PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون در مورد این سیستم چیه ؟(کدوم بخشش بیشتر نیاز به ارتقا داره ؟)

a.g g.a
31-07-2013, 21:48
سلام دوستان

من حدود سه سال پیش با رهنمایی دوستان همین فروم یه سیستم گرفتم خیلی هم ازش راضی بودم ولی جدیدا احساس می کنم یه کم برای بازیای جدید داره کم میاره
(این مشخصاتش:
CPU : CORE I5 750
MAIN : GIGABYTE P55A UD3P
RAM : 4 GB DDR3
VGA : ATI HD 5850 1GB
POWER :585B GREEN
ویندوزمم 32 بیته)
مخصوصا توی بازی کرایسیس 3 که گرافیکش آوردم بالا خیلی تکه تکه شد،به نظر شما کدوم بخش این سیستم بیشتر نیاز به ارتقا داره ؟

بنچمارک گرافیکمو که نگاه می کردم دیدم توی بازی بتمن 2 با بالاترین جزئیات روی رزولیشن 1920-1200 بیست چهار تا فریم گرفته بود در حالی که من اصلا نتونستم با این جزئیات بازی کنم و خیلی تکه تکه شد(رزولیشن1920-1080روی ویندوز7)،این شد که فکر کردم بیشتر سی پی یوم ضعیف باشه،آخه اون زمان هم می خواستم CORE I7 860 بگیرم،چون از اون جایی که گرفتم نداشتن مجبور شدم همین سی پی یو رو بگیرم

من حالا حالاها قصد ازتقا ندارم ولی می خوام کلا بدونم اگه بخوام با بودجه نه چندان زیاد(مثلا کمتر400تومن)بیشترین بهبود قدرت پردازش رو داشته باشم باید کدوم بخشو به روز کنم ؟

با تشکر

Hessam1372
31-07-2013, 21:55
شما به یک کارت گرافیک خوب نیاز دارید + یک عدد رم 4 گیگ دیگه و نصب ویندوز 64 بیت! نه 32 بیت!
کارت گرافیکتون رو بفروشید به جاش GTX 550 Ti بخرید! (این حداقل ارتقایی هست که باید انجام بدید)
بقیه خوبه. نه. پردازنده هم عالیه! برای گیم پردازنده اونقدر مهم نیست! کارت گرافیک و رم مهمه!

TREASURES
31-07-2013, 22:09
سلام شما اول درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنید ببینید تغییری حاصل میشه اگه نشد تا بریم سراغ ارتقا (فکر نمیکنم 5850 گرافیک ضعیفی باشه:n13:)

Hamed DC
01-08-2013, 00:26
سلام دوستان

من حدود سه سال پیش با رهنمایی دوستان همین فروم یه سیستم گرفتم خیلی هم ازش راضی بودم ولی جدیدا احساس می کنم یه کم برای بازیای جدید داره کم میاره
(این مشخصاتش:
RAM : 4 GB DDR3
VGA : ATI HD 5850 1GB
ویندوزمم 32 بیته)
مخصوصا توی بازی کرایسیس 3 که گرافیکش آوردم بالا خیلی تکه تکه شد،به نظر شما کدوم بخش این سیستم بیشتر نیاز به ارتقا داره ؟

بنچمارک گرافیکمو که نگاه می کردم دیدم توی بازی بتمن 2 با بالاترین جزئیات روی رزولیشن 1920-1200 بیست چهار تا فریم گرفته بود در حالی که من اصلا نتونستم با این جزئیات بازی کنم و خیلی تکه تکه شد(رزولیشن1920-1080روی ویندوز7)،این شد که فکر کردم بیشتر سی پی یوم ضعیف باشه،آخه اون زمان هم می خواستم CORE I7 860 بگیرم،چون از اون جایی که گرفتم نداشتن مجبور شدم همین سی پی یو رو بگیرم

من حالا حالاها قصد ازتقا ندارم ولی می خوام کلا بدونم اگه بخوام با بودجه نه چندان زیاد(مثلا کمتر400تومن)بیشترین بهبود قدرت پردازش رو داشته باشم باید کدوم بخشو به روز کنم ؟

