ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه اندازی گیم نت آیا توجیه اقتصادی داره؟

paranoid_android
05-08-2013, 07:52
سلام.
بنده حدود 50 میلیون سرمایه اولیه دارم، یه مغازه هم برای رهن و اجاره توی یکی از مناطق مناسب شهر تبریز پیدا کردم.. 60 متره و نوساز و تقریبا لوکس و شیک ساخته شده.. فقط توی یکی از خیابونای اصلی و پر رفت و آمد اون منطقه نیست چون اجاره های اون قسمت ها بالای 4 میلیون در ماهه که از توان من خارجه.. اینجایی که من دیدم میگه 20 میلیون رهن و 1.5 اجاره..
به نظر شما اگر مغازه رو با تعداد کافی (حدود 15 دستگاه) انواع XBOX بهمراه کینکت و PS3 تجهیز کنم میتونم درآمد نسبتا مناسبی داشته باشم؟ استفاده از کتسول رو با توجه به این میگم که الانه دیگه همه تو خونه کامپیوتر دارن و گمون نمیکنم گیم نت های کامپیوتری اونقدر که باید در بیارن..
مجوز گیم نت رو کدوم واحد صنفی میده و میشه راحت گرفت؟

چه کسب و کار دیگه ای رو غیر از گیم نت، با توجه به اینکه اولین تجربه بنده در بازار کاره پیشنهاد میکنید، که نیازی هم به تخصص و تجربه خاصی نداشته باشه؟ قبلا میخواستم با رفیقم سوپرمارکت و پروتئینی راه بندازیم که متاسفانه ایشون دبه کردن و بنده در حال حاضر دست تنها هستم..

Leon-117
05-08-2013, 12:43
سلام.
به ظنر من سود دهی گی منت تا حد زیادی بستگی به محل و افراد اون محل داره.
باید ببینید توی اون محلی که میخواید گیم نت بزنید گیم نت دیگه ای هم هست؟اگه آره چه کنسول ها و بازی هایی داره و چقدر مشتری داره.
یکی از دوستان خود من حدود 3-4 سال پیش توی محلمون گیم نت Ps3 (و بعد xbox هم اضافه کرد) زد،اون موقع گیم نت دیگه نبود که Ps3 داشته باشه و کارش حسابی گرفت و تا حدی که الان مغازه بقلیش رو هم اجاره کرده و تعداد دستگاه ها رو هم 2 برابر کرده :دی
ولی یکی دیگه از آشناها توی یه محل دیگه گیم نت زد و بعد 4-5 ماه بخاطر ضرر جمع کرد.......
الان کنسول و کامپیوتر توی خونه ها خیلی زیاد شده و ممکنه ضرر کنی،توی ضمینه سرمایه گذاری و ... من نمیتونم پیشنهاد بدم و تجربه ای به اون صورت ندارم ولی حتما قبلش با چند نفر که تجربه دارن صحبت کن.......

Rhodes
05-08-2013, 15:07
نمیدونم خوب باشه یا نه ولی در کنارش دو تا کامکیپوتر هم بزار ... الان بازی هایی مثل dota - warcraft - call of duty بیشتر روی pc حال میده ... دو تای اولی که کنسول ندارن اصلا ... مثلا خود من با دوستام قبلا که گیم نت میرفتیم ساعت اخر تماس میگیرفتیم به گیم نتیه 16 تا سیستم بگیر که اومدیم .... همه هم کانتر و کال آف ...

میتونی یه اینترنت پر سرعت هم بگیری و ثبت نام کنکور و این جور چیزا که رو انجام بدی ...

