مشاهده نسخه کامل
: مشكل در پاك شدن درايو سيستم لب تاپم
asiyeh_alipour
15-08-2013, 07:29
سلام
من يك مشكل اساسي در مورد نصب ويندوز7 پيدا كردم.لطفا كمكم كنين
لب تاپ من sonyهست.حدود يك سال پيش براثر اشتباه خودم ويندوز اورجينالم رو از دست دادم و ديگه هيچ وقت نتونستم برش گردونم واز اون به بعد از ويندوزهاي ديگه 7استفاده مي كنم.دو روز پيش خواستم ويندوز7نصب كنم و زمان انتخاب درايور و فرمت اون ، درايو سيستم رو كه 100مگ بود رو فرمت كردم بعد از اون درايو C رو فرمت كردم تا ويندوز رو نصب كنم.حالا وقتي مرحله اول ويندوز نصب ميشه و ري استارت ميشه پيغام خطاي پيدا نشدن فايل هاي sys رو ميده و اصلا به مرحله ي بعدي نميره
نمي دونم چيكار كنم.گير كردم.كمكم كنين لطفا
خيلي حالم بده از اين خرابكاريم:n03:
asiyeh_alipour
17-08-2013, 07:02
سلام مجدد
دوباره پارتيشن بندي كردم و ويندوز نصب شد. مرسي
asiyeh_alipour
18-08-2013, 13:46
سلام مجدد
اما فقط يك روز دوام داشت.فرداي اون روز پيغام خطاي زير رو ميده
دوتا پيغام هست
The configuration for an element whitin the object is invalid in the boot configuration data store
Windows Boot Configuration Data (BCD) store file contains some invalid information 0xc0000024
شما هم درایو 100 مگی و درایو سی رو حذف کن و پارتیشن بندی نکن همینجور روش کلیک کن و خودش درست میشه ببین حل میشه اگه نشد باید با نرم افزار های تست هارد ببینی هاردت مشکل نداره شاید از mbr هارد باشه که میتونی با برنامه partition table doctor درستش کنی راحت
asiyeh_alipour
19-08-2013, 08:26
سلام
كاري كه گفتين رو انجام دادم و وقتي خواستم درايو سي رو فرمت كنم گفت نمي توني فرمتش كني+هيچ درايو ديگه اي رو.رفتم توي commad prompt از اونجا با دستورات داس تونستم فرمتش كنم.حالا وقتي ويندوز نصب ميشه در مرحله اول پيغام خطا ميده كه فايل هاي موردنياز ويندوز از قبيل فايل هاي پوشه يsystem32 قابل خوندن نيست و كار رو خاتمه ميده
يك خطاي اوليه ش اينه
windows can not install required files.the file may be corrup or missing.make sure all files required for installation are available and restart the installation.
مطمئنم سي دي نصب ويندوزم درسته.جتي سي دي جديد خريدم بازم همين پيغام رو ميده.
خيلي گيج شدم واقعا.تا حالا اينقدر ويندوز عوض كردن اذيتم نكرده بود. به قول شما شايد مشكلي واسه هاردم پيش اومده باشه
در مورد برنامه اي كه فرمودين تحت ويندوز نيست؟ مي تونم بدون ويندوز هم اجراش كنم كه ايشالا اگه مشكلي باشه رفع بشه؟
ممنون
ببین اگه میتونید مجموعه دیسک هایرن بوت رو از بازار بخرید و با اون میتونید هاردتون رو کاملا فرمت یا mbr رو درست کنید احتمال داره ازاون باشه چون من چندتا از همین مشکل رو اینطوری حل کردم
شما میتونی یه پارتیشن بندی مثل اکرونیس رو دانلود و بوتیبل کنید ولی اذیت میکنه بهتره همون رو گیر بیارید اگه تونستید نسخه 15.2 ریستور ادیشن دیسک هایرن بوت رو گیر بیارید تا بتونی از تمام ابزار هاش استفاده کنی
میتونی از ویندوز لایو یا لینوکس لایو استفاده کنی و بری داخل ولی در اون ابزار خاصی و کارامد نیست فقط میتونی فرمت کنی بهتره از این دیسک که گفتم گیر بیاری خیلی به وفور یافت میشه ولی این ورژن خیلی عالیه واسه یه عمر کافیه
behrouz_u
19-08-2013, 21:13
سلام من لپ تاب ایسر دارم روش ویندوز 8 نصب کردم...تو درایورهامم بلو توث نصبه...
ولی نمیدوم چرا علامت بلوتوث پایین سمت راست نمیاد حتی کلید fn+ f3 رو هم میزنم نمیاد..؟؟؟
asiyeh_alipour
20-08-2013, 12:01
ممنونم دوست عزيز.
