PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2013-2014

City 17
16-08-2013, 14:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بوندس‌لیگا (به آلمانی: Bundesliga) در واژه به معنای «لیگ برتر» به لیگ سراسری در کشور آلمان گفته می‌شود.
در بوندسلیگا، ۱۸ تیم فوتبال سطح اول آلمان بمدت یکسال باهم به رقابت می‌پردازند.
تاریخچه بوندسلیگا :

اتحایه فوتبال آلمان (Deutscher Fussball-Bund) که بنام مخفف DFB شناخته می‌شود، در بیست و هشتم جولای ۱۹۶۲ تصمیم بر این گرفت که بازی‌های سراسری فوتبال آلمان را تحت لیگی با عنوان Bundesliga برگزار کند. بدین ترتیب، تاسیس این لیگ معتبر را می‌توان ۲۸ جولای ۶۲ بشمار برد. اولین فصل بوندسلیگا فصل ۱۹۶۳ و ۱۹۶۴ بازی شد.

قبل از تاسیس بوندسلیگا، در سال ۱۹۳۲ فلیکس لینمان (Felix Linnemann) رییس سابق اتحادیه فوتبال آلمان (DFB) لیگ حرفه‌ای (Profiliga) فوتبال آلمان را تحت نام «لیگ شاهنشاهی» یا «لیگ سلطنتی» (Reichliga) تاسیس کرد. در این لیگ فقط بهترین باشگاه‌های فوتبال آلمان می‌توانستند بازی کنند. اما این لیگ مورد قبول برخی از باشگاه‌های محلی نبود چرا که با شرایط موجود، این باشگاه‌ها نمی‌توانستند در آن شرکت کنند.

تا اینکه در در تابستان ۱۹۶۲ - بعد از اینکه تیم ملی آلمان در یک چهارم پایانی جام جهانی شیلی حذف شد، هرمن نویبرگر (Hermann Neuberger) که بعداً رییس اتحادیه فوتبال آلمان شد، پیشنهادی برای بازسازی و ایجاد ساختاری جدید برای فوتبال و لیگ آلمان کرد. در ۲۸ جولای همان سال، DFB در شهر دورتمند (Dortmund) تشکیل جلسه داد و تصمیم بر آن گرفت که فصل ۱۹۶۳ و ۶۴ را تحت سیستم لیگ حرفه‌ای بوندسلیگا به اجرا در آورد.

قهرمان فصل قبل بوندسلیگا 1 :

*بایرن مونیخ*

پر افتخار ترین تیمهای بوندسلیگا 1 :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- بایرن مونیخ / 22 قهرمانی
2- بورسیا مونشن گلادباخ / 5 قهرمانی
3- بورسیا دورتموند 5 قهرمانی
4-وردربرمن / 4 قهرمانی
5- هامبورگ / 3 قهرمانی
6 - اشتوتگارت 3 قهرمانی

پر افتخارترین تیمها در جام حذفی :

1 بایرن مونیخ / 16 قهرماین
2-وردربرمن / 6 قهرمانی
3- شالکه 04 / 5 قهرمانی

*** دانلود برنامه بازی های بوندسلیگا 1 در فصل 14-2013 *** :

«برای دانلود اینجا کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])»

سایر مسابقات باشگاهی در آلمان :

*بونسلیگای 2
* بوندسلیگای 3
* جام حذفی DFB-Pokal
*سوپر جام المان DFL-Supercup
*جام اتحادیه باشگاههای آلمان LIGA Total

نمایش جغرافیایی تیم های حاضر در بوندسلیگا 1

بوندسلیگای آلمان رو چگونه ببینیم و دنبال کنیم ؟!

از انجایی که شبکه 3 چند سالی هست که روی خوشی به بوندسلیگا نشون نداده و شبکه ورزش هم هنوز روند مشخصی رو نداره به علاوه پوشش نامناسبی رو در ایران داره تصمیم گرفتم راههای دنبال دیدن بوندسلیگا ، این لیگ جذاب رو بنویسم :

می شه گفت لیگ المان به نسبت دیگر مسابقات فوتبال خارجی امکان دنبال کردن اسان تری رو از شبکه های ماه*واره ای داره: در درجه اول شبکه های ورزشی

دبی اسپورت 1 و 2 که در ماه*واره بدر و نایلست حضور دارند بهترین انتخاب برای دیدن هستند . کیفیت پخش خوبی دارند و رایگان اند . و با توجه به قرار گرفتن در ماه*واره بدر ، در کنار شبکه های استانی و سراسری ، اکثر مردم به اون ها دسترسی دارند . معمولا شبکه های trt 3 یا همون spor و یا trt haber در یوتلست 7 درجه اقدام به پوشش رایگان این بازی ها می کنند

کسانی که امکانت بیشتری دارند و می تونن جهتهای دیگر رو هم داشته باشند شبکه های دبی اسپورت اچ دی در ماه*واره یاهست 52.5 درجه و شبکه TRT HDدر یوتلست 7 درجه ، انتخابهای بسیار خوبی خواهند بود . کیفیت بالای اچ دی و رایگان بودن این شبکه ها از دلایل برتری انها است .

در اخر برای کسانی که دسترسی به شبکه های غیر رایگان دارند ، شبکه های یورو اسپورت 1 اچدی و 2 اچ دی در هاتبرد 13 درجه و شبکه بسیار با کیفیت اسکای اسپورت اچ دی 2 المان در 19 درجه بهترین انتخاب خواهند بود .

جام حذفی هم از شبکه های رایگان ARD Das Erste و ZDF المان در هاتبرد 13 درجه به راحتی قابل مشاهده هست

​**پست اول تاپیک تقریبا همون پستی هست که برای تاپیک فصل قبل در نظر گرفته شده بود که به جای حجت عزیز به خاطر مشغله ای که داشت، از اطلاعات پست سال قبل استفاده شده.

