ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : LED یا پلاسما

mohammad_77
07-08-2013, 10:46
سلام.
قصد خرید یک تلویزیون را دارم و می خواستم بدانم بدون در نظر گرفتن قیمت و مارک و حتی اندازه به طور کلی led کیفیت بهتری جهت نمایش ارائه می کند یا پلاسما ؟
کدوام یک نسبت به ضربه و خط و خش حساستر هستند و شرایط نگه داری مشکلتری دارند ؟
اگر تمام شرایط برای هر دو یکی باشد ( اندازه - ورودی و خروجی ها - امکانات ) خرید کدام یک , انتخاب مناسب تری جهت داشتن یک تلویزیون با دوام و بدون حاشیه هست ؟
دوستان لطف کنند تجربیاتشون رو منتقل کنند ممنون می شوم .

matinpour
07-08-2013, 10:57
سلام.
قصد خرید یک تلویزیون را دارم و می خواستم بدانم بدون در نظر گرفتن قیمت و مارک و حتی اندازه به طور کلی led کیفیت بهتری جهت نمایش ارائه می کند یا پلاسما ؟
کدوام یک نسبت به ضربه و خط و خش حساستر هستند و شرایط نگه داری مشکلتری دارند ؟
اگر تمام شرایط برای هر دو یکی باشد ( اندازه - ورودی و خروجی ها - امکانات ) خرید کدام یک , انتخاب مناسب تری جهت داشتن یک تلویزیون با دوام و بدون حاشیه هست ؟
دوستان لطف کنند تجربیاتشون رو منتقل کنند ممنون می شوم .

دوست عزیز
پلاسما از نظر خش و ضربه پذیری بادوامتر است ولی برای جلوگیری از سوختگی پیکسل به مراقبت بیشتری نیاز دارد و در سری های بالاتر گاهی از نظر تصویر بهتر است ولی led ضربه پذیر و حساس است ولی از نظر سوختگی نیازی به مراقبت ندارد و کیفیت و پردازش تصویر در مدلهای بالا خیلی خوب است و از نظر اندازه و ورودی و خروجی و امکانات تقریبا باهم برابرند به جز در مدلهای بالاتر مخصوصا سامسونگ led امکانات بیشتری دارد

gila gila
24-08-2013, 14:59
سلام دوست عزیز
من هم مثل شما قصد خرید یک تلویزیون داشتم
با انجام تحقیقات و مشاوره هایی که از دوستان و کارشناسان گرفتم در نهایت پلاسما رو انتخاب کردم
با توجه به شواهد تجربی خودم پلاسما کیفیت مناسب تر و همچنین رنگ های زنده تر و عمیق تری نسبت به ال ای دی داره