مشاهده نسخه کامل
: LG G2 پرچمدار جدید ال جی - چیپست قدرتمند Snapdragon 800 به همراه صفحه نمایش 5.2 اینچی Full HD
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pedram_mrn
14-10-2013, 15:33
منظورش چیه از تو یاد می گیرم؟
supermax15
14-10-2013, 18:15
توی میدان ها هم زدن بنرش رو
Mohammad King
16-10-2013, 20:09
هرچند همین بابا رو باید بهش جایزه داد برای 900 تومن نرفته دزدی و خفت گیری کنه باز رفته دلالی کرده ! نیمه پر رو ببینید !
بین اون 100 نفر حتما یه تعداد دلال وجود داشته
پیام اینا رو ولش کن
تونستی جزو اون 100 نفر اول باشی یا نه؟؟؟برنامه هات درست پیش رفتن؟؟؟:دی
الان خریدیش؟
Pedram_mrn
17-10-2013, 19:44
این چه خوب داره قیمتش میاد پایین به این زودی رسیده به زیره 1700...
پیام اینا رو ولش کن
تونستی جزو اون 100 نفر اول باشی یا نه؟؟؟برنامه هات درست پیش رفتن؟؟؟:دی
الان خریدیش؟
روز 11 ام وقتی تو وبلاگ ال جی عکس صفی که تشکیل شده بود رو دیدم قیدش رو زدم ! :دی
نخریدم منتظرم افت قیمتش رو بکنه ، از روز عرضه تا الان 100 تومن کاهش داشته
mahyarSAMSUNG
17-10-2013, 21:29
میگم شاخ شده ال جی میگین نه :n02:
آخه کجای اس4 سی پی یوش ضعیفه ؟!!!!:n15:
طعنه جالب الجی در تبلیغات جی2 به اپل، سامسونگ و اچتیسی!
طعنه زدن و مسخره کردن رقبا در دنیای گوشیهای هوشمند دیگر عادی شده و حالا نوبت الجی است. الجی در تبلیغات جدید و هوشمندش پرچمداران اپل، سامسونگ و اچتیسی را به خرید جی۲ تشویق میکند.
Lg G2 Black Font
به گزارش سافتگذر به نقل از فارنت؛ شرکت تبلیغاتی اسکاندیناوی M&C تبلیغ جالب و متفاوتی را طراحی کردهاند. به این ترتیب که اگر با آیفون، گلکسی اس ۴ و یا اچتیسی وان به یکی از سایتهای دارای حاوی این تبلیغ بروید این بنر به صورت خودکار گوشی شما را تشخیص داده و جملهای برای تمسخر آن و تشویق به خرید جی۲ الجی نمایش میدهد. به طور مثال اگر با آیفون ۵S وارد شوید بنری حاوی یک جمله با حروف ریز را مشاهده میکنید که میگوید: “خواندن این جمله روی آیفونتان مشکل است؟” سپس تصویر جی۲ الجی نشان داده میشود: “الجی جی۲ با صفحهنمایش ۵٫۲ اینچی فول اچدی IPS را بخرید.”
در مورد اچتیسی وان الجی عمر شارژ باتری نه چندان خوب آن را مورد هدف قرار داده و مینویسد “از شارژ کردن اچتیسی وان خود خسته شدهاید؟ الجی جی۲ را با ۳۰ درصد عمر باتری طولانیتر بخرید.”
و در آخر هم پرچمدار محبوب سامسونگ گلکسی اس ۴ به علت پردازنده نسبتاً ضعیفتر تمسخر شده و الجی میگوید: “منتظر گلکسی خود هستید که به رقابت برسد؟ الجی جی۲ را با پردازنده ۲۰ درصد سریعتر بخرید.”
به هر حال شکی نیست که جی۲ الجی از قویترین و بهترین گوشیهای بازار است و این روش تبلیغ نیز زیرکانه و هوشمندانه است اما در نهایت این کاربران هستند که باید تصمیم بگیرند کدام گوشی نیازهایشان را بهتر برآورده میکند.
velvet revoulver
17-10-2013, 23:36
امروز بازار موبایل بودم ....ال جی در مورد جی 2 داره تمام تلاشش رو میکنه که این مساله رو امروز کاملا در تبلیغاتش تو بازار موبایل دیدم اما مساله اصلی این بود که متاسفانه کارکنان شوروم ال جی اصلا برخورد خوبی ندارن !....
و باضافه اینکه تو کل شو روم ال جی فقط وفقط یه دونه جی 2 گذاشتن که برای کار کردن باهاش باید صف وایسی ! من تقریبا نزدیک به 15 دقیقه معطل شدم تا بتونم با جی 2 کارکنم و در نهایت بدلیل شلوغی تمرکزم رو از دست دادم و نتونستم باهاش درست حسابی کار کنم ! حداقل نکردن 4 تا دونه جی 2 بزارن کنار هم که ملت اینطوری از سر وکول هم بالا نرن ! نه به شوروم سامسونگ که از در ودیوارش S4 میریزه نه به این ال جی که واسه کار کردن باهاش باید زنبیل بزاری !!...........
وقتی داشتم از بازار بیرون میومدم پیش خودم به این فکر میکردم که چرا یه شرکتی میشه سامسونگ که فروش میلیونی داره و جز ده برند برتر دنیاس و یکی هم میشه ال جی که مردم بسیاری از جاهای دنیا (و نه فقط در ایران ) ذهنیت خوبی ازش ندارن ! اون از ساپورتهای عجیب و غریبش , اون از برنامه ی توزیع و فروش جی 2 در روز اول که کاملا بی نظم و بی برنامه بود و کاملا پتانسیل تبدیل شدن به فاجعه رو داشت !...اینم از این جی 2 !!!
LOVEFORLOVE
24-10-2013, 12:02
گوشی ال جی ایا همون قابلیت های سامسونگ اس 4 رو داره یا نه؟ مثل سنسور هوشمند چشمی نسبت به منو ها و ایکن سامسونگ هم جذابتر یا نه؟ میخام ال جی رو بخرم امیدوارم از خریدنش پشمون نشم
نسخه 32 گیگش قیمتش چند؟ بعدشم مشکلی در سخت و نرم افزاریی نداره ..........موندم بین اس 4 و ال جی و چ تی سی وان کدومشو انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنید:n27:
velvet revoulver
24-10-2013, 12:56
گوشی ال جی ایا همون قابلیت های سامسونگ اس 4 رو داره یا نه؟ مثل سنسور هوشمند چشمی نسبت به منو ها و ایکن سامسونگ هم جذابتر یا نه؟ میخام ال جی رو بخرم امیدوارم از خریدنش پشمون نشم
نسخه 32 گیگش قیمتش چند؟ بعدشم مشکلی در سخت و نرم افزاریی نداره ..........موندم بین اس 4 و ال جی و چ تی سی وان کدومشو انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنید:n27:
تا اونجایی که من میدونم سنسور چشم داره ...کلا امکاناتش خوبه ...البته نسخه ی 32 گیگش هنوز تو بازار نیومده اما اگه با این مساله مشکلی نداری بقیه چیزاش خیلی خوبه ...کلا از خریدش پشیمون نمیشی...اچ تی سی وان بصورت دیفالت رابط کاربری ساده تر و به قول بعضی ها زیباتری داره ( البته این مساله سلیقه ایه )..اینترفیس ال جی در مقایسه با اچ تی سی یکم شلوغ و گیج کننده س اما اگه بهش عادت کنی و دستت بیاد مشکل خاصی نداره..... اما به غیر از حنس بدنه و کیقیت صدا هیچ برتری دیگه ای نسبت به جی 2 نداره ..حی 2 از لحاظ سخت افزاری و امکانات نرم افزاری سرتره ...مخصوصا دوربینش که از اچ تی سی وان خیلی سرتره (مخصوصا تو عکاسی ) اما از لحاظ فیلمبرداری تقریبا بهم نزدیکن...