سایت رسمی بوندسلیگا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بردیا
16-08-2013, 14:31
توی اعلام برنامه های سداصیما زده بود که شنبه میخواد بازی بایرن فرانکفورت رو پخش کنن
از قرار معلوم فرستادن دوتا تیم به فینال داره یه کم تاثیر میزاره تو مسئولین پخش

بردیا
28-08-2013, 16:57
دیشب شالکه موفق شد توی یونان در حالی که با اخراج جرمین جونز،ده نفره شده بود،2-3 سالونیکی یونان رو که هوب استیونز سرمربی افسانه ای شالکه رو روی نیمکت خودش میدید،شکست بده و بعداز بیشتر از 10سال آلمان رو صاحب 4نماینده توی چمپیونزلیگ بکنه.
فصل قبل هر 3تیم آلمانی حاضر تو سی ال به عنوان سرگروه به مرحله یک هشتم راه پیدا کردن که خب 2تیم آلمانی هم برگزار کننده فینال ومبلی بودن.
امسال شاید موفقیت در حد پارسال تکرار نشه ولی عملکردشون اگه مناسب باشه اونوقت توجه مردم و رسانه ها به بوندسلیگا بیشتر ازین میشه

City 17
29-08-2013, 14:45
دیشب شالکه موفق شد توی یونان در حالی که با اخراج جرمین جونز،ده نفره شده بود،2-3 سالونیکی یونان رو که هوب استیونز سرمربی افسانه ای شالکه رو روی نیمکت خودش میدید،شکست بده و بعداز بیشتر از 10سال آلمان رو صاحب 4نماینده توی چمپیونزلیگ بکنه.
فصل قبل هر 3تیم آلمانی حاضر تو سی ال به عنوان سرگروه به مرحله یک هشتم راه پیدا کردن که خب 2تیم آلمانی هم برگزار کننده فینال ومبلی بودن.
امسال شاید موفقیت در حد پارسال تکرار نشه ولی عملکردشون اگه مناسب باشه اونوقت توجه مردم و رسانه ها به بوندسلیگا بیشتر ازین میشه

بازی رو متاسفانه ندیدم اما اینجوری که تعریف بازی رو شنیدم یکی از بازی های زیبای چند سال اخیر بوده، کلا شالکه چه توی بردها و چه باخت ها تیم جذابیه!
نکته جالب اینه که شالکه با همین صعود سخت هنوز توی سید 2 هست و همشهری های شالکه و نائب قهرمان اروپا توی سید 3!

Abdolreza2012
14-09-2013, 13:34

انتشار دوازدهمین شماره از ماهنامه آلمانیماهنامه اینترنتی آلمانی ها به بررسی تخصصی فوتبال آلمان می پردازد و حاوی مصاحبه ها و مطالبی تحلیلی در زمینه ی فوتبال آلمان است
سایت گل- دوازدهمین شماره از ماهنامه آلمانی ها منتشر شد. ماهنامه ی آلمانی ها مجله ای اینترنتی است که به بررسی و تحلیل فوتبال آلمان می پردازد. این ماهنامه به تهیه کنندگی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران اواخر هر ماه منتشر و در اختیار فوتبال دوستان قرار می گیرد.

در جدیدترین شماره از این ماهنامه مطالب متنوعی هم چون تحلیل و ارزیابی بازی ها بایرن در ماه گذشته، مقالاتی در مورد انتقال مسوت اوزیل به آرسنال و صدمین بازی ملی فیلیپ لام، انتخاب فرانک ریبری و نادین آنگرر به عنوان مرد و دختر سال اروپا دیده می شود. همچنین می توان به مصاحبه های متفاوت از ماریو گومز، میشائیل شوماخر، نمانیا ویدیچ (کاپیتان شیاطین سرخ) اشاره کرد.

این شماره از هم اکنون در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C?ICID=SP_TS_1)

yuseph
14-09-2013, 18:41

تصویر خود گویاست!وبه راحتی میشه تفاوت سطح لیگ به اصطلاح برتر ولالیگا با بوندس لیگا رو فهمید.
عمق فاجعه جایی نمود پیدا میکنه که پیشنهاد150میلیونی منچستر به بیل این روزها نقل اخبار شده!!!

yuseph
20-09-2013, 11:02

::: سكانس هايي از مصائب زندگي يك هوادار فوتبال آلمان ::: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*سكانس اول :
مكان : تهران ، خياباني جنب يك مجتمع مسكوني
زمان : ساعت ١٢ ظهر جمعه يك روز گرم در كوران برگزاري جام جهاني ١٩٨٦
حاضرين : ٧،٨ تا بچه دبستاني بين ٨ تا ١١ سال خسته از ٥-٦ ساعت فوتبال گل كوچيك با توپ پلاستيكي ، رديف نشسته تو سايه ، روي جدول لبه جوي آب كنار خيابان و در حال خوردن بستني يخي و صحبتهاي كارشناسي فوتبال(؟)
بهنام: عجب بازي بود ، كاركا يه گل مدرسه اي ميزنه!حالا ادر ...
مجتبي: برو بابا توام يارو يه چيزي گفت تو هم ياد گرفتي ، خوب بازي ميكرد كه نميباخت!
علي: همه رو ول كن فقط مارادونا، همه رو دريبل ميزنه.
بهنام رو به من : امير حرف نميزني ؟ طرفدار كدوم تيمي؟
من: آلمان
همه با هم : اه اه آلمانم شد تيم ؟
مجتبي : اسم دوتا بازيكنشونم بلد نيست!
من : با ذوق و شوق تمام در حاليكه از حالت نشسته به حالت ايستاده تغيير وضعيت دادم: هارولد شوماخر ، رومنينگه،...
بقيه همه با هم و وسط صحبت من : بشين بابا !
من : !!!!
*سكانس دوم:
مكان : تهران ، خيابان وليعصر يكي از لوازم ورزشي فروشيهاي معتبر!
زمان : يك روز گرم تابستان كمي بعد از قهرماني آلمان در جام جهاني ٩٠ ايتاليا
حاضرين : من ، پدرم ، فروشنده مغازه ، دوست فروشنده مغازه!
پدرم : آقا سلام خسته نباشيد ، يه پيرهن ورزشي ميخواستيم واسه اين بچه.
فروشنده : داريم آقا ، باشگاهي ، ملي ، داخلي ، خارجي؟
من : (با ذوق و شوق ) پيرهن تيم ملي آلمان ميخوام.
مغازه دار و دوستش ( هر دو با تعجب در حد تيم ملي):آلمان ؟ ول كن بابا برزيل ، ايتاليا ، آرژانتين ، آلمان چيه !( ظاهراً توجيهي به خاطر نداشتن پيرهن آلمان)
پدرم : نه آقا اين آلمان ميخواد.
مغازه دار (در حاليكه من و پدرم در حال خروج از مغازه هستيم): آقا داريد ميريد اون پيرهن آرژانتين و ببينيد ، مارادونا ست ها!
من: !!!
*سكانس سوم:
مكان : سالن تلويزيون دانشگاه ، كه آرام آرام در حال پر شدن تا حد انفجاره!
زمان : حدوداي ١٠:٤٥ دقيقه شب بازي فينال ليگ قهرمانان بين بايرن و منچستر
من و دوستم" يزدان "كه سمت راستم نشسته و البته امشب بيطرفه چون طرفدار فوتبال ايتالياست در حال پرس شدن تو رديف سوم هستيم ، كنار من سمت چپ حسين نشسته ،منچستري دو اتيشه، رديف عقب دشمنان فوتبال آلمان!
وولوم تلويزيون روي ١٠٠ .
يكي از پشتي ها: اه اه اينقدر از اين آلمانا بدم مياد!
من :(جهت بالا رفتن اطلاعات)خطاب به پشتي : چرا؟
حسين : چرا نداره بابا .... ن به فوتبال با اين فوتبال ماشيني شون!
من: بابا بيچاره ها قشنگ بازي ميكنن كه تا فينال اومدن بالا!
يكي ديگه از پشت سريا: من نميدونم كسي هم هست كه از اين بايرنيا خوشش بياد؟
حسين : ( در حال اشاره به من انگار كه سوسكي يا ويروس خطرناكي رو نشون داده باشه) ايناها اين كشته مرده بايرنه!
تمام عقبي ها : ( در حال تعجب در حد المپيك) راست ميگه ، بابا داداش بيخيال!
بعد از اتمام بازي حسين خطاب به من ( كه فكر كنم بدونين چه قدر داغونم!) : بيا اينم بايرنتون!
من : بابا همه بازي كه بايرن سر بود ، اين اتفاق صد سال يه بارم نميوفته.
حسين : ببين تا آلمان و بايرن اين فوتبال ماشيني رو.....
من :!!!
*سكانس چهارم:
زمان : سالها بعد
مكان : ورزشگاه آزادي
حاضرين : فقط خودم در حال رفتن به ورزشگاه براي ديدن بازي ايران و آلمان و شايد ديدن اليور كان افسانه اي، واي يعني ميشد.
نه نشد هر كاري كردم نشد برم داخل هيچكدوم از بازيكناي آلمانم نديدم اما.. هواداراي پرشور و بيشمار فوتبال آلمان و ديدم براي اولين بار احساس تنهايي نميكردم همه مشتاق فوتبال آلمان بودند كه راستشو بخواين از ديدن بازي برام جالب تر بود.
*سكانس آخر :
زمان : هر شب
مكان : روبروي كامپيوترم
حاضرين : من و تمام بچه هاي گل سايت طرفداري كه هر شب از مصاحبتشون لذت ميبرم ، راستش و بخواين ديگه برام مهم نيست كي طرفدار كدوم تيمه ، چون حالا طرفداراي تيمهاي ديگه رو هم دوست دارم .

