PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حل معادله به روش تغییر پارامتر و حل انتگرال با تبدیل لاپلاس

haghshenasmahdi
22-08-2013, 18:08
سلام. دوستان این معادله رو چطوری باید از روش تغییر پارامتر ها حل کنم . لطفا راهنمایی کنید . هرچی فکر کردم این رو نفهمیدم . تو رو خدا....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاسگذارم

kvhsade
23-08-2013, 13:05
حل با استفاده از تبدیل لاپلاس ؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %5Cint_%7B0%7D%5E%7B%5Cinfty%20%7D%5Cfrac%7Bsintx% 7D%7B1+t%5E%7B2%7D%7Ddt

ابتدا از انتگرال تبدیل لاپلاس میگیریم و از طریق تجزیه به کسرهای گویا (در پست شماره 6 این تجزیه را انجام دادم)انتگرال گیری راانجام میدهیم و اگر تا اینجا کار درست باشد باید از عبارت بدست آمده لاپلاس معکوس بگیریم تا جواب نهایی بدست آید که این را دقیقا نمیدانم چگونه لاپلاس معکوس را حساب کنیم
امیدوارم سایر دوستان هم در این مورد نظر خود را ارائه دهند

haghshenasmahdi
23-08-2013, 21:44
دوست عزیز حقیقتش من نفهمیدم چی نوشتی ولی خودم به این مرحله رسیدم حالا نمی دونم چیکار کنم

kvhsade
23-08-2013, 23:24
درسته دوست من متاسفانه بخش ریاضی نویسی درست کارنمیکنه و فرمول هایی که نوشتم به هم ریخته من هم به همین روش شما رفتم درست کار کردی حالا کافیه از روش تجزیه به کسرهای گویا برای انتگرال گیری استفاده کنی امیدوارم با این روش آشنا باشی

haghshenasmahdi
24-08-2013, 01:17
آخه روش تجزیه کسر ها تو این مثال .. من نتونستم .!! بلدم ولی تو این مثال نمیشه

kvhsade
24-08-2013, 09:17
میشه دو تا کسر بنویس و در مخرج یکی s^2+t^2 و در دیگری t^2+1 بزار صورت اولی را At+B و صورت دومی را Ct+D بزار حالا با مخرج مشترک گیری و مساوی قرار دادن ضرایب جملات هم توان از طرفین A,B,C,D بدست میاد حالا دو تا کسر جدا شده داری که میتونی از آنها انتگرال بگیری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{t}{(1+t^{2})(p^{2}+t^{2})}=\frac {At+B}{1+t^{2}}+\frac{Ct+D}{p^{2}+t^{2}}=\frac{Atp ^{2}+At^{3}+Btp^{2}+Bt^{2}+Ct+Ct^{3}+D+Dt^{2}}{(1+ t^{2})(p^{2}+t^{2})}\\\\\\=\frac{(A+B)t^{3}+(B+D)t ^{2}+(Ap^{2}+C)t+D}{(1+t^{2})(p^{2}+t^{2})}\\\\\Ri ghtarrow&space;A+C=0\,\,\,,B+D=0\,\,\,,Ap^{2}+C=1\,\,\,, D=0\Rightarrow&space;C=-A,\\\\B=D=0,A=\frac{1}{p^{2}-1}

flashdesign
24-08-2013, 11:25
بطور کلی روش حلی که فکر میکنم رو براتون توی چند مرحله میارم و امیدوارم به کارتون بیاد:

از ما خواسته شده برای حل از تغیییر پارامتر استفاده کنیم،با توجه به این: