ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک و راهنمایی از اساتید

jamesbond
22-08-2013, 15:14
سلام دوستان من بعد از کلی تحقیق و کسب اطلاعات بالاخره یه تلویزیون 47la8600 از بانه به قیمت 4200 خریداری کردم .فعلا هنوز وقت نکردم دل و روده اشو بکشم بیرون اما یه نکته اینکه فروشنده اش میگفت دریافت دیجیتال نداره که من تعجب کردم بعد از تحقیق فهمیدم بانه ای ها دریافت کننده دیجیتال دارند ولی فعال نیست کسی از دوستان میتونه کمکم کنه راهش بندازم من کنترل مخصوص تعمیرکاران رو ندارم چطور میتونم به منو مخفی برم و راهش بندازم در ضمن الان توی تنظیمات تنظیم دریافت کننده دیجیتالش روی آفریقای جنوبی تنظیمه
:n02::n02::n02:

matinpour
22-08-2013, 16:39
سلام دوستان من بعد از کلی تحقیق و کسب اطلاعات بالاخره یه تلویزیون 47la8600 از بانه به قیمت 4200 خریداری کردم .فعلا هنوز وقت نکردم دل و روده اشو بکشم بیرون اما یه نکته اینکه فروشنده اش میگفت دریافت دیجیتال نداره که من تعجب کردم بعد از تحقیق فهمیدم بانه ای ها دریافت کننده دیجیتال دارند ولی فعال نیست کسی از دوستان میتونه کمکم کنه راهش بندازم من کنترل مخصوص تعمیرکاران رو ندارم چطور میتونم به منو مخفی برم و راهش بندازم در ضمن الان توی تنظیمات تنظیم دریافت کننده دیجیتالش روی آفریقای جنوبی تنظیمه
:n02::n02::n02:

دوست عزیز
به این تایپیک بروید و تا آخر مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jamesbond
23-08-2013, 10:52
اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید بعد از تهیه این قطعه چطور باید کارت دیجیتال رو راهندازی کنم بعد چطور کانالهای ایرانو بگیرم آنتن میخواد لوازم جانبی چی احتیاج داره ببخشید من تا حالا آنتن دیجیتال نداشتم

matinpour
24-08-2013, 13:14
اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید بعد از تهیه این قطعه چطور باید کارت دیجیتال رو راهندازی کنم بعد چطور کانالهای ایرانو بگیرم آنتن میخواد لوازم جانبی چی احتیاج داره ببخشید من تا حالا آنتن دیجیتال نداشتم

دوست عزیز
البته که آنتن می خواهد.و برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدل‌ها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبه‌روی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدل‌ها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانال‌ها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و می‌توانید با جستجوی کانال‌ها بدون هیچ واسطه‌ای شبکه‌های دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته: در برخی مدل‌ها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته می‌شود.
توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.

jamesbond
24-08-2013, 23:21
داداشم شما خودتون تا حالا با این روش فعال کردید؟

matinpour
24-08-2013, 23:24
داداشم شما خودتون تا حالا با این روش فعال کردید؟

دوست عزیز
این روش تست شده است دیگران استفاده کردند ما هم تجربیات آنها را ارائه می دهیم.

jamesbond
25-08-2013, 07:44
با سلام و تشکر یه سوال دارم اونم اینکه تلویزیون باید روشن باشه یا استند بای بعد هم کسی از دوستان امتحان کرده ببینه جواب میده و در ضمن آیا روی این مدل هم جواب داده؟