مشاهده نسخه کامل
: بهترین LED تا 3 میلیون؟
LiverBarca
04-08-2013, 15:27
سلام دوستان گل،من میخوام یه تلویزیون LED بگیرم که حداقل 46 اینچ باشه و حداکثر 50...(بیشتر دوست دارم 50 باشه!)
ساپورت 3D واسم زیاد مهم نیست و اگه 3D ساپورت نکنه ولی کیفیتش بالاتر از 3Dهای هم قیمت باشه بهتره...(کلآ کیفیت 2 بعدیش خیلی برام مهمه و حاضرم به خاطرش قید 3d رو بزنم!)
ولی اگه تو کیفیت و قیمت تفاوت زیادی نداشتن 3D میگرم...(کلا فکر میکنم tvهای 3d کیفیت 2 بعدیشون کمتر از معمولیهاست!درسته یا توهم میزنم؟)
نمیدونم بهترین کیفیت صفحه نمایش مال کدوم برنده ولی مطمئنم از بین Samsung و sony و lg هست،تعصبی روی مارکش ندارم کیفیت هر کدوم بهتر بود اونو بگید بیزحمت و بدون تعصب خواهشآ...:11:(مثل اینکه lgها مونتاژ ایرانن پس بیخیال ال جی چون 100% از بانه میخرم:دی و اگه منوتاژ ایران باشه قیمتش فرقی نمیکنه با تبریز و شاید گرونترم باشه!)
خودم با دوستم که خیلی وقته تو کار تلویزیون هست و از بانه میاره میرم و از اونجا میخرم...
زمان پاسخ دهیش هم 2 میلی ثانیه یا کمتر باشه چون گیم هم باهاش بازی میکنم...
خلاصه بدبختی اینه که هیچ اطلاعی راجع به تلویزیونا ندارم و تنوعشون هم خیلی زیاده و ادمو گیج میکنه کلا!
ویرایش:قیمت هم تا 3 تومن،حالا کمی بیشترم باشه ایرادی نداره ولی در کل قیمتش هر چه کمتر بهتر...حتی اگه با 2.5 مدل خوبی هست اونو بگید!
بینهایت ممنون میشم راهنماییم کنید...:n12::»
خیلی بازه بزرگی دادین ادم گیچ میشه برای مشاوره 42 تا 50 به هر حال با این بوجه
من دو تا یشنهاد دارم یکی 42 اینچ مدل 57000 LS ال جی که قیمت تو تهران 2.400.000 و مدل E5 از پاناسونیک که قیمت اون هم 3.070.000 هیچ کدام 3 بعدی نیستند ال جی ارزان تر در عوض پاناسونیک مونتاژ ایران نیست و مالزی
درباره خرید از شهر های مرزی هم تو این دو تا مدل حداقل خیلی تفاوت قیمت فاحشی نیست ضمن این که معمولا وقتی مردم می رند اونجا چیز یگه می خرند مثلا بارها شده از من پرسیدند چی برخرند اما رفتن اونجا مدل جدید تر خریدند به خیال خودشون بهتره تو همین مدلی که گفتم وقتی کسی میره بانه یا حتی مغازه همین تهران فروشنده خریدار رو خیلی راحت راضی میکنه که به جای LS 57000 مدل LN57000 بخره چون جدید تره بهتره و .... در صورتیکه اصلا اینطور نیست
LiverBarca
05-08-2013, 19:08
خیلی بازه بزرگی دادین ادم گیچ میشه برای مشاوره 42 تا 50 به هر حال با این بوجه
من دو تا یشنهاد دارم یکی 42 اینچ مدل 57000 LS ال جی که قیمت تو تهران 2.400.000 و مدل E5 از پاناسونیک که قیمت اون هم 3.070.000 هیچ کدام 3 بعدی نیستند ال جی ارزان تر در عوض پاناسونیک مونتاژ ایران نیست و مالزی
درباره خرید از شهر های مرزی هم تو این دو تا مدل حداقل خیلی تفاوت قیمت فاحشی نیست ضمن این که معمولا وقتی مردم می رند اونجا چیز یگه می خرند مثلا بارها شده از من پرسیدند چی برخرند اما رفتن اونجا مدل جدید تر خریدند به خیال خودشون بهتره تو همین مدلی که گفتم وقتی کسی میره بانه یا حتی مغازه همین تهران فروشنده خریدار رو خیلی راحت راضی میکنه که به جای LS 57000 مدل LN57000 بخره چون جدید تره بهتره و .... در صورتیکه اصلا اینطور نیست
دادا الجی ها منتاژ ایرانن؟پس بیخیال ال جی...