پ ن:به شخصه وقتی مطلب بالا رو خوندم یاد خودم افتادم!شاید من از گفتن اینی که طرفدار آلمانم عبایی نداشتم،ندارم و نخواهم داشت،اما خدایی گاهی اتفاقاتی می افته که خیلی تحمل کردنش سخته!
چند تا خاطره تلخ یادم اومدم و گفتم اینجا بزارم خالی از لطف نیست اما بعداز تایپشون پشیمون شدم....
اما تجربه ای که بعداز سالها هواداری کسب کردم اینه که هیچ بقال و میوه فروشی طرفدار تیم محبوب من نیست.حداقلش توی ایران.

farshidmm
20-09-2013, 19:12
پست بالا خیلی جالب بود
فکر می کنم شرح حال اکثر طرفداران فوتبال آلمان در ایران باشه
من خودم فوتبال رو از سال 97 - 98 یادم میاد هم به اقتضای سنم و هم اینکه قبل از اون تلویزیون مثل الان زیاد فوتبال ها رو پوشش نمیداد و اولین تورنمنتی که کاملا یادمه جام جهانی 98 هست و اون زمان ها مصادف شده بود با افت فوتبال آلمان و پیرشدن نسل بازیکنان آلمان
ولی از همون موقع که یادم میاد فوتبال آلمان در ایران دشمن زیاد داشت و در تلویزیون و روزنامه ها نه تنها هیچ کس طرفدار فوتبال آلمان نبود بلکه همه مخالفش بودن و در گزارشگرهای صدا و سیما هم که فردوسی پور معروفترین و محبوبترینشون بود یک ضدآلمانی دو اتشه بود.
من تا حالا فکر می کردم شاید در سال های اخیر جو اینجوری بوده به خاطر کم ستاره بودن فوتبال آلمان ولی وقتی متن بالا رو خوندم دیدم حتی در جام 86 یا 90 هم که آلمان پر از ستاره و در بهترین دورانش بوده هم مورد بی مهری قرار می گرفته و منو دچار یاس کرد
این منفوریت و بیزاری عام از فوتبال آلمان با بایکوت و پخش نشدن چندین ساله هیچ بازی از بوندسلیگا و تیم بایرن مونیخ که در ایران طرفدار زیاد داره شکل عملی به خودش گرفت و طرفداران فوتبال آلمان رو بیش از پیش در موضع مظلومیت قرار داد.
موقع جام جهانی و جام ملت ها هم که میشد و مجبور میشدن بازی های آلمان رو پخش کنن یا معدود بازی هایی از بوندسلیگا که چند سال یه بار پخش می کردن اونقدر چرت و پرت می گفتن و آلمان رو میکوبیدن که ادم پشیمون میشد میگفت ای کاش پخش نکنن
البته حس می کنم سه چهار سالی هست جو یه کم بهتر شده
ولی الان هم هنوز زخم زبان ها و تخریب ها و توهین ها کمابیش وجود داره
الان دیگه از ماشینی بودن فوتبال آلمان حرف نمیزنن و به جاش بهانه های دیگری دارند از جمله گیردادن به دو رگه بودن بعضی بازیکنان فوتبال آلمان و القای اینکه اینها خارجی هستن و آلمانی ها اینها رو از کشور خودشون دزدیدن اوردن تا برای آلمان بازی کنن!!
در حالی که وجود بازیکنان خارجی تبار در بقیه تیم های اروپایی مثل فرانسه و هلند خیلی باسابقه تر از آلمان هست ولی کسی با اونها کاری نداره!

