای نرم یعنی 9000 عادی تر کار میکنند وکمتر مشکل نرم افزاری واین حرفها دارند.ایا این درست است؟
ازاکبند بودن دستگاه چطور مطمئن شوم ایا بادید ظاهری قابل تشخیص است .میخواهم ازپایتخت بگیرم 9005 را 1910 میگفت .
موقع خرید چه تستهایی را انچام دهم تست مربع ستاره .........مفصل است وباید انرا حفظ کنم بنابراین باید اطمینان کنم
توصیه به کدوم دارید صدتومان اختلافش مهم نیست ایا کار با 9005 کاملا به راحتی 9000هستا

magicfinger
22-01-2014, 12:13
با سلام خدمت دوستان

من تقریبا 1 ماهی میشه این گوشی خریدم ولی هنوز نتونست مشکل wifi حل کنم. همه تنظیماتم انجام دادم ولی درست نشد. همش قطع و وصل میشه.
کسی هست مشکل مشابه داشته باشه؟
کسی میتونه به داد من برسه

esi900
22-01-2014, 15:09
باسلام
دوستان
میخوام نت 3بخرم
ایا ازنظر استفاده از دستگاه برای من که خیلی هم حرفه ای نیستم (بین نیمه حرفه ای واماتور هستم)انتخاب 9005 اشکالی ندارد؟ گاهی احساس میکنم که ورژنهای نرم یعنی 9000 عادی تر کار میکنند وکمتر مشکل نرم افزاری واین حرفها دارند.ایا این درست است؟
ازاکبند بودن دستگاه چطور مطمئن شوم ایا بادید ظاهری قابل تشخیص است .میخواهم ازپایتخت بگیرم 9005 را 1910 میگفت .
موقع خرید چه تستهایی را انچام دهم تست مربع ستاره .........مفصل است وباید انرا حفظ کنم بنابراین باید اطمینان کنم
توصیه به کدوم دارید صدتومان اختلافش مهم نیست ایا کار با 9005 کاملا به راحتی 9000هستا

حتما 9005 بخر.مزایا:فیلمبرداری 4k .اینترنت 4G . چیپست snapdragon800

Pedram_mrn
22-01-2014, 21:02
باسلام
دوستان
میخوام نت 3بخرم

اگه به این قیمت میخوای بخری پیشنهاد میکنم از سایتایی مثل دیجی کالا و آل دیجیتال خرید کنی حداقل مطمئنی گوشی آک هست و لوازمش عوض نشده... 2 تا 7 روز هم مهلت تست داری، که هیچ مغازه داری بهت مهلت تست نمیده، بده هم تهش میزنه زیرش...

nesvapc
22-01-2014, 22:54
اگه به این قیمت میخوای بخری پیشنهاد میکنم از سایتایی مثل دیجی کالا و آل دیجیتال خرید کنی حداقل مطمئنی گوشی آک هست و لوازمش عوض نشده... 2 تا 7 روز هم مهلت تست داری، که هیچ مغازه داری بهت مهلت تست نمیده، بده هم تهش میزنه زیرش...
سلام ایا این قیمت که من میخواهم بخرم ارزان است که نگران انداختن دارید؟ یکی از نگرانیهایی که نخریدن از 4مرکز مایکروتل داره همینه دیگه .
اگر ازدیچی کالا بخرم ایا اجازه عوض کردن میدهند ؟ ایا باید پول رابه حسابی که میدهند بریزم وبعد برایم ارسال میکنند؟ اگر نفرستادند چی؟

اگه ازهمان پایتخت بخوام بخرم چطور از اک بودن مطمئن شوم

nesvapc
22-01-2014, 22:56
با سلام خدمت دوستان

من تقریبا 1 ماهی میشه این گوشی خریدم ولی هنوز نتونست مشکل wifi حل کنم. همه تنظیماتم انجام دادم ولی درست نشد. همش قطع و وصل میشه.
کلا اینترنت این روزها خیلی اذیت میکند امکان دارد دستگاهت ایرادی نداشته باشد وازاینترنت باشد برویکجایی که اینترنت مطمئن داره وانجا دستگاه را امتحان کن

IIRezaII
22-01-2014, 23:44
با سلام خدمت دوستان

برنامه wififix نصب کن

AryanLand
23-01-2014, 02:24
سلام ایا این قیمت که من میخواهم بخرم ارزان است که نگران انداختن دارید؟ یکی از نگرانیهایی که نخریدن از 4مرکز مایکروتل داره همینه دیگه .
اگر ازدیچی کالا بخرم ایا اجازه عوض کردن میدهند ؟ ایا باید پول رابه حسابی که میدهند بریزم وبعد برایم ارسال میکنند؟ اگر نفرستادند چی؟

سلام.
دیجی کالا اگر تهران باشید و سفارش بدید براتون پوز سیار میفرسته و میتونید بعد از تحویل گرفتن گوشی با کارت تسویه کنید.ضمن اینکه سایتهایی مثل دی جی کالا و گوشی شاپ و آل دیجیتال امتحانشونو پس دادن و مطمین هستند."11"

M@hdi-B
23-01-2014, 06:56

اگه پول اضافی داری یا راحت پول درمیاری از دیجی کالا و دزد دیجیتال خرید کن اگه سخت پول درمیاری و قدر پولتو می دونی خودت برو طبقه پنجم و ششم علاالدین بگرد چند جا قیمت بگیر و قبل از خرید بسته بندی رو چک کن ولی به نظر من زیاد گیر پلمپ نباش این گوشیها تو جعبشون برچسب پلمپ دارن که فروشنده ها خودشون پلمپ می کنن ظاهر گوشی رو ببینی جای دست روش نباشه و برچسب های روش و بغلاش دست نخورده باشه و لوازم کامل دست نخورده باشه مشکلی نداره که

هر چی هم تو خرید گوشی حساس باشی بدتره

magicfinger
23-01-2014, 12:41
ممنون از راهنماییت اما فقط با گوشیم مشکل wifi دارم. نه با لپ تاپ نه با گوشی های دیگه

h!tman
23-01-2014, 12:43
مودمتون رو ریست فکتوری کنید و دوباره کانفیگ کنید . اگر حل نشد اعلام کنید

magicfinger
23-01-2014, 13:16
برنامه wififix نصب کن

آقا بسیار ممنون از راهنماییتون

magicfinger
23-01-2014, 13:30
باسلام
دوستان
میخوام نت 3بخرم

با سلام
من هم در ابتدا این مشکل داشتم و گیج شده بودم.
تفاوتهایی که دارن فقط و فقط در دوربین و پردازندشون که تو دوربین 9005 باید بگم حداقل تا الان تو ایران کاربرد نداره. از نظره پردازنه هم اصلا تفاوتش چشمگیر نیست. اون 100 تومن هم بذار تو جیبت یا لوازم جانبی بخر

3274
26-01-2014, 14:20
باسلام
دوستان
میخوام نت 3بخرم
اگر گوشی باز هستی و فقط یکسال میخوای گوشی نگهداری فرقی نداره
ولی اگر میخوای چند سال نگهداری حتما 9005 بگیر که آینده نگری کار آدم عاقله
از یکسال دیگه اپراتور 4G هم در ایران آغاز بکار میکنه و درست انتخاب کن تا اونوقت آه از نهادت در نیاد

Pedram_mrn
26-01-2014, 19:54
اگه پول اضافی داری یا راحت پول درمیاری از دیجی کالا و دزد دیجیتال خرید کن اگه سخت پول درمیاری و قدر پولتو می دونی خودت برو طبقه پنجم و ششم علاالدین بگرد چند جا قیمت بگیر و قبل از خرید بسته بندی رو چک کن ولی به نظر من زیاد گیر پلمپ نباش این گوشیها تو جعبشون برچسب پلمپ دارن که فروشنده ها خودشون پلمپ می کنن ظاهر گوشی رو ببینی جای دست روش نباشه و برچسب های روش و بغلاش دست نخورده باشه و لوازم کامل دست نخورده باشه مشکلی نداره که

چرا دزد دیجیتال :n02: ؟؟

M@hdi-B
26-01-2014, 21:14
چرا دزد دیجیتال :n02: ؟؟

کسی که از اعتماد مردم سو استفاده می کنه و گوشیهاش رو صد الی دویست تومن و لوازم جانبی هاش رو 3-4 برابر قیمت واقعی می فروشه و شعارش اینه که جنس ما اصله و صد جور خزبل دیگه از دزد هم بدتره

saeidrezay
29-01-2014, 19:04
گوشی رو خیلی دوست دارم و از کار باهاش هم راضی هستم فقط یه مشکلی داره که حل نشدنی به نظر میرسه اونم اینه که هر کی میبینه دلش میخواد و میگه تو رو خدا بده یکم باهاش کار کنم
از این برنامه های ترسناک هم دادم دستشون بازم ول نمیکنن

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-01-2014, 00:53
گوشی رو خیلی دوست دارم و از کار باهاش هم راضی هستم فقط یه مشکلی داره که حل نشدنی به نظر میرسه اونم اینه که هر کی میبینه دلش میخواد و میگه تو رو خدا بده یکم باهاش کار کنم
از این برنامه های ترسناک هم دادم دستشون بازم ول نمیکنن

سلام
در این جور مسائل بهتره تا حدِ امکان در اجتماع کسی نبینه اون چیز رو .
چرا ؟
چون چند حالت داره :
1- عده ای که دوست دارند اون شی رو داشته باشند اما قدرتِ خریدش رو ندارند و از نظر معنوی هم در حدِ مطلوبی نیستند دلشون میشکنه و حسرت میخورند و غمگین میشند. دل شکستن هم هنر نیست .
2- اونهائی که حسود هستند , این حسادتشون بالاخره یه جا کار دستتون میده . یا میافته درب و داغون میشه یا شیشه اش میشکنه یا خطِ بدی میافته روش و اتفاقاتِ دیگه
3- کسانی هم که دستشون کجه نقشه ی دزدینش رو میکشند و منتظر فرصت میشند تا داغش رو به دلتون بذارند .
4- فقط عده ی بسیار بسیار اندکی هستند که نه غبطه میخورند و حسرت میکشند نه حسادت میکنند و نه نقشه های شیطانی به سرشون میزنه .
این عده معنویاتِ بالائی دارند و خوب میدونند که دارنده ی اون شیء بهای داشتنش رو پرداخت کرده و باز هم پرداخت میکنه چون چیزی تو این دنیا مجانی نیست و وقتی چیزی رو دارین , مشکلاتش رو هم دارین .
و اطلاعاتِ دیگه ای هم میدونند که قابل درج در این سایت نیست .
همه ی این اطلاعات باعث میشه که این عده ی اندک , با اون سه دسته فرق زیادی داشته باشند . هم خودشون آرامش دارند هم دیگران از وجودشون آرامش دارند چون خطری برای دیگران ندارند این عده .

m-530
31-01-2014, 15:18

اتفاقا منم چندمین باره که خریداری میکنم از ال دیجیتال بهترین اجناس رو با مناسب ترین قیمت داره . دیجی کالا هم قیمتاش کاملا مناسبه .:n16:

aliiiiiii
31-01-2014, 15:36
با سلام

دوستان این گوشی دو سیمکارته هم داره؟

ممنون

M@hdi-B
31-01-2014, 16:38
با سلام

دوستان این گوشی دو سیمکارته هم داره؟

ممنون

بله داره N9002

ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم اینجا خیلی گرون می فروشن

MMM52
04-02-2014, 10:53
سلام..من دیروز این گوشی رو خریدم ولی ی مشکل دارم اونم فعال کردن اینترنت ایرانسل هست هر کاری میکنم نمیشه با ستاره 140 ستاره 6 مربع اخطار میده میگه برای این مدل بسته فعالسازی وجود نداره... مدل گوشیمم sm-n900 ویتناام..

kenzu
04-02-2014, 11:01
باید دستی فعال کنی یک apn میسازی فعال میشه

MMM52
04-02-2014, 18:28
ممنون درست شد...

Sherpa
05-02-2014, 21:03
سلام

آیا ممکنه توی تنظیمات این گوشی صدای اعلام ورود اس ام اس را از ایمیل متفاوت انتخاب کرد؟
بعبارت دیگه بدون دیدن و تنها از طریق صدا متوجه شد که ایمیل جدید اومده یا اس ام اس جدید؟

توی این قسمت گشتم پیدا نکردم
Sound > Default notification sound

موفق باشید

Ali_ip3
07-02-2014, 23:21
سلام دوستان
آپدیت 4.4 هنوز نیومده؟
من با n900 چک میکنم چیزی پیدا نمیشه ...

M@hdi-B
08-02-2014, 21:23
سلام دوستان
آپدیت 4.4 هنوز نیومده؟
من با n900 چک میکنم چیزی پیدا نمیشه ...

اومده دوست عزیز باید با ادین فلش بزنید

Sherpa
12-02-2014, 21:01
سلام

اپلیکیشن جیمیل بیشتر وقتها از طریق WIFI بدرستی به اکانت جیمیل وصل نمیشه!
اما درصوریکه خطوط خیلی شلوغ نباشند با GPRS و EDGE مشکلی نداره.

و همچنین از دو روش دیگه یعنی (اپلیکیشن های) اینترنت و ایمیل مشکلی نیست و براحتی میشه با وای فای وارد اکانت جیمیل شد.

این کار ها را هم انجام دادم ولی مشکل همچنان باقیست:
- نصب ورژن Gmail 4.7.2.apk
- ریست فکتوری مودم

با تشکر

nesvapc
12-02-2014, 21:27
دوستان
یکی ازرفقا به من که میخواهم نت 3 بگیرم میگه که چون 9005 هر8هسته اش باهم همیشه کارمیکنه پس زودتر داغ میکنه ولی 9000 دردرجه اول 4هسته کار میکنه واگر لازم شد بعد 4هسته دیگر وارد میشوندبنابراین کمتر داغ میکند .
ضمنا فیلمبرداری 4k که 9005 داره بعلت انکه کمتر دستگاهی درایران انرا پخش میکنه کاربرد زیادی ندارد .خلاصه توصیه میکرد که 9000 بگیرم
این رانگفتیدکه اگر ازدیجی کالا گرفتم و دیدم دگمه home ان لق است ایا میتوانم انرا پس دهد ضمنا روی سایت دیجی کالا قیمت 9000 با 32گیک راباگارانتی سام تل 1910 میداد ولی فروشگاه در پایتخت 1810 قیمت گرفتم . حالا ایا گارانتی سام تل گارانتی مناسبی هست یانه ؟ مثل مایکروتل که معتبر نیست ولی بالاخره گارانتی است دیگه

AryanLand
12-02-2014, 23:42
دوستان
یکی ازرفقا به من که میخواهم نت 3 بگیرم میگه که چون 9005 هر8هسته اش باهم همیشه کارمیکنه پس زودتر داغ میکنه ولی 9000 دردرجه اول 4هسته کار میکنه واگر لازم شد بعد 4هسته دیگر وارد میشوندبنابراین کمتر داغ میکند .
ضمنا فیلمبرداری 4k که 9005 داره بعلت انکه کمتر دستگاهی درایران انرا پخش میکنه کاربرد زیادی ندارد .خلاصه توصیه میکرد که 9000 بگیرم
این رانگفتیدکه اگر ازدیجی کالا گرفتم و دیدم دگمه home ان لق است ایا میتوانم انرا پس دهد ضمنا روی سایت دیجی کالا قیمت 9000 با 32گیک راباگارانتی سام تل 1910 میداد ولی فروشگاه در پایتخت 1810 قیمت گرفتم . حالا ایا گارانتی سام تل گارانتی مناسبی هست یانه ؟ مثل مایکروتل که معتبر نیست ولی بالاخره گارانتی است دیگه

سلام.

