ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هارد اکسترنال 2.5 اینچی

mahdi rahimi
29-08-2013, 18:41
سلام به همه‏ی دوستان، ممنون می‏شم که منو در خرید هارد اکسترنالی با مشخصات زیر راهنمایی کنید:
- 2.5 اینچی باشد.
- دارای اینترفیس USB3 باشد.
- حداقل در برابر ضربه مقاوم باشد و سرعت خواندن و نوشتن خوبی را داشته باشد.
- حداقل ظرفیت 1 ترابایت را داشته باشد.
بچه‏ها، یکی از دوستام می‏گفت که تمام هاردهایی که هم‏اکنون در بازار ایران است چینی هستن یعنی هیچ هارد اصلی پیدا نمی‏شه؟
و آیا از لحلظ عمر و کیفیت و دوام هارد اصلی با چینی فرق زیادی دارند؟
در هر صورت از شما تقاضا دارم منو راهنمایی کنید که چه هاردی رو بگیرم که در ضمن مبلغ آن مهم نیست، ولی اگر امکان دارد در همان رنجی که معرفی می‏کنید قیمت‏های مختلفی را از شرکت‏های مختلفی، نام ببرید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](43).gif

ata.royalfalcon
30-08-2013, 13:20
سلام به همه‏ی دوستان، ممنون می‏شم که منو در خرید هارد اکسترنالی با مشخصات زیر راهنمایی کنید:
- 2.5 اینچی باشد.
- دارای اینترفیس USB3 باشد.
- حداقل در برابر ضربه مقاوم باشد و سرعت خواندن و نوشتن خوبی را داشته باشد.
- حداقل ظرفیت 1 ترابایت را داشته باشد.
بچه‏ها، یکی از دوستام می‏گفت که تمام هاردهایی که هم‏اکنون در بازار ایران است چینی هستن یعنی هیچ هارد اصلی پیدا نمی‏شه؟
و آیا از لحلظ عمر و کیفیت و دوام هارد اصلی با چینی فرق زیادی دارند؟
در هر صورت از شما تقاضا دارم منو راهنمایی کنید که چه هاردی رو بگیرم که در ضمن مبلغ آن مهم نیست، ولی اگر امکان دارد در همان رنجی که معرفی می‏کنید قیمت‏های مختلفی را از شرکت‏های مختلفی، نام ببرید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](43).gif
سلام .

قبل از هر چیزی بهتره که یک نکته مهم در مورد هاردهای اکسترنال ضد ضربه گفته بشه .

اکثر هاردهای اکسترنال ضد ضربه فقط باکس مستحکم و یا ضد آب دارند ولی هارد اینترنال بکار رفته هیچ فرقی با انواع معمولی ندارند . بنابراین در زمانهایی که هارد روشن و هد بر روی پلاتر ها در حال tracking هستند به هارد نباید ضربه ای وارد بشه در غیر اینصورت باعث آسیب دیدن هارد میشه . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل extreme ministation که یک مدل ضد ضربه هست بوضوح تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non-operating (خاموش بودن هارد) آنهم بر روی industrial carpet تست شده .

نقل و قول از سایت بوفالو :

Test conducted on an industrial carpet in non-operating mode. MiniStation™ offers extra shock protection as compared to conventional hard drives; however, it does not guarantee prevention from damage to the cases, the internal hard drives, or the data in all environments or circumstances. Please do not drop hard drive intentionally. BUFFALO does not offer any additional warranty coverage for dropped drives

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هارد دیسکها در کشور های مختلفی تولید میشوند ولی همگی (برندهای معتبر و شناخته شده) زیر نظر کمپانی مادر ساخته میشوند و از لحاظ کیفیت فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشند .

به هر حال اگر هارد اکسترنال ضد ضربه میخواهید از برند ADATA مدلهایی مثل HD710 و یا SH14 میتونید انتخاب کنید . از برند Silicon power سری Armor هم ضد ضربه هستند مثل Armor15 و Armor80 و Armor30 .

mahdi rahimi
31-08-2013, 22:55
آقای ata.royalfalcon خیلی ممنونم از اینکه منو راهنمایی کردید، با این وجود یه سوال دیگه از شما دارم:
با این مشخصاتی که گفتم به غیر از اینکه ضد ضربه باشند (چون من فکر می‏کردم که اگر در حال کار کردن هم ضربه‏ای به آن وارد شود مانعی ندارد)، دیگه چه مدلهایی رو معرفی می‏کنید.
لطفا همراه معرفی مدل، گارانتی معتبر آن را نیز بنویسید.

ata.royalfalcon
01-09-2013, 18:02
آقای ata.royalfalcon خیلی ممنونم از اینکه منو راهنمایی کردید، با این وجود یه سوال دیگه از شما دارم:
با این مشخصاتی که گفتم به غیر از اینکه ضد ضربه باشند (چون من فکر می‏کردم که اگر در حال کار کردن هم ضربه‏ای به آن وارد شود مانعی ندارد)، دیگه چه مدلهایی رو معرفی می‏کنید.
لطفا همراه معرفی مدل، گارانتی معتبر آن را نیز بنویسید.

