مشاهده نسخه کامل
: LG G2 پرچمدار جدید ال جی - چیپست قدرتمند Snapdragon 800 به همراه صفحه نمایش 5.2 اینچی Full HD
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات اصلی پرچمدار سال 2013 ال جی به نام LG G2 :
General: Quad-band GSM/GPRS/EDGE, quad-band UMTS/HSPA, penta-band LTE support, LTE-Advanced
Form factor: Touchscreen bar phone
Dimensions: 138.5 x 70.9 x 8.9 mm, 143 g
Display: 5.2" 16M-color 1080p (1920 x 1080 pixels) power efficient capacitive touchscreen IPS LCD with Gorilla Glass 3 and ~424 ppi and 450 nit brightness, extremely narrow bezels 2.65 mm
CPU: Quad-core 2.3 GHz Krait 400
GPU: Adreno 330
Chipset: Snapdragon 800 chipset
RAM: 2GB
Memory: 16/32GB storage, microSD card slot region-specific availability of the slot
Cameras: Primary 13 MP auto-focus optically-stabilized camera, 8X digital zoom, face detection, HDR mode, panorama, geo-tagging; Full HD (1080p) video recording at 60fps, Secondary 2.1 MP front-facing camera with FullHD video capture
Connectivity: Dual-band Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0 LE, standard microUSB port with MHL and USB host, GPS receiver with A-GPS, GLONASS, 3.5mm audio jack, NFC, wireless screen sharing (Miracast protocol)
Misc: Camera has sapphire glass cover, customizable system key (can assign different functions to back, home, menu buttons); tap twice on the screen to turn it on and off
Battery capacity: 3,000mAh Li-Po unit 2,610mAh in some market
واقعا ال جی با این طراحی به تهش رسید :دی
واقعا ال جی با این طراحی به تهش رسید :دی
طراحیش از The ultimate تو که بهتره :n02:
طراحیش از The ultimate تو که بهتره :n02:
پشتش هم بزار خو : ))
اتفاقا نوآوری که در طراحی پشت این تلفن هست نقطه قوتش محسوب میشه ، خودمون رو گول نزنیم کلید های لمسی پشت به ذهن هیچ تولید کننده ای نرسیده بود و خیلی کاربردی تر از کلیدهای کناری هست
پشتش هم بزار خو : ))
بیا اینم پشتش چشه مگه :n02:
دکمه پاورش کلا کاربردی نیست!!! برا همینم جایگزینش دابل تپ رو صفحه رو گذاشتن( چیزی شبیه PGM NEXUS)
دکمه ولوم هم!
باو خیلی باحالید. میگی به فکر هیچ کمپانی نرسیده بود!:دی
موتورولا دنبال اینه که گوگل ناو همیشه اکتیو باشه. این جابجایی میکنه به قسمتی بسیار غیر قابل دسترس!
پیشنهاد میکنم تلفن ات رو تو دست بگیری و محل قرارگرفتن انگشتان رو علامت بزنی ، در هر حالتی چه دست راست چه دست چپ
دقت کن انگشت سبابه کجا قرار میگیره ، مگر اینکه شما تلفن رو سر و ته دستت بگیری در اون صورت حرف شما اثبات میشه !
طراحیش واقعا جذابه
حاشیه دور ضفحه خیلی کمه که به نظر من ممکنه بعضی مواقع یه مقدار اذیت کنه و کناره های صفحه بره زیر دست.
UI کاملا تغییر کرده و قابلیت های نرم افزاریش جدید و بهینه شده
صدای فوق العاده با کیفیت های.فای
و...........
اما یکی از تغییرات مهم تغییر محل قرار گیری دکمه های کم و زیاد کردن صدا که خیلی روش مانور رفتن و یه انقلاب در طراحی نامیدنش
اما حداقل من دنبال به چیز بیشتر مثل سنسور اثر انشت بودم.
امیدوارم زودتر وارد ایران بشه و برخلاف Optimus G که با لاک پشت آوردنش ایران این رو با بوگاتی بیارن:n02:
قیمت هم که یکی از مهم ترین چیز ها حد اقل برا ما ایرانی هاست.
پیشنهاد میکنم تلفن ات رو تو دست بگیری و محل قرارگرفتن انگشتان رو علامت بزنی ، در هر حالتی چه دست راست چه دست چپ
دقت کن انگشت سبابه کجا قرار میگیره ، مگر اینکه شما تلفن رو سر و ته دستت بگیری در اون صورت حرف شما اثبات میشه !
از نظر منم کاربردش بالاس اما حداقل برا ما که جدیده میتونه کمی غیر قابل هضم باشه اما باز واقعا کاربرد داره و میتونه همونطور که مدیر عامل ال جی گفت تو نیفتادن گوشی از
دستمون تاثیر گذار باشه.
عزیزم اکسپریا مینی نیست که انگشت سبابه!(لول) زیر دوربین باشه. قرارم نیست دکمه پاوره لمسی باشه که بخوای بدون فشار دادن روشنش کنی. گوشی عرضش حدود 3 اینچه . ایجاد فشار توی این موقعیت فوق العاده سخته!
ravani_13
07-08-2013, 23:19
عزیزم اکسپریا مینی نیست که انگشت سبابه!(لول) زیر دوربین باشه. قرارم نیست دکمه پاوره لمسی باشه که بخوای بدون فشار دادن روشنش کنی. گوشی عرضش حدود 3 اینچه . ایجاد فشار توی این موقعیت فوق العاده سخته!
دادا نه من دست گرفتم گوشی رو و نه شما
ولی قطعا مهندسین و کارشناسان این شرکت بالای ۱۰۰ بار این جای دست رو چک کردن و تست کردن
دیوانه نیستن که خودشون رو مسخره کنن که
نکنه فکر کردی تولید کردن بعد گفتن بریم ببینیم حالا کار میده یا نه ؟:n09:
البته سامسونگی ها همینن دیگه :n02: اگه این توی نوت ۳ بود که بچه ها ما رو خفه میکردن
mansoor 7
07-08-2013, 23:27
خیلی ابتکار جالبی زده ال جی از کلیشه ها یکم دور شده. با توجه ب سایزش اگر کناره ها میگذاشت دکمه ها را یکم سخت بود کار کردن باهاش
badboys_87
07-08-2013, 23:34
این مدل رونمایی رسمی شده.؟؟در مورد رابط کاربریش میشه بیشتر توضیح بدید؟؟
میخوام بدونم به چه فرقی داره با رابط کاربری تاچ ویز سامسونگ
Iloveu-ALL
08-08-2013, 01:32
32 گیگ حافظه داخلی داره 24 گیگ در اختیار کاربر، یعنی فقط میشه از 24 گیگ استفاده کرد؟ اون 8 گیگ دیگه برای چیه؟ اگه اینطوریه بگن 24 گیگ دیگه! کارت حافطه هم که نمی خوره!
mohammadx6
08-08-2013, 06:42
بله عزیز دیروز رونمایی شد
رابط کاربریش شبیه تاچ ویزه ولی امکانات باحالی داره
mohammadx6
08-08-2013, 06:47
32 گیگ حافظه داخلی داره 24 گیگ در اختیار کاربر، یعنی فقط میشه از 24 گیگ استفاده کرد؟ اون 8 گیگ دیگه برای چیه؟ اگه اینطوریه بگن 24 گیگ دیگه! کارت حافطه هم که نمی خوره!
اکثر گوشی ها همینطورین مثلا جی نسخه 1 فقط 25 گیگ در دسترس داره بقیشم مال اطلاعات ونرم افزار های خود گوشیه.
در بعضی از مناطق هم با درگاه میکرو اس دی عرضه میشه
mohammadx6
08-08-2013, 06:49
اینم تفاوت های نرم افزاریش با تاچ ویز:
Plug & Pop: این قابلیت بصورت خودکار وقتی هدفون یا کابل USB را به تلفن متصل میکنید، نرم افزارهای مرتبط با آنها را پیشنهاد میدهد. مثلا وقتی هدفون را متصل میکنید نرم افزار موزیک یا اپلیکیشنهای مرتبط با هدفون بر روی صفحه لیست میشوند.
Slide Aside: برای بستن برنامهها تنها کافی است سه انگشت خود را برروی صفحه بکشید تا کنار زده شود.
KnockOn: این قابلیت جدید نیست، اما فوق العاده کارآمد است. به کمک آن نیازی به فشار دادن دکمه فیزیکی پاور دستگاه نیست و در عوض تنها کافی است وقتی تلفن در حال استندبای است دو بار صفحه نمایشگر را لمس نمایید تا دستگاه روشن شود.
Answer Me: از طریق آن قادر خواهید بود، در زمان دریافت تماس جدید، بدون نیاز به فشار دادن دکمهای و با حرکت تلفن به سمت گوش خود، تماس را برقرار نموده و شروع به صحبت کنید.
QuickRemote: به کمک فرستنده IR امکان کنترل لوازم صوتی و تصویری مختلف از جمله تلویزیون، سینمای خانگی، پخش کننده چند رسانهای، کولر گازی و غیره را یکجا در اختیار خواهید داشت.
Guest Mode: حالت مهمان، امکان تعریف سطحهای مختلف دسترسی را میسر میکند. مثلا وقتی تلفن خود را در اختیار دوست یا میهمان یا حتی فرزند خود قرار میدهید دسترسی آنها به اطلاعات خصوصی از پیش تعریف شده شما محدود میشود.
badboys_87
08-08-2013, 10:26
خیلی ممنون .از اطلاعات کاملتون .در مورد آپلیکیشن دوربین چی؟؟ آیا از همون رابط کاربری پیش فرض اندروید استفاده شده یا تغییراتی صورت گرفته؟؟
در مورد کیفیت و لنز دوربین همچنین سنسور های به کار گرفته چی؟ ایا میتونه گلکسی 4 رو شکست بده
.:PAR3A:.
08-08-2013, 12:32
یه مقدار دکمه ها زیادی دم دست نیستن؟ :| دست آدم همینطوری نمیخوره بهشون؟
گوشی خیلی خوبی به نظر میاد. حیف که طراحیش به شدت زشته. :\ از هر نظر منو یاد طراحی مضحک سری های جدید سامسونگ میندازه.
جالب اینجاست که از کنار که بهش نگاه میکنی فوق العاده زیبا به نظر میاد. :دی پشتش ناجوره فقط.
FHD @ 60FPS جالب بود واسم. لبه ی دیسپلی هم راجع بهش صحبت نشه بهتره. :دی
کلا خوشم اومد. ال جی اگه رو تبلیغات و ساپورتش کار کنه خیلی فروش میکنه.
mohammadx6
08-08-2013, 14:30
خیلی ممنون .از اطلاعات کاملتون .در مورد آپلیکیشن دوربین چی؟؟ آیا از همون رابط کاربری پیش فرض اندروید استفاده شده یا تغییراتی صورت گرفته؟؟
در مورد کیفیت و لنز دوربین همچنین سنسور های به کار گرفته چی؟ ایا میتونه گلکسی 4 رو شکست بده
رابط کاربری دوربینش که مال الجی واز رابط کاربری آندروید خام استفاده نمیکنه.
والا باید بیاد توی بازار مقایسه بشه الان نمیشه نظر داد
موفق باشید
supermax15
08-08-2013, 15:02
اخه چرا شرکتا از این 16 گیگ دست بر نمیدارن ب
الان با این همه ازی و برنامه و فیلم برداری full hd
16 گیگ کافی نیست
باید اینجوری باشه
32-64-128 گیگ
mohammadx6
08-08-2013, 16:38
جی 2
گلکسی اس 4
فعلا نمیشه نظر قطعی داد
1376MAXIMUM
08-08-2013, 23:03
من یه سوال خیلی تحصصی دارم اگه طراحی ایفون و گلکسی اس 4 رو ترکیب کنیم شبیه چی میشه؟ من که فکر نمی کنم G2شبیه این ترکیب باشه:n02:
supermax15
08-08-2013, 23:16
من یه سوال خیلی تحصصی دارم اگه طراحی ایفون و گلکسی اس 4 رو ترکیب کنیم شبیه چی میشه؟ من که فکر نمی کنم G2شبیه این ترکیب باشه:n02:
ترکیب طراحی ایفون و گلکسی اس 4 میشه
(Padfone Infinity) ایسوس
1376MAXIMUM
08-08-2013, 23:16
ته گوشی که شبیه به ایفونه و پشت و جلوی گوشی هم که خیلی شبیه به اس 4 هست خوب دیگه تموم شد گوشی طراحی شد
چیزی رو جاگذاشتم ؟
باز ال جی یه گوشی داد ، پیام هول شد :D
یه عمر شما با GS4 داد و بیداد راه انداختین ما که چیزی نگفتیم ! ;)
چیزی که معلومه بهترینه نیاز به هول شدن نداره :دی
یه عمر شما با GS4 داد و بیداد راه انداختین ما که چیزی نگفتیم ! ;)
چیزی که معلومه بهترینه نیاز به هول شدن نداره :دی
البته قضیه محصولات ال جی واضحه
اینقدر دیر و با تاخیر در بعضی کشور ها مثل ایران عرضه میشن که دیگه خریدشون توجیهی نداره
نمونش همین G pro هست که هنوز تو خاور میانه معرفی نشده ! تو خیلی از کشور ها هم همین یکی 2 ماه پیش معرفی شد!
ال جی سیاست عرضه محصولاتش رو عوض نکنه اوضاع فرقی نمیکنه!
قیمتش زد تو ذوغّم خیلی گرونه
800 دلار:n04:
خوب اینجوری آدم میره یه Xperia Zu میگیره دیگه.
قیمت داده شده هنوز از طرف ال جی تایید نشده ، مطمئنا قیمتی میزاره که با gs4 رقابت کنه
در مورد عرضه گوشی هم چند وقت پیش از طرف ال جی گفته شده بوده که برای پرچمدار بعدی عرضه سراسری خواهد بود و ربطی به مارکت LTE نداره ( چیزی که باعث تاخیر عرضه به ایران میشه )
قیمتش زد تو ذوغّم خیلی گرونه
800 دلار:n04:
خوب اینجوری آدم میره یه Xperia Zu میگیره دیگه.
با صفحه 6.4 اینچی ZU هم کنار میایین دیگه:n02:
قیمت داده شده هنوز از طرف ال جی تایید نشده ، مطمئنا قیمتی میزاره که با gs4 رقابت کنه
در مورد عرضه گوشی هم چند وقت پیش از طرف ال جی گفته شده بوده که برای پرچمدار بعدی عرضه سراسری خواهد بود و ربطی به مارکت LTE نداره ( چیزی که باعث تاخیر عرضه به ایران میشه )
والا فک کنم دور و بر همین قیمت باشه اما حرف شما هم کاملا صحیح هست باید با غولی مثل GS4 بتونه رقابت کنه
اما مثل موتو ایکس که قیمتش فضایی در اومد اینا هم دلیلی برا خودشون میتراشن
اما در کل امیدوارم قیمتی مناسب و رقابتی خیلی زود الجی اعلام کنه که ما بدونیم ارزش این همه صبر و چشم پوشی از سوپرفون هایی مثل Gs4 و Htc ONE رو داشت یا نه
:n06:
با صفحه 6.4 اینچی ZU هم کنار میایین دیگه:n02:
اگه بخوام اینقدر پول بدم با صفحه 20 اینچی هم کنار میام:n02:
تا وارد بازار ایران بشه باید با S5 رقابت کنه !