در مقایسه با S4 میشه گفت که سخت افزار G2 قویتره اما S4 از لحاظ امکانات هیچی کم نداره و انواع واقسام امکانات نرم افزاریش نیازهای کاربر رو براحتی برطرف میکنه هر چند که بعضی از امکاناتش جنبه تبلیغاتی داره و شاید چندان استفاده نشه... بازی و برنامه ای هم نیست که نتونه اجرا کنه ...من شخصا S4 رو بیشتر میپسندم فقط و فقط بخاطر Amoled و اینکه با اینترفیسش راحت ترم ..اما صفحه ی جی 2 در مقایسه با Amoled رنگهای روشن تر و طبیعی تری داره که این مساله البته سلیقه ایه...
LOVEFORLOVE
24-10-2013, 19:47
آیا این گوشی فلش ساپورت میکنه
آیا این گوشی فلش ساپورت میکنه
بله دوست عزیز این قابلیت رو داره
AOKP اومد براش ...
همیشه استایل نکسوسی رو بیشتر می پسندم تا این رابط کاربری های سنگین و پر از لگ :|
LOVEFORLOVE
25-10-2013, 21:09
تا کی باید صبر کرد نسخه 32 گیگش بیاد همچنان بی صبرانه:n26:
اونایی که از ال جی سر آپدیت دیر ایراد میگیرند چرا ساکت شدن :n02:
اولین گوشی به 4.4 آپ میشه ال جی G2 کره
Iloveu-ALL
30-11-2013, 22:15
ایول ال جی داره تنها بدیش رو حداقل برای فلگ شیپش برطرف می کنه!
silent-assassin
01-12-2013, 08:38
اونایی که از ال جی سر آپدیت دیر ایراد میگیرند چرا ساکت شدن :n02:
اولین گوشی به 4.4 آپ میشه ال جی G2 کره
اولین گوشی که موتو اکس بود:n05:
امیدوارم این مشکل سریع آپدیت نشدن هرچه زودتر از طرف همه کمپانیها حل بشه تا اینقد اپل نتونه به این موضوع گیر بده!
golmohammadi
19-12-2013, 23:08
تا کی باید صبر کرد نسخه 32 گیگش بیاد همچنان بی صبرانه:n26:
نسخه 32 الان موجوده
در تبریز 1.600 بدون گارانتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg
velvet revoulver
28-12-2013, 00:46
واقعا چرا این تاپیک اینقدر سوت و کوره ؟ یعنی حتی یه نفر هم این گوشی به این خوبی رو نخریده ؟!
.:PAR3A:.
28-12-2013, 01:05
واقعا چرا این تاپیک اینقدر سوت و کوره ؟ یعنی حتی یه نفر هم این گوشی به این خوبی رو نخریده ؟!
من برای یه آشنایی خریدمش. ۱ هفته ای دستم بود٬ فکر کنم سوالی داشته باشین بتونم جواب بدم. =)
velvet revoulver
28-12-2013, 01:12
من برای یه آشنایی خریدمش. ۱ هفته ای دستم بود٬ فکر کنم سوالی داشته باشین بتونم جواب بدم. =)
نظرتون بعد از یه هفته در مورد این گوشی چیه ؟ گوشی روون و راحتی هست ؟ لگ و هنگ و داغی نداره ؟
کیفیت دوربین , صدا , اینترفیس , امکانات نرم افزاری , و مخصوصا صفحه نمایشش رو چطور دیدین ؟ صفحه ش در مقایسه با مثلا s4 و کلا amoled ها چجوریاس؟
من تونستم یه 10 دقیقه ای باهاش کارکنم و از خیلی چیزاش خوشم اومد و هر چی رویو هم ازش خوندم همه مثبت بوده و کلی ازش تعریف کردن ...اما بهر حال تجربه ی کسی که مدتی با این گوشی کار کرده مهم تره..چون تو استفاده ی آنی و کوتاه مدت خیلی چیزها معلوم نمیشه و خیلی از نواقص مشخص نمیشه...
28-12-2013, 13:00
نظرتون بعد از یه هفته در مورد این گوشی چیه ؟ گوشی روون و راحتی هست ؟ لگ و هنگ و داغی نداره ؟
کیفیت دوربین , صدا , اینترفیس , امکانات نرم افزاری , و مخصوصا صفحه نمایشش رو چطور دیدین ؟ صفحه ش در مقایسه با مثلا s4 و کلا amoled ها چجوریاس؟
من تونستم یه 10 دقیقه ای باهاش کارکنم و از خیلی چیزاش خوشم اومد و هر چی رویو هم ازش خوندم همه مثبت بوده و کلی ازش تعریف کردن ...اما بهر حال تجربه ی کسی که مدتی با این گوشی کار کرده مهم تره..چون تو استفاده ی آنی و کوتاه مدت خیلی چیزها معلوم نمیشه و خیلی از نواقص مشخص نمیشه...
من خودم خیلی این گوشی رو دوست داشتم و یه جورایی بهترین گوشی اندرویدی حال حاضر میدونم. هر چند هنوز واسه استفاده مدت طولانی نمیتونم به ال جی اعتماد کنم و نکسس ها رو ترجیح میدم. روونیش خیلی راحته و اصلا ضعفی توش احساس نمیشه. داغی اینطور که تو ریویو ها خوندم یه عده باهاش خیلی مشکل داشتن٬ ولی گوشی که دست من بود اصلا مشکلی باهاش نداشتم و تقریبا مثل نکسس ۴ بود. دوربین رو حقیقتش اصلا با دقت کار نکردم باهاش چون خودم اهمیتی بهش نمیدم اونچنان. اسپیکرش اصلا خوب نیست٬ خیلی ضعیفه. هدفون خودشم متاسفانه افتضاحه. با هدفون خودم که تستش کردم نسبت به آیفون اصلا خوب نیست٬ ولی نسبت به نکسس ۴ خودم بد نبود٬ یعنی برابر بودن تقریبا. امکانات نرم افزاری این دیوایس ها رو هم از اونجایی که من اهمیت نمیدم تست خاصی هم نکردم و به نظرم همشون بی خودن و ۱۰۰ تا یه غاز. :| صفحه نمایشش ولی عالی بود٬ بهترین دیوایسی بود که من تا حالا باهاش کار کردم. خیلی از دیسپلیش خوشم اومد. در کل گوشی خیلی خوبیه٬ من خیلی خوشم اومد ازش.
این گوشی کلن همه چی تمامه فقط چند تا مشکل کوچولو داره که این ها هستند:
1- صدای ضعیف (البته کیفیت بالایی داره)
2- جذب سریع اثر انگشت
3- مدل 16 گیگی فقط 10 گیگ جای خالی داره (مدل 32 گیگی چند هفته ای هست وارد بازار شده ، اگه حافظه زیاد احتیاج داری اون رو بخر)
velvet revoulver
28-12-2013, 18:25
این گوشی کلن همه چی تمامه فقط چند تا مشکل کوچولو داره که این ها هستند:
1- صدای ضعیف (البته کیفیت بالایی داره)
2- جذب سریع اثر انگشت
3- مدل 16 گیگی فقط 10 گیگ جای خالی داره (مدل 32 گیگی چند هفته ای هست وارد بازار شده ، اگه حافظه زیاد احتیاج داری اون رو بخر)
32 گیگ با گارانتی اومده ؟
velvet revoulver
03-01-2014, 23:32
دوستان 32 گیگ این گوشی به قیمت 1800 با گارانتی اصلی می ارزه ؟
mostafa.a.m
14-01-2014, 11:20
جشنواره زمسانه تخفیف الجی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الجی g2 32g 1664000
mbadboy7
28-01-2014, 16:30
من بین این گوشی و Z1 و nexus 5 موندم :| کسی راهنمایی داره برام
از همه مهمتر کیفیت ساخت و گارانتی معتبره و قیمته ، هرچقدر ارزون تر بهتر کار زیادی هم از گوشی نمیخوام
28-01-2014, 18:44
من بین این گوشی و Z1 و nexus 5 موندم :| کسی راهنمایی داره برام
از همه مهمتر کیفیت ساخت و گارانتی معتبره و قیمته ، هرچقدر ارزون تر بهتر کار زیادی هم از گوشی نمیخوام
Z1 حقیقتش زیاد گوشی جالبی نبود از نظر من. البته نسبت به رقبا مثل همین G2.
