ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دفترچه فارسی

vahid.ghasemi47
26-08-2013, 13:47
سلام
من احتیاج فوری به دفترچه راهنمای فارسی تلویزیون 42سامسونگ سری 6دارم لطفا راهنماییم کنید کمک کنید

matinpour
26-08-2013, 17:22
سلام
من احتیاج فوری به دفترچه راهنمای فارسی تلویزیون 42سامسونگ سری 6دارم لطفا راهنماییم کنید کمک کنید

دوست عزیز
ایمیلتان را بگذارید تا برایتان ارسال کنم.

vahid.ghasemi47
28-08-2013, 07:22
سلام مرسی از شما
vahid.ghasemi47@yahoo.com
لطف اگه میشه کد مخفی رو هم برام بزارید
مرسی از شما وخوشحالم که دوستی مثل شما پیدا کردم

matinpour
28-08-2013, 15:37
سلام مرسی از شما
vahid.ghasemi47@yahoo.com
لطف اگه میشه کد مخفی رو هم برام بزارید
مرسی از شما وخوشحالم که دوستی مثل شما پیدا کردم

دوست عزیز
کد مخفی را برای چه منظوری می خواهید.

vahid.ghasemi47
29-08-2013, 08:35
من این تلویزیون از بانه خریدم میخوام با کد مخفی منو هاشو فارسی کنم

matinpour
29-08-2013, 09:38
من این تلویزیون از بانه خریدم میخوام با کد مخفی منو هاشو فارسی کنم

دوست عزیز
از روی کنترول
کد:
info > menu > mute > power

طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-ina انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

eiman256
03-09-2013, 13:18
سلام دوستان فایلی ندارید که من تلویزیون x50 پاناسونیک رو فارسی کنم یا به اصطلاح آپدیتش کنم ، تلویزیونی که خریدم بدون گارانتی بوده و فارسی رو ساپورت نمیکنه ، لطفا اگه میشه کمک کنید ، فیلمهایی که زیرنویس فارسی هست زیر نویس فارسیشو ساپورت نمیکنه :n03:
model pr-50X50

matinpour
03-09-2013, 13:35
سلام دوستان فایلی ندارید که من تلویزیون x50 پاناسونیک رو فارسی کنم یا به اصطلاح آپدیتش کنم ، تلویزیونی که خریدم بدون گارانتی بوده و فارسی رو ساپورت نمیکنه ، لطفا اگه میشه کمک کنید ، فیلمهایی که زیرنویس فارسی هست زیر نویس فارسیشو ساپورت نمیکنه :n03:
model pr-50X50

دوست عزیز
لطفا سوال خود را در تایپیک مختص به خود تان مطرح کنید در این تایپیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid.ghasemi47
04-09-2013, 15:52
توی منو optionمنوی localset رو نارم
لطفا راهنماییم کنید

matinpour
04-09-2013, 16:05
توی منو optionمنوی localset رو نارم
لطفا راهنماییم کنید

دوست عزیز
وقتی که سوالی مطرح می کنید مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید وبگویید آیا localset خاموش است اگر اینطور است که در پست بالا به شما گفتم که باید از کنترول مخصوص استفاده کنید و طرز ساخت آن را هم دادم
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارد این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.

vahid.ghasemi47
12-09-2013, 07:38
سلام خدمت شما :n12:
مرسی از راهنمایتون در مورد تلویزیونم
مدل تلویزیون من سامسونگ سری 6-42اینچ است توی منوی option-'گزینه localset رو ندارد ولی گزینهlanguage خاموشه لطفا راهنماییم کنید
بازم از شما متشکرم

matinpour
12-09-2013, 08:46
سلام خدمت شما :n12:
مرسی از راهنمایتون در مورد تلویزیونم
مدل تلویزیون من سامسونگ سری 6-42اینچ است توی منوی option-'گزینه localset رو ندارد ولی گزینهlanguage خاموشه لطفا راهنماییم کنید
بازم از شما متشکرم

دوست عزیز
باید از کنترول مخصوص استفاده کنید و طرز ساخت آن را هم دادم
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارد این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.

vahid.ghasemi47
17-09-2013, 16:10
سلام من تلویزیون سامسونگ سری 6دارم ولی داخل منو مخفی localsetوجود نداره وگزینه language l خاموشه با کنترل مخصوصی هم که شما گفته بودید وارد منو میشه ولی چیزی رو تغییر نمیده لطفا راهنماییم کنید اگه لازمه از منو عکس بگیرم براتون ایمیل کنم
متشکرم

matinpour
17-09-2013, 20:05
سلام من تلویزیون سامسونگ سری 6دارم ولی داخل منو مخفی localsetوجود نداره وگزینه language l خاموشه با کنترل مخصوصی هم که شما گفته بودید وارد منو میشه ولی چیزی رو تغییر نمیده لطفا راهنماییم کنید اگه لازمه از منو عکس بگیرم براتون ایمیل کنم
متشکرم

دوست عزیز
زمانی که با کنترول خود تلویزیون وارد منوی مخفی می شوید و بعد از آن با کنترول مخصوص آن فایلهای صوت را اجرا می کنید آیا در بالای تصویرتلویزیون نوشته قرمز رنگ برای لحظاتی نمایا ن میشود یا نه اگر نه این نشان دهنده این است که شما منوی سرویس را بطور کامل باز نکردید که بتوانید آیتم های آن را ببینید و تغییر دهید.

vahid.ghasemi47
18-09-2013, 08:21
اون نوشته قرمز رنگ بالای صفحه میاد منو رو هم باز میکنه ولی هیچ تغییری با وقتی که با کنترول خود تلویزیون میرم رو نداره

matinpour
18-09-2013, 13:47
متشکرم

دوست عزیز
منوهایت تان را بطور کامل باز کنید و عکس گرفته و برایم ایمیل کنید
alimatinpour@yahoo.com

vahid.ghasemi47
22-09-2013, 17:17
ایمیلم رسید خدمتتون

matinpour
22-09-2013, 21:26
ایمیلم رسید خدمتتون

دوست عزیز
مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید
فکر می کنم ظاهرا تلویزیون شما آن قابلیتها را ندارد.و در تلویزیون شما فکر می کنم بجای localset از آیتم country استفاده می کند

abasaa
24-09-2013, 22:32
با سلام طریقه جابه جا کردن کانال در دیجیتال تلویزیون سامسونگ d495

matinpour
25-09-2013, 20:59
با سلام طریقه جابه جا کردن کانال در دیجیتال تلویزیون سامسونگ d495

دوست عزیز
جواب شما را در این پست دادم
#2237 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])