ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی 3ds max : تغییر سایز Environmet لود شده براساس فایل hrd در v-ray

sinasignal
26-08-2013, 05:13
با سلام خدمت اساتید

من در 3ds max وقتی میخوام یک فایل hrd رو بعنوان Environmet استفاده کنم نمی دونم چطور میشه اسکیلشو عوض کرد( خیلی بزرگه)

البته تا این حد میدونم در Environmet بعد لود hrd vray اونو روی اسلات متریال بکشم و بعد حتی میشه زاویه دیدشم عوض کنم ولی تغییر سایز کدومه؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sinasignal
26-08-2013, 13:21
جدی واقعا یک میلیون نفر شدیم؟ ولی قبول کنید این یک میلیون نفر سال 1392 اندازه دویست - سیصد هزار نفر سال 89 فعال نیستن

N O V A L I S
29-08-2013, 16:31
تا جایی که می دونم مقیاس رو نمیشه تغییر داد (میشه اما کار تایل و غیر واقعی و غیر اصولی میشه) فقط Mapping Type رو روی Spherical بذارید... البته تو موتور Iray یه کارایی میشه کرد...

mohammad ahmadi
29-08-2013, 16:44
من هم یه سئوال راجع به Environmet دارم
چرا وقتی محیطی رو میذاریم و رندر میگیریم انعکاس محیط روی دیوار ها می افته؟ چکار باید کرد؟:n13:

Lord-Voldemort
29-08-2013, 19:13
خب باید بی افته :دی
انعکاس دیوار رو کم کن :n16:

mohammad ahmadi
29-08-2013, 19:20
خب باید بی افته :دی
انعکاس دیوار رو کم کن :n16:

انعکاس دیوار صفره ولی چون رنگ دیوار ها مایل به کرم هستند، بازم رنگ محیط رو منعکس میکنند:n03: عجیبه!

sinasignal
29-08-2013, 23:36
تا جایی که می دونم مقیاس رو نمیشه تغییر داد (میشه اما کار تایل و غیر واقعی و غیر اصولی میشه) فقط Mapping Type رو روی Spherical بذارید... البته تو موتور Iray یه کارایی میشه کرد...

تشکر. مجبور شدم همون تایل رو استفاده کردم بد نشد البته نه با hdr . همون bitmap عادی رو زدم

sinasignal
29-08-2013, 23:38
من هم یه سئوال راجع به Environmet دارم
چرا وقتی محیطی رو میذاریم و رندر میگیریم انعکاس محیط روی دیوار ها می افته؟ چکار باید کرد؟:n13:

موتور رندرت چیه؟ بیشتر توی v-ray اینطور میشه منتال ری رو تستی بزن

mohammad ahmadi
29-08-2013, 23:44
موتور رندرت چیه؟ بیشتر توی v-ray اینطور میشه منتال ری رو تستی بزن

آره خب موتور رندرم وی ری هستش باید با منتال ری هم امتحان کنم :n16: شما برای گذاشتن آسمون توی مکس چکار میکنید؟

sinasignal
30-08-2013, 00:27
آره خب موتور رندرم وی ری هستش باید با منتال ری هم امتحان کنم :n16: شما برای گذاشتن آسمون توی مکس چکار میکنید؟

بستگی به کارت داره.
1- من خودم معمارم واسه کارهام اکثرا اسمون رو ترنسپارنت میزارم و بعدا توی فتوشاپ عکس اضافه میکنم .
2- گاها واسه انیمیشن هام (کوتاه و فقط حرکت ساده دوربین حول مسیر) از همین hrd ها استفاده میکنم واسه محیط اطرافم (زمین و اسمون) ولی متاسفانه تغییر سایزش برام مشکل ایجاد میکنه و از بعضیاش بخاطر سایزش نمیتونم استفاده کنم.
3- بعضی وقتا دید پشت ثابته (چه عکس چه انیمیشن کوتاه) هم یه پلان پشت کار میزارم و متریال bitmap بهش میدم .بعضی وقتا نصف کره بجای پلان و یا پلان خمیده شکل بهتر جواب میده
4- توی خود Environmet هم میشه bitmap زد (زیاد جالب نیست)

دوستان روش دیگه ای واسه بکگراند استفاده میکنید؟

mohammad ahmadi
30-08-2013, 00:50
نیم کره باید خوب باشه چند وقت پیش تو همین فروم یکی از دوستان میگفت ساختمون رو بذار داخل کره ی تو خالی و بعد به کره متریال آسمون بده اینکار جواب نداد