ببین کی بهت گفتم :n02:
نه دیگه قول دادن این دفعه با بوگاتــــــــــــــــــــ ی بیارن ایران:n02:
البته امیر این رو هم در نظر داشته باش S5 یا S6 هم فرقی با پلاستیک فعلی نداره که بخواد G2 باهاش رقابت کنه ;)
نهایتش یه 2-3 تا سنسور اسباب بازی دیگه با یه فندک سرخود و خلال دندون بهش اضافه میشه !
mahyarSAMSUNG
09-08-2013, 23:28
ولی 60 فریم بودنش فکر نکنم اسلوموشن خوبی بده ... فقط همون فیلم برداری معمولی رو نرم تر میکنه :n13:
البته امیر این رو هم در نظر داشته باش S5 یا S6 هم فرقی با پلاستیک فعلی نداره که بخواد G2 باهاش رقابت کنه ;)
نهایتش یه 2-3 تا سنسور اسباب بازی دیگه با یه فندک سرخود و خلال دندون بهش اضافه میشه !
کاری به کیفیت ساخت ندارم ، مگر نه همین HTC ONE کیفیت ساخت و دیزاینش عالیه
الان رهبر بازار یکی iphone هست و یکی هم galaxy S ها
حالا یکی ممکنه بیاد بگه آیفون بدرد نمیخوره ولی در هر صورت رهبره بازاره !
ال جی هم بخواد رقابت کنه باید پا به پای اینها خیلی سریع پیش بره ، مگر نه اتفاق خاصی نمی افته.
فلگ شیپ اصلی ال جی ، الان optimus G1 هست ! ولی ببین داره کم کم فراموشش میکنه ! حتی شاید براش آپدیت هم نده.
دیزاین Htc One که واقعا حرف نداره
اما دوربینش میتونست بهتر باشه
در حق GS4 هم نامردی نکنیم یه گوشی خوب بازار
هستش شاید کیفیت ساخت نداشته باشه اما ارگونومی باحالی داره
باز نظر هرکی متفاوته
God is One
Phone is hTC One
فلگ شیپ اصلی ال جی ، الان optimus G1 هست ! ولی ببین داره کم کم فراموشش میکنه ! حتی شاید براش آپدیت هم نده.
دوست عزیز کی میگه فلگ شیپ اصلی الجی OG هست؟ OG پارسال این موقع ها معرفی شده بعد از یک سال الجی OG2 را معرفی کرده
adrenalin
10-08-2013, 18:23
8.9 mm واسه این زیاده هااا :n05:
طراحی پشت گوشی از نظر من فاجعه اون چی شلوغش کرده اونجاااااا رو:n21:
supermax15
10-08-2013, 18:34
8.9 mm واسه این زیاده هااا :n05:
طراحی پشت گوشی از نظر من فاجعه اون چی شلوغش کرده اونجاااااا رو:n21:
واسه باتری 3000 میلی امپر 8.9 خوبه
10-08-2013, 18:46
نمی دونم چرا صفحه نمایش گوشی های ال جی هیچ کدوم ده دلم نمیشینه
اتفاقا ips خیلی خوبه
Iloveu-ALL
10-08-2013, 18:53
اتفاقا ips خیلی خوبه
super amoled ها رنگ ها رو زنده تر نشون میدن
ips lcd ها رنگ ها رو واقعیت نشون میدن و همینطور عملکردی بهتری نسبت به super amoled ها در زیر نور آفتاب دارن.
Mohammad Yek110
10-08-2013, 18:56
super amoled ها رنگ ها رو زنده تر نشون میده
ips lcd ها رنگ ها رو واقعیت نشون میده و همینطور عملکردی بهتری نسبت به super amoled ها در زیر نور آفتاب دارن.
توی تلویزیون ها هم همینطوره ، تی وی های الجی رنگهاشون به واقعیت نزدیک تره و سامسونگ رنگها رو جیغ نشون میده ....
Ips ها بهتر از Super Amoled ها نباشن بدتر هم نیستن حداقل از Tft LCD هایی که سونی تو محصولاتش استفاده میکنه بهتره
البته مطمئنا سونی دلیلی برا اسنفاده از این پانل ها داره(ممکنه با ضد آب بودن گوشی هاش ربط داشته باشه).
Super Amoled ها:رنگ ها به مقدار ساختگی و گرم تر که البته تو Gs4 میشه تنظیمات صفحه رو به دلخواه تغییر داد.
Ips ها:رنگ ها واقعی و روشن تر نسبت به Super amoled ها.
راستی دوستان الجی هنوز قیمتش رو نگفته؟؟
کی وارد بازار جهانی میشه؟؟
supermax15
10-08-2013, 20:13
ولی ips ال جی رنگ سفید رو به خوبی tft سونی نشون میده
Ips
راستی دوستان الجی هنوز قیمتش رو نگفته؟؟
کی وارد بازار جهانی میشه؟؟
بفرما دیدین گفتم 800 دلار:n04:
میشه حدود 2600 البته بدون احتساب گمرک و نرخی که دلالان گرامی رو گوشی میکشن.
اینطوری که من قیدش رو میزنم واقعا گرون هستش.
Xperia Zu هم با گارانتی آرین به احتمال زیاد این هفته وارد بازار کشور میشه.
پرچم ال جی بالاست:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).jpg
supermax15
11-08-2013, 14:46
اخه من نفهمیدم کارت حافظه میخوره یا نه
gsmarena که زده نمیخوره
اخه من نفهمیدم کارت حافظه میخوره یا نه
gsmarena که زده نمیخوره
ورژن کره ای میخوره که البته باتریش 2610 میلی آمپری هست
ورژن جهانی مموری نمیخوره ولی باتری 3000 هست و حدود 0.24 میلیمتر هم باریکتره
دوست عزیز کی میگه فلگ شیپ اصلی الجی OG هست؟ OG پارسال این موقع ها معرفی شده بعد از یک سال الجی OG2 را معرفی کرده
عزیز وقتی G2 وارد بازار نشده اونوقت فلگ شیپ اصلی میشه G2 ؟؟؟؟ :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29:
یعنی تا 2 هفته پیش هم فلگ شیپ اصلی G2 بوده ؟!!!
قبل از ورود S4 به بازار فلگ شیپ اصلی S3 بوده و بعد ورود پرچم دار اصلی هست که وضعیت عوض میشه !
فلگ شیپ ال جی الان G Pro هست ، حرف امیر درسته
گفته شده تا آخر همین ماه وارد بازار میشه و عرضه در اکثر مارکت های بزرگ خواهد بود
Iloveu-ALL
11-08-2013, 18:49
فلگ شیپ ال جی الان G Pro هست ، حرف امیر درسته
گفته شده تا آخر همین ماه وارد بازار میشه و عرضه در اکثر مارکت های بزرگ خواهد بود
G pro که فبلته!
پرچمدار ها مگه همشون اسمارت فون نیستن؟ :n02:
G pro که فبلته!
پرچمدار ها مگه همشون اسمارت فون نیستن؟ :n02:
Lg G2 هم با صفحه نمایش 5.2" فک کنم فبلت محسوب شه اما سونی هم اومده Zu رو با 6.4" داده بیرون.
کلا دیگه تا 5.5 اینچی ها موبایل حساب میشه ! فبلت ها رفتن روی 6 اینچ به بالا !!!
الان اس 4 و اکسپریا Z و همین G2 و ... همه 5 اینچ یا بالاتر هستن که جزو گوشی ها حساب میشن
یادش بخیر یه زمانی note دستمون میگرفتیم همه مسخرمون میکردن این چیه ! :n29::n27:
گوشی خوبیست : دی
با تشکر از پیام در مورد تاپیک ...
فقط دوستان دوربین رو فراموش کردین !
1080P اونم 60FPS
یه قابلیت باحال داره اینه که مثلا از 10 نفر که دارن سرود می خونن فیلم میگیری ، وقتی روی یکیشون زوم کنی ، فقط صدای همون نفر رو میگیره ( شاهکاره این موضوع : دی )
لرزش گیره فیزیکی هم داره ( از این برنامه ای ها مثل سامی نیست : دی )
Iloveu-ALL
11-08-2013, 22:27
کلا دیگه تا 5.5 اینچی ها موبایل حساب میشه ! فبلت ها رفتن روی 6 اینچ به بالا !!!
الان اس 4 و اکسپریا Z و همین G2 و ... همه 5 اینچ یا بالاتر هستن که جزو گوشی ها حساب میشن
یادش بخیر یه زمانی note دستمون میگرفتیم همه مسخرمون میکردن این چیه ! :n29::n27:
سایز نوت 2 5.5 اینچه و نوت 2 یه فبلته! البته الان اگه با سایز 5.3 نوت 1 دیوایس بزنن میشه اسمارت فون، نه فبلت! Optimus VU اگه اشتباه نکنم فبلته با صفحه نمایش 5 اینچی! شاید الان دیگه وضعیت عوض شده باشه! کوچک تر از 5.5 اینچ فون حساب میشه.
ravani_13
12-08-2013, 15:15
سلام
امیدوارم این پست پاک نشه
خیلی وقته که دیگه انجمن موبایل پی سی دیگه انچنان حرفه ای و پر بار نیست
اگه همین گجت از سامسونگ بود الان صفحه ی ۲۰ رو هم رد کرده بود
کار دوستان شده بنچمارک گذاشتن و اگه ۱۰۰ دونه پایین تر بود ، میگن نوچ ، اون خوبه این بده
شما که حرفه ای هستین ، چرا کیفیت براتون مهم نیست ؟ چرا زیبایی براتون مهم نیست ، چرا بی احترامی به مشتری براتون مهم نیست ، چرا داغ شدن براتون مهم نیست ، چرا برنامه های بی کاربرد براتون مهم نیست ، و چرا امتیاز بنچ بالاتر که هیچ فایده و کاربرد عملی نداره شده براتون اولویت ؟؟؟
چرا دوست دارین یه پیکان بسازن با موتور بو گاتی ؟
ذوق سامسونگی ها شده اینکه ۲ ماه زودتر اپدیت میکنن ، اخه خب که چی ؟
کدمتون از خیر بینایی گذشتین و توی ۵-۴ اینچ نشستین و ۲ ساعت فیلم دیدین
شرکت هایی که حرفه ای هستن خیلی وقته فهمیدن ، کیفیت دوربین مهمه ، کیفیت صفحه مهمه ، عمر باتری مهمه
خیلی وقته فهمیدن برای گیم در موبایل نیاز به ۸ هسته نیست ( :n09: می داینم اس ۴ ، ۴+۴ هست ) ، مقصود پروژه دست اندر کار این شرکت هست
شما ها عاقل باشید لطفا
ممنون
امروز هم Optimus G Pro تو ایران معرفی شد.
در حالی که G2 داره کم کم وارد بازار جهانی میشه G Pro تازه داره وارد بازار ایران میشه.
همین کار ها هستش که باعث میشه تو ایران به برند Lg به عنوان یه برند خوب نگاه نکنند.
بررسی تخصصی بررسی اولیه ال جی جی 2 (LG G2)
در دنیای امروزی که گوشیهای قدرتمندی مانند گلکسی اس 4، اچ تی سی وان و اکسپریا زد قرار دارند ال جی برای اینکه بتواند سر پا مانده و خود را در این میدان رقابت حفظ کند به یک گوشی پر قدرت و خاص نیاز دارد. به نظر میآید که اکنون ال جی توانسته اینکار را انجام دهد و یک گوشی همه فن حریف را با نام جی 2 معرفی کند.
این گوشی هنوز ارائه نشده است به همین خاطر امروز در جی اس ام یک بررسی اولیه از این گوشی را برای شما قرار میدهیم تا زمانی که گوشی به ایران و به دست ما برسد و آن را برای شما کامل و جامع بررسی کنیم.
این گوشی به جدیدترین پردازنده شرکت کوآلکام یعنی اسنپدراگون 800 مجهز است (درست همان پردازندهای که در اکسپریا زد اولترا دیدهایم). سرعت این پردازنده 4 هستهای در بیشترین حد خود 2.26 گیگاهرتز است و در کنار آن یک رم 2 گیگابایتی نیز قرار دارد.
در درون این گوشی یک باتری 3000 میلی آمپری تعبیه شده است که ال جی وعده داده باتری این گوشی بتواند تا 1.2 روز را دوام بیاورد البته این دوام برای یک استفاده معمولی از گوشی است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دیگر مشخصات بارز این گوشی یک صفحه نمایش فول اچ دی و یک دوربین 13 مگاپیکسلی است. از نظر سیستم صدایی نیز تکنولوژی Hi-Fi در این گوشی قرار دارد.
برای یک گوشی پرچمدار این گوشی اندازه بزرگی دارد، از نظر ضخامت اندازه آن درست مانند اچ تی سی وان است اما بر خلاف وان که جنس پشت بدنه آن از آلومینیوم است این گوشی از پلاستیک ساخته شده است.
اما مهمترین تفاوت این گوشی با گوشیهایی که تا کنون دیدهایم دکمه کم و زیاد کردن صدا و دکمه پاور گوشی است که هر دو به جای اینکه در کنار گوشی قرار داشته باشند به قسمت پشت گوشی منتقل شدهاند و درست زیر دوربین قرار دارند. با اینکه این طراحی دکمهها یک تعییر اساسی به حساب خواهد آمد اما باید صبر کنیم تا ببینیم که این تغییر به اندازه خلاقیتی که در خود داشته کارامد هم است یا خیر؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنارههای صفحه نمایش با لبههای گوشی فاصله بسیار کمی دارند و تنها 2.65 میلیمتر فاصله در اینجا وجود دارد. این صفحه نمایش که بسیار به لبههای گوشی نزدیک است اندازهای برابر 5.2 اینچ دارد و مانند بسیاری از گوشیهای گران قیمت امروزی بازار کیفیت فول اچ دی دارد.
خروجی هدفون مانند آیفون 5 به قسمت پایین گوشی منتقل شده است که ما تصور می کنیم این جایگاه برای قرار گیری خروجی هدفون زیاد مناسب نباشد (با توجه به تجربهای که از آیفون 5 داریم). حافظه داخلی گوشی 32 گیگابایت است و متاسفانه پشتیبانی از کارت حافظه خارجی در اینجا وجود ندارد.
این کمبود پشتیبانی از کارت حافظه خارجی در قسمت دکمههای پایینی گوشی نیز دیده میشود زیرا در پایین گوشی خبری از دکمههای Home و منو نیست و به جای آن این دکمهها مانند نکسوس 4 در خود صفحه نمایش دیده میشوند.
مانند گوشی گلکسی اس 4 در این گوشی نیز یک کاور به نام اسمارت کاور وجود دارد که در رنگهای مختلف ارائه خواهد شد. با این کاور هوشمند شما میتوانید بدون باز کردن درب گوشی به تعدادی از تنظیمات اساسی مانند کنترل موزیک، ساعت و عکسها دسترسی داشته باشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر کیفیت صدایی این گوشی قرار است که یک گجت خاص باشد، در حقیقت اسپیکر این گوشی یک اسپیکر دو تایی است و ال جی قول داده که اگر از هدفون برای گوش کردن به صدا استفاده کنید گوشی قادر است که سطح صدایی Hi-Fi را برای شما به همراه داشته باشد. در حقیقت ال جی برای اینکه صدا را بهبود دهد قسمتی از اندروید 4.2 را دوباره نوشته است که اکنون میتواند صدای 24-bit در 192KHz را برای شما به همراه داشته باشد.
در استفاده از گوشی شما به تفاوتهای بیشتری پی خواهید برد. با دو بار ضربه زدن بر روی صفحه نمایش این صفحه روشن خواهد شد و قفل گوشی باز خواهد شد و با دوبار ضربه زدن در قسمت ناتیفیکیشن بار یا هر قسمتی از صفحه نمایش که از آن استفاده نمیکنید صفحه دوباره قفل خواهد شد.