Seagate Backup plus
Seagate expansion
WD my passport

میتونید با گارانتی سازگار بخرید .

mahdi rahimi
06-09-2013, 10:17
سلام، آقای ata.royalfalcon من هارد Armor A80 رو خریدم. منتها چون تا حالا هادی رو راه اندازی نکرده‏ام نمی‏دونم که چیکار کنم، لطفا کمکم کنید که الآن دقیقا چیکار کنم؟ :n13:

ata.royalfalcon
06-09-2013, 11:31
سلام، آقای ata.royalfalcon من هارد Armor A80 رو خریدم. منتها چون تا حالا هادی رو راه اندازی نکرده‏ام نمی‏دونم که چیکار کنم، لطفا کمکم کنید که الآن دقیقا چیکار کنم؟ :n13:

سلام .
کار خاصی لازم نیست انجام بدید . با استفاده از کابل usb که همراه هارد هست به سیستم متصل کنید تا درایو در my computer ظاهر شود . دقت کنید که در هنگام استفاده به هارد ضربه ای وارد نشه .

mahdi rahimi
13-09-2013, 10:02
سلام .
کار خاصی لازم نیست انجام بدید . با استفاده از کابل usb که همراه هارد هست به سیستم متصل کنید تا درایو در my computer ظاهر شود . دقت کنید که در هنگام استفاده به هارد ضربه ای وارد نشه .

می‏بخشید منظورم این بود که پارتیشن بندی و ... لازم هست؟

sasan.69
13-09-2013, 10:49
فقط Armor80 سیلیکون پاور نگرید که منم گوا ضد ضربه بودنش رو خوردم و یه بار از دستم افتاد و اسیب دیدو دیگه برام کار نکرد...A DATA معمولا گرونتره و میگن که ساخت تایوان هست( قیمت گرفتم وسترن رو 250تومن بود اما ADATA 320 تومنه... )

ata.royalfalcon
13-09-2013, 12:49
می‏بخشید منظورم این بود که پارتیشن بندی و ... لازم هست؟

از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست مگر اینکه به تعداد بیشتری پارتیشن نیاز داشته باشید (و یا با فرمت متفاوت) که در اینصورت مانعی برای پارتیشن بندی کردن مجدد نیست .

mahdi rahimi
14-09-2013, 10:35
سلام، آقا عطا از اینکه دوباره جواب من رو بدید خیلی ممنون می‏شم.
الآن یه مشکلی پیش اومده و اونم اینکه نمی‏شه فایلی با پسوند mpeg رو داخل هارد ریخت، به نظر شما برای رفع این مشکل چیکار کنم؟ چون خیلی از فیلمهام این پسوندو دارن.

ata.royalfalcon
14-09-2013, 12:49
سلام، آقا عطا از اینکه دوباره جواب من رو بدید خیلی ممنون می‏شم.
الآن یه مشکلی پیش اومده و اونم اینکه نمی‏شه فایلی با پسوند mpeg رو داخل هارد ریخت، به نظر شما برای رفع این مشکل چیکار کنم؟ چون خیلی از فیلمهام این پسوندو دارن.

سلام .
فرمت پارتيشنها چي هست ؟ FAT32 يا NTFS ؟ حجم اين فايل چقدر هست ؟
اگر حجم اين فايل بيشتر از 4 گيگ و اگر فرمت پارتيشنها FAT32 باشه پس به NTFS كانورت كنيد .

mahdi rahimi
14-09-2013, 22:45
سلام .
فرمت پارتيشنها چي هست ؟ FAT32 يا NTFS ؟ حجم اين فايل چقدر هست ؟
اگر حجم اين فايل بيشتر از 4 گيگ و اگر فرمت پارتيشنها FAT32 باشه پس به NTFS كانورت كنيد .

