مشاهده نسخه کامل
: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Solid state drive►►►
Hamed DC
29-07-2013, 01:54
سلام دوستان.
دیدم تاپیکی جامع که برای دادن مشاوره خرید در زمینه درایورهای جامد(نه هارد!!!)باشه، موجود نیست. این شد اقدام به باز کردن این تاپیک کردم.
لطفا تمامی سوالات خودتون رو در مورد درایوهای جامد در این تاپیک مطرح کنید.
همچنین از سوال یا طرح هر گونه موضوعی در رابطه با هارددیسکها در این تاپیک خودداری کنید.
سپاس.
Pedram_mrn
29-07-2013, 10:55
سلام کامپیوترم دیگه به نظرم کند شده و از اونجایی که توان مالیه خرید یه سیستم جدید ندارم به نظرم رسید که دوتا هارد 64گیگابایتی SSD بخرم و باهم RAID کنم و برای نصب ویندوز ازش استفاده کنم.
به نظرتون کار درستیه این هزینه کردن؟
یه یکسالی طول میکشه تا بتونم سیستمو عوض و این مینم هم از ساتا 3 پشتیبانی نمیکنه، میخوام بتونم از این هاردها رو سیستمی که سال دیگه هم میخرم به خوبی استفاده کنم...
چقد باید هزینه کنم و چه مدل هایی رو پیشنهاد میکنید.
کلا اگه نظر دیگه ای دارید یا پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم.
بودجه 500 تومن
خیلی ممنون
ویرایش : یه چیزایی راجع به SSD و قابلیت Cashing هم شنیدم اگه یه توضیح اجمالی بدین ممنون میشم.
تو SSD ها اکثرا میبینم Samsung 840 Pro رو خیلی تعریف میکنن نظر شما چیه؟
سپاس
Hamed DC
29-07-2013, 12:36
سلام کامپیوترم دیگه به نظرم کند شده و از اونجایی که توان مالیه خرید یه سیستم جدید ندارم به نظرم رسید که دوتا هارد 64گیگابایتی SSD بخرم و باهم RAID کنم و برای نصب ویندوز ازش استفاده کنم.
به نظرتون کار درستیه این هزینه کردن؟
یه یکسالی طول میکشه تا بتونم سیستمو عوض و این مینم هم از ساتا 3 پشتیبانی نمیکنه، میخوام بتونم از این هاردها رو سیستمی که سال دیگه هم میخرم به خوبی استفاده کنم...
چقد باید هزینه کنم و چه مدل هایی رو پیشنهاد میکنید.
کلا اگه نظر دیگه ای دارید یا پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم.
بودجه 500 تومن
خیلی ممنون
ویرایش : یه چیزایی راجع به SSD و قابلیت Cashing هم شنیدم اگه یه توضیح اجمالی بدین ممنون میشم.
تو SSD ها اکثرا میبینم Samsung 840 Pro رو خیلی تعریف میکنن نظر شما چیه؟
سپاس
سلام پدرام جان.
مدل مین فعلی اعلام کنید، لطفا.
در بحث خرید درایوهای جامد، یکی از مهمترین معلفه های خرید، IOPS هستش که باید به عنوان اولین معیار در خرید باید مد نظر قرار گرفت!
قبلیت Cashing این درایوهای یکی از مواردی هستش که سرعت خواندن رو کمی بالا میبره. که یکی از مهمترین موارد موجود در این قطعات هستش.
این مدل از سامسونگ+ مدل وکتور4 از برند OCZ از برترینهای دنیا هستن. که در خرید هیچ یک نباید شک کرد.اما متاسفانه هیچ کدوم 64گیگی ندارن.
در مورد خرید درایو جامد هم باید بگم که، در بالابردن کارایی سیستم اولین قدم خرید این قطعه هستش. چون باید تجربش کرد تا با سرعت لاکپشتی HDD ها خداحافظی کرد!!!
Pedram_mrn
29-07-2013, 13:17
سلام پدرام جان.
مدل مین فعلی اعلام کنید، لطفا.
در بحث خرید درایوهای جامد، یکی از مهمترین معلفه های خرید، IOPS هستش که باید به عنوان اولین معیار در خرید باید مد نظر قرار گرفت!
قبلیت Cashing این درایوهای یکی از مواردی هستش که سرعت خواندن رو کمی بالا میبره. که یکی از مهمترین موارد موجود در این قطعات هستش.
این مدل از سامسونگ+ مدل وکتور4 از برند OCZ از برترینهای دنیا هستن. که در خرید هیچ یک نباید شک کرد.اما متاسفانه هیچ کدوم 64گیگی ندارن.
در مورد خرید درایو جامد هم باید بگم که، در بالابردن کارایی سیستم اولین قدم خرید این قطعه هستش. چون باید تجربش کرد تا با سرعت لاکپشتی HDD ها خداحافظی کرد!!!
مدل مین Foxconn A7DA-S 3.0 هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا مدل هایی که توسط شیار PCI به مین وصل میشن برتری ای نسبت به مدل های رایج دارن؟
صرف نظر از هزینه، خرید دو عدد SSDبهتر از خرید یک SSD با حجم کلی همون دو SSD هستش درسته؟ برای RAID 0 منظورم هست.
Hamed DC
29-07-2013, 18:31
مدل مین Foxconn A7DA-S 3.0 هستش
آیا مدل هایی که توسط شیار PCI به مین وصل میشن برتری ای نسبت به مدل های رایج دارن؟
صرف نظر از هزینه، خرید دو عدد SSDبهتر از خرید یک SSD با حجم کلی همون دو SSD هستش درسته؟ برای RAID 0 منظورم هست.
این مدلها، بیشتر برای رید کردن استفاده میشن و کمتر بعنوان درایو اصلی مورد استفاده قرار میگیرن! و خیلی هم سخت گیر میان توی ایران!
کلا Raid کردن قدرت و کارایی رو بالا میبره. بهترین راه برای کسب بالاترین سرعت Raid هستش که البته باید به نوع چیپ هم دقت کرد.
سقف بودجه شما500تومن هستش؟؟؟
Pedram_mrn
29-07-2013, 21:00
این مدلها، بیشتر برای رید کردن استفاده میشن و کمتر بعنوان درایو اصلی مورد استفاده قرار میگیرن! و خیلی هم سخت گیر میان توی ایران!
کلا Raid کردن قدرت و کارایی رو بالا میبره. بهترین راه برای کسب بالاترین سرعت Raid هستش که البته باید به نوع چیپ هم دقت کرد.
سقف بودجه شما500تومن هستش؟؟؟
بله 500 تومن هستش...
به نظرتون خرید دو HDD با ظرفیت 512 و RAID اون ها سرعت مورد نظر یک SSD رو در اختیار میذاره یا خیر؟
من عقیده دارم یکبار یک خرید گرون قیمت و مطمئن انجام بدم تا اینکه بخوام چندبار هزینه کنم و درآخر هم ناراضی باشم، اگه نمیتونم با این بودجه تغییر قابل قبول و موثری در سیستمم ایجاد کنم، ترجیح میدم مدتی شکیبایی پیشه کنم تا وضعیتم بهتر شه....:n01:
Hamed DC
30-07-2013, 01:32
بله 500 تومن هستش...
به نظرتون خرید دو HDD با ظرفیت 512 و RAID اون ها سرعت مورد نظر یک SSD رو در اختیار میذاره یا خیر؟
من عقیده دارم یکبار یک خرید گرون قیمت و مطمئن انجام بدم تا اینکه بخوام چندبار هزینه کنم و درآخر هم ناراضی باشم، اگه نمیتونم با این بودجه تغییر قابل قبول و موثری در سیستمم ایجاد کنم، ترجیح میدم مدتی شکیبایی پیشه کنم تا وضعیتم بهتر شه....:n01:
من تجربه Raid دو عدد هارد سیگیت با سرعت7200 رو داشتم.
+
رید دو عدد درایو جامد 840 پرو!
در اولی سرعت حدود 1.5گیگابیت در ثانیه بود
و
در دومی سرعت حدود2.4گیگابیت در ثانیه!!!
پس با این وجود رید دو عدد درایو جامد اصلا قابل مقایسه با دو عدد هارددیسک نیستش! چون اودات مکانیکی داخل هارددیسکها بازه کار رو شدیدا کاهش میدن.
نظر من خرید دو عدد درایو جامد هستش که سرعت بسیار بالایی رو هم در لوود ویندوز و هم در محیط ویندوز به شما میدن.
RAID 0 کردن دو SSD اونقدرها کار ضروری نیست به خصوص وقتی محدودیت بودجه وجود داره، در بنچمارک ها تاثیرش رو میشه دید ولی تاثیر اونچنانی در سرعت سیستم نخواهد داشت چون حتی SSD های معمولی هم در کارهای عادی گلوگاه کارایی نخواهند بود.
به نظر من شما در حال حاضر همون یک SSD تهیه کنید و بودجه شما هم کافی به نظر می رسه و همونطور که حامد گفت کارایی بسیار بالاتر و بهتر از RAID 0 کردن چندین HDD است. SSD یکی از واجبات سیستم هاست که اگه بهش مهاجرت کنید هیچ وقت برنخواهید گشت!
Hamed DC
30-07-2013, 22:42
پدرام عزیز، مشکل اول شما کمبود بودجه هستش. که اگر این شرایط رو نداشتین، به شما رید رو پیشنهاد میکردم که شدیدا سرعت مطلوبی رو
بهتون میده. ارزونترین درایو جامد در حال حاضر با حجم 64 گیگ حدود 300.000تومان هستش. که باید برای هر دو 600.000تومان هزینه کنید.
این در حالی هستش که حجمهای زیر 128 گیگ به شدت نایاب شدن و پیدا کردنشون هم کار سختی هست!
با همه تفاسیر و عدم داشتن ارزش خرید دو درایو جامد با این قیمت کذایی(!!!)، خرید یک درایو جامد با حجم 128 گیگ رو به شما توصیه میکنم.
از لحاض فنی هم اگر بخوایم بررسی کنیم معمولا روی درایوهای با حجم کم کنترلر به روزی کار نمیشه و 99درصد مدارکنترلر درایوهای جامد از
سرعتهای بالا پشتیبانی میکنن.
با همه این تفاسیر مدل زیر رو به شما توصیه میکنم:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kingstone HyperX 120GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...510.000
با سلام
دوستان مادر برد بنده Gigabyte EP45T-UD3LR هست.(با توجه به این نوع مادربرد که ساتا 3 پشتیبانی نمی کنه ،خرید اس اس دی کار اشتباهی هست؟ یعنی ممکنه تاثیر چندانی روی سرعت نداشته باشه؟)
ممنون میشم یک هارد اس اس دی با حجم 64 و از یک برند خوب(یعنی امتحانش رو پس داده باشه و اطمینانی باشه)معرفی کنید.
بودجه 300 و حدااکثر 400 تومان
با تشکر
Hessam 2
07-08-2013, 15:27
با سلام
دوستان مادر برد بنده Gigabyte EP45T-UD3LR هست.(با توجه به این نوع مادربرد که ساتا 3 پشتیبانی نمی کنه ،خرید اس اس دی کار اشتباهی هست؟ یعنی ممکنه تاثیر چندانی روی سرعت نداشته باشه؟)
ممنون میشم یک هارد اس اس دی با حجم 64 و از یک برند خوب(یعنی امتحانش رو پس داده باشه و اطمینانی باشه)معرفی کنید.
بودجه 300 و حدااکثر 400 تومان
با تشکر
نه! خریدش منطقی نیست! پول دور ریختنه! پیشنهاد می کنم مادربرد جدیدتر خریداری کنید.
شما چیزی بخرید که نتونید از تمام قدرت و ظرفیت برتریش استفاده کنید، یعنی بهره وری = 0!!
بهره وری وقتی صفر باشه، یعنی خرید شما کاملاً غیرمنطقی و اشتباهه! (حتی اگر خریدش تاثیر گذار باشه!)
موفق باشید./
نه! خریدش منطقی نیست! پول دور ریختنه! پیشنهاد می کنم مادربرد جدیدتر خریداری کنید.
با تشکر از شما دوست عزیز
یعنی واقعا هیچ تاثیری نداره؟
دوست دارم از حداکثر توانایی مادربرد و سی پیو و رم استفاده کنم.یک مدت raid 0 داشتم ولی چون حجم اطلاعاتم زیاد بود ترسیدم روی این حالت بمونم.برای همین قصد دارم یک ssd داشته باشم تا از سرعتش لذت ببرم.ولی اگر واقعا تاثیر چندانی نداره باید بی خیال بشم؟
با تشکر
Hamed DC
08-08-2013, 19:27
کاملا مخالفم...........
Hamed DC
08-08-2013, 19:28
با تشکر از شما دوست عزیز
یعنی واقعا هیچ تاثیری نداره؟
دوست دارم از حداکثر توانایی مادربرد و سی پیو و رم استفاده کنم.یک مدت raid 0 داشتم ولی چون حجم اطلاعاتم زیاد بود ترسیدم روی این حالت بمونم.برای همین قصد دارم یک ssd داشته باشم تا از سرعتش لذت ببرم.ولی اگر واقعا تاثیر چندانی نداره باید بی خیال بشم؟
با تشکر
حتی در بدترین حالت ممکن، درایوهای جامد سرعتی بسیار بالاتر از هاردها به شما میدن.
سقف بودجه رو مشخص کنید تا یک مدل مناسب معرفی کنم.
با سلام و تشکر از شما
ببینید مادربرد من این هست
Gigabyte EP45T-UD3LR
چون ساتا 3 نبود برای همین کمی دل میزنم.ببینید اگر سرعت خوندن و نوشتن مثلا 500 باشه و با ساتا 2 سرعت 250 بهم بده باز هم برام کافی هست
حافظه 64 کافی هست.چون فقط می خوام سیستم عامل رو روش نصب کنم.
بودجه هم حداکثر تا 400 300 تومان هست.
با تشکر
Hamed DC
08-08-2013, 23:52
با سلام و تشکر از شما
ببینید مادربرد من این هست
Gigabyte EP45T-UD3LR
چون ساتا 3 نبود برای همین کمی دل میزنم.ببینید اگر سرعت خوندن و نوشتن مثلا 500 باشه و با ساتا 2 سرعت 250 بهم بده باز هم برام کافی هست
حافظه 64 کافی هست.چون فقط می خوام سیستم عامل رو روش نصب کنم.
بودجه هم حداکثر 300 تومان هست.
با تشکر
سلام دوست خوبم.
عیدتون مبارک.
با قرار دادن درایو جامد روی یک مادربرد بسیار قدیمی، میشه به کارایی و سرعتی بسیار بسیار بیشتر از قرار دادن یک هارد بر روی یک مین پیشرفته رسید!
مین شما چیپ بسیار خوب و قدتمندی داره. و براحتی میتونید از قدرت مین بهره ببرین. علاوه بر این با نصب یک درایو جامد میتونید سرعت سیستم بسیار بالا ببرین!
AData XPG SX900 64GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...305.000
Hamed DC
09-08-2013, 00:22
شما چیزی بخرید که نتونید از تمام قدرت و ظرفیت برتریش استفاده کنید، یعنی بهره وری = 0!!
بهره وری وقتی صفر باشه، یعنی خرید شما کاملاً غیرمنطقی و اشتباهه! (حتی اگر خریدش تاثیر گذار باشه!)
موفق باشید./
بخاطر ویرایش شما دو مرتبه، اعلام میکنم که در این مورد کاملا مخالفم....
حتی اگر شما یک درایو جامد رو با 1.3سرعت استفاده کنید از یک هارددیسک با نهایت سرعت، خیلی خیلی بهتر عمل میکنه!
میتونید خودتو این موضوع رو بررسی کنید و بعد از اون بهتون قول میدم دیگه سمت هارددیسک نمیرین!!!
و نکته بعدی اینکه، ساتا2، همچین پورت قدیمی نیستش! در شرایط فعلی، برای رید کردن تنها راه ممکن کمک جستن از این پورتهاست!
دوستان نظرتون در مورد مدل patriot wildfire se 120 چه طوره مدل خوبی هست یا نه
چون یکی از دوستان دار می فروشه با قیمت مناسب چند ماه بیشتر کار نکرده
Hamed DC
23-08-2013, 11:33
دوستان نظرتون در مورد مدل patriot wildfire se 120 چه طوره مدل خوبی هست یا نه
چون یکی از دوستان دار می فروشه با قیمت مناسب چند ماه بیشتر کار نکرده
به عنوان یه درایو جامد خوب میشه روش حساب کرد!
Ultimator
27-08-2013, 23:28
سلام
متاسفانه اخیرا هارد دیسک چرخونکی لپ تاپ من ترکیده (بدسکتور شدید، کند شدن هارد و سپس بالا نیومدن سیستم عامل) و تصمیم گرفتم به SSD مهاجرت کنم البته اگه منطقی باشه. با توجه به مدل لپ تاپ که فکر نمیکنم SATA 3 رو ساپورت کنه ( ASUS U46S , شایدم SM یا SE خیلی فرقی نمیکنه! ) فکر میکنم بتونم یه SSD 64G به جای DVD RW نصب کنم. تنها برام Performance و سرعت IO مهم هست تو این آپگرید چون همیشه کند بودن هارد دیسک رو احساس میکردم.
میشه آیا ؟
با تشکر
آره عزیز من میشه
یکسری قاب های درایو DVD هستن که برای اینکار ساخته شدن
مثل این :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد رو میزاری داخلش و مثل DVD درایو معمولی وصل میکنی به سیستم
باید بگردی دنبالش ببینی پیدا میشه یا نه ولی در حالت کلی این قابلیت وجود داره
این مقاله رو بخون :
سلام به همگی
می خوام یه هارد SSD فقط برا نصب سیستم عامل بخرم. بودجم حداکثر 500 تومنه وبیشتر هم نمیشه.:n02:
الان ویندوز هفتی که دارم با کلی برنامه نصب شده حدود 23 گیگ حجم رو اشغال کرده. حالا موندم که اس اس دیه 64 گیگ بخرم یا 32 گیگ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
کسی نیس ما رو راهنمایی کنه؟:n28:
murchehh
02-09-2013, 10:29
سلام.الان تو بازار 64 کمتر پیدا میشه ، اکثرا 128 هستن ولی دیگه 32 که اصلا نیست(لاقل من ندیدم):n01:
afshin b
02-09-2013, 10:50
سلام به همگی
می خوام یه هارد SSD فقط برا نصب سیستم عامل بخرم. بودجم حداکثر 500 تومنه وبیشتر هم نمیشه.:n02:
الان ویندوز هفتی که دارم با کلی برنامه نصب شده حدود 23 گیگ حجم رو اشغال کرده. حالا موندم که اس اس دیه 64 گیگ بخرم یا 32 گیگ؟
با این بدوجه یه 128 گیگ میشه گرفت. حجم های بالاتر سرعت بیشتری هم دارن.
من پیشنهاد میکنم Samsung 840 pro 128GB بگیری. یجا هم میشناسم تو نت که میفروشه. خواستی پیام بده آدرسش رو بت بدم.
سلام دوستان. الان ارزون ترین و کم حجم ترین ssd که تو بازار پیدا میشه چنده؟
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4
ممنون از دوستان
لطفا مدل هایی که در بازار پیدا میشن رو هم بگید. و چه برندی کیفیت بهتری داره.
در خرید هارد اس اس دی به چه نکاتی باید توجه کرد؟
نظر دوستان در مورد این مدل چیه؟
afshin b
02-09-2013, 12:37
اینجا اطلاعات خوبی درمورد اس اس دی ها گذاشته:
Sean's SSD Buyers Guide & Information Thread ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_SeansrecommendedSSDs)
eeeeeeehsan
15-10-2013, 15:17
بچه ها همگی سلام
خدا قوت، عید قربانتونم مبارک
یه سوال داشتم مردونه من هیچی بارم نیست بهم کمک کنید؛
من لپ تاپم Dell L502x با هارد 750G هست مدل Model ID WDC WD7500BPKT-75PK4T0. الآن دیگه از بس فیلم و سریال گرفتم درایوهام پر شده، میخواستم یه My passport 1T بگیرم اطلاعاتم رو بریزم روش که دیدم هاردهای SSD رو همه تعریفش می کنن که سرعتشون خوبه و اینا... به نظرتون می تونم هارد لپ تاپم رو باز کنم یه SSD بذارم جاش و این 750G رو اکسترنالش کنم؟ معقولانه و عملی هست؟
بی زحمت توضیح بدین یا آدرس یه مقاله ای چیزی که بتونم جواب سوالامو توش بگیرم بدید ممنون میشم.
