مشاهده نسخه کامل
: Crash كردن درايو C
cheetoz_motori
15-08-2006, 10:45
با سلام خدمت دوستان.با مشكلي بدي در هارد ديسكم مواجه شدم كه تقاضاي راهنمايي از اساتيد براي رفع آن را دارم.چند روز پيش در حال كار كردن با سيستم بودم در Browser ام و حدود 10 Tab آنجا باز كرده بودم و منتظر Load شدن آنها بودم.بعد از 3-4 دقيقه احساس كردم كه سيستم هنگ كرده و چراغ هارد هم بصورت ممتد روشن مانده بود و خاموش نمي شد.Mouse روي صفحه حركت مي كرد ولي در راست كليك ها و كليكها عكس العملي نشان نمي داد.چراغ Connection در كنار ساعت سيستم هم مداوم روشن بود و قطع نمي شد 2 دقيقه ديگر هم صبر كردم و ديدم هيچ تغييري صورت نمي گيرد روي Desktop و تصميم گرفتم Reset سخت افزاري كنم و با دكمه Reset روي Case سيستم را Reset كردم.بعد از اين بود كه ديگر سيستم ديگر بالا نيامد و وارد ويندوز هم نشد.تصميم گرفتم با Cd Windows سيستم را Repair كنم كه در منوهاي Bootable XP متوجه شدم كه گزينه Repair براي من غير فعال است و كلاً درايوي كه Windows روي آن نصب بوده را هم نمي شناسد همان ساختار در اصل كه Fat32 بود.البته در ليست ديگر درايوهايم بدون مشكل در ليست بودند همراه با اطلاعاتي كه روبروي اسم آنها از ساختارشان وجود داشت.قيد Repair و اطلاعات روي C را زدم و رفتم كه C را Format كنم.در حال Format كردن بودم كه خط Format از 30% جلوتر نرفت و Stop كرد. با Bootable Me هم رفتم كه از Dos درايو C را فرمت كنم آنجا هم به دليل اينكه ساختار C براي كامپيوتر مشخص نيست كه Fat32 هست يا NTFS و گويا پاك شده است در Dos هم Format نمي كند.خلاصه كه درايو Cي ما Crash كرده.حالا خواهشي كه دارم اين است كه اگر مي شه راه حلي كه ساختار درايو C را بتوانم بازيابي كنم به Fat32 و دوباره آنرا Format كنم و Windows نصب كنم و همچنين به ديگر درايوهايم نيز صدمه اي وارد نشود مي شناسيد بگوييد انجام دهم و اگر نرم افزاري كه بصورت Bootable بالا بيايد و كار تعمير درايو C مرا انجام دهد هم مي شناسيد معرفي كنيد تا استفاده كنم. قبلاً از حسن توجه شما متشكرم.
سلام
برنامه هاي زيادي هست كه در حالت live مي تونند با HDD كار كنند و مشكلاتش رو حل كنند. مثل Partition Magic و يا Acronis.
البته من اگه جاي شما بودم، روي يه drive ديگه يه Windows نصب مي كردم و بعد يدونه از اين برنامه ها رو نصب مي كردم و اون وقت به تعمير HDD م مي پرداختم. چون پر واضح ه كه Full Version بهتر و كاملتر از Live Version ه.
خوش باشي،
©م.م.©
سلام دوست عزيز
شما بايد به كمك Fdisk درایو C رو پاک کنی و یه درایو دیگه رو Set Active کنی و روی اون ویندوز نصب کنی
بعد از روی Manager ویندوز Xp به تعمیر داریو C بپردازی
انشاالله مشکلت حل میشه
cheetoz_motori
15-08-2006, 14:17
سلام
برنامه هاي زيادي هست كه در حالت live مي تونند با HDD كار كنند و مشكلاتش رو حل كنند. مثل Partition Magic و يا Acronis.
البته من اگه جاي شما بودم، روي يه drive ديگه يه Windows نصب مي كردم و بعد يدونه از اين برنامه ها رو نصب مي كردم و اون وقت به تعمير HDD م مي پرداختم. چون پر واضح ه كه Full Version بهتر و كاملتر از Live Version ه.