پاناسونیک رو هم ول کن...
چون بازه بزرگه 42 اینچ رو هم بزاریم کنار...
بین سامسونگ و سونی بهترین 46 یا 50 اینچی که میشه با این قیمت گرفت چی هست؟
واقعیتش از دیروز کمی تحقیق کردم دیدم 50 اینچ خیلی کمه تنوع مدلهاش و 46 زیاده،واسه همین دیگه نظرم و 50 نیست مگر اینکه 50 خیلی خوبی با این قیمت باشه و به قیمتش بیارزه! و گرنه 46 اینچ بهتره واسم...
راستی تلویزیونهایی که 3d دارن 2 بعدیشون از ساده ها ضعیف تر نیست؟
ممنون به خاطر جواب دادنتون..:n12:
matinpour
05-08-2013, 20:31
دادا الجی ها منتاژ ایرانن؟پس بیخیال ال جی...
پاناسونیک رو هم ول کن...
چون بازه بزرگه 42 اینچ رو هم بزاریم کنار...
بین سامسونگ و سونی بهترین 46 یا 50 اینچی که میشه با این قیمت گرفت چی هست؟
واقعیتش از دیروز کمی تحقیق کردم دیدم 50 اینچ خیلی کمه تنوع مدلهاش و 46 زیاده،واسه همین دیگه نظرم و 50 نیست مگر اینکه 50 خیلی خوبی با این قیمت باشه و به قیمتش بیارزه! و گرنه 46 اینچ بهتره واسم...
راستی تلویزیونهایی که 3d دارن 2 بعدیشون از ساده ها ضعیف تر نیست؟
ممنون به خاطر جواب دادنتون..:n12:
دوست عزیز
می توانید مطابق بودجه تان از این سایت دیدن کنید و تلویزیون مورد نظرتان را انتخاب کنید و اکر نظر مرا بخواهید ورژن 7 به بعد سری F و E سامسونگ ایده آل و فوق العاده است
LiverBarca
10-08-2013, 00:54
دوست عزیز
می توانید مطابق بودجه تان از این سایت دیدن کنید و تلویزیون مورد نظرتان را انتخاب کنید و اکر نظر مرا بخواهید ورژن 7 به بعد سری F و E سامسونگ ایده آل و فوق العاده است
از کدوم سایت دادا؟
EF؟؟؟کدوم مدلش؟
ES6960 چطوره؟
avator20002000
10-08-2013, 10:57
از کدوم سایت دادا؟
EF؟؟؟کدوم مدلش؟
ES6960 چطوره؟
من همین مدل 6960 رو گرفتم هفته پیش خوبه تفاوتش نسبت به 6950 هم داشتن تنظیم نور اتوماتیک هستش
LiverBarca
13-08-2013, 17:32
دوستان تصمیم گرفته بودم ES6960 یا 6980 بخرم که یه نفر بهم گفت از اینا نخر و از سری F بخر!
الان که داشتم سرچ میکردم به این 2 تا TV رسیدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اینا از 6960 بهترن؟
خلاصه کسی میدونه کیفیت F ها واقعآ چه قدر بهتر از ES هست؟و اینکه این مدل F8885 قیمتش چنده؟
matinpour
13-08-2013, 19:39
دوستان تصمیم گرفته بودم ES6960 یا 6980 بخرم که یه نفر بهم گفت از اینا نخر و از سری F بخر!
