مشاهده نسخه کامل
: سوالی از رشته کامپیوتر (نرم افزار و سخت افزار)
Tombstone1
08-08-2013, 17:17
سلام
دوستان یه مقدار اطلاعات درباره رشته کامپیوتر - نرم افزار و سخت افزار میخواستم.
اینکه درس های اصلی گرایش نرم افزار چیه و واسه سخت افزار چیه؟؟
باید چه درسیت تو دبیرستان قوی باشه که بتونی به راحتی این رشته رو بخونی؟؟
من خودم موندم که بین نرم افزار و سخت افزار کدوم رو بزنم. اگه میشه یه راهنمایی کنید که کدوم آسون تره و قبولیش راحت تر؟
و سوال دیگه اینکه دانشگاه آزاد اطراف تهران مثل شهرری و اسلامشهر و ... را برای این رشته توصیه میکنید یا پیام نور تهران؟
ممنون
سلام دوست عزیز،
گزایش های سخت افزار و نرم افزار دروس مشترک زیادی با هم دارن
چارت دروس مهندسی کامپیوتر (هم نرم افزار و هم سخت افزار) رو یه PDF داشتم رو هاردم که براتون آپلود میکنم، حتما مطالعه کنید، مطمئنم جواب بیشتر سوالاتتون رو میتونید بگیرید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای گرایش نرم افزار باید پایه ی برنامه نویسیتون قوی باشه و حتما حتما به برنامه نویسی علاقه داشته باشید! اگه با برنامه نویسی زیاد آشنا نیستین نگران نباشین، چون تو دانشگاه تدریس خواهد شد و زمان کافی رو واسه مسلط شدن در برنامه نویسی خواهید داشت. ولی باید به برنامه نویسی علاقه داشته باشید وگرنه جامعه پر هست از مهندس های نرم افزاری که نمیتونن حتی ساده ترین برنامه ها رو هم بنویسن!
در گرایش سخت افزار هم بیشتر ساختمان کامپیوتر و مدارهای الکترونیکی و الکتریکی بحث میشه که یه رگه هایی از الکترونیک توش هست که اگه میخواین این گرایش رو انتخاب کنید باید به الکترونیک علاقه داشته باشید (شبیه بخش مدارهای الکتریکی فیزیک سال سوم دبیرستان)
در مورد اینکه کدوم یکی قبولیش آسونتره باید بگم که بستگی به دانشگاهش داره ولی تو اکثر دانشگاه ها قبولی تو گرایش سخت افزار راحتتره
در مورد آزاد یا پیام نور هم من فقط میتونم نظر شخصیم رو بهتون بگم:
من رشته های مهندسی رو توصیه نمیکنم تو دانشگاه پیام نور بخونید، ضمن اینکه اگه فراگیر باشید مدرکی که میگیرید ارزشش نسبت به مدرک دانشگاه آزاد کمتره، حالا اینکه اون دانشگاه آزادی که شما مدنظرتون هست در چه سطحیه نمیدونم
البته گفتم نظر شخصی منه، اون چیزهاییه که دیدم، شنیدم و خوندم...
پیشنهاد میکنم در این مورد هم بیشتر تحقیق کنید
موفق باشید :n01:
Tombstone1
11-08-2013, 13:07
خیلی ممنون دوست عزیز از پاسختون
من خودم به کامپیوتر علاقه عجیبی دارم و روزانه چندین و چندین ساعت پشت کامپیوتر هستم.
کلا من تو فیزیک سوم، اون بخش مدارها رو مشکل داشتم و خیلی سخت یاد می گرفتم بنابراین فکر کنم "نرم افزار" رو انتخاب کنم بهتر باشه چون به کارهای کامپیوتری علاقه دارم.
در مورد دانشگاه هم من قصد دارم که دانشگاه آزاد اطراف تهران مثل اسلامشهر، رودهن، ری یا ... را برم با توجه به رتبه ای که کسب کردم.
نظر شما در مورد این دانشگاه ها چیه؟؟
اگر اطلاعی از هزینه هر ترم نرم افزار هم در آزاد دارید، بدید ممنون میشم.
sina_oonline
11-08-2013, 14:26
مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی به سه گرایش سخت افزار ، نرم افزار و فناوری اطلاعات تقسیم میشه.نرم افزار و فناوری اطلاعات بسیار به هم نزدیک هستن و سخت افزار کمی با این دو تا متفاوت هست
رشته نرم افزار علاوه بر بیس ریاضیاتی قوی که در دانشگاه مورد تدریس قرار میگیره و بیشتر هم ریاضیات گستته هستش نیاز به افرادی با حوصله و توانایی در برنامه نویسی داره به نظر من بهترین افراد برای رشته های نرم افزار و فناوری اطلاعات کسانی هست که از کار کردن با رایانه خسته نشن.
سخت افزار کمی متفاوته.البته دانشجویان سخت افزار هم بایستی برنامه نویسان قوی باشند اما جنس برنامه نویسی بچه های سخت افزار فرق می کنه اون ها بیشتر در زمینه برنامه نویسی سیستم های نهفته کار می کنن.