یه خاطره هم بخوام تعریف کنم روز بعد از فینال 99 بایرن منچستر که رفتم مدرسه دیدم کل مدرسه خوشحالن نه از اونجا که همه منچستری باشن بابت اینکه بایرن باخته و به جز من فقط یکی دیگه از بچه ها ناراحت بود که دوستش در حالی که قیافشو یه جوری کرده بود که انگار مو تو غذاش دیده و چندشش شده داشت بهش می گفت اه اه واقعا دوست داشتی بایرن ببره؟

یه موقع هست یه تیمی دشمن زیاد داره ولی از طرفی طرفدار هم زیاد داره و مطبوعات و رسانه ها هم بهشون بها میدن
ولی فوتبال آلمان هر چقدر طرفدار داشته چند برابر اون دشمن داشته و در رسانه ها هم براشون ارزش قائل نمیشدن و باعث میشده طرفدارهاش منزوی بشن
کلا در این سال ها به هیچ طرفداری به اندازه طرفدارهای فوتبال آلمان ستم نشد و خون دل نخوردن

Masoud King
21-09-2013, 19:22
پ ن:به شخصه وقتی مطلب بالا رو خوندم یاد خودم افتادم!شاید من از گفتن اینی که طرفدار آلمانم عبایی نداشتم،ندارم و نخواهم داشت،اما خدایی گاهی اتفاقاتی می افته که خیلی تحمل کردنش سخته!
چند تا خاطره تلخ یادم اومدم و گفتم اینجا بزارم خالی از لطف نیست اما بعداز تایپشون پشیمون شدم....
اما تجربه ای که بعداز سالها هواداری کسب کردم اینه که هیچ بقال و میوه فروشی طرفدار تیم محبوب من نیست.حداقلش توی ایران.
یوسی پست نوستالژیکی بود فک کنم بیشتر هودارای آلمان حتی تو همین فروم همین چیز ها رو به نحوی تجربه کرده باشن.

من خودم همین روال فعلی رو بیشتر می پسندم تا اینکه یه سری هودارا کاذب بیان سمت آلمان .. کم باشه ولی با کیفیت باشه مثه الان

بردیا
22-09-2013, 18:52
بالاخره تورستن فینک هم از هامبورگ برکنار شد و برت فان مارویک،سرمربی سابق هلند جانشینش شد.
شهر هامبورگ پتانسیل خیلی خوبی داره که بتونه قدرت سوم فوتبال تو آلمان بشه ولی تصمیمات اشتباه مدیریتی و خریدها نه چندان کارامد باعث شد که به مرور از دور بیفتن

yuseph
22-09-2013, 20:32
مشخص بود فینک توی هامبورگ به جایی نمیرسه...
مارویک رو نمی پسندم!توی دورتموند خوب کار نکرد.این همه مربی تاپ داریم برداشتن مارویک رو اوردن که چی؟

بردیا
22-09-2013, 20:43
مشخص بود فینک توی هامبورگ به جایی نمیرسه...
مارویک رو نمی پسندم!توی دورتموند خوب کار نکرد.این همه مربی تاپ داریم برداشتن مارویک رو اوردن که چی؟

شایعه شده بود با ماتئوس دارن مذاکره میکنن ولی بازم بهش تیم ندادن
نمیدونم چرا هیشکی تو آلمان بهش تیم نمیده
عالم و آدم تو آلمان تیم گرفتن الا اسطوره زنده فوتبال آلمان

yuseph
22-09-2013, 23:11
ماتئوس که دشمن زیاد داره توی آلمان!!
جمله"لیاقت کوتاه کردن چمن های آلیانس آرنا رو هم نداره"رو باید شنیده باشی!
با وجود همچین جوی در آلمان حالا حالاها بهش نوبت نمیرسه.

Abdolreza2012
23-09-2013, 11:20

رسمی: برت فن مارویک سرمربی هامبورگ شد بعد از شکست 6-2 هفته گذشته هامبورگ مقابل بوروسیا دورتموند، که باعث شد این تیم در 5 هفته اول، تنها یک پیروزی داشته باشد، این باشگاه با تورستن فینک قطع همکاری کرد.
سایت گل- باشگاه هامبورگ با قراردادی دو ساله برت فن مارویک را به عنوان سرمربی جدید تیم اول باشگاه معرفی کرد.
بعد از شکست 6-2 هفته گذشته هامبورگ مقابل بوروسیا دورتموند، که باعث شد این تیم در 5 هفته اول، تنها یک پیروزی داشته باشد، این باشگاه با تورستن فینک قطع همکاری کرد.
آنها این هفته هم مغلوب وردربرمن شدند و امروز مدیران هامبورگ سرمربی سابق تیم ملی هلند را به عنوان سرمربی جدید معرفی کردند.
فن مارویک بعد از معرفی به عنوان سرمربی هامبورگ، به خبرنگاران گفت:" باشگاه هامبورگ بلافاصله بعد از جدایی فینک با من تماس گرفت. ما جلسه ای داشتیم و به آنها گفتم که چه کارهایی می توانم انجام بدهم.
باشگاه گفت که به من نیاز دارند. قرارداد من دوساله است که در صورت توافق دو طرف، می تواند برای سال سوم تمدید شود.
هامبورگ شهر فوق العاده ای است و این تیم هم، تیمی استثنایی است؛ با سابقه ای زیادی و ورزشگاهی عالی."
فن مارویک که پیش از این هدایت دورتموند را در بوندس لیگا تجربه کرده، بعد از مارتین یول، هوب استوینس و ریکاردو مونیز، چهارمین مربی هلندی تاریخ هامبورگ است.
او اولین بازی اش روی نیمکت هامبورگ را در دیدار مقابل گروتر فورت تجربه می کند.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
24-09-2013, 14:19
انتخاب خدیرا به عنوان سفیر فوتبال آلمان در سال 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

در آستانه شروع هفته پنجم بوندس لیگا: ذره بینی روی 4 هفته اول

تا اینجای فصل 17 ضربه ی پنالتی گرفته شد که 14 ضربه از آن ها به هدف نشست و سه ضربه به هدر رفت
سایت گل- پس از دو هفته تعطیلی بوندس لیگا و انجام بازی های ملی، از امشب هفته پنجم آغاز خواهد شد تا بار دیگر شور و هیجان به فوتبال دوستان آلمانی باز گردد اما در آستانه ی آغاز این هفته نگاهی اجمالی داشته باشیم به آنچه که در هفته های گذشته سپری شد که می تواند نوید گر آخر هفته ای هیجان انگیز باشد.

دورتموندی های صدرنشین
تا اینجای کار فصلی برجسته برای دورتموندی ها رقم خورده است. مردان یورگن کلوپ تنها تیمی هستند که در هر چهار دیدار ابتدای فصل پیروز بودند و صدرنشین بوندس لیگا هستند چهار پیروزی در چهار دیدار یادآور شروع وستفالنی ها در فصل 2002-2001 است که به قهرمانی آن ها منجر شد. ورود پیر آئوبامیانگ و هنریک مخیتاریان قدرت تهاجمی دورتموند را افزایش داده است هتریک آئوبامیانگ و دو گلی که مخیتاریان به ثمر رساند نقش بسزایی در موفقیت های ابتدای فصل زردها داشت.