یکی دیگر از ویژگیهای جالب استفاده از حالت مهمان در گوشی است که شما میتوانید با قرار دادن گوشی در این حالت به راحتی آن را در اختیار کودک خود قرار دهید و یا با خیال راحت آن را به همکاران و دوستان خود نشان بدهید.
در قسمت رابط کاربری ال جی تغییرات زیادی را به وجود نیاورده است و تقریبا از همان رابط کاربری قدیمی خود استفاده کرده است. استفاده از رابط کاربری این گوشی برای یک شخص حرفهای کار آسانی است و بسیاری از نیازهای آن را به راحتی برطرف خواهد کرد اما اگر یک کاربر عادی که تنها میخواهد بهترین گوشی دنیا را داشته باشد از این رابط کاربری استفاده کند می تواند برایش کمی گیج گننده باشد و شاید چند ماهی طول بکشد تا به تمام زیر و بم آن آشنا شود.
یک ویژگی جدید در این گوشی این است که با کشیدن صفحه به سمت چپ با 3 انگشت شما میتوانید آن برنامه را در پس زمینه باز نگه دارید و اینکار را برای 3 برنامه میتوانید انجام دهید و زمانی که به آنها نیاز داشتید با کشیدن صفحه به سمت راست با 3 انگشت آن برنامههای باز را بر روی صفحه باز گردانید.
نظر اولیه جی اس ام
ال جی برای رقابت با اپل و سامسونگ به یک گوشی بسیار قوی نیاز داشت اما جی 2 را در این زمان میتوان تنها یک سوپاپ اطمینان نامید.
این گوشی بسیار گوشی خوبی است و مشخصات سخت افزاری فوق العادهای دارد. ال جی تمام سعی خود را در ارائه یک گوشی بسیار خوب کرده است.
صفحه نمایش فول اچ دی، پردازنده بسیار قدرتمند، رم بالا و ویژگیهای نرم افزاری جدید از مشخصات بارز و دوست داشتنی این پرچمدار تازه از راه رسیده است.
اما یکی از نا امید کننده ترین قسمتها سیستم عامل این گوشی است که اندروید 4.2 است، ما منتظر ارائه این گوشی با اندروید 4.3 بودیم به خصوص اینکه ارائه این گوشی چند ماه دیگر است و در آن زمان شاید بسیاری از رقبا به اندروید 4.3 بروزرسانی شده باشند.
اگر بخواهیم یک جمع بندی داشته باشیم باید بگوییم که ال جی جی 2 میتواند یک گوشی دوست داشتنی باشد اما برای ارائه نظر نهایی خودمان باید تا ارائه گوشی و تست آن صبر کنیم.
GSM.ir
امروز هم Optimus G Pro تو ایران معرفی شد.
در حالی که G2 داره کم کم وارد بازار جهانی میشه G Pro تازه داره وارد بازار ایران میشه.
همین کار ها هستش که باعث میشه تو ایران به برند Lg به عنوان یه برند خوب نگاه نکنند.
در انتهای مراسم نیز گپی کوتاه با آقای دارمی، مدیر بخش موبایل دفتر ال جی ایران داشتیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- جی۲ کی به بازار ایران خواهد آمد؟ما سعی کردیم در مورد عرضه جی۲ به بازار ایران، فاصله کمی با عرضه جهانی داشته باشیم و در همین راستا به احتمال زیاد در مهر ماه شاهد حضور این محصول در بازار ایران خواهیم بود.
shahabprince
13-08-2013, 17:47
سلام
امیدوارم این پست پاک نشه
خیلی وقته که دیگه انجمن موبایل پی سی دیگه انچنان حرفه ای و پر بار نیست
اگه همین گجت از سامسونگ بود الان صفحه ی ۲۰ رو هم رد کرده بود
کار دوستان شده بنچمارک گذاشتن و اگه ۱۰۰ دونه پایین تر بود ، میگن نوچ ، اون خوبه این بده
شما که حرفه ای هستین ، چرا کیفیت براتون مهم نیست ؟ چرا زیبایی براتون مهم نیست ، چرا بی احترامی به مشتری براتون مهم نیست ، چرا داغ شدن براتون مهم نیست ، چرا برنامه های بی کاربرد براتون مهم نیست ، و چرا امتیاز بنچ بالاتر که هیچ فایده و کاربرد عملی نداره شده براتون اولویت ؟؟؟
چرا دوست دارین یه پیکان بسازن با موتور بو گاتی ؟
ذوق سامسونگی ها شده اینکه ۲ ماه زودتر اپدیت میکنن ، اخه خب که چی ؟
کدمتون از خیر بینایی گذشتین و توی ۵-۴ اینچ نشستین و ۲ ساعت فیلم دیدین
شرکت هایی که حرفه ای هستن خیلی وقته فهمیدن ، کیفیت دوربین مهمه ، کیفیت صفحه مهمه ، عمر باتری مهمه
خیلی وقته فهمیدن برای گیم در موبایل نیاز به ۸ هسته نیست ( :n09: می داینم اس ۴ ، ۴+۴ هست ) ، مقصود پروژه دست اندر کار این شرکت هست
شما ها عاقل باشید لطفا
ممنون
داداش بنچمارک فقط واسه جلب مشتری هست و کسایی که لااقل 1 سال با آندروید کار کرده باشن دیگه میدونن 500 تا امتیاز بالا پایین تفاوت محسوسی تو اجرای نرم افزارها نداره
اگه کیفیت عالی برای کسی مهم باشه خب میره یه htc one یا iphone 5 میخره آره قبول دارم کیفیت گوشیهای سامسونگ عالی نیست ولی بد هم نیست
نرم افزارهاش خیلی هم بیکاربرد نیست لااقل برای من اینجوری بود و به درد من خورد
زیبایی گوشی هم دیگه سلیقه ای همچین میگی زیبایی برای شما اهمیت نداره که کسی ندونه فکر میکنه گوشیهای سامسونگ چه قدر زشت باشن galaxy s4 یکی از خوش دست ترین گوشیهای 5 اینچه
عزیز من الان همه گوشی ها داغ میکنن اگه بازی modern combat 4 رو روی one x بازی کرده باشی میفهمی گرما یعنی چی
داداش مثل اینکه تو باغ تیستیا آپدیتهای به موقع سامسونگ یعنی احترام به مشتری ها و به همین دلیله که خیلیها به سامسونگ اعتماد کردند و طرفدارای سامسونگ روز به روز زیادتر میشن
من خوذم با s3 کلی فیلم و سریال دیدم و اگه note 2 باشه لذتش زیاده مخصوصا با هنزفری
الان دوربین و صفحه نمایش galaxy s4 و همینطور باطریش یکی از بهترینهاست
در مورد پردازنده 8 هسته ای سامسونگ باید بگم که سامسونگ ریسک کرد تا چیپست جدیدش رو مورد آزمایش قرار بده برای همینه که تو بازارهای آمریکا و اروپا gs4 با چیپ اسنپ فروش میره
وقتی آندروید 5 اومد اونوقت همه مزیت این پردازنده رو میبینن
مشکل اصلی چیپست اوکتا در واقع محدود بودن کرنل لینوکسه که تو نسخه 5 آندروید قراره برطرف بشه
جوابام کافی بود یا بازم بگم
در انتهای مراسم نیز گپی کوتاه با آقای دارمی، مدیر بخش موبایل دفتر ال جی ایران داشتیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- جی۲ کی به بازار ایران خواهد آمد؟ما سعی کردیم در مورد عرضه جی۲ به بازار ایران، فاصله کمی با عرضه جهانی داشته باشیم و در همین راستا به احتمال زیاد در مهر ماه شاهد حضور این محصول در بازار ایران خواهیم بود.
امیدوارم اینگونه باشه.
1376MAXIMUM
14-08-2013, 21:19
اگه کیفیت عالی برای کسی مهم باشه خب میره یه htc one یا iphone 5 میخره آره قبول دارم کیفیت گوشیهای سامسونگ عالی نیست ولی بد هم نیست
زیبایی گوشی هم دیگه سلیقه ای همچین میگی زیبایی برای شما اهمیت نداره که کسی ندونه فکر میکنه گوشیهای سامسونگ چه قدر زشت باشن galaxy s4 یکی از خوش دست ترین گوشیهای 5 اینچه
عزیز من الان همه گوشی ها داغ میکنن اگه بازی modern combat 4 رو روی one x بازی کرده باشی میفهمی گرما یعنی چی
داداش مثل اینکه تو باغ تیستیا آپدیتهای به موقع سامسونگ یعنی احترام به مشتری ها و به همین دلیله که خیلیها به سامسونگ اعتماد کردند و طرفدارای سامسونگ روز به روز زیادتر میشن
در مورد پردازنده 8 هسته ای سامسونگ باید بگم که سامسونگ ریسک کرد تا چیپست جدیدش رو مورد آزمایش قرار بده برای همینه که تو بازارهای آمریکا و اروپا gs4 با چیپ اسنپ فروش میره
مشکل اصلی چیپست اوکتا در واقع محدود بودن کرنل لینوکسه که تو نسخه 5 آندروید قراره برطرف بشه
بد نیست مزخرفه ادم گوشی 2ملیونی بگیره بعد کیفیت بدنش احساس یه گوشی 200 هزارتومانی بهش بده به درد سطل هم نمیخوره
کار بردی که نیست بیشتر برای جلب توجه هست برای پز دادنه
تا وقتی طراحی هایی مثل ایفون و اچ تی سی وان هست طراحی سامسونگ اشغاله یه بچه 2 ساله بهتر طراحی میکنه بعد صفحه 5 اینچ کارایی گوشی رو هم میکنه برای این که تو دست گرفتنش سخت میشه و تو جیب راحت نیست و بهش فشار میاد موقع حرف زدن هم ادم همش تو فکر اینه که درست تو دست جا نمیشه یهو از دستم نیوفه
اچ تی سی وان ایگس اولین سری 4 هسته ای بود باید هم داغ کنه اولین 4 هسته ای بود باید داغ شه بدته اش المینیومه رسانای قوی گرماست ادم باد بیشتر احساسش کنه
شما یا معنی احترام رو نمیدونی یا معنیه به موقع اپ دیت به موقع یعنی این که تا الان که 2 هفته هست اندروید 4.3 اومده رو اس 3 تا اندروید 4.1.2 نیومده باشه اونم حداقل 4.2.2 باشه اپ دیت و پشتیبانی یعنی سری نکسوس یعنی همون موقع که اولین بار اومد روی سرور ها
ببخشید اس 4 باطریش به یک روز نمیرسه اون وقت من با نکسوس4 دارم 2.5 میرم بله 2 روز تا 2.5 روز میکشه یک بند هم تو اینترنت با وای فای هستم اهنگمم همیشه هست
تا اندروید 5 بیاد 100 مدل بهتر اومده الان 4.3 از روی روند قبلی گوگل هم میشه فهمید که احتمالا تا 4.3.2 میره بعد یا میشه 4.4 یا 5 حداقل 1سال طول میگشه تا سامسونگ بیاد این اپدیت هارو بده 1.5 تا 2 سال همین الان داریم میبینیم که چقدر گوشی های جدید اومده مثلا g2 و moto x الان هم تو بنجمارک اتونتو که رده بندی هارو ببینید دیگه اس 4 اول نیست یه مدل دیگه هست یادم نیست چی بود
سخت افزاری که براش با نرم افزار محدود باشه تا موقعی که نرم افزارش نیاد به درد لای جرز میخوره هیچ استفاده ای نداره
Ali_Best
15-08-2013, 06:25
به درد لای جرز هم نمیخوره!! :n09:
2 میلیون بدی برای لای جرز؟! :n02:
night lord
15-08-2013, 09:01
روی کاغذ گوسیه فوق الاده ای هستش . شاید در واقعیت هم خیلی عالی باشه ولی...
چون ال جی هستش من رقبت نمیکنم برم سمتش . شاید مثل من زیاد هستن که به خاطر برندش نمیرن بخرن .
اگه ال جی گوشیاشو با یه اسم دیگهای وارد بازار میکرد حتما فروش بیشتری داشت
دیگه بازی اعداد وببچمارک وتعداد سی پی یو واینا واقعا خسته کننده شده به جای اینا یه ذره تو رنج قیمتی شون رقابت کنن
خیلی وقته که از دیدن یه دیوایس با قیمت خوب هیجان زده نشدم :n02:
MOHAMMAD2010
15-08-2013, 11:50
دیگه بازی اعداد وببچمارک وتعداد سی پی یو واینا واقعا خسته کننده شده به جای اینا یه ذره تو رنج قیمتی شون رقابت کنن
خیلی وقته که از دیدن یه دیوایس با قیمت خوب هیجان زده نشدم :n02:
اگه قیمت خوب میخوای باید منتظر نکسوس 5 باشی - چون نکسوس ها همیشه پایین ترین قیمت رو دارن
چون ال جی هستش من رقبت نمیکنم برم سمتش . شاید مثل من زیاد هستن که به خاطر برندش نمیرن بخرن .
ال جی بعد از سامی و اپل رتبه سوم فروش در جهانه
تو ایران معروف نیست هم براش مهم نیست چون اگه بود هم مگه چند تا فروش داشت ؟ : دی
مهم اینه معروف نیست و هنوزم یه 4X بگیری یه گوشی تک محسوب میشه : دی
داداش بنچمارک فقط واسه جلب مشتری هست و کسایی که لااقل 1 سال با آندروید کار کرده باشن دیگه میدونن 500 تا امتیاز بالا پایین تفاوت محسوسی تو اجرای نرم افزارها نداره
من خوذم با s3 کلی فیلم و سریال دیدم و اگه note 2 باشه لذتش زیاده مخصوصا با هنزفری
بنچمارک برای جلب مشتریه که اون موقع که HTC ONE اومده بود،برای تخریب کردنش اینکارو کرد دیگه؟خیلی ماهرانه بود
داغ کردن گوشی ها توی بازی کردن رو کاملا موافقم باهات.الآن گوشی های 8 هسته ای سهله،گوشی های 2 هسته ای هم داغ میکنن.
فکر میکنم شما تو باغ نیستی.اگر سامسونگ احترام برای کاربرانش قائل بود،آپدیت 4.2.2 رو برای s3 و نوت 2 منتشر میکرد.این دلیل مسخره رو نیار که میخواد مستقیم ببره روی 4.3 .این هم دلیلش باشه،بازم توهین به کاربراش حساب میشه چون 2 هفته پیش آپدیت 4.2.2 رو برای گلکسی گرند منتشر کرد!!!سامسونگ مشغول ساختن S4 های مختلف هست و همین دیروز یکی دیگش لو رفت.i9507 .درمورد آپدیت نوت2 و S3 که میخواد 4.3 براشون بده،میره برای چند ماه دیگه(قبل از شروع شدن 2014 )چون اول باید آپدیت رو برای s4 ها بده که زمان میبره و بعد از اون میره سراغ اون 2 تا.
کافیه یا بازم بگم؟؟؟
من اسم ال جی به گوشم میخوره یاد لباس شوئی داخل آشپزخونه میوفتم
اینترفیس الی جی زیاد با کاربر رابطه برقرار نمیکنه
دوست نمیشه
حالا خوبه سامسونگ برای اس 3 تا الان 3تا اپدیت ازمایشی 4.2.2 داده بازار اینقد حرف سرشه :n15:
shahabprince
15-08-2013, 14:31
بنچمارک برای جلب مشتریه که اون موقع که HTC ONE اومده بود،برای تخریب کردنش اینکارو کرد دیگه؟خیلی ماهرانه بود
داغ کردن گوشی ها توی بازی کردن رو کاملا موافقم باهات.الآن گوشی های 8 هسته ای سهله،گوشی های 2 هسته ای هم داغ میکنن.