بازار کار سخت افزار نسبت به نرم افرار ضعیف تر هستش.
راستی کسی که به سخت افزار علاقه داره نمی تونه بگه به برق علاقه مند نیست بنابر این اگر به سخت افزار علاقه دارید در مورد رشته برق هم کمی فکر کنید
کسی هم که به نرم افزار علاقه داره نمی تونه بگه به فناوری اطلاعات علاقه مند نیست بنابر این در مورد فناوری اطلاعات هم کمی تحقیق کنید
موفق باشید
خیلی ممنون دوست عزیز از پاسختون
من خودم به کامپیوتر علاقه عجیبی دارم و روزانه چندین و چندین ساعت پشت کامپیوتر هستم.
کلا من تو فیزیک سوم، اون بخش مدارها رو مشکل داشتم و خیلی سخت یاد می گرفتم بنابراین فکر کنم "نرم افزار" رو انتخاب کنم بهتر باشه چون به کارهای کامپیوتری علاقه دارم.
در مورد دانشگاه هم من قصد دارم که دانشگاه آزاد اطراف تهران مثل اسلامشهر، رودهن، ری یا ... را برم با توجه به رتبه ای که کسب کردم.
نظر شما در مورد این دانشگاه ها چیه؟؟
اگر اطلاعی از هزینه هر ترم نرم افزار هم در آزاد دارید، بدید ممنون میشم.
خواهش میکنم :n01:
فقط دقت بکنید که صرف علاقه به کامپیوتر و کار کردن مداوم نشون دهنده ی علاقه ی شما به کامپیوتر نمیتونه باشه، برای موفق شدن تو این گرایش باید به برنامه نویسی علاقه داشته باشید. خیلی ها هستن مدام پای کامپیوترن ولی واسه وبگردی، بازی و ... .
ضمنا علاقه مهمه، نه مشکل در یادگیری. اگه به مدار ها علاقه دارید ولی مشکل داشتید با مطالعه کردن حل میشه ولی اگه علاقه ندارید همونطور که خودتون هم گفتید بین دو گرایش سخت افزار و نرم افزار بهتره نرم افزار رو انتخاب کنید
پیشنهاد میکنم در مورد رشته های IT و برق هم تحقیق کنید.
در مورد دانشگاه آزاد اطلاعاتم کامل نیست، لطفا تو تاپیک زیر دو تا سوال آخرتون رو مطرح کنید تا دوستان پاسخ بدن :n16:
✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Tombstone1
11-08-2013, 21:09
بازم ممنون دوست عزیز
میشه یه مقدار درباره تفاوت رشته IT با نرم افزار توضیح بدید؟؟
ظاهرا تفاوت چندانی ندارند ولی شنیدم IT سخت تر از نرم افزار هست. درسته؟؟
آیا منی که به نرم افزار علاقه دارم، میتونم به IT هم علاقه داشته باشم؟
ممنون
خواهش میکنم
یک مهندس نرم افزار در مقایسه با یک مهندس IT معمولا از سواد ریاضی و برنامه نویسی بالاتری برخورداره
البته رویه ی دروسی که در دانشگاه در پیش میگیرن این رو ایجاب میکنه، نه اطلاعات فردی و مقایسه شخصی
رشته ی IT علاوه بر واحد های مربوط به برنامه نویسی، واحد هایی رو هم با دید مدیریتی داره، چارت دروس رشته ی IT رو هم میتونید از این لینک ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید اگه به کار های مدیریتی علاقه دارید و میخواید پایه ی برنامه نویسیتون قوی بشه، کارشناسی رو مهندسی نرم افزار بخونید و ارشد رو IT. :n01:
Tombstone1
20-08-2013, 20:55
سلام
دوست عزیزم، من تو این چند روز یه مقدار نت رو سرچ کردم و تاپیک هایی رو دیدم درباره تفاوت نرم افزار با آی تی
راستش اولش خیلی قرص میخواستم نرم افزار بزنم اما با خوندن بعضی نظرات، سر دو راهی عجیبی قرار گرفتم.
با توجه به اینکه تنها چند ساعت به پایان انتخاب رشته دانشگاه آزاد باقی مونده، ممنون میشم کمکم کنید تا بهترین تصمیم رو بگیرم.
تو بعضی نظرات دیدم که گفته شده آی تی به مراتب آسون تر از نرم افزار هست، درسته؟؟
و همچنین نرم افزار، ریاضی خیلی قوی میخواد و منم ریاضیم چندان قوی نیست. ضعیف هم نیست. متوسطه .... با توجه به این موضوع ظاهرا آی تی بیشتر به درد من میخوره؟
یه مهندس آی تی کار براش پیدا میشه در مقایسه با نرم افزار؟
در کل من بین این دو تا گیر کردم و فقط راهنمایی شما که تجربه دارید میتونه به دادم برسه. نمیخوام نرم افزار رو بزنم ولی تو دانشگاه مخم نکشه و جا خالی کنم.
یه جوری مطمئن میخوام انتخاب کنم.
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.