چشم حتما ميرم دنبال مجموعه ش و تهيه ش مي كنم.وحتما نتيجه رو بهتون اعلام مي كنم.
خيلي ممنونم
دعا كنين درست بشه.
asiyeh_alipour
26-08-2013, 14:46
سلام
من سي دي هايرن رو تهيه كردم و هارد رو فرمت و پارنيشن بندي كردم و برنامه مربوط به اصلاح فايلMBR رو هم اجرا كردم.اما نمي دونم موفق شدم كه MBRرو درست كنم يا نه!
اما هنوز اين پيغام رو روي صفحه مي بينم و نمي گذاره كه به كارم ادامه بدم boot MGR is mising
و ضمن اينكه وقتي مي خوام ويندوز رو نصب كنم مي گه نمي تونه درايو رو فرمت كنه و منتظرم مي مونه تا لي تاپ رو خاموش كنم
ميشه راهنماييم كنين؟ ممنونم
خب شما با همون دیسک تحت داس یه پارتیشن جدید تشکیل بدید
با برنامه اکرونیس و پارتیشن مجیک خیلی راحت میتونی تحت داس پارتیشن ها رو ایجاد کتی
یا میتونی بری تو ویندوز لایو از طریق همین سی دی اونجا برو پارتیشن رو دوباره بساز ببین جل میش
asiyeh_alipour
31-08-2013, 12:33
سلام
كاري كه فرمودين رو انجام دادم.
حتي هاردم روWipe و Eraseكردم و پارتيشن بندي كردم
اما الان وقتي مي خوام ويندوز نصب كنم ميگه نمي تونه هارد رو فرمت كنه تا ويندوز نصب كنه
اين در حاليه كه من خودم موقع پارتيشن بندي و حتي در محيط داس درايوهامون رو با فرمتNTFSفرمت مي كنم
با نرم افزارهاي موجود در هايرن هم سالم بودن هاردم رو چك كردم كه گفت سالمه.توي ويندوز اكس پي ميني هم درايوهام فرمت ميشه و مشكلي نداره.فقط وقتي مي خواد ويندوز نصب بشه پيغام ميده
سلام
كاري كه فرمودين رو انجام دادم.
حتي هاردم روWipe و Eraseكردم و پارتيشن بندي كردم
اما الان وقتي مي خوام ويندوز نصب كنم ميگه نمي تونه هارد رو فرمت كنه تا ويندوز نصب كنه
اين در حاليه كه من خودم موقع پارتيشن بندي و حتي در محيط داس درايوهامون رو با فرمتNTFSفرمت مي كنم
با نرم افزارهاي موجود در هايرن هم سالم بودن هاردم رو چك كردم كه گفت سالمه.توي ويندوز اكس پي ميني هم درايوهام فرمت ميشه و مشكلي نداره.فقط وقتي مي خواد ويندوز نصب بشه پيغام ميده
مشکلتون خیلی خیی چیزه..
خب شما با برنامه های mbr fix تست کنید یه محیط داس هست رفتی اونجا نوشته rest mbr ریست کردی بعد create area mbr رو بزن بعد ازت میپرسه استاندارد یا ویندوز سون هر کدوم رو بزنی هیچ مشکلی نداره بعد ازا ین اکار سیستم رو ریست کن ببین حل میشه
ضمنا با برنامه partition table doctor هم تست کردم من چند هارد رو اینطوری درست کردم در بخش کاستوم در مجموعه هایرن بوت هست و در اونجا این برنامه رو پیدا کن رفتی تو rebuild partition table رو بزن درستش کرد سیو کن ببین مشکلت حل میشه
بازم نشد
هارد رو دربیار و جدا به یه سیستم خانگی وصل کن ببین میتونی ویندوز روش بریزی پشت لب تاب یه جا واسه هارد داره اکثرا میتونی بدونه باز کردن لب تاب هارد رو دربیاری بعد با یه سیستم خانگی تست کن ببین میتونی ویندوز رو روش نصب کنی
ضمنا با لینوکس لایو هم یه دور برو تو داخل مجموعه هست اونجا تو لینکس یه برنامه پارتیشن داره در بخش تیبل هارد رو از نو جدول بندی کن mbr ms-dos باشه تا بتونی راحت ویندوز رو روش نصب کنی
اینا تنها کارهای هست که شما میتونی انجام بدی ضمنا شما با ویندوز اکس پی هم تست بزن
موفق باشی
asiyeh_alipour
05-09-2013, 07:37
خيلي ممنونم كه وقت مي ذارين و كمكم مي كنين. شما تنهاي كسي هستي كه توي اين فروم هايي كه درخواست راهنمايي كردم كمكم مي كنين.يك دنيا ممنونم
چشم حتما انجام ميدم وخبرش رو بهتون مي دم.مرسي
عزيز وظيفه هست
دلم ميخواد زياد بيام تو سايت ولي گرفتاري نميزاره تو اين روزا
موفق باشي
Sent from my WM8850-mid using Tapatalk HD
asiyeh_alipour
07-09-2013, 06:58
كاري كه فرمودين رو انجام دادم.به نظر من كه درست شد پارتيشين هام
حالا يه مشكل جديد دارم!