فکر میکنم شما تو باغ نیستی.اگر سامسونگ احترام برای کاربرانش قائل بود،آپدیت 4.2.2 رو برای s3 و نوت 2 منتشر میکرد.این دلیل مسخره رو نیار که میخواد مستقیم ببره روی 4.3 .این هم دلیلش باشه،بازم توهین به کاربراش حساب میشه چون 2 هفته پیش آپدیت 4.2.2 رو برای گلکسی گرند منتشر کرد!!!سامسونگ مشغول ساختن S4 های مختلف هست و همین دیروز یکی دیگش لو رفت.i9507 .درمورد آپدیت نوت2 و S3 که میخواد 4.3 براشون بده،میره برای چند ماه دیگه(قبل از شروع شدن 2014 )چون اول باید آپدیت رو برای s4 ها بده که زمان میبره و بعد از اون میره سراغ اون 2 تا.
کافیه یا بازم بگم؟؟؟
دوست من آپدیت 4.2.2 تقریبا برای اس3 کامل بود و فکر میکنم 3 تا نسخه ی لیک هم داد بیرون و این نسخه آخری هم فقط چندتا قابلیت smart scroll و.... رو نداشت
مگه کشکه سامسونگ واسه گوشی پارسالش در حالی که 5 ماه از ورود اس4 میگدره بیاد آپدیت 4.2.2 رو بده بیرون با تمام امکانات خوب تو فروش اس4 تاثیر منفی میزاره و این خیلی طبیعیه حتی اگه اپل هم از آندروید استفاده میکرد هیچ وقت این کارو نمیکرد
داداش گلکسی گرند دیگه فکر نکنم سامی براش آپدیت بده ولی واسه اس3 و نوت2 تا آندروید 5 رو شاخشه
گلکسی گرند تقریبا 7 ماه بعد از اس3 منتشر شده و اون موقع هم آندروید 4.2.2 منتشر شده بود ولی گلکسی گرند با 4.1.2 عرضه شد و اس3 با 4.0.4 عرضه شد
فکر نمیکنم که این آپدیت همه قابلیتهای اس4 رو داشته باشه و اگرم داشته باشه خاک تو سر سامسونگ بکنن:n02:با این دیوونه بازیاش:n02:
من به عنوان یه مصرف کننده رضایت کامل از اس3 و همینطور سامسونگ دارم:n05:
در مورد اون تقلب سامسونگ تو سایت موبایلستان یه دوستی خودش تست گرفته بود ولی فرکانس پردازنده گرافیک تو نرم افزار antutu از 480 بالاتر نرفت حالا دیگه نمیدونم چجوریاست
در مورد معرفی نسخه های مختلف اس4 هم نظری ندارم:n02:
shahabprince
15-08-2013, 14:43
حالا خوبه سامسونگ برای اس 3 تا الان 3تا اپدیت ازمایشی 4.2.2 داده بازار اینقد حرف سرشه :n15:
واسه آپدیت 4.1.2 هم فکر میکنم یه 10 تا نسخه ی آزمایشی داد بیرون ولی خداییش همون نسخه های آزمایشی هیچ باگی نداشت از این نظر سامسونگ خیلی خوبه
سونی هم میاد واسه گوشیاش رام 4.1.2 میده بیرون ولی نمیدونم اینا رام هستن یا باگ یعنی افتضاحه رامهای سونی
aliagha2013
15-08-2013, 14:53
پشتش خیلی زشته . به دل نمیشینه
پشتش خیلی زشته . به دل نمیشینه
این چطوره به دل میشینه؟
:n19:
:n18:
:n04:
:n01:
XPERIA Z Black
aliagha2013
15-08-2013, 17:47
اره این پشتش سالاره
این چطوره به دل میشینه؟
:n19:
:n18:
:n04:
:n01:
XPERIA Z Black
خدا وکیلی طراحی Xperia Z خیلی شاخ
اما من با گوشی و تبلت مستطیلی حال نمیکنم(صرفا نظر شخصی)
اما واقعا کیفیت بالایی داره
این TCL S950 عجب چیزیه ، دکمه کنار هم داره ، از G2 حاشیش کمتره :|
.
این TCL S950 عجب چیزیه ، دکمه کنار هم داره ، از G2 حاشیش کمتره :|
.
ولی انصافا G2 حاشیه کنارش عجیب کمِ .
این آنتن چی هست که LG G2 (نسخه کره جنوبی) داره؟
تلویزیون --- میگیره نسخه های کره ای ال جی ( True HD هم اینو داشت )
Bobby Sands
27-08-2013, 18:23
معلوم هست کی میادایران؟اگه بیاد قیمتش چه حدودا خواهد بود؟ از اولترا زد بیشتره یا نه؟
معرفیش توی ایران باید اواسط مهر تا اوایل آبان باشه
قیمت روز اول رو نمیدونم ولی وقتی افت قیمت هاشونو بکنن به شدت G2 ارزون تر میشه از U Z
Bobby Sands
28-08-2013, 07:41
معرفیش توی ایران باید اواسط مهر تا اوایل آبان باشه
قیمت روز اول رو نمیدونم ولی وقتی افت قیمت هاشونو بکنن به شدت G2 ارزون تر میشه از U Z
ممنون از پاسختون
حالا اگر بگیریم که آبان بیاد ایران چقدر طول خواهد کشید که افت قیمت کنه؟ 4 5 ماه دیگه میشه با یه قیمت معقول خریدش یا نه باید 1 سالی صبر کنیم؟
فکر کنم دی بشه با قیمت خوب خریدش ( بخاطر این که اون زمان نوت 3 هم میاد )
مقایسه دوربین LG G2 با رقبای مطرح :
بلاگ جی اس ام بنچمارک های جدید رو گذاشته : دی
لامصب ترکونده : دی
Iloveu-ALL
03-09-2013, 20:10
اینو هر کی ندیده ببینه خیلی قشنگه : دی
G2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOHAMMAD2010
03-09-2013, 20:23
ایول عجب تبلیغی
فقط اینکه صفحه خاموشه دو بار میزنه رو صفحه روشن میشه این امکان چیه اسمش ؟
ایول عجب تبلیغی
باو شما که نکسوس داری یک پچ نصب کن میشه اینجوری:دی
Iloveu-ALL
03-09-2013, 20:31
ایول عجب تبلیغی
این تبلیغ رو از دیشب تا الان 20-30 بار دیدم ، برا آهنگش ! خیلی باحاله : دی
KnockON
/
دوستان این Guest Mode مگه پنتت نوکیا نیست؟
MOHAMMAD2010
03-09-2013, 22:18
باو شما که نکسوس داری یک پچ نصب کن میشه اینجوری:دی
اون که آره فقط میخواستم ببینم اسم این امکان که رو خودش هست چیه :n06:
سلام بچه ها
اون لینکی رو که کاربر pami گذاشتن حتما برین ببینین ،واقعا مثله اینکه دوربینش عالیه .
phone arena به دوربینش از 10 داده 7.6 به S4 داده 7.1 و به آیفون داده داده 5.6
snap800 هم که یه دنیایی واسه خودش :n01:
کلا جز نداشتن اسلات مموری کارد (که فک نکنم با ورژن 32 گیگش مشکلی وجود داشته باشه ) هیچ مشکلی نداره.
بالاخره S4 یه رقیب درست و حسابی پیدا کرده .
Iloveu-ALL
04-09-2013, 11:50
هماوردی اکسپریا زد اولترا و LG G2 در بنچمارک ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت هم حدودا روی 600 دلار اعلام شده
سیاست ال جی تو قیمت گذاری رو نمیدونم
اما اگر مثل سونی سر 2 ماه قیمتش رو بیاره روی 400 ، 500 دلار خوبه
اما اگه قرار باشه همین قیمت بمونه ، بنظرم کمی گرونه
G2 بیشتر تمرکز اولیش روی فروش قراردادی با برند های مخابراتی ـــه
هرچند خیلی زود قیمتش رو میاره پایین
البته امیدوارم به زودی 4K رو به گوشی اضافه کنه ( هرچند به کاره هیچکی نمیاد : دی )
G2 بیشتر تمرکز اولیش روی فروش قراردادی با برند های مخابراتی ـــه
هرچند خیلی زود قیمتش رو میاره پایین
البته امیدوارم به زودی 4K رو به گوشی اضافه کنه ( هرچند به کاره هیچکی نمیاد : دی )
با حافظه 16 گیگ ضبط 4K خیلی خنده داره !
حتی با 32 گیگ
به هر حال یه قابلیت ــه دیگه
سرویس های Cloud هست ، یه کاریش میشه کرد :|
اصن اسم سرویس کلاود میاد آدم میخواد خر زیر ساخت رو بجوئه:||||||||||
ز
نیاز به اینترنت 35mbps داره ! با بهترین codec ممکن البته ! یعنی بی کیفیت ترین نوع 4k
داریم ؟ :دی
خارجی ها هم ندارن
فکر نکنم امکان ذخیره سازی مستقیم فیلم روی کلود داشته باشیم ، ندیدم گزینش رو تا حالا
LTE ــه دیگه ، حالا فیلم میگیرن ، شب میزارن آپلود که ترافیک هدر نره :دی
الان این قوی ترین و جدید ترین گوشی LG به حساب میاد؟!!!
یا ال جی سورپرایز دیگه هم خواهد داشت واسه ما ؟
راستی!آندروید آخرید ورژن نیس؛نه؟تا چقدر میشه آپدیتش کرد؟!
الان قیمت این گوشی تو بازار چنده؟
الان این قوی ترین و جدید ترین گوشی LG به حساب میاد؟!!!
یا ال جی سورپرایز دیگه هم خواهد داشت واسه ما ؟
راستی!آندروید آخرید ورژن نیس؛نه؟تا چقدر میشه آپدیتش کرد؟!
الان قیمت این گوشی تو بازار چنده؟
بلی
خیر
بله . میشه. ولی فکر نکنم به این زودیا.
نیست.600دلاره فعلا
تست باطری هم اومد ، ترکوند لامصب : دی
تکمیل حرف دوستمون
این لامصب کوالکوم امسال تمام رقیب ها رو خورد
تگرا 4 که شبیه به جوک بود
سامسونگ هم زوری به اس 4 چپوند
کلا چیزی برای رقابتش نبود
تکمیل حرف دوستمون
این لامصب کوالکوم امسال تمام رقیب ها رو خورد
تگرا 4 که شبیه به جوک بود
سامسونگ هم زوری به اس 4 چپوند
کلا چیزی برای رقابتش نبود
اینا رو با G2 مقایسه کنیم :
LG G2 واسه Web Browsing عالیه.
بطور کلی زمانهای کارکردش بالاتر از S4 هست. اما چرا S4 رو زده 69 ، G2 رو زده 62 ؟
با G2 مقایسه کنیم :
LG G2 واسه Web Browsing عالیه.
بطور کلی زمانهای کارکردش بالاتر از S4 هست. اما چرا S4 رو زده 69 ، G2 رو زده 62 ؟
اون عدد آخر برای استفاده ی روزمره از گوشی هست
مسلما هر رامی که بهتر باشه و بهینه تر ، اون عدد بیشتر میشه
شما اگر به اعداد Z هم دقت کنید میبینید برای فیلم دیدن و وب گردی خیلی اعداد خوبی داره اما در نهایت عدد 48 داده
چون برای استفاده های روزه مره رام سونی لگ بیشتری داره و پرمصرف تره
روزی یک ساعت باش ویذئو ببینی. وب گردی کنی و تماس بگیری. بعد 62 ساعت 0 میشه
GSM ریوو رو گذاشت ، به نظر همه چیز خوب میاد ( جز صداش که از کمه ، هرچند از Z بیشتره ، منم با Z مشکلی ندیدم ! )
LG did not rely solely on the phone's internals to best the competition. The LG G2 comes with one of the best-quality 5"+ 1080p displays available on the market with amazing colors, viewing angles, great brightness and contrast, plus good enough sunlight legibility.
Then there is the 13MP OIS camera capable of 1080p@60fps video recording. Our samples show the G2 camera quality is on par with the best of the best smartphone cameras in the 13MP range and even though the G2 for some reason can't capture 4K videos, its 1080p optically-stabilized samples are great.
ravani_13
07-09-2013, 23:35
جالب شد
سونی و ال جی باهوش تر عمل کردن امسال رو
فلگ ها رو گذاشتن ۳ ماهه اخر سال تا با Snap 800 بیرون بدن
اچ تی سی که تا اسفند ماه قرار نیست کاری بکنه ، سامسونگ هم تقریبا همین احتمال میره ( گفته شده شاید اس ۴ اپدیت شده بیاد که فعلا بعیده )
نوت ۳ و اچ تی سی MAX هم که گوشی نیستن و در این رده نیستن تقریبا :n02:
خیلی بد میشه اگه چیپ جدیدی تا ۵ ماه دیگه روی کار نیاد از شرکتی معتبر ( پروسه معرفی تا تولید انبوه و استفاده کلی تفاوت داره :n05: ) ، و تازه بعد ۶ ماه سامسونگ و اچ تی سی بخوان از S 800 ای استفاده کنن که ال جی ۶ ماه قبل استفاده ازش رو شروع کرده
ویرایش : برادر اچ تی سی حتی در Butterfly S هم باز از S 600 استفاده کرده ، فقط روی 1.9 کلاک کرده
supermax15
08-09-2013, 00:09
جالب شد
سونی و ال جی باهوش تر عمل کردن امسال رو
فلگ ها رو گذاشتن ۳ ماهه اخر سال تا با Snap 800 بیرون بدن
اچ تی سی که تا اسفند ماه قرار نیست کاری بکنه ، سامسونگ هم تقریبا همین احتمال میره ( گفته شده شاید اس ۴ اپدیت شده بیاد که فعلا بعیده )
نوت ۳ و اچ تی سی MAX هم که گوشی نیستن و در این رده نیستن تقریبا :n02:
خیلی بد میشه اگه چیپ جدیدی تا ۵ ماه دیگه روی کار نیاد از شرکتی معتبر ( پروسه معرفی تا تولید انبوه و استفاده کلی تفاوت داره :n05: ) ، و تازه بعد ۶ ماه سامسونگ و اچ تی سی بخوان از S 800 ای استفاده کنن که ال جی ۶ ماه قبل استفاده ازش رو شروع کرده
ویرایش : برادر اچ تی سی حتی در Butterfly S هم باز از S 600 استفاده کرده ، فقط روی 1.9 کلاک کرده
کوالکام تویces 2014 نثل جدید snapdragon رو معرفی میکنه
احتمال داره که دیگه snap 800 توی فلگشیپ های 2014 نیاد
1 ماه دیگه هم lg نکسوز 5 میاد با snap800
فبلت نوکیا هم تا 2 ماه دیگه با snap800 میاد
ravani_13
08-09-2013, 11:06
یه حرف خیلی حساب با دوستان گل
جناب Hitman و Biostar گل
اکثر عزیزانی که اینجا میان کم و بیش اطلاعات مناسبی از گجت ها دارن و مثل اماتور های جامعه نیستن که فرق رم و رام رو ندونن و فقط پول میدن
مسلما گوشی که از سیستم عامل بهینه تر استفاده کنه میتونه با عدد کمتری در ظرفیت باطری حتی بازده بیشتری بده مثل ایفون 1440 میل امپری که به راحتی تا 2300 میل امپرهای بازار رو قورت میده ( البته توی مقایسه ال سی دی بزرگتر و... هم اختلاف ایجاد میکنن ولی بازدهی قوی پردازش و گرافیکی ایفون جای چونه نمی زاره )
خب همین مثال توی یک سیستم عامل هست ، هر برندی از رام متفاوت و رابط کاربری متفاوتی استفاده میکنه
همه میدونیم Htc Sense زیباتره و در عین حال سنگین تر و پر مصرف تر ، و به قول دوستان مثلا رام های سونی لگ بالاتری دارن
قبول دارم که رام های ارایه شده برای سامسونگ بهینه تر هستن و خود تاچ ویز روان ترین رابط کاربری هست ولی .......