با تشکر

سلام دوست عزیز.
شما در اولین اقدامتون، ویندوز رو به نسخه64بیتی ارتقاع بدین.
در وحله دوم مدل دقیق کولر خودتو رو بنویسید و یه لینک هم از گرافیکتون بدین.
تا بعد از مراحل فوق به آورکلاکینگ قطعات اقدام کنیم تا بتونید از حداکثر قدرت سیستم بهره ببرین.
پ.ن: این سیستم در هیچ حالتی نیازی به ارتقع نداره و قطعات به خوبی در کنار هم چیده شدن. ارتقاع زمانی لازم میشه که قطعه ایی کاراییش بیاد پایین. در صورتی که این سیستم هنوز قدرت بالایی رو خودش ذخیره داره!

a.g g.a
01-08-2013, 03:43
آقا ممنون خیلی امیدوار شدم به سیستمم

یعنی ممکنه به دلیل دمای بالای سیستم باشه ؟ اونی که سیستممو اسمبل کرد زیاد وارد نبود،کیس من یه قابلیتی داره که میشه سیم ها رو از پشت سینی کادربورد رد کرد تا گردش هوا رو مختل نکنه،ولی همه سیم ها رو همین جور ولو کرده وسط کیس،من هم خودم زیاد برای اسمبل کردن وارد نبودم نتونستم درستش کنم

منظورتون از کولر چیه؟ فقط همون فن های سی پی یو و کارت گرافیک هستن با فکر کنم سه تا فن که خود کیس داره(Green Orbit) لینک کارت گرافیک هم منظورتونو متوجه نشدم یعنی چی ؟!

شما به یک کارت گرافیک خوب نیاز دارید + یک عدد رم 4 گیگ دیگه و نصب ویندوز 64 بیت! نه 32 بیت!
کارت گرافیکتون رو بفروشید به جاش GTX 550 Ti بخرید! (این حداقل ارتقایی هست که باید انجام بدید)
بقیه خوبه. نه. پردازنده هم عالیه! برای گیم پردازنده اونقدر مهم نیست! کارت گرافیک و رم مهمه!

نظرتون در مورد کراس فایر چیه؟ البته اون وقت احتمالا پاور هم باید تعویض کنم

Hamed DC
01-08-2013, 12:58
آقا ممنون خیلی امیدوار شدم به سیستمم

یعنی ممکنه به دلیل دمای بالای سیستم باشه ؟ اونی که سیستممو اسمبل کرد زیاد وارد نبود،کیس من یه قابلیتی داره که میشه سیم ها رو از پشت سینی کادربورد رد کرد تا گردش هوا رو مختل نکنه،ولی همه سیم ها رو همین جور ولو کرده وسط کیس،من هم خودم زیاد برای اسمبل کردن وارد نبودم نتونستم درستش کنم

منظورتون از کولر چیه؟ فقط همون فن های سی پی یو و کارت گرافیک هستن با فکر کنم سه تا فن که خود کیس داره(Green Orbit) لینک کارت گرافیک هم منظورتونو متوجه نشدم یعنی چی ؟!

دوست عزیز، سیستم شما قدرت بسیار خوبی داره و میشه عنوان یک سیستم حرفه ای رو بهش نصبت داد.
مادربرد شما با برخورداری از مداربندی قوی و کولینگ مناسب، قدرت خوبی رو برای مانور در زمینه آورکلاکینگ داره.
اون قابلیت CM نامیده میشه که یکی از قابلیتهای کلیدی برای کاستن از گرمای محیط و گردش بیشتر هواهستش. بهتره که کابلها رو از قسمت پست کیس مدیریت کنید.
منظورم از لینک گرافیک، لینک مشخصات شرکت سازنده بودش. تا برای اور بررسیش کنم.
فن پردازنده هم فکر میکنم فن استوک باشه با این تفاسیر.

Hamed DC
01-08-2013, 13:06

دوست عزیز ابتدا باید خدمتتون عرض کنم که حتی قوی ترین 550ti موجود در دنیا هم از یک 5850رفرنس بسیار بسیار ضعیفتر هستش!!!
نکته بعد این هستش که پردازنده یکی از کلیدیترین قطعات در زمینه گیم هستش. به طوریکه با یک پردازنده قوی میشه کمی(دقت کنید!!!) ضعف رم و گرافیک رو پوشش داد!!!

