مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تاپ فول اچ دی
dirty_coat
26-08-2013, 20:07
سلام دوستان عزیزم
میخوام یک لپ تاپ فول اچ دی بخرم ولی نمیدونم چی روند بازاره ولی دوست دارم سونی باشه از نظر قیمت زیر 3 باشه
ممنون
سلام دوستان عزیزم
میخوام یک لپ تاپ فول اچ دی بخرم ولی نمیدونم چی روند بازاره ولی دوست دارم سونی باشه از نظر قیمت زیر 3 باشه
ممنوندوست عزیز اگه کاربر حرفه ای کامپیوتر هستین و نیازمند یه گرافیک و پردازنده و رم خوب هستین پس یقین داشته باشید که تو این رنج قیمت از سونی چیزی گیرتون نمیاد اما اگه کاربر ساده هستین پس میشه یه لپ تاپ سونی پیدا کرد اما به نظر من یا برین سراغ n46vz یا با بودجه بیشتر برین سراغ n56vb یا اگه پایینتر میخواین تا حدود 3 تومان یا کمتر هزینه کنید برین سراغ Lenovo z500 اما در کل برای اینکه فول اچ دی بگیرین باید بالای 3 تومان هزینه کنید ولی باز هم اگه میشه کاربردتون از لپ تاپ رو بگین که مثلا برای بازی یا چه نرم افزارهایی میخواین.
dirty_coat
26-08-2013, 20:41
ممنون دوست عزیز
دانشجوی زبان هستم نه اهل بازی ام و فقط اهل وب گردی و برنامه ی افیس و فیلم فول اچ دی میبینم و فقط برام سرعت بالای لب تاپ و کیفیت صفحه ی نمایش و هارد مهمه
سلام دوستان عزیزم
ممنون
زیر 3 تومان FULLHD وجود نداره
SONY vaio F23CGX 3.400
n56vb 3.450
ممنون دوست عزیز
دانشجوی زبان هستم نه اهل بازی ام و فقط اهل وب گردی و برنامه ی افیس و فیلم فول اچ دی میبینم و فقط برام سرعت بالای لب تاپ و کیفیت صفحه ی نمایش و هارد مهمه
دوست عزیز طبق حرف شما پس چون نه با نرم افزار خاصی و نه اهل بازی هستید پس سی پی یو قوی و گرافیک قوی زیاد مورد احتیاجتون نیست.اما از اونجایی که میخواین سرعت خود لپ تاپ بالا باشه و هنگ هم نکنه پس بهترین کار اینه که برین سراغ لپ تاپ های هارد SSD که سرعتو به طرز چشمگیری بالا میبره اما باز هم زیر 3 تومان چیزی پیدا نمیشه پس حالا با این اوضاع شما کاملا دارین اشتباه میکنین به نظر من بهترین انتخاب تو این رنج قیمت N46VZ هست که هم کیفیت ساخت بالایی داره و هم زیبایی ولی اگه دنبال Full HD هستین باید برین سراغ N56VB.
dirty_coat
27-08-2013, 07:35
قیمتش بالاتر هم بود عیبی نداره n550 چطوره؟
NorthBridge
27-08-2013, 08:53
قیمتش بالاتر هم بود عیبی نداره n550 چطوره؟
ASUS N550JV یکی از انگشت شمار لپتاپهای میان قیمت (با قیمت 3.800) بازار ایران هست که سخت افزار بروزی داره. در خریدش شک نکنید
نکات برجسته:
پردازنده ی هاسول(نسل چهارم) 4700HQ
چیپ گرافیکی قدرتمند و بروز انویدیا GT 750M با رم گرافیکی 4GB !