ولی اینو بدونین دنیای امروز دنیای پول و تجارت هست
بنده به شخصه بسیار دیدم که خیلی از سایت ها برای برند خاصی خیلی سایلنت و شیک کولاک میکنن
قطعا باطری و بازدهی S 4 از بهترین های بازار هست و مثل برادرهای قبلیش نقطه ی قوت این گوشی هست
ولی قطعا هم بدونین با توجه به سبک بودن اپتیموس UI ، و بهینه تر بودن معماری پردازنده و باطری بسیار قوی تره G2 , عمر باطری قطعا بهتری داره
اخه ما که از پشت کوه نیومدیم ، رام بهتر ، رابط کاربری بهتر ، تهش ۱۰ تا ۱۵ درصد اختلاف ایجاد میکنه ولی تفاوت توی talk tmie و web bro و ... بالای ۳۰ تا ۴۰ درصد هست
به هر حال همیشه به همه چیز اعتماد کامل نکنید ، از این کارا GSMARENA زیاد انجام داده . یا علی
درود دوست عزیز.
بله. اکثر دوستانی که اینجا هستند در حد کافی از گجت ها خبر دارند و اکثرا میدونند تفاوت ها، مزیت ها و قابلیت های یک اسمارت فون چیه
سیستم عامل I Os نباید در اینجا مقایسه بشه. چون استفاده از سورسش کاملا تفاوت داره. همینطور که اشاره کردید صفحه نمایش، سی پی یو و معماری سی پی یو ، مصرف دیگر قطعات سخت افزار(مثل آنتن وایفای) و ... کلا از بیخ و بن تفاوت داره. البته لازم به ذکره که اینجا برای مقایسه با باتری غول های اندرویدی،باید آیپد4 مقایسه بشه. چیزی که باتری 11000میلی آمپری داره و جی پی یوی پر مصرف و صفحه با رزلوشن بالا!
تبلیغ یک سایت برای یک برند به کنار،اما کار کردن خود کاربر یا ریویو همزمان چند سایت نشان از واقعی بودن آمار داره.
تست باتری جی اس ام آرنا به این شرحه : (در تمامی حالات از سیم کارد 3G استفاده شده و برایتنس 50%)
اگر روزی یک ساعت وبگردی ،یک ساعت پخش ویدئو و یک ساعت مکالمه داشته باشید بعد از 63 ساعت نیاز به شارژ مجدد دارید
دقت کنید تمامی فاکتور های خاص جی اس ام آرنا مثل وبگردی ، اس4 عقب تر از جی 2 هست ، ولی چرا به این عدد رسیده ؟
چون در کار همزمان ! یعنی عدد نهایی یک جای کار لنگ میزنه.
برای ملموس شدن قضیه اینو بگم برای تست وبگردی در تست باتری،فقط وبگردی میشه، بقیه چیز های گوشی کاملا قطعه. ولی در تست نهایی ، یک کاربری روزانه در نظر گرفته شده
من با اس4 خودم. اگر وایفای و 3G رو روشن بزارم و وبگردی کنم 4-5ساعت میرسه به 20% که نشون میده تست هاش درسته! چون در عدد نهایی اینو نشون میده
اما بخوام فقط با وایفای استفاده کنم و smart stay و بقیه قابلیت ها رو خاموش کنم ، به 8-9ساعت وبگردی هم رسیدم!
اما وقتی حرف از UI و بهینه بودن سیستم عامل میشه. اصلا به 10-15% اکتفا نکنید.
مثال بارزش رام سیانوژن و رام رسمی. در 70% گوشی ها
در گلکسی اس2 با رام رسمی به زور و زحمت و برایتنس 10% به آخر شب میرسید. توی سیانوژن 1.5روز نگه میداشت
یا کسانی که خود اس4 رو دارن، تفاوت رام تایلند با رام ایران! استند بای رام ایران ساعتی 3% کم میکنه . من با اس ام اس جواب دادن بعد از 7ساعت 8درصد کم کرده!
و اگر بخوام طبق تجربه کاریم در مورد رام بگم، رام تا 30-40% تو مصرف باتری تاثیر داره
گوشی های سونی رام رسمیشون افتضاحه! بسیار بسیار پر مصرفه، از اونور رام های XperimenT (برای Xperia T) گوشی ای که توی ارنا 32 ساعت گرفته رو تا 2روز برام روشن نگه میداشت.
این که این اعداد جی اس ام آرنا شک ایجاد میکنه دلیلش اینه که به میزان کافی سبک و سیاقش رو شفاف سازی نکرده.البته یک مقاله در این مورد داره و توی اون فقط توضیح شرایط میدانی رو داده
موفق باشید:)
ravani_13
08-09-2013, 11:51
سلام مجدد
ممنون از وقتی که گذاشتی برای جواب مفصل و اطلاعات مفید
ولی یک چیز رو دوست من در نظر نمیگیری واین مبنای شک بنده و اختلاف نظر ما هست
تست GSMARENA از رام های اصلی هست و کاستوم رام نیست که
شما فرمودید سیانوژن میتونه شدیدا تغییر ایجاد کنه ، کاملا صحیح هست ، ولی بحث اینجاست که این ۲ دیوایس با رام های اصلی تست شدن و
و رام های اصلی با اینکه اونها هم اختلاف دارن ولی همون قضیه ۱۰ تا ۱۵ درصد اختلاف بیشتر نیست
خلاصه بگم :
با رام های ویژه و کاستوم شاید اختلاف های شدید ی حاصل بشه ولی در رام های شرکت های مختلف یا کشور های مختلف اختلاف در حد ۴۰ یا ۵۰ درصد نیست
در ضمن اگه هر ۲ گوشی از سیانوژن بهره بگیرن چه بسا......
درودی دوباره
بله منم نگفتم با رام رسمیه،اما ! خواستم بهینه بودن رام رو برسونم.
اگر این تست رو مثلا با رام تایلند اس4 میگرفتن به 70و خورده ای میرسید ، چرا؟ چون نسبت به رام های دیگه بهترین مصرف رو داره. بعضی رام های مناطق دیگه هم به خاطر تبلیعات روش یک سری نرم افزار اضافه مثل فلیکر هست که اونا هم تاثیر داره،مخصوصا خود فلیکر که خودرفرش کنی مزمنی داره :|
منظور اینه که هر چقدر هم که Optimus UI سبک باشه، باز هم بعضی چیزای دیگه ممکنه باعث بالا رفتن مصرف بشه، برای مثال ال جی هیچوقت یک کرنل بهینه نداشته. این مسئله و تفاوتش توی کاستوم رام های 4X با کرنل کاستوم مشخص بوده
و همینطور قابلیت های جدیدی که با دابل تپ صفحه رو روشن کنه ، خوب این رو من توی نکسوس داشتم و مصرف باتری رو فوق العاده اضافه میکرد.
ولی گوشی دیگری مثل Butteryfly S هم هست که از تست آرنا 81 ساعت میگیره! اچ تی سی به زور باتری با حجم خیلی بالاتر مشکل وان رو حل کرده ، نه به واسطه بهینه سازی.
ولی باز هم عدد هاش از جی 2 کمتره و وقتی این عدد رسیده، یعنی یک جا میلنگه!
کلا این مبحث طولانی هست و این که اس800 از اس600 یا اکتا بهتر مصرف میکنه شکی توش نیست، احتمالا هم این مصرف باتری با آپدیت حل خواهد شد. ولی این که سایتی مثل جی اس ام دست ببره تو نتایج،یک جورایی با عقل جور در نمیاد. اولین بازدید در سایت های موبایل رو داره و نمیخواد آتو دست سایت های دیگه برای رقابت بده .
به نظرم دلیل اصلی در مورد باطری تفاوت در کرنل ــه ، کلا کرنل سازی سامسونگ خیلی خوب ـــه ( البته OLED از IPS کم مصرف تر هم هست )
و 100 البته Snap 600 از Snap 800 کم مصرف تره !
دوستان؛
کی این گوشی به بازار ایران میاد؟
به نظرتون؛بیاد تا چه قیمتی میشه خریدش؟
دوستان؛
کی این گوشی به بازار ایران میاد؟
به نظرتون؛بیاد تا چه قیمتی میشه خریدش؟
احتمالا مهرماه
فعلا در مورد قیمتش نمیشه نظر داد خیلی فقط باید امیدوار بود که دلار بالاتر نره تا بشه به قیمت معقول خریدش
NorthBridge
08-09-2013, 19:13
پرچمدار جدید ال جی و چند مسأله
1.چه دلیلی داره کارت حافظه نمیخوره؟ (مخصوصاً با کرنل سنگین 4.2)
2.اسپیکرها رو چرا اینقدر ضعیف طراحی کرده
3.دوربین اصلی با داشتن لرزشگیر اپتیکال عملکردش طبعاً بالاست ولی با این وجود نویزش هم بنظرم بالاست نسبت به رقبا
4.در مشخصات دوربین چرا قید نشده touch focus
5. در sunlight legibility رتبه ی 32 گرفته که برای نمایشگر پر طمطراقش اصلاً جالب نیست
به نظرم دلیل اصلی در مورد باطری تفاوت در کرنل ــه ، کلا کرنل سازی سامسونگ خیلی خوب ـــه ( البته OLED از IPS کم مصرف تر هم هست )
و 100 البته Snap 600 از Snap 800 کم مصرف تره !
البته دوست عزیز فکر کنم مورد دوم رو اشتباه میکنید ها!
اول این که LTE-A هست ، دوم این که در تست ها نشون داده علاوه بر جی پی یو با فرکانس بالاتر، همینطور قوی تر و کلاک سی پی یو قوی تر،مصرف اس600 رو داره
به این چند عکس توجه کنید( ببخشید چینی مینیه :دی)
اینم برای تست گرافیکیشه که جقدر باتری خالی کرده ، 25%بهتره
supermax15
08-09-2013, 20:27
پرچمدار جدید ال جی و چند مسأله
2.اسپیکرها رو چرا اینقدر ضعیف طراحی کرده
5. در sunlight legibility رتبه ی 32 گرفته که برای نمایشگر پر طمطراقش اصلاً جالب نیست
ال جی گفته بود از تکنولوژی hi-fi بهره میبره که عالی بود نمیدونم چرا اینجوری شد
lg سال گذشته روی اپتیموس جی و نکسوز 4 یه فناوری گذاشته بود که یه لایه از صفحه نمایش رو حذف میکرد و باعث لمس بهتر و کاهش ضخامت گوشی میشد و در عوض زیر افتاب نور بازتاب میکرد و توی زیر افتاب کنتراست کم بود
امسال هم دقیقا همین مورد پیش اومد
ولی کنتراست g2 توی فضای عادی 1480 که بسیار خوب هست مثل g
احتمالا مهرماه
فعلا در مورد قیمتش نمیشه نظر داد خیلی فقط باید امیدوار بود که دلار بالاتر نره تا بشه به قیمت معقول خریدش
بعید میدونم
ال جی با تاخیر خیلی زیاد گوشی هاشو تو خاورمیانه عرضه میکنه
G pro تازه اومده ایران ، اینقدر دیر اومد که دیگه خریدش به صرفه نیست
G1 هم همینطور
مگر اینکه ال جی ایران یه حرکت بزنه و بسرعت واردش کنه
بعید میدونم
در مراسم معرفی G Pro گفته بودند که اوایل مهرماه وارد بازار میشه
اشتباه شد : دی
البته دوست عزیز فکر کنم مورد دوم رو اشتباه میکنید ها!
اول این که LTE-A هست ، دوم این که در تست ها نشون داده علاوه بر جی پی یو با فرکانس بالاتر، همینطور قوی تر و کلاک سی پی یو قوی تر،مصرف اس600 رو داره
به این چند عکس توجه کنید( ببخشید چینی مینیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
)
به این چینی ها اعتماد نکن
قطعا 4 تا Karit 400 از 4 تا Karit 300 پر مصرف تره : دی
supermax15
09-09-2013, 14:00
اشتباه شد : دی
به این چینی ها اعتماد نکن
قطعا 4 تا Karit 400 از 4 تا Karit 300 پر مصرف تره : دی
SnapDragon 800 از SemiConductor نوع HPm استفاده کرده که ارتقائی بر نسل LPm هست.
در این نوع علاوه بر افزایش کیفی سخت افزار،هدایت گر گرمای ویژه ای دارن که باعث میشه دستگاه کمتر در معرض خطر گرما باشه.
علاوه بر مسائل بالا،کریتز400 بسیار کم مصرف تر از نسل های قبلیش هست (کریتز معمولی و 300 و 200 ) و با اینکه بسیار پر قدرته ولی میتونه هسته های اضافه رو در پرداز های پایین خاموش کنه
میتونه به فرکانس 200 مگاهرتز که خیلیییی کم هست برسه و مثلا بجای اینکه همیشه روی 2200 کار کنه،برای یک عدد WALLPAPER ساده یا نمایش یک کلیپ ساده،فرکانس خودش رو میاره پایین و مصرف رو کم میکنه.بجای اینکه همیشه در حال تولید گرما باشه!
برای همین کلا SnapDragon 800 و تمام وسایلی که با این سخت افزار ساخته میشن،به شدت کم مصرف تر و بهینه تر هستند.
گرمای کمتری تولید میکنند و مطمئن باشید داغی بسیار زیادی احساس نمیکنید.
در کارهای طولانی و کم قدرت مثل مرور اینترنت،شما نباید هیچ داغی ای احساس کنید،هسته های اضافه خاموش میشن یا فرکانس کاری میاد پایین و شما علاوه بر اینکه از گوشی لذت میبری،گوشی گرم نمیشه و خراب نمیشه.
فعلا که تو تست باطری عملکرد مناسبی داشته.
راستی دوستان بنچمارک های نوتِ ۳ رو دیدید؟
جی ۲ با فاصله کمی پشتِ نوتِ ۳ هستش و بعضی جاها هم ازش جلو زدِ.
تفاوت ها در حد 1 فریم ـــه !
یعنی من و شما هیچ فرقی حس نمی کنیم
NorthBridge
09-09-2013, 14:23
SnapDragon 800 از SemiConductor نوع HPm استفاده کرده که ارتقائی بر نسل LPm هست.
دوست عزیز ساده تر و قشنگ تر و البته درست تر هم میشد نوشت:
SnapDragon 800 از نیمه رساناهای دارای کارایی بالاتری استفاده کرده
بهمین سادگی. HPm و LPm در علم سخت افزار و معماری 28nm مورد نظر، ناظر بر معماری یا ماده ی خاصی نیست بلکه یک عبارت کلی هست که در هر معماری میتونه مصداق دیگری داشته باشه
بنده شخصاً که 25 سال قبل وارد رشته ی الکترونیک شدم خیلی سعی می کنم در نوشتار روی وب و یا مقاله های سخت افزار که گهگاه برای مجلات می نویسم تا جای ممکن از برابرهای فارسی برای واژه ها استفاده کنم و یا طوری ترجمه کنم که مخاطب متخصص حظ بیشتری ببره و به تجربه فهمیدم که دقیقاً این خودش ملاک تسلط یا عدم تسلط نویسنده ها بر علم الکترونیک و سخت افزار هست
تفاوت ها در حد 1 فریم ـــه !