گارانتی سام تل ، یکی از گارانتیهای اصلی سامسونگ هست و مرکز خدماتش با مایکروتل یکی هست( هر دو یکجاست) تنها تفاوتشون اینه که سام تل یکهفته زمان تعویض داره و مایکروتل نداره.یعنی اگر گوشیتون توی هفته اول مشکل داشته باشه سام تل گوشی رو تعویض میکنه ولی مایکروتل تعمیر میکنه.(پارسال که اینجوری بود ولی باز هم موقع خرید بپرسید در مورد تعویض بد نیست میتونید از خود سام تل بپرسید).:11:

3274
13-02-2014, 05:28
دوستان
اون دوست شما اطلاعات اشتباه بشما داده. بهتره دیگه حرفهاش رو جدی نگیرید
اولا 9005 دارای چیپ چهارهسته ای قوی هست نه 8 هسته ی همیشه فعال که بخواد داغ کنه! اتفاقا برعکس حرفهای ایشون در همه ی بنچمارکها 9005 خنک تر بوده نسبت به 900 .
ولی 9000 (که توی بازار خاورمیانه بهش 900 میگن) یک 4 هسته ی نسبتا قوی و یک 4 هسته ی ضعیف داره که بسته به نیاز، یکی از اونها فعال خواهد بود
(اینقدر این دو خط توضیح بالا توی این تاپیک تکرار و تکرار شده که دیگه یعضیها الان با کله میرن توی مانیتورشون)
از این گذشته یک حرف اشتباه دیگه هم زده که گفته 4K کاربردی نداره که کاملا اشتباهه. همین الان تلویزیون هایی با این وضوح داره در بازار ایران فروخته میشه و بنظرم تا دو سال دیگه تلویزیونهای FHD مثل CRT ها به تاریخ بپیونده. ضمن اینکه اگر مثل خیلیهای دیگه فعلا نخواستید 4K فیلمبرداری کنید یذارید روی وضوح پایینتر فیلمبرداری. وجود 4K که به گوشی شما لگد نمیزنه که بخاطرش بخواید قید 9005 رو بزنید!

amin148
13-02-2014, 23:13
سلام

بچه ها کسی یه مارکت خارجی خوب میشناسه؟

بازار و مایکت و ایران اپس واقعا خوب نیستن .

nesvapc
14-02-2014, 11:29
سلام

بچه ها کسی یه مارکت خارجی خوب میشناسه؟

بازار و مایکت و ایران اپس واقعا خوب نیستن .

اگه منظور شما برای موبایل است من با aptoid.com هم کار کرده ام وبرنامه های خوبی ازان گرفته ام البته الان مدتی است که ازان استفاده نکرده ام

nesvapc
14-02-2014, 11:36
سلام.

گارانتی سام تل ، یکی از گارانتیهای اصلی سامسونگ هست و مرکز خدماتش با مایکروتل یکی هست( هر دو یکجاست) تنها تفاوتشون اینه که سام تل یکهفته زمان تعویض داره و مایکروتل نداره.یعنی اگر گوشیتون توی هفته اول مشکل داشته باشه سام تل گوشی رو تعویض میکنه ولی مایکروتل تعمیر میکنه.(پارسال که اینجوری بود ولی باز هم موقع خرید بپرسید در مورد تعویض بد نیست میتونید از خود سام تل بپرسید).:11:

اون دوست شما اطلاعات اشتباه بشما داده. بهتره دیگه حرفهاش رو جدی نگیرید
اولا 9005 دارای چیپ چهارهسته ای قوی هست نه 8 هسته ی همیشه فعال که بخواد داغ کنه! اتفاقا برعکس حرفهای ایشون در همه ی بنچمارکها 9005 خنک تر بوده نسبت به 900 .
ولی 9000 (که توی بازار خاورمیانه بهش 900 میگن) یک 4 هسته ی نسبتا قوی و یک 4 هسته ی ضعیف داره که بسته به نیاز، یکی از اونها فعال خواهد بود
(اینقدر این دو خط توضیح بالا توی این تاپیک تکرار و تکرار شده که دیگه یعضیها الان با کله میرن توی مانیتورشون)
از این گذشته یک حرف اشتباه دیگه هم زده که گفته 4K کاربردی نداره که کاملا اشتباهه. همین الان تلویزیون هایی با این وضوح داره در بازار ایران فروخته میشه و بنظرم تا دو سال دیگه تلویزیونهای FHD مثل CRT ها به تاریخ بپیونده. ضمن اینکه اگر مثل خیلیهای دیگه فعلا نخواستید 4K فیلمبرداری کنید یذارید روی وضوح پایینتر فیلمبرداری. وجود 4K که به گوشی شما لگد نمیزنه که بخاطرش بخواید قید 9005 رو بزنید!

دوستان عزیز
ازپاسخ شما ووقتی که گذاشتید ممنون هستم
لطفا درمورد خرید ازدیجیکالا ونیز امکان تعویض گوشی درصورت لق زدن گوشی نیز اگر با دیجیکالا تجربه ای دارید بیان فرمایید

5شنبه عصر 24/11/92 پایتخت رفتم نت 3 باگارانتی اینترنشنال را (که فکر میکنم برای ما بدرد نمیخورد) مدل 9000 و32گیک را درحدود1750 میفروختند ولی تمایل دارم خرید ازدیجیکالا را تچربه کنم قیمت دیجیکالا برای سیاه 1930 وبرای سفید1900 برای مدل 9000 و32گیگ هست که البته باگارانتی سام تل میباشد. ضمنا دیچیکالا با بن که برای خرید بعدی میدهد مقداری از گرانی خود را چبران میکند والبته گارانتی سام تل هم مهم است

nesvapc
14-02-2014, 12:04
دوستان
یک سئوال دارم
درقسمت پیام خصوصی برای دونفر ازدوستان پیام خصوصی فرستادم ولی وقتی به قسمت پیامهای ارسالی میروم میبینم که نوشته 0پیام ارسالی .چرا اینطور است؟
البته مشکل مشابهی درتالار بورکس داشتم که یکی ازکاربران توضیح داد که درمورد ان تالار بورسی علت این است که هنوز گیرنده نامه را دریافت وبازنکرده است ووقتی که دریافت کرد وبازش کرد انگاه دربخش نامه های ارسالی شما ثبت میشود که نامه ارسالی داشته اید .ایا دراینجا هم اینطو ر است؟
باتشکراز وقتی که میگذارید

mohsen0011
14-02-2014, 18:11
سلام خدمت بچه ها گل

آقا من یه مدت طویل گوشیام همه سونی بودن ! اونا آپدیتشون مث آب خوردن بود ! الان سوپر فون (!) نوت 3 گرفتمو بلد نیستم آپدیت کنم ! کسی از دوستان می تونه یه کمکی بهم بکنه ! اصلا با سیستم آپدیت گوشی های سامسونگ آشنا نیستم.
:n13:

nesvapc
14-02-2014, 18:48
سلام خدمت بچه ها گل

آقا من یه مدت طویل گوشیام همه سونی بودن ! اونا آپدیتشون مث آب خوردن بود ! الان سوپر فون (!) نوت 3 گرفتمو بلد نیستم آپدیت کنم ! کسی از دوستان می تونه یه کمکی بهم بکنه ! اصلا با سیستم آپدیت گوشی های سامسونگ آشنا نیستم.
اقا محسن سلام
بعدازچهار سال تازه اولین پست رازدی . این دیگه ایول داره . انگار سونی خیلی وقتتو میگرفته ولی تادلت بخواد سامسونگ بی ازار است انشالله تجربه خوبی خواهی داشت

mohsen0011
14-02-2014, 19:00
اقا محسن سلام
بعدازچهار سال تازه اولین پست رازدی . این دیگه ایول داره . انگار سونی خیلی وقتتو میگرفته ولی تادلت بخواد سامسونگ بی ازار است انشالله تجربه خوبی خواهی داشت

:n02: آقا شما اطلاعاتی در مورد آپدیت نداشتی به ما بدی ؟؟

nesvapc
14-02-2014, 19:04
یکی دوروزه درگیر تحقیق وبررسی راجع به نت 3 مدل i9000هستم وبالاخره تصمیم خود راگرفتم گفتم نتیجه بررسیها ورفت وامده ارا به اطلاع دوستان برسانم.
پایتخت سرمیرداماد : اغلب فروشگاه ها بدون گارانتی وطنی داشتند وقیمتها برای سفید وسیاه مدل i9000 بین 1740 الی 1780 متغیر بود وسیاه گرانتر بود .یک فروشگاه با بیمه بدنه وگارانتی ناشناس که نشنیده بود نام انرا قیمت 1840 را به من پیشنهاد کرد
درعلاالذین باگارانتی سام تل 1950 میفروختند ومیگفتند که کارت طلایی گارانتی سامتل راهم میدهند
ازدوفروشگاه در بازارموبایل قیمت گرفتم
اولی با گارانتی سامتل 1900 وباگارانتی هماهنگ و بیمه بدنه 1980 قیمت داد
دومی میگفت گارانتی ها همه دروغ است وقیمت را پرت میداد که انرا بیان نمیکنم
سایت دیجیتال هم که باگارانتی سامتل برای سیاه قیمت 1930 وبرای سفید قیمت 1900 رادارد وهمین سایت با گارانتی هماهنگ وبیمه بدنه ایران قیمت هردورنگ را دومیلیون ارائه میدهد

والسلام نامه تمام

nesvapc
14-02-2014, 19:06
:n02: آقا شما اطلاعاتی در مورد آپدیت نداشتی به ما بدی ؟؟

اطلاعاتم خیلی کم است وبا اطلاعات کم هیچوقت کسی را راهنمایی نمیکنم ولی نگران نباش وکمی صبر کن تواین تالار کاربرانی با معرفت وسالار خیلی زیادی هست که همه سئوالات شما را پاسخ میدهندقطعی بدان تافردا شب پاسخ خود راگرفته ای
ولی انتخابت عالی بوده است

M@hdi-B
14-02-2014, 19:42
دوست عزیز گارانتی تو ایران کلا تعطیله پولتو تو جیب سایتهایی امثال دیجی کالا و......... هم نریز خودت برو علاالدین طبقه ششم بگرد با چشم باز گوشیو تست کن و بخر قیمت کف هم 1705 هست

خواستی من یدونه ان900 در حد تست دارم کلا یه روز کار کرده در حد نصب برنامه لوازمش هنوز دست نخورده با یه کاور iface به ارزش 30 تومن بهت میدم 1650

nesvapc
14-02-2014, 22:44
دوست عزیز گارانتی تو ایران کلا تعطیله پولتو تو جیب سایتهایی امثال دیجی کالا و......... هم نریز خودت برو علاالدین طبقه ششم بگرد با چشم باز گوشیو تست کن و بخر قیمت کف هم 1705 هست

خواستی من یدونه ان900 در حد تست دارم کلا یه روز کار کرده در حد نصب برنامه لوازمش هنوز دست نخورده با یه کاور iface به ارزش 30 تومن بهت میدم 1650

به نظرم درست میگویید ولی ترک عادت موجب مرض است .
حتی فکر میکنم این گوشی بعلت بزرگی بیمه کردنش مهمتر از گارانتی دارکردنش است
ضمنا نقش اصلی گارانتی برای این است که بااحتمال خیلی کم اگر ازشانس بد گوشی مشکل اساسی داشت بتوانیم انرا عوض کنیم این مشکل یک بار برای یکی ازبستگان رخ داد که بدون گارانتی خرید ازشانس بد گوشیش مشکلی نرم افزاری پیدا کرد واصلا درست نشد وهمه چیز پر.
البته قبول دارم که این اتفاق یک در هزار یا ده هزار میافتد

AryanLand
15-02-2014, 00:11
سلام خدمت بچه ها گل

سلام.

شما برای آپدیت رسمی گوشیتون 3 تا راه دارید :
1: بصورت OTA که میرید توی ستینگ گوشی قسمت About Device و Software update رو میزنید و قسمت Update رو میزنید تا چک کنه ببینه بصورت OTA آپدیتی برای گوشیتون هست یا نه اگر بود دانلود و نصب میکنید.
2:اما راه دوم اینه که برنامه Kies رو روی کامپیوترتون نصب میکنید و گوشی رو با کابل یو اس بی یا از طریق Wifi با Kies سینک میکنید و اونجا بهتون میگه که برای گوشیتون آپدیتی از طریق Kies وجود داره یا نه اگر بود که دانلود و نصب میکنید.
3:اما راه سوم هم اینه که شما رام گوشی رومیگیرید (دانلود میکنید) و از طریق برنامه Odin که روی کامپیوترتون بازش میکنید رام رو نصب میکنید که باز هم از طریق کابل یو اس بی اینکار رو انجام میدید.اگر برنامه Kies رو روی سیستمتون نصب نکردید برای استفاده از Odin باید درایورهای سامسونگ رو دانلود و روی سیستمتون نصب کنید اما اگر Kies رو نصب کردید دیگه نیازی به این درایورها نیست چون با Kies نصب میشه.
اما اگر شما بخواید رام کاستوم نصب کنید(رام غیر رسمی) یا فایل از طریق راه سوم نصب میشه یا از طریق ریکاوری که اون خودش یک مراحل خاص دیگه ای داره وقتی مشخص شد رامتون چیه بفرمائید همین جا دوستان (یا من ) راهنماییتون میکنیم.
در کل آپدیتهاش خیلی راحت تر و دم دست تر از سونی هست.:11:

mohsen0011
15-02-2014, 01:38
سلام.

شما برای آپدیت رسمی گوشیتون 3 تا راه دارید :
1: بصورت OTA که میرید توی ستینگ گوشی قسمت About Device و Software update رو میزنید و قسمت Update رو میزنید تا چک کنه ببینه بصورت OTA آپدیتی برای گوشیتون هست یا نه اگر بود دانلود و نصب میکنید.
2:اما راه دوم اینه که برنامه Kies رو روی کامپیوترتون نصب میکنید و گوشی رو با کابل یو اس بی یا از طریق Wifi با Kies سینک میکنید و اونجا بهتون میگه که برای گوشیتون آپدیتی از طریق Kies وجود داره یا نه اگر بود که دانلود و نصب میکنید.
3:اما راه سوم هم اینه که شما رام گوشی رومیگیرید (دانلود میکنید) و از طریق برنامه Odin که روی کامپیوترتون بازش میکنید رام رو نصب میکنید که باز هم از طریق کابل یو اس بی اینکار رو انجام میدید.اگر برنامه Kies رو روی سیستمتون نصب نکردید برای استفاده از Odin باید درایورهای سامسونگ رو دانلود و روی سیستمتون نصب کنید اما اگر Kies رو نصب کردید دیگه نیازی به این درایورها نیست چون با Kies نصب میشه.
اما اگر شما بخواید رام کاستوم نصب کنید(رام غیر رسمی) یا فایل از طریق راه سوم نصب میشه یا از طریق ریکاوری که اون خودش یک مراحل خاص دیگه ای داره وقتی مشخص شد رامتون چیه بفرمائید همین جا دوستان (یا من ) راهنماییتون میکنیم.
در کل آپدیتهاش خیلی راحت تر و دم دست تر از سونی هست.:11:

ممنون دوست عزیز.
راه اول و دوم رو تست کردم گفته شد که رامم آخرین چیزیه که اومده.
ولی چون اندروید 4.3 هست و شنیدم 4.4 اومده شک کردم که شاید راه دیگه ای هم باشه.
احتمالا راه سوم برام خوب باشه !
البته بگم که من نمی خوام بجز رام اصلی رام دیگه ای نصب کنم. گوشیم 900 هست و برای رام وقتی به kies وصلش می کنم اطلاعات زیرو می نویسه :

CSC:MJ3 (XSG) PDA:MK2 PHONE:MK1

ممنون

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-02-2014, 17:58
سلام دوستان .
مموری کارت 64GB درجه یکِ یک برای این گوشی چنده تو ایران و چه مارکی هست ؟

ارزونترین مموری 64GB چند قیمته و چه مارکی ؟
با تشکر

3274
15-02-2014, 19:41
سلام دوستان .
مموری کارت 64GB درجه یکِ یک برای این گوشی چنده تو ایران و چه مارکی هست ؟

ارزونترین مموری 64GB چند قیمته و چه مارکی ؟
با تشکر
SanDisk باسابقه ترین سازنده ی کارتهای حافظه و سازنده ی بهترین کارتهای uhs-i Plus کلاس 10 در دنیاست اینم عکسش:

من 64GB اون رو عید پارسال برای گوشی ام تهیه کردم بقیمت 320 ت ولی الان شده 190 ت ! :n04:
بعد از سان دیسک هم سیلیکون پاور کلاس 10 معروفترین برند توی 64GB Class 10 در ایرانه

AryanLand
16-02-2014, 00:12
ممنون دوست عزیز.
راه اول و دوم رو تست کردم گفته شد که رامم آخرین چیزیه که اومده.
ولی چون اندروید 4.3 هست و شنیدم 4.4 اومده شک کردم که شاید راه دیگه ای هم باشه.
احتمالا راه سوم برام خوب باشه !
البته بگم که من نمی خوام بجز رام اصلی رام دیگه ای نصب کنم. گوشیم 900 هست و برای رام وقتی به kies وصلش می کنم اطلاعات زیرو می نویسه :

CSC:MJ3 (XSG) PDA:MK2 PHONE:MK1

ممنون

سلام.