یعنی اینا از 6960 بهترن؟
خلاصه کسی میدونه کیفیت F ها واقعآ چه قدر بهتر از ES هست؟و اینکه این مدل F8885 قیمتش چنده؟
دوست عزیز
بله سری جدید f مخصوصا 46f8885 فوقالعاده است و در تمام برندها شما از این تلویزیون بهتر گیر نمی آورید و هیچ برندی این همه کارایی و کیفیت را یک جا ندارد
misam5526
13-08-2013, 20:27
دوست عزیز
بله سری جدید f مخصوصا 46f8885 فوقالعاده است و در تمام برندها شما از این تلویزیون بهتر گیر نمی آورید و هیچ برندی این همه کارایی و کیفیت را یک جا ندارد
لطفاً رعایت کنید!
شما الان دارای مرتبه بالای مدیریتی هستید که باعث اعتماد خواننده میشه ... این طور تبلیغ کردن اصلاً مناسب نیست!
با دلیل و مقایسه منطقی پیش برید
پ ن :
تقریباً همه کسایی که یه مدت اینجا مشاوره میگیریم میدونیم شما فروشنده سامسونگ هستس و جز تبلیغ سامسونگ چیزی نمیگی ... اگه میخوای اینکار رو کنی حداقل منطقی تر پیش برو (قیمت ها رو و مشخصات رو دقیق با برند دیگه مقایسه کن و با دلیل بگو فلان مدل سامسونگ بهترینه -در رده خودش-)
.
دوست عزیز
در فوق العاده بودن شکی نیستــــــــــــــــــ اما یکی از فاکتور های مهم در خرید محدودیت در هزینه و قیمت محصول هست
که مسلما این مدل قیمت به مراتب بالاتری هم نسبت به مدل های مشابه خود دارد
در حال حاظر 6960 و 6950 نسبت به قیمت میتونند گزینه های مناسبی باشند
matinpour
14-08-2013, 11:46
لطفاً رعایت کنید!
شما الان دارای مرتبه بالای مدیریتی هستید که باعث اعتماد خواننده میشه ... این طور تبلیغ کردن اصلاً مناسب نیست!
پ ن :
تقریباً همه کسایی که یه مدت اینجا مشاوره میگیریم میدونیم شما فروشنده سامسونگ هستس و جز تبلیغ سامسونگ چیزی نمیگی ... اگه میخوای اینکار رو کنی حداقل منطقی تر پیش برو (قیمت ها رو و مشخصات رو دقیق با برند دیگه مقایسه کن و با دلیل بگو فلان مدل سامسونگ بهترینه -در رده خودش-)
.
دوست عزیز
خیر بنده نه فروشنده هستم و نه تبلغ کننده سامسونگ اگر یک همچین چیزی برای شما متصور شده است این بخاطر این است که چون من با تحقیقاتی که در برندهای مختلف اهم از کارایی ها مانند پشتیبانی از کدک های صوتی - تصویری- زیرنویس- عملکردهای حرکتی - صوتی - تشخیص چهره- تشخیص صداو حرکت- پردازش تصاویر و سرعت بالای پردازش -چهار هسته ای بودن- واز همه مهمتر قابلیت ارتقاء سخت افزاری و نرم افزاری در هرسال که شما را بی نیاز از خرید و یا تعویض تلویزیون به مدلهای بالاتر و غیره ... رامی کنند به این نتیجه رسیدم که هیچ برندی در دنیا این همه کارایی را یک جا در تلویزیون اعمال نکرده است . پس حق بدید که این برند را توصیحه کنم البته هرکسی می تواند خودش با تحقیق و مقایسه به آن چه که مد نظر خودش است برسد و این ربطی به آن ندارد که مشاوره مرا قبول یا رد کند . و این فقط پاسخی برای سوالی که دوست عزیزمان LiverBarca ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در رابطه با مدل 46f8885 سامسونگ و سری های F با E کرده بود است.
موفق باشید
Soroush-S
14-08-2013, 11:57
لطفاً رعایت کنید!
پ ن :
.
وقتی از نظر امکانات بهترین تلویزیون موجود هست دیگه چه مقایسه منطقی باید صورت بگیره؟؟؟!!!!
