ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از یک صفحه html برای صفحه اول سایت

L E G E N D
18-08-2013, 23:39
سلام
چطور میتونم از یک صفحه html برای صفحه اول سایتم که وردپرس روش نصبه استفاده کنم؟
یعنی وردپرس پشت این صفحه باشه و مثلا با کلیک روی دکمه مقالات وارد صفحه اول وردپرس بشم

L E G E N D
19-08-2013, 10:06
خسته نباشی :n13:
پ من تو این سایت چیکار میکنم :n23:

M o h a m m @ d
19-08-2013, 10:52
اگه تو سایتهای فارسیم جستجو بزنید پیدا میشه چه برسه خارجی:n02:

در گام اول شما باید یک Custom Page بسازید . یعنی یک تم جدید برای صفحاتتون تعریف کنید . برای انجام اینکار میتونید از فایل page.php درون پوشه قالب وردپرس شما یک کپی بگیرید و با یک نام دیگه اون رو در همون پوشه قرار بدید . به طور مثال من یک کپی از این فایل گرفتم و با نام frontpage.php اون رو در پوشه قالبم قرار دادم .
فایل frontpage.php رو باز کنید و در سطر اول اون این خط کد php رو اضافه کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید7LearnFrontPage نام این تم برای صفحه ی ایجاد شده هست . می تونید به جای اون هر نام دلخواه دیگه ای بزارید . در واقع با اضافه کردن این خط در اول فایل اون رو به عنوان یک قالب جدید برای برگه هاتون تعریف می کنید .
:: در مرحله دوم باید یک برگه ی جدید بسازید و قالبش رو اونی که در بالا تعریف کردید بزارید . برای اینکار از کنترل پنل سایتتون در وردپرس از منوی برگه (Page) گزینه ی افزودن برگه (add new) رو انتخاب کنید و در صفحه افزودن برگه عنوان و متن برگه رو بنویسید (من عنوان برگه رو برگه نخست 7Learn گذاشتم) و از منوی صفات برگه (Attributes) قالب برگه رو همونی که در بالا در خط اول فایل اضافه شده تعریف کردید بزارید . در اینجا 7LearnFrontPage .
برگه رو منتشر (publish) کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:: در مرحله آخر از منوی تنظیمات (Setting) گزینه خواندن (reading) رو انتخاب کنید و شبیه عکس زیر صفحه ای رو که ساختید به عنوان صفحه اول سایت قرار بدید و ذخیره تغیرات رو بزنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tabriz-info
19-08-2013, 23:13
راه ساده تر اینه که وردپرس رو داخل یک ساب دومین یافولدر توی هاست نصب کنید و در قسمت اصلی هاست یک صفحه دلخواه html بزارید

L E G E N D
22-08-2013, 20:02
از دوستان پاسخ دهنده ممنونم
راهنمایی خوبی بود
بخصوص این آخریش