مشاهده نسخه کامل
: لبتاب قدرتمند برای انجام کارهای گرافیکی و محاسبات سنگین تا سفق 3500
Переклад не
06-08-2013, 00:39
سلام
کارهایی از قبیل ساخت تیزر تبلیغاتی با المان های پیشرفته ی افترافکتز و سینما چهاربعد.(در حد بسیار حرفه ای نه . میدونم برای حرفه باد یه 10 تمنی کنار بذارم)
طراحی و محاسبه ی سازه و نیز طراحی معماری داخلی با کیفیت بالا
خب برای این رنج چه لبتابی پیشنهاد میدید که نسبت به قیمتش هم ارزشمند باشه؟
IBM Lenovo IdeaPad Z500-G چطوره؟
ممنون
اتفاقا با این بودجه شما میتونین یه لپ تاپ خیلی خوبی رو بگیرین.الان به نظر من بهترین لپ تاپی که میتونین بگیرین N46VZ از ایسوس میباشد.همچنین اینکه این لپ تاپ دارای گرافیک قدرتمند 650M میباشد و همچنین اینکه CPU قوی 3610QM است.این لپ تاپ قیمتش پایین اومده و هم اکنون حدود 3300 به پایین هست.دوست عزیز لپ تاپ لنوو Z500 لپ تاپ خوبی هست و من خودم این مدل رو دارم و ازش خیلی راضیم.اما اخه شما گفتین که تا قیمت 3500 اگه چیزی بود معرفی کنین.پس اگه بودجه بالاتری دارین برین سراغ N46VZ البته اینم بگم که لنوو Y500 هم لپ تاپ عالی هست اما اگه میخواین کمتر پول بدین که Z500 عالیه.
سلام استاد گرانقدر:n06:
تقریبا بهترین لپ تاپ حرفه ای حال حاضر که به بودجه ی شما هم میخوره Asus n56vzمیباشد که این مدلی که دوستمون هم معرفی کردند 14"همین مدله که برای کار تو ساعات طولانی پیشنهاد نمیشه .بعد از اون Lenovo y500هم هست که هر دوی اینها full hd هستند با پردازنده i7+مدلهای جدید با پردازنده های متحول شده هسول اواخر تابستان وارد میشن که در صورت نداشتن عجله انتخابهای بهترین البته معلوم نیست سر قیمتا چی بیاد!
Переклад не
13-08-2013, 09:51
من فعلا یه z500 خریدم اونم قبل از تاریخ پست شما دوستان عزیز.انجمن طوری شده که همه ی اتفاقات میوفته و تازه دوستان زحمت مشاوره رو میکشن
یه دو ماه دیگه یه لبتاب دیگه میخرم که امیدوارم برراش بهتر به نتیجه برسیم
این گرافیک z500 انویدیا 740 هست .حالا نمیدونم از گرافیک مدل ایسوسی که معرفی کردید قوی تر هست یا نه؟
3aman021
13-08-2013, 12:21
خیر از گرافیک ایسوسی که دوستان گفتن کمی ضعیفتره.اگه دو ماه دیگه قصد مدل بهتری رو دارید من n550 رو بهتون پیشنهاد میکنم .علاوه بر پردازنده و گرافیک بسیار قدرتمند دارای صفحه نمایشو fhd با پنل IpS است .این مدل از اواخر شهریور به تدریج وارد بازار میشه.ضمنا قیمت جهانی این مدل با اینکه جدیدتر و بهتره نسبت به n56 که سری قبل بود حدود 350 دلار ارزونتره و قیمتش 969 دلار است.موفق باشید!!
من فعلا یه z500 خریدم اونم قبل از تاریخ پست شما دوستان عزیز.انجمن طوری شده که همه ی اتفاقات میوفته و تازه دوستان زحمت مشاوره رو میکشن
یه دو ماه دیگه یه لبتاب دیگه میخرم که امیدوارم برراش بهتر به نتیجه برسیم
این گرافیک z500 انویدیا 740 هست .حالا نمیدونم از گرافیک مدل ایسوسی که معرفی کردید قوی تر هست یا نه؟
بله n56قویتر هست ولی z500هم در رنج خودش بالاترین گرافیک رو برای گیمر ها داره ولی اگه اهلش نیستید که انتخاب خوب و به صرفه ای کردید فقط نمایشگرش انگار تعریفی نیست.
مبارک باشه ایشا.. فنش بچرخه براتون:n01:
Переклад не
13-08-2013, 17:06
راستی چطور شده این کد هر چقد بالاتر میره از سری قبلی ضعیفتر میشه؟ منظورم 740 و 650 هست
3aman021
13-08-2013, 18:35
سری قبل ضعیفتر نمیشه بلکه سری جدید نسبت به قبلی قوی تر میشه,اما با توجه به اینکه هرسال برنامه ها و بازی ها پیشرفت میکنند سری قبل عملکردش نسبت به برنامه های جدید ضعیفتر میشه اما به راحتی از پس ورژن های قدیمی چه بازی و چه برنامه برمیاد. علت قوی تر شدن سری های جدید تر هم معماری ساخته که هرسال تغییر و پیشرفت میکنه!!
Переклад не
13-08-2013, 19:04
نه منظورم این نبود.دوستان گفت گرافیک 650 ایسوس قوی تر از این 740 هست که برام جای سوال هست که چرا سری قبلی قویتر از سری جدید شده
نه منظورم این نبود.دوستان گفت گرافیک 650 ایسوس قوی تر از این 740 هست که برام جای سوال هست که چرا سری قبلی قویتر از سری جدید شده
رقم وسط مهمه و اخر اولی در صورتی مهمه که دو رقم بعد یکی باشن
مثلا 660 از 740 قویتره یا 645 از 550 کمی ضعیفتره
کدوم مدلارو مد نظرتونه؟
3aman021
13-08-2013, 19:24
نه منظورم این نبود.دوستان گفت گرافیک 650 ایسوس قوی تر از این 740 هست که برام جای سوال هست که چرا سری قبلی قویتر از سری جدید شدهآهان ,معمولا انویدیا یه خط در میون سری طلایی میده بیرون.مثلا سری 600 طلایی بود و از کارتهای هم رده خودش تو سری 500 قوی تر بود اما سری 700 اینطور نیست نه که از کارت های هم رده خودش در سری قبل قوی تر نباشه ها, قوی تر هست اما نه به نسبت سری قبل. اما در عوض کم مصرفه و حرارت کمتری تولید میکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.