در مورد راهنمایی هم حدود 90 درصد دوستانی که اینجا راهنمایی میخوان به نظر کسی توجه نمیکنن. از 3 سال پیش تا الان همینطور بوده !!!!
misam5526
14-08-2013, 12:46
وقتی از نظر امکانات بهترین تلویزیون موجود هست دیگه چه مقایسه منطقی باید صورت بگیره؟؟؟!!!!
در مورد راهنمایی هم حدود 90 درصد دوستانی که اینجا راهنمایی میخوان به نظر کسی توجه نمیکنن. از 3 سال پیش تا الان همینطور بوده !!!!
البته که توجه میکنند ...
و البته کاملاً مشخصه تعصب و طرفداری هر کاربر در تعداد زیاد پستاش بر روی یک برند ... نه اون هم بر روی یک مدل کلاً وقتی در طول یکسال جواب هر سوالی با توصیه یکی از مدلهای همون برند داده میشه .... بهرحال خواننده هم کمی دارای قدرت تحلیل هست
حالا اسنوا باشه یا سامسونگ!!
مقایسه منطقی شامل قیمت هم میشه! نمیشه؟ وگرنه سری X سونی (4K) هم جز بهترینهاست ولی نه برای ما قشر محروم !
و در نهایت موضوعی که در این فروم و فرومهای دیگه هست اینه افراد متخصص تر و داناتر به رده های مدیریتی میرسن و انتظار میره بعد از اون بیشتر در توصیه هاشون دقت کنن چون اعتبار باعث اعتماد میشه
یعنی اینا از 6960 بهترن؟
سلام
اولی که از 6960 خیلی پایین تر و دومی هم که خیلی بالاتر ؟ کلا تو 4 تا تی وی که نام بردید الان فقط 6980 تو سایز 46 اینچ تو بازار موجوده حالا نمی دونم از کجا این مدل های رو می خواهید تهیه کنید
بین همه این مدلها 6960 تو سایز 46 اینچ قیمتش حدود 3.750.000 که البته من خیلی وقت جایی ندیدمش تو این سایز 40 اینچ تو بازار هست اما 46 اگر هم باشه کمه مدل 6980 هم قیمتش 3.970.000 سری F هم اولا هنوز تو بازار پخش نشده ( جز چند مدل رده پایین و محدود ) و دوم اینکه اگر هم بیاد قیمت منطقی نداره مثلا همین 8885 اگر بیاد قیمت بالائی داره تا یکی دوماه
Soroush-S
14-08-2013, 12:59
البته که توجه میکنند ...
و البته کاملاً مشخصه تعصب و طرفداری هر کاربر در تعداد زیاد پستاش بر روی یک برند ... نه اون هم بر روی یک مدل کلاً وقتی در طول یکسال جواب هر سوالی با توصیه یکی از مدلهای همون برند داده میشه .... بهرحال خواننده هم کمی دارای قدرت تحلیل هست
مقایسه منطقی شامل قیمت هم میشه! نمیشه؟ وگرنه سری X سونی (4K) هم جز بهترینهاست ولی نه برای ما قشر محروم !
و در نهایت موضوعی که در این فروم و فرومهای دیگه هست اینه افراد متخصص تر و داناتر به رده های مدیریتی میرسن و انتظار میره بعد از اون بیشتر در توصیه هاشون دقت کنن چون اعتبار باعث اعتماد میشه
عزیز . اون مدل بخاطر این گفته شد چون شخص سوال کننده گفته بود به این مدل رسیدم .
در مورد طرفداری از برند سالهای قبل توی اوج فروش HDTV از نمایندگان سامسونگ اینجا بودند که در این فروم تبلیغات HDTV سامسونگ و در فرومهای دیگه تبلیغ تبلت های سامسونگ می کردند و با فروکش کردن تب خرید تلویزیون ایشون هم ناپدید شدند . نمایندگان مادیران هم بودند که اونها هم هراز چندگاهی سری به این فروم و فرومهای همسایه می زنند.
در مورد سامسونگ هم الان اکثریت بازار دست این برند و نزدیکتر به اون الجی هست . برندهای دیگر هم در حاشیه . از برندهای داخلی هم که نمیشه دفاع کرد!!!!!!! پس در راهنمایی به دوستان فقط باید از سامسونگ و الجی معرفی کرد و بعد سونی و پاناسونیک!!!
matinpour
14-08-2013, 16:17
البته که توجه میکنند ...
