PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Error : Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style

Agame.Arash
05-08-2013, 20:48
سلام ... من یه vaio sve دارم وین ۸ اورجینال روش داره ... الان هر چی می خوام ویندوزو نصب کنم این ارور رو می ده ... Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style ویرایش : تو این تاپیک هم یه همچین چیزایی مطرح شده بود که به جایی نرسیده ! : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Agame.Arash
08-08-2013, 20:45
کسی از دوستان راه حلی سراغ نداره ؟

امین.پ
10-08-2013, 07:32
منم امروز به همین مشکل برخوردم

امین.پ
10-08-2013, 20:36
من مشکلو اینطوری حل کردم : توی درایوی که فرمت کرده بودم با نرم افزار Paragon Partition Manager Home Special Edition v10.1.19.15721 وارد فایل های هارد شدم و از توی پارتیشن ریکاور لپتاپ این فایلو در آوردم وبه صورت دستی این مسیرو با درست کردن فولدر های خالی به این اسامی ساختم و این فایلو کپی کردم همونجا! بعد با دی وی دی های بک آپ ویندوز اوریجینالم تونستم ویندوزمو ریستور کنم

saadatyar
17-03-2014, 00:07
من مشکلو اینطوری حل کردم : توی درایوی که فرمت کرده بودم با نرم افزار Paragon Partition Manager Home Special Edition v10.1.19.15721 وارد فایل های هارد شدم و از توی پارتیشن ریکاور لپتاپ این فایلو در آوردم وبه صورت دستی این مسیرو با درست کردن فولدر های خالی به این اسامی ساختم و این فایلو کپی کردم همونجا! بعد با دی وی دی های بک آپ ویندوز اوریجینالم تونستم ویندوزمو ریستور کنماقا توی سلیت labtob.ir خیلی راحت حلش کرده فقط باید در حالت بوت یه گزینه رو فعال کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saadatyar
04-04-2014, 23:22
سلام ... من یه vaio sve دارم وین ۸ اورجینال روش داره ... الان هر چی می خوام ویندوزو نصب کنم این ارور رو می ده ... Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style ویرایش : تو این تاپیک هم یه همچین چیزایی مطرح شده بود که به جایی نرسیده ! : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز یه سایت میگم وحشتناک حرفه ای هست مشکل دیگه ای هم داشتی مطرح کن همونجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لینک مستقیم حل مشکل شما هم اینه " [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لینک انلیسیش هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالشو ببر

hadisheytone1
05-04-2014, 18:07
دوست عزیز dvd ویندوزت باید قابلیت بوت رو از طریق uefi داشته باشه ، پارتیشن های از نوع GPT Style ویندوزشون فقط از طریق UEFI عوض میشه ، اگر از این طریق نمیخوای نصب کنی باید کل پارتیشن های خودتو فرمت کنی و دوباره پارتیشن بندی کنی
برای بوت از طریق UEFI باید از داخل تنظبمات بایوس و منوی بوت گرینه UEFI رو فعال کنی
بعد فعال کردن باید سی دی مورد نظر رو داخلش قرار بدی ، داخل سی دی باید حتما یه ویندوز با یه ورژن و از نوع 64 بیتی وجود داشته باشه و اینکه داخل سی دی ویندوز باید پوشه ای به اسم UFI وجود داشته باشه