یا علی مدد
afshin b
15-10-2013, 20:02
بچه ها همگی سلام
خدا قوت، عید قربانتونم مبارک
یه سوال داشتم مردونه من هیچی بارم نیست بهم کمک کنید؛
من لپ تاپم Dell L502x با هارد 750G هست مدل Model ID WDC WD7500BPKT-75PK4T0. الآن دیگه از بس فیلم و سریال گرفتم درایوهام پر شده، میخواستم یه My passport 1T بگیرم اطلاعاتم رو بریزم روش که دیدم هاردهای SSD رو همه تعریفش می کنن که سرعتشون خوبه و اینا... به نظرتون می تونم هارد لپ تاپم رو باز کنم یه SSD بذارم جاش و این 750G رو اکسترنالش کنم؟ معقولانه و عملی هست؟
بی زحمت توضیح بدین یا آدرس یه مقاله ای چیزی که بتونم جواب سوالامو توش بگیرم بدید ممنون میشم.
یا علی مدد
سلام
اگه به دنبال ظرفیت بالا برای ذخیره فیلم و .. دارین، اصلا طرف SSD نرین. چون قیمتش در مقایسه با سایزش خیلی بالاست. یه هارد اکسترنال 1 ترا خوب حدود 200 تومن بهترین گزینست برای شما.
اما اگه به فکر بهبود عملکرد لپتاپتون هستین حتما یک SSD برای لپتاپتون بگیرین و هارد 750 که داره رو با یک باکس، اکسترنالش کنین.
SSD هم میتونین یک 128 گیگ حدود 500 هزار تومن بگیرین.
موفق باشید.
SIMON137
16-10-2013, 13:07
با حداکثر بودجه 500 تومن بهترین ssd 128 موجود تو بازار چیه ؟
جمله بندیم تو حلقم :n02:
afshin b
16-10-2013, 15:44
با حداکثر بودجه 500 تومن بهترین ssd 128 موجود تو بازار چیه ؟
جمله بندیم تو حلقم :n02:
اگه بتونی حدود 90 تومن اضافه کنی، Samsung 840 pro عالیه. اگه نمیتونی، مدل 830 سامسونگ هم خیلی خوبه.
SIMON137
16-10-2013, 18:25
اگه بتونی حدود 90 تومن اضافه کنی، Samsung 840 pro عالیه. اگه نمیتونی، مدل 830 سامسونگ هم خیلی خوبه.
اگه بخوام 600 هزینه کنم اینجوری یه 150 میزارم روش سفارش میدم از آمریکا یه 256 اشو بفرستن :n02:
پس در مقایسه با sx900 ADATA نظر با اینه
البته ریت هاش هم بیشتر بود
IOPS بالاتر و MTBF بالاتر ، Write کمتر
eeeeeeehsan
16-10-2013, 19:14
سلام
اگه به دنبال ظرفیت بالا برای ذخیره فیلم و .. دارین، اصلا طرف SSD نرین. چون قیمتش در مقایسه با سایزش خیلی بالاست. یه هارد اکسترنال 1 ترا خوب حدود 200 تومن بهترین گزینست برای شما.
اما اگه به فکر بهبود عملکرد لپتاپتون هستین حتما یک SSD برای لپتاپتون بگیرین و هارد 750 که داره رو با یک باکس، اکسترنالش کنین.
SSD هم میتونین یک 128 گیگ حدود 500 هزار تومن بگیرین.
موفق باشید.
دمت گرم،
خویه، 500 تومن منصفانست چون میخواستم در همین حد بودجه بذارم واسه هارد اکسترنال. خب اونوقت این باکس که میگی رو میشه گیر آوورد؟ اگه کار بذارم سرعت رید و رایت فرق می کنه؟ کمتر میشه یا بیشتر؟ چون همش باید ازش اطلاعات بردارم فکر کنم به لپ تاپم باید همش وصل باشه، مشکلی پیش نمیاد؟؟!
eeeeeeehsan
16-10-2013, 19:16
اگه بخوام 600 هزینه کنم اینجوری یه 150 میزارم روش سفارش میدم از آمریکا یه 256 اشو بفرستن :n02:
یعنی با 600 تومن میشه یه 256 گیگش رو خرید؟
afshin b
16-10-2013, 19:44
اگه بتونین از خارج تهیه کنین خیلی ارزونتر در میاد براتون. همین 840 پرو 128 گیگ حدود 130 دلار قیمتشه که میشه حدود 400 هزار تومن ما.
پ.ن.
اگه میتونی از آمریکا سفارش بدی بگو منم یکی سفارش بدم:n02:
دمت گرم،
خویه، 500 تومن منصفانست چون میخواستم در همین حد بودجه بذارم واسه هارد اکسترنال. خب اونوقت این باکس که میگی رو میشه گیر آوورد؟ اگه کار بذارم سرعت رید و رایت فرق می کنه؟ کمتر میشه یا بیشتر؟ چون همش باید ازش اطلاعات بردارم فکر کنم به لپ تاپم باید همش وصل باشه، مشکلی پیش نمیاد؟؟!
500 تومن واسه هارد اکسترنال میخواستین بدین؟ فکر کنم 3 ترا بشه خرید!!
باکس حتما گیر میاد. اگه سرعت بالاتر میخواین باید باکس USB3.0 بخرین. اینطوری سرعتش میشه مثل وقتی که هارد تو لپتاپ بود. قیمتش هم کمتر از 50 تومن هست.
اگه از درایو نوری لپتاپتون زیاد استفاده نمی کنین، میتونین اون در بیارین و
ssd رو بزارین جاش . اینطوری هم سرعت بالای ssd رو دارین و هم ظرفیت بالای hdd
برای این کار هم نیاز به caddy دارین که حدود 100 تومن قیمتشه.
این لیست قیمت یکی از فروشنده ها:
eeeeeeehsan
17-10-2013, 02:53
500 تومن واسه هارد اکسترنال میخواستین بدین؟ فکر کنم 3 ترا بشه خرید!!
باکس حتما گیر میاد. اگه سرعت بالاتر میخواین باید باکس USB3.0 بخرین. اینطوری سرعتش میشه مثل وقتی که هارد تو لپتاپ بود. قیمتش هم کمتر از 50 تومن هست.
اگه از درایو نوری لپتاپتون زیاد استفاده نمی کنین، میتونین اون در بیارین و
ssd رو بزارین جاش . اینطوری هم سرعت بالای ssd رو دارین و هم ظرفیت بالای hdd
برای این کار هم نیاز به caddy دارین که حدود 100 تومن قیمتشه.
این لیست قیمت یکی از فروشنده ها:
مرسی رفیق، فقط زیر دیپلم حرف بزن، درابو نوری لپ تاپ چیه؟ منظورت dvd رامه؟؟ یا همون هارد؟
SIMON137
17-10-2013, 04:23
یعنی با 600 تومن میشه یه 256 گیگش رو خرید؟
از داخل خیر ، خارج بلی
اگه بتونین از خارج تهیه کنین خیلی ارزونتر در میاد براتون. همین 840 پرو 128 گیگ حدود 130 دلار قیمتشه که میشه حدود 400 هزار تومن ما.
پ.ن.
اگه میتونی از آمریکا سفارش بدی بگو منم یکی سفارش بدم:n02:
شما هزینش رو ردیف کن ، چرا که نه :n02:
پس همون 256 اش رو میگیرم
کاش اونقدر دست آدم باز بود که راحت میتونست به RAID کردنش فکر کنه :n29:
afshin b
17-10-2013, 09:27
مرسی رفیق، فقط زیر دیپلم حرف بزن، درابو نوری لپ تاپ چیه؟ منظورت dvd رامه؟؟ یا همون هارد؟
دی وی دی رام.
eeeeeeehsan
17-10-2013, 10:37
دی وی دی رام.
سوال آخر شرمنده :n02: یعنی dvd رام رو باز کنم (به جاش یه usb دارش رو بگیرم) و بعد ssd رو با همون کدی که گفتی میذارم جاش و hdd همون سر جاش میمونه؟ اونوقت سرعت تو خود لپ تاپ کم نمیشه؟؟ چون hdd که هنوز سر جاشه که!! :n13:
eeeeeeehsan
17-10-2013, 10:54
اینجا اطلاعات خوبی درمورد اس اس دی ها گذاشته:
Sean's SSD Buyers Guide & Information Thread ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_SeansrecommendedSSDs)
یه مقاله فارسی میشه بدی که زبونش هم ساده باشه، این که تا صبح باید بشینیم ترجمه کنیم که!!:n01:
ata.royalfalcon
17-10-2013, 11:52
سوال آخر شرمنده :n02: یعنی dvd رام رو باز کنم (به جاش یه usb دارش رو بگیرم) و بعد ssd رو با همون کدی که گفتی میذارم جاش و hdd همون سر جاش میمونه؟ اونوقت سرعت تو خود لپ تاپ کم نمیشه؟؟ چون hdd که هنوز سر جاشه که!! :n13:
باید DVD writer/rom از لپتاپ کلاً جدا بشه و سپس HDD caddy که SSD روی آن نصب شده (سه عکس زیر) در لپتاپ نصب بشه . ویندوز و سایر نرم افزارها باید روی SSD نصب بشه نه روی HDD .
eeeeeeehsan
18-10-2013, 02:00
باید DVD writer/rom از لپتاپ کلاً جدا بشه و سپس HDD caddy که SSD روی آن نصب شده (سه عکس زیر) در لپتاپ نصب بشه . ویندوز و سایر نرم افزارها باید روی SSD نصب بشه نه روی HDD .
خب عطا جان من تصمیم رو گرفتم که همینکار رو بکنم، راهنماییم می کنی چی بگیرم؟؟ چه مارک و مدلی، هم کدی و هم ssd. مدل لپ تاپم هم dell l502x هست، درب dvd رایترمم نقره ایه، کدی نقره ای رنگ باشه قشنگتره فکر کنم. :n01:
ssd رو 128G میخوام، بودجه هم رو 500 گذاشتم، حالا یخورده کمتر بیشتر شد مشکلی نیست جور می کنم، فقط ارزشش رو داشته باشه.
دمتون هم گرم.
پ ن: شرمنده، dvd رایترم رو می تونم تبدیلش کنم به اکسترنال؟
eeeeeeehsan
20-10-2013, 13:59
خب عطا جان من تصمیم رو گرفتم که همینکار رو بکنم، راهنماییم می کنی چی بگیرم؟؟ چه مارک و مدلی، هم کدی و هم ssd. مدل لپ تاپم هم dell l502x هست، درب dvd رایترمم نقره ایه، کدی نقره ای رنگ باشه قشنگتره فکر کنم. :n01:
ssd رو 128G میخوام، بودجه هم رو 500 گذاشتم، حالا یخورده کمتر بیشتر شد مشکلی نیست جور می کنم، فقط ارزشش رو داشته باشه.
دمتون هم گرم.
پ ن: شرمنده، dvd رایترم رو می تونم تبدیلش کنم به اکسترنال؟
دوستان شرمنده، کسی نیست راهنماییم کنه؟
هارد samsung 740 120g دیدم 425 تومن میگه، آشناست، بگیرم؟سرعت و کیفیت چجوریه؟
با توجه به اینکه dvd رایترم ساتا 2 میخوره اگه درش بیارم هارد ssd رو با کدیش می تونم توش اتصال بدم؟
کدی هم چندجا پرسیدم نداشتن، گفتن باکس هارد داریم، این همونه یا فرق می کنه؟
drjackool
09-03-2014, 14:56
سلام
من یه SSD کیخوام بگیرم 64GB نظرم روی Corsair Neutron هست چطوریه؟ خوبه؟ بودجه هم آنچنان ندارم
چی بگیرم میگن سامسونگ 840 proخوبه ولی قیمتش خیلی بالاست
afshin b
09-03-2014, 15:24
سلام
من یه SSD کیخوام بگیرم 64GB نظرم روی Corsair Neutron هست چطوریه؟ خوبه؟ بودجه هم آنچنان ندارم
چی بگیرم میگن سامسونگ 840 proخوبه ولی قیمتش خیلی بالاست
اون کورسیر چقدر قیمتشه؟
پرو گرونه. ولی من پیشنهاد میکنم 840 evo بگیرین. تفاوتش با پرو خیلی کمه و در بعضی موارد بهترم هست.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
drjackool
10-03-2014, 06:37
قیمت corsair حدود 300 تومنه
afshin b
10-03-2014, 09:39
قیمت corsair حدود 300 تومنه
بهتره حدود ۹۰ تومن بیشتر هزینه کنین و 840 evo بگیرین. هم دو برابر حجم دارین. هم سامسونگ سرعت و کیفیت بالاتری داره.
drjackool
10-03-2014, 14:53
خیلی ممنون از اینکه وقت میزارین و به سوالا جواب میدین
این سامسونگ 840 evo رو از کجا بگیرم ؟ تو بازار موجود هست؟ اگه ممکنه آدرس سایت فروشنده و تلفنشو بهم بدین
بازم ممنون
Mehrdad092000
10-03-2014, 17:40
سلام
دوستان من اغلب موقع ها pc روشنه و هارد هم که کار میکنه یکم عمرش کم میشه میخوام یه ssd بگیرم -عمر اینا بیشتره ؟
من بازی نمیکنم با pc چون ps3 دارم و شاید بعضی بازی هارو انجام بدم و اینکه نرم افزار سنگینیم ندارم میخوام عمرش بیشتر باشه و اینکه توی سرعت هم تفاوت میبینم نه؟
چه مدلی پینهاد میدین ؟
میخوام هارد دوم رو وقتی pcؤوشنه غیر فعال کنم
و اینکه از ssd روش دانلود افلاین انجام بشه عمرش کم میشه؟
تا 300 اینا هزینه کنم
سلام
دوستان من اغلب موقع ها pc روشنه و هارد هم که کار میکنه یکم عمرش کم میشه میخوام یه ssd بگیرم -عمر اینا بیشتره ؟
من بازی نمیکنم با pc چون ps3 دارم و شاید بعضی بازی هارو انجام بدم و اینکه نرم افزار سنگینیم ندارم میخوام عمرش بیشتر باشه و اینکه توی سرعت هم تفاوت میبینم نه؟
چه مدلی پینهاد میدین ؟
میخوام هارد دوم رو وقتی pcؤوشنه غیر فعال کنم
و اینکه از ssd روش دانلود افلاین انجام بشه عمرش کم میشه؟
تا 300 اینا هزینه کنم
بله عمر SSD بیشتر هست (عمر SSD برعکس هارد ها بر اساس تعداد بیت هایی است که روش نوشته میشه و نه ساعات روشن بودن). توی سرعت تفاوت خیلی محسوسی می بینید. اکثر SSD های بازار با متوسط روزانه نوشتن 20 ترابایت (که خیلی خیلی بیشتر از حد استفاده یوزرهای عادی است) بیشتر از 3 سال کار می کنند.
Mehrdad092000
12-03-2014, 00:13
بله عمر SSD بیشتر هست (عمر SSD برعکس هارد ها بر اساس تعداد بیت هایی است که روش نوشته میشه و نه ساعات روشن بودن). توی سرعت تفاوت خیلی محسوسی می بینید. اکثر SSD های بازار با متوسط روزانه نوشتن 20 ترابایت (که خیلی خیلی بیشتر از حد استفاده یوزرهای عادی است) بیشتر از 3 سال کار می کنند.
اها پس نوشتن روی عمرشون تاثیر داره
تفاوت توی صدا و سرعت کاملا مشخصه پس نه ؟ من کاره خاصی نمیکنم همه کار میکنم اما بجز بازی و برنامه سنگین پس انتخاب خوبیه بگیرم
چه حجمی بگیرم با توجه یه قیمتشون -ویندوز هم 8.1 میریزم
20 ترا بایت روزانه نمیریزم که اگه افلاین راه بندازم روزانه نهایت 50 گیگ اینا اینجوری عمرش چقدر میشه ؟:Dُسوالو حل کن :D
راستی پیشنهاد چی دارین
alireza20202003
14-03-2014, 04:09
دوستان ssd ۲۴۰ گیگ ترنسند با قیمت خیلی خوبی نوشو پیدا کردم ولی نمیدونم واقعا ارزش داره بگیرم یا نه، مدتها تو فکر اس اس دی بودم و الان این مدل رو زیر ۵۰۰ میتونم بگیرم ، میرزه ؟ از فلش ترنسند خاطره خوبی ندارم :-D
afshin b
14-03-2014, 08:29
دوستان ssd ۲۴۰ گیگ ترنسند با قیمت خیلی خوبی نوشو پیدا کردم ولی نمیدونم واقعا ارزش داره بگیرم یا نه، مدتها تو فکر اس اس دی بودم و الان این مدل رو زیر ۵۰۰ میتونم بگیرم ، میرزه ؟ از فلش ترنسند خاطره خوبی ندارم :-D
بنظر من با ۸۰ تومن هزینه بیشتر، سامسونگ بگیرین بهتره.
Mm_behnam
28-05-2014, 23:34
با سلام
یه سوال داشتم در مورد ssd های موجود در بازار.
گارانتی دارن؟
چند وقت؟
من pc م ۲۴ ای روشنه
یه مدلی معرفی کنید که دوام داشته باشه برای این کار.
هارد خاویار بلکم امروز از کار افتاد ۲ترا
بعد ۳ سال حدودی
گارانتیش تمووم شده
میخوام براش اگه راه بیوفته دوباره یه باکس لن دار بگیرم و استفاده کنم ازش.
فعلا یه ssd ۱۲۸ یا کمتر میخوام
از همه مهمتر عمرشه بعد سرعتش.
یه قیمت بدین ببینم چند چندم.
ممنون.
Mm_behnam
03-06-2014, 21:58
با سلام
گارانتی دارن؟
چند وقت؟
من pc م ۲۴ ای روشنه
بعد ۳ سال حدودی
گارانتیش تمووم شده
ممنون.
با سلام
کسی نیست کمکم کنه؟
مقایسه سرعت ssd و hdd
armin_gera
01-07-2014, 21:45
سلام به همگی اقا یه ssd افتاده برام 128gb corsair gs میخواستم ببینم چطوره؟ خوبه؟ من یه ssd خوب میخوام و یکی از کاربرا ظاهرا رازی نبود حالا نمیدونم این مدل ssd بود یا نه
در کل این corsair چطوره؟خوبه؟ من میخوام کاملا تغییرات سیستم محسوس باشه بعد از نصب ssd
ممنون
afshin b
01-07-2014, 22:35
سلام به همگی اقا یه ssd افتاده برام 128gb corsair gs میخواستم ببینم چطوره؟ خوبه؟ من یه ssd خوب میخوام و یکی از کاربرا ظاهرا رازی نبود حالا نمیدونم این مدل ssd بود یا نه
در کل این corsair چطوره؟خوبه؟ من میخوام کاملا تغییرات سیستم محسوس باشه بعد از نصب ssd
ممنون
Ssd معمولا خوبه!
این مدل هم فکر کنم تو بازار زیاد فروش داشته.
اگه نو میخواین تهیه کنین، پیشنهاد میکنم 840 Evo سامسونگ بگیرین که قطعا از این بهتره. البته شاید تو بازار نباشه ولی من یکی میشناسم ۳۳۰ تومن میفروشه. خواستید پیام بدین تا بهتون بگم.
amir200812
02-07-2014, 00:03
ممنون
برند Corsair یکی از لیدر های این صنعت هست چه در تولید رم و چه در تولید SSD و ...
ولی شخصا این محصولش رو تست نکردم!
اما کاری که شما باید بکنید اینه که تحقیق کنید کسایی که این SSD رو گرفتند مشکل ناپایداری داشتند یا نه؟(ری استارت/هنگ/بلو اسکرین/...)
مخصوصا مواردی که که چیپ مادربورد با مال شما مشابه هست.
اما سرعت:
کلا ضعیفترین SSD از قویترین HDD سریعتر هست!
برخلاف بیشتر مقایسه ها که به سرعت رید و رایت تمرکز میکنن، برتری SSD بر HDD ها مربوط به سرعت رید و رایت نیست.(حتی SSD اگه سرعتش رید و رایتش کمتر از HDD باشه، باز ویندوز و نرم افزار ها رو سریعتر لود میکنه)
دلیلشم میزان IOPS خیلی خیلی بیشتر SSD هست!
یه SSD معمولی(ارزون ترین مواردی که در بازار هست) حداقل 20000 IOPS رو داره!(مدل های رده بالا مثل SX910 تا 85000 تا هم میرسه)
ولی این میزان در یک HDD ، به مرز 200~300 تا هم نمیرسه!
یعنی ضعیفترین SSD از قویترین HDD حدود 100 برابر IOPS بیشتری داره(یه تست از هارد وسترن بلک گرفته بودند که در بهترین حالت 160 تا بود)
armin_gera
02-07-2014, 17:30
والا یه سرچ بزنین تو گوگل "مشکلات کورسیر gs " انگار هیچ کس رازی نیست!! :(
نه دست دو برام افتاده صفرش چنده؟
سامسونک ایوو 330 تومنه 128 گیگش؟
والا امیر سرچ که زدم اونایی که ناراضی بودن میگن سرعت کپی کردنش 150 به زور میده!!