میزبانان پیروز
تا اینجای فصل از 36 دیدار انجام شده 22 بازی را میزبانان به سود خود به پایان رسانده اند و هشت تیم هستند که در خانه خود شکست نخورده اند. تنها تیمی که در دیدارهای خارج از خانه امتیازی از دست نداده است بوروسیا دورتموند است از نکات جالب توجه دیگر تعداد تساوی ها در این فصل است تنها پنج دیدار در چهار هفته به بن بست رسیده است که این آمار در 31 سال اخیر کم سابقه بوده است.

گلباران در بوندس لیگا
در این پنج تساوی هیچکدام با نتیجه ی بدون گل به پایان نرسیده است باورنکردنی است. بوندس لیگا با نتیجه ی 0-0 بیگانه است و چنین نتیجه ای را نمی تواند به اندازه ی کافی در آن مشاهده نمود تعداد گلهای به ثمر رسیده شده در این چهار هفته در بررسی 20 سال گذشته چشم گیر بود: در هفته های ابتدایی 141 بار توپ از خط دروازه ها عبور کرد که میانگین 3.36 گل در هر بازی را به جای گذاشت. میزبانی هوفنهایم از مونشن گلادباخ و مصاف دورتموند و هامبورگ در هفته پیش رو بعید است که این آمار را تغییر دهد.

بازهم یک مولر گلزن
"مولر" نام ها در فوتبال آلمان زیاد هستند و هرجا از گلزنی مولر اسم برده می شود همه به یاد "بمب افکن" بایرن گرد مولر افسانه ای می افتند. او در فصل 72-1971 موفق شد با چهل گلزده آقای گل بوندس لیگا شود و رکوردی جاودانه را به یادگار بگذارد. اما در این فصل توماس توشل مولر جدیدی را معرفی کرده است. نیکولای مولر در چهار هفته برای ماینتس پنج گل به ثمر رسانده است و اگر آمار خود را حفظ کند می تواند در پایان فصل با 43 گل رکورد گرد مولر را جا به جا کند.
نقطه ی پنالتی
تا اینجای فصل 17 ضربه ی پنالتی گرفته شد که 14 ضربه از آن ها به هدف نشست و سه ضربه به هدر رفت. دو ضربه از این سه پنالتی هدر رفته متعلق به بایرن بود. ابتدا توماس مولر در هفته نخست مقابل گلادباخ پنالتی را از دست داد و دیگری را نیز دیوید آلابا در دیدار مقابل نورنبرگ توپ را به دستان دروازه بان کوبید. در آن سو نیز کاپیتان هامبورگ رافائل فان در فارت موفق ترین پنالتی زن بود او هر دو ضربه ی خود را به گل نشاند.
پسران برانشویگ، قعرنشینان بوندس لیگا
آینتراخت برانشویگ بدون امتیاز در قعر جدول بوندس لیگا جا خوش کرده است آن ها یکی از سه تیمی هستند که بردی را به دست نیاورده اند و با چهار شکست از چهار بازی ناکام ترین تیم فصل بودند. با بررسی بوندس لیگا در فصول گذشته آینده ی خوبی برای این تیم تازه صعود کرده پیش بینی نمی شود هانزاروستوک با چنین شرایطی در فصل 08-2007 به لیگ پایین تر سقوط کرد هر چند که هانوفر توانست فصل 03-2002 را در جایگاه یازدهم به پایان برسانند. در هفته ی پیش رو برانشویگ میزبان دیگر تیم بدون برد نورنبرگ است که به نظر بازی پر تنشی را شاهد خواهیم بود

nw_nk
28-09-2013, 19:11
لوو: تغییرات گواردیولا در پست بازیکنان، به سود تیم ملی است

بعضی ها معتقدند تغییرات گواردیولا می تواند به ضرر تیم ملی آلمان باشد اما لوو اعتقاد دارد افزایش توانایی لام و شواینی برای بازی در پست های مختلف، می تواند به سود تیم ملی تمام شود

سایت گل- یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان، معتقد است تغییر پست بازی بازیکنانی مانند فیلیپ لام و باستین شواین اشتایگر در بایرن، به سود تیمش خواهد بود.

مصدومیت ها در بایرن باعث شده تا گواردیولا از فیلیپ لام که یک مدافع راست است، به عنوان هافبک دفاعی استفاده کند. ضمن اینکه شواین اشتایگر هم در دیدار با هانوفر در جام حذفی، کمی جلوتر از پشت همیشگی و به عنوان هافبک هجومی بازی کرد.

اگرچه بعضی ها معتقدند تغییرات گواردیولا می تواند به ضرر تیم ملی آلمان باشد اما لوو اعتقاد دارد افزایش توانایی دو بازیکن کلیدی اش برای بازی در پست های مختلف، می تواند به سود تیم ملی تمام شود.

لوو به بیلد گفت:" البته فیلیپ لام قبلا در تیم ملی هم در پست شماره 6 بازی کرده بود. و باستین هم در همه پست های خط میانی می تواند به میدان برود.

من هم چنین چیزی را می خواهم. بازی کردن بازیکنان در چند پست، باعث می شود برای حریفان غیرقابل پیش بینی شویم.

می دانم که پپ گواردیولا در این مورد مثل من فکر می کند."

تیم ملی آلمان دو هفته دیگر در مقدماتی جام جهانی 2014 مقابل جمهوری ایرلند قرار می گیرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

Guardiola changes can help Germany, says Low

Abdolreza2012
28-09-2013, 22:48

نتایج دیدارهای امشب بوندس لیگا؛ پیروزی صدرنشینان هر سه تیم بایرن، دورتموند و لورکوزن مقابل حریفان شان به پیروزی رسیدند
سایت گل- در ادامه دیدارهای این هفته بوندس لیگا، دقایقی پیش پنج دیدار برگزار شد که در مهمترین دیدارها، بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند مقابل حریفان شان به پیروزی رسیدند.
بایرنی ها با سختی و با تک گل مولر توانستند وولفسبورگ را شکست بدهند اما دورتموند کار سختی مقابل فرایبورگ نداشت وبا پنج گل این تیم را در هم کوبید.
لورکوزن هم در خانه با دو گل هانوفر را از پیش رو برداشت تا همچنان با یک امتیاز اختلاف، در تعقیب دو صدر نشین باشد.
نتایج کامل دیدارهای امشب:

بایرلورکوزن 2-0 هانوفر
گل ها: رولفس 23، سیدنی سام 37
بایرن مونیخ 1-0 وولفسبورگ
گل: توماس مولر 63
بوروسیا دورتموند 5-0 فرایبورگ
گل ها: رویس 35 و 45 (پنالتی) ، لواندوفسکی 58 و 70، بلاژیکوفسکی 79
هرتا برلین 3-1 ماینس
گل ها: سامی آلاگوی 48، بن هتیرا 74 و 75 (هرتا) نیکلای مولر 8 (ماینس)
هوفنهایم 3-3 شالکه
گل ها: مودسته 16، فیرمینیو (پنالتی) 48، آبراهام 61 (هوفنهایم) بواتنگ 3، ماتیپ 13، هوگر 40