یعنی من و شما هیچ فرقی حس نمی کنیم
از نظر کاربری فرقی حس نمیشه
ولی کلاک جی پی یو تو نوت بالاتره.تو بنچ گرافیک خیلی سرتر بوده
از نظر کاربری فرقی حس نمیشه
ولی کلاک جی پی یو تو نوت بالاتره.تو بنچ گرافیک خیلی سرتر بوده
نصفش برا اندروید 4.3 ـــه
بعد شما یه بازی به من بگو G2 لگ بزنه توش : دی
نصفش برا اندروید 4.3 ـــه
بعد شما یه بازی به من بگو G2 لگ بزنه توش : دی
گفتم که . از نظر کاربری فرقی حس نمیشه
Pedram_mrn
10-09-2013, 01:57
تنها پیزی که من تو جی 2ازش خوشم اومد اون قابلیت گِست پسوردش بود البته نمیدونم تو محصولات قبلی بود یا نه...
جدا چیز جدیدی توش ندیدم من. دلیلی نمیبینم واسش هزینه کنم...
سخت افزار هم که همه ی گوشی های اخر امسال یکی ـَن از دم اسنپ 800
سامسونگ حداقل یکم خلاقیت به خرج میده 4 تا برنامه کاربردی تهیه میکنه...
کی داستان این هسته و سخت افزار مثل مگا پیکسل قراره تموم شه... یکم رو تولید محتوا کار کنن خو
velvet revoulver
12-09-2013, 02:43
تنها پیزی که من تو جی 2ازش خوشم اومد اون قابلیت گِست پسوردش بود البته نمیدونم تو محصولات قبلی بود یا نه...
جدا چیز جدیدی توش ندیدم من. دلیلی نمیبینم واسش هزینه کنم...
سخت افزار هم که همه ی گوشی های اخر امسال یکی ـَن از دم اسنپ 800
سامسونگ حداقل یکم خلاقیت به خرج میده 4 تا برنامه کاربردی تهیه میکنه...
کی داستان این هسته و سخت افزار مثل مگا پیکسل قراره تموم شه... یکم رو تولید محتوا کار کنن خو
البته برای کسی که مثلا s4 و یا one داره شاید این گوشی ارزش ارتقا نداشته باشه اما برای کسی که که به یکباره میخواد یه گوشی high end بخره میتونه گزینه بسیار خوبی باشه....الان امکانات گوشی ها اینقدر بهم نزدیک شدن که قرار دادن آپشنی که مشتری رو جذب کنه واقعا سخت شده , اینم در نظر بگیرید که بسیاری از این امکانات جنبه ی تبلیغاتی دارن و در عمل چندان استفاده نمیشن اما در عوض این گوشی چیزهایی داره که میتونه از بقیه متمایزش کنه و من اتفاقا من بر عکس شما فکر میکنم ال جی این بار در کنار ارتقا چیپ ست و قرار دادن امکانات ریز ودرشت , به فکر مسائل و امکانات دیگه هم بوده که بعضا در گوشی های دیگه پیدا نمیشه و میتونه این گوشی رو از بقیه متمایز کنه : لرزشگیر اپتیکال ( که فعلا هیچ گوشی دیگه ای نداره), فیلمبرداری با 60 فریم(که این مورد هم در کمتر گوشی ای فعلا پیدا میشه) , تراکم پیکسلی بالا (lمقایسه کنید با مثلا note 3 ), طراحی بدنه ی جمع وجور (با در نظر گرفتن سایز صفحه نمایش ) که در دست گرفتن گوشی وکار کردن باهاش رو راحت تر میکنه , عمر باتری مناسب و بسیاری از امکانات ریز ودرشت دیگه .. در مورد دوربین هم میشه گفت که اتفاقا ال جی به جای بالا بردن مگاپیکسل اومده روی کیفیت عکاسی وفیلمبرداری کار کرده و نتیجه ش به استناد رویوهای gsmarena و phonearena بسیار خوب از آب دراومده طوری که کمتر رقیبی از لحاظ کیفیت در حال حاضر براش پیدا میشه ..تمام این مسائل میتونه برگ برنده ی این گوشی باشه و این گوشی ارزش خرید بالایی داشته باشه.. مخصوصا اینکه در اغلب موارد گوشی های ال جی قیمتهای مناسبی در کشور ما داشته اند...
farzin_silver
12-09-2013, 12:26
گوشی وارد بازار جهانی شده.
اگه نمایندگی الجی قبل از اومدن نوت3 بتونه وارد ایران کنه فک کنم فروش خوبی داشته باشه.ولی اگه زیاد معطل کنه فک نکنم فروش موفقی داشته باشه.
گوشی 2 هفته دیگه رونمایی میشه تو ایران
farzin_silver
15-09-2013, 21:45
خدا کنه 32 گیگ رو وارد کنن.16 رو رسمی وارد کنن خیلی ضد حاله.
velvet revoulver
16-09-2013, 12:15
مقایسه دوربینهای Z1 , G2 , ONE , S4 و Lumia 920 :
واقعا نمیدونم این وبسایت چقدر معتبره...اما اگه این عکسها واقعی باشن باید گفت که ال جی واقعا ترکونده و در اغلب موارد از بقیه رقبا ( مخصوصا Z1) سرتره.. فقط در یکی دو تا از عکسها تو نور کم از Z1 کم میاره
ریویو نارنجی رو خوندم :| یک لحظه فکر کردم تو عکس اخرش دست چپی اس4 ه
رابط کاربری خود تاچویزه!
ریویو نارنجی رو خوندم :| یک لحظه فکر کردم تو عکس اخرش دست چپی اس4 ه
رابط کاربری خود تاچویزه!
یادمه قبلا یجا بحث شده بود ، Optimus UI 3 زودتر اومده تا تاچ ویز : دی
+
باهاشون که کار کنی می فهمی کلی فرق دارن ، آیکوناشون یکم شبیه همه : دی ( یکماااااااا : دی )
farzin_silver
17-09-2013, 08:22
مقایسه s4 با G2 :
یادمه قبلا یجا بحث شده بود ، Optimus UI 3 زودتر اومده تا تاچ ویز : دی
+
باهاشون که کار کنی می فهمی کلی فرق دارن ، آیکوناشون یکم شبیه همه : دی ( یکماااااااا : دی )
ما کلا N تا تاچویز از سامسونگ دیدیم
از اونجایی که یادمه اپتیموس 3 از ICS رو محصولات ال جی بود و والا این هوم پیجش شبیه به جینجربرد اس2ه!
+
با OPtimus UI توی اپتیموس جی کار کردم. اما این یک عکس تو نارنجی، شباهت قیافه گوشی ها و همینطور هوم پیج ، کلا باعث میشه فکر کنی دو تا گوشیه
مقایسه s4 با G2 :
واقعا چقد این جی اس ام آرنا موذیانه و زیرکانه از S4 طرفداری میکنه . بعضی از بخشها که هر دو گوشی واقعا به هم نزدیکن میاد میگه برنده S4 ،بعد آخرش یه جمله کوچولو مینویسه که البته اختلافشون خیلی کمه .
وقتی G2 یه کم بهتره میگه !Tie
بخشای مهمی مثه بنچ مارک که دیگه نمیتونه کاری کنه میاد میگه الجی بهتره ولی S4 هم خوبه و کند نیست و ازین حرفا . (البته این حرفش که S4 هم فوق العاده سریعه کاملا درسته ولی نوع برخوردش با بخشایی که G2 واقعا سره جالب نیست )
تو قسمت فوق العاده مهم باتری که G2 واقعا S4 رو له میکنه میاد میگه S4 راندمان استند بای بهتری داره :n02: که یه چیزی گفته باشه . انگار نه اگار که مدت زمان مکالمه و وبگردی G2 دو برابر نسخه اکتا هست .
تو بخش صفحه نمایش در کمال پر رویی میاد میگه برنده S4 هست و اصلا اشاره ای به واقعی بودن رنگ های G2 و روشنایی خیلی بیشترش نمیکنه . من هر چی مقایسه دیدم میگن هر دو صفحه عالین و فقط به سلیقه شخصی بر میگرده .
ولی بی شرمانه ترین و خنده دار ترین قسمتش ، قسمت دوربین هست من هر چی نقد یا بررسی اولیه خودم ( pocket now ، engadget , phonearena , mobilegeek , android authority . cnet ، slashgear ) همه از کیفیت عکسبرداری G2 چه توی روز چه توی شب فوق العاده تعریف کردن و اونایی هم که ابن دو تا رو مقایسه کرن مثه phone arena و mobile geek به وضوح گفتن کیفیت عکسبرداری G2 بهتره و توی قسمت فیلم برداری هم هم گفتن به خاطر لرزشگیر اپتیکال کیفیت فیلمبرداری G2 یه کم بهتره (البته اختلافشون کمتر از کیفیت عکاسی هست )
بعد سایت معظم GSMARENA در کمال خونسردی میاد میگه کیفیت فیلم برداری S4 بهتره و کیفیت عکاسیشون هم مثه همه (Tie) . :n08:
بچه من اینارو نگفتم که بحث برندی راه بندازم و لطفا طرفدارای سامسونگ بهشون بر نخوره ، فقط میخوام بگم حواستون باشه همه ریویوها که به ظاهر بی طرفن واقعا بی طرف نیستن . مسلما این دو تا گوشی واقعا عالین و هر کدومو انتخاب کنین ازانتخابتون پشیمون نمیشین .
این موضوع هم فراموش نشه که گوشی های فلگشیپ LG تو ایران همه ساخت کره هستن (مثه G , G pro ) و با دو سال گارانتی اصلی به قیمت خیلی مناسب عرضه میشن .
این هم لینک پربیننده ترین کلیپ مقایسه ابن دو گوشی توی یوتیوب هست .
دوستان قیمت این مدل مشخص نشد؟؟
نه ، هنوز ایران معرفی نشده
mehdi30nema
18-09-2013, 08:38
این گوشی همه چیزش عالیه ، فقط خدا کنه مثل گوشی های دیگه ال جی شش ماه طول نکشه وارد بازار ایران بشه
velvet revoulver
18-09-2013, 13:26
این گوشی همه چیزش عالیه ، فقط خدا کنه مثل گوشی های دیگه ال جی شش ماه طول نکشه وارد بازار ایران بشه
گوشی 13 مهر ماه وارد ایران میشه و بطور رسمی عرضه میشه . قیمتش هم زیر 2 تومن خواهد بود.
Iloveu-ALL
18-09-2013, 14:03
گوشی 13 مهر ماه وارد ایران میشه و بطور رسمی عرضه میشه . قیمتش هم زیر 2 تومن خواهد بود.
زیر 2 میلیون که خیلی ارزونه.
قیمت این گوشی اگه اشتباه نکنم 800 دلار و میشه 2.5 میلیون تومان
velvet revoulver
18-09-2013, 14:19
زیر 2 میلیون که خیلی ارزونه.
قیمت این گوشی اگه اشتباه نکنم 800 دلار و میشه 2.5 میلیون تومان
نه عزیز. قیمتی که توسط شرکتها محاسبه میشه و اعلام میشه با قیمتی که ما با ضرب دلار در تومن بدست میاریم فرق میکنه .
Iloveu-ALL
18-09-2013, 14:25
نه عزیز. قیمتی که توسط شرکتها محاسبه میشه و اعلام میشه با قیمتی که ما با ضرب دلار در تومن بدست میاریم فرق میکنه .
پس فعلا نمیشه درباره ی قیمت چیزی گفت... شاید بالای 2 میلیون باشه، شاید هم نباشه.
velvet revoulver
18-09-2013, 14:27
پس فعلا نمیشه درباره ی قیمت چیزی گفت... شاید بالای 2 میلیون باشه،شاید هم نباشه.
99 در صد مطمئن باشید که زیر 2 میلیونه . از یه منبع موثق شنیدم .
قضیه طرفداری gsmarena از سامسونگ چیز جدیدی نیست ، از اون زمانی که گلکسی اس 1 اومد ریویو هاش در مقایسه با آیفون 4 به نفع سامسونگ بود
کلا به این سایت به عنوان یه دیتابیس اطلاعات موبایل و تبلت نگاه کنین
بشتابید برای G2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هدیه ویژه ال جی برای اولین مشتریان LG G2: پنجاه درصد تخیفیف برای 100 نفر اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بنرهای تبلیغاتی G2 رو توی تهران نصب کردن ، فکر کنم به زودی وارد بازار میشه
بنرهای تبلیغاتی G2 رو توی تهران نصب کردن ، فکر کنم به زودی وارد بازار میشه
تو لینک بالا ال جی گفته 13 مهرماه فروشش شروع میشه.
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
اگه قیمتش رو 2.5 حساب کنیم
با 1.250 میشه خریدش ؟ :|
مشکل اینه 1250 هم نداریم : دی
قیمتش بطور رسمی 1.870 اعلام شد یعنی با 50% تخفیف میشه 935 تومن
من 13 مهر بطور کامل در مرخصی هستم و جلوی در پاساژ قائم :دی
Pedram_mrn
20-09-2013, 15:29
پیشنهاد میکنم از 12 مهر اونجا باشی کیسه خوابم ببر...:n02:
آره ظاهرا استقبال زیادی شده از این قضیه یادم باشه ببرم :دی ، امیدوارم کار به دعوا و بزن بزن نکشه !!
اسپره فلفل و گاز اشک آور فروشی موجود است : دی
این اقدام جالبیه که میخواد نصف قیمت بده. در کشور های خارجی این کار ها همیشه انجام میشه ولی برای اولین باره که توی ایران همچین چیزی میخواد اتفاق بیفته.
این اقدام جالبیه که میخواد نصف قیمت بده. در کشور های خارجی این کار ها همیشه انجام میشه ولی برای اولین باره که توی ایران همچین چیزی میخواد اتفاق بیفته.
قبلا سامسونگ سر نوت و اس3 این کارو کرده
supermax15
20-09-2013, 18:00
سونی میخواد یکی از اون دوربین های q10x بده رایگان هرکی چند روز اول خرید
سامسونگ برا نوت2 این کار را کرد همه دلال های علاالدین اومده بودند امیدوارم برای این اینطور نشه
قبلا سامسونگ سر نوت و اس3 این کارو کرده
خبرشو جایی نشنیده بودم...
mehrdadb3
20-09-2013, 20:26
کجا دیدی این قیمت رو دوست عزیز ؟
16گیگ یا 32گیگ کدومشون این قیمته؟
کجا دیدی این قیمت رو دوست عزیز ؟
16گیگ یا 32گیگ کدومشون این قیمته؟
وبلاگ الجی ایران اعلام کرده
ظاهرا 32 گیگ این قیمته
نسبت به همه همرده ها ارزش خریدش بالاتره
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Mohammad Yek110
20-09-2013, 20:50
سامسونگ برا نوت2 این کار را کرد همه دلال های علاالدین اومده بودند امیدوارم برای این اینطور نشه
دلال های سامسونگ بیشترن متاسفانه ، فروشش بیشتره نسبت به الجی ................ منم پول داشته باشم حتما میرم میخرمش ....... بعد به قیمت میفروشم :دی
سامسونگ یه گلکسی یانگ هم هدیه میداد مثه اینکه ، الجی هم خوبه یه ارزون قیمت بده
پ.ن : متاسفانه سیزدهم شنبس :|
mehrdadb3
20-09-2013, 21:34
ظاهرا 32 گیگ این قیمته
اره رفتم دیدم وبلاگ رو و قیمت 32 گیگش همینه واقعا نسبت به گوشیایه دیگه ارزش داره
من فرم پیش خریدش رو پر کردم چون فکر نکنم به اون 100 نفر برسم
اونجا هم که پاساژ هست فکر کنم حسابی قر و قاطی بشه مگه اینکه از قبل خودشون برنامه ریزی کرده باشن حالا یه ثبت نامی یه چیزی جلوی در پاساژ بزارن چون پاساژ فکر کنم ساعت 8 یا 8:30 باز شه
من یه نظرم هر کی شب قبلش ساعت 8 یا 9 شب بره و اونجا بخوابه حتما جز اون 100 نفر میشه .