ملا نصرالدین
06-08-2013, 09:00
گیم نت و کافی نت همراه هم باشه بهتره.
مخصوصا الان که همه چیز اینترنتی شده و اکثر افراد مسن نمیتونند خودشون این جور کارها رو انجام بدن
گیم نت اطراف مدارس خیلی بهتر میگیره
مغازه ای که دارید ایا نزدیک مدرسه هست؟

paranoid_android
06-08-2013, 10:41
نه متاسفانه تزدیک مدرسه یا دانشگاه نیست، اما دورتادور با مجتمع های مسکونی و تجاری احاطه شده..
مجوز کافی نت و گیم نت رو میشه باهم برای یک واحد صنفی گرفت؟

shahinfarasystem
08-08-2013, 18:20
سلام

فكر ميكنم اگر توي منطقه نسبتا پايين تر كه مردم در امد پايين تري دارند مغازه رو اجاره كني در امدت بهتر ميشه
چون هم اجاره كمتر ميگيري هم احتمال اينكه بچه هاي مردم كنسول هاي بازي رو توي خونه داشته باشن كمتره

در ضمن كار شما نياز به منطقه شلوغ نداره .... شما با بچه هاي مردم در تماسي و اين همون مجتمع مسكوني جوابگوي كار شماست
و اينكه اگر شروع بكار ميكني تبليغ يادت نره
حتي چاپ تراكت و پخش چندين باره اون توي محل كه متوحه بشن شما اين كار رو شروع كردي

szh_1367
09-08-2013, 12:07
سلام.
بنده حدود 50 میلیون سرمایه اولیه دارم، یه مغازه هم برای رهن و اجاره توی یکی از مناطق مناسب شهر تبریز پیدا کردم.. 60 متره و نوساز و تقریبا لوکس و شیک ساخته شده.. فقط توی یکی از خیابونای اصلی و پر رفت و آمد اون منطقه نیست چون اجاره های اون قسمت ها بالای 4 میلیون در ماهه که از توان من خارجه.. اینجایی که من دیدم میگه 20 میلیون رهن و 1.5 اجاره..
به نظر شما اگر مغازه رو با تعداد کافی (حدود 15 دستگاه) انواع XBOX بهمراه کینکت و PS3 تجهیز کنم میتونم درآمد نسبتا مناسبی داشته باشم؟ استفاده از کتسول رو با توجه به این میگم که الانه دیگه همه تو خونه کامپیوتر دارن و گمون نمیکنم گیم نت های کامپیوتری اونقدر که باید در بیارن..

چه کسب و کار دیگه ای رو غیر از گیم نت، با توجه به اینکه اولین تجربه بنده در بازار کاره پیشنهاد میکنید، که نیازی هم به تخصص و تجربه خاصی نداشته باشه؟ قبلا میخواستم با رفیقم سوپرمارکت و پروتئینی راه بندازیم که متاسفانه ایشون دبه کردن و بنده در حال حاضر دست تنها هستم..

از فکر گیم نت خارج شو توجیح اقتصادی نداره

شما ماهی 1.5 فقط باید اجاره بدی به جزء برق ، اینترنت ، هزینه های جانبی

واقعا فکر میکنی گیم نت این همه درامد داره ؟

Gregar
09-08-2013, 20:43
سلام.

از فکرش بیای بیرون بهتره . من خودم یه زمانی خیلی تو فکرش بودم و چندتا اشنا هم توی این زمینه داشتم که موفق و ناموفق بودن . دیگه خیلی شانس داشته باشی جای خیلی خوبی باشه وگرنه ضرر میکنی از همون اول .
اینده ای هم نداره مطمئن باش . چون جدیدا اکثر گیم ها و کنسول ها کلا دارن بحث شبکه کردن یا مولتی پلیر افلاین رو میزارن کنار و فقط از طریق اینترنت میشه بازی ها رو مولتی پلیر انجام داد در اینده . پس اگرم الان ضرر نکنی بعدا خواهی کرد .

