مشاهده نسخه کامل
: بهترین نرم افزار دیکشنری؟
Farbod2 قدیم
30-08-2013, 08:37
سلام
بهترین نرم افزار دیکشنری فارسی به انگلیسی و بهترین نرم افزار انگلیسی به فارسی چیه؟
نظرتون در مورد نارسیس چیه؟ خوبه؟
ممنون
payam178
30-08-2013, 11:09
سلام دوستان
من هم این مشکل را دارم ، بین دوتا دیکشنری گیر کردم
1. لانگمن
2. نارسیس
میدونم لانگمن قابل مقایسه با نارسیس نیست ولی آخه نارسیس هم امکانات خیلی خوبی داره
به نظرتون چه کار کنم؟
ما که از Babylon استفاده می کنیم...
سلام
بهترین نرم افزار دیکشنری فارسی به انگلیسی و بهترین نرم افزار انگلیسی به فارسی چیه؟
نظرتون در مورد نارسیس چیه؟ خوبه؟
ممنون
سلام
نارسیس دیکشنری بسیار خوبیه
دیتابیس خوبی داره
اما مهمترین مزیتش نسبت به گلوسریهای ببیلون، معادلهای انگلیسی به انگلیسی و مثالهاشه
در این زمینه خیلی خوب عمل کرده این دیکشنری
ورژن پنجش انگلیسی به فارسیش مشابه همه گلوسریهای رایج در ببیلون بود
فارسی به انگلیسیش هم همین طور
با این حال فضای بهتری داشت نسبت به ببیلون
پیشنهاد من برای دیکشنری فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی، دیکشنری آریان پوره که گلوسریش برای ببیلون موجوده (در سیستم عامل ویندوز) و در سیستم عامل اندروید هم با برنامه Blue Dict و دانلود گلوسری آریان پور می تونید از این دیکشنری استفاده کنید
دیکشنری آنلاین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم همون دیتابیس آریان پور هست ...
اگه به صورت هارد کاپی بخواید هم دیکشنری هزاره یکی از بهترینهاست ...
payam178
31-08-2013, 05:44
سلام دوستان
من هم این مشکل را دارم ، بین دوتا دیکشنری گیر کردم
1. لانگمن
2. نارسیس
میدونم لانگمن قابل مقایسه با نارسیس نیست ولی آخه نارسیس هم امکانات خیلی خوبی داره
به نظرتون چه کار کنم؟
دوستان سلام
میشه زحمت جواب به سوال من را هم بکشید؟
chapanah
31-08-2013, 13:20
ابته دوستان حرفه ایی تر هستن ولی من خودم همیشه این کار رو انجام میدم مثلا کلمه ایی رو از انگلیسی به فارسی بخوام ترجمه کنم اول اون کلمه رو تو مترجم گوگل میزنم معنیش رو میفهمیم بعد همین کلمه رو تو گوگل سرچ میکنم منتها بخشی که فقط صفحات پارسی نمایش داده بشه اینطوری میتونم مثال های بسیار زیادی رو پیدا کنم. :n05:
ضمن اینکه هر ساعت و روز بر تعداد دیتابیس گوگل افزوده میشه و این می تونه به شما کمک کنه.:n06:
من این روش رو می پسندم .:n12:
جناب Payam178 به نظر من شما بابیلون رو نصب کنید و سپس گلاسریهای لانگ من ، آریان پور، نارسیس ، آکسفورد ، کمبریج ، مک میلان ، مریم و خلاصه هرچی که بخواید براش موجوده.
توی دیکشنریهای انگلیسی به پارسی و بالعکس ، آریانپور از همه بهتر عمل کرده مثالهای فراوانی هم داره با معنی. پیشنهاد من نصب همین بابیلون با گلاسریهاشه.
payam178
31-08-2013, 16:19
جناب Payam178 به نظر من شما بابیلون رو نصب کنید و سپس گلاسریهای لانگ من ، آریان پور، نارسیس ، آکسفورد ، کمبریج ، مک میلان ، مریم و خلاصه هرچی که بخواید براش موجوده.
توی دیکشنریهای انگلیسی به پارسی و بالعکس ، آریانپور از همه بهتر عمل کرده مثالهای فراوانی هم داره با معنی. پیشنهاد من نصب همین بابیلون با گلاسریهاشه.