حتی ساعت 2 یا 3 صبح هم شاید تو اون آخریا جا بشی . :n02:
velvet revoulver
21-09-2013, 00:34
از یه طرف دلار داره میاد پایین از طرف دیگه g2 هم که داره میاد پس احتمالا شاهد شکسته شدن قیمت گوشی هایی مثل s4 و one خواهیم بود... اس 4 32 گیگ با گارانتی اصلی یا اصلا نیست یا خیلی کم پیدا میشه و بطرز غیر منصفانه ای قیمت بالایی داره ( که یه دلیلش میتونه بی رقیب یا کم رقیب بودنش باشه ) اگه g2 بتونه نظر مردم رو جلب کنه سامسونگ مجبور میشه قیمت رو پایین بیاره..در نهایت همه چی داره به نفع مشتریها پیش میره!
امیدوارم که منم بتونم خودم رو تو انی ۱۰۰ نفر جا بدم دقیقا ۲ سالِ که میخوام اِسمارتفون بگیرم اما هی میگم حالا ۲ هفته دیگه هم صبر میکنم.
اما اگه اینطوری بشه که فوقالعاده میشه ۹۳۵ هزارتومن واقعا فوقالعادس اما من همین امروز رفتم فروشگاه مدیا تو پاساژ قائم اصلا خبر نداشتن از این موضوع
که به نظرِ من زیاد خوب نیست اما خوب هنوز ص هفته به ۱۳ مونده.
ایشالا که هرکسی که واقعا برا نیازِ شخصیش میخواند (و نه صرفا برای سود) بتونه روزِ شنبه یکی از این ۱۰۰ تا گوشی رو تهیه کنِ.
omid.pari
21-09-2013, 20:39
بی زحمت یه زنبیل هم واسه من بزارید
Mohammad King
21-09-2013, 23:00
ظاهرا 32 گیگ این قیمته
خدا این تاپیکای LG رو نگه داره که تو توشون پست بدی :دی
بنظر میرسه نسخه ورایزون زیبا تر باشه تا نسخه اصلی،
دوستان شما ۲ تومن پول داشته باشین باهاش چه گجتی میگیرین؟(البته اگه شانسم خوب باشه و بتونم با تخفیف ۵۰٪ بگیرم(که خیلــــــــــی بعیده) اونموقع دستم خیلی بازتر میشه)
.:PAR3A:.
22-09-2013, 18:53
بنظر میرسه نسخه ورایزون زیبا تر باشه تا نسخه اصلی،
دوستان شما ۲ تومن پول داشته باشین باهاش چه گجتی میگیرین؟(البته اگه شانسم خوب باشه و بتونم با تخفیف ۵۰٪ بگیرم(که خیلــــــــــی بعیده) اونموقع دستم خیلی بازتر میشه)
منم همین نظرو دارم٬ نسخه ورایزن خوشگل تره خیلی.
سوالتون یه کم گنگه. من اگه ۲ تومن داشته باشم یه Xbox 360 میگیرم واسه GTA V با باقیش هم یه آیپد مینی میگیرم. :دی باید ببینید استفادتون از گجت چیه.
سوالتون یه کم گنگه. من اگه ۲ تومن داشته باشم یه Xbox 360 میگیرم واسه GTA V با باقیش هم یه آیپد مینی میگیرم.
:دی
باید ببینید استفادتون از گجت چیه.
باورت میشه V رو خریدم ، فلش ندارم نصب کنم ، نمی تونم بازی کنم ؟ : دی
کلیدای بزرگ تر نسخه جهانی بهتره که : |
.
.
حاشیه رو جان من :|
mehdi30nema
22-09-2013, 23:24
یکی میشه بگه این دکمه های زیر لنز دوربین چه کاربردی داره ?
کلیدای Vol +/- و کلید پاوره دیگه
ینیی در حسرت اون علامت 4G:|
Iloveu-ALL
23-09-2013, 00:22
کلیدای Vol +/- و کلید پاوره دیگه
هر دو نسخه دکمه ی power رو دارن!!! فکر کردم دکمه ی پاور نداره(نسخه جهانی) :n29:
نسخه کره ای شکلش چطوریه؟
نسخه کره ای شکلش چطوریه؟
مثل نسخه جهانی ــه ( هنوز نسخه مخصوصی معرفی نشده )
عجب ملت بی کاری پیدا میشن : دی
.
Pedram_mrn
23-09-2013, 11:41
ینیی در حسرت اون علامت 4G:|
خیلی حسرتشو نخور اونم بیاد خیلی فرقی تو سرعت نمیبینی الان رایتل تو سایتش زده 3.75G :n08:
0.25 هم ارفاق کنی حله:n02:
velvet revoulver
23-09-2013, 18:50
واقعا چقد این جی اس ام آرنا موذیانه و زیرکانه از S4 طرفداری میکنه .
حرفتو کاملا قبول دارم اما اگه این لینک :
و این لینک رو ببینی :
جی اس ام رو میذاری رو سرت حلوا حلوا میکنی که حداقل تو رویوی g2 حسابی ازش تعریف کرده!! اما اینجا تو هر دوتا رویو نویسنده ها رسما زدن g2 رو له کردن از بس که از اینترفیس و برنامه های غیر کاربردی ایراد گرفتن ! طوری که منی رو که تا حالا ال جی نداشتم رو به شک انداخته !
سوالتون یه کم گنگه. من اگه ۲ تومن داشته باشم یه Xbox 360 میگیرم واسه GTA V با باقیش هم یه آیپد مینی میگیرم. :دی باید ببینید استفادتون از گجت چیه.
اتفاقا یه Xbox 360 Slim 250 هم دارم و میخوام بفروشمش اینقدر درس دارم که وقت نمیکنم Gta بازی کنم.
بطور کلی یه گوشی عالی یا بهترِ بگیم یه سوپرفون میخوام که نظرم رو همین G2 هستش اما میخوام بعد از این همه مدت یه چیز فوقالعاده بگیرم برا همین سوال کردم.
farzin_silver
23-09-2013, 22:11
حرفتو کاملا قبول دارم اما اگه این لینک :
و این لینک رو ببینی :
جی اس ام رو میذاری رو سرت حلوا حلوا میکنی که حداقل تو رویوی g2 حسابی ازش تعریف کرده!! اما اینجا تو هر دوتا رویو نویسنده ها رسما زدن g2 رو له کردن از بس که از اینترفیس و برنامه های غیر کاربردی ایراد گرفتن ! طوری که منی رو که تا حالا ال جی نداشتم رو به شک انداخته !
تو xda همه gizmodo رو مسخره کرده بودن.خیلی تابلو الکی ایراد گرفته.
mehrdadb3
24-09-2013, 17:33
تو ویلاگ ال جی رفتم نوشته قیمت 1870 برایه نسخه 16 گیگ هست و فعلا 32 گیگ رو وارد نکردن
16 گیگ که خیلی کمه تازه 5 یا 6 گیگم که واسه فایلایه سیستمی میره میمونه 10 گیگ همش.
من نمیدونم این چه سیاستی که از حافظه پشتیبانی نمیکنه والا اگه پورت حافظه رو میزاشت بدون شک پرفروشترین گوشی میشد
silent-assassin
24-09-2013, 22:48
قیمت گذاریش واقعا عالیه. با این قیمت واقعا خرید S4 و One و احتمالا در آینده نزدیک Z1 توجیه آنچنانی نداره. البته الجیها اصولا افت قیمت آنچنانی هم ندارند ولی بازم قیمت اولیهاش خیلی قابل قبوله
.
رقیب می خوایم : دی
mahyarSAMSUNG
25-09-2013, 18:25
ال جی هم شاخ شده ها . حالا تا دیروز از سامسونگ اجازه میگرفت صفحه میزدا :n02:
جان:n04:
آقا تاریخچه ال جی دیسپلی را یه مطالعه ای بفرمایید:n02:
گویا در جربان نیستی پترن OLED برای LG ـــه : دی
mahyarSAMSUNG
25-09-2013, 22:35
هرجای یه چیزی میگن .. تا اونجایی که من خونده بودم oled ماله سونی و در سال 2004 اختراع شده :n13:
سونی صاحب S-LCD ـــه تا جایی که می دونم : دی
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4_%EC%97%86%EB%8A%94_55%EC%9D%B8%EC%B9%98_3D_OLED_ TV_%EA%B3%B5%EA%B0%9C%282%29.jpg/1280px-LG%EC%A0%84%EC%9E%90%2C_%EA%B9%9C%EB%B9%A1%EC%9E%8 4_%EC%97%86%EB%8A%94_55%EC%9D%B8%EC%B9%98_3D_OLED_ TV_%EA%B3%B5%EA%B0%9C%282%29.jpg
.
به به : دی
L.A.M.P.A.R.D
26-09-2013, 10:09
lg حرف نداره خداییش ! دوسش داشتم از زمان optimus هاش :دی
پول دسم بیاد یا asus infinity میگیرم یا همین g2 مادفاکرو :دی
نوتِ ۳ هم وارد شد همین طور Z1 با قیمت های نسبتا فضایی
امیدوارم که طی هفته ها یا ماه های آینده کم بشه.
من که از خیرِ الجی گذشتم،ترجیح میدم سامسونگ بخرم.
اطلاعات تکمیلی برای خرید LG G2 با 50% تخفیف
از استقبال و نظرات همگی ممنونیم و از آنجا که دوستان در مورد زمان، مکان و … سوالات زیادی داشتند اطلاعات تکمیلی به شرح زیر تقدیم میشود:
· آدرس: میدان تجریش، روبروی سینما آستارا، کوچه بعثت، درب ورودی پاساژ قائم
· تاریخ :۱۳ مهر ماه ۱۳۹۲
· جهت نظم هرچه بیشتر شماره دهی از ساعت ۷:۳۰ الی ۹ صبح ادامه خواهد داشت.
· اولویت با کسانی است که زودتر در کوچه بعثت باشند.
· این شماره و نام فرد روی کارتی به همین منظور درج میشود.
· همراه داشتن کارت ملی و یا شناسنامه الزامی میباشد.
· درب پاساژ ساعت ۹ باز میشود و کسانی که شماره و کارت دریافت کردهاند میتواند به طبقه ۵ فروشگاه مدیا شماره یک جهت خرید خود تشریف ببرند (مسیری برای نظم هرچه بیشتر در طبقه ۵ مهیا شده است)
· افرادی که کارت دریافت کردهاند پس از قرارگیری در صف نمیتوانند از صف بیرون بیایند، در غیر این صورت شماره آن شخص به نفر دیگری تعلق میگیرد.
· هنگام تحویل گوشی نام درج شده روی کارت با کارت ملی یا شناسنامه مطابقت داده خواهد شد و در صورت تطابق گوشی تقدیم خواهد شد.
· هولوگرام روی بستهبندی موبایل و همچنین شماره سریالی که روی جعبه قرار دارد، جهت جلوگیری از سو استفاده دلالها تیغ خواهد خورد و جدا میشود.
· رنگ گوشی قابل انتخاب نبوده و بر اساس موجودی تقدیم میشود ( در حال حاضر گوشیها مشکی هستند)
· حافظه گوشی ۱۶ گیگابایت است .
· قیمت گوشی بعد از ۵۰% تخفیف ۹۳۵۰۰۰ تومان است.
· از همکاری شما با مسئولان الجی پیشاپیش تشکر میکنیم.
با سپاس و تشکر
منیع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوشی 16 گیگ بدون درگاه کارت حافظه با وجود این همه برنامه و بازیهای اچ دی و...... مفت هم نمیارزه تازه با تخفیف 50 درصدی شده 935 تومن؟
حتما همیشه باید یه تیکه کابل و یه فلش هم همرامون باشه :n09:
mehrdadb3
30-09-2013, 11:54
تو این وبلاگش ادمینش میگه پرسیدم نسخه 16 گیگش 14 گیگ در اختیار یوزر هست به نظر من که امکان نداره چون نسخه 32 گیگ 8گیگشو سیستمش برداشته مونده 24 گیگ
کسی اطلاع دقیق داره از فضای قابل دسترس تو نسخه 16 گیگی رو؟
Bobby Sands
30-09-2013, 17:59
گوشی 16 گیگ بدون درگاه کارت حافظه با وجود این همه برنامه و بازیهای اچ دی و...... مفت هم نمیارزه تازه با تخفیف 50 درصدی شده 935 تومن؟
حتما همیشه باید یه تیکه کابل و یه فلش هم همرامون باشه :n09:
آرزو به دلون موند یه بار یه گوشی بیاد همه اون خصوصیاتی که میخوایم رو بجا داشته باشه! اخه چی میشد یه درگاه کارت حافطه هم روش میذاشتن؟:n29:
اینجارو نیگا تو رو خدا
از 4 شنبه رفتن اونجا خوابیدن :n08:
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%AE%D9%88%D8%B4/#comment-4439)
Pedram_mrn
04-10-2013, 15:45
از چهارشنبه :n04:...
از چهارشنبه :n04:...
بله از چهارشنبه
از شهرستان هم اومدن .. طرف از بندرعباس اومده اونجا خوابیده :n04:
بله از چهارشنبه
از شهرستان هم اومدن .. طرف از بندرعباس اومده اونجا خوابیده :n04:
این ملت دیگه کین خداییش:))
mehdi30nema
04-10-2013, 16:20
اینجارو نیگا تو رو خدا
از 4 شنبه رفتن اونجا خوابیدن :n08:
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%AE%D9%88%D8%B4/#comment-4439)
ما که وقت نمیکنیم بریم ولی خدا کنه حداقل به همینا که از یکی دو روزه پیش رفتن بدن ، میترسم الان دلال های موبایل و نمیدونم فک و فامیل و دوست و رفیق همون شعبه ال جی با زدو بند برن و اکثر گوشی ها رو بگیرن و به این بنده خدا ها هیچی نرسه .
ملت صفویان همینن دیگه همیشه در صف:n02:
اما حق میدم بهشون جوون هستند ، وقتی ارزش پول ملیشون انقدر پایینه که یه گوشی وقتی وارد میشه با اون قیمت بالا باید برن بخرن معلومه برای 50درصد آف اینطور صف بکشند
مبارکشون باشه
فکر کردی اینا به عشق گوشی رفتن؟ کجا می خوان برن کار کنن 4 روزه 900 تومن بگیرن؟ همشون همون روز گوشی رو فروختن
فکر کردی اینا به عشق گوشی رفتن؟ کجا می خوان برن کار کنن 4 روزه 900 تومن بگیرن؟ همشون همون روز گوشی رو فروختن
گوشی بدون IMEI را کسی نمیخره :n02:
farzin_silver
04-10-2013, 16:30
دوستان تعجب نکنید.با این وضع مملکت ملت انقدر گشنن که پشه رو رو هوا میزنن.این که جای خود داره.