ولی از کورسیر ابی رنگه نمیدونم کدوم مدله انگار gt هست زیاد تعریف کردن هرکی داره رازیه ولی این gs انگار هیچ کس رازی نیست از سرعتش!!
afshin b
02-07-2014, 17:42
والا امیر سرچ که زدم اونایی که ناراضی بودن میگن سرعت کپی کردنش 150 به زور میده!!
ولی از کورسیر ابی رنگه نمیدونم کدوم مدله انگار gt هست زیاد تعریف کردن هرکی داره رازیه ولی این gs انگار هیچ کس رازی نیست از سرعتش!!
بله دوست عزیز ایوو ۱۲۰ گیگ ۳۳۰. البته اگه تموم نکرده باشن
Mm_behnam
02-07-2014, 18:39
با سلام
گارانتی دارن؟
چند وقت؟
من pc م ۲۴ ای روشنه
بعد ۳ سال حدودی
گارانتیش تمووم شده
ممنون.
armin_gera
02-07-2014, 20:21
بله دوست عزیز ایوو ۱۲۰ گیگ ۳۳۰. البته اگه تموم نکرده باشن
جدی؟!! پس چرا بقیه ssd های 128 گیگی بالای 400 هستن؟ من از سامسونگ زیاد تعریف شنیدم واقعا لیدره؟
afshin b
03-07-2014, 09:36
جدی؟!! پس چرا بقیه ssd های 128 گیگی بالای 400 هستن؟ من از سامسونگ زیاد تعریف شنیدم واقعا لیدره؟
تو ایران قیمت قطعات تحت تاثیر خیلی چیزا هست. اینی که من میگم طرف خودش به تعداد محدود وارد میکنه و بدون گارانتی ایرانی میفروشه. واسه همین ارزون تره. البته همین مدل رو تو بازار حدود ۴۵۰ میدن.
بله سامسونگ یکی از بهترین ها در زمینه SSD هست.
amir200812
03-07-2014, 10:56
این مسخره بازی ها و تست سرعت و ... فقط در زمان خرید هست!
من 2 تا SSD دارم که هر دو 128 گیگ هستند!
یکی ADATA SP600 که حدود 325 تومنه
یکی ADATA SX910 که حدود 460 تومنه
واقعا بعضی وقت ها یادم میره روی کدوم سیستم، کدوم SSD هست!
در عمل و کار های عادی که با سیستم انجام میدید هیچ تفاوتی احساس نمیکنید...
فقط وقتی با انواع نرم افزار ها تست انجام میدید، عددی که میدند متفاوت هست!
پس بهت پیشنهاد میدم زیاد به این اعداد و ارقام زیاد توجه نکن و ارزون ترین گزینه رو انتخاب کن(البته اگه مشکل مالی نداری، خوب گرونترین رو هم میتونی انتخاب کنی...:n05:)
armin_gera
03-07-2014, 12:33
تو ایران قیمت قطعات تحت تاثیر خیلی چیزا هست. اینی که من میگم طرف خودش به تعداد محدود وارد میکنه و بدون گارانتی ایرانی میفروشه. واسه همین ارزون تره. البته همین مدل رو تو بازار حدود ۴۵۰ میدن.
بله سامسونگ یکی از بهترین ها در زمینه SSD هست.
والا اگه اینجوریه من یه سر میرم ترکیه چه چند تایی میارم :n02:
330 خیلی مناسبه!
این مسخره بازی ها و تست سرعت و ... فقط در زمان خرید هست!
من 2 تا SSD دارم که هر دو 128 گیگ هستند!
یکی ADATA SP600 که حدود 325 تومنه
یکی ADATA SX910 که حدود 460 تومنه
واقعا بعضی وقت ها یادم میره روی کدوم سیستم، کدوم SSD هست!
در عمل و کار های عادی که با سیستم انجام میدید هیچ تفاوتی احساس نمیکنید...
فقط وقتی با انواع نرم افزار ها تست انجام میدید، عددی که میدند متفاوت هست!
پس بهت پیشنهاد میدم زیاد به این اعداد و ارقام زیاد توجه نکن و ارزون ترین گزینه رو انتخاب کن(البته اگه مشکل مالی نداری، خوب گرونترین رو هم میتونی انتخاب کنی...:n05:)
والا یکی نوشته بود تستم گذاشته بود که مثلا از پوشه دانلودا به دسکتاپ کپی میزنه حد اکثر سرعت به 150 میرسه!! من رو هاردم تا 180 سرعت میگیرم!!
amir200812
03-07-2014, 13:09
والا یکی نوشته بود تستم گذاشته بود که مثلا از پوشه دانلودا به دسکتاپ کپی میزنه حد اکثر سرعت به 150 میرسه!! من رو هاردم تا 180 سرعت میگیرم!!
خوب منم نمیگم نیست!
ولی شما مثلا با هاردی که سرعتش 180 مگ هست ویندوز رو تو چند ثانیه لود میکنی؟
فتوشاپ رو چند ثانیه ای اجرا میکنی؟
ویندوز من با SSD SP600 تو حدود 7 ثانیه لود میشه! پردازنده هم i3-2350m هست.
فتوشاپ رو حدود 4 ثانیه طول میکشه اجرا کنه.
afshin b
03-07-2014, 13:28
دوست عزیز اینی که شما میگید فرق داره. داره از خود درایو جامد به خودش کپی میکنه. یعنی ssd داره همزمان هم اطلاعات رو میخونه و هم مینویسه. شما همین تست رو با هارد خودتون انجام بدین امکان نداره سرعت بالای ۴۰ داشته باشه
amir200812
03-07-2014, 19:51
والا اگه اینجوریه من یه سر میرم ترکیه چه چند تایی میارم :n02:
330 خیلی مناسبه!
درضمن من حالا از SP600 که 128 گیگش 325 تومنه تست HDtune گرفتم که میانگین حدود 295 مگ بود.
ولی بازم میگم این سرعت حتی 5% هم ارزش نداره! مهم زمان دسترسی و میزان IOPS هست.
armin_gera
05-07-2014, 08:44
من سیستمم 35 ثانیه تا اومدن دسکتاپ :( i3 3220
الان سامسونگ بهتره یا این gs؟ چون این کورسیر gs رو الان دست دومه و به من 280 قیمت داده 128 گیگ میگم اگه سامسون ایوو 330 تومنه اگه واقعا تفاوتشن زیاده 50 تومن بودجهمو زیاد کنم برم سامسونگ بخرم
afshin b
05-07-2014, 08:48
من سیستمم 35 ثانیه تا اومدن دسکتاپ :( i3 3220
الان سامسونگ بهتره یا این gs؟ چون این کورسیر gs رو الان دست دومه و به من 280 قیمت داده 128 گیگ میگم اگه سامسون ایوو 330 تومنه اگه واقعا تفاوتشن زیاده 50 تومن بودجهمو زیاد کنم برم سامسونگ بخرم
بنظر من سامسونگ بگیرین بهتره. چون علاوه بر اینکه بهتر و سریعتره، نو هست، درصورتی که اون دست دومه.
armin_gera
05-07-2014, 18:12
بنظر من سامسونگ بگیرین بهتره. چون علاوه بر اینکه بهتر و سریعتره، نو هست، درصورتی که اون دست دومه.
والا منم واسه همین دودلم :n02: امیر میگه زیاد فرق نمیکنه دیگه من دودل تر :D اقا من این ssd رو واسه تست میگیرم مال دوستمه تست مست میکنم اینجا با هم ببینیم چطوره :n26:
armin_gera
05-07-2014, 21:08
اقا ssd دستمه شب تست میزارم فقط نرمافزار تست معرفی کنید :n07:
armin_gera
06-07-2014, 02:37
اقا ssd رو نصب کردم ویندوزو زدم روش والا همچین فرق فجیهی نکرد!! ویندوز حدود 20 ثانیه بالا میاد سرعت کپی از هارد به ssd هم 166 مگ ثابته
amir200812
06-07-2014, 10:37
اقا ssd رو نصب کردم ویندوزو زدم روش والا همچین فرق فجیهی نکرد!! ویندوز حدود 20 ثانیه بالا میاد سرعت کپی از هارد به ssd هم 166 مگ ثابته
1:SSD رو اوپتیمایز کردی؟
2:روی سیستم چند تا سیستم عامل داری؟
3:مدل مادربوردت چیه؟(کلا روی دسکتاپ استفاده میکنی یا لپتاپ؟)
4:سیستم عامل چی هست؟
armin_gera
06-07-2014, 17:04
1:SSD رو اوپتیمایز کردی؟
2:روی سیستم چند تا سیستم عامل داری؟
3:مدل مادربوردت چیه؟(کلا روی دسکتاپ استفاده میکنی یا لپتاپ؟)
4:سیستم عامل چی هست؟
اپتیمایز؟ نه اصلا نمیدونم چی هست!! چجوری اپتیمایز باید کرد؟
من رو هاردم 7 داشتم بعد هاردو دراوردم جاش ssd گذاشتم و رو ssd ویندوزو زدم دیگه فقط یه دونه ssd با سیستم عامل 7 که روش زدم
رو دسکتاپ
MOTHERboard: GIABYTE Z77X-D3H
CPU I3 3220
RAM GIEL 4GB BASS 1600
VGA NVIDIA 2GB 640 GTX
POWER GREEN 530W REAL
SSD 128 GB CORSAIR GS
7 زدم روش
اینم فیلم بالا اومدن سیستم
اقا انصافا اگه شما میگی سیستمت رو 7 ثانیه بالا میاد محشره!! برا من تا اومدن دسکتاپ 22 ثانیه طول میکشه اینم بگم گخ کلا هاردو دراورده بودم رو سیستم فقط SSD بود
فیلم بالا اومدن سیستمم
afshin b
06-07-2014, 17:25
من رو هاردم 7 داشتم بعد هاردو دراوردم جاش ssd گذاشتم و رو ssd ویندوزو زدم دیگه فقط یه دونه ssd با سیستم عامل 7 که روش زدم
رو دسکتاپ
CPU I3 3220
RAM GIEL 4GB BASS 1600
VGA NVIDIA 2GB 640 GTX
POWER GREEN 530W REAL
SSD 128 GB CORSAIR GS
7 زدم روش
اقا انصافا اگه شما میگی سیستمت رو 7 ثانیه بالا میاد محشره!! برا من تا اومدن دسکتاپ 22 ثانیه طول میکشه اینم بگم گخ کلا هاردو دراورده بودم رو سیستم فقط SSD بود
فیلم بالا اومدن سیستمم
این زمان بوت طبیعیه
برای امیر خان احتمالا ویندوز ۷ نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سرعت کپی کردن به هارد هم سرعت انتقال محدود به سرعت پایین هارد میشه.
amir200812
06-07-2014, 17:41
رو دسکتاپ
CPU I3 3220
RAM GIEL 4GB BASS 1600
VGA NVIDIA 2GB 640 GTX
POWER GREEN 530W REAL
SSD 128 GB CORSAIR GS
7 زدم روش
فیلم بالا اومدن سیستمم
اول اینکه من روی ویندوز 8 میگم 8 ثانیه لود میکنه(تو ویندوز 8 علاوه بر کرنل، یک میکرو کرنل هست که سرعت لود رو بالا میبره)
دوم اینکه شدیدا پیشنهاد میکنم ویندوز 8 استفاده کنید! ویندوز 7 دیگه خیلی قدیمی شده...
سوم اینکه اون اوپتیمایز که گفتم تو ویندوز 8 هست.
چهارم اینکه دور اون 1to7.9 که خظ قرمز کشیدی ربطی به امتیاز و قدرت و ... سیستم شما نداره! داره میگه امتیاز ها از به سیستم ها از 1 تا 7.9 امتیاز داده میشه که SSD شما 7.9 ذو گرفته!
پنجم اینکه در بایوس گزینه ای برای تغیر MBR به GPT هست؟(تو قسمت بوت باید باشه)
armin_gera
06-07-2014, 17:50
اول اینکه من روی ویندوز 8 میگم 8 ثانیه لود میکنه(تو ویندوز 8 علاوه بر کرنل، یک میکرو کرنل هست که سرعت لود رو بالا میبره)
دوم اینکه شدیدا پیشنهاد میکنم ویندوز 8 استفاده کنید! ویندوز 7 دیگه خیلی قدیمی شده...
سوم اینکه اون اوپتیمایز که گفتم تو ویندوز 8 هست.
چهارم اینکه دور اون 1to7.9 که خظ قرمز کشیدی ربطی به امتیاز و قدرت و ... سیستم شما نداره! داره میگه امتیاز ها از به سیستم ها از 1 تا 7.9 امتیاز داده میشه که SSD شما 7.9 ذو گرفته!
پنجم اینکه در بایوس گزینه ای برای تغیر MBR به GPT هست؟(تو قسمت بوت باید باشه)
اون 7.9 رو برا یکی دیگه عکسو میفرستادم پرسید حد اکثر چنده امتیاز منم براش مشخص کردم:n01:
والا یه جا نوشته بود hot plug رو فعال کنید فعال کردم سیستم سنگین شد!! مثلا نصب شدن ویندوز رو ssd کلی طول کشید!!
اون چ گزسنه ایه؟ الان نگاه میکنم
من با هارد هم تا جایی که welcom مینویسه همون 22 ثانیه طول میکشه و فقط تو اوردن دسکتاپم 10 ثانیه طول میده چون کلی نرمافزار و فایل رو دسکتاپم هست! تا اونجایی که ویندوز welcom مینویسه تفاوت ssd وhdd زیر 5 ثانیهست!
با ssd های بهتر مثلا سامسونگ ایوو نتیجه بهتر میشه؟
amir200812
06-07-2014, 17:56
اون 7.9 رو برا یکی دیگه عکسو میفرستادم پرسید حد اکثر چنده امتیاز منم براش مشخص کردم:n01:
والا یه جا نوشته بود hot plug رو فعال کنید فعال کردم سیستم سنگین شد!! مثلا نصب شدن ویندوز رو ssd کلی طول کشید!!
اون چ گزسنه ایه؟ الان نگاه میکنم
من با هارد هم تا جایی که welcom مینویسه همون 22 ثانیه طول میکشه و فقط تو اوردن دسکتاپم 10 ثانیه طول میده چون کلی نرمافزار و فایل رو دسکتاپم هست! تا اونجایی که ویندوز welcom مینویسه تفاوت ssd وhdd زیر 5 ثانیهست!
با ssd های بهتر مثلا سامسونگ ایوو نتیجه بهتر میشه؟
در این مورد 90% مشابه هستند!
یعنی اگه بهترین SSD هم که باشه، با تنظیمات مشابه نتیجه چندان متفاوت نخواهد بود.
شما دنبال اون MBR به GPT باشید.
و ویندوز 8 نصب کنید.
afshin b
06-07-2014, 17:59
و ویندوز 8 نصب کنید.
امیر خان MBR به GPT برای چی هست؟ منظورم اینه که سرعت رو بیشتر میکنه؟
فکر کنم برای این تبدیل هارد یا ssd باید فرمت بشن. با چندتا دستور تو cmd میشه تبدیلش کرد ولی از داخل بایوس فکر نکنم بشه.
armin_gera
06-07-2014, 18:03
و ویندوز 8 نصب کنید.
اون گزینه نبود :n13: چی کارش میشه کرد؟
چه تنظیماتی برای بهتر کردن باید انجام داد؟
امشب ویندوز 8 میزنم یه تستیم با اون میکنم فقط اگه تنظیمایت چیزی داره بگید که اعمال کنم
یکیم از کجا میشه قیمت این ssd رو پیدا کرد؟
amir200812
06-07-2014, 18:08
امیر خان MBR به GPT برای چی هست؟ منظورم اینه که سرعت رو بیشتر میکنه؟
فکر کنم برای این تبدیل هارد یا ssd باید فرمت بشن. با چندتا دستور تو cmd میشه تبدیلش کرد ولی از داخل بایوس فکر نکنم بشه.
خیلی وقته وارد بایوس نشدم! شاید اسمش رو اشتباهی یادم مونده:n02:
اون گزینه نبود :n13: چی کارش میشه کرد؟
چه تنظیماتی برای بهتر کردن باید انجام داد؟
امشب ویندوز 8 میزنم یه تستیم با اون میکنم فقط اگه تنظیمایت چیزی داره بگید که اعمال کنم
یکیم از کجا میشه قیمت این ssd رو پیدا کرد؟
شما از بایوس چند تا عکس بگیر...
در مورد قیمت هم Corsair Force GS 128GB رو 369 قیمت دارم.
afshin b
06-07-2014, 18:13
شاید منظورتون AHCI باشه.
به هرحال من دوستمون پیشنهاد میکنم ویندوز ۸.۱ نصب کنن تا سرعت بهتری داشته باشن.
درضمن اگر میتونی یه تست تب random access از نرم افزار hdtune قرار بدین.
armin_gera
06-07-2014, 18:17
شما از بایوس چند تا عکس بگیر...
در مورد قیمت هم Corsair Force GS 128GB رو 369 قیمت دارم.
اگه لینکی چیزی از فروشش داری بده چون تو کل نت چیز خاصی از فروش یا قیمتش گیر نیاوردم ! فقط یکی بود که دست دومش رو 260 فروخت اونم اول 300 زده بود!
الان مشغول عکس گرفتن بودم عکسا تارن و خوب در نمیان تو گوگل زدم giga z77 ios همه منو های بایوسم رو اورد اگه از اونجا میتونید پیداش کنید بهتره چون عکسا کلا تار میوفته اگرم نه من ببینم چی کار میکنم :n02:
armin_gera
06-07-2014, 18:52
شاید منظورتون AHCI باشه.
به هرحال من دوستمون پیشنهاد میکنم ویندوز ۸.۱ نصب کنن تا سرعت بهتری داشته باشن.
درضمن اگر میتونی یه تست تب random access از نرم افزار hdtune قرار بدین.
این تست با ویندوز روی HDD گرفته شد
این هم برا وقتی که ویندوزم رو ssd بود
afshin b
06-07-2014, 18:53
از تب random access تست بگیر
armin_gera
06-07-2014, 19:19
تو این تستا ویندوز از ssd لود شده
من زیاد سر در نمیارم اینا یه کم توضیح لطف کنید :D
afshin b
06-07-2014, 19:36
تو این تستا ویندوز از ssd لود شده
من زیاد سر در نمیارم اینا یه کم توضیح لطف کنید :D
همونطور که انتظار داشتم این یه ssd متوسط رو به پایینه.
توی ابزار ذخیره سازی اطلاعات IOPS خیلیی اهمیت داره. هرچی این مقدار بیشتر باشه یعنی SSD در هر ثانیه میتونه تعداد فایل های بیشتری بخونه یا بنویسه. مهمترینش توی این تست اون دوتا یا نهایت سه تای اول هست که مربوط به فایل های ریزی میشه که بیشتر سیستم عامل و نرم افزار هارو تشکیل میده. مطمئنا این مقدار 7900 و 7600 در مقایسه با هارد دسک معمولی که حدود 50 هست خیلی بیشتره ولی در مقایسه با ssd های حرفه ای تر کمه.
این یه تست SSD بسیار خوب 840 PRO هست میذارم و خودتون مقایسه کنین.
میتونین یه مقایسه کامل از ssd های مختلف در این زمینه رو اینجا ببینین
amir200812
06-07-2014, 21:19
همونطور که انتظار داشتم این یه ssd متوسط رو به پایینه.
توی ابزار ذخیره سازی اطلاعات IOPS خیلیی اهمیت داره. هرچی این مقدار بیشتر باشه یعنی SSD در هر ثانیه میتونه تعداد فایل های بیشتری بخونه یا بنویسه. مهمترینش توی این تست اون دوتا یا نهایت سه تای اول هست که مربوط به فایل های ریزی میشه که بیشتر سیستم عامل و نرم افزار هارو تشکیل میده. مطمئنا این مقدار 7900 و 7600 در مقایسه با هارد دسک معمولی که حدود 50 هست خیلی بیشتره ولی در مقایسه با ssd های حرفه ای تر کمه.
این یه تست SSD بسیار خوب 840 PRO هست میذارم و خودتون مقایسه کنین.
میتونین یه مقایسه کامل از ssd های مختلف در این زمینه رو اینجا ببینین
داداش من اینا 99% تو تئوری هست!
SSD SP600 من تو تست ها بزور به 7000 تا IOPS میرسه(512Byte)
وزندوز رو هم تو 8 ثانیه لود میکنه و فتوشاپ رو هم 4 ثانیه...
مقداری که Iops تو یه هارد بدست میاد حدود 100~200 هست!
وقتی این 40~50 برابر بیشتر میشه یعنی میرسه به 7~8 هزار تا، خیلی شدید تاثیر میزاره!