جی ۲ خیلی گوشی خوبیه و بین این ۳ تا بهترینه. ولی یه مقداری از نظر آپدیت هاش هنوز من شک دارم بهش. اگه قصد نگه داشتن گوشی واسه مدت خیلی طولانی رو دارین شاید خیلی مناسب نباشه٬ هر چند الان تبی هست که همه تقریبا سالی ۱ بار گوشی عوض میکنن. :دی کلی بخوایم در نظر بگیریم این گوشی از نکسس ۵ بهتره٬ ولی نکسس ۵ از نظر پیور اندروید برتری داره. اینشو باید خودتون تصمیم بگیرین که کدوم مهم تره. فکر میکنم حدود ۱۰۰ تومن هم ارزون تر باشه نکسس ۵.
امروز این گوشیه گرفتم
میخواستم اول یا زد 1 بگیرم یا اس 4 و نکسوس 5 ولی بررسی های این گوشی رو خوندم با نطرات دوستان
دیدم مناسب ترین گزینه ی موجود همینه که نسبت به قیمتش واقعا عالی هست
درسته گارانتی تو ایران بی معنیه ولی داشتنش ضرری نداره که گارانتی طلایی 2 ساله داره
تنها عیبی که میشه به این گوشی گرفت اینه که مموری نمیخوره ,جذب اثر انگشت هم هست که سفیدشو بگیرین
معلوم نمیشه
یخورده باهاش کار کردم خیلی عالی بود :n01:
اینم عکس : از زومیت برداشتم .
از نظر من خیلی گوشی خوب و فوق العده زیبایی هست رابط کاربری هم به نظرم از گوشی های سامسونگ بهتره . فقط میمونه ساپورت که من میترسم بخرم و ساپورت نشه و صرفه اقتصادی نداشته باشه .:n16:
برای نمایش سایز بزرگ روی تصویر کلیک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از نظر من خیلی گوشی خوب و فوق العده زیبایی هست رابط کاربری هم به نظرم از گوشی های سامسونگ بهتره . فقط میمونه ساپورت که من میترسم بخرم و ساپورت نشه و صرفه اقتصادی نداشته باشه .:n16:
اندروید 4.4 کیت کت اواخر اسفند ماه برای نسخه جهانی جی 2 عرضه میشه یه جورایی برا ما ایرانی ها که جی 2 داریم عیدی میشه! همین الان نسخه کره جنوبی اندروید 4.4 رو دریافت کرده
این حرفا شایعه س این سامسونگی ها میزنن :دی
ظاهرش که خیلی بهتر از از گالاکسی سامسونگ هست . حداقل از نظر من که اینجوری هست . :n16:
من که خیلی خوشم اومده ازش . همیشه طراحی های ال جی بی نظیر بوده ..من قبله یه LG Shine داشتم که هیچ وقت ظاهرش فراموشم نمیشه . خیلی زیبا بود .
Iloveu-ALL
05-02-2014, 13:17
داداش/آبجی لطفا عکس های حجیم نذار یا لینک و بند انگشتی بده یا بذار تو اسپویلر
داداش/آبجی لطفا عکس های حجیم نذار یا لینک و بند انگشتی بده یا بذار تو اسپویلر
ببخشید . اصلاح شد .:n12:
خبر دریافت اندروید 4.4 برای G Pro برای سه ماهه دوم سال میلادی تایید شده و در خبر GSMArena اومده G2 اندروید 4.4 کیت کت رو ماه March دریافت می کنه
از این قابا این دورو برا گیر نمیاد ؟:n02:
M £ H D I
16-02-2014, 19:59
کلا کسایی که زود به زود گوشی رو عوض میکنن خرید این گوشی به صرفه اس ...
به دلیل اینکه آپدیت ها با تاخیر براش میاد و بعد از مدتی هم ساپورت نمیشه ...
از این قابا این دورو برا گیر نمیاد ؟:n02:
تو فروم همسایه میفروشن به قیمت 33 تومان البته مثل اونی که شما میخوایید نیست:n02:
کلا کسایی که زود به زود گوشی رو عوض میکنن خرید این گوشی به صرفه اس ...
به دلیل اینکه آپدیت ها با تاخیر براش میاد و بعد از مدتی هم ساپورت نمیشه ...
خلاصه بر اساس نقد های که از این گوشی شده بگم بهترین تلفن اندرویدی حال حاضر هست به دلایل مختلف که تا زمانی نداشته باشینش متوجه نمیشید
آپدیت هم برای جی 2 با تاخیر نمیاد حتی من حدس میزنم ممکنه زودتر از اس 4 براش برسه ( 4.4 کیت کت )
گوشی های ال جی معمولاً تا دو آپدیت میگیرن برای جی 2 هم با توجه به فروشش انتظار میره تا نسل بعدی 4.4 رو هم دریافت کنه
M £ H D I
16-02-2014, 21:36
خلاصه بر اساس نقد های که از این گوشی شده بگم بهترین تلفن اندرویدی حال حاضر هست به دلایل مختلف که تا زمانی نداشته باشینش متوجه نمیشید
آپدیت هم برای جی 2 با تاخیر نمیاد حتی من حدس میزنم ممکنه زودتر از اس 4 براش برسه ( 4.4 کیت کت )
گوشی های ال جی معمولاً تا دو آپدیت میگیرن برای جی 2 هم با توجه به فروشش انتظار میره تا نسل بعدی 4.4 رو هم دریافت کنه
در اینکه گوشی بسیار باکلاس و حرفه ای شکی نیست اما نظر من بیشتر رو آپدیت بود و هست
البته فکر کنم شما منو با طرفداران متعصب برند سامسونگ اشتباه گرفتید :n02: ( با توجه به حدستون )
AryanLand
16-02-2014, 22:07
سلام.
آپدیت کیت کت(4.4.2) برای یکسری از گوشیهای S4 اومده، یک سری به sammobile بزنید.:11:
سلام.
آپدیت کیت کت(4.4.2) برای یکسری از گوشیهای S4 اومده، یک سری به sammobile بزنید.:11:
منظور من نسخه جهانی یا i9500 هست که هنوز کیت کت رو نگرفته
اگه نسخه های خاص رو بخوایم در نظر بگیریم جی 2 کره جنوبی زودتر کیت کت رو گرفت
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
G2 واقعا گوشی خوبی بوده و هست
اما اگر من همین الآن هم فکر کنم S4 رو ندارم و بخوام گوشی بگیرم باز میرم سراغ S4 به دلایل فراوان زیر:(و نه از روی تعصب)
ترجیح میدم دکمه ها رحت تر دمِ دستم باشه
میخوام گوشیای که دارم رو حدِاقل افراد خونوادم بشناسن(:n02:)
هر چند UI Lg کپی Tochwiz سامسونگِ اما باز من نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم
اما نکاتی هم هست که آدم رو ترغیب میکنه G2 رو بگیره:
سخت افزار فوقالعاده قوی
حاشیهی فوقالعاده کمه صفحه(که البته ممکنه برا بعضی ها دردسر درست کنه)
G2 واقعا گوشی خوبی بوده و هست
اما اگر من همین الآن هم فکر کنم S4 رو ندارم و بخوام گوشی بگیرم باز میرم سراغ S4 به دلایل فراوان زیر:(و نه از روی تعصب)
ترجیح میدم دکمه ها رحت تر دمِ دستم باشه
میخوام گوشیای که دارم رو حدِاقل افراد خونوادم بشناسن(:n02:)
هر چند UI Lg کپی Tochwiz سامسونگِ اما باز من نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم
اما نکاتی هم هست که آدم رو ترغیب میکنه G2 رو بگیره:
سخت افزار فوقالعاده قوی
حاشیهی فوقالعاده کمه صفحه(که البته ممکنه برا بعضی ها دردسر درست کنه)
گوشی های سامسونگ ، عموم پسند تره
ال جی هنوز امتحانشو پس نداده ، گرچه زیبایی خاص و سخت افزار قدرتمندی داره
یک عکس از Galaxy S4 va G2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوشی های سامسونگ ، عموم پسند تره
ال جی هنوز امتحانشو پس نداده ، گرچه زیبایی خاص و سخت افزار قدرتمندی داره
یک عکس از Galaxy S4 va G2
دقیقا همینطوره
شما صحبت های من رو به صورت فشرده درآوردید.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
mohammadx6
21-02-2014, 14:08
فروش نوروزی گوشی g2 ال جی
هدیه:quick cover+bluetooth stereo headset (قیمت هدیه چیزی حدود 200 هزار تومن:n04:) الان جی 2 کاملا بی رقیب شده
بعضی از دارندگان جی 2 با شنیدن این خبر اینطوری شدند:n24:
همچین کاری توی ایران نو آورانه است و من به مدیا پردازش تبریک میگم:n02:
قیمت این بسته هدیه رو بطور مجزا حساب کنیم بیشتر از 250 هزار تومان در میاد انصافاً به صرفه س کاش دیرتر می خریدم :دی
Pedram_mrn
22-02-2014, 12:04
فقط فروشگاهای خود الجی دارن اینو؟ قیمتش چقدره؟
Arrowtic
22-02-2014, 20:47
دوستان این جذب اثر انگشت چه جوریه دقیقا ؟ یعنی فقط پشتشه یا صفحه نمایش هم اینطوره ؟
بعد راسته که میگن گوشی مشکل لگ داره ؟
به شدت بین این گوشی و نکسوس 5 موندم .