a.g g.a
01-08-2013, 14:25
دقیق یادم نیست فکر کنم Force 3d بود

اینم یه صفحه درموردش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

a.g g.a
01-08-2013, 14:46
در مورد کراس فایر نگفتید

Ali*Reza
01-08-2013, 16:32
همونطور که گفته و با توجه به اینکه بودجتون برای ارتقای احتمالی محدود هست ، ابتدا پیشنهاد میکنم رم رو در صورت امکان به 8 گیگ ارتقا بدین ( سعی کنین رم با مشخصات رم فعلیتون تهیه کنین ).
و در اقدام دوم ویندوز رو به 64 بیتی تعویض کنین.
در مورد کراس فایر با توجه به به کارت تقریبا پر مصرف و تا حدودی داغ 5850 من به شخصه خیلی توصیه نمیکنم ( هرچند که احتمالا بودجتون بهش نمیخوره و پاور رو هم باید ارتقا بدین )
در اقدام سوم شما برای افزایش کاراییتون میتونین برای پردازنده خنک کننده جدا تهیه کنین و با اورش تا حدودی پرفرمنستون رو بالا ببرین و گرافیکتون رو هم میتونین تا حد کمی اور کنین ( البته به نظر من گرافیکتون برای اورکلاک خوب و حرفه ای خیلی مناسب نیست )

a.g g.a
01-08-2013, 16:57
متشکرم آقای علیرضا پس خنک کردن هم می تونه تاثیر مثبت داشته باشه.

من یادمه اون قدیما می گفتن 5850 رو میشه با اورکلاک خیلی بهبود بخشید و تا حدودی به 5870 نزدیکش کرد،حالا نمی دونم تا چه حد درست بوده باشه،نظرتون چیه؟

راستی پاور من برای اورکلاک کشش داره؟

کلا اورکلاک کردن ریسکش بالا نیست؟

Ali*Reza
01-08-2013, 17:07
در صورتیکه برای پردازنده خنک کننده مجزا و مناسب تهیه کنین و پردازنده رو در حد قابل قبولی اور کنین ، شاهد افزایش کارایی بطور محسوس خواهید بود.
اورکلاک اگر اصولی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد و ریسکی نخواهد داشت.
پاورتون هم مناسبه. البته برای اینکه دقیقتر بشه نظر داد ، مشخصات کامل سیستمتون از جمله تعداد هارد و درایوتون رو بگین.

a.g g.a
01-08-2013, 17:39
یه دیوی رام HP دارم با یه رام 500 سامسونگ از همین عادیا(HHDیه چیه؟)

Ali*Reza
01-08-2013, 17:48
بله HDD هست.
پاورتون مناسبه و کفایت میکنه و مشکلی نیست.
پیشنهاد میکنم در صورتیکه خواستین گرافیک یا پردازنده رو اور کنین و قصد مشاوره داشتین ، در قسمت مربوط به خودش مطرح کنین :

اورکلاک پردازنده و رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اورکلاک کارت گرافیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

a.g g.a
02-08-2013, 00:44
یه تایپیک برای درخواست مشاوره برا اورکلاک ردم ممنون میشم بقیشو اون جا ادامه بدیم:

a.g g.a
06-08-2013, 17:47
سلام

من الآن دو تا از این رما دارم:

اگه بخوام یه رم 4 گیگ دیگه بگیرم بذارم کنارشون بهتره چه رمی بگیرم ؟ با قیمت دور بر 70 80 میشه چیزی گرفت ؟

Ali*Reza
06-08-2013, 18:21
با توجه به بودجتون بهتره رم 2 گیگی و با مشخصات رم فعلیتون تهیه کنین. رم 4 گیگ تقریبا زیر 110 تومن نیست.

a.g g.a
06-08-2013, 18:25
نه همون 4 گیگ اگه بخوام بگیرم چه قدر میشه ؟ یه رم خوب که خیلی گرون نباشه به رم های خودمم بخوره

Ali*Reza
06-08-2013, 18:36
پیشنهاد من Kingmax 4GB 1333 CL9 با قیمت تقریبی 110 تومن

a.g g.a
15-08-2013, 10:40
سلام

ببخشید موقع خرید رم به چه نکاتی باید توجه کنم که سرم کلاه نره؟ لازمه رم هم گارانتی داشته باشه؟

Ali*Reza
15-08-2013, 16:25
بسته به نوع برند رم گارانتیهای متفاوتی وجود داره و معمولا هم گارانتی دارن.
فرکانس ، تایمینگ ، ظرفیت و . . . از جمله مواردی هستند که در خرید رم باید بهشون توجه کرد. همچنین مشخصات گفته شده توسط فروشنده رو با مشخصات قید شده روی رم چک کنین.

a.g g.a
15-08-2013, 17:17
متشکرم،خوب من همون رمی که خودتون گفتین می خوام بگیرم،فرکانسش که احتمالا1333 مگاهرتزه ظرفیت هم که چهار گیگ بقیه چیزایی که گفتین مثلا تایمینگ متاسفانه متوجه نشدم! آقا من آماتورم در این زمینه!

