مشاهده نسخه کامل
: مشاوره جهت خرید لپ تاپ
hahmadi2013
16-08-2013, 19:01
سلام دوستان من میخواستم لپ تاپ بخرم - اولش لنوو زد 500 مد نظرم بود ولی متاسفانه تاپیکی رو که دوستان در موردش ایجاد کرده بودن رو خوندم از خریدنش منصرف شدم به دلیل صفحه نمایش بی کیفیت - داغ کردن بیشتر از دیگر برندها - مشکل صفحه کلید و گارانتیش و... بعد از مدتی تحقیق روی اچ پی 4540 اس، تصمیم گرفتم این مدل رو خریداری کنم که نوت بوکی برای مالتی مدیا بازی و... است و خیلی هم خوش ساخت و خوش قیمته.
نظر شما چیه در مورد 4540 ؟
به جای خط فاصله بزنید دیجی کالا دات کام
مشاهده لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان من میخواستم لپ تاپ بخرم - اولش لنوو زد 500 مد نظرم بود ولی متاسفانه تاپیکی رو که دوستان در موردش ایجاد کرده بودن رو خوندم از خریدنش منصرف شدم به دلیل صفحه نمایش بی کیفیت - داغ کردن بیشتر از دیگر برندها - مشکل صفحه کلید و گارانتیش و... بعد از مدتی تحقیق روی اچ پی 4540 اس، تصمیم گرفتم این مدل رو خریداری کنم که نوت بوکی برای مالتی مدیا بازی و... است و خیلی هم خوش ساخت و خوش قیمته.
نظر شما چیه در مورد 4540 ؟
به جای خط فاصله بزنید دیجی کالا دات کام
مشاهده لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوبه کلاً نباید زیاد ازش کار بکشین
اما اشتباه میکنین z500 خیلی خوبه یه سری ایراد داره اما اونقدر نیست که از خریدش منصرف شد
بالاخره هیچ لپ تاپی بی عیب نیست حتی 4540 تاپیکش هم موجوده
الان قویترین لپ تاپ بین 2 تا 3 تومان z500 بعد envy 1201 بعد 4540 بالای 3 تومان n46vz
masoud_5april
17-08-2013, 07:27
اما اشتباه میکنین z500 خیلی خوبه یه سری ایراد داره اما اونقدر نیست که از خریدش منصرف شد
الان قویترین لپ تاپ بین 2 تا 3 تومان z500 بعد envy 1201 بعد 4540 بالای 3 تومان n46vz
با اجازه استارتر،
راستیتش منم دقیقا مشکلم با z500 همین باطریش و داغ کردنشه،البته میگم من باهاش بازی نمیکنم،ولی برام مهمه که تو کارهای روزمره داغ نکنه و حالا اگه کار سنگینی هم باهاش کردم به مرور زمان بهش آسیب نرسه.درضمن باطریش رو هم میشه بعدا عوض کرد ؟
البته من بین این مدل و k46cb موندم.
hahmadi2013
17-08-2013, 10:00
آخه لپ تاپی که نتونه بیشتر از دو ساعت شارژ نگه داره به درد نمیخوره، نور کم صفحه نمایش، رنگ های مرده، داغ کردن بیش از حد، کیبورد بی کیفیت، گارانتی چرت و...
ولی من نظرات کاربرایی رو که 4540 رو توی دیجی کالا خوندم واقعا همشون راضی بودن، حتی دیجی کالا هم واسش هیچ معایبی ننوشته، من نقد و بررسی ویدیوییش رو هم دیدم واقعا خوش ساخت و خوش قیمت و با کیفیته.
رم 4 ، سی پی یو آی فایو ، گرافیک قدرتمند دو گیگ ، هارد هفتصد و پنجاه و... با قیمت خیلی عالی...
تاپیک این اچ پی که میگید کجاست؟
htconex+
17-08-2013, 13:21
آخه لپ تاپی که نتونه بیشتر از دو ساعت شارژ نگه داره به درد نمیخوره، نور کم صفحه نمایش، رنگ های مرده، داغ کردن بیش از حد، کیبورد بی کیفیت، گارانتی چرت و...