paranoid_android
15-08-2013, 09:10
یه مغازه 42-43 متری هست تو یکی از مناطق متوسط شهر که جای شلوغی هم هست.. 1 مدرسه راهنمایی پسرونه هم اون حوالی هست.. کلا جای پر رفت و آمدیه.. تو یه خیابون جدید که جدیدا احداث شده و در اون نزدیکی ها هم گیم نتی نیست. اجاره مغازه هم 500 تومن + 10 تومن رهن هستش.. که فکر میکنم معقول و مناسب باشه..
به نظر شما میشه مغازه رو با 10 تا PC و 4-5 تا PS3 تجهیز کرد؟ میشه این وسایلهارو با میزهاشون تو این فضا جا داد؟
گرفتن مجوز گیم نت چه مراحلی داره؟ کسی که جواز به اسمشه باید حتما متاهل باشه؟
این روزها چه بازیهایی رو اغلب گیم نت ها بصورت multiplayer دارن؟ و چه بازیهایی رو بصورت standalone؟ چند تا از این 10 تا PC رو برای بازی های شبکه ای رزرو کنم؟ برای PS3 ها چطور؟
برای هر ساعت بازی با PC چقدر از کاربر میگیرن؟ برای PS3 چطور؟ این نرخ برای بازی های شبکه ای فرق میکنه؟
ساعات کار یه گیم نت معمولا از چه ساعت تا چه ساعتیه؟
برای مدیریت و اکانتینگ گیم نت چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
با سپاس.

paranoid_android
15-08-2013, 09:58
مشخصات PC ها:

Main Board: Gigabyte GA-B75M-D3V (rev. 1.1)
CPU: Intel Pentium G2020 2.90 Ghz Ivy Bridge
RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHZ
VGA: Gigabyte GV-N640OC-2GI
HDD: WD SATAIII 64MB Cavier Green 500GB
PSU: Green GP-530AEU
Case: Green Wee
Monitor: Samsung LED 20" S20B315B Plus
Headphone: Enery System Energy DJ 310 Freestyle Black/ Red
KeyBoard + Mouse: Logitech Cordless MK220 Combo Desktop
Gamepad: Genius USB MaxFire Grandias x20
که هر سیستم حدود 2,200,000 تومن میشه..

فقط از قیمت PS3 کپی خور شده خبر ندارم.. چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که البته به صرفه هم باشه.. کلا XBOX بیشتر طرفدار داره یا PS3؟

VAHID
15-08-2013, 17:07
یه مغازه 42-43 متری هست تو یکی از مناطق متوسط شهر که جای شلوغی هم هست.. 1 مدرسه راهنمایی پسرونه هم اون حوالی هست.. کلا جای پر رفت و آمدیه.. تو یه خیابون جدید که جدیدا احداث شده و در اون نزدیکی ها هم گیم نتی نیست. اجاره مغازه هم 500 تومن + 10 تومن رهن هستش.. که فکر میکنم معقول و مناسب باشه..
به نظر شما میشه مغازه رو با 10 تا PC و 4-5 تا PS3 تجهیز کرد؟ میشه این وسایلهارو با میزهاشون تو این فضا جا داد؟
این روزها چه بازیهایی رو اغلب گیم نت ها بصورت multiplayer دارن؟ و چه بازیهایی رو بصورت standalone؟ چند تا از این 10 تا PC رو برای بازی های شبکه ای رزرو کنم؟ برای PS3 ها چطور؟
برای هر ساعت بازی با PC چقدر از کاربر میگیرن؟ برای PS3 چطور؟ این نرخ برای بازی های شبکه ای فرق میکنه؟
برای مدیریت و اکانتینگ گیم نت چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
با سپاس.

بازیهای انلاین و شبکه ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گیم نت و مسابقات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشخصات PC ها:

Main Board: Gigabyte GA-B75M-D3V (rev. 1.1)
CPU: Intel Pentium G2020 2.90 Ghz Ivy Bridge
RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHZ
VGA: Gigabyte GV-N640OC-2GI
HDD: WD SATAIII 64MB Cavier Green 500GB
PSU: Green GP-530AEU
Case: Green Wee
Monitor: Samsung LED 20" S20B315B Plus
Headphone: Enery System Energy DJ 310 Freestyle Black/ Red
KeyBoard + Mouse: Logitech Cordless MK220 Combo Desktop
Gamepad: Genius USB MaxFire Grandias x20
که هر سیستم حدود 2,200,000 تومن میشه..