23-02-2014, 01:28
دوستان این جذب اثر انگشت چه جوریه دقیقا ؟ یعنی فقط پشتشه یا صفحه نمایش هم اینطوره ؟
بعد راسته که میگن گوشی مشکل لگ داره ؟
به شدت بین این گوشی و نکسوس 5 موندم .
پشتشه و اینکه توی سفیدش اونقدرا دید نداره.
از نظر لگ هم اصلا لگی نداره٬ بدون شک روون ترین گوشی بازاره.
saeed7711
23-02-2014, 22:36
کسایی که تجربه کار با G2 رو دارن
اینکه دکمه پاور در پشت دستگاه قرار گرفته اذیت نمیکنه ؟؟
و دیگه اینکه رابط گرافیکی ال جی نسبت به سایر برندها چطوره ؟؟(از نظر زیبایی راحتی امکانات و...)چون تا حالا کار نکردم می پرسم
این گوشی لگ هم داره یا اینکه روونه؟؟؟؟؟
کیفیت ساخت بدنه چطوره ؟؟؟؟(نسبت به سامسونگ)
برای من خیلی راحت تر هست کار کردن با دکمه های پشت بهتره خودتون از نزدیک امتحان کنید
Optimus UI خیلی شبیه به تاچ ویز هست و مثل سنس ظاهر سنگین و گیج کننده ای نداره
اصلا لگ نداره ، بطور کلی این گوشی هیچ مشکلی یا ایرادی که ازش بگیرید نداره ! حالا شاید برای بعضی ها نداشتن اسلات کارت حافظه ایراد باشه ولی منظور این چیزا نیست یعنی نقصی نداره
کیفیت ساخت از S4 بهتره کلا وقتی تو دست می گیرید حس بهتری از سامسونگ منتقل میکنه
حتما نسخه های Lag Free که توی XDA هست رو امتحان کنین ، دستکاری های خوبی توی این گوشی کردن
velvet revoulver
25-02-2014, 12:43
کسایی که تجربه کار با G2 رو دارن
اینکه دکمه پاور در پشت دستگاه قرار گرفته اذیت نمیکنه ؟؟
و دیگه اینکه رابط گرافیکی ال جی نسبت به سایر برندها چطوره ؟؟(از نظر زیبایی راحتی امکانات و...)چون تا حالا کار نکردم می پرسم
این گوشی لگ هم داره یا اینکه روونه؟؟؟؟؟
کیفیت ساخت بدنه چطوره ؟؟؟؟(نسبت به سامسونگ)
دکمه های پشت برعکس چیزی که به نظر میاد فوق العاده راحته..در حقیقت شما موقع کار با گوشی هیچوقت نیازی به دکمه های پشتی احساس نمیکنید و ممکنه حتی فراموش کنید که این دستگاه دکمه ی سخت افزاری داره...فقط موقع مکالمه به کار میاد که فوق العاده راحت و کاربردیه...
از لحاظ رابط کاربری بسیار شبیه تاچ ویزه و البته با قابلیت شخصی سازی بیشتر و راحتی بیشتر...تو جی 2 شما میتونید خیلی چیزها رو بر اساس نیازتون عوض کنید ...
لگ و کندی هم اصلا نداره و کیفیت ساخت بدنه از سامسونگ قطعا و بدون شک بهتره اما خب به اچ تی سی و سونی نمیرسه....
من 1 ماهه این گوشی رو دارم و تقریبا هر روز دارم کار سنگین ازش میکشم واقعا تا بحال نشده اذیتم بکنه و مشکل عجیب و غریب پیدا کنه...
در کل مزایای این گوشی :
1. قدرت سخت افزاری بالا
2.صفحه نمایش بسیار خوب
3. دوربین خوب ( بهترین نیست اما جز 2,3 تای اوله )
4.باتری بسیار خوب
5.سایز بسیار خوشدست که به رغم داشتن صفحه 5.2 اینچ اما براحتی میشه با یه دست اداره ش کرد
6. رابط کاربری راحت ( واقعا ال جی برای راحتی کاربر فکر همه جا رو کرده)
7.امکانات ترم افزاری که نه تنها دهن پر کن و پر زرق وبرق و بی مصرف نیست بلکه بسیاریش واقعا به کار میاد...
این گوشی فقط وفقط یه اشکال داره : مقدار کیفیت و بلندی صدا میتونست خیلی بهتر باشه...میزان بلندی صدا واقعا کمه و همینطور کیفیت صدا یه مقدار " تریبل و زیر " هست و اسپیکر گوشی نمیتونه صداهای بم رو پخش کنه ..هدفون اصلی گوشی هم کیفیت زیاد خوبی نداره..
این گوشی فقط وفقط یه اشکال داره : مقدار کیفیت و بلندی صدا میتونست خیلی بهتر باشه...میزان بلندی صدا واقعا کمه و همینطور کیفیت صدا یه مقدار " تریبل و زیر " هست و اسپیکر گوشی نمیتونه صداهای بم رو پخش کنه ..هدفون اصلی گوشی هم کیفیت زیاد خوبی نداره..
این مورد صدای اسپیکر که در حد پرچمدار بودن جی 2 نیست رو من هم تایید می کنم حتی gsmarena هم به همین مورد اشاره کرده
خبر خوب برای G2 دارها
اندروید 4.4 کیت کت هفته بعد دوشنبه بطور رسمی منتشر میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] xperia_phones-news-7939.php
Arrowtic
05-03-2014, 15:36
من هر جا گشتم پکیج نوروزی ندیدم !
تو کرج جایی رو میشناسه کسی براش ؟(اصلا هنوز عرضه شده>؟)
_________
ویرایش : بالاخره پیدا کردم !
پخش موزیک تو هنزفری چطوره؟
بپای سامسونگ i8910 میرسه؟
یکی از دلائلی که این گوشی را هنوز نفروختم پخش صدای بی نظیر این گوشی هستش
rasoul2005
06-03-2014, 02:13
یه سوال
گوشیهای مموری داره فوق بالاش مموری که سوخت یه مموری دیگه میندازی روش اما چون این گوشی مموری نمیخوره احتمالش هست که مموری فابریکش مشکلی براش پیش بیاد و دیگه کار نده؟
پخش موزیک تو هنزفری چطوره؟
بپای سامسونگ i8910 میرسه؟
یکی از دلائلی که این گوشی را هنوز نفروختم پخش صدای بی نظیر این گوشی هستش
کیفیت صدای خروجی هدفون خیلی عالیه میتونید نتایج gsmarena رو ببینید
البته بهتره هدفون با کیفیت تری نسب به اونی که داخل خود جعبه هست تهیه کنید
یه سوال
گوشیهای مموری داره فوق بالاش مموری که سوخت یه مموری دیگه میندازی روش اما چون این گوشی مموری نمیخوره احتمالش هست که مموری فابریکش مشکلی براش پیش بیاد و دیگه کار نده؟
خیلی احتمالش کم هست
Arrowtic
06-03-2014, 10:09
این هدفون و کاور پکیج نوروزی در چه حدن ؟
امروز میرم که بگیرم گوشیو .
این هدفون و کاور پکیج نوروزی در چه حدن ؟
امروز میرم که بگیرم گوشیو .
