ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : lمهم: ازهم پاشیدگی تصویرled سامسونگ بعداز اپدیت

moh0611
22-08-2013, 21:20
سلام دوستان من یک تلویزیون lled samsung40اینچ سری5 مدل ua40eh5000rxznدارم بعداز اپدیت تصویرش خیلی خراب شده مخصوصا رنگ مشکی تصویری که توی روز گرفته شده طوری پخش میکنه که انگار شبه ازچندروش دوستان پیشناهاد دادن نتیجه نگرفتم کنترل مخصوص درست کردم براش اما کارنکرد فکرکنم کنترل مخصوص رو این مدل جواب نمیده در کل کسی از دوستان این مدل داره از منوی مخفیش جدول اعداد تنظیم رنگشو برام بذاره .یا یه سایتی معرفی کنه خودم بدستش بیارم اعدادشو به همون پیش فرض کارخونه برگردونم.ممنون .میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.

matinpour
22-08-2013, 22:06
سلام دوستان من یک تلویزیون lled samsung40اینچ سری5 مدل ua40eh5000rxznدارم بعداز اپدیت تصویرش خیلی خراب شده مخصوصا رنگ مشکی تصویری که توی روز گرفته شده طوری پخش میکنه که انگار شبه ازچندروش دوستان پیشناهاد دادن نتیجه نگرفتم کنترل مخصوص درست کردم براش اما کارنکرد فکرکنم کنترل مخصوص رو این مدل جواب نمیده در کل کسی از دوستان این مدل داره از منوی مخفیش جدول اعداد تنظیم رنگشو برام بذاره .یا یه سایتی معرفی کنه خودم بدستش بیارم اعدادشو به همون پیش فرض کارخونه برگردونم.ممنون .میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.

دوست عزیز
این کار یک کار تخصصی است و اگر به امور فنی وارد نیستید باید از یک کار بلد استفاده کنید و در ضمن کنترول مخصوص روی تلویزیون شما کار می کند و صد در صد شما روش را درست انجام ندادید چون من خودم با این روش درست کردم و با آن مدلهای مختلف تلویزیون را باز و رفع عیب کردم اگر در تهران ساکن هستید بگویید تا برایتان رفع عیب کنم و اگر خودتان واردید به این تایپیک رفته و مطلب قرمز رنگ را مطالعه کرده و به تمامی آن عمل کنید تا نتلویزیونتان به روز اول برگردد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

moh0611
23-08-2013, 10:56
نه متاسفانه ساکن اهوازهستم میخواستم ببینم ابن کنترل مخصوص به صورت کاخانه ای موجود هست اونو تهیه کنم .

matinpour
24-08-2013, 13:00
نه متاسفانه ساکن اهوازهستم میخواستم ببینم ابن کنترل مخصوص به صورت کاخانه ای موجود هست اونو تهیه کنم .

دوست عزیز
می توانید خودتان آن را بسازید بسیار ساده است به این تایپیک بروید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])