ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از چه شهری بهتره ال ای دی 46 تا 55 اینچ بخرم؟ 1- با گارانتی 2- بی گارانتی؟

mohammad59mm
16-08-2013, 11:59
از چه شهری بهتره ال ای دی 46 تا 55 اینچ بخرم؟ 1- با گارانتی 2- بی گارانتی؟

من خوزستانم .توی شهرمون ال ای دی گیر نمیاد . از نظر قیمت و کیفیت به نظرتون برای خرید از چه شهری بخرم و از اون مهم تر چطوری به شهرمون حملش کنم؟
فاصله شهرمون تا اهواز: 1 ساعت
فاصله شهرمون تا تهران: 17 ساعت
فاصله شهرمون تا گناوه: 3-4 ساعت

mehdig20
16-08-2013, 12:08
خب قاعدتا بهتره از نزدیکترین جای ممکن و صدالبته با گارانتی تهیه کنید! مگر اینکه بخواید ارزونتر دربیاد!
اکثر گارانتی کننده ها هم حمل و نقل رایگان دارن و تلویزیون رو صحیح و سالم تحویلتون میدن!

tApAtAĺK

Soroush-S
16-08-2013, 12:21
از گناوه بگیری بهتره . معمولا مدلهای جدید اول اونجا میاد بعد تهران . قیمتاشم کمتره البته گارانتی هم دارن ولی متفرقه هستش

hapalii
16-08-2013, 14:11
برای خرید ارزان بهترین جا گناوه است باید دید بوجه شما چقدر تو گناوه میشه پلاسما های پاناسونیک رو گیر اورد اگر قیمت انجا و جنس های موجود اون رو می شد داشت بهتر میش شد راهنمایی کرد باید اگر تونستی یه سر بری گناوه اول بازار اونجا جنس های موجود و قیمت ها رو در بیاری بد بری برای خرید بهترین چیزی که میشه انجا گیر اورد 50 یا 55 اینچ VT50 که تو تهران 6.5 میفروشند

mohammad59mm
03-09-2013, 10:56
اول رفتم اهواز
خواستم sony 55ex630 به قیمت 4و نیم میلیون بخرم که خواست همون داخل ویترون رو به من بده که اول به سختی قبول کردم ولی خوشبختانه ماشین نبود باربر هم که برای انتقال به شهرمون گفت 100 تومن می گیره که به این بهانه انصراف دادم
- بعد خواستم samsung es6950 سری 6 البته با قرض گرفتن از این و اون به قیمت 5 میلیون و 700 بگیرم که آخرین لحظه دودل شدم و نخریدم.
نهایتآ دست خالی از اهواز برگشتم.

- روز بعد رفتم گناوه
اونجا خیلی رونق نداشت. تا نزدیک غروب پیدا نکردم. نزدیک غروب LG 55LA6600 دیدم به قیمت 5 میلیون بی گارانتی. بعد از کلنجار رفتن با خودم حدود ساعت 10 شب تصمیم به خریدنش کردم و چون باربر نبود، یک پژو از ترمینال اوردم و بالای ماشین بستیمش. اول می گفت 70 تومن بعد کردش 90تومن و نهایتآ کاملآ جیبم رو کاملآ خالی کرد و 100 تومن گرفت . دنیا وارونه شده به جای اینکه من بگم کمش کنه اون برام زیادش کرد

morteza_dada
03-09-2013, 12:10
اول رفتم اهواز
خواستم sony 55ex630 به قیمت 4و نیم میلیون بخرم که خواست همون داخل ویترون رو به من بده که اول به سختی قبول کردم ولی خوشبختانه ماشین نبود باربر هم که برای انتقال به شهرمون گفت 100 تومن می گیره که به این بهانه انصراف دادم
- بعد خواستم samsung es6950 سری 6 البته با قرض گرفتن از این و اون به قیمت 5 میلیون و 700 بگیرم که آخرین لحظه دودل شدم و نخریدم.
نهایتآ دست خالی از اهواز برگشتم.

- روز بعد رفتم گناوه
اونجا خیلی رونق نداشت. تا نزدیک غروب پیدا نکردم. نزدیک غروب LG 55LA6600 دیدم به قیمت 5 میلیون بی گارانتی. بعد از کلنجار رفتن با خودم حدود ساعت 10 شب تصمیم به خریدنش کردم و چون باربر نبود، یک پژو از ترمینال اوردم و بالای ماشین بستیمش. اول می گفت 70 تومن بعد کردش 90تومن و نهایتآ کاملآ جیبم رو کاملآ خالی کرد و 100 تومن گرفت . دنیا وارونه شده به جای اینکه من بگم کمش کنه اون برام زیادش کرد
مبارک باشه.از نظر قیمتی فکر کنم خیلی خوب گرفتی.الان سایت ال جی سنتر همین مدل را زده هشت و صد.که یعنی با حساب کرایه 3 تومن زیر قیمت خریدی.کیفیت تصویرش را هم که دیگه خودت میتونی تست کنی و ببینی ارزش این مبلغ را داشته یا نه؟اگه تونستی از شیکه هایه ایران عکس بگیر و بزار ببینیم چه جوریاست.