دوست عزیز
وظیفه ما در این سایت اطلاع رسانی درست است نه تبلیغ برندی مثلا اگر خود شما بدون مشورت یک محصولی را خریداری کردید و ببینید مشابه همان محصول که یک برند دیگری آن را کامل تر دارد بطور نا خوداگاه از محصولی که خریدید دل زده نمی شوید و احساس پشیمانی نمی کنید ولی اگر تعصب را کنار گذاشته و با مشورت و تحقیق و مقایس یک محصول را خریداری کنید آن وقت از خرید خود راضی و خوشحال نخواهید شد؟ برای اثبات سخنانم کافیست به تایپیکها در همه برندها سری بزنید آن وقت می بینید که که همه بنوعی دچار مشگل هستند یکی با زیر نویس- یکی با فرمت پخش و غیره و خوشبختانه همه مردم ما فهیم و دانا هستند و خودشان قدرت تشخیص دارند و به قاعده بودجه و سلیقه خود شان محصول مورد نظر خود را تهیه می کنند. و آن دسته از عزیزانی که بخاطر مشغله کاری و فکری نمی توانند خودشان تحقیق کنند از مشورت دوستان در سایت استفاده و نقطه نظرهای آنها را در موقع خرید لحاظ می کنند.
موفق باشید
amir_t6262
14-08-2013, 20:18
البته که توجه میکنند ...
سامسونگ و LG بازار ایران را شناختند و برای رفاه مصرف کننده ایرانی، کارهایی کردند که هیچ برند دیگه ای نکرده و اصلا ما را به حساب نیاوردند.
همین که بتوانی بدون دردسر و فقط با وصل کردن فلش حاوی فیلم، به راحتی فیلم را با زیرنویس فارسی در یک تلویزیون ببینی، خودش بزرگترین مزیت است برای خیلی ها که برای فیلم دیدن تلویزیون میخرند.
حالا یکی که برای فیلم دیدن رفته تلویزیون خریده، برود یک تلویزیون سونی 100 میلیونی هم بخرد، وقتی که این تلویزیون نمیتواند زیرنویس فارسی را پخش کند، به چه دردش میخوره؟! باید با هزار کلک و وصل کردن لپ تاپ و ... بنشینی و یک فیلم ببینی.
یا پاناسونیک با آن همه ادعایش، شد که به خاطر این همه مصرف کننده در ایران ، زبان فارسی پیشکش، زبان عربی را به دستگاهش اضافه کند که بشه باهاش زیرنویس فارسی را درست نمایش داد؟
برای خیلی ها، انتظاراتشان از تلویزیون فقط کیفیت ساخت یا تصویر نیست و امکانات جانبی هم مهم است.
LiverBarca
14-08-2013, 20:24
دوستان از نظرات و راهنماییهای همتون خیلی ممنونم،به خصوص ناظر عزیز و محترم جناب matinpour...:n12:
با این حساب 46f8885 بالای 4 تومن میشه و به بودجم نمیخوره!
و انتخاب اخرم بین f5570 و es6980 یا 60 هست؟حالا کسی میدونه کیفت f5570 بهتره یا 6980؟واسه من این کیفیت صفحه نمایش 2 بعدی خیلی مهمه!راستی با تلویزیون اصلا فکر نمیکنم بخوام به اینترنت و اینا وصل بشم و برام خنده دار هم میاد این کار واقعیتش!پس وبگردی و اینا رو اصلآ نمیخوام!سیستم و عامل هم نداشته باشه بهتره!
کل استفادم از tv وصل کردن ----- و و کنسول گیم و فلش هست و میخوام وقتی فوتبال و فیلم و اینا میبینم یا گیم بازی میکنم تو ذوقم نزنه!مخصوصا اون زمان پاسخ دهیش خیلی مهمه هر چی کمتر باشه بهتره واسم!!!