سلام
خیلی ممنون جناب امین
اینجا توانایی های دیکشنری نارسیس گفته شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا بابیلون هم این قابلیت ها را دارد؟
سوال های مبتدیانه را بر من ببخشید
سلام
خیلی ممنون جناب امین
اینجا توانایی های دیکشنری نارسیس گفته شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا بابیلون هم این قابلیت ها را دارد؟
سوال های مبتدیانه را بر من ببخشید
درود.
نه ببینید ، بابیلون یک برنامه ی دیکشنری تقریبن باز هستش که میشه براش دیکشنری نوشت. شما فقط خودتون میتونید برید لغات یا اصطلاحات رو از درونش پیدا کنید، مث نارسیس حالت آموزشی نداره که مثلن توی استارت آپ یک نکته ی آموزشی به شما بگه و .... تقریبن هر دیکشنری ای که شما بگین هم براش موجوده. دقت کنید نارسیس از لحاظ ظاهری برنامه ی جالبیه ولی سود زیادی نداره به جهت آموزشی متد زیاد جالبی نیست.
اگه شما میخواید لغت یاد بگیرید، جعبه ی لایتنر jMemorize که رایگان هم هست خیلی خیلی موثر تره تا نارسیس
تاپیک برنامه و آموزش:
تاپیک جامع جعبه ی لایتنر حرفه ای jMemorize ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای دیکشنری هم همونطور که در پست قبل گفتم همه چیز برای بابیلون موجوده. حتی دیکشنری خود نارسیس.
payam178
31-08-2013, 17:51
درود.
نه ببینید ، بابیلون یک برنامه ی دیکشنری تقریبن باز هستش که میشه براش دیکشنری نوشت. شما فقط خودتون میتونید برید لغات یا اصطلاحات رو از درونش پیدا کنید، مث نارسیس حالت آموزشی نداره که مثلن توی استارت آپ یک نکته ی آموزشی به شما بگه و .... تقریبن هر دیکشنری ای که شما بگین هم براش موجوده. دقت کنید نارسیس از لحاظ ظاهری برنامه ی جالبیه ولی سود زیادی نداره به جهت آموزشی متد زیاد جالبی نیست.
اگه شما میخواید لغت یاد بگیرید، جعبه ی لایتنر jMemorize که رایگان هم هست خیلی خیلی موثر تره تا نارسیس
تاپیک برنامه و آموزش:
تاپیک جامع جعبه ی لایتنر حرفه ای jMemorize ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای دیکشنری هم همونطور که در پست قبل گفتم همه چیز برای بابیلون موجوده. حتی دیکشنری خود نارسیس.
خیلی ممنون دوست من
میشه بگید گلاسر که گفتید چیه و از کجا میشه دانلود کرد؟
بزار اینطوری توضیح بدم :
شما بابیلون رو به عنوان "دفتر"فرض کن ، گلاسری رو به عنوان "لغتها" در نظر بگیر... خب طبیعیه که یک دفتر خالی به درد شما نمیخوره.. لغتها هم تا نوشته نشن قابل خوندن نیستن!
شما اول برنامه ی بابیلون رو نصب می کنید ( که حکم دفتر خالی رو داره) سپس گلاسری های موردنظرتون رو دانلود میکنید و روش نصب میکنید ( یعنی لغات رو وارد دفتر میکنید)
درواقع گلاسری پایگاه لغتها و معنی هاشون است.. اگه میخوای زیاد سردرگم نشی گلاسری رو به عنوان دیکشنری اصلی درنظر بگیر.. فرض کن میخوای دیکشنری لانگ من یا آکسفورد
رو روی بابیلون نصب کنی تا هربار که یک کلمه رو سرچ میکنی نظر دیکشنری لانگ من و آکسفورد رو هم ببینی.
البته این توضیحات و فرضیات فقط در مورد برنامه ی بابیلونه ها.. برای درک بهتر اینطوری گفتم.
اینجا یک بانک بسیار جامع از گلاسری هارو معرفی کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار lingoes خیلی خوبه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vbigdeli
17-09-2013, 22:55
بابیلون را همه تایید می کنن ولی مسئله آنتی ویروس من هست که تمام نسخه های بابیلون که ک ر ک شده اند را پاک می کنه...