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86)

Abdolreza2012
05-10-2013, 01:52

برنامه بازیهای هفته هشتم بوندس لیگا: جدال بالانشین های لیگسایت گل- رقابت های بوندس لیگا شنبه عصر با انجام شش بازی رسما وارد هفته ی هشتم خود می شود و یکشنبه با دو دیدار به پایان می رسد

اوضاع جدول

تا پایان هفته ی هفتم بوندس لیگا بوروسیا دورتموند در کنار بایرن مونیخ 19 امتیازی شدند و به ترتیب در رده های اول و دوم قرار گرفته اند در حالی که بایر لورکوزن با کسب 18 امتیاز در تعقیب این دو تیم صدرنشین می باشد.هانوفر با 12 و هرتا بی اس سی با 11 امتیاز رتبه های چهارم و پنجم جدول را اشغال کرده اند.هامبورگ ،فرایبورگ و براینشوآیگ هر کدام با 5 ،3 و 1 امتیاز سه تیم قعر نشین لیگ محسوب می شوند.

مهمترین دیدارهای هفته

از هفته هشتم بوندس لیگا در مهمترین دیدارها بایرلوزکوزن تیم سوم جدول در آلیانز آرنا به میهمانی بایرن مونیخ می رود و بوروسیا دورتموند به مصاف بوروسیا مونشن گلادباخ خواهد رفت.

برترین گلزنان

ایبیسویچ از اشتوتگارت در کنار بازیکنان دیگری چون لواندوفسکی از دورتموند ،مودسته از هافنهایم ،مولر از ماینز همگی با 6 گل زده در رده های اول تا چهارم جدول رده بندی برترین گلزنان بوندس لیگا قرار گرفته اند.

شنبه 13 مهر ( 5 اکتبر)

شالکه - آگسبورگ: ساعت 17:00

بوروسیا مونشن گلادباخ - بوروسیا دورتموند : ساعت 17:00

اشتوتگارت - وردربرمن : ساعت 17:00

وولفسبورگ - براینشوآیگ : ساعت 17:00

ماینز - هافنهایم : ساعت 17:00

بایر لورکوزن - بایرن مونیخ : ساعت 20:00

یکشنبه 14 مهر ( 6 اکتبر)

نورنبرگ - هامبورگ : ساعت 17:00

فرایبورگ - فرانکفورت : ساعت 19:00

Abdolreza2012
08-10-2013, 09:22

هفته هشتم بوندس لیگا، آمار و رکوردها

پس از پایان این هفته، بازی ها به دلیل دیدارهای ملی، برای 14 روز تعطیل خواهد بود
سایت گل- هفته ی هشتم بوندس لیگا با صدر نشینی بایرن مونیخ به پایان رسید. شکست بوروسیا دورتموند و پیروزی شالکه و هامبورگ از مهمترین نتایج این هفته بود. پس از پایان این هفته، بازی ها به دلیل دیدارهای ملی، برای 14 روز تعطیل خواهد بود. با هم نگاهی می اندازیم به برترین ها و رکوردهای بوندس لیگا پس از پایان هفته هشتم:

گلزنی های ادامه دار

به گزارش کانون هواداران بایرن در ایران، شاید بهترین شاهد برای اثبات ادعای هیجان انگیزترین لیگ بودن بوندس لیگا در اروپا همین باشد. هشت هفته از آغاز بازی ها می گذرد و هنوز هیچ تساوی بدون گلی ثبت نشده است. به عبارت دیگر حداقل یک گل به ثمر رسیده است و در مجموع 238 گل در 72 بازی ثبت شده است که میانگین 3.3 گل در هر بازی را می دهد. آماری فوق العاده برای بوندس لیگا.

صدرنشینی بایرن مونیخ

دیدار آخر هفته و سفر بایرن به لورکوزن، بازی زیبایی را منجر شد بایرنی ها برای کسب سه امتیاز به زمین آمدند و بهترین بازی خود در این فصل را ارائه دادند اما تساوی 1-1 و کسب یک امتیاز نیز می توانست آن ها را برای نخستین بار در این فصل به صدر جدول برساند بایرن با این تساوی رکورد بازی های بدون شکست خود را به 33 بازی رساند.

سم و لنو ناجیان لورکوزن

بایرلورکوزن موفق شد در شب میزبانی خود از بایرن مونیخ نتیجه ی 1 بر 1 را کسب کند این اولین تساوی بایرلورکوزن در هفت دیدار اخیر خانگی اش بود و موفق نشد میهمان را با شکست بدرقه کند. گل لورکوزن در این بازی را سیدنی سم به ثمر رساند بازیکنی که در هر پنج بازی خانگی بایر در این فصل گلزنی کرده است. علاوه بر سم سامی هیپیا باید تشکری ویژه از برند لنو داشته باشد دروازه بانی که هشت سیو داشت و بیشترین تماس با توپ را در بین بازیکنان لورکوزن با 49 بار.

نخستین شکست دورتموند

پس از سپری شدن هفت هفته صدرنشینی بوروسیا دورتموند با شکست 2 بر 0 مقابل بوروسیا گلادباخ مکان نخست را از دست داد. دورتموند 27 موقعیت گل در این بازی ایجاد کرد و بیشتر از نیمی از آن ها را به سمت دروازه فرستاد اما موفق به گلزنی نشد تا در اواخر بازی با پنالتی اخراج متس هوملس شوک زده شود و گل های مکس کروزه و رافائل نخستین شکست بوندس لیگایی را به شاگردان کلوپ تحمیل کند.

شیرها و جشن نخستین پیروزی

پس از 28 سال و چهار ماه و هشت هفته از فصل جدید آینتراخت برانشویگ توانست پیروزی در بوندس لیگا را جشن بگیرد. از آخرین پیروزی بوندس لیگایی آن ها مقابل بایر اوردینگن 10.345 روز می گذرد که در ژوئن 1985 با نتیجه 2 بر 1 اتفاق افتاد. اما نهایتا شیرها موفق شدن در هفته هشتم وولفسبورگ را با نتیجه 2 بر 0 شکست دهند بعد از این بازی تورستن لیبرکنشت سرمربی آینتراخت گفت:" اکنون در حال تفکر بر روی تاکتیکی هستم که بتوانیم هفته آینده شالکه را شکست دهیم!." این نخستین باری است که وولفسبورگ با مربی گری دیتر هکینگ دو شکست متوالی را تجربه می کند هفته گذشته آن ها 1 بر 0 بازی را به بایرن واگذار کردند.

