ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ مناسب

ahmadtj
12-08-2013, 19:05
با سلام خدمت دوستان میخواستم در مورد خرید یک لپ تاپ خوب از بین این هایی که معرفی می کنم و مشخصاتشو میگم منو کمک کنید تا بتونم لپ تاپ مورد نظرم رو بگیرم./ هاردش 500 تا 750 گیگ باشه . رمش حداقل 4 گیگ باشه. وزنش زیاد مهم نیست. گرافیکش خوب باشه وبتونه برای کارهای مهندسی (بازی زیاد نه) و نیمه سنگین خوب کارکنه. از بین برندهایی که هست من بین اچ پی که امروز خیلی تعریفشو می کنن و دل و سونی می خوام انتخاب کنم اگه میخواید از برندهای دیگه بگید لطفا یکمی توضیح بدید چ.ن در مورد برندهای دیگه خیلی دو دل هستم./ و مقدار هزینه ای که می تونم بدم فوقش تا 2.5 میلیون هستش./

NOR-1
12-08-2013, 19:22
بین 2 تا 3 تومان بهترین مدل ها ایناست
lenovo z500
hp envy m6 1201
asus n46vz
4540s

من دومی رو پیشنهاد میکنم

Capital
12-08-2013, 21:44
با سلام خدمت دوستان میخواستم در مورد خرید یک لپ تاپ خوب از بین این هایی که معرفی می کنم و مشخصاتشو میگم منو کمک کنید تا بتونم لپ تاپ مورد نظرم رو بگیرم./ هاردش 500 تا 750 گیگ باشه . رمش حداقل 4 گیگ باشه. وزنش زیاد مهم نیست. گرافیکش خوب باشه وبتونه برای کارهای مهندسی (بازی زیاد نه) و نیمه سنگین خوب کارکنه. از بین برندهایی که هست من بین اچ پی که امروز خیلی تعریفشو می کنن و دل و سونی می خوام انتخاب کنم اگه میخواید از برندهای دیگه بگید لطفا یکمی توضیح بدید چ.ن در مورد برندهای دیگه خیلی دو دل هستم./ و مقدار هزینه ای که می تونم بدم فوقش تا 2.5 میلیون هستش./
دوست عزیز شما تو این رنج قیمت اصلا دنبال سونی و اپل اولا نرین چون واقعا گرونه اما الان من لپ تاپ هایی رو بهتون معرفی میکنم که شاید حدود ۱۰۰ تومان بالا یا پایین تر باشد تو این رنج قیمت لپ تاپ های Lenovo z500 ,asus k46cb, msi cx61 , acerv3 571 g hp 4540s هستند که تو اینها بهترین هاشون Lenovo z500 و hp 4540s هستند البته بقیه خیلی خوب هستند مثلا تو این مدل هایی که نام بردم msi xc61 از بقیه از لحاظ کانفیگ یا همون سخت افزار خیلی قوی تر هست البته مثل لنوو z500 هست اما من قبلا هم تو تاپیک های دیگه هم گفتم که من یک ماهه قبل پیش چند تا تعمیر کار رفتم و همشون از خرابیهای msi و acer میگفتن و در مورد k46cb هم باید بگم که این لپ تاپ از نظر cpu ضعیف هست ولی اگه بتونین پول بیشتری بدین n46vz واقعا عالیه که اونم حدود ۳۳۰۰ هست.

ahmadtj
12-08-2013, 22:59
با تشکر از شما دوست عزیز./