وقتي جدول پارتيشنم رو درست كردم و MBRرو هم اصلاح كردم تونستم خداروشكر درايو ها رو فرمت كنم و ويندوز رو تا مرحله اولش انجام بدم.يعني وقتي ري استارت ميشه تا بره و بقيه مراحل رو انجام بده اين پيغام رو ميده
windows failedto load because the kernel is missing
file:\windows\system\ntoskrnl.exe
0xc0000221
وقتي هم سي دي ويندوز رو از بي دي رام در ميارم اين پيغام رو ميده
NTLDR is missing
press ctrl+alt+del to restart
:n03:
كاري كه فرمودين رو انجام دادم.به نظر من كه درست شد پارتيشين هام
حالا يه مشكل جديد دارم!
وقتي جدول پارتيشنم رو درست كردم و MBRرو هم اصلاح كردم تونستم خداروشكر درايو ها رو فرمت كنم و ويندوز رو تا مرحله اولش انجام بدم.يعني وقتي ري استارت ميشه تا بره و بقيه مراحل رو انجام بده اين پيغام رو ميده
windows failedto load because the kernel is missing
file:\windows\system\ntoskrnl.exe
0xc0000221
وقتي هم سي دي ويندوز رو از بي دي رام در ميارم اين پيغام رو ميده
NTLDR is missing
press ctrl+alt+del to restart
:n03:
عزیز مطمئنی هاردت مشکل نداره؟:n13:
این مشکل اکثرا به هارد برمیگرده
شما با یه دیسک دیگه تست کن
بازم اگه میتونی با فلش ویندوز رو عوض کن شاید ... مشکلی تو کپی کردن از طریق درایو نوری همون دی وی دی رام وجود داشته باشه فلش خیلی سریع تر و مطمئن تر هست
اگه میتونی یه سیستم عامل مثل ویستا اکس پی و اگه میتونی لینوکس یه توزیع رو نصب کن ببین مشکلت رو حل میکنه یا نه
این برمیگرده به هارد !!
asiyeh_alipour
08-09-2013, 08:47
هاردم حالا كه پارتيشن دكتر رو اجرا كردم عالي كار مي كنه.فرمت ميشه
اگه مشكلي داره پس در ظاهر ديده نميشه!!
به قول شما شايد از بي دي رام باشه.چون بي دي رام هر سي دي رو به راحتي نمي خونه!
حتما چك مي كنم.مرسي
asiyeh_alipour
10-09-2013, 08:58
با سلام مجدد خدمت شما. با دي وي دي اكسترنال هم چك كردم ما نشد كه نشد.همكارم ميگه شايد ازRAMلب تاپت باشه!!
نمي دونم امكان پذيره يا نه.اما چون گارانتيم هم تموم شده گفتن با يكRAMديگه امتحان مي كنن ببينن چي ميشه
:n13::n28:
با سلام مجدد خدمت شما. با دي وي دي اكسترنال هم چك كردم ما نشد كه نشد.همكارم ميگه شايد ازRAMلب تاپت باشه!!
نمي دونم امكان پذيره يا نه.اما چون گارانتيم هم تموم شده گفتن با يكRAMديگه امتحان مي كنن ببينن چي ميشه
:n13::n28:
همونجا ارور رو میاره؟
میتونی برای تست رم از برنامه memtest داخل مجوعه هایرن اقدام کنی
ضمنا یه تست هم از گرافیکت واسه اطمینان بزار در محموعه هایرن بخش تست video stress memory رو بزن ببین ارور میاره یا نه
ضمنا شما بد نیست بایه توزیع لینوکس هم تست کنید
اعلام نتیجه کنید
asiyeh_alipour
11-09-2013, 09:16
بله همونجا هم دقيقا همين ارور رو مياره
همكارم RAMرو عوض كردن اما با RAMجديد هم همون پيغام رو داد. پس از RAM لب تاپ نيست.حتما از هارده ديگه!