Ali*Reza
15-08-2013, 17:32
اگر از برند کینگمکس میخواین تهیه کنین ، این برند رو شرکت آواژنگ معمولا گارانتی میکنه و میتونین با این گارانتی بگیرین.
تایمینگ رم پیشنهادی CL9 هست و فرکانسش هم همون 1333 هست. که متوسط هست و مناسبه. در کل تایمینگ هرچه کمتر باشه بهتر هست که البته قیمتهای بالاتری هم دارن.

Hamed DC
18-08-2013, 09:52
یک نکته رو که باید در خرید دو نوع رم متفاوت مد نظر قرار داد، چیپ اونها هستش.
چون در برخی موارد، اگر چیپ رمها با هم متفاوت باشن توی فرکانسهای کاری بالا(با آور ولتاژ ویا فرکانس) حتما مشکل زا خواهد شد.
البته توی رمهای Midle معمولا 95رمها چیپهای متوسط و یکسانی دارن. و در بیشتر مواقع سیستم رو به راحتی بوت میکنن.
در یک مورد که اصلا نمیشه ازشون در کنار هم تست گرفت، چیپهای هاینیکس و الپیدا هستن که عین کارد و پنیر میمونن!!!
پس به این نکته توجه داشته باشین!

a.g g.a
18-08-2013, 15:09
سلام دوستان متشکرم

من امروز یه رم کینگمکس 4 گیگ DDR3 1333(تایمینگشو جاییش ننوشته !)با گارانتی وثوق رایانه(گارانتیش به درد می خوره؟) از مشهد گرفتم 103 تومن(توی راهم یه ماشین از رو پام رد شد !)

چیپشو کجاش نوشته؟

کاش زودتر می گفتین یا من دیرتر گرفته بودم !

چیپ رم های قبلیم از اون عکسه که گذاشتم مشخصه ؟ آخه الآن مسافرتم بهشون دسترسی ندارم

Ali*Reza
18-08-2013, 16:08
موردی که حامد مطرح کردن همونطور که گفته شد به اورکلاک رمهای حرفه ای که تایمینگ پایین و فرکانسهای بالا دارن مربوط میشه.
برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد و مسئله ای نیست.
مشخصات رمتون از جمله تایمینگ رو میتونین توسط برنامه CPU-Z متوجه بشین.

Hamed DC
18-08-2013, 20:58
سلام دوستان متشکرم

من امروز یه رم کینگمکس 4 گیگ DDR3 1333(تایمینگشو جاییش ننوشته !)با گارانتی وثوق رایانه(گارانتیش به درد می خوره؟) از مشهد گرفتم 103 تومن(توی راهم یه ماشین از رو پام رد شد !)

چیپشو کجاش نوشته؟

کاش زودتر می گفتین یا من دیرتر گرفته بودم !

چیپ رم های قبلیم از اون عکسه که گذاشتم مشخصه ؟ آخه الآن مسافرتم بهشون دسترسی ندارم

معمولا99درصد رمهای زیر فرکانس1600 و با تایمینگهای بالای8 از یک نوع چیپ بهره میبرن و شما به هیچ مشکلی نخواهید خورد.
من این مطلب رو بخاطر این مطرح کردم که 99درصد افراد فکر میکنن دو رم مختلف در کنار هم همیشه کار میکنند و فقط باید به تایمینگ اونها دقت کرد!
و همونطوری که علیرضای عزیز هم گفت، این امر بیشتر در مواقعی پیش میاد که شما قصد آور رم رو داشته باشین. پس جای نگرانی ایی نیست.

a.g g.a
22-08-2013, 11:13
سلام دوستان

می خوام هاردم رو هم ارتقا بدم و یه هارد یک ترابایت بذارم کنار هارد فعلیم،توی بخش هاردها دوستان هارد سیگیت 1ترا رو پیشنهاد کردن با قیمت تقریبا 220 تومن،دیروز رفتم یه مغازه(قصد خرید از اون نداشتم فقط می خواستم یه کم از اوضاع بازار خبردار بشم)قیمت هارد یک ترابایت سیگست رو ازش پرسیدم،گفت هارد وسترن دیجیتال 1ترا داره با گارانتی اصلی 240 تومن،گفتم سیگیت چنده گفت ندارم وسترن که بهتر از سیگیته ،منم گفتم ممنون اومدم بیرون(می دونم که به حرف فروشنده ها نباید اعتماد کرد!)

