مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی خرید تا 4-5 تومان
toorajjj
01-09-2013, 11:14
دوستای عزیز من 2 هفته است در مورد این مدل و چند مدل دیگه تحقیق میکنم به جایی نرسیدم شما چه پیشنهاد میدهید بین انتخاب اینها:
سونی w800 سایز 47
سونی w900 سایز 47( شاید بگید مسلمه این از بالایی برتره اما من میخام در صورتی اینو انتخاب کنم که واقعا به اندازه گرون بودنش کیفیتش هم بالاتر باشه نه اینکه برای تفاوت نامحسوس الکی پول اضافه بدم)
ال جی LA 86000
ال جی LA 74000 اینچ(55)
سامسونگ F 6400
سامسونگ
;F 7100کاربرد هم دیدن فیلم و بازی و مسابقات ورزشی و گاهی دیدن فیلم سه بعدی است
و یک سوال دیگه با گارانتی بخرم یا تست شده بدون گارانتی سوال آخر بنظرتون قیمتا پایین تر میاد
دوستای عزیز من 2 هفته است در مورد این مدل و چند مدل دیگه تحقیق میکنم به جایی نرسیدم شما چه پیشنهاد میدهید بین انتخاب اینها:
سونی w800 سایز 47
سونی w900 سایز 47( شاید بگید مسلمه این از بالایی برتره اما من میخام در صورتی اینو انتخاب کنم که واقعا به اندازه گرون بودنش کیفیتش هم بالاتر باشه نه اینکه برای تفاوت نامحسوس الکی پول اضافه بدم)
ال جی LA 86000
ال جی LA 74000اینچ(55)
سامسونگ F 6400
سامسونگ
;F 7100کاربرد هم دیدن فیلم و بازی و مسابقات ورزشی و گاهی دیدن فیلم سه بعدی است
و یک سوال دیگه با گارانتی بخرم یا تست شده بدون گارانتی سوال آخر بنظرتون قیمتا پایین تر میاد
فکر نمی کنم کسی بتونه جواب درستی به سئوال شما بده این مدلها اکترا جدید و هنوز نمیشه مطمئن گفت کدام خوبه من که از اینها فقط w800 از نزدیک دیدم و 8600 هزار رو بقیشون هنوز با گارانتی تو بازار نیست W800 که از نظر من ارزش خرید نداره W900 از نزدیک ندیدم LA8600 اگر این قدیمی باشه که خوب الان گران و 5 میلیون نمی ارزه ساموسنگ ها رو هم که هیچ کدام ندیدم .
اگر من می خواستم سونی بگیرم بدونه گارانتی HX925 می گرفتم از اولی که قطعا خیلی بهتره از دومی هم باید بهتر باشه.
سامسونگ هم اگر می خواستم همان 6980 می گرفتم 46 اینچ که الان تو پایین ترین قیمتش 3.900
این که ارزان بشه یا نه نمیشه گفت اما خوب مدل های جدید قطعا الان در اوج قیمت هستند . ( البته اگر بمبی نیافته سرمون )
toorajjj
02-09-2013, 14:46
فکر نمی کنم کسی بتونه جواب درستی به سئوال شما بده این مدلها اکترا جدید و هنوز نمیشه مطمئن گفت کدام خوبه من که از اینها فقط w800 از نزدیک دیدم و 8600 هزار رو بقیشون هنوز با گارانتی تو بازار نیست W800 که از نظر من ارزش خرید نداره W900 از نزدیک ندیدم LA8600 اگر این قدیمی باشه که خوب الان گران و 5 میلیون نمی ارزه ساموسنگ ها رو هم که هیچ کدام ندیدم .
اگر من می خواستم سونی بگیرم بدونه گارانتی HX925 می گرفتم از اولی که قطعا خیلی بهتره از دومی هم باید بهتر باشه.
سامسونگ هم اگر می خواستم همان 6980 می گرفتم 46 اینچ که الان تو پایین ترین قیمتش 3.900
این که ارزان بشه یا نه نمیشه گفت اما خوب مدل های جدید قطعا الان در اوج قیمت هستند . ( البته اگر بمبی نیافته سرمون )
چرا w800 ارزش خرید نداره جزء دومین تلویزیون توصیه شده برای بازی است از طرف سایتای خارجی ؟
چرا 925 فکر میکنید برتره یعنی شرکت بزرگی مثل سونی اومده بعد از سکسال برگشت به عقب کرده و کیفیت مدلای سال جدیدش از سال قبلی اومده پایین؟!!! میشه توضیح بدین
toorajjj
04-09-2013, 12:03
دوستای عزیز خودم تا یه حدی با تحقیقاتی که کردم مساله را کمی ساده تر کردم ولی بازم انتخاب سخته. ال جی 86000 را گذاشتن کنار چون نسبت به 74000 هیچ مزیت بخصوصی نداره که پول اضافی بدم. سامسونگ 6400 هم چون رفریش ریت پایین تر از 240 واقعی دارد برای من که یک گیمر هستم کم است و بنابراین اون هم کنار.
حلا من موندم سری 7000 سامسونگ هنوز نیومده پس نمیشه نظر داد. در مورد ال جی 74000 جزء سه تلویزیون خوب توصیه شده برای گیمه در حالی که w804 و w 904 رده های اول و دوم را دارند. اما از طرفی من با پول مساوی میتونم 55 اینچ ال جی را بگیرم در حالی که برای سونی w804 با این پول باید سایز 47 انتخاب کنم. پس من یا باید سایز بالا را فذای یک کمی کیفیت بالا بکنم یا یک کمی کیفیت بالا را فذای سایز پایینتر؟؟؟!!!:n13:
اگر شمت نظری داردید که میتونه کمک کنه ممنون میشم کمک کنید.