فقط از قیمت PS3 کپی خور شده خبر ندارم.. چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که البته به صرفه هم باشه.. کلا XBOX بیشتر طرفدار داره یا PS3؟

مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کنسول های بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

One Minute
17-08-2013, 17:35
سلام برادر

من خودم 5 سال پیش کلوپ داشتم
2 تا ps2 ، یه پینگ پنگ و یه فوتبال دستی !
اون زمان ماهی 800 هزارتومن با این تجهیزات اندک در میاوردم که توی 2 ماه اول خرجِ وسیله ها در اومد و بقیه فقط سود بود ( بجز پولی که هر دفعه برای دسته ها میدادم )

اتفاقا 100 متر اونور تر از مغازم که کلوپ دیگه هم بود اما چون کار من بهتر بود بچه ها دیگه اونجا نمیرفتن و میومدن کلوپ من و در نتیجه اون طرف مغازش رو جمع کرد و رفت ! اما خب بعدا رفیق شدیم و میومد مغازم و با هم دیگه PES بازی میکردیم ! : دی

در کل بهت بگم ، اینکه بتونی از کلوپت پول خوبی در بیاری به عامل های خیلی زیادی بستگی داره

1. مهم ترین چیز اینه که تو کلوپ سیگار نکشی ! من خودم هم سیگار میکشم هم قلیون ! اما تو محیط کلوپ نه ! چون بخش مهمی از درآمدم رو بچه کوچیکا تشکیل میدادن و اگه پیرهن این بچه کوچیکا بوی سیگار بگیره ، پدر مادرشون دیگه اجازه نمیدن اینا بیان گیم نت و در نتیجه ضرر میکنی ! حالا بقیه میخوان سیگار بکشن اشکال نداره اما خودت نکش ! دلیل زیاد دارم واسه این کار ...
2. اگه میخوای کنسول بیاری سعی کن حداقل 7-8 تا بازی دو نفره داشته باشی چون از این بازی ها استقبال زیاد میشه، با یه سرچ تو گوگل اسم هاشون رو بدست میاری ، یا تو انجمن بازی همین فروم بپرس
3. یه عده بیکار هستن که همیشه میان توی کلوپ میشینن و فقط نگاه میکنن و هیچ بازی ای نمیکنن ! با این افراد خوب برخورد کن چون اینا حکم طلا رو دارن برات ! باعث میشن کلوپت شلوغ به نظر برسه و در نتیجه همه فکر کنن چه کلوپ خفنی داری که این همه آدم توشه !
4. صرفا اینکه کلوپت نزدیک مجتمع مسکونی باشه دلیل نمیشه درآمد خوبی برات بیاره ! کلوپ باید دقیقا تو مرکز یک منطقه باشه ! کلوپ من تو مرکز 3 تا منطقه ی پرجمعیت و فقیر بود اما درآمد خوبی داشت ! و اینکه نزدیک مدرسه باشی هم خوب نیست ! چون بچه ها معمولا بعد از مدرسه کلوپ نمیرن چون باید به موقع خونه برسن ! قبل از مدرسه هم که نمیشه ! در نتیجه کنار مدرسه بودن به درد نمیخوره ، باید تو مرکز باشی ! تو مرکز بودن خیلی مهمه

چیزای خیلی زیاد دیگه ای هم هست اما خب الان وقت ندارم بنویسم ، ایشالا بعدا !

آره میشه ! تا خرخره بچین توش ! x-box بیار بجای ps3 ! هم ارزون تره هم حالش بیشتره

کلوپ من اصلا جواز کسب نداشت ! در این مورد نمیتونم کمکت کنم : دی

برو یه گیم نت قیمت هارو ازشون بپرس ، بعد خودت 100-200 تومن ارزون تر بده ! اوندفعه رفته بودم کلوپ رفیقم ، ps3 رو ساعتی 2.500 گرفت و PC ساعتی 1.500

دست خودته ، من 7 صبح میومدم تا 1 شب !
ظهر ها هم مغازه رو میدادم دست رفیقم و خودم یکم میخوابیدم !

فقط میخوای گیم نت بزنی یه چیزی رو بت بگم ! اگه قوی هیکل هستی که هیچی ! اگه نیستی سعی کن چند تا فن اینا یاد بگیری ! گیم نت اگه شلوغ باشه هفته ای کمِ کم یدونه دعوا توش میشه و ممکنه کنسول هات آسیب ببینن ! رفیقات هستن کسایی که کمکت کنن ؟ رفیق داشتن تو این شغل خیلی مهمه !