ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تلویزیون 46 اینچ

alivip
31-07-2013, 13:59
با سلام
میشه لطفا منو در خرید تلویزیون با سیاز 46 راهنمایی کنید؟

من اینو برای استفاده خانواده می خوام. و واقعیت اینه فکر نمی کنم حداقل الان اسمارت بودن و سه بعدی بودن بکارم بیاد و اسه همین تا حد امکان نمی خوام واسه ان دو مشخصه پول بدم
از میان برند ها هم فعلا سامسونگ و شارپ مد نظرم هست. فکر نمی کنم انتخاب سونی با توجه به قیمت مناسب باشه و در مورد ال جی هم اطلاعات ندارم.
---------------------
جایی هست همه تیوی ها رو بشه از نظر مشخصه با هم مقایسه کگرد..سایت های خارجی مناسب نیستد.
---------------------------
مثلا ES6980 ES6960 D6920 من دقیقا متوجه نشدم فرقشون چیه از نظر من همشون خوبن :D

matinpour
31-07-2013, 15:13
با سلام
میشه لطفا منو در خرید تلویزیون با سیاز 46 راهنمایی کنید؟

من اینو برای استفاده خانواده می خوام. و واقعیت اینه فکر نمی کنم حداقل الان اسمارت بودن و سه بعدی بودن بکارم بیاد و اسه همین تا حد امکان نمی خوام واسه ان دو مشخصه پول بدم
از میان برند ها هم فعلا سامسونگ و شارپ مد نظرم هست. فکر نمی کنم انتخاب سونی با توجه به قیمت مناسب باشه و در مورد ال جی هم اطلاعات ندارم.
---------------------
جایی هست همه تیوی ها رو بشه از نظر مشخصه با هم مقایسه کگرد..سایت های خارجی مناسب نیستد.
---------------------------
مثلا ES6980 ES6960 D6920 من دقیقا متوجه نشدم فرقشون چیه از نظر من همشون خوبن :D

دوست عزیز
بسته به بودجه تان سامسونگ مدلهای مختلفی دارد که می توانید از آن استفاده کنید ولی اگر می خواهید تلویزیونی داشته باشید که تا سالها برایتان نسبت به همان سال با قابلیت باشد از سری 7 سالهای 2012 و 2013 سامسونگ استفاده کنید چون این مدل تلویزیونها با اضافه شدن کیت تکامل که در هر سال می آید نسبت به همان سال از نظر سخت افزاری و نرم افزاری ارتقا پیدا می کنند و مثل این می ماند که شما در هر سال تلویزیونتان عوض شده است ولی اگر بودجه تان کافی نیست لاجرم باید از مدلهای پایین تر استفاده کنید برای مقایس می توانید از این سایت استفاده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alivip
06-08-2013, 23:19
خب حول 3 میلیون بهترین انتخاب 46اینج چیه؟

alivip
31-08-2013, 14:17
سلام
من با این دید می خواستم تلویزیون 46 بخرم که کیفیت صفحه نمایش خوب باشه و امکاناتی چون اینترنت و سه بعدی فکر نکنم حداقل الان تو ایران بدرد بخور باشه
حالا اگه راهنمایی کنن ممنون می شم :
دو مدلی که بهم پیشنهاد شده F5000 و 46eh6030 هست که تقریبا دویست هزارتومن با هم اختلاف دارن . (2200و 2350)
1- با توجه به اولویت صفحه نمایش کدومو انتخاب کنم؟ اولی 2013 هست ولی دومی 3d هم داره؟ میگن یکی edge light هست یکی direct light نمی دونم یعنی چه
2- ایا مدل های بالاتر کیفیت نمایششون واقعا بهتره یا فقط بحث امکانات بیشتر مطرحه؟
3- بانه 400 تومن ارزونتره و ساخت مالزی نمایندگی عوضش گارانتی داره پیشنهاد شما چیه؟
4- با همین پول میشه خرید بهتر کرد؟
=====================
5 - میخواستم با همین سایز یا بالاتر و کیفیت LED دنبای پلاسما باشم مدلای تهران پاناسونیک)VT( که خیلی گرونتره و مدلای بانه هم فقط 50X داره که شنیدم به پای LED نمیرسه ایا توصیه خاصی هست؟
با تشکر