ولی وقتی از 7~8 هزار میرسه یه 20~30 تاثیرش آنچنان بچشم نمیاد.
armin_gera
06-07-2014, 22:28
والا معمولا کسایی که این ssd رو داشتن زیاد راضی نبودن :n02:
خوب با دست پر اومد :n26:
ویندوز 8 interprise 64x رو ssd نصب شد و البته متاصفانه درایورای مادربردم نصب نشدن با اینکه یه سال نشده سیستمو خریدم ولی با 8 درایورا سازگار نبودن!! خلاصه امشب دان میکنم درایورارو
ولی لود ویندوز
ویندوز تو 17 ثانیه بالا اومد!!! :n28:
amir200812
07-07-2014, 08:28
والا معمولا کسایی که این ssd رو داشتن زیاد راضی نبودن :n02:
خوب با دست پر اومد :n26:
ویندوز 8 interprise 64x رو ssd نصب شد و البته متاصفانه درایورای مادربردم نصب نشدن با اینکه یه سال نشده سیستمو خریدم ولی با 8 درایورا سازگار نبودن!! خلاصه امشب دان میکنم درایورارو
ولی لود ویندوز
ویندوز تو 17 ثانیه بالا اومد!!! :n28:
تو قسمت bios features گزینه ای هست به نام boot mode selection !
این روی چی ست شده؟
اگه روی UEFI نیست، بزار روی UEFI و دوباره تست کن.(در این حالت تقریبا مراحل قبل لود ویندوز حذف میشه.
armin_gera
07-07-2014, 12:17
حالم گرفته شد مال من نداره اون گزینه رو!!!!!!!! :n04::n28::n27: عجب!!! :n30::n04:
amir200812
07-07-2014, 13:29
آخرین ورژن بایوس رو بزنید!
احتمالا تو ورژن جدید اضافه شده...
armin_gera
07-07-2014, 14:01
آخرین ورژن بایوس رو بزنید!
احتمالا تو ورژن جدید اضافه شده...
اموزش اپدیت فارسی داریم؟
mooshimooshi
08-07-2014, 17:55
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سونی قدیمی سری AR-CORE2 دارم که هاردش خراب شده فعلا بودجه خرید لپتاپ جدید ندارم نقشه ام اینه که یه هارد SSD براش بخرم بعد که لپتاپ جدید خریدم هاردها رو جابجا کنم .میخواستم بپرسم فکر خوبی هست ؟ این لپتاپ هاردش ساتا هست ازهمون قدیمیها این اس اس دی ۳ ها هم به این پورتشون میخوره البته انتظار کارایی کامل رو ازش ندارم همینقدر که از هارد فرفرهای راحت بشم خوبه.
afshin b
08-07-2014, 18:11
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سونی قدیمی سری AR-CORE2 دارم که هاردش خراب شده فعلا بودجه خرید لپتاپ جدید ندارم نقشه ام اینه که یه هارد SSD براش بخرم بعد که لپتاپ جدید خریدم هاردها رو جابجا کنم .میخواستم بپرسم فکر خوبی هست ؟ این لپتاپ هاردش ساتا هست ازهمون قدیمیها این اس اس دی ۳ ها هم به این پورتشون میخوره البته انتظار کارایی کامل رو ازش ندارم همینقدر که از هارد فرفرهای راحت بشم خوبه.
بنظر من ایده ی خوبیه. همونطور خودتون گفتین حداکثر کارایی رو نمیتونین بگیرین ولی به هر حال بازم از هارد خیلی بهتره. دیگه تو جابجا کردن لپتاپ روشن هم هیچ ترسی نداره آدم.
amir200812
08-07-2014, 18:21
سلام دوستان
رم چقدر هست؟
میزان رم خیلی مهمه برای استفاده از SSD ...
mooshimooshi
08-07-2014, 23:33
رم ۲ گیگ
سی پی یو CORE2Duo T7500 2.2GHZ
amir200812
09-07-2014, 07:29
رم ۲ گیگ
سی پی یو CORE2Duo T7500 2.2GHZ
CPU مشکلی نیست!(روی یه پردازنده مشابه SSD داشتم! فکر کنم P8600 بود)
ولی رم 2 گیگ مشکل ساز میشه...
حداقل یه رم 1 گیگ دست دوم پیدا کنید یا یه رم 2 گیگ تهیه کنید.
mooshimooshi
09-07-2014, 08:42
رم 2G DDR2 BASS 800 خیلی سخت گیرمیاد چون ۲ تا اسلات رم بیشتر نداره که ۲ تا ۱ گیگ روشه واقعا با دو گیگ رم کار نمیکنه؟
amir200812
09-07-2014, 10:45
رم 2G DDR2 BASS 800 خیلی سخت گیرمیاد چون ۲ تا اسلات رم بیشتر نداره که ۲ تا ۱ گیگ روشه واقعا با دو گیگ رم کار نمیکنه؟
کار میکنه!
ولی شدیدا افت کارایی خواهید داشت...
تو بازار بگردید،مخصوصا از تعمیر کار های لپتاپ سوال کنید، میتونید پیدا کنید!
کم نیست لپتاپ با DDR2 که اوراق شدن...
mooshimooshi
09-07-2014, 12:28
باس کمتر باشه مثلا ۵۳۳ بذارم روش که مشکلی ایجاد نمیکنه؟
توی SSD ها که گشتم باتوجه به قیمتشون ADATA SP 900 به نظرم بد نیومد پیشنهاد شما چیه برای یه هارد با کارایی معقول وقیمت مناسب ؟
ببخشید اینقدر سوال میپرسم:n13:
afshin b
09-07-2014, 12:37
باس کمتر باشه مثلا ۵۳۳ بذارم روش که مشکلی ایجاد نمیکنه؟
توی SSD ها که گشتم باتوجه به قیمتشون ADATA SP 900 به نظرم بد نیومد پیشنهاد شما چیه برای یه هارد با کارایی معقول وقیمت مناسب ؟
ببخشید اینقدر سوال میپرسم:n13:
بنظر من اگه تاحالا با ۲ گیگ رم مشکلی نداشتین، از این به بعد هم ندارین. و این قضیه ربطی به ssd هم نداره.
نمیدونم امیر خان برای چی میگن رم کم برای SSD مشکل ایجاد میکنه. پیج فایل هم روی SSD بهتر جواب میده تازه.
برای SSD هم من 840 evo از سامسونگ پیشنهاد میکنم چون هم خوش قیمته و هم جز بهترین هاست. قیمت ۱۲۰ گیگش حدود ۳۳۰ هست بدون گارانتی داخلی. تو بازار نیست، یه عزیزی توی نت میفروشه
amir200812
09-07-2014, 13:49
بنظر من اگه تاحالا با ۲ گیگ رم مشکلی نداشتین، از این به بعد هم ندارین. و این قضیه ربطی به ssd هم نداره.
نمیدونم امیر خان برای چی میگن رم کم برای SSD مشکل ایجاد میکنه. پیج فایل هم روی SSD بهتر جواب میده تازه.
برای SSD هم من 840 evo از سامسونگ پیشنهاد میکنم چون هم خوش قیمته و هم جز بهترین هاست. قیمت ۱۲۰ گیگش حدود ۳۳۰ هست بدون گارانتی داخلی. تو بازار نیست، یه عزیزی توی نت میفروشه
قبلا چند بار تست کرده بودم (3~4 سال پیش ) و تاثیر رم خیلی خیلی زیاد بود!
حتی تا حدی که روی سیستمی با 2 گیگ رم 2 ساعت طول میکشید ویندوز نصب کنم! ولی با 4 گیگ خیلی راحت تو 30~20 دقیقه ویندوز نصب میشد...
همین حالا هم تست کردم با لپتاپ خودم:
این با 2 گیگ رم:
اینم همون لپتاپ با 8 گیگ رم:
تاثیر رم در ssd ها و سیستم های جدید کمتر شده ولی باز چشمگیره!
همانطو رکه میبینید اکسس تایم سیستم با 2گیگ حدود 70% کندتر هست!
یا مینیموم سرعت ریدش حدود 43MBps کمتر هست یعنی حدود 21%!
یا در Burst rate میبینید که حدود 70MBps کندتر هست یعنی بیشتر از 40%!
*تاکید میکنم هر 2 تست روی یک سیستم هست و تنها تفاوت اینه در اولی 1 ماژول 2 گیگ رم هست و در دومی 2 ماژول 4 گیگ.
تازه رم ها DDR3 هستند و این تاثیر احتمالا روی DDR2 ها بیشتر باشه...
mooshimooshi
09-07-2014, 14:36
آدرس این کسی که سامسونگ رو داره لطف میکنید پ.خ. کنید برام ممنون هارداش دست دومه یا نو؟
این هارد رو موقتا میخوام بذارم رو این سیستم بعد جابجا میکنم اگه رم گیرم اومد میذارم روش.
هارد سیلیکون V60 چطوره هم ضد ضربه است هم ضد لرزش
mooshimooshi
11-07-2014, 06:24
درمقام مقایسه فکر میکنید سامسونگ ایوو ۱۲۰ ازADATA SX900 128G بهتر باشه؟ من بین انتخاب این دوتا موندم کسی میتونه راهنمایی کنه؟
afshin b
11-07-2014, 06:55
درمقام مقایسه فکر میکنید سامسونگ ایوو ۱۲۰ ازADATA SX900 128G بهتر باشه؟ من بین انتخاب این دوتا موندم کسی میتونه راهنمایی کنه؟
در عمل مطمئنا فذقی بینشون حس نخواهید کرد. بنظر من هرکدوم ارزون تر بود رو تهیه کنین.
مقایسه
mooshimooshi
11-07-2014, 07:55
در عمل مطمئنا فذقی بینشون حس نخواهید کرد. بنظر من هرکدوم ارزون تر بود رو تهیه کنین.
مقایسه
۳۰ هزار تومان هزینه بیشتر برای ۳ سال گارانتی ارزش داره یا نه؟
amir200812
12-07-2014, 06:45
۳۰ هزار تومان هزینه بیشتر برای ۳ سال گارانتی ارزش داره یا نه؟
برای خردی قطعات الکترونیک، همیشه گارانتی دارش در اولویت هست!(البته بستگی به شرکت گارانتی کنندش هم داره)
مثلا من شخصا از برند ADATA خوشم میاد و 3 تا فلش مموری و 2 تا هارد اکسترنال و 2 تا SSD 128GB و ... از این برند دارم !(حداقل 2~3 برابر این تعداد هم خریدم و فروختم...)
همشونم گارانتی اونگ هستند.
مثلا آخرین بار یکی از هارد های اکسترنال 1TB من که بدسکتور داشت رو فرستادم به گارانتی!
وقتی تو سایت پست ثبت شد که قطعه رسیده به دست شرکت زنگ زدم که توضیح بدم مشکلش چیه، بعد 2 دقیقه که توضیح دادم گفتم مشکلی نیست و روز بعدش چک کرده بودند و یک مدل جدید از هارد های 1TB رو برام فرستادند!
یک بار هم مودم وایرلسم که TP-Link بود گارانتیش پارس ارتباط، رادیو وایرلسش از کار افتاده . گارانتی تعویضشم تموم شده بود و فقط گارانتی خدمات داشت.
فرستادم به گارانتی، بازم وقتی تو سایت پست ثبت شد که تحویل شرکت دادن، زنگ زدم که توضیح بدم، یه خانم خیلی محترم گفت نیاز نبود زنگ بزنید! امروز صبح مودم شما رو با یه مودم اکبند تعویض کردیم و پست هم شده...
2 روز بعدش مودم اکبند و پلمپ از همون مدل رسید دستم!(تازه دقت کنید که گارانتی تعویضشم تموم شده بود و فقط گارانتی خدمات داشت)
ولی در مقابل هستند گارانتی هایی که بدون استثنا تمام قطعاتی که میرسه به گارانتی، میگن یا آب خورده! یا نوسانات برق باعث سوختنش شده، یا قسمتش همین بوده، یا ... خلاصه یه بهونه ای پیدا میکنن که قطعه رو تعویض نکنن!
mooshimooshi
17-07-2014, 09:52
باتشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند یک سامسونگ 480EVO 120G خریدم تستشم میذارم با همون 2گیگ رم
afshin b
17-07-2014, 09:58
باتشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند یک سامسونگ 480EVO 120G خریدم تستشم میذارم با همون 2گیگ رم
مبارکت باشه. سرعتش هم مشخصه که بخاطر ساتا ۲ بودن لپتاپ محدود شده.
چه قیمتی گرفتین؟ و تفاوتش با هارد قبلی در عمل چطوره؟
تست از تب random access و file benchmark هم اگه بذارین ممنون میشم.
mooshimooshi
17-07-2014, 11:38
سرعت لود ویندوز و نرم افزارها خیلی زیادشده بالا اومدن ویندوز قبلا 2 یا حتی با نصب تعداد زیاد نرم افزار 3 دقیقه میشد الآن فکر کنم کمتر از 1 دقیقه به طور کامل همراه نرم افزارهای استارت آپ مثل کاسپرسکی بالا میاد.:n01:
خوبه نتیجه تستها ؟.فکر کنم لپتاپم SATA I باشه چون 8-7 سال پیش خریدمش
mooshimooshi
17-07-2014, 11:55
به نظرتون تستها قابل قبوله یا رم رو ارتقاء بدم؟
afshin b
17-07-2014, 11:57
بنظر من تست ها قابل قبوله. ارتقاع رم هم حتما توی سرعت لپتاپتون تاثیر میذاره.
amir200812
17-07-2014, 12:55
به نظرتون تستها قابل قبوله یا رم رو ارتقاء بدم؟
چیزی که عجیبه، سرعت به 200 مگ محدود شده!
ولی من قبلا با SATA2 و یک SSD معمولی مثل ADATA S599 میانگین حدود 240~245 بود و ماکسیموم حدود 260 مگابایت در ثانیه!
*سیستم شما قطعا ساتا 2 هست چون ساتا 1 در بهترین حالت و در تئوری به 187.5MBps محدود میشه ولی سرعت شما حتی از از سرعت تئوری SATA 1 هم بالاتر هست!
در تنظیمات، برای بنچمارک ، 2مگ رو انتخاب کنید و دوباره تست کنید.
چون سرعت باید بیشتر باشه...
mooshimooshi
17-07-2014, 14:09
تنظیمات رو بردم روی 2 مگ
amir200812
17-07-2014, 15:53
تنظیمات رو بردم روی 2 مگ
حالا شد!:n02:
اره داداش همه چی طبیعی هست!:n05:
09123456789
20-07-2014, 04:03
سلام سلام
دارم لپ تاپ سونی میخرم حدود 4 تومن میخوام هارد یک تراشو دربیارم و SSD جا بزنم (البته نمی دونم گارانتی رو باطل خواهد کرد یا نه. میخوام از دی جیک الا بخرم)
بررسی کردم قیمت هاردهای SSD رو دیدم قیمتاشون واقعا معقوله :n21::n02: اولش خواستم 128 یا 120 بگیرم که واقعا واسه ویندوز و برنامه هام خیلی کافیه (هارد اکسترنال 2 ترا WD دارم) ولی بودجه ای بهمون برخورد که توانایی خرید 240 یا 256 رو دارم
حالا میخوام ببینم بهترین مدل پیشنهادیتون چیه؟
مطالعاتی که کردم متوجه شدم هارد SSD باید
از RAID پشتیبانی کنه (که به نظرم با یه هارد امکان پذیر نیس)
از دستوارت TRIM ویندوز (که میدونم چیه ولی کی باید استفادش کنیمو نمی دونم) پشتیبانی کنه
از NCQ پشتیبانی کنه که این قابلیتو خیلی از SSD ها نداشتن مثل بعضی مدلهای ADATA
ضد آب و ضد خش و مقاوم در برابر شوک اینام پیش کش
---------
خواهشا راهنماییم کنید بهترین و برترین انتخابو بکنم چون گرون قیمته بعدش پشیمون نشم چون راه برگشتی نداره
تو مقایسه ای که تو سایت دی جیک الا انجام دادم انگار مدل سن دیسک SanDisk Extreme II SDSSDXP - 240GB
جالب به نظرم اومد و یکی فرموده بود نمیدونم OCZ و اینل و سامسونگ. (تا جایی که از OCZ میدونستم خبره هم فن حریف تو کار رم سازی برای کامپیوترهای گیمینگ خونگی بود)
خواهشا سریعترینو بهترین رو معرفی کنید
amir200812
20-07-2014, 07:05
سلام سلام
دارم لپ تاپ سونی میخرم حدود 4 تومن میخوام هارد یک تراشو دربیارم و SSD جا بزنم (البته نمی دونم گارانتی رو باطل خواهد کرد یا نه. میخوام از دی جیک الا بخرم)
بررسی کردم قیمت هاردهای SSD رو دیدم قیمتاشون واقعا معقوله :n21::n02: اولش خواستم 128 یا 120 بگیرم که واقعا واسه ویندوز و برنامه هام خیلی کافیه (هارد اکسترنال 2 ترا WD دارم) ولی بودجه ای بهمون برخورد که توانایی خرید 240 یا 256 رو دارم
حالا میخوام ببینم بهترین مدل پیشنهادیتون چیه؟
مطالعاتی که کردم متوجه شدم هارد SSD باید
از RAID پشتیبانی کنه (که به نظرم با یه هارد امکان پذیر نیس)
از دستوارت TRIM ویندوز (که میدونم چیه ولی کی باید استفادش کنیمو نمی دونم) پشتیبانی کنه
از NCQ پشتیبانی کنه که این قابلیتو خیلی از SSD ها نداشتن مثل بعضی مدلهای ADATA
ضد آب و ضد خش و مقاوم در برابر شوک اینام پیش کش
---------
خواهشا راهنماییم کنید بهترین و برترین انتخابو بکنم چون گرون قیمته بعدش پشیمون نشم چون راه برگشتی نداره
تو مقایسه ای که تو سایت دی جیک الا انجام دادم انگار مدل سن دیسک SanDisk Extreme II SDSSDXP - 240GB
جالب به نظرم اومد و یکی فرموده بود نمیدونم OCZ و اینل و سامسونگ. (تا جایی که از OCZ میدونستم خبره هم فن حریف تو کار رم سازی برای کامپیوترهای گیمینگ خونگی بود)
خواهشا سریعترینو بهترین رو معرفی کنید
به همه گفتم، به شما هم میگم، زیاد به نتیجه فلان تست و بنچمارک و ... توجه نکنید!
ضعیفترین SSD هم شما رو راضی میکنه! حتی اگه ساتا 2 باشه...
حالا:
مثلا Transcend 320 Premium SATA3 256GB تقریبا خوش قیمت ترین هست با حدو 495 هزار تومن!(از دوستان کسایی هستند که استفاده میکنند و راضی هم هستند)
خودم حدود 1 ساله از AData XPG SX900 128GB استفاده میکنم که کاملا راضی هستم.
AData XPG SX900 256GB SATAIII حدود 599 تومنه.
مثلا Kingston HyperX 3K 240GB SATA3 هم هست که 619تومنه!
و انواع مدل های دیگه!
که اگه من بودم، همون ارزونترینش که Transcend 320 Premium هست رو میگرفتم!
روی لپتاپ خودم Adata SP600 هست که تقریبا ارزونترین SSD هست ولی کاملا راضی هستم و حالا حدود 1 ساله که دارم ازش استفاده میکنم.
09123456789
20-07-2014, 14:37
به همه گفتم، به شما هم میگم، زیاد به نتیجه فلان تست و بنچمارک و ... توجه نکنید!
ضعیفترین SSD هم شما رو راضی میکنه! حتی اگه ساتا 2 باشه...
حالا:
مثلا Transcend 320 Premium SATA3 256GB تقریبا خوش قیمت ترین هست با حدو 495 هزار تومن!(از دوستان کسایی هستند که استفاده میکنند و راضی هم هستند)
خودم حدود 1 ساله از AData XPG SX900 128GB استفاده میکنم که کاملا راضی هستم.
AData XPG SX900 256GB SATAIII حدود 599 تومنه.
مثلا Kingston HyperX 3K 240GB SATA3 هم هست که 619تومنه!
و انواع مدل های دیگه!
که اگه من بودم، همون ارزونترینش که Transcend 320 Premium هست رو میگرفتم!
روی لپتاپ خودم Adata SP600 هست که تقریبا ارزونترین SSD هست ولی کاملا راضی هستم و حالا حدود 1 ساله که دارم ازش استفاده میکنم.
نظرتون راجع به سن دیسک چیه؟ بخصوص NCQ رو هم پشتبانی داره
09123456789
20-07-2014, 20:54
من نیاز ضروری به جواب های اساتید راجع به خرید اس اس دی دارم. اگر این بخش به نظر قدیمی و مسکوت می آید بنده سوالم را جای دیگر مطرح کنم
سلام
من خیلی توی برند های اس اس دی گشتم.128 گیگ میخواهم بخرم.یک چیزی که خوب کار کنه و وسط راه پنچر نشه.
اصلا وسواس شدم چی بخرم. یکی میگه 100 بیشتر بده برند خوب تر بخر.یکی میگه گارانتی مهمه . و ...