رامتون رام اماراته.هنوز برای امارات رام4.4.2 نیومده واسه همین با Kies و OTA آپدیتی ندارید.رام کشورهای دیگه رو میتونید نصب کنید منتها شاید زبان فارسی (برای منوها نه برای نوشتن و...) نداشته باشه اون کشوری که نصب میکنید.منتها با روت کردن و یک نرم افزار چند کیلو بایتی میتونید زبان فارسی رو هم فعال کنید.:11:

3274
16-02-2014, 18:34
دوستان یک سوال خیلی مهم
برای بهبود شناسایی دستخط فارسی بنظرتون رام اصلی با رام فارسی ایران و ... و یا تغییر زبان گوشی به فارسی هیچ فرقی ایجاد نمیکنه؟
این سوال البته راجع به گلکسی 10.1 هم مطرحه

Sherpa
16-02-2014, 19:30
سلام

آیا ممکنه توی تنظیمات این گوشی صدای اعلام ورود اس ام اس را از ایمیل متفاوت انتخاب کرد؟
بعبارت دیگه بدون دیدن و تنها از طریق صدا متوجه شد که ایمیل جدید اومده یا اس ام اس جدید؟

توی این قسمت گشتم پیدا نکردم
Sound > Default notification sound

موفق باشید

پیدا کردم!
توی این قسمت میشه صدای اعلام ورود اس ام اس را تغییر داد.

Messages> Settings> More> Notification> Select ringtone
(Notification تیک داشته باشد )

موفق باشید

Sherpa
16-02-2014, 20:08
تغییر ناخواسته SMS به MMS

وقتیکه یک SMS معمولی (با فرمت تکست) دریافت میکنم و میخواهم آنرا فوروارد کنم خود بخود تبدیل به MMS میشه!؟
چطور میشه جلوی این تغییر را گرفت ویا کلا MMS را غیر فعال کرد؟

تنها گزینه موجود اینه که فقط این تغییر ناخواسته را اطلاع میده ولی کمکی به حل مشکل نمیکنه:
MMS alert
Alert when mode changes to MMS

با تشکر

Sherpa
16-02-2014, 20:26
اینجا این مشکل مطرح شده و گفته این مشکل اندرویده که اگر کارکتر های یک تکست از یه حدی بشتر باشه بصورت پیش فرض SMS را به MMS میکنه و برای را حل میگه SMS طولانی به قطعات کوچکتر تبدیل بشه که راه حل مناسبی نیست.

h ttp://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(فاصله حذف شود)

اینجا میگه از یک نرم افزار کمکی استفاده کنید که اون هم جالب نیست:

Hand scent SMS
h ttp://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ssages_to_mms-qna2202571.html

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-02-2014, 21:19
سلام دوستان . تو ایران MMS نیست ؟ اگه هست چنده ؟

AryanLand
16-02-2014, 22:14
اینجا این مشکل مطرح شده و گفته این مشکل اندرویده که اگر کارکتر های یک تکست از یه حدی بشتر باشه بصورت پیش فرض SMS را به MMS میکنه و برای را حل میگه SMS طولانی به قطعات کوچکتر تبدیل بشه که راه حل مناسبی نیست.

h ttp://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(فاصله حذف شود)

اینجا میگه از یک نرم افزار کمکی استفاده کنید که اون هم جالب نیست:

Hand scent SMS
h ttp://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ssages_to_mms-qna2202571.html

سلام.

دوست عزیز اس اماسرو به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید که تقریبا" نوعی شوخیه.اما با برنامه Go SMS این مشکل حل میشه و ضمن اینکه راههای تخصصی تری هم برای این قضیه هست.ضمن اینکه با Xposed هم میتونید این مسئله و مسائل دیگه ای از این دست رو حل کنید مثل فعال کردن ضبط تماس و....:11:

AryanLand
16-02-2014, 22:17
سلام دوستان . تو ایران MMS نیست ؟ اگه هست چنده ؟

سلام.

هست منتها باید به مراکز نمایندگی مراجعه کنید و فعالش کنید.هزینه ش هم برای همراه اول که الان یادم هست،برای هر MMS تا سقف 300 کیلو بایت 500 ریال (پنجاه تومان) هست.:11:

پ ن: اون قیمتها مال خطوط دائمی هست( من چون اعتباری نداشتم نمیدونستم قیمتهاش متفاوته) برای خطوط اعتباری به ازای هر 50 کیلو بایت 500 ریاله و حداکثر هم 100 کیلو بایت میتونید بفرستید.:11:

mohsen0011
17-02-2014, 02:46
سلام.

رامتون رام اماراته.هنوز برای امارات رام4.4.2 نیومده واسه همین با Kies و OTA آپدیتی ندارید.رام کشورهای دیگه رو میتونید نصب کنید منتها شاید زبان فارسی (برای منوها نه برای نوشتن و...) نداشته باشه اون کشوری که نصب میکنید.منتها با روت کردن و یک نرم افزار چند کیلو بایتی میتونید زبان فارسی رو هم فعال کنید.:11:

دست شما درد نکنه
من حس خوبی از روت کردن گوشی ندارم نمیدونم چرا!! به نظر شما این وسواس بی مورده؟
و اینکه به نظر شما خیلی طول می کشه آپدیت امارات بیاد؟
بجز چند تا مورد جزیی چیز خاصیم اضافه نشده مثل اینکه...

Sherpa
17-02-2014, 10:55
سلام.

دوست عزیز اس اماسرو به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید که تقریبا" نوعی شوخیه.اما با برنامه Go SMS این مشکل حل میشه و ضمن اینکه راههای تخصصی تری هم برای این قضیه هست.ضمن اینکه با Xposed هم میتونید این مسئله و مسائل دیگه ای از این دست رو حل کنید مثل فعال کردن ضبط تماس و....:11:

سلام

دست گلت درد نکنه با Go SMS مشکل حل شد.

موفق باشی

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-02-2014, 23:51
سلام دوستان
1- میدونین بُردِ وای فایِ این گوشی در هوای آزاد چقدره ؟
2- آیا نشانگر قدرتِ سیگنالِ وای فای داره که بشه فهمید در چه وضعیتی امواج قویتری میگیره و بهتر با وای فای کار میکنه ؟
با تشکر

Sherpa
19-02-2014, 19:36
سلام دوستان
2- آیا نشانگر قدرتِ سیگنالِ وای فای داره که بشه فهمید در چه وضعیتی امواج قویتری میگیره و بهتر با وای فای کار میکنه ؟
با تشکر

سلام
بُردِ اسمی وای فایِ اینگونه دستگاهها حدود 20 متر است.
بُردِ تقریبی وای فایِ گوشی (خودم) حدود 15 متر با یک دیوار مانع. نشانگر قدرتِ سیگنالِ هم دارد.
(اما توجه داشته باشید که وای فای یک ارتباط رادیویی دو طرفه است و آنچه که ما روی گوشی خود بعنوان نشانگر قدرتِ سیگنالِ میبینیم در واقع قدرتِ سیگنالِ (فرستنده) مودم است و برای دیدن قدرتِ سیگنالِ گوشی نیاز به نشانگر دیگری استکه روی پی سی ویا لب تاپ نصب شده باشد).
اطلاعات بیشتر ویکیپدیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

3274
20-02-2014, 06:30
سلام دوستان
با تشکر
بهترین راه فهمیدنش در عمل اینه که روی دو گوشی برنامه ی WiFi Talkie رو نصب کن. با این برنامه از راه وایرلس میشه دو تا گوشی رو به بیسیم واکی تاکی تبدیل کرد!
بعد ببین توی فضای باز و بسته چقدر برد داره

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-02-2014, 11:15
سلام
بُردِ اسمی وای فایِ اینگونه دستگاهها حدود 20 متر است.
بُردِ تقریبی وای فایِ گوشی (خودم) حدود 15 متر با یک دیوار مانع. نشانگر قدرتِ سیگنالِ هم دارد.
(اما توجه داشته باشید که وای فای یک ارتباط رادیویی دو طرفه است و آنچه که ما روی گوشی خود بعنوان نشانگر قدرتِ سیگنالِ میبینیم در واقع قدرتِ سیگنالِ (فرستنده) مودم است و برای دیدن قدرتِ سیگنالِ گوشی نیاز به نشانگر دیگری استکه روی پی سی ویا لب تاپ نصب شده باشد).
اطلاعات بیشتر ویکیپدیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

سلام .
در مورد اندروید و سامسونگ اطلاع ندارم .
اما در windows mobile اگر گوشی از وای فای اونقدر دور باشه که نتونه باهاش تماس بگیره اصلاً اون وای فای توی لیست نشون داده نمیشه .
بنده این رو امتحان کردم .
ازش آروم آروم دور شدم تا درصدِ سیگنال شد 1% و بعدش 0% شد و اسم اون وای فای از لیست حذف شد .

Sherpa
20-02-2014, 19:49
سلام .
در مورد اندروید و سامسونگ اطلاع ندارم .
اما در windows mobile اگر گوشی از وای فای اونقدر دور باشه که نتونه باهاش تماس بگیره اصلاً اون وای فای توی لیست نشون داده نمیشه .
بنده این رو امتحان کردم .
ازش آروم آروم دور شدم تا درصدِ سیگنال شد 1% و بعدش 0% شد و اسم اون وای فای از لیست حذف شد .

برای سامسونگ همه کانکشن های وای فای قبلی توی لیست نشون داده میشه ولی مینویسه توی رنج نیست.
اچ تی سی (اندروید) هم همینطوره.

موفق باشی

Iloveu-ALL
24-02-2014, 11:52
شایعه شده که سامسونگ قراره نسخه اصلاح شده Note 3 رو معرفی کنه...
به احتمال زیاد از سنسور اثر انگشت بهره میبره

omid.pari
28-02-2014, 22:16
سلام دوستان
بعده 7 سال میخوام یه گوشی بخرم و نوت 3 ، 4 هسته ای رو انتخاب کردم.
توصیه ای ندارین؟
اونایی که خریدن پشیمون نشدن که کاش مثلا G2 رو میخریدیم؟

SNOW PATROL
28-02-2014, 22:34
سلام دوستان
توصیه ای ندارین؟

نه چرا پشیمونی : دی عالیه
حتما انلاک فاکتوری باشه ... ناکس رو چک کن صفر باشه ... سریال رو بدنه کارتن و گوشی رو چک کن درست باشه.. تو فاکتور حتما نوشته بشه بشرط انلاک فاکتوری ..

tapatalk
...............
viva la vida

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-02-2014, 23:26
سلام دوستان
توصیه ای ندارین؟
سلام
بنده هم مدتیه میخوام یکی بخرم اما منتظرم آخرین مدل بیاد بازار !!!

این هم داره میاد بازار

SNOW PATROL
28-02-2014, 23:33
سلام
بنده هم مدتیه میخوام یکی بخرم اما منتظرم آخرین مدل بیاد بازار !!!

این هم داره میاد بازار

سلام دوست من ...بنظر من اخرین مدل بازار هیچ وقت نمیاد .. هر چند ماه یکبار مدل جدیدی وارد میشه که اگر بخواید صبر کنید همیشه باید صبر کنید

tapatalk
...............
viva la vida

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-03-2014, 00:05
بهترین راه فهمیدنش در عمل اینه که روی دو گوشی برنامه ی WiFi Talkie رو نصب کن. با این برنامه از راه وایرلس میشه دو تا گوشی رو به بیسیم واکی تاکی تبدیل کرد!بعد ببین توی فضای باز و بسته چقدر برد دارهسلام . تشکر . تا حالا کسی امتحان کرده ؟

i.motamedi
01-03-2014, 10:21
دوستان من مدل n900 رو خریدم.بعد از دوهفته خاموش شد دیگه روشن هم نمیشه. با گرفتن کلید های voloume up +home + power هم هیچ اتفاقی نمیافته. لطفا کمک کنید..........

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-03-2014, 11:11
دوستان من مدل n900 رو خریدم.بعد از دوهفته خاموش شد دیگه روشن هم نمیشه. با گرفتن کلید های voloume up +home + power هم هیچ اتفاقی نمیافته. لطفا کمک کنید..........سلام .باتریش شارژ داره ؟

mahyarSAMSUNG
01-03-2014, 13:27
سلام . تشکر . تا حالا کسی امتحان کرده ؟

آره برنامش خیلی وقته هست . هم وای فای داره هم بلوتوث . جفتش زیاد باهم فرق نداره بردش هم زیاد جالب نیست

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-03-2014, 14:09
آره برنامش خیلی وقته هست . هم وای فای داره هم بلوتوث . جفتش زیاد باهم فرق نداره بردش هم زیاد جالب نیستسلام . در مورد بُردِ وای فای اشتباه نمیکنین . HTC-HD2 از فاصله 200 متری در هوای آزاد راحت وصل میشه به ابنترنت با قدرتِ سیگنالِ حدود 20 تا 30% . چطور ممکنه موبایلهای پیشرفته تر اینقدر بردش کم باشه ؟

i.motamedi
01-03-2014, 16:18
سلام .باتریش شارژ داره ؟

شارژر رو همم وصل میکنم هیچ علامتی نشون نمیده

SNOW PATROL
01-03-2014, 16:42
شارژر رو همم وصل میکنم هیچ علامتی نشون نمیده

اگر از باتری و شارژر مطمئنید . و وارد دانلودینگ مد هم نمیشه
احتمال میدم بوتش پریده باشه باید ببرین بیرون با باکس درستش کنند
یه نمونه دیگه هم دیدم مثل شما اتفاق افتاده بود

خودتون خاموشش کردین یا خودش خاموش شد ؟

volume down +home + power هم امتحان کن

با یو اس بی وصلش کن به پی سی بین واکنش نشون میده ؟

i.motamedi
01-03-2014, 16:52

مرسی . هزینه باکس تقریبا چقدره؟

mahyarSAMSUNG
01-03-2014, 16:56
سلام . در مورد بُردِ وای فای اشتباه نمیکنین . HTC-HD2 از فاصله 200 متری در هوای آزاد راحت وصل میشه به ابنترنت با قدرتِ سیگنالِ حدود 20 تا 30% . چطور ممکنه موبایلهای پیشرفته تر اینقدر بردش کم باشه ؟

200متر?خیلیه .من یادمه 15 20 متر میگرفت

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-03-2014, 16:59
سلام

این موبایلهای "باتری ثابت" چی داره جز دردسر ؟؟
نه میشه باتریش رو درآورد یه باتری دیگه مثل زاپاس نصب کرد روش .
نه میشه از جاسوسیش جلوگیری کرد
واسه همینه که موبایلهای non-removable داره هی بیشتر میشه
وقتی باتری ثابت باشه , راحت میشه میکرفون و دوربین و سیستم ردیابی و موقعیت یاب رو تحت کنترل گرفت و باهاشون جاسوسی کرد حتی وقتی موبایل خاموش باشه
حتی وقتی به خاطر شارژ نداشتن خودش خاموش میشه باز هم تا مدتی سیستمهاش فعال هست .
بعد وقتی روشن بشه و وصل بشه به یک شبکه از طریق سیم کارت یا وای فای یا بلوتوث , همه ی اون اطلاعات فرستاده میشه برای جاسوس .