تضمین گلزنی

هواداران بوندس لیگایی گل های زیادی را در این هشت هفته تماشا کردند و برای این منظور باید تشکر ویژه ای از هوفنهایم داشت تیمی که بیشترین گلزده را به ثمر رسانده 20 گل و البته با دریافت همین تعداد گل بیشترین گل خورده را نیز از آن خود کرده است با توجه به دیدار هفته ی آینده آن ها مقابل بایرلورکوزن می توان انتظار داشت که رکورد 174 روزه ی آن ها برای بازی بدون گل به 175 روز برسد به عبارتی دیگر وقتی هوفنهایم در یک سمت میدان باشد می توان به ثمر رسیدن گل را ضمانت کرد.

تراشتیگن پایانی بر رکورد دورتموند

گلزنی مکس کروزه برای مونشن گلادباخ پایانی بود بر رکورد 15 بازی متوالی دورتموند در به ثمر رساندن اولین گل بازی. گلی که هرگز از سوی شاگردان یورگن کلوپ با پاسخ همراه نشد تا دورتموند پس از گذشت 31 بازی برای نخستین بار 90 دقیقه را بدون گلزده به پایان ببرد برای این منظور باید ستایش ویژه ای از مارک تراشتیگن داشت که بزرگترین مانع برای شاگردان یورگن کلوپ بود و باعث شد رکورد بوندس لیگا از این حیث روی 32 بازی فیکس بماند

نادر1368
19-10-2013, 03:13
امروز در بازي هافنهايم و لوركوزن يك اتفاق نادر و عجيب روي داد!علاوه بر اشتباه در افسايد گيري گل هافنهايم و اشتباه در گرفتن پنالتي به نفع

لوركوزن داور بازي توپي رو كه از بيرون دروازه به علت پارگي تور وارد دروازه هافنهايمي ها شد رو گل اعلام كرد!!!:n04:

تماشا كنيد!

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Abdolreza2012
23-10-2013, 18:52

شماره سیزدهم ماهنامه آلمانی ها منتشر شدسیزدهمین شماره از ماهنامه ی اینترنتی آلمانی ها منتشر شد
سایت گل- سیزدهمین شماره از ماهنامه ی اینترنتی آلمانی ها منتشر شد. ماهنامه ی آلمانی ها نخستین ماهنامه ی اختصاصی فوتبال آلمان است که هر ماه با مطالبی جذاب و خواندنی از سوی وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران منتشر می شود.

در این شماره مصاحبه هایی خواندنی از یوآخیم لوو، آندره شورله، باستین شواین اشتایگر، گیئدو بوخوالد و ... را به همراه گپ و گفت اختصاصی ماهنامه آلمانی ها با دکتر حمیدرضا صدر مطالعه خواهید نمود.

برای دریافت شماره سیزدهم ماهنامه آلمانی ها کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

City 17
22-12-2013, 18:59
بازی های نیم فصل اول به پایان رسید، به استثنای یک بازی که به بعد از تعطیلات موکول میشه، وضعیت جدول رده بندی به این شکله:

به جز "مظنونین همیشگی" ، تیمی که پتانسیل گرفتن نتایج خوب و حتی نیم نگاهی به کسب سهمیه لیگ قهرمانان رو داره، هرتابرلین هست که مقابل همه تیم های بالای
جدول خوب ظاهر شده و به خصوص توی هفته های پایانی نیم فصل نتایج خیلی خوبی رو کسب کرده و با نتیجه ای که مقابل دورتموند کسب کرد به جایگاه ششم رسید.

اما یه رکورد جالب اینکه نورنبریگ با 11 تساوی و فقط 6 باخت، اولین تیم در تاریخ بوندسلیگاست که در نیم فصل اول حتی یک برد به دست نیاورده و جالب تر اینکه به خاطر تفاضل
بهتر نسبت به برانشوایگ در رده 17اُم هست. البته نورنبرگ توی به دست آوردن این رکورد بدشانس هم بود، گل سالمی که به خاطر نبود تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه اعلام
نشد و البته 16 ضربه به تیرک دروازه که خودش در بین تیم های این فصل بوندسلیگا رکورد دیگه ای هست.

farshidmm
23-12-2013, 19:43
بازی های نیم فصل اول به پایان رسید، به استثنای یک بازی که به بعد از تعطیلات موکول میشه، وضعیت جدول رده بندی به این شکله:

به جز "مظنونین همیشگی" ، تیمی که پتانسیل گرفتن نتایج خوب و حتی نیم نگاهی به کسب سهمیه لیگ قهرمانان رو داره، هرتابرلین هست که مقابل همه تیم های بالای
جدول خوب ظاهر شده و به خصوص توی هفته های پایانی نیم فصل نتایج خیلی خوبی رو کسب کرده و با نتیجه ای که مقابل دورتموند کسب کرد به جایگاه ششم رسید.

اما یه رکورد جالب اینکه نورنبریگ با 11 تساوی و فقط 6 باخت، اولین تیم در تاریخ بوندسلیگاست که در نیم فصل اول حتی یک برد به دست نیاورده و جالب تر اینکه به خاطر تفاضل
بهتر نسبت به برانشوایگ در رده 17اُم هست. البته نورنبرگ توی به دست آوردن این رکورد بدشانس هم بود، گل سالمی که به خاطر نبود تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه اعلام
نشد و البته 16 ضربه به تیرک دروازه که خودش در بین تیم های این فصل بوندسلیگا رکورد دیگه ای هست.

امیدوارم بایرن این فصل رو بدون شکست به پایان برسونه
از اونورم اگه نورنبرگ فصل رو بدون پیروزی تموم کنه رکورد جالبی از خودش به جا میذاره :n08:

به جز آرسنال 2004 در لیگ های اروپایی تیمی تونسته با یک فصل بدون شکست قهرمان بشه؟

City 17
04-05-2014, 12:35
انتهای فصل هستیم،یه نگاه به جدول بندازیم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در بالای جدول بعد از بایرن و دورتمند که جایگاهشون قهرمانی و نائب قهرمانیشون مدتی هست قطعی شده، شالکه و لورکوزن در صورتی که در هفته آخر امتیاز از دست نده می تونند سال آینده هم در رقابت های لیگ قهرمانان حضور داشته باشند. (لورکوزن یا شالکه در صورت شکست در پلی-آف)، البته ولفسبورگ و گلادباخ هم نیم نگاهی به هفته آخر دارند. سه سهمیه لیگ اروپا هم بسته به نتایج به سه تیم از تیم های لورکوزن، ولفسبورگ، گلادباخ، ماینتز و آگسبورگ خواهد رسید.