:n21:
از 240 تو بازار هست تا به بالا تو حجم 128
09123456789
21-07-2014, 04:16
سلام
من خیلی توی برند های اس اس دی گشتم.128 گیگ میخواهم بخرم.یک چیزی که خوب کار کنه و وسط راه پنچر نشه.
اصلا وسواس شدم چی بخرم. یکی میگه 100 بیشتر بده برند خوب تر بخر.یکی میگه گارانتی مهمه . و ...
:n21:
از 240 تو بازار هست تا به بالا تو حجم 128
منم وسواس شدم به خدا چی بخرم. اولش خواستم 128 بخرم بعد بوجه رسید 240 یا 256 خواستم بخرم ولی کلا 128 واسه ویندوز و برنامه ها کافیه مگر اینکه گیمر باشی.
سایت های زیادی رو گشتم فاروم های زیادی رو- یکی میگه این خوبه اون بده- کلا نظرات اصلا حرفه ای و تخصصی نیست- همه اون علفی که به دهنشون شیرین اومده رو دارن پیش کش می کنن
OCZ
Geil
کورشول
کورسیر
اینتل
ای دیتا
ترنسند
سیلیکون پاور
پلکستور
غیره و غیره
ولی شنفتم میگن سامسونگ و اینتل و سیگیت بهتره.
بیشتر متمایل شدم به اینتل
OCZ زمانی یکی از برترین وبهترین و حرفه ای ترین رم ساز های کامپیوترهای شخصی گیمینگ بود الان ندیده میگم بهتره ولی شنیدن کی بود مانند دیدن. ژل هم همینطور
در نظر داشته باشه TRIM-NCQ-RAID رو پشتیبانی کنه. رید واسه زمانی که دو تا بیشتر هارد بکار ببری
خدایا کمک کن زود به نتیجه ای برسم- بدبختانه اینتل تو هیچ یک از سایت های ایرانی فروش نداره که
roya.rashidi
21-07-2014, 04:36
سلام. دوستان
منم میخام یه اس اس دی 128 واسه لپتابم بخرم . ولی نیاز به هاردم دارم. میشه اس اس دی رو جای دی وی دی رایتر زد . چون دی وی دی رایترمو نیاز نداشتم کلا دراوردم.
09123456789
21-07-2014, 04:49
سلام. دوستان
منم میخام یه اس اس دی 128 واسه لپتابم بخرم . ولی نیاز به هاردم دارم. میشه اس اس دی رو جای دی وی دی رایتر زد . چون دی وی دی رایترمو نیاز نداشتم کلا دراوردم.
بلی. تو بعضی مدلهای لپ تاپ این امکانو داده که دی وی دی رایتر رو با هارد دوم جایگزین کنید. اما نمی دونم درب محفظه دی وی دی رام چه جوری میشه اونوقت؟ یعنی وقتی درمیارین خوب درشم درمیاد و اون تو خالی می مونه. چه جوریاس؟
دوستان دوستان
من جوابمو واسه هارد اس اس دی گرفتم
roya.rashidi
21-07-2014, 05:01
بلی. تو بعضی مدلهای لپ تاپ این امکانو داده که دی وی دی رایتر رو با هارد دوم جایگزین کنید. اما نمی دونم درب محفظه دی وی دی رام چه جوری میشه اونوقت؟ یعنی وقتی درمیارین خوب درشم درمیاد و اون تو خالی می مونه. چه جوریاس؟
دوستان دوستان
من جوابمو واسه هارد اس اس دی گرفتم
اره خالی میمونه . ولی جای سوکتش به هارد که نمیخوره . روی دی وی دی رایترم هم سوکت برقش هم اون یکی , یه اندازن . یعنی بهش نمیخوره اس اس دی
تبدیل اینا نداره
منم وسواس شدم به خدا چی بخرم. اولش خواستم 128 بخرم بعد بوجه رسید 240 یا 256 خواستم بخرم ولی کلا 128 واسه ویندوز و برنامه ها کافیه مگر اینکه گیمر باشی.
سایت های زیادی رو گشتم فاروم های زیادی رو- یکی میگه این خوبه اون بده- کلا نظرات اصلا حرفه ای و تخصصی نیست- همه اون علفی که به دهنشون شیرین اومده رو دارن پیش کش می کنن
OCZ
Geil
کورشول
کورسیر
اینتل
ای دیتا
ترنسند
سیلیکون پاور
پلکستور
غیره و غیره
ولی شنفتم میگن سامسونگ و اینتل و سیگیت بهتره.
بیشتر متمایل شدم به اینتل
OCZ زمانی یکی از برترین وبهترین و حرفه ای ترین رم ساز های کامپیوترهای شخصی گیمینگ بود الان ندیده میگم بهتره ولی شنیدن کی بود مانند دیدن. ژل هم همینطور
در نظر داشته باشه TRIM-NCQ-RAID رو پشتیبانی کنه. رید واسه زمانی که دو تا بیشتر هارد بکار ببری
خدایا کمک کن زود به نتیجه ای برسم- بدبختانه اینتل تو هیچ یک از سایت های ایرانی فروش نداره که
سلام
من تصمیم به ADATA گرفتم.
amir200812
21-07-2014, 10:45
سلام
من تصمیم به ADATA گرفتم.
من تا حالا 5~6 تا SSD از ADATA استفاده کردم!
S599
SP600 ( دوتا 64 گیگ و یک 128 گیگ)
SX900
از پتریوت هم دو مدل مختلف 128 گیگ استفاده کردم.
از OCZ هم 2 مدل مختلف 128 گیگ داشتم!
با اطمینان میگم، کارایی همشون تقریبا در یک حد بوده! یعنی تفاوت ها فقط در تست ها و بنچمارک ها مشخص میشه و تفاوتی زیادی در کارکرد لپتاپ/دسکتاپ ندارند!
ولی در این بین، چیزی که خیلی مهمه گارنتی هست!(البته در 4~5 سال گذشته که من از SSD ها استفاده کردم خرابی ندیدم)
اما گارانتی ADATA ها خیلی بهتره!
تا حالا 2 بار قطعه به گارانتی آونگ فرستادم (هارد اکسترنال بودن) ، در هر 2 بار بدون سوال و جواب، یه هارد اکبند و پلمپ بجاش برام ارسال کردند.
حتی آخرین بار همین 2 ماه پیش بود که هارد اکسترنال 1 ترابایتم بدسکتور داشت، فرستادم!
روزی که تو سایت شرکت پست ثبت شد که تحویل شرکت دادن، زنگ زدم که مشکل رو توضیح بدم، ولی خانومه گفت امروز هارد جدید رو براتون پست کردیم! یعنی کمتر از 2 ساعت بعد از تحویل هارد مشکل دار، هارد جدید رو ارسال کردند!
بدون اینکه بگن ضربه خوره/آب خورده/نواسانات برق بوده/استفاده نادرست کردید/...
09123456789
21-07-2014, 15:41
من تا حالا 5~6 تا SSD از ADATA استفاده کردم!
S599
SP600 ( دوتا 64 گیگ و یک 128 گیگ)
SX900
از پتریوت هم دو مدل مختلف 128 گیگ استفاده کردم.
از OCZ هم 2 مدل مختلف 128 گیگ داشتم!
با اطمینان میگم، کارایی همشون تقریبا در یک حد بوده! یعنی تفاوت ها فقط در تست ها و بنچمارک ها مشخص میشه و تفاوتی زیادی در کارکرد لپتاپ/دسکتاپ ندارند!
ولی در این بین، چیزی که خیلی مهمه گارنتی هست!(البته در 4~5 سال گذشته که من از SSD ها استفاده کردم خرابی ندیدم)
اما گارانتی ADATA ها خیلی بهتره!
تا حالا 2 بار قطعه به گارانتی آونگ فرستادم (هارد اکسترنال بودن) ، در هر 2 بار بدون سوال و جواب، یه هارد اکبند و پلمپ بجاش برام ارسال کردند.
حتی آخرین بار همین 2 ماه پیش بود که هارد اکسترنال 1 ترابایتم بدسکتور داشت، فرستادم!
روزی که تو سایت شرکت پست ثبت شد که تحویل شرکت دادن، زنگ زدم که مشکل رو توضیح بدم، ولی خانومه گفت امروز هارد جدید رو براتون پست کردیم! یعنی کمتر از 2 ساعت بعد از تحویل هارد مشکل دار، هارد جدید رو ارسال کردند!
بدون اینکه بگن ضربه خوره/آب خورده/نواسانات برق بوده/استفاده نادرست کردید/...
گارانتی ای دیتا چیه؟ راستی سری sp900 جدیتره یا sx900
درضمن سامسونگ و اینتل رو هم خیلی خیلی تعریف می کنن. سامسونگ که یکه تاز میدان بوده-اینتل هم که خدای چیپست- OCZ هم که از قدیم وندیم کار کشته رم و این حرفا بود
من تا الان تصمیمم اینه
اول سامسونگ 840 پرو 256
اگه خیلی گرون دربیاد شاید سری معمولیش
بعدش اینتل 520
بعدش سن دیسک یا ای دیتا.
بدبختی اینه که نه تو سایت های اینترنتی اینتل موجوده نه سامسونگ
---------
همشون عین همند تو رقابت با هم- هر کدوم یه تکنولوژی جدید می زنه روش قیمت رو میکشه بالا- خود اس اس دی ها معجزه بودن و انتظار ماورا معجزه از معجزه هم نداریم
ولذا این چندتا قابلیت رو که خوندم انگار خیلی مهمند
یکیش داشتن ساپورت دستوtrim ویندوز هستش. یکی اینو یاد بده که چه جوری کش رو خالی می کنن
یکی NCQ هستش. این قابلیت مخفف Native Command Queuing هستش که توضیحاتشو اینطوری آورده اند:
هارد دیسکهای بدون NCQ دستورات را طبق ترتیبی که دریافت میکنند اجرا میکنند. درست مانند هنگامی که وارد یک فروشگاه شدهاید و طبق لیست خرید خود را به ترتیب از قفسهها بر میدارید. هارد دیسکهایی که NCQ دارند دستورات را به ترتیب نزدیکی آنها به محل فعلی هدهای هارد دیسک انجام میدهند. مانند هنگامی که در فروشگاه خرید خود را بر اساس لیست از اجناس نزدیکتر به خودتان شروع نمایید. برای استفاده از NCQ دو پیش نیاز وجود دارد، اول پشتیبانی هارد دیسک شما از NCQ و دوم پشتیبانی کنترلگر دیسک از NCQ.
مورد بعد داشتن قابلیت RAID واسه سیستم یا لپ تاپ هایی که بیش از یک هارد خواهند داشت.
درضمن سامسونگ و اینتل رو هم خیلی خیلی تعریف می کنن. سامسونگ که یکه تاز میدان بوده-اینتل هم که خدای چیپست- OCZ هم که از قدیم وندیم کار کشته رم و این حرفا بود
من تا الان تصمیمم اینه
اول سامسونگ 840 پرو 256
بعدش اینتل 520
بعدش سن دیسک یا ای دیتا.
---------
همشون عین همند تو رقابت با هم- هر کدوم یه تکنولوژی جدید می زنه روش قیمت رو میکشه بالا- خود اس اس دی ها معجزه بودن و انتظار ماورا معجزه از معجزه هم نداریم
یکیش داشتن ساپورت دستوtrim ویندوز هستش. یکی اینو یاد بده که چه جوری کش رو خالی می کنن
یکی NCQ هستش. این قابلیت مخفف Native Command Queuing هستش که توضیحاتشو اینطوری آورده اند:
هارد دیسکهای بدون NCQ دستورات را طبق ترتیبی که دریافت میکنند اجرا میکنند. درست مانند هنگامی که وارد یک فروشگاه شدهاید و طبق لیست خرید خود را به ترتیب از قفسهها بر میدارید. هارد دیسکهایی که NCQ دارند دستورات را به ترتیب نزدیکی آنها به محل فعلی هدهای هارد دیسک انجام میدهند. مانند هنگامی که در فروشگاه خرید خود را بر اساس لیست از اجناس نزدیکتر به خودتان شروع نمایید. برای استفاده از NCQ دو پیش نیاز وجود دارد، اول پشتیبانی هارد دیسک شما از NCQ و دوم پشتیبانی کنترلگر دیسک از NCQ.
مورد بعد داشتن قابلیت RAID واسه سیستم یا لپ تاپ هایی که بیش از یک هارد خواهند داشت.
سلام
من سفارش SP920 ای دیتا رو دادم. شاید گزینه های بهتری هم باشند اما من به خاطر گارانتی سه ساله آونگ خریدم. میگن گارانتی خوبی هست و بهانه و دلیلی بی خود نمیاره وقتی مشکل باشه.
این ای دیتا که سفارش دادم NCQ رو هم پشتیبانی میکنه و هم Trim
فکر کنم سامسونگ فاقد گارانتی باشد.
amir200812
21-07-2014, 16:40
من تا الان تصمیمم اینه
اول سامسونگ 840 پرو 256
بعدش اینتل 520
بعدش سن دیسک یا ای دیتا.
---------
sp900 جدید تره قیمت مناسبی هم داره.
مثلا لیون داره AData Premier Pro SP900 256GB رو 549 تومن میده!
ولی SX910 قیمتش خیلی بالاست!(256 گیگش رو 825 تومن قیمت دارم)
کلا تو رنج زیر 600 تومن بنظر من اینا بد نیستند:
AData Premier Pro SP900 256GB که حدود 550 تومنه.
AData XPG SX900 256GB حدود 599 تومن (خودم 1 سالی هست ازش استفاده میکنم و کاملا راضی هستم! (البته نسخه 128 گیگش رو))
Kingston SSDnow KC300 240GB حدود 580 تومن.
و چند مدل دیگه...
در مورد تریم که تا جایی که میدونم تقریا تمام SSD های جدید پشتیبانی میکنن!(حداقل SP900 و SX900 که پشتیبانی میکنن)
رید رو بیخیال باید بشی!
چون به هیچ عنوان روی SSD ها کاربرد نداره!
*البته بازم SSD های جدید بیشترشون ساپورت میکنن.
NCQ هم در هارد دیسک ها مهم هست نه SSD ها!
حتی دقت کرده باشی، پیشنهاد میکنن که روی SSD ها عمل دیفرگمنت رو انجام ندین! چون زمان دسترسی شدیدا پایین هست و نیازی به دیفرگمنت و تکنولوژی هایی مثل NCQ نیست.
درضمن SSD ها که کلا هد نداره که بخواد با NCQ کارکردش رو بهینه کنید.
یادم رفت بگم:
گارانتی ADATA شرکت آونگ هست!
نمایندگی رسمی ADATA هست و در سایت ADATA نماینده ایران، شرکت آونگ هست.
09123456789
22-07-2014, 00:39
sp900 جدید تره قیمت مناسبی هم داره.
مثلا لیون داره AData Premier Pro SP900 256GB رو 549 تومن میده!
ولی SX910 قیمتش خیلی بالاست!(256 گیگش رو 825 تومن قیمت دارم)
کلا تو رنج زیر 600 تومن بنظر من اینا بد نیستند:
AData Premier Pro SP900 256GB که حدود 550 تومنه.
AData XPG SX900 256GB حدود 599 تومن (خودم 1 سالی هست ازش استفاده میکنم و کاملا راضی هستم! (البته نسخه 128 گیگش رو))
Kingston SSDnow KC300 240GB حدود 580 تومن.
و چند مدل دیگه...
در مورد تریم که تا جایی که میدونم تقریا تمام SSD های جدید پشتیبانی میکنن!(حداقل SP900 و SX900 که پشتیبانی میکنن)
رید رو بیخیال باید بشی!
چون به هیچ عنوان روی SSD ها کاربرد نداره!
*البته بازم SSD های جدید بیشترشون ساپورت میکنن.
NCQ هم در هارد دیسک ها مهم هست نه SSD ها!
حتی دقت کرده باشی، پیشنهاد میکنن که روی SSD ها عمل دیفرگمنت رو انجام ندین! چون زمان دسترسی شدیدا پایین هست و نیازی به دیفرگمنت و تکنولوژی هایی مثل NCQ نیست.
درضمن SSD ها که کلا هد نداره که بخواد با NCQ کارکردش رو بهینه کنید.
یادم رفت بگم:
گارانتی ADATA شرکت آونگ هست!
نمایندگی رسمی ADATA هست و در سایت ADATA نماینده ایران، شرکت آونگ هست.
ممنون از شما
در مورد RAID من حرفی واسه گفتن ندارم بلاخره در اس اس دی ها نیاز بوده که این قابلیت رو اکثرشون دارند. واسه چی کاربرد نداشته باشه! اتفاقا
از اینجا
نشریه کافه دیجیتال رو دانلود کنید صفحه 72- 73 فکر کنم رید کردن اس اس دی ها رو در حالت های مختلف چک کرده و نوشته.
در مورد NCQ من مدعی نیستم چون تازه دارم این اصلاعاتو کسب می کنم. اگر بی اهمیت بود واسه چی پس تو اس اس دی ها بعضی هاشون این قابلیت رو نوشته که ساپورت داره یا نداره. شاید زیاد تفاوت نکنه ولی بلاخره یه فاکتوره
ولی من بلاخره موندم سامسونگ بخرم یا اینتل یا هرچی. همشون یه جورایی مثل همند ولی سامسونگ رو بعضی سرور کارها دارن تعریف می کنن. ایشالا بزودی میخرم
از شما ممنونم
سلام
اینکه عمر SSD ها محدود هست منظور چی هست؟ روی فلش ها چه اتفاقی در طول زمان رخ میده که دیگر قابل نوشتن نیستند؟
amir200812
22-07-2014, 06:44
سلام
اینکه عمر SSD ها محدود هست منظور چی هست؟ روی فلش ها چه اتفاقی در طول زمان رخ میده که دیگر قابل نوشتن نیستند؟
اون قدیما بود!
حالا تا حد خیلی خیلی این مشکل حل شده!
حالا یه SSD معمولی 1 میلیون ساعت عمر داره که این یعنی با کارکرد 24 ساعته بالای 100 سال...
amir200812
22-07-2014, 07:06
ممنون از شما
در مورد RAID من حرفی واسه گفتن ندارم بلاخره در اس اس دی ها نیاز بوده که این قابلیت رو اکثرشون دارند. واسه چی کاربرد نداشته باشه! اتفاقا
از اینجا
نشریه کافه دیجیتال رو دانلود کنید صفحه 72- 73 فکر کنم رید کردن اس اس دی ها رو در حالت های مختلف چک کرده و نوشته.
در مورد NCQ من مدعی نیستم چون تازه دارم این اصلاعاتو کسب می کنم. اگر بی اهمیت بود واسه چی پس تو اس اس دی ها بعضی هاشون این قابلیت رو نوشته که ساپورت داره یا نداره. شاید زیاد تفاوت نکنه ولی بلاخره یه فاکتوره
ولی من بلاخره موندم سامسونگ بخرم یا اینتل یا هرچی. همشون یه جورایی مثل همند ولی سامسونگ رو بعضی سرور کارها دارن تعریف می کنن. ایشالا بزودی میخرم
از شما ممنونم
چیزی که در SSD ها خیلی مهمه و باعث میشه در مقابل HDD ها خیلی سریعتر عمل کنن، زمان دسترسی هست!
یعنی شما در عمل چند تا SSD داشته باشی که یکی سرعتش 250MBps باشه، یکی 500MBps و یکی هم رید کنید و مثلا 800MBps باشه، اگه زمان دسترسی اینا تقریبا برابر باشه، کاربر متوجه فرقشون نمیشه!(در بالا واردن ویندوز/اجرای نرم افزار ها/...)
تنها چیزی که فرق میکنه اینه که یک فیلم رو میخوای کپی کنی، (مثلا با حجم 10 گیگابایت)، بجای 23 ثانیه، 16 ثانیه طول میکشه کپی کنه!
*که اینم در عمل به هیچ دردی نمیخوره، چون باید دیوایسی هم داشته باشید که این سرعت رو ساپورت کنه!(هارد اسکترنال/فلش/شبکه های رایج/... هیچ کدوم همچین سرعتی رو ساپورت نمیکنن)
**مگر اینکه سیستم مورد بحث ، یک سیستم سرور باشه که از پورت های 10Gbps استفاده کنه!
***یا سیستم مولتی یوزر باشه و حداقل 10 تا کاربر همزمان با سیستم کار کنن، اونم بشرطی که پردازنده خیلی خیلی قویی داشته باشید نه یک پردازنده لپتاپ!
در مورد NCQ هم گفتم مهم نیست! نگفتم کلا بدرد نمیخوره!
در یک هارد دیسک، تعداد IOPS به 100~150 محدود هست و اگه با دستوراتی مثل NCQ اینو 20 تا هم افزایش بدیم، یعنی 10~20 درصد کارایی رو بالا بردیم!