SNOW PATROL
01-03-2014, 17:23
مرسی . هزینه باکس تقریبا چقدره؟
شما حتما اول چک کنید مشکل از شارژر نباشه با یو اس بی هم وصل کنید به پی سی امتحان کنید
والا هزینه ش رو نمیدونم ولی فکر کنم 100 تومنی باشه :n27:

سلام

این موبایلهای "باتری ثابت" چی داره جز دردسر ؟؟
نه میشه باتریش رو درآورد یه باتری دیگه مثل زاپاس نصب کرد روش .
نه میشه از جاسوسیش جلوگیری کرد
واسه همینه که موبایلهای non-removable داره هی بیشتر میشه
وقتی باتری ثابت باشه , راحت میشه میکرفون و دوربین و سیستم ردیابی و موقعیت یاب رو تحت کنترل گرفت و باهاشون جاسوسی کرد حتی وقتی موبایل خاموش باشه
حتی وقتی به خاطر شارژ نداشتن خودش خاموش میشه باز هم تا مدتی سیستمهاش فعال هست .
بعد وقتی روشن بشه و وصل بشه به یک شبکه از طریق سیم کارت یا وای فای یا بلوتوث , همه ی اون اطلاعات فرستاده میشه برای جاسوس .
سلام
اصولا من خودم چیزی تو گوشیم ندارم که بدرد cia موساد و mi6 بخوره هرچی پیدا کردند برای خودشون :n02:
بعد هم باتری گوشی من که جدا میشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-03-2014, 23:25
200متر?خیلیه .من یادمه 15 20 متر میگرفت

سلام
بنده بارها امتحان کردم . آخرین بار جمعه ی گذشته
رستورانهائی هست که نت وای فای مجانی دارند برای جلب مشتری و بهش وصل میشین و شروع میکنین به دور شدن
بنده تا 300 متر هم امتحان کردم اما در هوای شرجی ( رطوبت بالای 70% )
راحت وصل میشه .
در هوای نسبتاً خشک هم تا 250 متر میگیره اما قدرت سیگنال خیلی متغیر هست . میاد تا 2% و میره بالا تا 15% و گاهی صفر میشه و تماس قطع میشه
اگر گوشیهای مدرن یه همچین قدرتی نداره خیلی ناجوره

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-03-2014, 23:43
سلام
اصولا من خودم چیزی تو گوشیم ندارم که بدرد cia موساد و mi6 بخوره هرچی پیدا کردند برای خودشون :n02:
بعد هم باتری گوشی من که جدا میشه

سلام
مسئله فقط خودِ شما نیستین
ممکنه شما تو شماره تلفنهاتون شماره ی یک سرهنگ یا یک دکتر باشه که گوشیهای اونها اطلاعات به درد بخور توش باشه و یا شماره های به درد بخور توی گوشیهای اونها باشه .
مثل برنامه ی whozcaling که برای آیفون ساخته شده و اگر نصبش کنین درجا کل شماره تلفنهاتون رو میفرسته برای سرورش
شما چه نفعی میبرین ؟
نفعتون اینه که وقتی یک غریبه بهتون زنگ میزنه بهتون و گوشیتون به نت وصل باشه , اون برنامه بهتون میگه اسم این غریبه چی هست !!!!
چون تمام شماره تلفنهای مردم رو میبره یک جائی ذخیره میکنه .
بعدش تا یه غریبه بهتون زنگ میزنه سریع شمارش رو میفرسته برای مرکز و اسمش رو درمیاره براتون میفرسته
اسمی هم که براتون میفرسته اسمی هست که از توی تلفنهای مردم گرفته شده
یعنی اگر اسم یه نفر تو موبایلتون ناصر جیگرکی باشه , همین اسم ارسال میشه برای دیگران
فرار از این برنامه هم تقریباً غیر ممکنه چون حتی اگر شما خودتون نصبش نکنید کافیه یکی از دوستان یا اقوامتون که شمارتون رو داره نصبش کنه تا شماره و اسم شما هم بره توی سرور برنامه .
سازمانهای اطلاعاتیِ دنیا از طریق موبایل و کامپیوتر به اطلاعاتی دست پیدا میکنند که نزدیک ترین افراد به یک شخص هم ازش خبر نداره .
اینها همه تلنگر و بیدار باشی هست برای کسانی که قبول ندارند همه ی اعمال و افکار و گفتار مردم قابل رهگیری و ثبت و ضبط هست .
وقتی بشر با این دانش الکترونیک که فقط حدود 70 سال از عمرش میگذره چنین توانائیهایی داره پس خدا دیگه شکی در توانائیهایی او نیست

3274
02-03-2014, 05:16
تعجب کردم از این بحثها اخیر توی تاپیک GN3 ولی حرفهای MOHAMMAD_ASEMOONI درسته
اهدافی که مثلا توسط NSA و GCHQ و کلا سازمانهای آمریکایی از چندین دهه قبل تعریف شده و حتی غیر رسمی اعلام شده خیلی وراتر از تصورات ماست ولی با ابزارهای امروزی براشون خیلی آسونتر شده
یکی از شناخته شده ترین این اهداف، شناسنامه دار کردن همه ی افراد دنیا بوسیله ی اطلاعات ریز و درشت زندگیشونه ولو الان در ظاهر به هیچ دردی نخوره

دو استفاده ی شناخته شده ی عادی از این اطلاعات البته بعنوان نمونه های کم اهمیت:

آشنایی با افکار فرد از راه شناخت سلایق و عاداتش در محیط مجازی و واقعی بمنظور تنظیم تبلیغات خاص برای او. البته این روی خیلی خوبشه که بعنوان یک عمل مشروع و رایج سالهاست میشناسیمش چون عملا توی مرورگرهامون همه روزه کم و بیش داریم تجربه می کنیم
4 روز دیگه یکی میشه مسوول فلان بخش شرکت یا سازمان و ... . با دونستن و کنار هم گذاشتن اطلاعات ریز و درشت و محرمانه ی خودش و یا نزدیکانش بالاخره قطعا یک چیزی پیدا میکنند و بوسیله ی اون سعی میکنن تحت فشار بذارنش که خودش و یا نزدیکانش رو بی آبرو میکنند و یا اینکه باید بشه عامل اونها و کاری رو انجام بده . فکرش رو بکن ... رییس جمهور یک کشور هم که باشی تسلیم میشی! مثلا 14 سال قبل در انتخابات آمریکا یکی از رقبای مستقل بوش رو تهدید کردند یا کنار بکش و یا عکس %$#@ دخترت رو پخش میکنیم! با داشتن همین اطلاعات ریز و درشت، چه ارزان و بی دردسر میشه چه کارهای بزرگی علیه افراد و معالاً جوامع کرد؟!

SNOW PATROL
02-03-2014, 06:02
سلام
مسئله فقط خودِ شما نیستین
ممکنه شما تو شماره تلفنهاتون شماره ی یک سرهنگ یا یک دکتر باشه که گوشیهای اونها اطلاعات به درد بخور توش باشه و یا شماره های به درد بخور توی گوشیهای اونها باشه .
مثل برنامه ی whozcaling که برای آیفون ساخته شده و اگر نصبش کنین درجا کل شماره تلفنهاتون رو میفرسته برای سرورش
شما چه نفعی میبرین ؟
نفعتون اینه که وقتی یک غریبه بهتون زنگ میزنه بهتون و گوشیتون به نت وصل باشه , اون برنامه بهتون میگه اسم این غریبه چی هست !!!!
چون تمام شماره تلفنهای مردم رو میبره یک جائی ذخیره میکنه .
بعدش تا یه غریبه بهتون زنگ میزنه سریع شمارش رو میفرسته برای مرکز و اسمش رو درمیاره براتون میفرسته
اسمی هم که براتون میفرسته اسمی هست که از توی تلفنهای مردم گرفته شده
یعنی اگر اسم یه نفر تو موبایلتون ناصر جیگرکی باشه , همین اسم ارسال میشه برای دیگران
فرار از این برنامه هم تقریباً غیر ممکنه چون حتی اگر شما خودتون نصبش نکنید کافیه یکی از دوستان یا اقوامتون که شمارتون رو داره نصبش کنه تا شماره و اسم شما هم بره توی سرور برنامه .
سازمانهای اطلاعاتیِ دنیا از طریق موبایل و کامپیوتر به اطلاعاتی دست پیدا میکنند که نزدیک ترین افراد به یک شخص هم ازش خبر نداره .
اینها همه تلنگر و بیدار باشی هست برای کسانی که قبول ندارند همه ی اعمال و افکار و گفتار مردم قابل رهگیری و ثبت و ضبط هست .
وقتی بشر با این دانش الکترونیک که فقط حدود 70 سال از عمرش میگذره چنین توانائیهایی داره پس خدا دیگه شکی در توانائیهایی او نیست

تعجب کردم از این بحثها اخیر توی تاپیک GN3 ولی حرفهای MOHAMMAD_ASEMOONI درسته
اهدافی که مثلا توسط NSA و GCHQ و کلا سازمانهای آمریکایی از چندین دهه قبل تعریف شده و حتی غیر رسمی اعلام شده خیلی وراتر از تصورات ماست ولی با ابزارهای امروزی براشون خیلی آسونتر شده
یکی از شناخته شده ترین این اهداف، شناسنامه دار کردن همه ی افراد دنیا بوسیله ی اطلاعات ریز و درشت زندگیشونه ولو الان در ظاهر به هیچ دردی نخوره

دو استفاده ی شناخته شده ی عادی از این اطلاعات البته بعنوان نمونه های کم اهمیت:

آشنایی با افکار فرد از راه شناخت سلایق و عاداتش در محیط مجازی و واقعی بمنظور تنظیم تبلیغات خاص برای او. البته این روی خیلی خوبشه که بعنوان یک عمل مشروع و رایج سالهاست میشناسیمش چون عملا توی مرورگرهامون همه روزه کم و بیش داریم تجربه می کنیم
4 روز دیگه یکی میشه مسوول فلان بخش شرکت یا سازمان و ... . با دونستن و کنار هم گذاشتن اطلاعات ریز و درشت و محرمانه ی خودش و یا نزدیکانش بالاخره قطعا یک چیزی پیدا میکنند و بوسیله ی اون سعی میکنن تحت فشار بذارنش که خودش و یا نزدیکانش رو بی آبرو میکنند و یا اینکه باید بشه عامل اونها و کاری رو انجام بده . فکرش رو بکن ... رییس جمهور یک کشور هم که باشی تسلیم میشی! مثلا 16 سال قبل در انتخابات آمریکا یکی از رقبای مستقل بوش رو تهدید کردند یا کنار بکش و یا عکس %$#@ دخترت رو میذاریم روی اینترنت و طرف ترسید و کشید کنار! ببین با داشتن اطلاعات، چه ارزان و بی دردسر میشه چه کارهای بزرگی کرد؟

برام مهم نیست ... اگر شما هم ترس دارید از استفاده نکنید ... خلاص.
اینجا هم تاپیک نوت تری هست نه تاپیک سازمات جاسوسی ..

tapatalk
...............
viva la vida

AryanLand
02-03-2014, 13:16
سلام
بنده بارها امتحان کردم . آخرین بار جمعه ی گذشته
رستورانهائی هست که نت وای فای مجانی دارند برای جلب مشتری و بهش وصل میشین و شروع میکنین به دور شدن
بنده تا 300 متر هم امتحان کردم اما در هوای شرجی ( رطوبت بالای 70% )
راحت وصل میشه .
در هوای نسبتاً خشک هم تا 250 متر میگیره اما قدرت سیگنال خیلی متغیر هست . میاد تا 2% و میره بالا تا 15% و گاهی صفر میشه و تماس قطع میشه
اگر گوشیهای مدرن یه همچین قدرتی نداره خیلی ناجوره

سلام.
دوست عزیز اون بستگی داره به برد وای فای مودم هرچقدر قوی تر باشه فضای بیشتری رو پوشش میده. برای برد وای فای باید بصورت واکی تاکی تست کنید. :11:

3274
02-03-2014, 13:58
برام مهم نیست ... اگر شما هم ترس دارید از استفاده نکنید ... خلاص.
اینجا هم تاپیک نوت تری هست نه تاپیک سازمات جاسوسی ..

tapatalk
...............
viva la vida
نه عزیز . ترس من خیلی کمتر از تویه چون آنرا که حساب پاک است از محاسبه چه باک است ولی ظاهرا شما اصلا متوجه نشدی چی گفته شد.اصولا صحبت سر شخص تو و x و y نبود. صحبت سر سیاستهای جهانی در رویکردهای سخت افزاری بود!
ضمنا سه پست بالاتر حرف cia و موساد و mi6 رو خود جنابعالی پیش کشیدی

اصولا من خودم چیزی تو گوشیم ندارم که بدرد cia موساد و mi6 بخوره هرچی پیدا کردند برای خودشون
اتفاقا میخواستم بهت تذکر بدم اینجا تاپیک نوت سه هست نه سازمانهای جاسوسی.ولی ترجیح دادم نقدی بر صحبتات بنویسم.
لذا این بحث همینجا باید مختمومه بشه تا تاپیک منحرف نشه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-03-2014, 15:15
سلام.
دوست عزیز اون بستگی داره به برد وای فای مودم هرچقدر قوی تر باشه فضای بیشتری رو پوشش میده. برای برد وای فای باید بصورت واکی تاکی تست کنید. :11:

سلام .
اگر وای فای گوشی بردش کافی نباشه اصلاً به مودم وصل نمیشه .
وقتی با وای فای نت گردی میکنین موبایلتون دائماً اطلاعات میفرسته و اطلاعات دریافت میکنه درست مثل دو نفر که با بیسیم دارند با هم صحبت میکنند .
وقتی از 200 متری میشه به روتر وصل شد و نت گردی کرد معنیش اینه که قدرت فرستندگیِ وای فایِ گوشی کافی هست وگرنه تماسش با روتر قطع میشه و اون روتر هم از لیستِ وای فایهای قابل دسترسی حذف میشه .
وقتی بنده از فاصله ی 200 متری در فضای باز به یک راوتر وصل میشم و نت گردی میکنم معنیش اینه که وای فایِ گوشیِ بنده 200 متر برد داره .
============================
حالا اگه دو نفر با دو گوشی مختلف بخوان با هم تماس بیسیم بگیرند و یک گوشی بردش کم باشه و یکی زیاد , باید اونقدر به هم نزدیک بشند که اونی که بردش کمتره بتونه تماس برقرار کنه با گوشی دوم .
مثال
اگر برد یکی 20 متر و دیگری 100 متر باشه , حتماً باید فاصله ی دو گوشی از 20 متر بیشتر نباشه .
اما در بیسیم معمولی یک جور دیگه هست
اونی که بردش زیاده موجش به بیسیم دیگه میرسه و صداش شنیده میشه اما اونی که بردش کمه وقتی بهش جواب میده موجش به اون یکی بیسیم نمیرسه و صداش شنیده نمیشه .
علتِ این تفاوت اینه که در تماسِ بیسیم با وای فای باید هر دو گوشی اول روی هم قفل کنند و یک کانال ارتباطی ایجاد کنند تا بشه صحبت کرد پس اگه فاصلشون بیشتر از بردِ وای فایِ گوشیِ ضعیف باشه اصلاً کانال ارتباطی برقرار نمیشه
اما در بیسیم معمولی شما وقتی حرف میزنین و امواج در هوا منتشر میشه هر کسی که بیسیمش هم فرکانس با بیسیم شما باشه و در بُردِ بیسیم شما باشه صداتون رو میشنوه و احتیاج به کانال ارتباطی نداره .
یعنی با بیسیمی که بُردِ اون 50 کیلومتر هست میشه صدا رو رسوند به بیسیمی که بردش 100 متر هست و در فاصله ی 50 کیلومتری هست به شرطی که هم فرکانس باشند
از همین موضوع استفاده شده در ساخت دستگاههای شُنودِ مخابراتی
دستگاههای شنود در کسری از ثانیه هزاران فرکانس رو اسکن میکنه و هر موجی دریافت کنه ضبطش میکنه برای شنود و جاسوسی