به نظر شما کدومشو بگیرم ؟ خودم فکر می کنم که سیگیت بهتر باشه...بودجم برای هارد بین200 تا حدود 270 هست

با تشکر

Ali*Reza
22-08-2013, 16:13
همونطور که خودتون هم گفتین هاردهای سیگیت هم مناسبن.
همچنین هاردهای وسترن سری بلک هم گزینه خوب و مناسبیه و سرعت نسبتا بالاتری نسبت به مدلهای مشابه داره. البته قیمت 1 ترابایتش حدودا 320 هست.

a.g g.a
22-08-2013, 16:52
پس اون مدلی که اون فروشنده گفته سری بلک نبوده...نه؟

Ali*Reza
22-08-2013, 17:07
پس اون مدلی که اون فروشنده گفته سری بلک نبوده...نه؟

فکر نمیکنم ، ممکنه سری Blue و یا Green بوده باشه.

a.g g.a
22-08-2013, 17:09
یعنی کدوم یکی از این دو مدل بهتره ؟

Western Digital WD10EZEX
یا
Seagate ST1000DM003 ؟

قیمت وسترن توی سایت رایان صبا 250 تومنه(سری بلکش هم همون طور که شما گفتین به بودجه من نمی خوره !)و سیگیت 230 اون مغازه برای وسترن دیجیتال قیمت خوبی گفته نه؟240؟

Ali*Reza
22-08-2013, 17:32
به نظر من صرفا بین این دومدلی که مدنظرتون هست ، مدل سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 بهتره.

a.g g.a
22-08-2013, 22:22
ببخشید بهتر بود از اول این سوال رو می پرسیدم کلا شما با بودجه بین 200 تا 300(بیشترمتمایل به پایین !) چه هارد اینترنال 1 ترابایتی رو پیشنهاد می دید سیگیت یا...؟ با چه گارانتی ای ؟ اصلا گارانتی نیاز هست ؟ پول اضافی نیست ؟

ممنون

Ali*Reza
22-08-2013, 22:42
به نظر من همون هارد انتخابی خودتون از برند سیگیت خوب و مناسبه و به بودجتون هم میخوره. گارانتی هاردهای سیگیت معمولا شرکت سازگار هست.

Hamed DC
23-08-2013, 11:43
ببخشید بهتر بود از اول این سوال رو می پرسیدم کلا شما با بودجه بین 200 تا 300(بیشترمتمایل به پایین !) چه هارد اینترنال 1 ترابایتی رو پیشنهاد می دید سیگیت یا...؟ با چه گارانتی ای ؟ اصلا گارانتی نیاز هست ؟ پول اضافی نیست ؟

ممنون
برای آرشیو یا برای نصب سیستم عامل؟؟؟
اگر برای آرشیو میخواین اصلا سراغ هاردهای سیگیت یا توشیبا و یا سامسونگ نرین!!! برند وسترنسری گرین، بهترین گزینه برای آرشیو هستش. بدلیل دور موتور پایین، گرمای بسیار پایینی داره.
اما اگر میخواین برای سیستم عامل استفاده کنید، قطعا خرید هاردهای سری گرین و بلو هیچ توجیحی نداره! برای نصب سیستم عامل بهتری برند که ارزش خرید هم داشته باشه، همون مدلی
هستش که علیرضا جان، زحمت معرفیش رو کشیدن. چون هم سرعت بالایی داره و هم اینکه صداش خیلی کم هستش.
فقط دقت کنید که توی هاردهای سیگیت هم سری گرین هستش که این هاردها هم مختص آرشیو کردن هستن و دوری بین 5200تا5400دارن. روشون هم معمولا کلمه Green رو در گوشه ای
میشه دید.