والا یکی از دوستان میگفت در حد 200
هنزفری بلوتوثی که همراش میدن یه عیبی داره قسمت سیم دار این هنزفری از تل هنزفری جدا نمیشه یعنی نمیتونی هیچ هدفون دیگری بهش بزنی
اگر سیم اتصالی کنه باید کل هنزفری را بنداری بیرون
سونی تو این کار خدا تجربه هستش اما ال جی هنوز اول راهه
این برنامه رو نصب کنید Snapdragon_BatteryGuru
شارژ خیلی دورتر تموم میکنه
خودم اگه 2 روزی یک بار با استفاده ای که دارم شارژش میکردم
اما الان 3 روزی یه بار یا بیشتر
این اپلیکشن مصرف انرژی تلفن شما را بدون تاثیر بر عملکرد دستگاه کاهش دهد.این برنامه هیچ احتیاجی به تنظیمات کاربر ندارد،در حدود ۲ تا ۴ روز نحوه استفاده شما از اسمارت فون را تحت نظر می گیرد و سپس نسبت به گسترش عمر باتری اقدام می کند.
ویژگی ها:
1.کاهش اجرا ویا توقف برنامه هایی که در زمان آماده به کار(استند بای) بدون دلیل در حال اجرا هستند.
2.در زمان روشن بودن وایرلس نسبت به کاهش اسکن اکسس پوینت ها اقدام خواهد کرد.
3.جلوگیری از رفرش بیهوده نرم افزارها و تلاش بی دلیل برای اتصال به اینترنت در طول روز با توجه به الگوی استفاده شما
عزیز یه توضیح میدی من نصب کردم دو ه تا حالات داشت گذاشتم رو اولی یا دومی یه چند تا چیزو دستکاری میکردی و ارم ش تو نتوفیکشن میاد طرز استفاده شو کامل با تصویر باشه بهتر میگی
عزیز یه توضیح میدی من نصب کردم دو ه تا حالات داشت گذاشتم رو اولی یا دومی یه چند تا چیزو دستکاری میکردی و ارم ش تو نتوفیکشن میاد طرز استفاده شو کامل با تصویر باشه بهتر میگی
گفته که احتیاج به تنظیمات نداره از طرف کاربر :n01:
ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
battery guru
یه اپ اختصاصی از طرف کوالکام برای چیپست هاس اسنپدراگون هست که از طرف کاربر نیازبه هیچ تنظیماتی نداره و واقعا میتونه عمر باتری رو افزایش بده
روش کار به این صورت هست که پس از نصب 2 الی 4 روز
به برنامه فرصت میدید الگو مصرف شما رو انالیز کنه بعد بر اساس نوع استفاده شما از گوشی منابع رو مدیریت کنه
پیشنهاد میشه حتما نصب کنید
Arrowtic
15-03-2014, 19:14
دوستان من توی شب و نور پایین کیفیت دوربینم پایینه ، تصاویر بلوری هستن ، لگ هم میزنه . توی نرومال و IA و Night هم تست کردم فرقی نداره .
شنیدم مشکل نرم افزاریه و نه سخت افزاری ، راه حلی براش هست ؟(روت نشده گوشی)
Iloveu-ALL
20-03-2014, 15:54
سونی روز گذشته بسته بروز رسانی اندروید کیتکت را به همراه امکانات نرمافزاری جدید برای تلفنهای Xperia Z1, Z Ultra و Z1 Compact ارائه نمود و امروز نیز الجی دستبهکار شده و پرچمدار خود، G2 را به اندروید ۴.۴.۲ بروز کرده است.
پیش از این نیز برخی از کاربران اپراتورهای خاص، بسته بروز رسانی کیتکت را برای G2 دریافت کرده بودند. اما الجی از امروز توزیع این بروزرسانی را برای کاربران سرتاسر دنیا آغاز کرده و به این ترتیب به زودی کلیه کاربران این تلفن قادر به استفاده از امکانات جدید این نسخه از سیستمعامل اندروید خواهد بود.
بسته بروز رسانی اندروید کیتکت ممکن است هنوز برای G2 شما ارائه نشده باشد؛ اما طی یکی دو روز آینده احتمالا کلیه مناطق دنیا پوشش داده خواهند شد و از این بابت جای نگرانی نیست.
در بسته بروز رسانی کیتکت برای LG G2، امکانات و بهینهسازیهای بسیاری در نظر گرفته شده است که از این میان میتوان به پشتیبانی بهتر از چاپ بیسیم، افزایش بازده و سرعت دستگاه، قابلیت مشاهده تمام صفحه، تغییر نوار وضعیت سفید رنگ، کنترل پیشرفته بر روی موقعیت، کاهش میزان استفاده از حافظه رم و همچنین امکانات جدید الجی برای قابلیت KnockOn اشاره کرد که کاربر از طریق آن قادر به لمس چند باره صفحه برای باز شدن قفل گوشی خواهند بود.
علاوه بر این موارد کاربران LG G2 از تغییرات ایجاد شده در اندروید کیتکت بهره خواهند برد. جی ۲ از نظر طول عمر باتری جزء بهترینها است؛ با این حال طول عمر باتری در اندروید کیتکت باز هم بیشتر شده است.
منبع: zoomit.ir
محققان دانشگاه آلتو در فنلاند با مقایسه 150 گوشی هوشمند هنگام دانلود روی شبکه LTE لقب سریعترین دانلود را به گوشی LG G2 مدل D802 UK دادند.
"جوکا مانر" دکترا و استاد شبکه و یکی از نویسندگان این مقاله تحقیقی یادآور می شود که علاوه بر فاکتورهای سرعت دانلود از روی شبکه موبایل، خود گوشی هوشمند نیز می تواند فاکتور مستقل و تعیین کننده ای باشد که در کنار کیفیت سیگنال در شبکه و نوع اپراتور و پلن plan تعریف شده برای دانلود با محدودیت های مختلف اعمال شده از سوی اپراتور قرار می گیرد و نشان می دهد که ممکن است کندی دانلود مربوط به خود گوشی نیز باشد. بر طبق این لیست گوشی ال جی جی 2 که سپتامبر سال گذشته وارد بازار شد به سرعت دانلودی معادل 103 مگابیت بر ثانیه دست یافت و برترین گوشی از بین 150 گوشی در لیست زیر انتخاب شد. مقام دوم متعلق به گلکسی اس 4 (مدل GT-19506) روی شبکه 4G با سرعت 100 مگابیت بر ثانیه شد. لومیا 920 نیز با سرعت 96 مگابیت بر ثانیه مقام چهارم را بدست آورد. مقام دهم از آن سونی اکسپریا تبلت زد (SGP321) با سرعت 94 مگابیت بر ثانیه و مقام سیزدهم نیز از آن آیفون 5S با سرعت 93 مگابیت بر ثانیه شد. (لیست کامل 150 گوشی مقایسه شده را در پایین همین خبر به ترتیب ملاحظه می فرمایید) گوشی های مقایسه شده روی یک شبکه (تجهیزات نوکیا در فنلاند و در دانشگاه آلتو و شبکه نت رادار) مورد آزمایش قرار گرفتند و یکی از نکات جالب اینکه هر گوشی گران قیمتی به معنای بالا بودن پرفورمنس دانلود از شبکه نیست و همینطور ذات گوشی و ترکیبات روی گوشی می تواند روی سرعت تعیین کننده باشد. محلی که گوشی واقع شده، تراکم و ترافیک شبکه، نوع پلن تعریف شده برای کاربر از جمله فاکتورهای تاثیر گذار روی سرعت دانلود از طریق گوشی هوشمند و تبلت است اما ممکن است کاربر داخل خانه باشد اما سیگنال بسیار ضعیف باشد، ممکن است اپراتور تعریف جدیدی برای کاربر کرده باشد و یا حتی خود گوشی دچار مشکل بوده یا دچار مشکل شده اما کاربر خبر ندارد(اتصالات شبکه و آنتن و تجهیزات شبکه ای داخل گوشی و ...) حتی نرم افزار نصب شده روی گوشی و ارتباط نرم افزار با سرور که اجازه دانلود می دهد نیز می تواند شرط تعیین کننده باشد. بنابراین معیارهای سنجش مهم هستند و در جدول زیر تعداد معیارهای سنجش (مبتنی بر میزان در دسترس بودن دیتا) بر اساس رنگ ها نشان داده شده اند. مثلا 5 هزار معیار تعریف شده رنگ سبز کم رنگ دارند، رنگ زرد کم رنگ بین 1000 تا 5000 معیار برایشان تعریف شده و رنگ نسکافه ای بین 500 تا 1000 معیار و رنگ عنابی متمایل به قرمز نیز بین 200 تا 500 معیار برایشت تعریف و در نظر گرفته شده است.