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-03-2014, 15:47
سلام دوستان
چرا کسی ننوشت که NOTE III باتریش قابل تعویض هست و میشه باتری زاپاس انداخت روش ؟
:20:
باتری این گوشی رو راحت میشه برداشت یعنی NON-REMOVABLE نیست
اگه باز نمیشه تو گوگل بنویسید
note iii battery replace you tube
در این سایت هم 5 مزیتِ نوت 3 رو نوشته که یکیش قابلیت نصب باتری زاپاس هست

قابلیت نصب باتری زاپاس و برداشتن باتری در مواقع ضروری یک مزیتِ بزرگ هست
برید خوش باشید , گوشیتون خیلی باحاله
مبارکتون باشه

mahyarSAMSUNG
02-03-2014, 16:31
سلام دوستان
چرا کسی ننوشت که NOTE III باتریش قابل تعویض هست و میشه باتری زاپاس انداخت روش ؟
:20:
باتری این گوشی رو راحت میشه برداشت یعنی NON-REMOVABLE نیست
اگه باز نمیشه تو گوگل بنویسید
note iii battery replace you tube
در این سایت هم 5 مزیتِ نوت 3 رو نوشته که یکیش قابلیت نصب باتری زاپاس هست

قابلیت نصب باتری زاپاس و برداشتن باتری در مواقع ضروری یک مزیتِ بزرگ هست
برید خوش باشید , گوشیتون خیلی باحاله
مبارکتون باشه

دیگه بعد از این مدت همه باید اینو بدونن :)

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-03-2014, 17:03
دیگه بعد از این مدت همه باید اینو بدونن :)

سلام .
بعضیها تازه خریدند و اطلاع ندارند .
خیلیها هم هنوز نخریدند و دارند تحقیق میکنند که ببینند خوبه یا نه .
بعضیها هم باوجودیکه مدتهاست گوشی رو دارند اما به این موضوع مهم توجه نکرده بودند .
میدونین تا چند سال بعد از اومدن HD2 به بازار , کسی نمیدونست که اگر ماشین حساب رو روشن کنین و گوشی رو افقی بگیرین , ماشین حساب گوشی تبدیل به یک ماشین حسابِ علمیِ حرفه ای میشه ؟
یک ماشین حساب دیگه هم توی گوشی هست که مسی ازش خبر نداره . بنده تازه یک ماه پیش به طور تصادفی توی فولدرهای سیستم آیکونش رو پیدا کردم . وقتی باز شد دیدم زمین تا آسمون با اون دو ماشین حساب فرق داره !!!
بنده حالا که پی بردم باتریش ثابت نیست بهش علاقمندتر شدم چون ویژگیِ ارزشمندی هست

amiramiryousefi
04-03-2014, 07:55
البته حسن باتری غیر قابل تعویض اینه که قابل سرقت و جایگزینی با نوع تقلبیش توسط فروشندگان حلال خوار عزیز نیست.

omid.pari
07-03-2014, 17:07
دوستان من هر جا میرم N9005 فقط سفارش اروپا پیدا میشه و سفارش خاورمیانه پیدا نمیشه. بعضیا میگن این سفارش اروپا بعدا لاک میشه بعضیا میگن نمیشه. بالاخره تکلیف چیه. از اونجایی هم که از نوت 3 ، 8 هسته ای خوشم نمیاد نظرتون چیه ؟ همین سفارش اروپا رو بگیرم یا برم دنباله یه گوشیه دیگه؟؟؟

AryanLand
07-03-2014, 17:35
دوستان من هر جا میرم N9005 فقط سفارش اروپا پیدا میشه و سفارش خاورمیانه پیدا نمیشه. بعضیا میگن این سفارش اروپا بعدا لاک میشه بعضیا میگن نمیشه. بالاخره تکلیف چیه. از اونجایی هم که از نوت 3 ، 8 هسته ای خوشم نمیاد نظرتون چیه ؟ همین سفارش اروپا رو بگیرم یا برم دنباله یه گوشیه دیگه؟؟؟

سلام.
یعنی چی بعدا لاک میشه ؟!!! :11:

omid.pari
07-03-2014, 17:41
سلام.
یعنی چی بعدا لاک میشه ؟!!! :11:

یعنی اینکه موقع رام عوض کردن یا آپدیت به نسخه جدیدتر آندروید دیگه سیم کارت رو نمیخونه و این جوریا.

SNOW PATROL
07-03-2014, 20:16

عزیز ..من خودم هم همین سفارش اروپا رو گرفتم ..همونی که برچسب اروپا رو کارتنش هست
شما ناکس رو چک کن صفر باشه سوپر یوزر هم نصب نباشه روش..سریال کارتن بدنه و گوشی رو چک کن یکی باشه تو فاکتور هم قید بشه بشرط انلاک فاکتوری
بعد که اومدی خونه جهت اطمینان یک رام مال منطقه دیگه رو روش فلش کن ...اگر لاک نشد هیچ مشکلی نداره ....
سفارش خاورمیانه خیلی خیلی کم شده بهتره بگم اصلا نیست

omid.pari
07-03-2014, 21:23
عزیز ..من خودم هم همین سفارش اروپا رو گرفتم ..همونی که برچسب اروپا رو کارتنش هست
شما ناکس رو چک کن صفر باشه سوپر یوزر هم نصب نباشه روش..سریال کارتن بدنه و گوشی رو چک کن یکی باشه تو فاکتور هم قید بشه بشرط انلاک فاکتوری
بعد که اومدی خونه جهت اطمینان یک رام مال منطقه دیگه رو روش فلش کن ...اگر لاک نشد هیچ مشکلی نداره ....
سفارش خاورمیانه خیلی خیلی کم شده بهتره بگم اصلا نیست
شما رام رو فلش کردین؟
لاک نشد؟
واسه شما برایه کدوم کشوره؟روی اون برچسبه نوشته شده بود واسه یه اپراتوریه خاصه؟
برای بعضی جعبه ها نوشته شده بود مسئله سیم کارتو ولی برای بعضی دیگه نه. بیشتر هم واسه کشورهای نروژ و سوئد و مقدونیه بود.
در ضمن ممنون از پاسخاتون

SNOW PATROL
07-03-2014, 21:31
شما رام رو فلش کردین؟
لاک نشد؟
واسه شما برایه کدوم کشوره؟روی اون برچسبه نوشته شده بود واسه یه اپراتوریه خاصه؟
برای بعضی جعبه ها نوشته شده بود مسئله سیم کارتو ولی برای بعضی دیگه نه. بیشتر هم واسه کشورهای نروژ و سوئد و مقدونیه بود.
در ضمن ممنون از پاسخاتون

بله برای من لاک نشد
بیلد btu بریتانیا هست
اینم عکسش که گرفتم

omid.pari
07-03-2014, 21:48
بله برای من لاک نشد
بیلد btu بریتانیا هست
اینم عکسش که گرفتم

داداش ممنون که زحمت کشیدی و عکس این برچسب رو گذاشتی.
منم یه همچین برچسبی رو روشون دیدم ، هر چند که بعضی ها نام کشورهای که نوشته شده بود فرق میکرد.
راستش من تو این مسئله گیج تر شدم . به نظرم بهترین راه اینه که از یه فروشنده معتبر بگیرم گوشی رو و بهش بگم جونه من سرم کلاه نزار ، 1800 دارم پول میدم.

SNOW PATROL
07-03-2014, 21:55
داداش ممنون که زحمت کشیدی و عکس این برچسب رو گذاشتی.
منم یه همچین برچسبی رو روشون دیدم ، هر چند که بعضی ها نام کشورهای که نوشته شده بود فرق میکرد.
راستش من تو این مسئله گیج تر شدم . به نظرم بهترین راه اینه که از یه فروشنده معتبر بگیرم گوشی رو و بهش بگم جونه من سرم کلاه نزار ، 1800 دارم پول میدم.

خواهش میکنم
دقیقا بهترین کار همینه فروشنده معتبر و حتما هم در فاکتور ذکر بشه انلاک فاکتوری ...
موفق باشی :n16:

Sherpa
13-03-2014, 14:53
سلام

برای این گوشی ویدیو پلیر خوب (که بیشترین فرمتها را پشتبانی کنه) چی پیشنهاد میکنید؟

باتشکر

clau
13-03-2014, 15:12
سلام

برای این گوشی ویدیو پلیر خوب (که بیشترین فرمتها را پشتبانی کنه) چی پیشنهاد میکنید؟

باتشکر

ویدیو پلیر خوب برای اندروید خیلی زیاده mx player-dice player

mahyarSAMSUNG
13-03-2014, 19:51
سلام .
بعضیها تازه خریدند و اطلاع ندارند .
خیلیها هم هنوز نخریدند و دارند تحقیق میکنند که ببینند خوبه یا نه .
بعضیها هم باوجودیکه مدتهاست گوشی رو دارند اما به این موضوع مهم توجه نکرده بودند .
میدونین تا چند سال بعد از اومدن HD2 به بازار , کسی نمیدونست که اگر ماشین حساب رو روشن کنین و گوشی رو افقی بگیرین , ماشین حساب گوشی تبدیل به یک ماشین حسابِ علمیِ حرفه ای میشه ؟
یک ماشین حساب دیگه هم توی گوشی هست که مسی ازش خبر نداره . بنده تازه یک ماه پیش به طور تصادفی توی فولدرهای سیستم آیکونش رو پیدا کردم . وقتی باز شد دیدم زمین تا آسمون با اون دو ماشین حساب فرق داره !!!
بنده حالا که پی بردم باتریش ثابت نیست بهش علاقمندتر شدم چون ویژگیِ ارزشمندی هست

خوب این دیگه به کنجکاور بودن شما مربوط میشه وگرنه این قضیه ماشین حساب رو من از امنیا اچ دی که داشتم فهمیدم . همه چی رو هم که نباید اینجا خوند ... حالا اگه نمیدونی اینم بدون که رم این گوشی بدون خارج کردن باتری در میاد . البته من اینو خودم حدود 3 هفته پیش فهمیدم . چون نوت1 که داشتم باتری اجازه خارج کردن رم رو نمیداد ولی الان این طوری هستش که در حالت روشن رم خارج میشه و رم جدیدی میتونی بزاری . البته قبل از خارج کردن unmount کن که آسیبی به رم وارد نشه :n07:

mehdi fire
15-03-2014, 02:13
سلاممممم,,,بچه ها این تن بمیره الله وکیلی این سوالو جواب بدین; مدل n9005 رو تا چند روز دیگه میخوام بگیرم حالا بیزحمت بگین به چه نکاتی باید توجه کنم مثلا شمارهIMEI شماره خاصی داشته باشه یا نه یا باتری اصلیش چه نوشته ای روش داشته باشه واینکه میگن سفارشه فلان کشورباشه که مشکل اپدیت نداشته باشه چجوریه قضیش. خدا وکیل یه جواب خوب بدید دمتون هم گرم

SNOW PATROL
15-03-2014, 09:33
سلاممممم,,,بچه ها این تن بمیره الله وکیلی این سوالو جواب بدین; مدل n9005 رو تا چند روز دیگه میخوام بگیرم حالا بیزحمت بگین به چه نکاتی باید توجه کنم مثلا شمارهIMEI شماره خاصی داشته باشه یا نه یا باتری اصلیش چه نوشته ای روش داشته باشه واینکه میگن سفارشه فلان کشورباشه که مشکل اپدیت نداشته باشه چجوریه قضیش. خدا وکیل یه جواب خوب بدید دمتون هم گرم

1.سریال چیز خاصی نداره فقط بعد از خرید به این سایت مراجعه کنید و سریال رو چک کنید
توجه کنید هر سه سریال نامبر گوشی بدنه و کارتن یکی باشد
ترجیحا سفارش خاومیانه خریداری کنید که کارتنش نوشته های عربی داره
اما اگر اروپایی بود باید چک کنید ناکس صفر باشه با این روش
گوشی خاموش کنید ولوم پایین +هوم+پاور رو بگیرید یک صفحه باز میشه
دوباره ولوم بالا رو بزنید... پایین رو نگاه کنید knox باید صفر باشه 0*0
برنامه های مثل super user یا region lock away نباید رو گوشی نصب شده باشه و ایکنش تو منو نباشه
برای چک کردن باتری اصل تنها یک راه هست از اونجا که چیپ nfc گوشی در باتری قرار داده شده ..شما یک کارت اتوبوس یا کارت سلف سرویس دانشگاه یا ...
کارت های که از این تکنولوژی پشتیبانی میکنند رو همراه خودتون ببرید از منوی تنظیمات nfc رو فعال کنید کارت رو به پشت گوشی نزدیک کنید باید گوشی واکنش نشون بده و عبارتی مثل نشناختن تگ ان اف سی و یا .... مشاهده کنید
شما حتما با فروشنده قرارداد کنید که گوشی رو به شرط انلاک فاکتوری میخرید و در فاکتور قید بشه انلاک فاکتوری

mehdi fire
15-03-2014, 15:56
mamnun snow patrol,mikhastam ye pack android khoub ham begiram ama tu net ke migardi 100 ta pack hast maloom nis kodum khoube mikhastam bebinam ue linki ya sitei chizi age hast morafei konin bizahmat packe age bazihaye hd ro dashte bashe khoub mishe..

omid.pari
15-03-2014, 19:01
منم دلم رو به دریا زدم و بعده 7 سال داشتن گوشی w810 ، و بعده از 2 سال تصمیم گیری برای خرید گوشی ، سفارش امارات 9005 رو به یه سایت اینترنتی دادم.حالا ببینیم کی به دستمون میرسه و چی میشه.

SNOW PATROL
16-03-2014, 01:47
mamnun snow patrol,mikhastam ye pack android khoub ham begiram ama tu net ke migardi 100 ta pack hast maloom nis kodum khoube mikhastam bebinam ue linki ya sitei chizi age hast morafei konin bizahmat packe age bazihaye hd ro dashte bashe khoub mishe..

دوست عزیز بر اساس قوانین انجمن شما باید فارسی تایپ کنید ..به شخصه هیچ بسته ای رو تاحالا نخریدم و نمیتونم کمکتون کنم

tapatalk
...............
viva la vida

omid.pari
20-03-2014, 22:19
سلام دوستان
اول از همه عید رو تبریک میگم و انشالله سال خوب و موفقی داشته باشین.
بالاخره امروز گوشی با یه مکافاتی رسید به دستم. انواع و اقسام آزمایشها رو انجام دادم و همه جوره نشون داد سفارش امارت. چند تا سوال داشتم ، لطفا جواب بدین.
کابل شارژ تبدیل میخواد ؟ یعنی باید برم از بیرون بخرم؟ قیمتش چنده؟
و اینکه شارژ گوشی خیلی زود تموم شد و مجبور شدم با یو اس بی بزنم لپ تاپ ، این اولش این طوریه یا کلا باطری زود تموم میشه؟
سیم کارت من میکرو نبود بردم بیرون پانچش کردن؟ این که مشکلی بوجود نمیاره.(یعنی منظورم اینه که سیم کارت خودش از اصل میکرو نبود) آخه شارژم 30 درصد بود وقتی سیم کارتو وارد کردم شد 1 درصد

SNOW PATROL
20-03-2014, 22:33
سلام دوستان
اول از همه عید رو تبریک میگم و انشالله سال خوب و موفقی داشته باشین.
بالاخره امروز گوشی با یه مکافاتی رسید به دستم. انواع و اقسام آزمایشها رو انجام دادم و همه جوره نشون داد سفارش امارت. چند تا سوال داشتم ، لطفا جواب بدین.
کابل شارژ تبدیل میخواد ؟ یعنی باید برم از بیرون بخرم؟ قیمتش چنده؟
و اینکه شارژ گوشی خیلی زود تموم شد و مجبور شدم با یو اس بی بزنم لپ تاپ ، این اولش این طوریه یا کلا باطری زود تموم میشه؟
سیم کارت من میکرو نبود بردم بیرون پانچش کردن؟ این که مشکلی بوجود نمیاره.(یعنی منظورم اینه که سیم کارت خودش از اصل میکرو نبود) آخه شارژم 30 درصد بود وقتی سیم کارتو وارد کردم شد 1 درصد

سلام هم عید مبارک هم گوشی بله تبدیل میخواد قیمتش هم نباید بیشتر از 5 تومن باشه
یک بار که کامل شارژ شد و خالی شد از قسمت باتری اینفو در تنظیمات یک عکس قرار بدین تا مشکل مشخص بشه ....در حالت عادی 6-7 ساعت باید در حالت استفاده مداوم جواب بده
سیم کارت رو هم باید کات کنید و مشکلی نیست ..یعنی به محض اینکه سیم کارت رو قرار دادین از 30 درصد رسید به یک درصد؟

behnamax
22-03-2014, 12:26
سلام و تبریک عید...
منم که 4 روزی میشه خریدم تنها مشکلی که دارم اینه که خیلی زود شارژ تموم میکنه... یعنی عادی نیست برام. البته به همین زودیا میخوام تست باتری پخش فیلم بذارم ببینم از 100 تا 0 رو چند ساعت فیلم پخش میکنه.
مدل 9000 رو با 32 گیگ 1.610.000 خریدم. دوستان اگه تجربه ای دارن در میون بذارن.
گوشی s4 داداشم هم که خیلی زود طارژ تموم میکرد، رو بردش تعمیر گفته بودن از بردش یه جایی اضافه شارژش رو میخوره که بعد از تعمیرش حل شد.