یه نرم افزاری معرفی بفرمایید که دردسرهای اینچینی نداشته باشه
با تشکر
vbigdeli
25-09-2013, 23:36
دوستان بهترین دیکشنری نرم افزاری اصطلاحات انگلیسی به فارسی و بالعکس کدامه؟
vivabarca
28-10-2013, 12:56
دیکشنری نارسیس رو ویندوز 64 بیتی نصب میشه ؟
Demon King
31-10-2013, 11:20
بهترین دیکشنری Oxford و یا Long man میتونه باشه.
با هر کدوم از اینا کار کنید اطمینان داشته باشید و در زبان مشکلی نخواهید داشت
چون اکسفورد هم انگلیسی به فارسی داره وهم انگلیسی به انگلیسی و تو هر کدوم کلمات رو تعریف و توضیح داده که اگه خواستید لینک دانلودش رو براتون میذارم.
Guidance
31-10-2013, 11:49
بابیلون را همه تایید می کنن ولی مسئله آنتی ویروس من هست که تمام نسخه های بابیلون که ک ر ک شده اند را پاک می کنه...
یه نرم افزاری معرفی بفرمایید که دردسرهای اینچینی نداشته باشه
با تشکر
سلام.
بابیلون دیکشنری خیلی خوبیه اما مشکلی که داره اینه که اگر یکبار سهوا به اینترنت وصل بشه و آنلاین استفاده بشه بعد دیگه هر دفعه صفحه پیوندها رو میاره و در واقع کارایی اون تعطیل میشه.
و باید دوباره پاک و نصب کنیم.
هر چند که این مشکل فقط واسه ماست چون تحریم هستیم.
بهترین دیکنری واقها لانگمن هستش. عالیه تلفظ هم داره و رایگان هم برای دانلود توی سایت ها هست.
payam178
31-10-2013, 15:32
بهترین دیکشنری Oxford و یا Long man میتونه باشه.
با هر کدوم از اینا کار کنید اطمینان داشته باشید و در زبان مشکلی نخواهید داشت
چون اکسفورد هم انگلیسی به فارسی داره وهم انگلیسی به انگلیسی و تو هر کدوم کلمات رو تعریف و توضیح داده که اگه خواستید لینک دانلودش رو براتون میذارم.
سلام
من لاتگمن دارم ولی فارسی نداره
اگه میشه لینک دانلود آکسفورد را که فارسی هم داره را بگذارید
Demon King
31-10-2013, 19:17
دانلود دیکشنری Ox ford :
فرهنگ لغت آموزنده پیشرفته می باشد که توسط آموزنده های انگلیسی و استادانشان پیشنهاد شده و بالغ بر ۳۰ میلیون نفر از آن استفاده می کنند. این مجموعه همراه یک کتاب و یک سی دی عرضه می شود. حقیقتا یک شوق برای استفاده از این نرم افزار وجود دارد. دارای بیشترین اطلاعات آشنا با کاربر ، اطلاعات حساس و سایر اطلاعات برای آموزنده های انگلیسی از سطح ساده تا پیشرفته را دارا می باشد. این دیکشنری شامل جدیدترین لغات روز دنیا و همچنین دارای توضیحات بسیار شاد و جذب کننده می باشد. شما از هم اکنون می توانید این نرم افزار بی نظیر را به صورت رایگان از وبسایت دانلودها دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AliTavakoli7
13-11-2013, 01:23
تمامی دیکشنریهای انتشاراتی LONGMAN را میپسندم و روشون تعصب دارم.
Demon King
16-11-2013, 19:02
تمامی دیکشنریهای انتشاراتی LONGMAN را میپسندم و روشون تعصب دارم.
Ox ford or Long Man ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دوستان عزیز همیشه از دیکشنری استفده کنید که امتحان خودشو پس داده باشه مثل اکسفورد و یا لانگمن.
ودر لینک بالا مقایسه این دو دیکشنری هست حتما دیدن فرمایید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید.
aaaaaaab
22-11-2013, 16:30
Ox ford or Long Man ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان عزیز همیشه از دیکشنری استفده کنید که امتحان خودشو پس داده باشه مثل اکسفورد و یا لانگمن.
ودر لینک بالا مقایسه این دو دیکشنری هست حتما دیدن فرمایید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید.
لانگ من بهتره اکسفورد ساده شده ی لانگ منه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.