ولی تو SSD ها چون این میزان، حداقل و در کمترین حالتش 5~6 هزار هست(و در بیشترین حالت بالای 30~40 هزار) ، عملا پردازنده های عادی توان استفاده از همین میزان رو هم بطور کامل ندارند، حالا همینو هم بهینه کنید، تفاوت چندانی ایجاد نخواهد شد. به همین دلیل گفتم مهم نیست.
*شما قبل از برند، باید به گارانتیش توجه کنی!
گارانتی اینتل و سامسونگ با کدوم شرکته؟
*البته من شخصا بین این 2 تا ، سامسونگ رو ترجیح میدم(البته تا حالا استفاده نکردم)
09123456789
23-07-2014, 00:49
سامسونگ مدلهای 840 evo بهترن یا 840 pro
کسی قیمتی داره از اینا؟
840 evo رو از تهران 600 گفتن و با گارانتی یک ساله کلون سیس:n13: درسته؟ اصلا سامسونگ گارانتی داره؟ من نمیدونم گارانتی کننده سامسونگ تو ایران که سام سرویسه چرا واسه محصولات دیجیتالیش این نیس؟
کسی فروشگاه اینترنتی نمیشناسه که معتبر باشه وبفروشه؟
--------------------------------------------
در مورد این اطلاعات ممنون میشم دقیق توضیح بدین سرسری نباشه میخام یادبگیرم
1- NAND فلش چه جور تراشه ای هس؟
2-سرعت نوشتن یا خواندن به صورت ترتیبیSustained Sequential Write/Read یعنی چی؟
3- سرعت نوشتن و خواند بصورت تصاوفی یعنی چی و این که واحدش IOPS هست یعنی چی و مخفف چیه؟
4-سرعت نوشتن یا خواندن اتفافی 4k چیه؟
5- قابلیت S.M.A.R.T چیه؟ اینو قدیم ها هم تو مادربردها می دیدم.
6-حالت حالت ATTO چیه؟
7- حالت انتقال دادههای چند رسانهای (AS- SSD چیست؟
dooste.man83
23-07-2014, 01:09
Evo به صرفه تر هست
دوست عزیز یک فروشنده ای هست تو تاپیک همسایه قیمت هاش خیلی خوبه
خودم ازش یک ۸۴۰evo گرفتم ۵۴۰ تومن
فروشم زیاد داشته
Sent from my C6802 using Tapatalk
09123456789
23-07-2014, 03:46
Evo به صرفه تر هست
دوست عزیز یک فروشنده ای هست تو تاپیک همسایه قیمت هاش خیلی خوبه
خودم ازش یک ۸۴۰evo گرفتم ۵۴۰ تومن
فروشم زیاد داشته
Sent from my C6802 using Tapatalk
این فاروم همسایه رو به ما پیغام خصوصی فرمایید و شرح دهید چقدر قابل اطمینان است واینکه گارانتی سامسونگ چی هست. و چرا نقده ارزون میده و در ضمن ساخت کجاست؟
منظورتون از اینکه evo با صرفه هست چیه؟
راستی evo مخفف to evolve یا evolved هستش
amir200812
23-07-2014, 11:47
سامسونگ مدلهای 840 evo بهترن یا 840 pro
کسی قیمتی داره از اینا؟
840 evo رو از تهران 600 گفتن و با گارانتی یک ساله کلون سیس:n13: درسته؟ اصلا سامسونگ گارانتی داره؟ من نمیدونم گارانتی کننده سامسونگ تو ایران که سام سرویسه چرا واسه محصولات دیجیتالیش این نیس؟
کسی فروشگاه اینترنتی نمیشناسه که معتبر باشه وبفروشه؟
--------------------------------------------
در مورد این اطلاعات ممنون میشم دقیق توضیح بدین سرسری نباشه میخام یادبگیرم
1- NAND فلش چه جور تراشه ای هس؟
2-سرعت نوشتن یا خواندن به صورت ترتیبیSustained Sequential Write/Read یعنی چی؟
3- سرعت نوشتن و خواند بصورت تصاوفی یعنی چی و این که واحدش IOPS هست یعنی چی و مخفف چیه؟
4-سرعت نوشتن یا خواندن اتفافی 4k چیه؟
5- قابلیت S.M.A.R.T چیه؟ اینو قدیم ها هم تو مادربردها می دیدم.
6-حالت حالت ATTO چیه؟
7- حالت انتقال دادههای چند رسانهای (AS- SSD چیست؟
داداش ، اینارو میخوای چکار؟:n24:
اینکه فلش NAND چیه، به چه درد شما میخوره!؟
NAND معادل NOT یک AND هست!
این شکلی هم نشونش میدن:
XOR و NOR و OR و XNOR هم از انواع گیت های منطقی دیگه هستند که در معماری کامپیوتر ها بکار میشه و در درس مدار منطقی و معماری کامپیوتر در دوره کارشناسی تدریس میشه!
برای اطلاعات بیشتر هم میتونی کتاب معماری کامپیوتر موریس مانو رو مطالعه کنی!
Sustained Sequential Write/Read خیلی ساده هست!
4 تا کلمه وجود داره که معنیشون اینه:
Sustained پایدار
Sequential متوالی/پی در پی
Write نوشتن
Read خواندن
حالا بنظر شما معنیش چی میتونه باشه؟:n13:
IOPS که تقریبا مهم ترین مشخصه یه SSD هست مخفف Input/Output Operations Per Second هست!
منظور از نوشتن یا خواندن اتفافی 4k یا همون 4K random speed اینه که بلوک های کوچیکی داده به اندازه 4k از لوکیشن های مختلف دیسک انتخاب میشه و شروع به خوندن اونا میکنه!
این سر هارد دیسک های معمولی خیلی کمتره چون هد باید هر بار به لوکیشن جدیدی منتقل بشه و این خیلی زمان بر هست!
ولی در SSD ها بدلیل وجود نداشتم هد، این عملیات خیلی سریعتر انجام میشه.
*در زمان لود ویندوز، تقریبا همچین عملی رخ میده!
SMART هم اسمش روشه دیگه!
این قابلیت امکان مانیتورینگ ، تجزیه و تحلیل ،گزارش دهی از کارکرد هارد دیسک یا ... رو فراهم میکنه و در صورت بوجود اومدن مشکل،کاربر سریعتر متوجه میشه!
ATTO یک نرم افزار برای تست هست!
Multimedia Data Transfer (AS-SSD) هم دقیق نمیدونم ولی تا جایی که متوجه شدن یک تکنولوژی برای ارسال اطلاعات مولتی مدیا هست که باید دقیق تر از دیتا های معمولی باشن!
مثلا برای یک فایل اجرایی مهم نیست اول کدوم تیکه برسه، ولی برای یک ویدئویی که بصورت شبکه داره پخش میشه، باید اطلاعات بصورت بترتیب و سرجای خودشون به مقصد برسن!
و مباحثی مثل Real-time multimedia delivery و MULTIMEDIA NETWORKING مطرح هست!
*البته کاملا مطمعن نیستم!
با سلام
دوستان هارد ssd sata2 برای pc تو بازار موجود هست؟
لطفا یک هارد ssd sata2 128g بهم معرفی کنید
09123456789
23-07-2014, 13:03
داداش ، اینارو میخوای چکار؟:n24:
اینکه فلش NAND چیه، به چه درد شما میخوره!؟
NAND معادل NOT یک AND هست!
این شکلی هم نشونش میدن:
XOR و NOR و OR و XNOR هم از انواع گیت های منطقی دیگه هستند که در معماری کامپیوتر ها بکار میشه و در درس مدار منطقی و معماری کامپیوتر در دوره کارشناسی تدریس میشه!
برای اطلاعات بیشتر هم میتونی کتاب معماری کامپیوتر موریس مانو رو مطالعه کنی!
Sustained Sequential Write/Read خیلی ساده هست!
4 تا کلمه وجود داره که معنیشون اینه:
Sustained پایدار
Sequential متوالی/پی در پی
Write نوشتن
Read خواندن
حالا بنظر شما معنیش چی میتونه باشه؟:n13:
IOPS که تقریبا مهم ترین مشخصه یه SSD هست مخفف Input/Output Operations Per Second هست!
منظور از نوشتن یا خواندن اتفافی 4k یا همون 4K random speed اینه که بلوک های کوچیکی داده به اندازه 4k از لوکیشن های مختلف دیسک انتخاب میشه و شروع به خوندن اونا میکنه!
این سر هارد دیسک های معمولی خیلی کمتره چون هد باید هر بار به لوکیشن جدیدی منتقل بشه و این خیلی زمان بر هست!
ولی در SSD ها بدلیل وجود نداشتم هد، این عملیات خیلی سریعتر انجام میشه.
*در زمان لود ویندوز، تقریبا همچین عملی رخ میده!
SMART هم اسمش روشه دیگه!
این قابلیت امکان مانیتورینگ ، تجزیه و تحلیل ،گزارش دهی از کارکرد هارد دیسک یا ... رو فراهم میکنه و در صورت بوجود اومدن مشکل،کاربر سریعتر متوجه میشه!
ATTO یک نرم افزار برای تست هست!
Multimedia Data Transfer (AS-SSD) هم دقیق نمیدونم ولی تا جایی که متوجه شدن یک تکنولوژی برای ارسال اطلاعات مولتی مدیا هست که باید دقیق تر از دیتا های معمولی باشن!
مثلا برای یک فایل اجرایی مهم نیست اول کدوم تیکه برسه، ولی برای یک ویدئویی که بصورت شبکه داره پخش میشه، باید اطلاعات بصورت بترتیب و سرجای خودشون به مقصد برسن!
و مباحثی مثل Real-time multimedia delivery و MULTIMEDIA NETWORKING مطرح هست!
*البته کاملا مطمعن نیستم!
متشکر از اطلاعاتتون
ولی یه نکته: من یه ذره زبان بلدم فقط یه ذره. منظورم این نبود که فقط ترجمه لغت به لغت Sustained Sequential Write/Read و امثالهم رو بنویسید. منظورم اینه که قصد و غرضش از این عبارت که نوشتن تصادفی یا خواندن ترتیبی آخه یعنی چی؟ تو چه حالتی تصادفی رخ میده تو چه حالتی ترتیبی. بیشتر منظورم اینان
amir200812
23-07-2014, 19:04
متشکر از اطلاعاتتون
ولی یه نکته: من یه ذره زبان بلدم فقط یه ذره. منظورم این نبود که فقط ترجمه لغت به لغت Sustained Sequential Write/Read و امثالهم رو بنویسید. منظورم اینه که قصد و غرضش از این عبارت که نوشتن تصادفی یا خواندن ترتیبی آخه یعنی چی؟ تو چه حالتی تصادفی رخ میده تو چه حالتی ترتیبی. بیشتر منظورم اینان
اخه دقیقا منظورش، همون معنیش هست!
یعنی سرعت خواندن و نوشتم پشت سر هم و پی در پی!
رندوم:
وقتی ویندوز رو میخواید بالا بیارید، شرایط مشابه تست رندوم هست! مثلا 2000 تا فایل قراره خونده بشه تا ویندوز بالا بیاد و هر کدوم در بخش های مختلف ذخیره شدن و پشت سر هم نیستند!
و کلا زیادی حساسیت نشون میدید!
برید بازار، هر کدوم ارزونترین بود، همونو بخرید!
مگر اینکه سیستم خیلی حرفه ای داشته باشید!
یا برای انجام تست و گرفتن بنچمارک بخواهید SSD بخرید!
در باقی موارد اختلاف قویترین و ضعیفترین SSD شاید در عمل 20% هم نباشه...
09123456789
23-07-2014, 20:50
اخه دقیقا منظورش، همون معنیش هست!
یعنی سرعت خواندن و نوشتم پشت سر هم و پی در پی!
رندوم:
وقتی ویندوز رو میخواید بالا بیارید، شرایط مشابه تست رندوم هست! مثلا 2000 تا فایل قراره خونده بشه تا ویندوز بالا بیاد و هر کدوم در بخش های مختلف ذخیره شدن و پشت سر هم نیستند!
و کلا زیادی حساسیت نشون میدید!
برید بازار، هر کدوم ارزونترین بود، همونو بخرید!
مگر اینکه سیستم خیلی حرفه ای داشته باشید!
یا برای انجام تست و گرفتن بنچمارک بخواهید SSD بخرید!
در باقی موارد اختلاف قویترین و ضعیفترین SSD شاید در عمل 20% هم نباشه...
بدبختی کار اینه که الان بخاطر ماه رمضون و پاره ای از مشکلات شهرستانم. و نیاز ضروری دارم. منبع خرید اینترنتی من هم دیج ی کالا بودش که اینم نداره ساسونگ وگرنه الان خریده بودمش.
در مورد مواردی که گفتم توضیح بدین ممنونم خیلی ممنون. قصدم یادگیری بود. خودم چند ساله تو کار کامپیوترم تو این فاروم هم فعالیت داشتم شما رو هم فکر کنم تو کلوپ فکر کنم نوکیا ایکس 6 یا نوکیا ان 8 دیده بودم. من یوزرم رو سال 86 فکر کنم ساختم که چون پسورد و ایمیل یادم رفته بود نتونستم بیام بالا. عشقم یادگیریه
ممنونم ازتون
سلامدوستان من با پشتیبانی تماس گرفتم. چون نوشته بود اگر میخواهید روی SSD سیستم عامل نصب کنید ، پارتشین ها رو پاک کنید و از نو بسازید!گفتم چرا . این رو جواب داده: منتها باز درست نگفته چرا؟
Dear customer, Thanks for supporting ADATA product. It couldn't detected by the computer before format it.New SSD need to be formatted in order for the system to read and write data.If the partition has been created,so you must delete the original partition and Reformatted.The NTFS file system is recommended. Regards, ADATA Customer Service Center
در صورتی که ما بدون پاک کردن تونستیم روش سیتسم عامل نصب کنیم و این میگه نمیتونید!!
09123456789
25-07-2014, 20:48
سلامدوستان من با پشتیبانی تماس گرفتم. چون نوشته بود اگر میخواهید روی SSD سیستم عامل نصب کنید ، پارتشین ها رو پاک کنید و از نو بسازید!گفتم چرا . این رو جواب داده: منتها باز درست نگفته چرا؟
Dear customer, Thanks for supporting ADATA product. It couldn't detected by the computer before format it.New SSD need to be formatted in order for the system to read and write data.If the partition has been created,so you must delete the original partition and Reformatted.The NTFS file system is recommended. Regards, ADATA Customer Service Center
در صورتی که ما بدون پاک کردن تونستیم روش سیتسم عامل نصب کنیم و این میگه نمیتونید!!
نه عزیز. اشتباه متوجه شدید. رو همه هاردها و فلاپی دیسک ها و ابزالات ذخیره سازی اطلاعات نوشته میشه که واسه شناسایی توسط سیستم عامل باید پارتیشن بندی بشه یا فورمت بشه
من از اس اس دی ها خبری ندارم ولی همه هاردها موقع خرید صفر صفرند هیچ پارتیشنی ندارند که بخواد فرمت هم باشه
تو هم نیگاه کن اگه پارتیشن بندی نشده پارتیشن بندی کن و فورمتش کن واگه فورمت شده قبلا که بعید می دونم تو با فورمت NTFS فورمتش کن و FAT32 نباشه. (البته واسه مصرف در ویندوز)
amir200812
26-07-2014, 22:15
برای اینکه یتونید از خر حافظه ای استفاده کنید(مثل SSD و HDD و فلش مموری و ...) باید با یکی از فایل سیستم هایی که سیستم عامل پشتیبانی میکنه فرمت کنید!
دقت کرده باشید، تاکید کرده که SSD های جدید نیاز دارند که فومت بشن تا سیستم بتونه روشون بنویسه یا یا بخونه!
در کل بیششتر تاکید داره که SSD جدیدی که خریدید، قبل استفاده حتما دوباره پارتیشن بندی کنید(اگه قبلا پارتیشن هم داشته باشه باید پاکش کنید و از اول پارتیشن بندی کنید.
این کار معمولا برای هارد دیسک ها هم پیشنهاد میشه و چیز خیلی عجیبی نیست.
*تا حالا کلا امتحان نکردم که روی SSD بدون پاک کردن پارتیش ویندوز بزنی ، چی میشه؟:n02:
amir200812
26-07-2014, 22:29
برای اینکه یتونید از خر حافظه ای استفاده کنید(مثل SSD و HDD و فلش مموری و ...) باید با یکی از فایل سیستم هایی که سیستم عامل پشتیبانی میکنه فرمت کنید!
دقت کرده باشید، تاکید کرده که SSD های جدید نیاز دارند که فومت بشن تا سیستم بتونه روشون بنویسه یا یا بخونه!
در کل بیششتر تاکید داره که SSD جدیدی که خریدید، قبل استفاده حتما دوباره پارتیشن بندی کنید(اگه قبلا پارتیشن هم داشته باشه باید پاکش کنید و از اول پارتیشن بندی کنید.
این کار معمولا برای هارد دیسک ها هم پیشنهاد میشه و چیز خیلی عجیبی نیست.
*تا حالا کلا امتحان نکردم که روی SSD بدون پاک کردن پارتیش ویندوز بزنی ، چی میشه؟:n02:
سلام
این مدل Samsung 256GB 840 Pro Series رو کسی قیمت داره یا جایی رو برای فروشش پیشنهاد میکنید؟
ArashMiniStar
01-09-2014, 01:16
سلام
این مدل Samsung 256GB 840 Pro Series رو کسی قیمت داره یا جایی رو برای فروشش پیشنهاد میکنید؟
ساکن کجایید
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
ساکن کجایید
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
ساکن تهران هستم.
siamak5561
29-10-2014, 00:10
سلام دوستان، قصد دارم برای نصب ویندوز یه ssd بگیرم که سرعت کلی سیستم بره بالا
اول چون بودجم زیاد نیست میخواستم 64 بگیرم ولی چندجا خوندم توی ssd هرچقدر که ظرفیت میره بالا به یه نسبتی هم سرعت میره بالا و برعکس! اول اینکه این مورد تا چه حد درسته؟؟
دوم برای خرید 128 گیگ چه پیشنهادی دارید؟ من سرعت بوت خیلی برام مهمه فکر کنم باید سرعت دسترسیش خوب باشه دیگه؟
از بین SSD Hard Transcend SSD720 - 128GB و SSD Hard ADATA SP920 - 128GB کدوم بهتره ؟ مورد بهتری هست که راحت گیر بیاد و فروشگاههای آنلاین هم داشته باشن؟
ممنون
afshin b
29-10-2014, 06:02
سلام دوستان، قصد دارم برای نصب ویندوز یه ssd بگیرم که سرعت کلی سیستم بره بالا
اول چون بودجم زیاد نیست میخواستم 64 بگیرم ولی چندجا خوندم توی ssd هرچقدر که ظرفیت میره بالا به یه نسبتی هم سرعت میره بالا و برعکس! اول اینکه این مورد تا چه حد درسته؟؟
دوم برای خرید 128 گیگ چه پیشنهادی دارید؟ من سرعت بوت خیلی برام مهمه فکر کنم باید سرعت دسترسیش خوب باشه دیگه؟
از بین SSD Hard Transcend SSD720 - 128GB و SSD Hard ADATA SP920 - 128GB کدوم بهتره ؟ مورد بهتری هست که راحت گیر بیاد و فروشگاههای آنلاین هم داشته باشن؟
ممنون
کاملا درسته، ۶۴ گیگ سرعت کمی داره و بعد اینکه ویندوز و برنامه هارو درش ریختید تقریبا پر میشه و این هم از سرعتش کم میکنه.
این مدل با توجه به قیمتش بنظر من ارزش خرید خوبی داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]**omputer.ir/product/1820/Intel®+520+Series+120GB+SATA3+SSD/
siamak5561
30-10-2014, 00:07
دوستان دیگه نظری ندارن؟ مخصوصا در مورد اینها
Kingston HyperX 3K 120GB SATA3 SSD
ADATA SSD SX900 128GB SATA3
Plextor M5 Pro 128GB SATA3
راستی اینها داخل خودشون کابل ساتا3 دارن یا جدا باید تهیه بشه؟
دوستان سلام
دنبال یه ssd برای لپتاپ هستم فقط برای نصب ویندوز میخوام استفاده کنم و هارد با drive caddy جایگزین دی وی دی کنم
بودجم تا 300 تومنه و بین این دو مدل کدوم پیشنهاد میکنید،اگه مدل دیگه ای هم هست ممنوم میشم!
AData XPG SX900 64GB
Intel® 520 Series 120GB
afshin b
11-12-2014, 10:32
دوستان سلام
دنبال یه ssd برای لپتاپ هستم فقط برای نصب ویندوز میخوام استفاده کنم و هارد با drive caddy جایگزین دی وی دی کنم
بودجم تا 300 تومنه و بین این دو مدل کدوم پیشنهاد میکنید،اگه مدل دیگه ای هم هست ممنوم میشم!
AData XPG SX900 64GB
Intel® 520 Series 120GB
سلام
بنظر من اصلا سراغ ۶۴ گیگ نرین.