(اطلاعات سایت نت رادار که متعلق به محققان دانشگاه آلتو است نیز می تواند مفید باشد {لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/download_speeds/15.82180/42.44331/5/LTE)})
جدول مقایسه ای سرعت دانلود روی 150 گوشی و تبلت موجود در بازار
منبع: khabaronline.ir
دوستان اپدیت 4.4.2 برای ایران رسیده و بصورت OTA با وایرلس قابل دانلود هست با حجم 495 مگابایت
کافیه برید به منوی تنظیمات قسمت general و از about phone به update center برید
اگر اخیرا دو پک اپدیت 75 مگابایتی روی رام 4.2.2 رو نصب نکردید گوشی ابتدا اونها رو دانلود و نصب میکنه بعد رام کیت کت رو دانلودمیکنه
بعد از اپدیت گوشی رو ریست کنید و از کیت کت لذت ببرید
Pedram_mrn
30-03-2014, 00:16
چه تغییراتی کرده؟
منوی Notification و کلیدهای پایین صفحه در زمانی که اپی اجرا می کنید به حالت Transparent در میان و نمایش بصورت تمام صفحه میشه
همچنین المان های بالای صفحه تماماً سفید شده
ساعت گوشی در حالت Lock Screen تغییر کرده و شیک تر شده
چندتا ویجت جدید اضافه شده که زیاد کاربردی نیست برا ما
بنچمارک Antutu دیگه بالاتر از 31000 نمیده ! با اینکه سرعت گوشی بیشتر شده
سرعت Wifi بیشتر از قبل شده
آنتن دهی یه نموره بهتر شده
باگ دوربین زمانی که بین دوربین جلو و پشت سوییچ میکردی ایجاد میشد رفع شده
Knock Code اضافه نشده و با آپدیت بعدی در ماه آینده اضافه میشه
مصرف باتری به طرز محسوسی بهتر شده
کیفیت صدا داخل هدفون به نظر من بهتر از قبل شده و تو ولوم های بالا دیگه نویز ناچیزی که وجود داشت وجود نداره
دیگر تغییرات نقل قول از فروم همسایه :
- پایداری گوشی خیلی عالی شده
- کیفیت اسپکر عالی شده. بلندی تغییر نکرده
- کیفیت عکسبرداری رفته بالا . ایزو 50 اضافه شده تا شاخ ایزو 50 گوشی z1 رو بشکنه..
- حجم رم بهتر شده
- اضافه شدن گزینه ART و افزایش سرعت اجرا و ازبین رفتن لگ
- بالا رفتن حساسیت سنسور ها
دیگر تغییرات نقل قول از فروم همسایه :
- پایداری گوشی خیلی عالی شده
- کیفیت اسپکر عالی شده. بلندی تغییر نکرده
- کیفیت عکسبرداری رفته بالا . ایزو 50 اضافه شده تا شاخ ایزو 50 گوشی z1 رو بشکنه..
- حجم رم بهتر شده
- اضافه شدن گزینه ART و افزایش سرعت اجرا و ازبین رفتن لگ
- بالا رفتن حساسیت سنسور ها
تایید
و همینطور سرعت گوشی نسبت به قبل بهتر شده خیلی روونتر کار میکنه
Lock Screen هم جالب شده
velvet revoulver
01-04-2014, 10:31
منوی Notification و کلیدهای پایین صفحه در زمانی که اپی اجرا می کنید به حالت Transparent در میان و نمایش بصورت تمام صفحه میشه
همچنین المان های بالای صفحه تماماً سفید شده
ساعت گوشی در حالت Lock Screen تغییر کرده و شیک تر شده
چندتا ویجت جدید اضافه شده که زیاد کاربردی نیست برا ما
بنچمارک Antutu دیگه بالاتر از 31000 نمیده ! با اینکه سرعت گوشی بیشتر شده
سرعت Wifi بیشتر از قبل شده
آنتن دهی یه نموره بهتر شده
باگ دوربین زمانی که بین دوربین جلو و پشت سوییچ میکردی ایجاد میشد رفع شده
Knock Code اضافه نشده و با آپدیت بعدی در ماه آینده اضافه میشه
مصرف باتری به طرز محسوسی بهتر شده
کیفیت صدا داخل هدفون به نظر من بهتر از قبل شده و تو ولوم های بالا دیگه نویز ناچیزی که وجود داشت وجود نداره
منم به کیت کت اپدیت کردم اما بعضی تغییراتی که شما میگید رو تو گوشیم نمیبینم ..مثلا کلید های لمسی همچنان موقع اجرای اپ ها در پایین صفحه حضور دارن...یا مثلا ایزوی 50 به دوربین من اضافه نشده ...قضیه چیه؟!:n13:
منم به کیت کت اپدیت کردم اما بعضی تغییراتی که شما میگید رو تو گوشیم نمیبینم ..مثلا کلید های لمسی همچنان موقع اجرای اپ ها در پایین صفحه حضور دارن...یا مثلا ایزوی 50 به دوربین من اضافه نشده ...قضیه چیه؟!:n13:
ظاهرا فول اسکرین شدن صفحه توی همه اپ ها کار نمی کنه برای منم اینطوریه
ایزو 50 هم در حالت Auto در شرایط نوری مناسب توسط دوربین اعمال میشه و دست کاربر نیست
mbadboy7
18-04-2014, 12:41
دوستانی که G2 دارن این داستان خطهای عمودی آبی رو صفحه نمایش گوشی چیه ؟ همه دارن ؟
دوستانی که G2 دارن این داستان خطهای عمودی آبی رو صفحه نمایش گوشی چیه ؟ همه دارن ؟
بله گوشی من هم داره
تا جایی که من می دونم یا باید مربوط به نبود فاصله بین نمایشگر و شیشه باشه (نوعی محافظ برای نمایشگر در مواقع فشار آمدن)
یا مربوط به سیستم تشخیص لمس صفحه باشه
این خط ها در حالت عادی دیده نمیشه و باید در زیر نور آفتاب و زاویه منحرف پیدا کنین
tirdad_60
19-04-2014, 20:47
مشکل آنتن دهی بعضی وقتا واقعا روی مخهههههه
hamidchi
19-04-2014, 22:52
ظاهراً برحی از کابرای گوشی xperia sp هم این مشکلو دارن ، که طبق گفته یکی از دوستان مربوط به حالت لمس با دستکش یا هم مربوط به لمس شناوره
آیا همه این مشکلو دارن ؟ خیلی تو ذوق میزنه یا چیز خاصی نیست ؟
مشکل آنتن دهی بعضی وقتا واقعا روی مخهههههه
با اپدیت به 4.4.2 حل میشه
هرچند من با 4.2.2 هم مشکلی نداشتم
سلام دوستان
یه مشکلی واسم پیش اومده خواهشا کمکم کنید.
برادرزاده ام الگوی(رمز ورود) گوشی جی2 منو عوض کرده, یادشم رفته. پین کد پشتیبان هم نذاشته واسش
حالا چه خاکی بریزم تو سرم؟ چیکار کنم؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
سلام دوستان
یه مشکلی واسم پیش اومده خواهشا کمکم کنید.