a.g g.a
23-08-2013, 13:38
ممنون آقا حامد

به ناچار هر دو استفاده رو از همون باید بکنم،بیشتر کمبود حجمم برای نرم افزار و بازی هست و عکس و ادیت عکس-چون هر عکس رو با چند نرم افزار ادیت میکنم گاهی اوقات از هر عکس ده دوازده تا کپی دارم و حیفم هم میاد پاکشون کنم،عکس های پانوراما هم که هر کدومش 30 40 تا عکسه،کلا حجم فولدر عکس هام شاید 60 70 گیگ باشه،بدون عکس های خانوادگی(البته الآن دم دستم نیست دقیقشو بگم)-اون هاردی که دارم 500 ساسونگ هست از سرعتش راضی نیستم،ویندوز8بهش نمره5.9 میده که از بقیه اجزای سیستمم خیلی کمتره(این نمره ها قابل استناد هست؟)

این هاردی که می خوام بگیرم سرعتش از اون بالاتر هست؟ پیشنهاد شما چیه چه هاردی بگیرم با این شرایط که بیشتر استفادم برای نرم افزار و بازی هست و عکس،به نظر شما سیستم عامل رو هم روی همیون بریزم بهتره؟

ببخشید خیلی درهم و برهم نوشتم

Hamed DC
23-08-2013, 15:39
ممنون آقا حامد

به ناچار هر دو استفاده رو از همون باید بکنم،بیشتر کمبود حجمم برای نرم افزار و بازی هست و عکس و ادیت عکس-چون هر عکس رو با چند نرم افزار ادیت میکنم گاهی اوقات از هر عکس ده دوازده تا کپی دارم و حیفم هم میاد پاکشون کنم،عکس های پانوراما هم که هر کدومش 30 40 تا عکسه،کلا حجم فولدر عکس هام شاید 60 70 گیگ باشه،بدون عکس های خانوادگی(البته الآن دم دستم نیست دقیقشو بگم)-اون هاردی که دارم 500 ساسونگ هست از سرعتش راضی نیستم،ویندوز8بهش نمره5.9 میده که از بقیه اجزای سیستمم خیلی کمتره(این نمره ها قابل استناد هست؟)

این هاردی که می خوام بگیرم سرعتش از اون بالاتر هست؟ پیشنهاد شما چیه چه هاردی بگیرم با این شرایط که بیشتر استفادم برای نرم افزار و بازی هست و عکس،به نظر شما سیستم عامل رو هم روی همیون بریزم بهتره؟

ببخشید خیلی درهم و برهم نوشتم

خواهش میکنم.
با این تفاسیر، هارد سیگیتی که خودتون انتخاب کردین، بسیار مناسب هستش.
هاردهای گرین(چه سیگیت چه وسترن) کلا برای آرشیو هستن و اصلا برای نصب سیستم عامل توصیه نمیشن!!!

a.g g.a
26-08-2013, 22:22
سلام

تفاوت سرعت هارد وسترن بلک با سیگیت کاملا محسوسه؟ارزش صد هزار بیشترو داره؟ به خاطر سرما خوردن خریدم تاخیر خورد وسوسه شدم 100 تومن بیشتر خرج کنم اینو بگیرم !

یه سوال دیگه من الآن مشهدم از این جا بگیرم بهتره یا برگردم کرمان بخرم؟ خودم دوروبر کرمانم

Ali*Reza
27-08-2013, 01:21
در صورتيکه در آينده قصد خريد درايو جامد رو ندارين هارد وسترن بلک گزينه خيلى خوبيه و ارزش داره.
در مورد قيمت و موجوديت قطعات در شهرهاى ديگه اطلاعى ندارم.

Khan gholi
27-08-2013, 02:42
هارد گرین وسترن نخرید که از هر چی سیستم هست ناامید میشید.
به علت سرعت پایین این هارد روند کار کردن خیلی سخته
من الان یک هارد 2 ترا وسترن دارم با rpm 5400 دارم دائم وسط بازی ریست می کنه. حیف 260 تومانی یک سال پیش برای این هارد دادم
هر هاردی میخواین بخرید ولی دقت کنید روش نوشته باشه Rpm 7200 زیر این سرعت نخرید که ضرر کردید مگر برای ارشیو کردن

a.g g.a
27-08-2013, 06:40
متشکرم،من هم بین وسترن بلک و سیگیت می خوام انتخاب بکنم

a.g g.a
27-08-2013, 22:38
سلام

اگه ممکنه قیمت دقیق هارد 1ترا بلک رو با گارانتی و بدون گارانتی بگید،من فردا انشالله میخوام بخرم،اگه ممکنه چند نکته هم بگید که سرم کلاه نره!

