مشاهده نسخه کامل
: لبتاپ داغ میکنه :[
murchehh
27-08-2013, 17:12
سلام دوستان :n01:
یه مدته که دمای لبتابم رو اعصابمه:n14: در حالت عادی که لبتاپ روشن میشه ، 50 درجه داره یکم که می گزره میشه 60 درجه.یه بازی صد مگی فلش روش اجرا کردم به 70 80 هم رسید:n14:.دادمش گارانتی که مثلا درستش کنن بعد اینکه ده روز پیششون بود گفتن که مشکلی نداره و سرویسش کردیم گفتن عادیه و اگه به 105 درجه هم برسه سیستم خودش ری استارت میشه مشکلی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!.
اومدم خونه دیدم سر سوزنی تغییر نکرده دماش.در ضمن کول پد هم همیشه زیرش روشنه(deep cool n8 ultra).نمی دونم دیگه باید چکارش کنم که دماش کم شه:n14:اوایل که لبتاپو گرفته بودم با speed test بیشتر 30 درجه نمی شد ولی الان با همین نرم افزار همش 60 70:n14: تازه بدون اجرای هیچ نرم افزاری فقط مثلا یه مرورگر در حال اجراست:n14:.از تو power option کارکرد cpu رو به 20 درصد هم کاهش دادم ولی تاثیر زیادی نداشت:n14:اکثر برنامه های غیر ضروری رو هم از task manager بستم ، کارکرد cpu زیر 5 درصده ولی دما زیاده:n14:ویندوز رو هم عوض کردم کل هارد رو هم خالی کردم که شاید ویروسی باعث شده باشه بازم نشد:n14:
لبتاپم هم n53sv هست.دوستان خواهشن اگه نظری دارید راهنمایی کنید خیلی داره اذیتم میکنه:n14:
این عکسه در حالت کاملا عادیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
yasidevil
28-08-2013, 00:57
لپتاپ من هم همیشه حدود ۶۰ تا ۷۰ درجه س.
ولی عادت کردم دیگه :n02:
murchehh
28-08-2013, 18:06
یعنی هیچ راهی نداره؟؟؟:n14:
rezaa2000
28-08-2013, 18:22
یعنی هیچ راهی نداره؟
NorthBridge
28-08-2013, 19:59
1.چند وقته دارید؟
2.خمیر سیلیکن عوض شده؟
3.یک شات از task manager سربرگهای Process و Performance در حالتیکه داغ کار میکنه بذارید
4.اگر مشکل خیلی حاد هست و وارد هستید با برنامه ی Crystal CPUID میشه ولتاژ و مالتی پلیر رو تا جای ممکن پایین آورد کرد تا خنک تر کار کنه
گرچه این راه حل نیست و باید بفکر عیب یابی و درمان اساسی باشید
murchehh
28-08-2013, 21:21
ممنونم دوستم از اینکه توجه کردی:n01:
دقیقا الان یک ساله که خریدمش!
دادم گارانتی گفتن که خمیر cpu رو عوض کردن!
من زیاد از این نرم افزار سر در نمیارم ممکنه بزنم کلا همه چی رو داغون کنم:n02:
داداش این نرم افزارا که تو پروسس هستش ماله چیه؟؟؟بعضیاشونو تا حالا اسمشون رو هم نشنیدم
:n04:
ممکنه ویروسی توشون باشه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NorthBridge
28-08-2013, 21:39
فکر کنم نمایندگی اهمال کرده و باید مشکل رو حل کنه . باید سریش بشید تا درست بررسی کنند
خیلی حرف غلطیه که بذارید به 105 درجه برسه تا ریست کنه در حالیکه این لپتاپ در اتاق 22 درجه و بدون کول پد بعد از یکساعت Stress Test حداکثر دمای 87 درجه ثبت کرده (تصویر زیر)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
murchehh
28-08-2013, 22:17
راستش داداش من هم شک کردم که گارانتی کوچکترین معاینه ای روی لبتاپ انجام داده باشه!!!
یک ساعت داشتم باهاش بحث می کردم که بابا این دماش عادی نیست ، زیر بار نرفت که نرفت:n04:
آخه من همه جاشو چک کردم چیز دیگه ای نمی تونه باشه بجز مشکل داخلی!!!