تست گرافيك! چشم اون رو هم انجام ميدم.مرسي
من این همه مدت از شما نپرسیدم مدل دقیق لب تاب چیه؟:n13:
ضمنا به بار ریکاوری مود رو انجام بده ببین میتونی درستش کنی اگه دیسک ریکاوری لب تاب رو داری؟
هارد ssd هم دارید؟
asiyeh_alipour
11-09-2013, 11:15
مدل لب تاپمSony VPCEA3GGX هست
همكارم الان هارد رو باز كردن و روي سيتم ديگه اي امتجان كردن.دوباره همون پيغام خطا اومد
پس صد در صد مشكل از هارده درسته؟
ريكاوري مود اصلا براش جواب نداد.چندبار اين كارو انجام دادم
مدل لب تاپمSony VPCEA3GGX هست
همكارم الان هارد رو باز كردن و روي سيتم ديگه اي امتجان كردن.دوباره همون پيغام خطا اومد
پس صد در صد مشكل از هارده درسته؟
ريكاوري مود اصلا براش جواب نداد.چندبار اين كارو انجام دادم
خب عزیزیه دور هارد رو بدسکتور بگیرید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه با برنامه hdd regenrator یا hdat تست بگیر
hdat در مجموعه هایرن بخش هارد دیسک اولین گزینه hdat هست اونجا هارد رو انتخاب کنید و تا اخر اینتر بزنید تا میرسه به بخش لود و اسکن ولش کنید تا تمام میشه
hdd regenrator هم در بخش کاستوم در دیسک هایرن هست
موفق باشید
asiyeh_alipour
21-09-2013, 14:35
باسلام و عرض ادب
مي خواستم بهتون اطلاع بدم كه لب تاپم رو بردم واسه تعميرات فني.گفتن هاردم مشكل داره و بايد تعويض بشه.من هم هاردم رو عوض كردم و قراره به شكل اكسترنال ازش استفاده كنم
از كمك و راهنمايي هاتون بسيار بسيار ممنونم.دنياي جديد از كامپيوتر به روي من باز شد
باز هم ممنون
Public Enemy
21-09-2013, 15:13
باسلام و عرض ادب
مي خواستم بهتون اطلاع بدم كه لب تاپم رو بردم واسه تعميرات فني.گفتن هاردم مشكل داره و بايد تعويض بشه.من هم هاردم رو عوض كردم و قراره به شكل اكسترنال ازش استفاده كنم
از كمك و راهنمايي هاتون بسيار بسيار ممنونم.دنياي جديد از كامپيوتر به روي من باز شد
باز هم ممنون
دوست عزیز خوشبختانه یا متاسفانه ( به دلیل هزینه گفتم متاسفانه ) مشکل حل شد . ولی چون تعمیر کار گفته مشکل از هارد بوده و با توجه به ارورهای ویندوز می شد گفت مشکل هارد سخت افزاری بوده .
توصیه می شه در موارد مشابه از نرم افزار های تشخیص S.M.A.R.T استفاده بشه تا سریعتر به جواب برسین . ( کلا برا دفعه های بعد گفتم دیدین از این مشکلات پیش اومد با یه نرم افزار چک کنین سلامتی هارد رو )
دوست عزیز خوشبختانه یا متاسفانه ( به دلیل هزینه گفتم متاسفانه ) مشکل حل شد . ولی چون تعمیر کار گفته مشکل از هارد بوده و با توجه به ارورهای ویندوز می شد گفت مشکل هارد سخت افزاری بوده .
توصیه می شه در موارد مشابه از نرم افزار های تشخیص S.M.A.R.T استفاده بشه تا سریعتر به جواب برسین . ( کلا برا دفعه های بعد گفتم دیدین از این مشکلات پیش اومد با یه نرم افزار چک کنین سلامتی هارد رو )
راست میگی منم طی این مدت اصلا حواسم نبود که به این کاربر عزیز این توصیه رو بکنم
از راهنماییتون ممنونم
Public Enemy
21-09-2013, 17:15
راست میگی منم طی این مدت اصلا حواسم نبود که به این کاربر عزیز این توصیه رو بکنم
از راهنماییتون ممنونم
خواهش :n06: البته مشکل اینه که سخت افزاریه توی قسمت "مشکلات نرم افزاری " مطرح شده که کلا ذهن آدمو می بره به سمت نرم افزار ها
البته S.M.A.R.T جزیی از خود هارد هستش و بایوس هر دفعه که سیستم روشن می شه وضعیت S.M.A.R.T رو چک می کنه و در صورتی که دچار مشکل باشه در هنگام بوت با صدای بوق و نمایش به صورت متنی نشون داده می شه . نمی دونم چرا دوستمون به این موضوع اشاره ای نکردند . شاید حواس پرتی بوده یا از توی بایوس گزینه اخطار غیر فعال بوده .
اگر به این موضوع اشاره می شد ذهنیت از سمت مشکلات نرم افزاری می رفت بیرون
asiyeh_alipour
22-09-2013, 11:22
باسلام
من از ابتدا كليه خطاها رو براي دوست گرامي نوشته بودم و آلارمي (صدايي )يا پيغام ديگه اي (غير از پيغام هايي كه ذكر كردم) روي صفحه نمايش داده نشد
از راهنمايي شما سپاسگزار.ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.