یه سوال دیگخ ویندوز7 بهتر می تونه از قابلیتای یخت افزای سیستم استفاده کنه یا ویندوز8 ؟

فکر کنم سازنده بازی بتلفیلد4 گفته بود برای گرفتن بهترین نتیجه و پرفورمنس موقع اجرای این بازی بهتره روی سون64بیتی نصبش کرد!

من اگه انشالله همین هارد بلک رو گرفتم،بهتره درایو ویندوز هارد قبلیمو فرمت کنم و هارد جدید رو پارتیشن بندی کنم و روی همون یه ویندوز7 64بیتی بریزم نه؟ یا راه بهتری هم هست؟

با تشکر

Ali*Reza
28-08-2013, 06:49
قیمت هارد بلک وسترن حدودا 330 هست که ممکنه بسته به انصاف فروشنده کمی بالا پایین باشه. البته یه مدتی هست که این هارد در بازار کمیاب شده.
در مورد این هارد دیسک موقع خرید به مدل نامبرش دقت کنین که WD1002FAEX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه و دور 7200rpm باشه. در ضمن مطئن بشین که هارد پلمپ و آک باشه.
در مورد ساپورت سخت افزاری هم به نظر من تفاوتی بین این دو سیستم عامل 7 و یا 8 وجود نداره و مشکلی نیست.
در مورد اجرای گیمها و بخصوص گیم مورد نظرتون روی ویندوز 8 من تجربه ای ندارم و نظری ندارم.

a.g g.a
28-08-2013, 13:04
سلام مجدد

توی مشهد که هر چی گشتم پیدا نشد،همه فقط گرین و بلو داشتن سیگیت هم بود

الآن تهران کجاها میشه این هارد رو پیدا کرد؟اصلا پیدا میشه؟من پسر عموم اونجا دانشجو هست،شاید بتونم از اون بخوام برام بگیره

Ali*Reza
28-08-2013, 16:11
همونطور که گفتم این هارد یه مقدار در بازار کمیاب شده. در تهران میتونین از پاساژ ایران تهیه کنین.

a.g g.a
03-09-2013, 12:29
سلام
میشه یه سیستم مشابه سیستم من با قطعات به روز بگید و بگید چه قدر درمیاد ؟

RAM : 8GIG
VGA : ATI HD 5850 FORCE3D
HDD : SAMSUNG F3 500
DVRW : HP 1270I
CASE : GREEN ORBIT
MONITOR : LG W2261VP

فکر کنم از اون موقع CPU ها پیشرفت بیشتری نسبت به کارت گرافیکا داشتن،چون من اکثر CPU های جدید که نگاه کردم با سوکتای جدید از مال من قوی تر بودن،ولی درمورد گرافیکا کمی اوضاع متفاوت بود

یه سوال دیگه من اگه بخوام ویندوز 64 بیتی بریزم فقط درایور 64بیت برا کارت گرافیک بگیرم بسه ؟ یا قطعه دیگه ای هم درایور جدید می خواد ؟

Ali*Reza
03-09-2013, 20:01
برای درایور کارت گرافیکتون ، باید متناسب با نوع سیستم عاملتون دانلود کنین ، برای سیستم عاملهای 64 بیتی هم باید درایور 64 بیتی رو دانلود کنین و همین کافی هست.
برای پیشنهاد سیستم باید بودجتون مشخص بشه.
همونطور که خودتون هم گفتین ، پردازنده و کلا سوکتهای جدیدتری میتونین تهیه کنین مثل سوکتهای 1150 و یا 1155

a.g g.a
03-09-2013, 22:38
ممنون من نمی خوام سیستم مشابه این سیستم بگیرم می خوام ببینم چه سیستمی با قطعات امروزی قدرت مشابه سیسیتم من داره و چه قدر قیمتش میشه ؟

Ali*Reza
03-09-2013, 23:31
CPU : Intel Core i5 3470 3.2GHz : 590.000
M.B : ASUS P8B75-V : 330.000

پردازنده 3470 از سوکت 1155 با عملکرد بهتر از پردازنده فعلیتون تقریبا پردازنده متوسط و خوب محسوب میشه.
باقی قطعات هم تقریبا قطعات سیستم فعلیتون بروز هست.