مشاهده نسخه کامل
: نظر شما در رابطه با چند سوال در مورد اینترنت
siahkamar
09-08-2013, 11:47
با سلام
دوستان تا حد امکان لطفا در این تایپیک شرکت کنید ممنون
1-از اینترنت چه استفاده های خوبی میشه کرد؟مزیت اون چیه نسبت به دنیای واقعی؟معایب؟
2-شما خودتان برای چه چیزهایی از نت استفاده میکنید؟
3-اختصاص چه زمانی برای نت در روز یا هفته مناسب هست؟
پیشنهاد یا انتقاد کلا در رابطه با نت دارید بفرمایید یا توصیه چیزی در این زمینه
لطفا همه شرکت کنید
با تشکر
khafan8288
09-08-2013, 13:31
سلام
خیلی استفاده ها میشه کرد
1.مونده به شما که چه جوری ازش استفاده کنی
من سوالی داشته باشم ترجیح میدم تویه اینترنت بپرسم تا تویه دنیای واقعی چون اینجا اکثرا دوستان بدون هیچ منت و چشم داشتی کمک میکنن اما آدمای دنیای واقعی شاید یه سریشون اطلاعات رو بهت اشتباه برسونن یا نخوان کمکت کنن
2.من خودم چون رشته م الکترونیک هست بیشتر در مورد الکترونیک سرچ میکنم و میخوام بیشتر در موردش آشنا بشم
3.شما بگو اختصاص زمانتون به دنیای واقعی چقدره:n02:
من تقریبا همیشه تویه اینترنت هستم
هم خونه هم مغازه
بازم مونده به طریقه استفاده شما
این نظر من بود!
Best.Team IR
09-08-2013, 13:48
1 : این بستگی به نظر شما داره که چه استفاده ای میتونه خوب باشه چه استفاده ای بد ! مثلا یه مورد استفاده ی خوب از اینترنت دراوردن تحقیقات دانشگاهی و دبیرستانیه اما خوب شاید یه نفر بره کافینت پول بده از اونجا بگیره:n02:این دیگه بستگی به شما داره . مزیتش نسبت به دنیای واقعی اینه که توش به هر چی بخوای میرسی ! و معایبش هم اینه که مجازیه !
2 : من برای دنبال کردن خبر ورزشی . دانلود انواع فیلم و موسیقی . چت کردن با دوستان . سر زدن به فروم ها و ...
3 : اینم بسته به نیاز شماس . اگه کار واجب ایمیلی داشته باشی هر 1 ساعت یه بار باید باکست رو چک کنی . اگه کار خبری باشه هم هی باید آپیدت شی . یه موقع هم هست یه هفته نیای نت عین خیالت نیست . بستگی به استفاده طرف داره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.