سلام
برای شما که هدفتون از خرید تلویزیون بازی کردنه مهمترین مسئله بعد از کیفیت تصویر ، موضوع input lag هستش (به مقدار زمانی که شما بعد از فشار دادن دکمه دسته بازی عکس العملش رو روی تلویزیون می بینید پس هر چی کمتر باشه بهتره در ضمن این عدد در تلویزیون های لامپی صفر بود)
بین تمام تلویزیون های امسال بهترین کیفیت تصویر( بین LED ها ) برای تلویزیون سونی مدل w900 هستش و بهترین input lag رو مدل های w900 و w800 از شرکت سونی دارند تقریبا بین 10 تا 16 میلی ثانیه هستش !
در حالی که این اعداد برای مدل های تاپ سامسونگ یعنی f8000 و f7000 بین 45 تا 55 ثانیه هستش که برای تلویزیون هایی با این درجه کیفیت عیب بزرگ محسوب میشه.
بزرگترین ایراد مدل های امسال سونی مخصوصا دو مدلی که بالا گفتم زاویه دید بسیار محدود اوناست گرچه معمولا LED ها این مشکل رو دارند که در دو مدل بالا بسیار مشهوده (تقریبا 20 درجه).
در ضمن کیفیت تصویر مدل W900 با ٌٌW800 با هم فرق میکنه طوری که یکی از سایت های معتبر به مدل W900 از 10 امتیاز 10 و به W800 از 10 امتیاز 7 رو برای کیفیت تصویر داده بود.
فراموش کردم بگم امسال کیفیت تصویر محصولات شرکت LG بسیار پایین تر از بقیه شرکت است.
به نظر من برای شما بهترین انتخاب تلویزیون W900 سونی هستش.
toorajjj
05-09-2013, 12:49
سلام
برای شما که هدفتون از خرید تلویزیون بازی کردنه مهمترین مسئله بعد از کیفیت تصویر ، موضوع input lag هستش (به مقدار زمانی که شما بعد از فشار دادن دکمه دسته بازی عکس العملش رو روی تلویزیون می بینید پس هر چی کمتر باشه بهتره در ضمن این عدد در تلویزیون های لامپی صفر بود)
بین تمام تلویزیون های امسال بهترین کیفیت تصویر( بین LED ها ) برای تلویزیون سونی مدل w900 هستش و بهترین input lag رو مدل های w900 و w800 از شرکت سونی دارند تقریبا بین 10 تا 16 میلی ثانیه هستش !
در حالی که این اعداد برای مدل های تاپ سامسونگ یعنی f8000 و f7000 بین 45 تا 55 ثانیه هستش که برای تلویزیون هایی با این درجه کیفیت عیب بزرگ محسوب میشه.
بزرگترین ایراد مدل های امسال سونی مخصوصا دو مدلی که بالا گفتم زاویه دید بسیار محدود اوناست گرچه معمولا LED ها این مشکل رو دارند که در دو مدل بالا بسیار مشهوده (تقریبا 20 درجه).
در ضمن کیفیت تصویر مدل W900 با ٌٌW800 با هم فرق میکنه طوری که یکی از سایت های معتبر به مدل W900 از 10 امتیاز 10 و به W800 از 10 امتیاز 7 رو برای کیفیت تصویر داده بود.
فراموش کردم بگم امسال کیفیت تصویر محصولات شرکت LG بسیار پایین تر از بقیه شرکت است.
ممنون دوس عزیز منم با تحیقیقاتی که کردم نظر شما را دارم اما چند مساله هست که باید حل بشه :
ببنید در مورد input lag من در چتدین سایت معتبر دیدم که گفته شده اگر این عدد تا 40-45 باشد قابل قبول تلقی میشود( اگر مدل 74000ال جی را در حالت بازی قرار دهید input lag به 30 کاهش پیدا میکند) و به آنصورت محسوس نیست متوجه شدن بالا بودن آن. این یه مساله.
مساله دوم اینه که مدل ال جی 74000 هم جزء سومین تلویزیون توصیه شده برای گیمه چون درسته hnput lag نزدیک 40 داره اما در عوض در مقایسه با w804 که 120 هرتزه مدل الجی 240 هرتزه که این یک مزیت برای گیم و کلادیدن فیلمهای اکشن حساب میشه. این دومین مساله
سومین مساله اینکه شما حساب کنید قیمت 55 اینچ ال جی این مدل 5 تومنه که با مدل 46 اینچ مدل w904 یک قیمته تقریبا حالا شما بگید من کدومو انتخاب کنم هر کدوم یک مزیت دارند.:n13:
در مورد مسئله اول و دوم باید گفت که در این مدل ال جی در حالت game mode تاخیر ورودی از 120 ثانیه میرسه به 30 ثانیه که عدد خوبیه ولی به طرز وحشتناکی از کیفیت تصویر کم میشه که این مسئله در مدل های سونی اصلا دیده نمیشه.
درمورد مسئله سوم هم اینکه باید خودتون انتخاب کنید که یه تلویزیون می خواین با بهترین کیفیت تصویر ممکن در اندازه 46 اینچ یا یه تلویزیون با کیفیت تصویر خیلی پایین تر در اندازه 55 اینچ ؟!
سلام
سلام دوست عزیز من و همکارم تصویر دومدل 804 و 904 رو تو فروشگاه سونی کنار هم دیدیم واقعا تفاوت خاصی نداشت. شما از نزدیک این 2 مدل رو دیدین؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.