SNOW PATROL
22-03-2014, 12:38
اپدیت 4.4 خیلی شارژش بهتر میشه ...ولی کلا نسبت به اس 2 قبلیم خیلی بهتر نگه میداره ...نور صفحه رو کم کنید .چک کنید سنسور های که لازم ندارید خاموش باشه ..مثل ان اف سی .جی پی اس و ....حدالامکان باتری های ساخت چین رو نگیرید .

tapatalk

behnamax
22-03-2014, 12:54
اپدیت 4.4 خیلی شارژش بهتر میشه ...ولی کلا نسبت به اس 2 قبلیم خیلی بهتر نگه میداره ...نور صفحه رو کم کنید .چک کنید سنسور های که لازم ندارید خاموش باشه ..مثل ان اف سی .جی پی اس و ....حدالامکان باتری های ساخت چین رو نگیرید .

tapatalk

ممنون از راهنماییتوون. و طرز آپدیتش؟

SNOW PATROL
22-03-2014, 13:18
ممنون از راهنماییتوون. و طرز آپدیتش؟

اگر به وایرلس دسترسی دارید با خود گوشی در منوی تنظیمات اپدیت کنید ...و گرنه باید فلش کنید اموزشش در اینترنت هست سرچ کنید ....

tapatalk

behnamax
22-03-2014, 13:20
اگر به وایرلس دسترسی دارید با خود گوشی در منوی تنظیمات اپدیت کنید ...و گرنه باید فلش کنید اموزشش در اینترنت هست سرچ کنید ....

tapatalk

:n26: ممنون...

omid.pari
23-03-2014, 12:28
راستش باطریه من تو استفاده معمولی 1 روزه شارژ تموم میکنه . نورش رو هم تو حداقل گذاشتم. مصرف زیاد باطری فکر کنم به خاطره صفحه نمایششه. به هر حال اگه کسی میخواد گوشیش باطریه بهتری داشته باشه میتونه به G2 ال جی هم فکر کنه. تا گوشی به دستم نرسیده بود هی وسواس داشتم نوت 3 یا G2 . ولی الان بعده 3 روز گوشی واسم عادی شده و اگه کسی کارایه خیلی خاص نمیخواد باهاش بکنه به نظرم نوت 3 و G2 هیچ فرقی با هم ندارن. شایدم جی 2 به خاطره باطریه بهتر بیشتر بدرد آدم بخوره.

SNOW PATROL
23-03-2014, 17:15
راستش باطریه من تو استفاده معمولی 1 روزه شارژ تموم میکنه . نورش رو هم تو حداقل گذاشتم. مصرف زیاد باطری فکر کنم به خاطره صفحه نمایششه. به هر حال اگه کسی میخواد گوشیش باطریه بهتری داشته باشه میتونه به G2 ال جی هم فکر کنه. تا گوشی به دستم نرسیده بود هی وسواس داشتم نوت 3 یا G2 . ولی الان بعده 3 روز گوشی واسم عادی شده و اگه کسی کارایه خیلی خاص نمیخواد باهاش بکنه به نظرم نوت 3 و G2 هیچ فرقی با هم ندارن. شایدم جی 2 به خاطره باطریه بهتر بیشتر بدرد آدم بخوره.

سلام باتری جی تو فقط نیم ساعت بیشتر جواب میده...
باتری نوت 3 3200 میلی امپر هست جی تو 3000

omid.pari
23-03-2014, 17:48
صفحه نمایش نوت 3 ، 5.7 اینچه ولی جی 2 ، 5.2
تازه دوستان هم دارن میگن بین 1.5 تا 2 روز رو جواب میده .

years
23-03-2014, 18:14
نمونه کیفیت فیلم برداری این گوشی را میخوام N9005 بهتر فیلم میگیره یا N9000 ?

SNOW PATROL
23-03-2014, 19:43
نمونه کیفیت فیلم برداری این گوشی را میخوام N9005 بهتر فیلم میگیره یا N9000 ?

کیفیت دوربین خیلی تفاوتی نداره ..اما n9005 قابلیت فیلم برداری 4k داره که n900 نداره
در یوتوب سرچ کنید مقایسه هاشون وجود داره

masood13645
23-03-2014, 21:22
سلام دوستان من هر چی گشتم چیزی در مورد مصرف زیاد باتری توی مدل ان ۹۰۰ پیدا نکردم.
چون من گوشیم شب که میزارم کنار صبح بر میدارم میبینم ۱۰تا ۱۵ در صد باتری مصرف شده یعنی با این اوصاف یک و نیم روز تا دو روز بدون هیچگونه استفاده باتریش تموم میشه.
آخه من هر کار کردم و با هر نرم افزاری امتحان کردم نتونستم بفهمم مشکل از کدوم نرم افزار یا از چه جای دیگه ای هست.
در ضمن رام من mk 2 هست و میدونم که مصرف توی این رام بالا هست اما فکر نکنم اینقد باید بالا باشه.
دوستان من جز این مشکل هیچ مشکل دیگه ای با هیچ کجای گوشی ندارم.ودر ضمن باتری هم ساخت ویتنام و اصل هست.
دوستان لطف کنن کمک کنند و یک روش خوب توصیه کنند تا بفهمم مشکل از کجاست..

behnamax
24-03-2014, 11:07
سلام دوستان من هر چی گشتم چیزی در مورد مصرف زیاد باتری توی مدل ان ۹۰۰ پیدا نکردم.
چون من گوشیم شب که میزارم کنار صبح بر میدارم میبینم ۱۰تا ۱۵ در صد باتری مصرف شده یعنی با این اوصاف یک و نیم روز تا دو روز بدون هیچگونه استفاده باتریش تموم میشه.
آخه من هر کار کردم و با هر نرم افزاری امتحان کردم نتونستم بفهمم مشکل از کدوم نرم افزار یا از چه جای دیگه ای هست.
در ضمن رام من mk 2 هست و میدونم که مصرف توی این رام بالا هست اما فکر نکنم اینقد باید بالا باشه.
دوستان من جز این مشکل هیچ مشکل دیگه ای با هیچ کجای گوشی ندارم.ودر ضمن باتری هم ساخت ویتنام و اصل هست.

منم دقیقاً همین مشکل رو دارم. ولی میخوام به همین زودیا باتریم رو 100 بکنم و بعدش یکسره فیلم HD پخش کنم و با استاندارد هایی که توو اینترنت در مورد زمان باتریش هست مقایسه کنم و نتایج رو ببینم. شما هم اینکارو بکنی همه چی دستت میاد.

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-03-2014, 14:03

سلام
بنده HTC-HD2 خریدم 4 سال پیش
از همون روزهای اول باتریش خودبه خود خالی میشد .
حتی وقتی روی حالت هواپیما بود ( قطع کاملِ آنتن ) و همه ی برنامه ها و بلوتوث و وای فای هم خاموش بود باز هم باتری ظرف پنج شش ساعت خالی میشه .
بالاخره معلوم شد دکمه اش مشکل داره و یک اتصالی دائمی تو مدارهاش وجود داره که برق باتری رو میکشه .
چون گارانتی داشت تعویضش کردند .
یکی از تکنسینها میگفت دستِ خیس بلایِ جانِ این گوشیها هست .
کافیه یک قطره ی کوچیک آب بره زیر دکمه و برسه به یکی از مدارها تا خرابش کنه .
برای همینه که الان گوشیهای ضد آب داره زیاد میشه
توی تلوزیون نشون داد یکی از انواع این گوشیها با ماده ای که آب ازش گریزان هست با فناوریِ نانو تمام قطعات و مدارهای گوشی پوشیده شده و حتی زیر آب هم روشن میشه و مشکلی براش پیش نمیاد .

masood13645
24-03-2014, 20:01
سلام
بنده HTC-HD2 خریدم 4 سال پیش
از همون روزهای اول باتریش خودبه خود خالی میشد .
حتی وقتی روی حالت هواپیما بود ( قطع کاملِ آنتن ) و همه ی برنامه ها و بلوتوث و وای فای هم خاموش بود باز هم باتری ظرف پنج شش ساعت خالی میشه .
بالاخره معلوم شد دکمه اش مشکل داره و یک اتصالی دائمی تو مدارهاش وجود داره که برق باتری رو میکشه .
چون گارانتی داشت تعویضش کردند .
یکی از تکنسینها میگفت دستِ خیس بلایِ جانِ این گوشیها هست .
کافیه یک قطره ی کوچیک آب بره زیر دکمه و برسه به یکی از مدارها تا خرابش کنه .
برای همینه که الان گوشیهای ضد آب داره زیاد میشه
توی تلوزیون نشون داد یکی از انواع این گوشیها با ماده ای که آب ازش گریزان هست با فناوریِ نانو تمام قطعات و مدارهای گوشی پوشیده شده و حتی زیر آب هم روشن میشه و مشکلی براش پیش نمیاد .
سلام .
ولی من تقریبا دو هفته هست که این گوشی رو گرفتم و نه با دست خیس کار کردم و نه به آب رسیده تا الان.
من بایک نرم افزار که نشون میده گوشی آیا میره توی حالت استند بای یانه امتحان کردم و با کمال تعجب بعد از این که گوشی بعد از چند مدت خاموش هست میرم سراغ این نرم افزار میبینم که گوشی بیشترین حالتی که سی پی یو داشته کار میکرده در حالت ۲۵۰ mh بوده و حالت deepsleep یا همون استندبای رو خاموش نشون میده.
و این یعنی در تمام مدتی که گوشی صفحه اش خاموشه در واقع روی حالت کمترین مقدار سی پی یو داره فعالیت میکنه و این یعنی یک نرم افزار داره از گوشی کار میکشه و متاسفانه من در تشخیص همین نرم افزار یا هر چیز دیگه ای که هست عاجزم.
دوستان هر کدومتون راه حلی واسه این کار بلده بهم بگه که من دارم کم کم ناراحت میشم از دست این گوشی.

masood13645
24-03-2014, 20:06
اگه به نتیجه رسیدی مارو هم خبر کن شاید واسه ما هم جواب بده.
البته من که بی صبرانه منتظراین کیت کت هستم تا بلکه بیاد و نگذاره این ابر گوشی با این همه سرعت و امکانات
و با این باتری با چنین مشکلی دست و پنجه نرم کنه.

SNOW PATROL
24-03-2014, 20:07
سلام .
ولی من تقریبا دو هفته هست که این گوشی رو گرفتم و نه با دست خیس کار کردم و نه به آب رسیده تا الان.
من بایک نرم افزار که نشون میده گوشی آیا میره توی حالت استند بای یانه امتحان کردم و با کمال تعجب بعد از این که گوشی بعد از چند مدت خاموش هست میرم سراغ این نرم افزار میبینم که گوشی بیشترین حالتی که سی پی یو داشته کار میکرده در حالت ۲۵۰ mh بوده و حالت deepsleep یا همون استندبای رو خاموش نشون میده.
و این یعنی در تمام مدتی که گوشی صفحه اش خاموشه در واقع روی حالت کمترین مقدار سی پی یو داره فعالیت میکنه و این یعنی یک نرم افزار داره از گوشی کار میکشه و متاسفانه من در تشخیص همین نرم افزار یا هر چیز دیگه ای که هست عاجزم.
دوستان هر کدومتون راه حلی واسه این کار بلده بهم بگه که من دارم کم کم ناراحت میشم از دست این گوشی.

دوست من رام جدید نصب کنید ببینید مشکل پا برجاست یا نه
4.4.2 خیلی در باتری بهتر عمل میکنه

البته من که بی صبرانه منتظراین کیت کت هستم تا بلکه بیاد و نگذاره این ابر گوشی با این همه سرعت و امکانات

کیت کت که خیلی وقته اومده ....

masood13645
24-03-2014, 20:07
منم دقیقاً همین مشکل رو دارم. ولی میخوام به همین زودیا باتریم رو 100 بکنم و بعدش یکسره فیلم HD پخش کنم و با استاندارد هایی که توو اینترنت در مورد زمان باتریش هست مقایسه کنم و نتایج رو ببینم. شما هم اینکارو بکنی همه چی دستت میاد.

masood13645
24-03-2014, 20:10
دوست من رام جدید نصب کنید ببینید مشکل پا برجاست یا نه
4.4.2 خیلی در باتری بهتر عمل میکنه

کیت کت که خیلی وقته اومده ....
داداش جون من میخام رسمیش بیاد و دوست ندارم رام بندازم روی گوشی.
من که واقعا تعجب میکنم چون از گوشی استفاده کنم یک روز و استفاده هم نکنم یک و نیم روز هم دووم نمیاره.

omid.pari
24-03-2014, 22:17
داداش جون من میخام رسمیش بیاد و دوست ندارم رام بندازم روی گوشی.
من که واقعا تعجب میکنم چون از گوشی استفاده کنم یک روز و استفاده هم نکنم یک و نیم روز هم دووم نمیاره.
داداش قدرت باطریش همینه دیگه. منم N9005 رو 6 روزه خریدم و تو استفاده معمولی (مقداری اینترنت وایرلس و ...) یه روز دووم میاره و وقتی هم تو وضعیت باطری نگاه میکنی میبینی بیشتر مصرف باطری به خاطره مصرف زیاد صفحه نمایششه . (نورش رو تو حداقل بذار) .
ولی اگه مثلا باهاش زیاد کار نکنم شاید تا سه روز هم دووم بیاره. ولی خوب 1800 دادیم گوشی که باهاش کار بکنیم دیگه. نمیدونم شاید باید روی G2 بیشتر فکر میکردیم چون هم باطریش خیلی بهتره و هم اندازش مناسبتره و مثل این نیست که خسته کننده باشه.

SNOW PATROL
24-03-2014, 22:36
داداش قدرت باطریش همینه دیگه. منم N9005 رو 6 روزه خریدم و تو استفاده معمولی (مقداری اینترنت وایرلس و ...) یه روز دووم میاره و وقتی هم تو وضعیت باطری نگاه میکنی میبینی بیشتر مصرف باطری به خاطره مصرف زیاد صفحه نمایششه . (نورش رو تو حداقل بذار) .
ولی اگه مثلا باهاش زیاد کار نکنم شاید تا سه روز هم دووم بیاره. ولی خوب 1800 دادیم گوشی که باهاش کار بکنیم دیگه. نمیدونم شاید باید روی G2 بیشتر فکر میکردیم چون هم باطریش خیلی بهتره و هم اندازش مناسبتره و مثل این نیست که خسته کننده باشه.