بحث اینجاس که مسولای الجی ایران الان توهم برشون میداره که به به چه استقبالی شده از این G2.صد در صد کلی فروش میکنه.
من قول میدم بهتون بعد از این 100 تا که900 تومنه,باقیمت 1870 هیچ ادم عاقلی گوشی 16 گیگ الجی تو ایران با این قیمت نمیخره.
اینا هم که تو صفن 99 درصدشون همون روز میفتن دنبال فروشش.
farzin_silver
04-10-2013, 16:42
گوشی بدون IMEI را کسی نمیخره :n02:
بدون imei نیست.
دو تا برچسب سریال رو جعبه هست که یکیش رو برمیدارن که مشخص شه اکبند نیست.هیچ مشکلی هم تو فروش ایجاد نمیکنه کسی هم متوجه نمیشه و دقت نمیکنه.
همین الانم شما گوشی نو بخری خیلی جاها اون برچسب رو برمیدارن واسه شرکت تو یه سری قرعه کشی که برا فروشنده ها میذارن.
چرا شرکت جی ال ایکس برای گوشی هاش اینجور برنامه ها را نداره؟
بدون imei نیست.
دو تا برچسب سریال رو جعبه هست که یکیش رو برمیدارن که مشخص شه اکبند نیست.هیچ مشکلی هم تو فروش ایجاد نمیکنه کسی هم متوجه نمیشه و دقت نمیکنه.
همین الانم شما گوشی نو بخری خیلی جاها اون برچسب رو برمیدارن واسه شرکت تو یه سری قرعه کشی که برا فروشنده ها میذارن.
· هولوگرام روی بستهبندی موبایل و همچنین شماره سریالی که روی جعبه قرار دارد، جهت جلوگیری از سو استفاده دلالها تیغ خواهد خورد و جدا میشود.
این جمله ای که نوشته یعنیIMEI روی جعبه را تیغ زدند دیگه خوب جعبه بدون سریال انگار گوشی بدون جعبه و گوشی بدون جعبه را کسی نمیخره
MOHAMMAD2010
04-10-2013, 17:08
چقدر تو این تاپیک بعضی از دوستان از رو شکم سیری حرف میزنن !
چقدر تو این تاپیک بعضی از دوستان از رو شکم سیری حرف میزنن !
حالا به تو چرا فشار اومده؟ من از گشنگی بمیرم هم همچین کاری نمی کنم
MOHAMMAD2010
04-10-2013, 18:08
حالا به تو چرا فشار اومده؟ من از گشنگی بمیرم هم همچین کاری نمی کنم
آفرین !!! .....
دوستان تعجب نکنید.با این وضع مملکت ملت انقدر گشنن که پشه رو رو هوا میزنن.این که جای خود داره.
بحث اینجاس که مسولای الجی ایران الان توهم برشون میداره که به به چه استقبالی شده از این G2.صد در صد کلی فروش میکنه.
من قول میدم بهتون بعد از این 100 تا که900 تومنه,باقیمت 1870 هیچ ادم عاقلی گوشی 16 گیگ الجی تو ایران با این قیمت نمیخره.
اینا هم که تو صفن 99 درصدشون همون روز میفتن دنبال فروشش.
نه اشتباه میکنی دوست عزیز
کسی که عاقل باشه برای فروش گوشی نمیره اونجا بمونه بخره ، خود من میخواستم برم ولی این صف رو دیدم پشیمون شدم ! قصدم هم استفاده بود
این رو هم در نظر بگیرید که قیمت در بدو ورود این هست مثل اپتیموس جی که 1900 بود اومد و الان 1300 هست ، قیمت این گوشی هم افت میکنه پس ربطی به عاقل بودن نداره ، مگه 16 گیگ گلکسی اس 4 الان چنده که خرید این گوشی با این قیمت اشتباه هست ؟ مگه اس 4 رو الان زیر 1.5 میدن ؟ اتفاقا با این قیمت بین پرچمدارهای فعلی بهترین خرید هست ولو 16 گیگ باشه
کسی هم که برای 900 هزار تومن گوشی که به هر کسی نمیشه فروخت بخاطر برداشتن برچسب بره تو اون صف وایسته باید برای تلف کردن وقتش تاسف خورد !
دوست عزیز اس4 تا 64 گیگ مموری ساپورت می کنه ولی این درگاه مموری کارت هم نداره
دوست عزیز این اسنپدراگون 800 هست اون اگزینوس ! این به اون در :دی
از این داستانا زیاده بگیم ، قبول کنید با همین قیمت ارزش خریدش بیشتر از بقیه هست
دوست عزیز این اسنپدراگون 800 هست اون اگزینوس ! این به اون در :دی
از این داستانا زیاده بگیم ، قبول کنید با همین قیمت ارزش خریدش بیشتر از بقیه هست
دوست عزیز داستان سخت افزار و بنچمارک خیلی وقته رفته قاطی باقالیا .. بهتره خودمونو گول نزنیم
بله در حد یه گوشی 900 تومنی خوبه ولی بعدش که فروش ویژه تموم شه چی؟ بازم صف می کشن برا خریدش؟
mobina83
04-10-2013, 21:28
سلام از 16 گیگ چقدرش قابل استفاده هست
farzin_silver
04-10-2013, 21:42
این جمله ای که نوشته یعنیIMEI روی جعبه را تیغ زدند دیگه خوب جعبه بدون سریال انگار گوشی بدون جعبه و گوشی بدون جعبه را کسی نمیخره
واضح گفتم خدمتتون،تو خود وبلاگ lg برید درشت نوشته.2 تا سریال رو جعبه هست, یکیش رو میکنن یکیش میمونه.مشکلی برای فروشش نیست.فقط کسی وارد باشه به عنوان اکبند نمیخره.حالا باز بگید imei رو جعبه نیست.
farzin_silver
04-10-2013, 21:48
نه اشتباه میکنی دوست عزیز
کسی که عاقل باشه برای فروش گوشی نمیره اونجا بمونه بخره ، خود من میخواستم برم ولی این صف رو دیدم پشیمون شدم ! قصدم هم استفاده بود
این رو هم در نظر بگیرید که قیمت در بدو ورود این هست مثل اپتیموس جی که 1900 بود اومد و الان 1300 هست ، قیمت این گوشی هم افت میکنه پس ربطی به عاقل بودن نداره ، مگه 16 گیگ گلکسی اس 4 الان چنده که خرید این گوشی با این قیمت اشتباه هست ؟ مگه اس 4 رو الان زیر 1.5 میدن ؟ اتفاقا با این قیمت بین پرچمدارهای فعلی بهترین خرید هست ولو 16 گیگ باشه
کسی هم که برای 900 هزار تومن گوشی که به هر کسی نمیشه فروخت بخاطر برداشتن برچسب بره تو اون صف وایسته باید برای تلف کردن وقتش تاسف خورد !
این 16 گیگ هست مموری نمیخوره.حالا ببینید اگه نسخه 16 گیگ با قیمت 1870 فروش داشت.
سریع قیمتش میاد پایین.
من خودم این گوشی رو دوست دارم ولی واقعیت همینه.16 گیگ چند گیگش میپره خیلی بمونه 12 13 گیگ.برای کسی که بازی و برنامه زیاد میریزه و میخاد فیلم و اینا هم داشته باشه خیلی اذیت میکنه.
بابا فرزین جون چرا حرف تو کلت نمیره؟ این اسنپدراگون 800 ه می دونی یعنی چی؟ یعنی باهاش میشه آپولو هوا کرد:n02:
پ.ن: ملت کلی صف وایسادن نیرو انتظامی اومده صفو بهم ریخته انگاری .. به نقل از یه بنده خدایی که اونجا حضور داشته :
من تازه رسیدم خونه!
یعنی توف تو این نمایندگی ال جی با این برنامه ریزیشون. یعنی حساب کنین با یه نیرو انتظامی هماهنگ نکرده بودن که اجازه تشکیل صف رو بگیرن.
تا ساعت 5-6 هم خودشون نمیدونستن برنامشون چیه، بعدم گذاشتن رفتن ساعت 8 مأمورا اومدن اینارو گفتن.
اصلاً برنامه ریزیشون درست نبود و فقط کلی معطل شدن مردم، تعداد دوستانی که از بندر عباس و اصفهانو و .... اومده بودن هم واقعاً جالب بود!!
شاید فردا صبح رفتم همون 7 اینا، چون خود نماینده ال جی تا اون موقع که بود گفت قبول نداریم لیستو، بعد ساعت 8 شب من موندم مأموره از کجا خبر بهش رسیده که قبول می کنن
صد رحمت به سامسونگ
۱۳مهر قطعا روز به یادماندی برای LG و خریداران G2 در ایران خواهد ماند.
پس از هزاران نظر و پیشنهاد درباره فروش ویژه LG G2 در ایران، امروز مراسم فروش G2 از ساعات آغازین صبح شروع شد.
تمام کسانی که از روزها قبل تا امروز برای خرید این گوشی تشریف آورده بودند، با هماهنگی ال جی و نیروی انتظامی به سینمای روبروی پاساژ دعوت شدند با توجه به استقبال فراوان و درخواست اکثر خریداران قرار بر قرعه کشی شد.
بین تمام کسانی که تشریف آوردند، تیم ال جی برگههای مخصوصی را پخش کرد و ۱۰۰ نفر اول شانس خرید گوشی را با ۵۰% تخفیف کسب کردند.
با توجه به استقبال، مدیران ال جی برای ۲۰۰ نفر بعدی هم امکان خرید با ۲۰% تخفیف را قرار دادند که آنها نیز از طریق قرعه کشی در همان سالن سینما انتخاب شدند و برای سایرین، کسانی که تا آخر وقت امروز و با دردست داشتن ته برگ قرعه کشی گوشی G2 خریداری کنند، یک عدد کاور هدیه داده خواهد شد.
هنوز نخریده گذاشتن واسه فروش پول خون باباشونم می خوان از آدم :n08:
یه سر به بازارچه های فرومهای مختلف بزنید می بینید
farzin_silver
05-10-2013, 21:11
هنوز نخریده گذاشتن واسه فروش پول خون باباشونم می خوان از آدم :n08:
یه سر به بازارچه های فرومهای مختلف بزنید می بینید
میبینی میتی؟
6-7 نفر فقط تو پی تی گذاشتن فروش.خداوکیلی من خر دنبالم کنه از اینا نمیخرم گوشی.
میبینی میتی؟
6-7 نفر فقط تو پی تی گذاشتن فروش.خداوکیلی من خر دنبالم کنه از اینا نمیخرم گوشی.
آره خدایی
یارو جوری حرف می زنه که انگار طلای 18 عیار گذاشته واسه فروش تازه گوشیو باز کرده داره حال می کنه باهاش
نمونش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیکو بخونین وسطاش یکی اومده میگه منم دارم 1800 میدم :n04:
خدا اون روزو نیاره تو مملکت ما قحطی بیاد عوض اینکه بیوفتیم دنبال حیوونهای مکروح اول میوفتیم به جون هم
farzin_silver
05-10-2013, 21:29
آره خدایی
یارو جوری حرف می زنه که انگار طلای 18 عیار گذاشته واسه فروش تازه گوشیو باز کرده داره حال می کنه باهاش
نمونش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیکو بخونین وسطاش یکی اومده میگه منم دارم 1800 میدم :n04:
خدا اون روزو نیاره تو مملکت ما قحطی بیاد عوض اینکه بیوفتیم دنبال حیوونهای مکروح اول میوفتیم به جون هم
جالبیش اینه ملت 1675 هم میخان بخرن.یکی نیس بگه اخه تو روحت چرا دلال پروری میکنی.
خداوکیلی آدم نمیدونه چی بگه به این جماعت.
supermax15
05-10-2013, 22:16
این مفت خور های دلال دیگه از کجا پیداشون شد
Pedram_mrn
05-10-2013, 22:47
مملکته داریم...!؟ :n27:
Bobby Sands
06-10-2013, 08:50
امت دلال پرور ،آیا این بود عارمانهای ما؟!:n19:
هرچند همین بابا رو باید بهش جایزه داد برای 900 تومن نرفته دزدی و خفت گیری کنه باز رفته دلالی کرده ! نیمه پر رو ببینید !
بین اون 100 نفر حتما یه تعداد دلال وجود داشته
Mostafa NBA
06-10-2013, 21:53
هرچند همین بابا رو باید بهش جایزه داد برای 900 تومن نرفته دزدی و خفت گیری کنه باز رفته دلالی کرده ! نیمه پر رو ببینید !
بین اون 100 نفر حتما یه تعداد دلال وجود داشته
پس طبق گفته ی شما زمانی میشه نیمه ی پر رو دید که علم غیب هم داشته باشیم.
الان اگه دزدی هم کرده بود شما میدونستی این دزدی کرده ؟ :n02:
velvet revoulver
07-10-2013, 16:48
آقا یکی به من بگه این ال جی دقیقا فازش چیه ؟!!!:n02: به نقل از ای تی رسان :
مدیر کرهای محصول اذعان داشت که با بررسیهای صورت گرفته متوجه شدیم که بیشترین فروش محصولات، در ظرفیت ۱۶ گیگابایت بوده است و نسخه های ۳۲ گیگابایتی فروش کمتری داشتهاند!
پس طبق گفته ی شما زمانی میشه نیمه ی پر رو دید که علم غیب هم داشته باشیم.
الان اگه دزدی هم کرده بود شما میدونستی این دزدی کرده ؟ :n02:
چه ربطی به حرف من داره ؟ یعنی دوست داشتی طرف بره دزدی کنه ولی نیاد اونجا تو صف بایسته که شما بری بخری ؟!
ما مدیرا همه به این علم مجهز شدیم !!
Pedram_mrn
07-10-2013, 20:18
فک کنم منظورش اینه طرف هم دزدیشو کرده هم از این ۹۰۰ تومن نگذشته آره :دی ؟
داشتم یه چرخی تو برنامه ی آگهی دیوار میزدم یه ده تایی G2 دیدم یه سری هم که تو سایتا گذاشتن واسه فروش فک کنم از این صد نفر ۹۹ نفرو نصفی گذاشتن واسه فروش اون نصفهِ هم دو دله...
کلا ملتمون یاد گرفتن نون رو به نرخ روز بخورن.
جای تاسف داره.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
آقا یکی به من بگه این ال جی دقیقا فازش چیه ؟!!!:n02: به نقل از ای تی رسان :
مدیر کرهای محصول اذعان داشت که با بررسیهای صورت گرفته متوجه شدیم که بیشترین فروش محصولات، در ظرفیت ۱۶ گیگابایت بوده است و نسخه های ۳۲ گیگابایتی فروش کمتری داشتهاند!
یارو بهش گفتن 32 هم فروختیم
بعد فروشنده نفروخته نگه داشته :دی
والا !
دوستان
بلاخره این گوشی اومد ایران یا نه؟
قیمت جهانیش چنده؟
دوستان
بلاخره این گوشی اومد ایران یا نه؟
قیمت جهانیش چنده؟
بله اومده
قیمت جهانیش در ایران 1790 حدودا:n02:
از فروشگاه های خارجی میتونی قیمت جهانیشو ببینی
mahyarSAMSUNG
12-10-2013, 23:54
کی این گردهمایی ها بوجود میاد ما خبر دار نمیشیم . منم اگه میشد میرفتم میخریدم . شاید اصلا بی خیال نوت3 هم میشدم :n02:
اگه از این تخفیف خفن ها برای نوت3 شد خبر کنیدا . بهم پیام خصوصی بدید . من مصرف کننده هستم دلال نیستم بخدا :n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.