برادرزاده ام الگوی(رمز ورود) گوشی جی2 منو عوض کرده, یادشم رفته. پین کد پشتیبان هم نذاشته واسش
حالا چه خاکی بریزم تو سرم؟ چیکار کنم؟
اگه رمز عددی بک آپ نزاشتید باید ریست کنید گوشی رو
گوشی رو خاموش کنید ، دکمه ولوم پایین رو فشار بدید و همزمان پاور رو هم فشار بدید تا گوشی روشن شه و لوگوی اندروید بیاد
از اونجا با کمک کلید های ولوم فکتوری ریست رو انتخاب کنید
اگه رمز عددی بک آپ نزاشتید باید ریست کنید گوشی رو
گوشی رو خاموش کنید ، دکمه ولوم پایین رو فشار بدید و همزمان پاور رو هم فشار بدید تا گوشی روشن شه و لوگوی اندروید بیاد
از اونجا با کمک کلید های ولوم فکتوری ریست رو انتخاب کنید
آقا دمت گرم ایشالله خدا خیرت بده
saeed7711
22-04-2014, 20:52
دوستانی که این گوشی رو دارن مشکل آنتن دهی این گوشی جدیه ؟ این خط های آبی که میگین چیه ؟تو ذوق میزنه یا نه؟
saeed7711
29-04-2014, 10:51
کسی نبود؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نبود؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه مشکل آنتن دهی؟؟؟؟؟؟
بعضی جاها بوده که گوشیهای دوستام آنتن نمیداده ولی جی2 عالی بوده
به این شایعات توجه نکن
tirdad_60
29-04-2014, 19:12
با اپدیت به 4.4.2 حل میشه
هرچند من با 4.2.2 هم مشکلی نداشتم
ممنون ولی به نظرم تاثیری نداشته این آپدیت
فقط مصرف باطری رو که بسیار عالی بود خیلی برده بالا
مشکل در آنتن دهی در نقاطی که آنتن ضعیف هست
و مشکل برگشت آنتن با تاخیر زیاد وقتی آنتن کلا میپره وجود داره
ممنون ولی به نظرم تاثیری نداشته این آپدیت
فقط مصرف باطری رو که بسیار عالی بود خیلی برده بالا
مشکل در آنتن دهی در نقاطی که آنتن ضعیف هست
و مشکل برگشت آنتن با تاخیر زیاد وقتی آنتن کلا میپره وجود داره
دور از تعصب میگم من واقعاً این مشکل آنتن دهی رو ندارم
سیم کارت من رایتل هست که همینطوری تو تهران آنتن دهیش مزخرفه ولی باز هم خیلی جاها آنتن میده حتی با 1-2 خط آنتن به 3G وصل میشم استفاده می کنم
gomnam23
12-06-2014, 17:46
سلام، دوستان من G2 mini دارم، مشکلی که دارم اینه که صدایی که خروجی از طریق جک 3.5 میلی متری خیلی کمه، یعنی وقتی AUX وصل می کنم به ماشین و آهنگ پخش میکنم، خروجی حتی با ولوم بالا هم کمه، با هندزفری هم همین مشکل رو تو جاهای شلوغ دارم، چاره ای هست واسه این موضوع؟
کلاً سطح صدای گوشی های ال جی پایین تر از بقیه هست، نه فقط G2 mini حتی G3 هم همینطوره
چاره اش این هست که پخش ماشینتون بلوتوث داشته باشه و از اون طریق بهش وصل بشید
mostafa.a.m
27-06-2014, 18:14
دوستانی که منتظر آپدیت ناک کد برای الجی جی ۲ بودند، میتوانند این آپدیت را از امروز دریافت کنند.
knock code در قسمت قفل صفخه اضافه شده..
Polaris , vutalk آپدیت اومده
دوستانی که منتظر آپدیت ناک کد برای الجی جی ۲ بودند، میتوانند این آپدیت را از امروز دریافت کنند.
knock code در قسمت قفل صفخه اضافه شده..
Polaris , vutalk آپدیت اومده
الان روی اپ سخت افزاری یکی امده (v20c) با حجم 130 مگ که مربوط به همین
knock code میشه.
shahshahani
13-07-2014, 10:09
سلام به همه دوستان و اساتید
من تقریبا 9 ماهی هست این گوشی رو دارم و ازش هم خیلی راضیم
تو این مدت سیستم عامل گوشی از 4.2.2 طی چند مرحله خودش آپدیت شد و الان 4.4.2 شده
منتها هر بار که اندرویدش آپدیت میشه یه سری مشکلاتی برای من پیش میاد
الان در آخرین باری که آپدیت شد هر شب اتوماتیک گوشی میره رو سایلنت ولی صبح فرداش اتوماتیک از سایلنت در نمیاد و من اگه یادم نباشه گوشی رو از سایلنت در بیارم یه عالمه تماس ها و پیام هامو از دست میدم چون ویبره هم نمیزنه و سایلنت کامل میشه
کسی میدونه چجوری باید این مشکل رو حل کنم؟
نرم افزار بادصبا هم بعد از آپدیت شدن دیگه اذان نمیگه. چند بار هم لغو نصب کردم و دوباره نصب کردم اما بازم فایده نداشت
لطفا منو راهنمایی کنید.
با تشکر
saeed7711
28-07-2014, 16:27
دوستان به نظرتون صبر کنم تا htc one m8 بیاد پایین یا همین G2 رو بگیرم؟ می خوام تقریبا 1500-1600 هزینه کنم ولی می ترسم G2 قدیمی بشه:n13:
دوستان به نظرتون صبر کنم تا htc one m8 بیاد پایین یا همین G2 رو بگیرم؟ می خوام تقریبا 1500-1600 هزینه کنم ولی می ترسم G2 قدیمی بشه:n13:
الان دلیلی برای خرید جی 2 نیست
دوستان کمک کنید . من هر کاری میکنم وارد ریکاروی نمیشه ؟؟ کلید خاموش و روشن و ولوم پائین نگه میدارم وقتی ارم ال جی اومد کلید روشن و خاموش رو ول میکنم دوباره میگیرم ولی گوشی خاموش میشه و وارد ریکاروی نمیشه ؟ میخوا گوشیمو فول وایپ و فول کش کنم .اخه آپدیت کردم به 4.4.2 ورژن 20c . گوشیم 802 هست . مثلا گوشی سامسونگ اگه یه وقتی رمزو فراموش میکردم وارد ریکاروری میشدم ولی این هر کاری میکنم نمیشه . کمک کنید .ممکنه مشکل از کجا باشه ؟؟؟
john nash
20-08-2014, 16:42
سلام دوستان
امروز خریدم جی 2 رو فقط چند تا مورد
یه آپدیت تقریبا 500 مگی داره انجام بدم؟؟
چرا 4.2.2 روشه؟!! مگه 4.4 نباید باشه؟ یعنی سرم کلا که نذاشتن قدیمی بهم بدن؟ چون گفتن از نمایندگی گرفتیم ولی خوب من شهرستانم نمیدونم راستو دروغشو :(
از تاچش زیاد راضی نیستم، یعنی بد نیستااا ولی سونی که قبلا داشتم خیلی بهتر بود راهی نداره حساسیتش بیشتر شه؟؟
ممنون
خوهشا راهنمایی کنید لطفا
سلام دوستان
امروز خریدم جی 2 رو فقط چند تا مورد
یه آپدیت تقریبا 500 مگی داره انجام بدم؟؟
چرا 4.2.2 روشه؟!! مگه 4.4 نباید باشه؟ یعنی سرم کلا که نذاشتن قدیمی بهم بدن؟ چون گفتن از نمایندگی گرفتیم ولی خوب من شهرستانم نمیدونم راستو دروغشو :(
از تاچش زیاد راضی نیستم، یعنی بد نیستااا ولی سونی که قبلا داشتم خیلی بهتر بود راهی نداره حساسیتش بیشتر شه؟؟
ممنون
خوهشا راهنمایی کنید لطفا
سلام گوشی های اکبند همه اپدیت نشده هستند تا حالا که من دیدم شما آپدیت کن به 4.4.2 مشکلت حل میشه تاچش هم عالی میشه
john nash
21-08-2014, 08:37
سلام گوشی های اکبند همه اپدیت نشده هستند تا حالا که من دیدم شما آپدیت کن به 4.4.2 مشکلت حل میشه تاچش هم عالی میشه
ممنون دوست عزیز
4.4.2 یعنی همون آپدیتیه که برام اومده؟؟ یا جدا باید دانلود و فلش کنم
آپدیته اسمش v20 یه همچین چیزایی بود
همونه؟
john nash
21-08-2014, 16:04
دوستان این چرا آپدیت نمیشه؟؟
میزنم آپدیت برنامه همینطور رو 0 درصد میمونه جلو نمیره اصلا!!!