ولی من نظرات کاربرایی رو که 4540 رو توی دیجی کالا خوندم واقعا همشون راضی بودن، حتی دیجی کالا هم واسش هیچ معایبی ننوشته، من نقد و بررسی ویدیوییش رو هم دیدم واقعا خوش ساخت و خوش قیمت و با کیفیته.
رم 4 ، سی پی یو آی فایو ، گرافیک قدرتمند دو گیگ ، هارد هفتصد و پنجاه و... با قیمت خیلی عالی...
تاپیک این اچ پی که میگید کجاست؟
z500 علاوه بر اون مشکلاتی که گفتید متاسفانه زاویه ی دید خوبی هم نداره.رو این مورد یکم فکر کنید.چون هیچ راهی واسه درست شدن نداره.میتونید نقد هاشو ببینید
omidtt1986
19-08-2013, 22:55
دوستان یه سوال داشتم بینه
asus n56vb و
asus n56vz کدوم بهتره؟؟
برای گیم میخوام
بعضی جاها برای گرافیک مینویسه gf650 میخواستم بدونم gf با gt فرق داره؟؟؟اگه داره کدم بهتره؟؟
n56vz دیگه تموم شده اما n56 vb خوبه اما به اندازه 650 n56vz نیست اما برای نامگذاری کارت گرافیک انویدیا gt البته gf هم بد نیست
amirhos72
20-08-2013, 01:13
من خودم z500 دارم و همینو توصیه میکنم بهت
اولا مشکل داغ کردنش با آپدیت bios حل میشه! من با کانفیگی مشابه با لپ تاپ asus و z500 خودم رو pes امتحان کردم asus بیشتر داغ میشد
امکان نداره دمای z500 بالاتر از ۸۰ بره!
کیبوردش هم عالیه
تنها مشکل این لپ تاپ صفحه نمایش متوسطش هستش ک با توجه به کانفیگ و خوش ساختی ک داره قابل چشم پوشیه
درمورد 4540 هم z500 واقعا یه سر گردن تو همه لحاظ ازش بالاتره!!!!
omid1380
20-08-2013, 12:52
خوی اگه اینطوریه لپ تاپ های دل هم بایسشو آپدیت می کنیم یه فنم می گیریم درست می شه :n05:
تازه صفحه نمایشش هم در بعضی مدل ها بهتره مثل xps که 2100000 تومنه
خوی اگه اینطوریه لپ تاپ های دل هم بایسشو آپدیت می کنیم یه فنم می گیریم درست می شه :n05:
تازه صفحه نمایشش هم در بعضی مدل ها بهتره مثل xps که 2100000 تومنه
دوستمون در بالا درست میگه لپ تاپ های لنوو با اپدیت باتری وبایوس دماش درست میشه.من خودم قبلا مدل دل داشتم که داغ کردنش خیلی اذیت میکرد.همچنین اینکه باید قبول کرد که دل در حال حاضر مدل های ضعیفی داره مخصوصا با کانفیگ های ضعیفش.شاید برای یه ادم مبتدی تو یه نگاه بشه گفت که مثلا پردازندش core i7 یا اینکه گرافیکش 2 گیگه اما باید دقیق تر به این مدل ها نگاه کرد.
omidtt1986
20-08-2013, 14:13
n56vz دیگه تموم شده اما n56 vb خوبه اما به اندازه 650 n56vz نیست اما برای نامگذاری کارت گرافیک انویدیا gt البته gf هم بد نیست
آقا حق با شما بود n56vz تموم شده ولی n46vz موجوده با گرافیک gt 650.
حالا یه چیزی n46vz گرافیکش gt 650 هست ولی لب تابش full hd نیست.اما n56vb گرافیکش gt 740 هست و full hd.
در صورتی که قیمتشون مهم نباشه 14 یا 15 اینچ بودنشم مهم نباشه کدامش با ارزش تره؟؟ضمن اینکه برای بازی میخوام.
آقا حق با شما بود n56vz تموم شده ولی n46vz موجوده با گرافیک gt 650.