همون اینتل گزینه ی خیلی خوب و ارزونی هست. این مدل هم در همون حده
Crucial MX100 128GB : 300,000
من همون اینتل رو پیشنهاد میکنم چون ارزون تره.
سلام
بنظر من اصلا سراغ ۶۴ گیگ نرین.
همون اینتل گزینه ی خیلی خوب و ارزونی هست. این مدل هم در همون حده
Crucial MX100 128GB : 300,000
من همون اینتل رو پیشنهاد میکنم چون ارزون تره.
منم بیشتر نظرم رو اینتله ولی گارانتیش معلوم نیس چی هست باز adata سه سال گارانتی داره!
poorya_2
18-12-2014, 16:13
دوستان دیگه نظری ندارن؟ مخصوصا در مورد اینها
Kingston HyperX 3K 120GB SATA3 SSD
ADATA SSD SX900 128GB SATA3
Plextor M5 Pro 128GB SATA3
راستی اینها داخل خودشون کابل ساتا3 دارن یا جدا باید تهیه بشه؟
بین اینها 100% نظر من روی Plextor M5 Pro 128GB هست ، البته الان نسخه جدیدترش وارد بازار شده Plextor M6 Pro 128GB قیمتش حدود 360 هست
من تا حالا دو مدل Crucial M550 و Corsair Force GT خریدم هیچ کدوم کابل ساتا نداشتن
منم بیشتر نظرم رو اینتله ولی گارانتیش معلوم نیس چی هست
یه مدت گارانتی شرکتی بود یه مدت هم با گارانتی الماس وارد بازار شد
سلام
من یه هارد اکسترنال با ظرفیت 128g میخام نظر خودم روی ssd است.بودجه
حدود 400 تومن قابلیت هاش مثل trim و ... کیفیت برام مهمه احتمالا یه تبدیل ساتا به usb هم لازم دارم.
نظر خودم بین adata sx910 و Samsung 840 Evo است.
2- آیا هارد ssd رو میشه به گوشی اندروید وصل کرد (fat - ntfs) ؟
لطفا نظر خودتون رو بیان کنید.
سلام
من یه هارد اکسترنال با ظرفیت 128g میخام نظر خودم روی ssd است.بودجه
حدود 400 تومن قابلیت هاش مثل trim و ... کیفیت برام مهمه احتمالا یه تبدیل ساتا به usb هم لازم دارم.
نظر خودم بین adata sx910 و Samsung 840 Evo است.
2- آیا هارد ssd رو میشه به گوشی اندروید وصل کرد (fat - ntfs) ؟
لطفا نظر خودتون رو بیان کنید
hamedraha
16-01-2015, 04:32
سلام من می خوام تا حدود 1 تومن ssd بگیرم تا هم از شر خراب شدن hdd و سرعت پایین راحت شم حجم هم حدود 500 گیگ کارم هم نهایت کار با نرم افزار سنگین خوندن بیشتر نظر خودم روی samsung 840 evo 500 gb هست و خلاصه چی پیشنهاد می دید چرا ؟؟؟؟؟ممنون
afshin b
16-01-2015, 10:59
سلام من می خوام تا حدود 1 تومن ssd بگیرم تا هم از شر خراب شدن hdd و سرعت پایین راحت شم حجم هم حدود 500 گیگ کارم هم نهایت کار با نرم افزار سنگین خوندن بیشتر نظر خودم روی samsung 840 evo 500 gb هست و خلاصه چی پیشنهاد می دید چرا ؟؟؟؟؟ممنون
انتخاب خوبیه ولی قیمتش حدود ۱۴۰۰ هست
Sandisk extreme pro 480gb
هم خوبه. قیمت حدود ۱۲۵۰
MOSTAFA_ABBASI
16-01-2015, 11:06
سلام دوستان خوبم
یه اس اس دی برای لپ تاپم ( Asus (n550jk می خواستم.
در ضمن در جایگاه هارد می خواستم بزارم.
تا ۵۰۰ چی پیشنهاد می دید؟
afshin b
16-01-2015, 11:12
بستگی به بودجتون داره.
850 pro 512gb 1/850
این بهترین ssd حال حاضر هست.
قیمت پایین تر sandisk ultra II 480gb هست حدود ۹۸۰ تومن.
MOSTAFA_ABBASI
16-01-2015, 11:13
با من هستی افشین جان یا با دوستمون حامد جان؟
afshin b
16-01-2015, 11:15
با من هستی افشین جان یا با دوستمون حامد جان؟
با شما هستم :)
ولی ایشون هم که ۵۰۰ گیگ میخوان، اینا میتونه براشون گزینه خوبی باشه
MOSTAFA_ABBASI
16-01-2015, 11:25
آها خب من منظورم تا ۵۰۰ هزار تومان بودجع بود.
خودم نظرم رو plextor m6 هس از ocz و g.skill هم اگر چیز خوبی پیدا بشه شاید بخرم
hamedraha
17-01-2015, 20:37
انتخاب خوبیه ولی قیمتش حدود ۱۴۰۰ هست
Sandisk extreme pro 480gb
هم خوبه. قیمت حدود ۱۲۵۰
ممنون افشین جان من حدود 1100 قیمت دارم
850 evo رو 1450 و 840 pro حدود 1450 رو بهم گفتن
نظر شما همین 840 evo بود ؟من خودم بخاطر tlc بودن حافظه می ترسم چون گارانتی یک ساله داره (تو ایران)
ممنون
afshin b
17-01-2015, 20:49
ممنون افشین جان من حدود 1100 قیمت دارم
850 evo رو 1450 و 840 pro حدود 1450 رو بهم گفتن
نظر شما همین 840 evo بود ؟من خودم بخاطر tlc بودن حافظه می ترسم چون گارانتی یک ساله داره (تو ایران)
ممنون
والله منم مثل شما برای tlc یکم نگران میشم ولی میگن خیلی فرق نداره.
من باشم M550 کروشال پیدا مبکنم و میگیرم.
آها خب من منظورم تا ۵۰۰ هزار تومان بودجع بود.
خودم نظرم رو plextor m6 هس از ocz و g.skill هم اگر چیز خوبی پیدا بشه شاید بخرم
راستش نظر خاصی ندارم چون کلا تفاوت SSD ها در عمل کمه. من ترجیحم برند کروشال هست. MX100 یا M550
MOSTAFA_ABBASI
19-01-2015, 13:28
آها اینم مدل خوبیه.
ولی اگر من بخوام کلا هارد رو در بیارم و به جاش اس اس دی بزارم چی؟
۲۵۶گیگ کافیه؟
اس اس دی هایی مث کینگستون که ۲۵۶ بود و ۵۵۰ تومن بود چه طورن؟
می ارزه خریدشون؟
چون شنیدم اگه بخوام هارد رو داشته باشم باید اس اس دی رو بزارم تو کدی که سرعتش افت می کنه و همینطور دی وی دی رام هم باید اکسترنال بزارم و خلاصه دردسر زیاد داره.
شما کدومو پیشنهاد می دین؟
۱- فروش هارد ۱ ترا ۵۴۰۰ ( قیمتش هم اگه می دونین بگین ۶ ماه کار کرده) و خرید یع اس اس دی ۲۵۶ گیگ کینگستون
۲- داشتن هارد و خریدن یه اس اس دی ۱۲۸ و فروختن دی وی دی رام دستگاه و خرید یه دی وی دی رایتر اکسترنال
من خودم بیش تر اولی نظرمه ولی خب می ترسم ۲۵۶ گیگ برام کم باشه.
ارزون ترین ۵۰۰ گیگی که میشه خرید چیه؟
afshin b
19-01-2015, 13:34
آها اینم مدل خوبیه.
ولی اگر من بخوام کلا هارد رو در بیارم و به جاش اس اس دی بزارم چی؟
۲۵۶گیگ کافیه؟
اس اس دی هایی مث کینگستون که ۲۵۶ بود و ۵۵۰ تومن بود چه طورن؟
می ارزه خریدشون؟
چون شنیدم اگه بخوام هارد رو داشته باشم باید اس اس دی رو بزارم تو کدی که سرعتش افت می کنه و همینطور دی وی دی رام هم باید اکسترنال بزارم و خلاصه دردسر زیاد داره.
شما کدومو پیشنهاد می دین؟
۱- فروش هارد ۱ ترا ۵۴۰۰ ( قیمتش هم اگه می دونین بگین ۶ ماه کار کرده) و خرید یع اس اس دی ۲۵۶ گیگ کینگستون
۲- داشتن هارد و خریدن یه اس اس دی ۱۲۸ و فروختن دی وی دی رام دستگاه و خرید یه دی وی دی رایتر اکسترنال
من خودم بیش تر اولی نظرمه ولی خب می ترسم ۲۵۶ گیگ برام کم باشه.
ارزون ترین ۵۰۰ گیگی که میشه خرید چیه؟
بنظر من هارد در بیارید و براش باکس بخرین که به عنوان اکسترنال استفاده کنین. اینطوری کمبود فضا به مقدار زیادی حل میشه.
اگر هم کدی خواستید بذارید، هارد رو تو کدی میذارید و SSD رو جای اصلی هارد میذارین که کاهش سرعت نداشته باشه.
در مورد مدل های مختلف SSD ها من اطلاعات زیاد آپدیتی ندارم، بهتره خودتون ریویوها رو مطالعه کنین.
از ارزون ترین ۵۰۰ گیگ هم اطلاعی ندارم
hamedraha
19-01-2015, 23:52
منم از ترس کم امدن جا این دردسر ها بین 500 250 گیر کردم
تفاوت 850 pro با 850 evo با 840 pro چیه
نوع حافظه 850 pro با 850 evo یکی ؟
ممنون
سلام خدمت همگی دوستان
میخوام برای لپتاپ Dell Inspiron n4110 یه هارد اس اس دی 128 گیگ بخرم
بودجه تا 375تومن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بین مدل های زیر کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
Plextor M5 pro extreme
Samsung EVO 840
Corsair Force GS
و یه سوال جانبی هم اینکه ایا تفاوت محسوسی توی مدل های 270 تا 370 هست ؟
masoud_m_bf_m_bf
29-01-2015, 10:12
سلام
منم میخوام واسه لپ تاپ هارد SSD بگیرم
بین این مدلها کدومش بهتره؟
با همین حدود قیمت مورد بهتری هم هست؟
120 گیگ کافیه؟(البته احتمالا 20تاش میره برای درایو ریکاوری؛ می مونه 100 گیگ)
یه سوال دیگه هم داشتم
Caddy مناسب لپ تاپم رو از کجا بفهمم کدومه؟
لپ تاپ ASUS N550JV
متشکرم
با سلام.
یک SSD با ظرفیت 128GB برای اجرای ویندوز و یکی دو بازی میخواستم.
فقط من یک مشکلی که دارم برام مقدور نیست که حضوری خرید کنم و بتونم مدل های Samsung و Plextor که اصلا توی فروشگاه های آنلاین نیستن رو انتخاب کنم.
بین برندهای Adata ، Kingston ، Transcend Silicon-Power و Apacer اگه میشه با بودجه 340 تا 380 یک سالید مناسب پیشنهاد بدید.
با تشکر.
سلام
منم میخوام واسه لپ تاپ هارد SSD بگیرم
بین این مدلها کدومش بهتره؟
با همین حدود قیمت مورد بهتری هم هست؟
120 گیگ کافیه؟(البته احتمالا 20تاش میره برای درایو ریکاوری؛ می مونه 100 گیگ)
یه سوال دیگه هم داشتم
Caddy مناسب لپ تاپم رو از کجا بفهمم کدومه؟
لپ تاپ ASUS N550JV
متشکرم
من تجربه شخصیمو میگم
128 گیگ رو اگه فقط برای ویندوز و برنامه میخواین بله اما واسه دیتا ازش استفاده نکنید
بین پلکستور و کینگستون من پلکستور رو خریدم تست سرعت رایت با برنامه های تست همونطور که تو سایتا بود 317 خوندن هم 472 مگ
سرعت واقعی من با باکس یو اس بی تری برای فایل حجیم ایزو ثابت 109 گرفتم که فکر کنم سقف رایت یو اس بی تریه
تو خود هارد به هارد چک نکردم ولی ویندوز 8.1 رو تو 5 ثانیه با استارت اپ ها لود میکنه ( من رو لپتاپم رو پی سی قاعدتا سریعتر باید باشه )
به جای کدی اگه پورت یو اس بی تری داری باکس بخر و استفاده کن
من باکس سیگیت اکسپنشن یو اس بی تری خریدم 47تومن . توصیه اکید هم میکنم باکسای متفرقه اصلا نگیر
من متاسفانه بهتر از این سیگیت گیر نیاوردم
با سلام.
یک SSD با ظرفیت 128GB برای اجرای ویندوز و یکی دو بازی میخواستم.
فقط من یک مشکلی که دارم برام مقدور نیست که حضوری خرید کنم و بتونم مدل های Samsung و Plextor که اصلا توی فروشگاه های آنلاین نیستن رو انتخاب کنم.
بین برندهای Adata ، Kingston ، Transcend Silicon-Power و Apacer اگه میشه با بودجه 340 تا 380 یک سالید مناسب پیشنهاد بدید.
با تشکر.
اینجا فکر کنم نمیشه معرفی کرد اما سایتای انلاین معتبر هست که اون مدلای خاص رو داره خواستی پخ بزن بهت خبر بدم
اون مدلایی هم که از سایت معروف خرید دیدی به نظرم نخر
در کل هرچه ظرفیت بالا بره کارایی اس اس دی بهتر میشه یعنی یه اس اس دی 256 معمولی کارایی اش در حد یه 128 سریعتر از اونه .
پلسکتور رو من تو شهر خودم 365 خریدم تو سایت خرید 375 بود
به این نتیجه هم رسیدم که کلا تفاوتا بیشتر رو کاغذ و بنچمارک هاست تو عمل همون قاعده حجم بیشتر سرعت بهتر پیاده میشه (لااقل من با ای دیتا 256 دوستم مقایسه کردم و اینجور بود ) که البته با قاعده پول بیشتر جیب خالی ما همخونی نداره حالا میخواد ده بیست مگ سریعتر بنویسه یا ای اوپسش یه ذره بیشتر باشه ما از نسل ای دی ای 20گیگ هستیم این چیزا واسه ما رویاست
اینجا فکر کنم نمیشه معرفی کرد اما سایتای انلاین معتبر هست که اون مدلای خاص رو داره خواستی پخ بزن بهت خبر بدم
اون مدلایی هم که از سایت معروف خرید دیدی به نظرم نخر
در کل هرچه ظرفیت بالا بره کارایی اس اس دی بهتر میشه یعنی یه اس اس دی 256 معمولی کارایی اش در حد یه 128 سریعتر از اونه .
پلسکتور رو من تو شهر خودم 365 خریدم تو سایت خرید 375 بود
به این نتیجه هم رسیدم که کلا تفاوتا بیشتر رو کاغذ و بنچمارک هاست تو عمل همون قاعده حجم بیشتر سرعت بهتر پیاده میشه (لااقل من با ای دیتا 256 دوستم مقایسه کردم و اینجور بود ) که البته با قاعده پول بیشتر جیب خالی ما همخونی نداره حالا میخواد ده بیست مگ سریعتر بنویسه یا ای اوپسش یه ذره بیشتر باشه ما از نسل ای دی ای 20گیگ هستیم این چیزا واسه ما رویاست
ممنون بابت پاسخ دوست عزیز.
یک سوال پایانی دارم اینه که بین:
OCZ Vertex 460A
OCZ Radeon R7 Series
کدومو پیشنهاد میدید ؟ (با کپ 120 گیگی)
ferysery
13-03-2015, 23:51
یه سوال
اگه بخام برای یه مادر برد ساتا 2
یعنی سرعت 3 کیک بر ثانیه
یه ssd بخرم که الکی پول سرعت بالای اون ssd (که به واسطه محدودیت کنترولر مادربرد نمیشه از حداکثر سرعت اون ssd استفاده کرد ) رو نپردازم
بهترین انتخاب ssd چی خاهد بود؟ که پول دور نریخته باشم؟
حجم128گیگ
22-03-2015, 23:09
من تجربه شخصیمو میگم
128 گیگ رو اگه فقط برای ویندوز و برنامه میخواین بله اما واسه دیتا ازش استفاده نکنید
بین پلکستور و کینگستون من پلکستور رو خریدم تست سرعت رایت با برنامه های تست همونطور که تو سایتا بود 317 خوندن هم 472 مگ
سرعت واقعی من با باکس یو اس بی تری برای فایل حجیم ایزو ثابت 109 گرفتم که فکر کنم سقف رایت یو اس بی تریه
تو خود هارد به هارد چک نکردم ولی ویندوز 8.1 رو تو 5 ثانیه با استارت اپ ها لود میکنه ( من رو لپتاپم رو پی سی قاعدتا سریعتر باید باشه )
به جای کدی اگه پورت یو اس بی تری داری باکس بخر و استفاده کن
من باکس سیگیت اکسپنشن یو اس بی تری خریدم 47تومن . توصیه اکید هم میکنم باکسای متفرقه اصلا نگیر
من متاسفانه بهتر از این سیگیت گیر نیاوردم
سلام
سال نو مبارک
خیلی ازتون ممنونم
نه دیگه فقط برای ویندوز میخوام
ولی مرددم که 128 بگیرم یا 256:n13:
ظاهرا ویندوز 10 هم که داره میاد و میشه آپگرید کرد؛ میترسم جا کم بیاد!
بحث 300-400 تومن پوله با این جیب خالی:n28:
نظر شما چیه؟
البته اینم بگم من اصلا اهل بازی نیستم؛ ولی با نرم افزارهای تقریبا سنگین زیادی کار میکنم
USB3 دارم
منم اول میخواستم این هارد رو اکسترنال کنم
ولی دیدم از DVD خیلی کم استفاده میکنم؛ و اونجوری همیشه باید یه وسیله اضافه همراهم باشه گفتم کدی بگیرم
نظرتون در مورد هارهای سامسونگ چیه؟
Pedram_mrn
23-03-2015, 15:26
سال نوی همه خجسته و شاد...
بچه ها من بین این دوتا موندوم
SanDisk Extreme Pro 240GB 720 toman
Samsung 850 Pro 250GB 740 toman
Samsung 850 Evo 250GB 540-500 toman
Crucial MX100 500GB 740 toman => بخاطر قیمتش
کدومو تست کردین، نطرتون چیه؟
afshin b
23-03-2015, 15:30
سال نوی همه خجسته و شاد...
بچه ها من بین این دوتا موندوم
SanDisk Extreme Pro 240GB 740 toman
Samsung 850 Evo 250GB 540 toman
کدومو تست کردین، نطرتون چیه؟
هر دو جزو درایوهای خیلی خوب بازار هستن و میشه گفت کمی سامسونگ بهتره.
با در نظر گرفتن عملکرد مشابه این دو SSD و قیمت پایین تر سامسونگ، بنظر من ساسونگ ۱۰۰٪ انتخاب بهتریه
Pedram_mrn
23-03-2015, 21:40
هر دو جزو درایوهای خیلی خوب بازار هستن و میشه گفت کمی سامسونگ بهتره.
با در نظر گرفتن عملکرد مشابه این دو SSD و قیمت پایین تر سامسونگ، بنظر من ساسونگ ۱۰۰٪ انتخاب بهتریه
ممنون که وقت گذاشتی، بنچ مارکارو دیده بودم میخواستم از تجربه کاربری بچه ها استفاده کنم.
دو مدل دیگه هم به انتخابام اضافه کردم کلا این چهارتا
SanDisk Extreme Pro 240GB 720 toman
Samsung 850 Pro 250GB 740 toman
Samsung 850 Evo 250GB 540-500 toman
Crucial MX100 500GB 740 toman => بخاطر قیمتش، البته میگن مشکل ریست و نشناختن توسط سیستم و از این جور داستان ها داشتن، خیلی ها هم مشکلی نداشتن یه جورایی به شانست بستگی داره :n02:
فعلا که قصدم رو Evo 850 ست اما اگه بودجم بیشتر شه بین دوتا Pro ها کدوم بهتره.
راستی نظرتون راجع به گارانتی شرکتی چیه؟ چون این دو برند گارانتی رسمی ندارن تو ایران...
ممنون
masoud_m_bf_m_bf
23-03-2015, 23:01
سلام
سال نو مبارک
خیلی ازتون ممنونم
نه دیگه فقط برای ویندوز میخوام
ولی مرددم که 128 بگیرم یا 256:n13:
ظاهرا ویندوز 10 هم که داره میاد و میشه آپگرید کرد؛ میترسم جا کم بیاد!