بعد که بهشون گفتم قبلا با همین نرم افزار تو همین شرایط دما بیشتر از 30 نمی شد ، گفت که اون موقع مشکل داشته نه الان:n08::n24:
mohammad ahmadi
28-08-2013, 23:49
معمولا i7 زود داغ میشه ولی نه با وب گردی مال من بعد از یه ساعت وب گردی روی 54-56 هستش و دور فن خیلی کمه و باد خنک از درگاه سی پی یو بیرون میاد. بیشتر این مشکلات به خاطر ویروسه من پیشنهاد میکنم برو تو سایت کسپرسکی و نسخه ی اینترنت سکیوریتی تریال رو از سایت خودش دانلود و آپدیت کن .امیدوارم مشکلت حل بشه:n16:
murchehh
29-08-2013, 12:30
خیلی ممنون:n01:
دیشب kaspersky 2014 internet security نسخه آزمایشی رو از سایت خودش دانلود کردم آپدیت هم شد ،ویروسی پیدا نکرد ولی در حین اسکن دما خیلی بالا رفت تا 75 هم رسید:n14:
aydin_moghaddam
01-09-2013, 14:45
بالا رفتن دمای نوت بوک یه چیز کاملا عادی هستش....و یه چیزه دیگه اینکه مشکلاتی که اون کول پد ایجاد میکنه بیشتر از سودیه که برای نوت بوک شما داره...نگرانی نداره و گارانتی حرف درستی زده
murchehh
02-09-2013, 12:03
بالا رفتن دمای نوت بوک یه چیز کاملا عادی هستش....و یه چیزه دیگه اینکه مشکلاتی که اون کول پد ایجاد میکنه بیشتر از سودیه که برای نوت بوک شما داره...نگرانی نداره و گارانتی حرف درستی زده
کول پد چه مشکلی می تونه داشته باشه برا لبتاپ؟؟؟
این شات هم مال یه لبتاپ دیگست با همیین مشخصات و دقیقا همون نرم افزارایی که تو لبتاپ خودم نصب کردم تو این لبتاپ هم هست
و این هم لبتاپ خودم در حال اجرای فقط یه مرورگر ساده!!!
rezaa2000
04-09-2013, 07:12
من هنوز مشکل دارم
مورچه جان.
حالا که یک لپتاپ مشابه داری تسک هردو را باز کن ببین روی دستگاه شما چه چیز اضافه داره ران میشه . اگر اونو نمیشناسی موقتا ببندش بعد ببین سیستم آرومتر میشه یا نه .
در ضمن میزان باد دهی فن را دقت کن .مقایسه کن با آن یکی لپتاپ یک نخ سبک جلوش بگیر ببین شدت بادشون با هم فرق میکنه؟ اگر فرقی نداشتند ، یک چکی هم از نظر آشغال احتمالی که ممکنه رفته باشه توی فن بکن. ولی با اون مصرف مموری بالا که سیستم شما داره ، نشان دهنده اینه که یک برنامه ای شدیدا داره از سیستم کار میکشه.
jamshimi
30-09-2013, 13:12
دوستان من هم دقیقا مشابه مشکل دوستمون مورچه دارم . ویندوزم 8.1 هست. همیشه فن روشنه و با سرعت بالا می چرخه و لب تاپ هم خیلی گرم می کنه .دلیلش چی میتونه باشه؟ حدود 4 ساله که لب تاپم دارم و سری زد سونی هست.
murchehh
18-10-2013, 15:52
سلام به همه
بعد از رفت و آمدهای زیادی که تو شرکت گارانتی داشتم و به نتیجه ای هم نرسیدم ، قید بقیه اعتبار گارانتی رو زدم و لبتاپو دادم به تعمیرکار. چیز جالبی که تعمیرکار می گفت این بود که نمایندگی اصلا لبتاپو باز نکرده!!!.خمیر سیلیکن رو عوض کرد برام و همه چی عادی شد.البته خودم یه خمیر z9 داشتم که بهش دادم که از اون بزنه
:n01:
کول پد چه مشکلی می تونه داشته باشه برا لبتاپ؟؟؟
این شات هم مال یه لبتاپ دیگست با همیین مشخصات و دقیقا همون نرم افزارایی که تو لبتاپ خودم نصب کردم تو این لبتاپ هم هست
و این هم لبتاپ خودم در حال اجرای فقط یه مرورگر ساده!!!
سلام . مال منم که سونی SB11FX باشه تقریبا همین شکلیه !!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.