خب شما میتونستی 1600 پول گوشی بدی که مموری نمیخوره :دی
باز هم میگم باتری جی تو فقط نیم ساعت بیشتر به شما اسکرین میده و متاسفانه به شما اطلاعات غلط داده اند .. اون دوستمون هم کلا اون بیلدشون مشکل باتری داره و در اپدیت کیت کت حل میشه من که در بیلد بریتانیا مشکلی ندارم

دیگه شما باید قبل از خرید بررسی تون رو میکردین و اینکه مدام در این تاپیک بگین گوشی تون خسته کنندست و .....فایده نداره..به نظرم فوقش با صد تومن ضرر هم شده گوشیتون رو رد کنید بره

tapatalk

omid.pari
24-03-2014, 23:52
حالا یه نفر بود یا چند نفر بود میگفتیم حق با شماست ، بیلدش مشکل دلره یا ... . این مشکل باطری رو خیلیا دارن و واقعا رو اعصابه. حالا ما گول تبلیغات سامسونگ رو خوردیم و نمیدونم این سنسور رو داره و یا اون سنسور رو داره و حالا جالبه که بگم همشو غیر فعال کردم که باطریش کمتر مصرف بشه. حالا ما که این اشتباهو کردیم حداقل اینجا اطلاع رسانی کنیم که بقیه با چشم بازتر انتخاب کنن . البته نمیدونم شاید اگه جی 2 رو انتخاب میکردیم شاید مشکلات دیگه ای وجود داشت و ما باز هم میگفتیم کاش نوت 3 میخریدیم. به هر حال هیچ موبایلی کامل نیست و بایستی بر اساس اولویت ها انتخاب و خرید کرد.

3274
25-03-2014, 09:06
اگه جسارت نباشه، صرفا بعنوان یک ایرانی میهن پرست ... عجب! :n13:
بیلد
جی تو
اسکرین
...
...

انگار نه انگار ... :n15:

masood13645
25-03-2014, 21:35
آقا کسی هیچ اطلاعی از kit kat نداره.رسمیش واسه ایران و یا خاورمیانه کی میاد؟

masood13645
25-03-2014, 21:38
راستی من یه مدت هست گوشیم هر چند دقیقه صدایی مثل اینکه پیام میاد میده اما نگاه میکنم هیچ خبری نیست و نمیدونم این صدا مال چیه و چرا.؟کسی چیزی میدونه؟

SNOW PATROL
25-03-2014, 22:17
آقا کسی هیچ اطلاعی از kit kat نداره.رسمیش واسه ایران و یا خاورمیانه کی میاد؟

راستی من یه مدت هست گوشیم هر چند دقیقه صدایی مثل اینکه پیام میاد میده اما نگاه میکنم هیچ خبری نیست و نمیدونم این صدا مال چیه و چرا.؟کسی چیزی میدونه؟

کیت کت برای ایران اگر منو فارسی منظورتونه فعلا هیچ خبری نیست چه برای 900 و چه برای 9005

مشکل بعدی تون هم از نرم افزار های پیام رسان مثل وایبر whatsapp و ... استفاده نمیکنید ؟
چراغ چشمک زن هم روشن میشه ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-03-2014, 00:23
سلام .
سلام .
آیا این گوشی نرم افزاری داره که درصدِ cpu رو نشون بده ؟ ( cpu meter ) .

آیا برنامه ای داره که مقدار آمپر یا مقدار واتِ مصرفی توسط گوشی رو نشون بده ؟
با دانستن این دو میشه فهمید وقتی به تمام سیستمها قطع و خاموش هست و همه ی برنامه ها هم خاموشه چقدر انرژی داره مصرف میشه و چند درصد cpu داره کار میکنه .
اگر علتِ خالی شدن باتری با این شدت از یک برنامه باشه پس حتماً درصد زیادی از cpu رو اشغال میکنه
اگر از اتصالی در مدار باشه , cpu خيلي كم فعال هست اما واتِ مصرفی باتری یا آمپر مصرفی بالا هست .
اگر task manager هم داره میشه فهمید چه برنامه هائی مخفیانه در حال فعالیت هستند و خاموش کرد اونها رو .

Sherpa
27-03-2014, 14:27
سلام

شخصا مشکلی با باتری این گوشی ندارم و گمون میکنم که برای چنین صفحه بزرگی کاملا مناسبه!
برای دوستانی که مشکل مصرف زیاد باتری دارند ممکنه دلایل مختلفی وجود داشته باشه مثل این دو نمونه:

1- باتری اصلی و مرغوب نباشه
در اینصورت باتری کیفیت مناسبی نداره و زود تخلیه میشه، ببینید باتری شما ساخت کجاست؟ با یه نمونه اصلی اونو کاملا مقایسه کنید!

2- اپلیکیشن های مختلف در حال اجرا و مصرف انرژی باتری هستند
همانطور که دوستان اشاره کردند ممکنه اپلیکیشن های مختلفی در حال اجرا و مصرف انرژی باتری باشند. یرای این دوستان نرم افزار های مختلفی برای مدیریت باتری وجود داره که میتونند امتحان کنند بلکه فرجی شد.

اپلیکیشن مدیریت باتری قدرتمند اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه مدیریت شارژ باتری اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اپلیکیشن کاهش مصرف باتری اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه بهینه ساز اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

( دوستان عزیز این یه تاپیک اختصاصی درمورد گوشی سامسونگ گالکسی3 است . لطفا اجازه بدید تاپیک روی روال عادی خودش پیش بره. برای بحث های متفرقه، فارسی را پاس بداریم و ... از تاپیک های مناسب تری استفاده کنید. باتشکر از همکاری شما)

موفق باشید

omid.pari
27-03-2014, 22:25
برای من که باطری ساخت کره است . خود گوشیم هم ساخت کره است. و همچنین برنامه کاهش مصرف باطری رو هم نصب کردم.
این گوشی رو اگه باهاش کار کنم (به طور معمولی و متوسط) یه روز بیشتر جواب نمیده باطریش. اگه باهاش بازی اچ دی کنید یا فیلم ببینید اونوقته که باطری تا 2 ساعت تموم میشه و کلا تا وقتی که صفحه نمایشش روشنه همین طور درصده باطریه که کم میشه . ولی اگه کم ازش استفاده کنم تا 2 روزم شارژ نگه میداره . ولی در کل باطریش اصلا راضی کننده نیست ، آدم میتونه با اندازش کنار بیاد ولی این باطریش حرص آدم رو در میاره. حداقل امیدوارم تو آپدیت که براش میاد به باطریش اهمیت بدن.
دوستانی که میخوان این گوشیو بخرن به نظرم یکم دیگه صبر کنن گالکسی اس 5 بیاد یا به جی2 ، 32 گیگ فکر کنن.
ولی اینم بگم که تا به حال به هیچ بازی اچ دی نه نگفته و کلا از نظر قدرت سخت افزاری و نرم افزاری تا حالا که من استفاده کردم هیچ کم و کاستی نداشته و با قدرت عمل کرده (من مدل N9005 رو دارم) .

M@hdi-B
28-03-2014, 07:04
دوست عزیز شما مشکلت خیلی حاده هر چقدر هم فشار بیاری به گوشی باطریش عمرا دو ساعته تموم نمیشه یا باطریتون تقلبیه یا یه برنامه داره از باطری استفاده می کنه که احتمالش کمه .. توصیه می کنم حتما به کیت کت ارتقا بدید چون از مصرف باطریش خیلی تعریف شنیدم.

تو حالت پخش فیلم خودم تست کردم که هر10 دقیقه 2 درصد کم می کنه که با یه حساب سر انگشتی میشه چیزی حدود 8 ساعت و نیم من نمی دونم شما چطوری میگی دو ساعت:n04: .. اسکرین شات هم گرفتم برات که ببینی .. ساعت 7:41 ویدئو رو پلی کردم 49 درصد بود ساعت 7:51 شد 47 درصد.

Hidden-Hunter
28-03-2014, 08:01
سلام دوستان

د رمورد این گوشی خواستم بپرسم که ، الان قیمتش چنده بدون گارانتی ، و اینکه صفحش زیاد بزرگ نیست؟ و اذیت نمیکنه؟

در مورد مصرف باطری ، این گوشی مصرف باطریش د رحالت اهنگ گوش کردن و فیلم تماشا کردن و چت و اینترنت ، خوب دوام میاره؟

کدوم مدل خریداری بشه بهتره ؟

خودم الان اس 3دارم ولی حسابی کلافم کرده ، هم صفحه اش انگار کوچک بنظر میرسه یا دستای من بزرگتر شدن :دی و اینکه کمبود رم در اس 3 کلافم کرده .

این تایپیک هم ببینید برای کم کردن مصرف در نوت 3 :

omid.pari
28-03-2014, 10:35
دوست عزیز شما مشکلت خیلی حاده هر چقدر هم فشار بیاری به گوشی باطریش عمرا دو ساعته تموم نمیشه یا باطریتون تقلبیه یا یه برنامه داره از باطری استفاده می کنه که احتمالش کمه .. توصیه می کنم حتما به کیت کت ارتقا بدید چون از مصرف باطریش خیلی تعریف شنیدم.

تو حالت پخش فیلم خودم تست کردم که هر10 دقیقه 2 درصد کم می کنه که با یه حساب سر انگشتی میشه چیزی حدود 8 ساعت و نیم من نمی دونم شما چطوری میگی دو ساعت:n04: .. اسکرین شات هم گرفتم برات که ببینی .. ساعت 7:41 ویدئو رو پلی کردم 49 درصد بود ساعت 7:51 شد 47 درصد.

من منظورم بازیه اچ دی بود ، اون پخش فیلم اشتباها با اون بازی ادغام شد و اون شبهه رو واسه شما بوجود آورد .
امروز یه فیلم اچ دی 720p رو باهاش امتحان میکنم ببینم چه جوریاس. در ضمن فکر نکنم اون معیار خوبی باشه که اون جوری جدول تناسب درست کنی که 10 دقیقه ، 2 درصد و 100 درصد چند دقیقه. حالا من یه فیلمه رو کامل میشینم باهاش ببینم چه جوریاس.

M@hdi-B
28-03-2014, 10:43
من منظورم بازیه اچ دی بود ، اون پخش فیلم اشتباها با اون بازی ادغام شد و اون شبهه رو واسه شما بوجود آورد .
امروز یه فیلم اچ دی 720p رو باهاش امتحان میکنم ببینم چه جوریاس. در ضمن فکر نکنم اون معیار خوبی باشه که اون جوری جدول تناسب درست کنی که 10 دقیقه ، 2 درصد و 100 درصد چند دقیقه. حالا من یه فیلمه رو کامل میشینم باهاش ببینم چه جوریاس.

چرا معیار خوبی نیست؟ نکنه هر چی فیلم بره جلو مصرف باطری بیشتر میشه؟ دقیقا تا درصد آخر همینطوری پیش میره ...دیگه 8 ساعت و نیم نتونه پخش کنه 7 ساعت رو مطمئنم پخش می کنه

خب تو بازی اچ دی بایدم مصرف بره بالا .. سی پی یو و جی پی یو و رم و صفحه نمایش و اسپیکر و.... همه درگیرن

در کل باطریش نسبت به بقیه های اندهای بازار قابل قبوله و ضعفی توش مشاهده نمیشه .. شما جی تو هم بخری تو بازی اچ دی باطری رو زود تموم می کنه.

خواستی بازی اچ دی مد نظرتو بگو برات تست کنم با حداکثر برایتنس

Sherpa
28-03-2014, 10:54
برای من که باطری ساخت کره است . خود گوشیم هم ساخت کره است. و همچنین برنامه کاهش مصرف باطری رو هم نصب کردم.
این گوشی رو اگه باهاش کار کنم (به طور معمولی و متوسط) یه روز بیشتر جواب نمیده باطریش. اگه باهاش بازی اچ دی کنید یا فیلم ببینید اونوقته که باطری تا 2 ساعت تموم میشه و کلا تا وقتی که صفحه نمایشش روشنه همین طور درصده باطریه که کم میشه . ولی اگه کم ازش استفاده کنم تا 2 روزم شارژ نگه میداره . ولی در کل باطریش اصلا راضی کننده نیست ، آدم میتونه با اندازش کنار بیاد ولی این باطریش حرص آدم رو در میاره. حداقل امیدوارم تو آپدیت که براش میاد به باطریش اهمیت بدن.
دوستانی که میخوان این گوشیو بخرن به نظرم یکم دیگه صبر کنن گالکسی اس 5 بیاد یا به جی2 ، 32 گیگ فکر کنن.
ولی اینم بگم که تا به حال به هیچ بازی اچ دی نه نگفته و کلا از نظر قدرت سخت افزاری و نرم افزاری تا حالا که من استفاده کردم هیچ کم و کاستی نداشته و با قدرت عمل کرده (من مدل N9005 رو دارم) .

سلام

دوست عزیز ظاهرا گوشی و باتری شما بهترین نوع ممکنه است.
بازهم بهتره باتری را با یه نمونه اصلی بدقت مقایسه کنی و مطمئن بشی که واقعا اوریجیناله و موردی نداره.
گوشی منهم همین مشخصات گوشی شما را داره (صفحه 56 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست 552 همین تاپیک را ببینید ).

این هم تجربیات شخصی من با این گوشی:
- با پخش فیلم معمولی بمدت دو ساعت مشکل خاصی ندیدم .
- بازی اچ دی ندارم و نمیتونم نظری بدم سایر دوستان در اینمورد صحبت میکنند.
- اما از جی پی اس (سخت افزاری) دستگاه که یکی از پر مصرف ترین بخشهای هر گوشی است باضافه اپلیکیشن سایجیک بمدت تقریبی 9 ساعت استفاده کردم و هنوز 20 درصد از شارژ بافی مونده بود واین از نظر من مناسب است.

موفق باشید

SNOW PATROL
28-03-2014, 12:11
سلام دوستان

د رمورد این گوشی خواستم بپرسم که ، الان قیمتش چنده بدون گارانتی ، و اینکه صفحش زیاد بزرگ نیست؟ و اذیت نمیکنه؟

در مورد مصرف باطری ، این گوشی مصرف باطریش د رحالت اهنگ گوش کردن و فیلم تماشا کردن و چت و اینترنت ، خوب دوام میاره؟

خودم الان اس 3دارم ولی حسابی کلافم کرده ، هم صفحه اش انگار کوچک بنظر میرسه یا دستای من بزرگتر شدن :دی و اینکه کمبود رم در اس 3 کلافم کرده .

سلام والا قیمت جدیدیش رو نمیدونم فکر کنم مدل n900 باید حدود 1700 باشه مدل n9005 هم 1800
صفحه بزرگ و کوچیک بستگی به شما داره اما من که با صفحه ش مشکل ندارم و اتفاقا یکی از دلایل خریدم همین بود
مصرف باتری کاملا عادی رو به خوب هست و من که اصلا مشکلی ندارم ...
اگر کاستوم رام و ساپورت برات خیلی مهمه من بشخصه n9005 رو پیشنهاد میکنم ولی در کل فرق چندانی نداره بجز اینکه مدل 9005 قابلیت فیلم برداری 4k هم داره
اگر 9005 رو خواستید بخرید حتما توجه کنید که انلاک فاکتوری باشه و روت نشده باشه

M@hdi-B
28-03-2014, 12:33
اینم اضافه کنم که 4k فقط 5 دقیقه می گیره که عملا کارایی نداره

مدل 900 تو مصرف باطری خیلی بهتر عمل می کنه چون تو کارهای روزمره رو 4 تا هسته ضعیف کار می کنه و تو کارهای سنگین و بازیهای اچ دی سوئیچ میشه رو 4 تا هسته قویتر

جی پی یوی Mali-T628 MP6 مدل 900 خیلی بهتر از آدرنو 330 مدل 9005 تو اجرای بازیها و نشون دادن جزییات و تکسچرها عمل می کنه .. اگه گیمر هستید حتما ان900 بخرید .. یه سر به این تاپیک بزنید متوجه منظورم می شید

کاستوم رام هم به اندازه کافی داره نگران نباش

SNOW PATROL
28-03-2014, 12:38
اینم اضافه کنم که 4k فقط 5 دقیقه می گیره که عملا کارایی نداره

مدل 900 تو مصرف باطری خیلی بهتر عمل می کنه چون تو کارهای روزمره رو 4 تا هسته ضعیف کار می کنه و تو کارهای سنگین و بازیهای اچ دی سوئیچ میشه رو 4 تا هسته قویتر

جی پی یوی Mali-T628 MP6 مدل 900 خیلی بهتر از آدرنو 330 مدل 9005 تو اجرای بازیها و نشون دادن جزییات و تکسچرها عمل می کنه .. اگه گیمر هستید حتما ان900 بخرید .. یه سر به این تاپیک بزنید متوجه منظورم می شید

کاستوم رام هم به اندازه کافی داره نگران نباش

بله گرافیک 900 قوی تر اما سی پی یو 9005 قوی تر هست
اما باور کنید خیلی کم تفاوت وجود داره ..من با هر دو کار کردم ...
اون فیلم برداری 5دقیقه هم میشه بیشترش کرد ..
یک کلام هر کدوم رو که گرفتید قطعا بهترین گوشی بازار رو خریدین و برد کردین ...

tapatalk

Sherpa
28-03-2014, 13:24
سلام دوستان

سلام

دستت درد نکنه اطلاعات مفیدی برای کم کردن مصرف توی اون صفحه هست، میشه نتیجه گرفت مصرف زیاد باطری این گوشی جا ها دیگری هم مطرح شده و البته راهکار هایی هم پیشنهاد شده.