خواهشا جواب بدین دیگه
ممنون دوست عزیز
4.4.2 یعنی همون آپدیتیه که برام اومده؟؟ یا جدا باید دانلود و فلش کنم
آپدیته اسمش v20 یه همچین چیزایی بود
همونه؟
اره اپدیتش همینه
اولش طول میکشه صبر کنید میره
farzan311
28-08-2014, 08:27
سلام
من یه مشکلی با کیس QuickWindow دارم اینجایی که تو عکس مشخص کردم یه قطعه هسته که وقتی میاد رو صفحه گوشی تشخیص میده کاور کیس بسته شده و صفحه رو خاموش میکنه
ولی دقیقا همین قسمت رو صفحه گوشی لک میندازه و هیچ جورم پاک نمیشه یه بارم مجبور شدم Screen protector رو عوض کنم:n15:
کسی هست این مشکلو داشته باشه یا فقط کیس منه که لک میندازه؟:n29:
john nash
02-09-2014, 10:00
دوستان سلام
من یه جی 2 دیگه گرفتم همون اول 4.4.2 روش بود؟ آیا این مشکوکه؟؟ چون شما گفتین اولش باید 4.2.2 باشه
یه سری مشکل دارم با این یکی :((
بعضی وقتا یه دفه یه چند ثانیه فریز میشه هیچی کار نمیکنه
مشکل آنتن دهی انگار داره، آنتن پره اما بعضی وقتا اس ام اس بهش دیر میرسه یا زنگ میزنن میگه در دسترس نیست
دوستان خواهشا راهنمایی کنین خیلی ممنونم میشم چون اگه خرابه برم بگم بهشون زودتر
john nash
05-09-2014, 14:57
دوستان سلام
من یه جی 2 دیگه گرفتم همون اول 4.4.2 روش بود؟ آیا این مشکوکه؟؟ چون شما گفتین اولش باید 4.2.2 باشه
مشکل آنتن دهی انگار داره، آنتن پره اما بعضی وقتا اس ام اس بهش دیر میرسه یا زنگ میزنن میگه در دسترس نیست
دوستان جون هر کی دوست دارین درباره ی این فریز شدنا جواب بدین حداقل
خیلی رو اعصابه
خواهشا کمک کنین
Sent from my LT30p using Tapatalk
دوستان سلام
شما گوشی آک خریدی ؟ گوشی آک 4.4.2 نیست
یکبار ریست فکتوری کنین ببینین درست میشه یا نه
john nash
06-09-2014, 15:20
شما گوشی آک خریدی ؟ گوشی آک 4.4.2 نیست
یکبار ریست فکتوری کنین ببینین درست میشه یا نه
جدی میگین؟؟
یعنی برای این حرفتون مطمنین 100 ٪؟؟
من دقیقا 1400 دادم اک خریدم به خدا
اگه اینجوریه باشه که خیلی بد میشه
چیکار کنم؟؟
پس که نمیگیرن اینا
چجوری بهشون بفهمونم؟؟؟
خواهش میکنم دوستان دیگه هم کمک کنن اگه اطلاع دارن تو رو خدا
جدی میگین؟؟
یعنی برای این حرفتون مطمنین 100 ٪؟؟
من دقیقا 1400 دادم اک خریدم به خدا
اگه اینجوریه باشه که خیلی بد میشه
چیکار کنم؟؟
پس که نمیگیرن اینا
چجوری بهشون بفهمونم؟؟؟
خواهش میکنم دوستان دیگه هم کمک کنن اگه اطلاع دارن تو رو خدا
شما چند تا پست عقب تر گفتین که براتون آپدیت 4.4.2 V20 اومده که ! الان متناقضه حرفاتون
تا جایی هم که من دیدم LG G2 بصورت دیفالت با رام جلی بین توزیع میشه
دوست عزیز ال جی یکی از بهترین گارانتی ها رو داره گوشی رو ببرید مرکز خدمات نشون بدید اگه لگ و فریز شدن داره
john nash
07-09-2014, 15:02
شما چند تا پست عقب تر گفتین که براتون آپدیت 4.4.2 V20 اومده که ! الان متناقضه حرفاتون
تا جایی هم که من دیدم LG G2 بصورت دیفالت با رام جلی بین توزیع میشه
دوست عزیز ال جی یکی از بهترین گارانتی ها رو داره گوشی رو ببرید مرکز خدمات نشون بدید اگه لگ و فریز شدن داره
دوست عزیز گفتم که یکی دیگه خریدم، اون اولی 4.2.2 بود که آپدیتش کردم این یکی 4.4.2 بود از اول روش برا همین شک کردم
امروز بردم پیش فروشنده گفت فریز شدنش احتمالا نرم افزاریه سعی کن برنامه های باز رو همیشه ببندی که سی پی یو آزاد بشه اینجوری نشه البته من فکر کنم چرت میگه
فریز شدنش بیشتر جاهایی اتفاق میفته که حالت نوار (bar) داره مثل تماس ها یا پیامک ها مثلا
گفت شک نکن گوشی آکه
دیگه منم بیخیال شدم حالا حتما باید یه سر برم نمایندگی بپرسم جریان این آپدیت بودن این گوشیو
ممنون
omid kan
27-09-2014, 08:08
سلام
بعد اپ به اندروید 4.4.2 باز هم یک اپدیت جدید اومده این اپدیت جدید به چه دردی می خوره؟
بریزم رو گوشی گوشیم خالی نمی شه؟
عملکردش بهتر می شود یا نه؟
کلا ریختنش بهتره یا بدتر؟
SAEED 120
27-09-2014, 08:40
LG بازی رو باخته مثل نوکیا به نفعشه هر چه زودتر سهامشو بفروشه. تو آشفته بازار تقلای بیشتر = از دست دادن پول بیشتر
سلام
من وقتی میرم تو بخش select lock screen فقط pattern و pin و password روشنن و چهارتا گزینه اولی حتی none هم خاموشه
قبلا pattern گذاشتم ولی الان این مشکلو دارم
زیر هرچهار کلید نوشته:
disable by administor,encryption policy,or credential storageلطفا راهنمایی کنید
omid kan
21-10-2014, 20:11
سلام
گوشی من هر از گاهی ریست می شه یعنی خود به خود خاموش روشن می شه باید چکارش کنم که درست بشه؟
ممنون
amrihh49
07-11-2014, 04:21
سلام
گوشی من هر از گاهی ریست می شه یعنی خود به خود خاموش روشن می شه باید چکارش کنم که درست بشه؟
ممنون
درود به شما،باید ببرید نمایندگی تا ببینن مشکل از کجاست
aminkhan2014
22-05-2015, 08:27
تاپیک الجی خوابه؟؟؟/
من 2-3 روزه LG G2 خریدم که از اول 4.4.2 روش هست!!!چند تا سوال اساسی برام پیش اومدد!!!بنچمارک آنتوتو نصبیدم
داخل اطلاعات پایه اش زده،
مارک:lge
مدل LG-D802
مشکلی نداره؟
حالا نکته جالب که تا حالا کسی ندیدم این بنچمارک را با آندروید4 بزنه هست!!!40841 بدست آورده!!!چند تا سایت دیدم همه میگفتن30 هزار و با 5 تونسته 42هزار بزنه!!دلیلش چیه؟جالبه توی مقایسه از G3 هم قویتر زده!!!G3 زده35495!!!!
برای رم هم زده 1835 MB که در دسترس 719 MB زده،دلیلش چیه اینقدر کمه؟برنامه زیاد نصب نکردم
حافظه هم زده 24.8 که 24.4 در دسترسه!!!یعنی 12 G باقیمانده برای نرم افزار و سیستم عامله؟؟؟...
دمای باتری هم 32.4 سانتیگراد زده،خوبه؟
کلا برای تستش چه نکاتی پیشنهاد میدهین؟
saman_uv
26-06-2015, 18:38
سلام
وقتی دره قابه هوشمندو میبندم ساعته روش آپدیت نمیشه
یعنی الان ساعت 8 عصره تو گوشی ولی رو قاب ممکنه یکی دو ساعت عقب باشه
میدونید علت چیست؟
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.