هارد 1TB البته 5400rpm
نمایشگر باکیفیت IPS فول اچ دی که در کمتر لپتاپ فعلی بازار پیدا میشه
4 اسپیکر Bang & Olufsen
سیستم عامل DOS OS که باعث پایین آمدن قیمتش شده
معایب:
فقدان شیار توسعه کاربردی Express Card
فقدان کانکتور 1394
فقدان حسگر اثر انگشت (که البته این مورد اهمیت و کاربرد چندانی نداره)
باتری 4 سلولی
برخی از معایب بالا در اکثر لپتاپهای فعلی بازار وجود داره و تنها مختص این مدل نیست
salam45932
31-08-2013, 18:25
سلام دوستان چند سوال از شما داشتم
با توجه به افزایش قیمت N550 و اینکه صفحش مات نیست می خوام برم سراغ n56
n46 نمی خوام چون صفحش کوچیکه
تا حالا کسی n56vm و n56vb رو کنار هم دیده یه مقایسه ای بکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1)من خودم فقط میدونم n56vb گرافیکش gt740 اما n56vm گرافیکش gt630
2)تو لینکهای بالا که گذاشتم گفته n56vb تاچش صدا میده و کلیدهای عددی شو کوچیک کردن
3)و همچنین تو حالت لود(Load) کامل سی پی یو به سرعت های پایین (1.2gh)سریع سوییچ می کنه در صورتی که n56vm بچه ی خوبیه و هیچ وقت ندیدن به خاطر گرما سوییچ کنه( N56vz بعد یه ساعت سوییچ می کنه که البته اینجا مطرح نیست چون هم کمیابه و هم از N550 گرونتر)
4)همچنین n56vb انگار خوره باتریه که تو نتایج لینکهای بالا هم هست تقریبا بالای 1.5 برابر n56vm که خودم فکر می کنم به خاطر نوع صفحه باشه چون یکدومشون ساخت LG و دیگری samsung هست
5)در ضمن نوشته بود وایرلس n56vb اینتله یه مدلی که من اینطوری فهمیدم که بدرد نخوره!
6)اگرچه سی پی یو n56vb از n56vm قویتره (تو مدلای ایران هست 3630 برای vb و 3610 برای vm ) اما چون من نمیخوام فقط تا داغ کردن سیستم vb برتر باشه و بعدش سوییچ کنه تصمیم گرفتم n56vm بگیرم
7) به صورت غیر معقولی هم سرعت خواندن و نوشتن n56vb از قیه کانفیگهای با مقدار محسوسی کمتره!
در ضمن یه n56vj با گرافیک gt635 هسن که البته ریویوشو نتونستم گیر بیارم کسی نمیدونه این چطوریه؟
قیمت های این مدلا کسی خبر نداره چنده خصوصا n56vm که الان کمیابه!
دوستان لطفا جواب بدن آیا درست فهمیدم یا نه؟جواب هر کدومو که میدونن منو راهنمایی کنن چون واقعا گیچ شدم:n13:
سلام دوستان چند سوال از شما داشتم
با توجه به افزایش قیمت N550 و اینکه صفحش مات نیست می خوام برم سراغ n56
n46 نمی خوام چون صفحش کوچیکه
تا حالا کسی n56vm و n56vb رو کنار هم دیده یه مقایسه ای بکنه
1)من خودم فقط میدونم n56vb گرافیکش gt740 اما n56vm گرافیکش gt630
2)تو لینکهای بالا که گذاشتم گفته n56vb تاچش صدا میده و کلیدهای عددی شو کوچیک کردن
3)و همچنین تو حالت لود(Load) کامل سی پی یو به سرعت های پایین (1.2gh)سریع سوییچ می کنه در صورتی که n56vm بچه ی خوبیه و هیچ وقت ندیدن به خاطر گرما سوییچ کنه( N56vz بعد یه ساعت سوییچ می کنه که البته اینجا مطرح نیست چون هم کمیابه و هم از N550 گرونتر)
4)همچنین n56vb انگار خوره باتریه که تو نتایج لینکهای بالا هم هست تقریبا بالای 1.5 برابر n56vm که خودم فکر می کنم به خاطر نوع صفحه باشه چون یکدومشون ساخت LG و دیگری samsung هست
5)در ضمن نوشته بود وایرلس n56vb اینتله یه مدلی که من اینطوری فهمیدم که بدرد نخوره!