فرمت پارتیشن FAT32 و حجم فایل بیشتر از 5 گیگه. حالا چطور باید کانورت کردن رو انجام بدم و آیا در این کانورت کردن اطلاعات از بین میره؟
لطفا راهنماییم کنید.

ata.royalfalcon
14-09-2013, 23:05
فرمت پارتیشن FAT32 و حجم فایل بیشتر از 5 گیگه. حالا چطور باید کانورت کردن رو انجام بدم و آیا در این کانورت کردن اطلاعات از بین میره؟
لطفا راهنماییم کنید.

ميتونيد بدون از دست دادن ديتا با استفاده از دستور convert X: /fs:ntfs از fat32 به ntfs كانورت كنيد (X نام پارتيشن مورد نظر هست) . برای وارد کردن این دستور باید cmd را اجرا کنید .

mahdi rahimi
15-09-2013, 17:29
ميتونيد بدون از دست دادن ديتا با استفاده از دستور convert X: /fs:ntfs از fat32 به ntfs كانورت كنيد (X نام پارتيشن مورد نظر هست) . برای وارد کردن این دستور باید cmd را اجرا کنید .

آقا عطا، کاری رو که گفتید کردم ولی دائما خطا می‏دهد، مثلا می‏گه که invalid drive specification.

ata.royalfalcon
15-09-2013, 19:52
آقا عطا، کاری رو که گفتید کردم ولی دائما خطا می‏دهد، مثلا می‏گه که invalid drive specification.

از قسمت my computer بررسی کنید پارتیشنی که میخواهید به NTFS کانورت کنید چه حروفی دارد و همچنین volume label آن چیست . بعنوان مثال همانطوریکه در عکس زیر میبینید در سیستم من پارتیشنی که قصد کانورت کردن آن به NTFS را دارم حروف G و volume label آن NEW VOLUME هست .

1. در run (که در منوی استارت هست) تایپ کنید CMD .

2. دستور زیر را کپی و سپس بر روی CMD راست کلیک کنید و paste کنید . دقت کنید که بجای X باید حروف درست را وارد کنید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. سوال بعدی که پرسیده میشه volume label هست (عکس زیر) . volume label درایو G هارد من NEW VOLUME هست . پس آنرا تایپ میکنیم و سپس اینتر را میزنیم .

پس از اتمام کار :

mahdi rahimi
16-09-2013, 21:28
آقا عطا خیلی ممنون از پاسخگویی سریعتون.

mahdi rahimi
16-09-2013, 21:33
آقا عطا خیلی ممنون از پاسخگویی سریعتون. می‏بخشید که دوباره سوالی دارم و اون اینکه برای یادگیری این دستورات و کلا ساختار CMD پیشنهاد شما چیه؟ اگه سایتی، کتابی و... امکانش هست به من معرفی کنید.
باز ممنونم که در طی این مدت راهنمای خوبی برای من بودید.:n01:

kisiya
04-10-2013, 10:28
با درود دوستان ایا هارد اکسترنال
Seagate Backup plus ضد ضربه هست وبافرشچقدره وبالاترین طول عمرش چقدره؟

ata.royalfalcon
04-10-2013, 11:04
با درود دوستان ایا هارد اکسترنال
Seagate Backup plus ضد ضربه هست وبافرشچقدره وبالاترین طول عمرش چقدره؟

سلام .

Seagate Backup plus ضد ضربه هست

خیر . ضد ضربه نیست .

بافرشچقدره

مدلهای پرتابل 8MB و مدلهای آداپتوری به احتمال زیاد 64MB هستند .

وبالاترین طول عمرش چقدره؟

عدد دقیق نمیشه داد . بستگی به نحوه نگهداری و میزان استفاده از آن دارد .

kisiya
05-10-2013, 06:53
با درود ممنون کدوم مدلها تو ایران ضد ضربه هستند؟

ata.royalfalcon
05-10-2013, 12:14
با درود ممنون کدوم مدلها تو ایران ضد ضربه هستند؟

مدلهايي مثل ADATA HD710 و يا ADATA SH14 ضد ضربه هستند . از برند Silicon power سريهاي Armor هم ضد ضربه هستند . دقت كنيد كه اين مدلها فقط باكس مستحكم و ضد آب دارند و با توجه به وجود ضربه گيرهاي لاستيكي/سيليكوني از هارد فقط در مواقعي كه خاموش هست در برابر سقوط محافظت ميكند (تا يك ارتفاع مشخص) . و از آنجايي كه هاردهاي اينترنال بكار رفته تفاوتي با انواع معمولي نداره در مواقعي كه روشن هست نبايستي ضربه اي وارد بشه .