ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرافیک hp sleek book

saman_mt
29-08-2013, 00:45
سلام به همی دوستان.من حدود دو ماه پیش از طرف یکی از دوستانم از مغازه ای یک لبتاپ خریدم.روش برچسب geforce 630 2 g خورده ولی امروز متوجه شدم درایو کارت گرافیک در قسمت رزولیشن intel 4000 است.حالا الان نمیدونم چیکار کنم؟الان گرافیک intel یا geforce?
چون لبتاپ برا خودم نیست خیلی برام مهمه که کارت گرافیکش چیه چون آبروم در خطره.

ghoste
31-08-2013, 19:54
داداش ناراحت نباش.لپ تاپ هاي hp اكثرا داراي 2كارت گرافيك هستند.مال من probook4540s هستش و كارت گرافيك اون amd radeon7650m هست . اگه بري تو devicemanager وبري تو display adaptors ميبينيكه اسم دو تا كارت گرافيك رو نوشته.در واقع intel hd4000 وقتي فعاله كه كار زيادي نميكني .مثلا وقتي تو اينتر نتي.ولي geforce وقتي فعال ميشه كه داري كار هاي گرافيكي سنگين مثل بازي هاي گرافيك بالا ميكني.اين امخر به مصرف باتري خيلي كمك ميكنه.واصلا نگران نباش.:n05:

Public Enemy
01-09-2013, 10:04
سلام به همی دوستان.من حدود دو ماه پیش از طرف یکی از دوستانم از مغازه ای یک لبتاپ خریدم.روش برچسب geforce 630 2 g خورده ولی امروز متوجه شدم درایو کارت گرافیک در قسمت رزولیشن intel 4000 است.حالا الان نمیدونم چیکار کنم؟الان گرافیک intel یا geforce?
چون لبتاپ برا خودم نیست خیلی برام مهمه که کارت گرافیکش چیه چون آبروم در خطره.

دوستمون راست می گن لپ تاپ ها برای مصرف باطری بهتر 2 تا کارت گرافیک دارن یکی اینتل که مصرفش پایین تر و قدرتش بیشتره و یه کارت گرافیک دیگه . خودش معمولا بر حسب نیاز تعیین می کنه از کدوم کارت گرافیک استفاده کنه .

اگر زیاد نگرانین ، ار تو Device Manager چک کنین ببینین چند تا کارت گرافیک دارین