خوش باشي،
©م.م.©دوست عزيز پيشنهاد خوبي هست ولي غير از C من 3 تا درايو ديگه دارم كه همه Full هستند و اطلاعات آنها هم برايم مهم هستند و نمي توانم ازشون بگذرم وگرنه خودم هم اينكار را مي كردم.الان من دنبال راه حل يا نرم افزاري هستم كه از طريق Cd بوت بشه و درايو C من را تعمير كنه و Fat32 برايش تعريف كنه و اگر بدسكتور داره آنها را رفع كنه و خلاصه هر كاري مي كنه فقط با C بكنه و به ديگر درايوها كاري نداشته باشه.حالا چيزي هست به من معرفي كنيد؟من مي خواهم درگير Fdisk و از اين برنامه ها نشوم كه اطلاعات هاردم كامل از بين برود.
سلام دوست عزيز
شما میتونی با یه سیستم دیگه هارد به هارد کنی و از هاردت به عنوان هارد دوم استفاده کنی و از این طریق درایو سی رو درستش کنی
cheetoz_motori
15-08-2006, 15:11
سلام دوست عزيز
شما میتونی با یه سیستم دیگه هارد به هارد کنی و از هاردت به عنوان هارد دوم استفاده کنی و از این طریق درایو سی رو درستش کنی يعني منظورت اينه كه مي توانم با 1 هارد ديگه كه Windows سالم داره درايو C آن هارد را كپي كنم به درايو C ي خودم؟ اينجوري درست مي شود؟ براي من fat32 شدن درايو C ام هم كافي هست.الان درايو C من هيچ ساختاري نداره. مثل زمانيكه هارد نو هست و Fdisk نشده.
سلام
بزار بطور كامل راهنماييت كنم تا درايو C رو با یه کامپیوتر دیگه به Fat32 تبدیل کنی
1-هاردت رو در بیار و برو رو کامپیوتری که سالمه
2-کابل اتصال سیدی رام به مادر بورد و کابل برقش رو در بیار و جای سیدی رام هاردت رو بهش وصل کن. یعنی سی دی رام رو قطع کن و جاش هارد خودتو نصب کن.
3- کامپیوتر رو روشن کن و بیا بالا . وقتی که اومدی میتونی علاوه بر درایوهای کامپیوتر سالم درایوهای هارد خودتم ببینی ! !
وقتی این کارو کردی میتونی درایو سی کامپیوتر خودتو فرمت کنی ، بد سکتورشو بگیری و هرکاری که دوست داشتی میتونی باهاردت بکنی چون هاردت به جای سی دی رام اومده روی ویندوز سالم یعنی اینکه جای سی دی رام هارد نصب کردی ! ! !
cheetoz_motori
15-08-2006, 16:39
وقتی این کارو کردی میتونی درایو سی کامپیوتر خودتو فرمت کنی ، بد سکتورشو بگیری و هرکاری که دوست داشتی میتونی باهاردت بکنی چون هاردت به جای سی دی رام اومده روی ویندوز سالم یعنی اینکه جای سی دی رام هارد نصب کردی ! ! ! آقا دستت درد نكنه زحمت كشيدي.اين كار را تست مي كنم اميدوارم كه جواب بده و از شر اين مشكل خلاص بشيم. جواب گرفتم دوباره مي آيم خبر مي دهم.تا همين جا هم ممنون از شما.
سلام
منم اميدوارم مشكلت سريع حل شه
وقتی یک همجین مشکلی پیش میاد بهترین راه و قدرتمنترین برنامه همون سی دی نصب ویندوز XP .
1. سیستم رو با cd XP بوت کن.
2. وقتی به صفحه ای رسیدی که ازت میخاد فرمت رو تغییر بدی یا نه. Esc رو بزن تا وارد یه صفحه دیگه بشی.
3. توی این صفحه درایو c رو کامل پاک کن و بعد دوباره این درایو رو بساز
4. خود برنامه پارتیشن جدید رو فرمت میکنه (برای جلوگیری از همچین مشکلاتی بهتره NTFS رو انتخاب کنید)
این روش روش ساده ترین و امن ترین راه ممکنه.
cheetoz_motori
19-08-2006, 13:58
وقتی یک همجین مشکلی پیش میاد بهترین راه و قدرتمنترین برنامه همون سی دی نصب ویندوز XP .
1. سیستم رو با cd XP بوت کن.
