مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری در نحوه رفع مشکل بوت ویندوز 8 بعد از نصب اوبنتو
shadmehr87
19-08-2013, 15:14
با سلام
سیستم من دارای دو هارد اکسترنال می باشد من ویندوز 8 را بر روی رایانه خود نصب داشتم و بر روی آن اوبونتو ورژن 12.10 64 بیتی را بر روی هارد اول نصب کردم. حالا بعد از بالا آمدن سیستم به طور خودکار سیستم بر روی اوبونتو بارگذاری شده و بالا میاید و صفحه بوت ویندوز بالا نمی یاد . من بوت را بر روی هارد دوم نیز گذاشتم ولی تغییری نکرد لطفا در این مورد کمکم کنید با تشکر لطفا توضیحات کامل چون برای بار اول هست که با لینوکس کار می کنم و تقریبا چیزی از اون سر در نمیارم .
با یک DVD ویندوز 8 باید boot رو تعمیر کنی
Public Enemy
24-09-2013, 19:42
با سلام
سیستم من دارای دو هارد اکسترنال می باشد من ویندوز 8 را بر روی رایانه خود نصب داشتم و بر روی آن اوبونتو ورژن 12.10 64 بیتی را بر روی هارد اول نصب کردم. حالا بعد از بالا آمدن سیستم به طور خودکار سیستم بر روی اوبونتو بارگذاری شده و بالا میاید و صفحه بوت ویندوز بالا نمی یاد . من بوت را بر روی هارد دوم نیز گذاشتم ولی تغییری نکرد لطفا در این مورد کمکم کنید با تشکر لطفا توضیحات کامل چون برای بار اول هست که با لینوکس کار می کنم و تقریبا چیزی از اون سر در نمیارم .
1 - آیا ویندوز 8 به صورت Legacy و پارتیشن بندی MBR نصب شده و آیا Grub رو روی درایو پیش فرض ( معمولا /sda1 ) نصب شده ؟ در این صورت بوت لودر ویندوز به هم خورده باید با DVD ویندوز تعمیر بشه . بعد از تعمیر از EasyBCD برای اضافه کردن بوت Ubuntu به ویندوز اضافه کنین .
همواره دوستانی که قصد تست اوبونتو رو دارن ، توجه کنند راهنمای فارسی نصب در انجمن رو بخونند تا مشکلی پیش نیاد . در ضمن دوستان تازه کار بهتره در هنگام نصب Grub رو روی یه درایو دیگه نصب کنند .
2 - آیا ویندوز 8 در حالت UEFI و پارتیشن بندی GPT نصب شده ؟ در این صورت در صورتی که Grub رو توی Sda1 نصب نکرده باشین ، بوت ویندوز به هم نریخته و فقط غیر فعال شده . از توی بایوس می تونین بوت لودر هارو سویچ کنین ( تاکید می کنم ویندوز باید در حالت UEFI نصب و بوت شده باشه . Secureboot هم غیر فعال )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.