6)اگرچه سی پی یو n56vb از n56vm قویتره (تو مدلای ایران هست 3630 برای vb و 3610 برای vm ) اما چون من نمیخوام فقط تا داغ کردن سیستم vb برتر باشه و بعدش سوییچ کنه تصمیم گرفتم n56vm بگیرم
7) به صورت غیر معقولی هم سرعت خواندن و نوشتن n56vb از قیه کانفیگهای با مقدار محسوسی کمتره!
در ضمن یه n56vj با گرافیک gt635 هسن که البته ریویوشو نتونستم گیر بیارم کسی نمیدونه این چطوریه؟
قیمت های این مدلا کسی خبر نداره چنده خصوصا n56vm که الان کمیابه!
دوستان لطفا جواب بدن آیا درست فهمیدم یا نه؟جواب هر کدومو که میدونن منو راهنمایی کنن چون واقعا گیچ شدم:n13:
دوست عزیز به نظر من خیلی حیفه اگه بخواین لپ تاپی مثل N550 رو نخرین و برین سراغ مدل هایی که در بالا گفتین و اینو بدونین که هم پردازنده و هم گرافیک N550 از تمام مدل های بالا خیلی بهتره.اما اگه باز هم نخواستین بخرین برین سراغ مدل N56VB چون از N56VM قویتره.
hossein6599
01-09-2013, 17:07
اگر با قیمت 3.800 و صفحه نمایش براق مشکلی ندارید n550jv بی نظیره و کیفیت صفحه نمایشش فوق العاده بالاست(فقط ایردش براق بودنشه) در کل لپ تاپش نسبت به قیمت عالیه
هزینه کمتر 3.400 میتونی n56vb رو بگیری این هم عالیه و صفحه نمایشش مات فول اچ دی و عالی هست اما به پای n550 نمیرسه
NorthBridge
01-09-2013, 17:39
صفحه نمایش های براق و مات هر کدوم مزایای خودشون رو دارند
من لپتاپ از هر دو نوعش رو دارم اما صفحه براق رو معمولاً ترجیح میدم
صفحه نمایش های براق و مات هر کدوم مزایای خودشون رو دارند
من لپتاپ از هر دو نوعش رو دارم اما صفحه براق رو معمولاً ترجیح میدم
تایید میشه و دلیل این حرفم اینه که شما وقتی با لپ تاپ های صفحه براق و مات کار میکنید بیشتر از صفحه براق لذت میبرید چون به علت براق بودنش خیلی کیفیت رنگ ها و همچنین همون براق بودنش بیشتر به دل میچسبه و فقط تنها بدیش اینه که زیر نور افتاب یه مقدار اذیت میکنه که البته اون برند سازنده میتونه اونو بهبود بده و حتی در بعضی اوقات از صفحه مات هم زیر نور افتاب بهتر شه و همچنین به نظر من مخصوصا ما ایرانی ها لپ تاپ رو که بیرون نمیبریم چون معمولا یا تو دفتر کار و شرکت وخونه باهاش کار میکنیم.
hossein6599
02-09-2013, 14:07
برای مقایسه بین براق و مات بایستی براق و مات یک مدل رو داشت و مقایسه کرد اما شما با یک مدل مات بی کیفیت ارزان قیمت کار کنید فرق میکنه تا با پنل ips مثل مدل مات n550jv کار کنید یا مدلهای مات گران قیمت دیگه مطمئن باشید عاشق مات میشید.در ضمن در محیط خونه هم نورهای لامپ و لوستر و نور خورشید از پشت پنجره و ... هست که بعضا واقعا ازار دهنده میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.