2. وقتی به صفحه ای رسیدی که ازت میخاد فرمت رو تغییر بدی یا نه. Esc رو بزن تا وارد یه صفحه دیگه بشی.
3. توی این صفحه درایو c رو کامل پاک کن و بعد دوباره این درایو رو بساز
4. خود برنامه پارتیشن جدید رو فرمت میکنه (برای جلوگیری از همچین مشکلاتی بهتره NTFS رو انتخاب کنید)
این روش روش ساده ترین و امن ترین راه ممکنه.دوست عزيز از حسن توجه و راهنمايي شما ممنون ولي در اينجا مي خواستم مورد ديگري را اشاره كنم كه از ابتداي متوجه شدن من به اين مشكل آن وجود داشت ولي من احساس مس كردم به كابل IDE مربوط مي شود و آن اين است كه در هر بار Reset كردن بطور تصادفي گاهي اوقات سيستم Hard را نمي شناخت و وقتي 1 بار برق Hard يا IDE را بيرون آورده و دوباره مي زدم مي شناخت ولي وسط كار قطع مي شد.درضمن در زمان بالا آمدن سيستم در همان ابتدا از هارد صداي 2-3 تق تق مي آيد كه بعد از آن قطع مي شود.بگفته شما قبلاً من عمل كردم كه يادم هست با صفحه آبي رنگ Error در Windows مواجه شدم در حال Setup كردن ويندوز..درضمن جناب Rocket گفته بود كه با يك سيستم سالم هارد به هارد كنم و از طريق آن سيستمم را راه اندازي و عيب يابي كنم ولي هر كاري كردم با سيستم ديگر هارد من و درايو هاي ديگر غير C را هم نشناخت.لطفاً راهنمايي كنيد من اطلاعاتم را فقط 1 جوري از درايوهاي ديگر بردارم بعد اصلاً هارد ديگه نمي خواهم مي روم يك هارد نو مي گيرم.درضمن هاردم Maxtor با ظرفيت 40GB هست.
دوست عزيز از حسن توجه و راهنمايي شما ممنون ولي در اينجا مي خواستم مورد ديگري را اشاره كنم كه از ابتداي متوجه شدن من به اين مشكل آن وجود داشت ولي من احساس مس كردم به كابل IDE مربوط مي شود و آن اين است كه در هر بار Reset كردن بطور تصادفي گاهي اوقات سيستم Hard را نمي شناخت و وقتي 1 بار برق Hard يا IDE را بيرون آورده و دوباره مي زدم مي شناخت ولي وسط كار قطع مي شد.درضمن در زمان بالا آمدن سيستم در همان ابتدا از هارد صداي 2-3 تق تق مي آيد كه بعد از آن قطع مي شود.بگفته شما قبلاً من عمل كردم كه يادم هست با صفحه آبي رنگ Error در Windows مواجه شدم در حال Setup كردن ويندوز..درضمن جناب Rocket گفته بود كه با يك سيستم سالم هارد به هارد كنم و از طريق آن سيستمم را راه اندازي و عيب يابي كنم ولي هر كاري كردم با سيستم ديگر هارد من و درايو هاي ديگر غير C را هم نشناخت.لطفاً راهنمايي كنيد من اطلاعاتم را فقط 1 جوري از درايوهاي ديگر بردارم بعد اصلاً هارد ديگه نمي خواهم مي روم يك هارد نو مي گيرم.درضمن هاردم Maxtor با ظرفيت 40GB هست.
سلام دوست عزيز
با اين روشي كه من گفتم يعني اينكه هارد رو بجاي سي دي رام نصب كن امكان نداره كه درايوهاي هارد شما رو رو صفحه نشون نده جز اينكه هارد خراب شده باشه و سيستم قادر به شناسايي اون نباشه. در اين صورت شما بايد به سايت مكستور مراجعه كني و مدل هاردت رو انتخاب كني. در ضمن شما ميتوني با دانلود نرم افزار Power Max از سایت مکستور از سالم بودن هاردت مطمئن بشی.