حالا یه چیزی n46vz گرافیکش gt 650 هست ولی لب تابش full hd نیست.اما n56vb گرافیکش gt 740 هست و full hd.
در صورتی که قیمتشون مهم نباشه 14 یا 15 اینچ بودنشم مهم نباشه کدامش با ارزش تره؟؟ضمن اینکه برای بازی میخوام.
n46vz بهتره چون گرافیک قویتری داره و فول نیست قطعاً با فریم بیشتری اجرا میکنه اما n56VB چون هم فول هم 740 کمی بیشتر به گرافیک فشار میاد و نمیتونه با کیفیت مطلوبی اجرا کنه اما سایز صفحه هم فکر نکنم بی تاثیر باشه مخصوصاً تو داغ کردن و مصرف باطری
hamed_wise
20-08-2013, 22:28
سلام
شاید بهتر باشه منتظر n550 ماند
البته الان وارد شده، قیمتش بالاست 3.750 . صبر کنی شاید بیاد پایین
سلام
لپ تاپ مثل گوشی نیست قیمتش افت کنه نهایت 100 بیاد بیشتر نمیشه
سلام
دوست عزیز الان شما مدل N56VZ رو با کانفیگ خیلی ضعیف تر از N550JV میخواین 3600 بخرین اما با 3750 شما یه کانفیگ خیلی عالی تر رو میگیرین پس ارزششو داره.
omidtt1986
21-08-2013, 18:03
کجا میده 3750؟؟؟من امروز پاساژ رضا زنگ زدم هیچکس نداشت.از کجا خرید کنیم بهتره؟؟؟؟هم از نظر قیمت هم از نظر امنیت
کجا میده 3750؟؟؟من امروز پاساژ رضا زنگ زدم هیچکس نداشت.از کجا خرید کنیم بهتره؟؟؟؟هم از نظر قیمت هم از نظر امنیت
سایت دیجی کالا اورده میتونین الان با قیمت 3799000 بخرین.اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omidtt1986
21-08-2013, 19:09
سایت دیجی کالا اورده میتونین الان با قیمت 3799000 بخرین.اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد من تا حالا اینجوری لب تاپ نخریدم،این الان بفرسته ویندوز نداره من چه جوری چک کنم؟؟؟اینا با خودشون کارت خوان میارن یا باید نقدی بدی؟؟ من تهرانم سایتشو دیدم زده هزینه
پس از تحویل.
بعد الان یکی دوستان میگه از صبح هر چی زنگ میزنه به دیجی کالا هیچکس پاسخگو نیست!! حالا اگه لب تاپه مورد داشت تکلیف چیه؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
بعد من تا حالا اینجوری لب تاپ نخریدم،این الان بفرسته ویندوز نداره من چه جوری چک کنم؟؟؟اینا با خودشون کارت خوان میارن یا باید نقدی بدی؟؟ من تهرانم سایتشو دیدم زده هزینه
پس از تحویل.
بعد الان یکی دوستان میگه از صبح هر چی زنگ میزنه به دیجی کالا هیچکس پاسخگو نیست!! حالا اگه لب تاپه مورد داشت تکلیف چیه؟؟ لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز شما برای خرید که میتونید به صورت اینترنتی خرید کنید و همچنین اینکه من تا حالا کسیو ندیدم که از دیجی کالا ناراضی بوده باشه البته من تا حالا ازش خرید نکردم که بدونم کارش چطوره اما تا حالا هر وقت کاربر هاشو دیدم خیلی ازش تعریف میکنین مخصوصا از خدمات خوبش.اما شما برای اینکه یقین پیدا کنید اولا از کسانی که ازش خرید کردن سوال کنید و همچنین اینکه حتما بهشون زنگ بزنید تا تمام موارد رو دقیقا بپرسید چون قیمتاشون گاهی اوقات با خود سایتشون فرق میکنه و در اخر اینکه فکر میکنم دیجی کالا 24 ساعت مهلت تست داره که البته شک دارم در مورد همه محصولاتش باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.