دو موردش بنظرم جالب اومد:
7 - اشاره میکنه که GPS پر مصرف ترینه بخشه و اگر نیاز ندارید اونو خاموش کنید (همیطور سایر اپلیکیشن ها غیر ضروری را غیر فعال کنید).
11- میگه قدرت سیگنال دریافتی شما خیلی مهمه ( منظور اینه که هرچه سیگنال دریافتی از طرف فرستنده ضعیف تر باشه مصرف باطری شما بالاتر میره. اینو اکثر دوستان به اینصورت بیان میکنند، جایی که گوشی درست آنتن نمیده مرتب درحال سرچ برای پیدا کردن یه فرستنده مناسبه و باتری زود تخلیه میشه) و پیشنهاد میکنه که اگر از طریق وای فای به اینترنت دسترسی دارید ، 3G/HSPA را خاموش (ویا ترجیحا از GSM/2G استفاده کنید).

با تشکر

omid.pari
28-03-2014, 18:18
کسی میدونه چه جوری یشه باطری اصله یا تقلبی؟؟؟
باطری من که روش نوشته شده Made in korea
ولی خوب یه امتحانم بکنیم .

SNOW PATROL
28-03-2014, 18:48
کسی میدونه چه جوری یشه باطری اصله یا تقلبی؟؟؟
باطری من که روش نوشته شده Made in korea
ولی خوب یه امتحانم بکنیم .

باید nfc رو چک کنید
در این پست در موردش توضیح دادم
#687 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

omid.pari
28-03-2014, 20:41
باید nfc رو چک کنید

آقا ممنون واسم کار کرد و نوشت this tag not suported . پس باطریم هم که اصله. پس نتیجه میگیریم که زیاد از باطریش نباید انتظار داشت. همینه که هست.

nesvapc
29-03-2014, 15:58
سلام دوستان عید شما مبارگ
قبل ازعید یک نت سه خریدم که خیلی راضی هستم.ولی یه مشکل برای خواهرزاده ام رخ داده گفتم شاید دوستان بتوانند راهنمایی کنند.
درمسافرت بوده که چون طرح پاترن ورود به گوشی راچند باراشتباه زده است دستگاه قفل شده وپیغام میدهد چون تعداد زیادی اشتباه زدی باید username email وpassword راواردکنی تا راهنماییت کنیم منظور انها ازاین سئوال چیست ایا منظور همان اکانت جیمیل او است ؟ ولی اواصلا جیمیل خود رادرگوشی راه اندازی نکرده بود.
راستی گوشی او s2 است.
ممنون میشوم راهنمایی کنید که چه باید کرددراین وضعیت

omid.pari
29-03-2014, 23:01
امروز یه فیلم 1 ساعت و چهل دقیقه ای رو نگاه کردم و فقط 15 درصد از باطری کم شد. به هر حال انگار باطریش برای فیلم دیدن عالی باشه.

fanoostalaei
29-03-2014, 23:07
کابل یو اس بی رو وقتی به USB3 وصل میکنی وحشتانک سریع فایل هارو انتقال میده و این عالیه !! البته نقاط قوت خیلی زیادی داره !!! صفحه نمایششم که محشره

omid.pari
29-03-2014, 23:30
کابل یو اس بی رو وقتی به USB3 وصل میکنی وحشتانک سریع فایل هارو انتقال میده و این عالیه !! البته نقاط قوت خیلی زیادی داره !!! صفحه نمایششم که محشره

آره منم با usb3 فایلها رو انتقال میدم و واقعا سرعتش خیلی خوبه. در کل همه چیزش عالیه ولی اگه یه 200 میلی آمپر هم به باطریش اضافه میکردن عالی تر میشد. ولی به هر حال باطریش برای فیلم دیدن خیلی خوب جواب داد.

fanoostalaei
30-03-2014, 00:05
آره منم با usb3 فایلها رو انتقال میدم و واقعا سرعتش خیلی خوبه. در کل همه چیزش عالیه ولی اگه یه 200 میلی آمپر هم به باطریش اضافه میکردن عالی تر میشد. ولی به هر حال باطریش برای فیلم دیدن خیلی خوب جواب داد.

دقیقا موافقم که باید باتریش یکم قویتر میشد
ولی یه چیزی که هست با اون سرعتی که تکنولوژی اسمارت فون ها داره پیشرفت میکنه اصلا تکنولوژی باتریشون پیشرفت نمیکنه !!! این خیلی ایراد بزرگیه که گوشی های به این خوشگلی و با این همه امکانات فقط جواب 5-6 ساعت استفاده رو بدن

Hidden-Hunter
30-03-2014, 13:18
باید nfc رو چک کنید

شرمنده این سوال را میپرسم ، البته میدونم جاش اینجا نیست .

من طبق گفته شما برای تست باطری ، گوشی خودم که s3 هست کارت سلف را پشت گوشی گذاشتم و صدایی از گوشی امد ولی متنی یا اروری ظاهر نشد ، خواستم بپرسم باطری اصله یا تقلبی چون قصد خرید باطری اصلی را دارم برای اس 3 خواستم بپرسم خالی کردن باطری بخاطر رام هست یا بی کیفیت بودن باطری.

باطری بنده ژاپنی هست...

واینکه امروز قیمت نوت 3را پرسیدم و قیمت دادن 1835 بدون گارانتی مدل 9005 و 32گیگ ، قیمت خوب و منصفانه هست؟یا صبر بکنم بعد از عید خرید کنم؟:n13:

ممنون

SNOW PATROL
31-03-2014, 11:41
شرمنده این سوال را میپرسم ، البته میدونم جاش اینجا نیست .

من طبق گفته شما برای تست باطری ، گوشی خودم که s3 هست کارت سلف را پشت گوشی گذاشتم و صدایی از گوشی امد ولی متنی یا اروری ظاهر نشد ، خواستم بپرسم باطری اصله یا تقلبی چون قصد خرید باطری اصلی را دارم برای اس 3 خواستم بپرسم خالی کردن باطری بخاطر رام هست یا بی کیفیت بودن باطری.

باطری بنده ژاپنی هست...

واینکه امروز قیمت نوت 3را پرسیدم و قیمت دادن 1835 بدون گارانتی مدل 9005 و 32گیگ ، قیمت خوب و منصفانه هست؟یا صبر بکنم بعد از عید خرید کنم؟:n13:

ممنون

سلام همین که واکنش نشون میده یعنی باتری دارای چیپ ان اف سی هست ... و اصلی
این که خالی کردن باتری برای چه چیزی هست باید بررسی بشه ..بهتره در تاپیک خودش مطرح کنید تا اساتید نظر بدن
1835 هم خوب گفته ..فکر نکنم کاهش قیمت چندانی داشته باشه

amin148
31-03-2014, 11:59
واینکه امروز قیمت نوت 3را پرسیدم و قیمت دادن 1835 بدون گارانتی مدل 9005 و 32گیگ ، قیمت خوب و منصفانه هست؟یا صبر بکنم بعد از عید خرید کنم؟

1835 هم خوب گفته ..فکر نکنم کاهش قیمت چندانی داشته باشه

داداش اتفاقا خیلی زیاد گفته و یه کاهش قیمت خیلی زیاد هم بعد از تعطیلات در انتظار سامسونگه .

همین الان تو فروم پرشین تولز یکی از بچه های مطمئن اونجا n9005 ساخت کره رو میده 1675 .

SNOW PATROL
31-03-2014, 12:28
داداش اتفاقا خیلی زیاد گفته و یه کاهش قیمت خیلی زیاد هم بعد از تعطیلات در انتظار سامسونگه .

همین الان تو فروم پرشین تولز یکی از بچه های مطمئن اونجا n9005 ساخت کره رو میده 1675 .

هر ارزونی بی دلیل نیست وقتی قیمت جهانی این گوشی 610 دلار هست که با یک جساب سر انگشتی در دلار 3 هزارتومانی مشخص میشه قیمتش خیلی خیلی مشکوکه
من همون موقع که میخواستم گوشی بخرم یادمه که 1600 هم بود اما فروشنده خودش رسما گفت که سریال چنج هست

amin148
31-03-2014, 12:37
هر ارزونی بی دلیل نیست وقتی قیمت جهانی این گوشی 610 دلار هست که با یک جساب سر انگشتی در دلار 3 هزارتومانی مشخص میشه قیمتش خیلی خیلی مشکوکه
من همون موقع که میخواستم گوشی بخرم یادمه که 1600 هم بود اما فروشنده خودش رسما گفت که سریال چنج هست

داداش این شخصی که من میگم خیلی آدم مطمئنیه و من تا حالا خودم 4 تا گوشی ازش خریدم . ( ranko )
قیمت بندر هم الان پرسیدم 1680 هست .
یکی از بچه های مطمئن موبایلستان هم میگه فعلا سامسونگ نخرید ( jaber ) . از اونم گوشی خریدم .

من از روی دوستی گفتم که گرون نخرید . دیگه هر چی خودتون صلاح میدونید .

vahid092
31-03-2014, 15:51
سلام دوستان
کسی می دونه قیمت این گوشی بندر گچین چنده؟(کسی از شما از اونجا خرید داشته؟)
آخه یکی از اقوام یه ماه پیش S4 و خریده بود،وقتی گفت چند خریده(تصورشم سخته اینقد قیمت پایین!!!) گفتم 100 درصد مشکل داره ولی سریال و سنسورای چشمیشو مشخصاتو چک کردم کاملا درست بود و طبیعی،آکم بوده!(فقط یه چیزی زبان گوشیو که فارسی می کردی مثلا ساعتو بر عکس نشون میداد؟)
نظری ندارین؟
می خواستم بدونم نشانه های اصلی بودن گوشی نوت 3 چیه؟
خواهشا همشو بگین(باتری اصل چه مشخصاتی داره، گوشی ساخت کجا باید باشه و پشتش چی نوشته،سریال نامبرش با چی شروع میشه،ظاهر؟؟؟)
ممنون
خواهشا به همه سوالام دوستان باتجربه پاسخ بدین...

SNOW PATROL
31-03-2014, 16:52
سلام دوستان
کسی می دونه قیمت این گوشی بندر گچین چنده؟(کسی از شما از اونجا خرید داشته؟)
آخه یکی از اقوام یه ماه پیش S4 و خریده بود،وقتی گفت چند خریده(تصورشم سخته اینقد قیمت پایین!!!) گفتم 100 درصد مشکل داره ولی سریال و سنسورای چشمیشو مشخصاتو چک کردم کاملا درست بود و طبیعی،آکم بوده!(فقط یه چیزی زبان گوشیو که فارسی می کردی مثلا ساعتو بر عکس نشون میداد؟)
نظری ندارین؟
می خواستم بدونم نشانه های اصلی بودن گوشی نوت 3 چیه؟
خواهشا همشو بگین(باتری اصل چه مشخصاتی داره، گوشی ساخت کجا باید باشه و پشتش چی نوشته،سریال نامبرش با چی شروع میشه،ظاهر؟؟؟)
ممنون
خواهشا به همه سوالام دوستان باتجربه پاسخ بدین...

................

vahid092
31-03-2014, 20:03
دستت درست
فقط آنلاک فکتوری منظورتونو نفهمیدم،میشه توضیح بدین؟
knox باید صفر باشه،نشان دهنده چیه؟
بعد راستی این مدل فارسی ساپورت می کنه؟
بعد در مورد قسمت اول توضیحاتم نظری ندارین،گوشی با این امکانات با این قیمت پایین؟!(خودتون یا آشناهاتون سابقه خرید از اونجا ندارین؟)
می دونم پاسخ همه سوالام تو تاپیکا و پستای این فروم هست فقط اینقد زیاده که آدم گیج میشه
ممنون بابت راهنمایی ها

amin148
31-03-2014, 21:31
سلام
بچه ها سايت عمده N9005 رو تا ساعت ١٢ امشب برا فروش ويژه گذاشته با قيمت ١٦٠٠
(گفتم سامسونگ يه كاهش قيمت خفن داره )

واقعا قيمتش فوق العاده است
هفت روز هم مهلت تست داره

اگه ميخواين عجله كنيد

SNOW PATROL
31-03-2014, 22:43
دستت درست
فقط آنلاک فکتوری منظورتونو نفهمیدم،میشه توضیح بدین؟
knox باید صفر باشه،نشان دهنده چیه؟
بعد راستی این مدل فارسی ساپورت می کنه؟
بعد در مورد قسمت اول توضیحاتم نظری ندارین،گوشی با این امکانات با این قیمت پایین؟!(خودتون یا آشناهاتون سابقه خرید از اونجا ندارین؟)
می دونم پاسخ همه سوالام تو تاپیکا و پستای این فروم هست فقط اینقد زیاده که آدم گیج میشه
ممنون بابت راهنمایی ها

گوشی ها در خارج به دو صورت فروخته میشن یکی تحت قرار داد با اپراتور که به لاک معروفه .. این گوشی های لاک رو نمیشه در حالت عادی در یک کشور دیگه یا اپوراتور دیگه استفاده کرد و سیم کارت شناسایی نمیشه اما بعضی ها به صورت قانونی با پرداخت مقداری هزینه گوشی رو انلاک میکنند ..بعضی ها هم به صورت غیر قانونی با روش های مثل تغییر سریال نصب نرم افزار خاص و.....گوشی رو انلاک میکنند که مشکلات خاص خودش رو داره

نوع دیگه و مورد استفاده در ایران گوشی ها هم انلاک فاکتوری هستند و از کارخونه به صورت رسمی امکان استفاده در هر اپراتوری وجود داره

ناکس اگر صفر باشه یعنی گوشی دستکاری نشده ...یا بهتر بگم روت نشده ...چون یکی از روش های انلاک کردن گوشی لاک اینه که گوشی روت بشه و تغییرات انجام بشه ...هر دفعه که گوشی روت میشه یدونه عدد با ناکس اضافه میشه 0*1..0*2 و...
من از گچین زیاد خرید داشتم اما گوشی نبوده پس نمیتونم نظر بدم

منو فارسی نداره میشه بهش اضافه کرد که یکم باید دستکاری کرد اما کیبورد فارسی داره یعنی باید دانلود کنید براش ...شاید هم در رام خاورمیانه داشته باشه باید دوستان اطلاع بدن

tapatalk
..............
FEAR THE REAPER

Khan gholi
03-04-2014, 06:14
این گوشی قابلیت پخش فرمت mkv ,srt رو داره؟

h!tman
03-04-2014, 10:52
بله. تمامی اندرویدی ها با یک نرم افزار ساده میتونن پخش کنن.

vahid092
04-04-2014, 01:08
سلام مجدد به همه دوستان
اگه یه فروشنده یه گوشی مثل این(لینک زیر) جلومون بذاره چه جوری متوجه بشیم سرمون کلاه رفته؟ و به اصطلاح فول کپیه؟؟؟:n13:
راه تشخیصش چیه؟
همه دوستان ، مخصوصا SNOW PATROL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و h!tman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خواهشا نظرشونو بگن.