در انتهای جدول برانشوایگ، نورنبرگ و هامبورگ بسته به اینکه در هفته آخر چه نتیجه ای رو کسب می کنن، تکلیفشون مشخص میشه. دو تیم آخر لیگ مستقیما به بوندسلیگا 2 سقوط می کنن و تیم سوم (از انتهای جدول) باید در بازی پلی-آف شرکت کنه که برنده می تونه در بوندسلیگا 1 شرکت کنه.

در طرف دیگه در بوندسلیگا 2، کلن به عنوان تیم اول صعودش به بوندسلیگا 1 رو قطعی کرده، اما تیم های دوم و سوم هنوز مشخص نشدند. تیم دوم در کنار کلن به طور مستقیم صعود می کنه و تیم سوم باید در بازی پلی-آف شرکت کنه.

از بین سه تیم انتهای بوندسلیگا 1 هامبورگ بیشترین بخت رو برای باقی موندن در سطح اول داره. هامبورگی که تقریبا 70 سال هست که به طور پیوسته در دسته اول فوتبال آلمان حضور داشته و لقب der Dinosaurier یا دایناسور رو یدک می کشه که اشاره به همین مسئله قدمت و دوامش در بوندسلیگا 1 داره که الان به طور جدی در خطر هست.

به جز آرسنال 2004 در لیگ های اروپایی تیمی تونسته با یک فصل بدون شکست قهرمان بشه؟
چند ماه بعد... :n02:
ببخشید که سوالتون رو دیر دیدم، من یه لیست از تیم های شکست ناپذیر در لیگ رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دیدم، از موارد مشهورترش توی سال های اخیر همون آرسنال که گفتید و یووه هستند.

Sara
12-05-2014, 16:50
درمیچ مهاجم نورنبرگ با قراردادی 5 ساله به لورکوزن پیوست.

City 17
12-05-2014, 20:33
از بین سه تیم انتهای بوندسلیگا 1 هامبورگ بیشترین بخت رو برای باقی موندن در سطح اول داره
خب تکلیف هامبورگ مشخص شد، باید در بازی پلی-آف مقابل گروتر فورت بازی کنه (روز 15 مِی یعنی سه روز دیگه) که در صورت پیروزی در بوندسلیگا باقی می مونه.
جالب هست، جدول هفته پیش رو با جدول پایانی مقایسه کردم، "هیچ" تغییری در رتبه ها به وجود نیومده به جز جابجایی هانوفر و هرتابرلین در رتبه های 10 و 11.

بردیا
12-05-2014, 20:41
حیف شد که لورکوزن اومد سی ال و ولفسبورگ نرسید
پتانسیل و جاه طلبی ولفسبورگ خیلی بیشتر از لور هستش و احتمال موفقیتش خیلی بیشتر

Sh-Meteor
13-05-2014, 20:27
تیم سال بوندس لیگا از نگاه سایت whoscored.com:

Masoud King
27-05-2014, 12:47
روبن بهترین بازیکن فصل از نگاه کیکر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FCBayern.ir- آرین روبن ستاره هلندی تیم فوتبال بایرن مونیخ از نگاه مجله کیکر به عنوان بهترین بازیکن فصل رقابتهای بوندسلیگا در فصل 2014-2013 انتخاب شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ معیار این انتخاب میانگین نمره های دریافتی بازیکنان در هر مسابقه بوده است.

آرین روبن با میانگین 2.47 بهترین بازیکن فصل آلمان شد و بعد از او رویس و ریبری هردو با میانگین 2.50 مشترکا دوم شدند.

اما بر همین اساس بهترین بازیکنان فصل در پست های مختلف به صورت زیر بوده است.

در درون دروازه برند لنو، رالف فاهرمن و مانوئل نویر اول تا سوم شدند.

در خط دفاعی لام ، عمر توپرام و دیوید آلابا اول تا سوم شدند.

روبن، رویس و ریبری بهترین هافبک های فصل بودندو

و بلاخره در خط حمله رابرت لواندووسکی ، کوین فولاند و میشل لاسوگا به تریتب بهترین نمره ها را از مجله کیکر دریافت کردند.

Sh-Meteor
03-06-2014, 21:14
رويس مرد سال فوتبال آلمان شد
بازيکني که هم‌اکنون در اردوي تيم ملي آلمان براي حضور در جام جهاني است، مرد سال فوتبال ژرمن‌ها شد.

«مارکو رويس» در راي‌گيري همکارانش در ليگ ژرمن‌ها صاحب بيشترين راي و براي اين منظور برگزيده شد.

به نقل از فارس، در راي‌گيري که «اتحاديه بازيکنان حرفه‌اي آلمان» انجام دادند، ستاره دورتموندي 28.6 درصد آرا را به خود اختصاص داد.

در اين گزينش روبرت لواندوفسکي، مهاجم ملي‌پوش لهستاني دورتموند که از فصل آينده پيراهن بايرن مونيخ را به تن مي‌کند، 20.3 درصد کسب کرد و دوم شد.

رتبه سوم نيز به آرين روبن، مهاجم هلندي بايرن رسيد که 10.1 درصد کسب کرد.

همچنين «آندره هان» بازيکن جوان تيم آگسبورگ به عنوان پديده فصل برگزيده شد. عنوان بهترين مربي سال هم به «مارکوس واين‌سيلر» از تيم ‌‌آگسبورگ رسيد.

تيم منتخب فصل نيز اينگونه انتخاب شد:

دروازه‌بان: مانوئل نوير

خط دفاع: فيليپ لام ‌(بايرن)،‌ دانته (بايرن)، ماتس هوملس (دورتموند)، داويد‌ آلابا (بايرن)

خط مياني: آرين روبن (بايرن)، تياگو آلکانترا (بايرن)، مارکو رويس (دورتموند)، ريبري (بايرن)،

خط حمله‌: روبرت لواندوفسکي (دورتموند)، ماريو ماندزوکيچ (بايرن)

romantic
11-01-2015, 03:50
متاسفانه «ژونیور مالاندا» هافبک جوانِ بلژیکی تیم وولفسبورگ آلمان در یک حادثه رانندگی کشته شد.
VfL Wolfsburg are mourning the passing of Junior Malanda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هافبک خیلی با تکنیکی بود. باعث میشد بازی ها زیباتر بشن. جوانی و استعدادش واقعا حیف شد!

nw_nk
16-01-2015, 17:10
مولر: تمرین بایرن از بوندسلیگا سخت تر است