مشاهده نسخه کامل
: PES یا FIFA
سلام بر همه.دوستان دراین تایپک قصددارم بگید pesبازهستیدیاfifa.
ودلیل انتخابتون چیه ؟؟؟:n19:
pesی ها کجایین؟فیفایی هاکجایین؟:n12:
کسی که Pes بازی کن دیگه دنبال فیفا نمیره:n06:
بازم یه مقایسه ی دیگه و بازم یه دعوای دیگه...!
بابا! چرا کسی قبول نمی کنه که هر کدوم از این بازیا ویژگی و خصوصیات مربوط به خودشونو دارن...!
و اینکه هر کسی هم علایق شخصی خودشو داره...!:n02:
The Answer is Clear
Next Question
خوب معلومه دیگه فیفا . کلا اگه میخوای سمت یکی بری . اول فیفا رو بازی کن بعد برو Pes بازی کن . خودت ناخوداگاه میای به سمت فیفا
It's Easy Just Pes 2013
:n12:
البته نظر شخصی هستش و اینجوری به
جواب درستی نمیرسی
ما دراين تايپک قصددعوانداريم.فقط مي خوايم بامزاياومعايب اين دو بيشترآشنا بشيم.حالا يه کوچولو دعواهم بحثو داغترميکنه :n05:
pes>fifa یا fifa>pes زودباشید:n10:
Abas1100
19-08-2013, 17:32
pes>fifa یا fifa>pes زودباشید:n10:
سلام
قبلا هم همچین موضوعی رو را انداختن ولی حال نداد
شمام الکی واسه اینکه تعداد پستهات رو بالا ببری این بحثا رو را ننداز
بای
mehrdad x
19-08-2013, 18:02
سلام بر همه.دوستان دراین تایپک قصددارم بگید pesبازهستیدیاfifa.
ودلیل انتخابتون چیه ؟؟؟:n19:
من خودم PES رو ترجیه میدم... دلیل خاصی هم واسش ندارم!!! تا سال 2008 که فقط FIFA بازی میکردم ولی از وقتی که با PES آشنا شدم دیگه از فیفا خوشم نمیاد! به عبارت دیگه، با این که هر سری یه مدت نسخه جدید FIFA رو هم بازی میکنم ولی باز هم میگم PES یه چیز دیگس... (به اصطلاح خودمون بیشتر حال میده:n02:)
سلام
قبلا هم همچین موضوعی رو را انداختن ولی حال نداد
خوب طبیعیه که یه بحث هر دفعه تکرار بشه ولی به نظر من باید فقط نسخه های مشابه (مثلا 2013 یا 2014) رو بررسی کنن و بگن توی این نسخه هرکدوم چه نقاط ضعف و چه نقاط قوتی نسبت به رقیبش داره (البته این بررسی که میگم فقط از دید کاربرها باشه نه کارشناسها...)
سلام
شمام الکی واسه اینکه تعداد پستهات رو بالا ببری این بحثا رو را ننداز
بای
من قصد بحث کردن ندارم ولی به نظر من اگه این دوستمون میخواست واسه بالا بردن تعداد پستهاش این تاپیکو بزنه میتونست یک سال قبل این کار رو بکنه... واسه یه کاربر عادی 1 ستاره یا 5 ستاره که پشت اسمش باشه هیچ فرقی نداره...
دیگه بحث نداره
هرکی هرچی دوست داره بازی میکنه ما نمیتونیم به زور به شما بگیم کدوم بهتره
من خودم ۶ ماه Fifa بازی میکنم ۶ ماه هم Pes بازی میکنم هیچ کس هم نمیتونه بگه چرا و برای چی و.....
E.N.A.Y.A.T
20-08-2013, 17:36
اگه نظرسنجی میزاشتید خیلی بهتر میشد!
ولی به هر حال peS:n24:
چند روز پیش یه تاپیک با همین,عنوان باز شد که بسته شد چون این تاپیکا بیشتر جنبه جنگی داره تا منطقی بودن در نتیجه بعد یه مدت کوتاهی میشه محل بی احترامی و دعوا و ...
در نتیجه بهتره بسته بشه .
محمــــــــــــــد
04-09-2013, 14:04
من جفتش روبازی می کنم ولی به نظرم fifa بهتره چون هم طبیعی تره هم هوش مصنوعی بازیکن ها بیشتره.ولی با این وجودpesهم ویژگی های خودشو داره ومن هم به نظر کسایی که pesروانتخاب کردن احترام میذارم.:10:
saeed jo
14-09-2013, 20:08
از نظر گرافیک pes گرافیک بالایی داره ولی از نظر game play فیفا خیلی بهتره
Abas1100
19-09-2013, 20:32
هر دو تاشون هم خوبن
سلام
منم تقریبا موافقم
من با دو تا حال میکنم
من خودم قبلا PES باز بودم ولی الان FIFA بازم و این بار به PES خیلی امید دارم.
به نظرم دیگه دوره ی مقایسه ی این دو بازی گذشته و الان هر دوتاشون تبدیل به یه گیم فوتبال خیلی خوب شدن.
من با هیچ کدوم مشکلی ندارم و هر دو تاشون خیلی عالی و هیجانین.
منتهی فیفا بیشتر سعی کرده به واقعیت نزدیک بشه اما از نظر گرافیک پیش PES کم میاره.
vahidgame
20-09-2013, 18:32
تاپیک حالت مقایسه ای داره که طبق قانون انجمن بازی باید با مدیریت هماهنگ می کردین
1-7 - قبل از ایجاد هر گونه تاپیک مقایسه ای بایستی با تیم مدیریت، هماهنگ کنید. در غیر اینصورت تاپیک بسته خواهد شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.