الانم فقط و فقط تو این موندم که کیفیت صفحه نمایش f5570 بهتره یا 6980؟؟؟
LiverBarca
14-08-2013, 20:38
عزیز . اون مدل بخاطر این گفته شد چون شخص سوال کننده گفته بود به این مدل رسیدم .
در مورد سامسونگ هم الان اکثریت بازار دست این برند و نزدیکتر به اون الجی هست . برندهای دیگر هم در حاشیه . از برندهای داخلی هم که نمیشه دفاع کرد!!!!!!! پس در راهنمایی به دوستان فقط باید از سامسونگ و الجی معرفی کرد و بعد سونی و پاناسونیک!!!
بله من خودم 8885 رو تو سایت سامسونگ سنتر دیدم و پرسیدم ارزش خرید داره که ایشونم تایید کرد و واقعآ هم تلویزیون شاخیه ولی حیف که هنوز نیومده و اگرم بیاد قیمتش فضایی میشه!
راستی من خودم اگه بحث تعصب و اینا باشه هیچ وقت طرف lg رو به سامسونگ نمیدم!ولی نمیدونم چرا حس میکنم تو کیفیت صفحه نمایش ساسمونگ از همشون بهتره!!!
الان یه مانیتور w2261vp ال جی رو هم دارم که خیلی ازش راضیم ولی نمیدونم چرا دلم میخواد تلویزیون رو سامسونگ بخرم!!!
matinpour
14-08-2013, 22:28
بله من خودم 8885 رو تو سایت سامسونگ سنتر دیدم و پرسیدم ارزش خرید داره که ایشونم تایید کرد و واقعآ هم تلویزیون شاخیه ولی حیف که هنوز نیومده و اگرم بیاد قیمتش فضایی میشه!
راستی من خودم اگه بحث تعصب و اینا باشه هیچ وقت طرف lg رو به سامسونگ نمیدم!ولی نمیدونم چرا حس میکنم تو کیفیت صفحه نمایش ساسمونگ از همشون بهتره!!!
الان یه مانیتور w2261vp ال جی رو هم دارم که خیلی ازش راضیم ولی نمیدونم چرا دلم میخواد تلویزیون رو سامسونگ بخرم!!!
دوست عزیز
آن دو مدلی را که گفتید یعنی f5570 و es6980 اگر بخواهید این دو مدل را بررسی کنید می بینید که امکانات و کارایی و حتی پردازش تصویر es6980 بیشتر است می توانید به این سایت رفته و مشخصات هردو آنها را بررسی کنید
و در ضمن قیمت 55F8880 با قیمت گذاری سامسونگ 10500000 هزارتومان است این قیمتی است که در نمایشگاه سامسونگ در مرکز خرید گلستان که در شهرک غرب در حال نمایش است در لیست قیمت بود و قیمت مدلهای دیگر که هنوز نیامده از این قرار است
55F7770 9500000
46F6850 5400000
46F6450 4900000
46F6350 3600000
شما با مراجعه به نمایشگاه می توانید از نزدیک هم تلویزیونها و هم قیمتها راببینید
دوستان این آمار صرفا جنبه اطلاع رسانی دارد و ممکن است با ورود این سری از تلویزیونها دچاردستخوش شود و بسته به موقعیت دچار صعود ویا سقوط قیمتها شود.
نظر اهل فن در مورد سری LM در محصولات ال جی چیه
بالاخص تو این رنج 42 lm76100 حوالی 3 میلیون
یا 47 lm67100 حوالی 3700-3800
از لحاظ 3 بعدی که مسلما بالاترن
از لحاظ ظاهر هم که خوبـــــــــ
از لحاظ مشخصات تصویر هم خوبن
ولی من تصویرشونو ندیدم
تا 3 تومن، 47 اینچ بین ال جی ، سامسونگ و سونی ، فرمت mkv رو ساپورت کنه ، سه بعدی بودنش مهم نیست اما هوشمند باشه بهتره. لطفا راهنمایی بفرمایید من خودم چون اکثر دور و بری ها ال جی دارن و راضی هستن رو ال جی زوم کردم...مثلا مدل ln57000 ....حالا از این مدل بهتر تو این برند یا برندها دیگه با این محدوده ی قیمت چی میتونم بگیرم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.