اگه تمام مراحل رو درست انجام داده باشي و درايوها باز هم نيومده باشه احتمالا هارد شما دچار مشكل هست
cheetoz_motori
29-08-2006, 17:56
سلام دوست عزيز
با اين روشي كه من گفتم يعني اينكه هارد رو بجاي سي دي رام نصب كن امكان نداره كه درايوهاي هارد شما رو رو صفحه نشون نده جز اينكه هارد خراب شده باشه و سيستم قادر به شناسايي اون نباشه. در اين صورت شما بايد به سايت مكستور مراجعه كني و مدل هاردت رو انتخاب كني. در ضمن شما ميتوني با دانلود نرم افزار Power Max از سایت مکستور از سالم بودن هاردت مطمئن بشی.
اگه تمام مراحل رو درست انجام داده باشي و درايوها باز هم نيومده باشه احتمالا هارد شما دچار مشكل هست
سلام خوبي شما آقا من هاردم را بردم دادم تعمير ولي متاسفانه بهم گفتند كه در اصطلاح خودشان Smart Out شده هارد من :sad: :sad: كه الان دارم رواني مي شوم البته طرف گفت اگر مي خواهي مي توانم اطلاعاتت را برگردانم ولي خرجش خيلي زياده :sad: حالا واقعاً ديگه بايد بي خيال هاردم بشم.آخه ايراد فقط در C بود و درايوهاي ديگر سالم بودند درضمن تعمير كار مي گفتد هاردت به تق تق افتاده :sad: حالا من فقط مي خواهم به يك روشي اطلاعات را روي يك هارد ديگه ببرم و اين هارد را هم بندازم تو سطل آشغال.اطلاعاتم خيلي برام مهم هست.براي همين هم دارم ديوانه مي شوم.خواهشي كه دارم از اساتيد صاحب فن در امر سخت افزار و بخصوص هارد ديسك اين هست كه يك راه حل جلوي پاي من بگذارند كه اطلاعاتم را از اين هارد خراب 1 جوري بكشم بيرون :sad: نرم افزار Power Max هم از سايت Maxtor گرفتم ولي هنوز تست نكردم.مدل هاردم هم Maxtor 40GB D540X-4K هست رفتم داخل سايتش ولي نمي دانستم چه چيزي را بايد دانلود كنم.خلاصه خيلي مخلصيم هواي ما را داشته باشيد.بدجوري گير كردم. :sad:
cheetoz_motori
03-09-2006, 10:14
دوستان ديگه ما را تحويل نمي گيرند.اگر با توضيحات پست قبلي هارد من فاتحه اش خوانده شده و تلاش بيهوده نبايد كرد مرا باخبر كنيد كه ديگه مزاحم شما هم نشوم.
سلام دوست عزيز
من واقعا متاسفم كاري نميتوني بكني چون ايراد از سيلندر هاردته البته هنوز پيشرفت نكرده ظاهرا
شما اگه تو تهراني برو نمايندگي مكستور يا برو خانه ي هارد ايران حتما ميتونن برات كاري بكنن
cheetoz_motori
06-09-2006, 08:34
سلام دوست عزيز
من واقعا متاسفم كاري نميتوني بكني چون ايراد از سيلندر هاردته البته هنوز پيشرفت نكرده ظاهرا
شما اگه تو تهراني برو نمايندگي مكستور يا برو خانه ي هارد ايران حتما ميتونن برات كاري بكنن سلام اتفاقاَ تعميرگاهي كه بردم خانه هارد ايران بود ولي نمايندگي مكستور نبردم.
با عرض سلام خدمت دوستان
در مورد مشکل کرش شدن درایوC باید توضیح بدهم که به نظر من می توانید به ترتیب زیر عمل کنید:
در صورتی که هارد شما مشکل سخت افزای ناشته باشد می توان با نرم افزار Power Quest Magic
که تحت داس هم است بالا آمد و هر گونه مشکل از قبیل رفع بد سکتور، فرمت کردن و.....را رفع کرد.
شما با این نرم افزار می توانید هارد 200گیگا بایتی را به مدت 1دقیقه پارتیشن بندی کنید و خلاصه مینوانید
هر بلایی که خواستید سر هارد بیارید و باید توجه داشته باشد که در صورت وجود مشکل سخت افزاری
به هیچ وجه نمی توان مشکل آنرا با DOS or PQMagic حل کرد.در میان تعمیرکاران هارد اصطلاحی
معروف است: (هاردی که جیک جیک می کنه تعطیله !) منظورم از بیان مطلب بالا ای است که اگر کار به
اینجا رسید هاردتان نیاز به تعمیر دارد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.