بحث 300-400 تومن پوله با این جیب خالی:n28:
نظر شما چیه؟
البته اینم بگم من اصلا اهل بازی نیستم؛ ولی با نرم افزارهای تقریبا سنگین زیادی کار میکنم
USB3 دارم
منم اول میخواستم این هارد رو اکسترنال کنم
ولی دیدم از DVD خیلی کم استفاده میکنم؛ و اونجوری همیشه باید یه وسیله اضافه همراهم باشه گفتم کدی بگیرم
نظرتون در مورد هارهای سامسونگ چیه؟
دوستان اگه ممکنه بنده رو راهنمایی بفرمایید
من نمیدونم چه هاردی با چه ظرفیتی باید بخرم
ممنونم
afshin b
25-03-2015, 00:03
دوستان اگه ممکنه بنده رو راهنمایی بفرمایید
من نمیدونم چه هاردی با چه ظرفیتی باید بخرم
ممنونم
اگر درست متوجه شده باشم قصد تهیه SSD دارید، من مدل 850 evo از سامسونگ رو پیشنهاد میکنم. کروشال و سن دیسک هم SSD های خیلی خوبی دارن.
در مورد سایز هم تصمیم متناسب با نیاز شماست و فکر نمیکنم راهنمایی بشه کرد
FeelGood
25-03-2015, 01:33
سلام دوستان
سال نو بر همگی مبارک
قصد خرید هارد ssd برای pc دارم اما نمیدونم چه برندی تهیه کنم (بودجه500)
هارد فعلی wd 1T Black هست مادربورد SATA 6Gb/s ساپورت میکنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
ferysery
25-03-2015, 09:16
دوستان اين از همه بهتره
سامسونگ sm951
masoud_m_bf_m_bf
25-03-2015, 16:30
اگر درست متوجه شده باشم قصد تهیه SSD دارید، من مدل 850 evo از سامسونگ رو پیشنهاد میکنم. کروشال و سن دیسک هم SSD های خیلی خوبی دارن.
در مورد سایز هم تصمیم متناسب با نیاز شماست و فکر نمیکنم راهنمایی بشه کرد
خیلی ازتون ممنونم
بله؛ چند وقت پیش سوال کردم
عذر میخوام؛ تفاوت هاردهای 840 و 850 و همینطور سری Pro و Evo و... سامسونگ چی هست؟
FeelGood
26-03-2015, 05:52
کسی نیست جواب بده؟؟؟
afshin b
27-03-2015, 11:02
کسی نیست جواب بده؟؟؟
با این بودجه Samsung 850 EVO 250GB انتخاب خیلی خوبیه
FeelGood
29-03-2015, 16:56
با این بودجه Samsung 850 EVO 250GB انتخاب خیلی خوبیه
من شیراز هستم جایی هارد سامسونگ ندیدم
از دوستان اگر کسی میدونه کجا تهیه کنم پ خ بده ممنون میشم
ferysery
29-03-2015, 16:58
با فافاكامپيوترشيرازتماس بگيرين
Sent from my iPad using Tapatalk
don mohsen
31-03-2015, 08:16
سلام دوستان. قصد خرید لپ تاپ داشتم. آیا منطقیه لپتاپ با کانفیگ پایین تر بگیرم و به جاش هارد ssd نصب کنم یا نه؟؟ بعد گزینه مورد نظرم z510 هست. آیا قابلیت جایگزینی هارد معمولی. با ssd داره؟
masoud_m_bf_m_bf
31-03-2015, 08:48
سلام دوستان. قصد خرید لپ تاپ داشتم. آیا منطقیه لپتاپ با کانفیگ پایین تر بگیرم و به جاش هارد ssd نصب کنم یا نه؟؟ بعد گزینه مورد نظرم z510 هست. آیا قابلیت جایگزینی هارد معمولی. با ssd داره؟
سلام
اگه نظر منو میخوای آره منطقیه
سیستم من i7 با 8 گیگ رم هست
ولی تو سنگینترین کارام فقط 10 درصد سی پی یو و 20-30 درصد رم درگیر میشه
ولی هارد 100% میشه
یعنی سی پی یو و رم همیشه منتظر لف لف بازی هارد هستن
سیستم های اپل اکثرا هارد SSD دارن؛ ولی وقتی نگاه میکنی یه i3 اپل از یه i7 سایر برندها کارایی بهتری داره(منکر طراحی فوق حرفه ای اپل نمیشم!)
البته این نظر منه ایشالا که اساتید دقیقتر و البته درست تر راهنمایی کنن
هر لپ تاپی رو میشه هاردش رو عوش کرد
ولی معمولا تو لپ تاپ های 15 اینچی یه جای هارد بیشتر ندارین(یادم نیست مدل مورد نظر شما دوال هارد بود یا نه! اگه اینجوری باشه احتمال زیاد mSATA میخوره)
یا باید از کدی استفاده کنید که در این صورت دی وی دی رو از دست میدید
یا باید باکس بگیرید و هاردتون رو تبدیل به هارد اکسترنال کنید که در این صورت همیشه یه چیزی اضافه باید به سیستم متصل باشه
موفق باشید
ferysery
31-03-2015, 10:07
شدید توصیه میشود
amirfakhrian
31-03-2015, 20:56
سلام
قصد خرید حافظه ssd برای لپ تاپم دارم. به خاطر اینکه لپ تاپم دارای پورت msata است به نظرتون چه حافظه ای با ظرفیت 128 یا 256 بگیرم.
V i r u s e r
09-05-2015, 18:11
سلام
دنبال خرید یک ssd با حداقل قیمت هستم.
بین این دو مدل شک دارم:
Silicon Power V55 SSD Drive - 32GB
ADATA Premier Pro SP600 SSD Drive - 32GB
با توجه به این که روش full disk encryption انجام میدم٬ قابلیت TRIM به دردم نمی خوره. به خاطر همین شک دارم کدومو بگیرم. ADATA حدود ۳۰ تومن ارزون تره و یک سال گارانتی بیشتر داره.
کسی از دوستان نظری نداره. فردا می خوام بگیرم
به نظرتون کدوم پایدار تره و بیشتر عمر میکنه؟ سیستم ۲۴/۷ روشنه
درود
دوستان لطف میکنید با بودجه 250 تومان بگن که چه مدلی از هارد SSD 128 گیگ خریداری کنم :
بین اینها کدوم پیشنهاد میکنید ؟ یا نظر خودتون چیه ؟
لینک اول
لینک دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مادربورد : P75-D3
ممنون از راهنماییتون
hamidkalak2003
18-05-2015, 09:48
سلام. خسته نباشيد. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
من اس اس دي ١٢٠گيگ دارم. ويندوز و يك سري برنامه هاي مهم را روش نصب كردم. منتها در حال پر شدن كامل هست.
سوالم اينها هست:
١- معقول اينه كه اين رو رد كنم و يك حجم بالاتر بگيرم؟ اگه جواب مثبت هست ٢-٣ تا مدل در ٣بازه قيمتي(ماكسيمم ١ميليون، ترجيهاً كمتر) پيشنهاد بديد لطفاً.
٢- اگر نظرتون اينه كه اين باشه و يك اس اس دي١٢٠ يا ٢٥٠ گيگ ديگه اضافه كنم؛ آيا ميشه در پارتيشن بندي و تنظيمات ويندوز، هر دو هارد رو ادغام كرد؟ اگه ميشه، چطور؟
با تشكر.
Sent from my iPhone using Tapatalk
afshin b
18-05-2015, 09:51
سلام. خسته نباشيد. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
من اس اس دي ١٢٠گيگ دارم. ويندوز و يك سري برنامه هاي مهم را روش نصب كردم. منتها در حال پر شدن كامل هست.
سوالم اينها هست:
١- معقول اينه كه اين رو رد كنم و يك حجم بالاتر بگيرم؟ اگه جواب مثبت هست ٢-٣ تا مدل در ٣بازه قيمتي(ماكسيمم ١ميليون، ترجيهاً كمتر) پيشنهاد بديد لطفاً.
٢- اگر نظرتون اينه كه اين باشه و يك اس اس دي١٢٠ يا ٢٥٠ گيگ ديگه اضافه كنم؛ آيا ميشه در پارتيشن بندي و تنظيمات ويندوز، هر دو هارد رو ادغام كرد؟ اگه ميشه، چطور؟
با تشكر.
Sent from my iPhone using Tapatalk
معقول اینه که حجم بالاتر بگیرین.
پیشنهاد من
Crucial MX100 512GB : 770/000
SAMSUNG 850 EVO 250GB : 500/000
کروشال ارزش خرید خیلی بالایی داره.
FeelGood
04-06-2015, 03:25
دوست عزیز با فافا هم تماس گرفتم بی فایده بود.
کسی نظری نداره؟
اینجا ADATAهست بیشتر والا موندیم چکار کنیم
FeelGood
06-06-2015, 19:55
کسی نیست ج بده؟؟؟
afshin b
06-06-2015, 20:34
کسی نیست ج بده؟؟؟
سوالتون چیه؟
masoud_m_bf_m_bf
06-06-2015, 20:35
کسی نیست ج بده؟؟؟
سلام
اگه درست متوجه شده باشم شما دنبال هارد سامسونگ هستید
من از irssd.ir یه دونه 120 گیگ یا کدی گرفتم
خیلی از ضربه خوردنش میترسیدم
اما بسته بندیش خیلی خوب بود و زود هم رسید
FeelGood
24-08-2015, 01:28
سلام
مرسی دوست عزیز
سرعتش چطور بود؟
FeelGood
24-08-2015, 01:30
سلام
مرسی دوست عزیز
سرعتش چطور بود؟سامسونگ گرفتید؟
on_ramin
20-09-2015, 20:50
سلام دوستان من قصد خرید ssd 120 دارم واسه نصب ویندوز با توجه به اینکه مادربرد asus p8h61 usb3 دارم به نظرتون این کار و هزینه منطقی هستش؟اگه آره از چه برندی ؟
tizhoush72
02-10-2015, 19:35
دوستان من سلام
من یک فروند لپتاپ ایسوس k53 sv دارم متعلق به سال 90 با دلار 1026 خریدم :n33:
حالا میخام یک 128 ssd اضافه کنم بهش محض صفای کار و افزایش سرعت بوت. با توجه به اینکه لپ قدیمی هست همون 128 کفایت میکنه، با توجه به اینکه لپ های جدید دیدم که با 8 گیگ اس اس دی دارن فخر میفروشن!
حالا یک سوال اینکه مادربرد لپتاپ به ادعای برنامه Speccy ساتا 2 رو نشون میده روی سیستم. اس اس دی ساتا دو هم ندیدم تو سرچ هام. حالا اگه ساتا 3 بخرم به لپ من میخوره؟ اذیتم نمیکنه؟ و سرعت رو چقدر افزایش میده؟ نسبت به الان آیا بهبودی حاصل خواهد شد؟
لطفا یک اس اس دی خوب هم معرفی کنید. اگر هم مدل بهتری سراغ دارید که حجم بالاتر داره و ارزش خرید داره بگید شاید به بودجه م خورد.( مثلا فلش 4 گیگ الان 12 تومنه، 8 گیگ 14 تومن، هیچ آدم عاقلی نمیره 4 بخره الان، اینجوری منظورم هست)
مچکرم از دوستان
pouyapro
04-10-2015, 18:56
دوستان ssd plextor چطوره؟؟
مشخصات و قیمتشون که خیلی خوبه
با سلام
من خیلی نظرم روی سامسونگ بود منتها توی مشهد گارانتی سامسونگ خیلی ظاهرا ضعیف بود و گفتن گارانتی اصلی نداره
پس یه adata sp550 گرفتم که در کمال تعجب با اینکه مناسب ترین قیمت تو این رنج و بهترین گارانتی ( سه سال تعویض بدون سوال ) رو داشت بنچ مارک خیلی خوبی هم داره
تازه روی لپ تاپ ایسر مدل 4 سال پیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- - - Updated - - -
tizhoush72
05-10-2015, 18:40
با سلام
من خیلی نظرم روی سامسونگ بود منتها توی مشهد گارانتی سامسونگ خیلی ظاهرا ضعیف بود و گفتن گارانتی اصلی نداره
پس یه adata sp550 گرفتم که در کمال تعجب با اینکه مناسب ترین قیمت تو این رنج و بهترین گارانتی ( سه سال تعویض بدون سوال ) رو داشت بنچ مارک خیلی خوبی هم داره
تازه روی لپ تاپ ایسر مدل 4 سال پیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- - - Updated - - -
آقا شما چقدر هزینه برداشت برات؟ آیا از کدی استفاده کردی؟ یا از هارد اکسترنال استفاده میکنی؟
زمان بوت چقدر تغییر کرد برات؟
Ali_locker
05-10-2015, 23:35
سلام میخوام برای گیم سیستم بگیرم
یه هارد 1 ترابایت دارم با یه 200 گیگ
بنظر شما SSD بگیرم بزارم برای درایو سیستمی (نصب ویندوز) یا نصب گیم ؟
اگه برای درایو سیستمی باشه تو بازی تاثیر داره ؟ سرعت هاردهای HDD برای اجرای بازیهای جدید کافیه ؟
princeehsan
29-10-2015, 22:52
سلام دوستان ، من میخوام یه SSD بخرم و بعد از کلی بررسی این مدل رو برای خرید انتخاب کردم 256 - Plextor M5 Pro Xtreme SSD Drive اما وقتی امروز برای خرید رفتم فروشنده نظر متفاوتی داشت و میگفت این مدل بدرد نمبخوره و بهترین مدلی که الان تو بازار موجود و سرعته خیلی بالایی داره اینه 256 - Adata SX900 SSD Drive خلاصه منو دو دل کرد برگشتم خونه و شروع کردم به مقایسه و دیدن بنچ مارک ها و ... نتیجه ای که گرفتم به نظر همون مدل پلکستور که خودم در نظر گرفته بودم انگار کارایی بیشتری داره ضمن اینکه حدود 100 تومن هم قیمتش کمتره ، میخواستم نظر شما رو بدونم ، شما کدوم یکی از این مدل ها رو پیشنهاد میکنید یا اصلاً شاید مدل دیگه ای باشه که از اینا بهتره باشه و شما بشناسید میتونید بهم معرفی کنید من یه SSD با ظرفیت 256 میخوام چه پیشنهادی دارید؟
سلام. من یه لب تاپ ایسوس مدل n550 دارم. میخوام یه SSD بگیرم با ظرفیت نهایت 250 گیگ. احتمال خیلی زیاد هم مد نظرم هست از اینترنت بخرم (دیجی کالا). نظرتون چیه با کمترین هزینه بهترین و به صرفه ترینش. محدودیت بودجه هم دارم. نهایت تا 450 میتونم هزینه کنم. ولی اگه ارزون ترم باشه خوبه. واسه افزایش کلی سرعت میخوام. اهل بازی نیستم ولی مجازی سازی دارم!
ممنون میشم.
- - - Updated - - -
سلام. من یه لب تاپ ایسوس مدل n550 دارم. میخوام یه SSD بگیرم با ظرفیت نهایت 250 گیگ. احتمال خیلی زیاد هم مد نظرم هست از اینترنت بخرم (دیجی کالا). نظرتون چیه با کمترین هزینه بهترین و به صرفه ترینش. محدودیت بودجه هم دارم. نهایت تا 450 میتونم هزینه کنم. ولی اگه ارزون ترم باشه خوبه. واسه افزایش کلی سرعت میخوام. اهل بازی نیستم ولی مجازی سازی دارم!
ممنون میشم.
تا آخر ماه اگه بشه بگیرمش امیدخدا
afshin b
30-10-2015, 18:58
ممنون میشم.
- - - Updated - - -
ممنون میشم.
سلام
دیجیکالا برای خرید قطعات کامپیوتر فعلا جای مناسبی نیست.
پیشنهاد من:
Samsung 850 EVO 250GB : 370,000
میتونید از لیون کامپیوتر بصورت اینترنتی تهیه کنین.
سلام
دیجیکالا برای خرید قطعات کامپیوتر فعلا جای مناسبی نیست.
پیشنهاد من:
Samsung 850 EVO 250GB : 370,000
میتونید از لیون کامپیوتر بصورت اینترنتی تهیه کنین.
چرا میگین دیجی خوب نی. تنوع SSD خوبه. ولی متاسفانه ساسونگ نداره. منم خودم نظرم ساسونگ بود. لیون معتبره؟
afshin b
30-10-2015, 23:31
چرا میگین دیجی خوب نی. تنوع SSD خوبه. ولی متاسفانه ساسونگ نداره. منم خودم نظرم ساسونگ بود. لیون معتبره؟
لیست قطعات جامع و بروزی نداره
بله لیون معتبره. منم همین SSD ازش گرفتم.
لیست قطعات جامع و بروزی نداره
بله لیون معتبره. منم همین SSD ازش گرفتم.
بسیار عالی. یه بررسی می کنم ببینم چه طوریه. احتمالا زیاد بگیرمش. تست میگیرم میزارم همین جا.
ممنون از راهنماییتون
سلام.
رفتم یه SAMSUNG 850 EVO 250GB گرفتم. دقیق 370. واقعا سرعت سیستمم از این رو به اون رو شد. ممنون از شما برای راهنمایی.
فقط یه سوال. اینا ساخت کجا باس باشن؟
- - - Updated - - -
سلام.
رفتم یه SAMSUNG 850 EVO 250GB گرفتم. دقیق 370. واقعا سرعت سیستمم از این رو به اون رو شد. ممنون از شما برای راهنمایی.
afshin b
09-11-2015, 17:07
سلام.
- - - Updated - - -
سلام.
مبارک باشه
هم چین داره هم کره. هردو عالین.
amir_t6262
04-01-2016, 20:54
دوستان برای یک سیستم با مادربرد M4A87TD/USB3 که الان 3 تا هارد HDD ( دو تا 2 ترابایت و یکی 1 ترابایت) داره، دنبال SSD هستم. با ظرفیت 128 گیگ که فقط ویندوز نصب کنم.
نکته مهم اینکه من روی سیستم دو تا ویندوز دارم. هم 8.1 و هم 10. آیا میشود هر دو ویندوز را روی SSD نصب کرد؟
چه مدلی را پیشنهاد میدهید؟
مشخصات مادربرد
MOSTAFA_ABBASI
05-01-2016, 02:25
درود
بله نصب چند ویندوز روی ssd مشکلی نداره
مدل ها زیاده به نظر خودم samsung 850 evo خیلی عالیه اگر بهتر بخواید 850 pro و سن دیسک اکستریم پرو
amir_t6262
05-01-2016, 15:27
درود
بله نصب چند ویندوز روی ssd مشکلی نداره
مدل ها زیاده به نظر خودم samsung 850 evo خیلی عالیه اگر بهتر بخواید 850 pro و سن دیسک اکستریم پرو
سلام و ممنون.
شنیدم سامسونگ تقلبی در بازار زیاده. همین که یک شرکت درست و حسابی نیامده و گارانتی اش نکرده، یعنی یه ایرادی در کار هست.
مدل دیگر چی پیشنهاد میدهید؟
MOSTAFA_ABBASI
05-01-2016, 17:32
به غیر از سامسونگ پیشنهادم سن دیسک اکستریم پرو هست
اگر از جای معتبری مثل لیون کامپیوتر و یا دیجیکالا (خودم از دیجیکالا خریدم اصل بود) بخرید مطمئن باشید که مشکلی پیش نمیاد.
amir_t6262
05-01-2016, 18:07
به غیر از سامسونگ پیشنهادم سن دیسک اکستریم پرو هست
اگر از جای معتبری مثل لیون کامپیوتر و یا دیجیکالا (خودم از دیجیکالا خریدم اصل بود) بخرید مطمئن باشید که مشکلی پیش نمیاد.
من خودم مشتری دیجیکالا هستم.
ولی این مدل هارد سامسونگ را فقط زده گارانتی دو ساله و اسم هیچ شرکتی را بعنوان گارانتی کننده نبرده.
در کامنت هایش هم یکی نوشته که خود دیجیکالا گفته گارانتی اش میکنه! مگه دیجیکالا واردکننده هم شده باشه وگرنه چطور خودش جنسی را گارانتی میکنه؟:n13:
MOSTAFA_ABBASI
06-01-2016, 16:58
احتمالا همون دیجیکالا گارانتیش میکنه چون کارت گارانتی هم تو جعبه نبود!
در هر صورت فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد! :n39:
noisymind
06-01-2016, 23:55
حالا چرا دیجی کالا که گرونتر هم میده؟!
amir_t6262
07-01-2016, 20:16
حالا چرا دیجی کالا که گرونتر هم میده؟!
گفتم که شنیدم تقلبی اش زیاد است و گارانتی کننده اش هم بنظر نمیاد شرکت معتبری باشه.
حداقل من یکی که اسمش را تا حالا نشنیده بودم.
دیجیکالا که گذاشته، ظاهرا خودش جنس را گارانتی میکنه و بنظرم گارانتی دیجیکالا از آن یکی شرکت، معتبرتره.
MOSTAFA_ABBASI
08-01-2016, 01:52
والا لیون کامپیوتر و دیجیکالا ارزونترین قیمت رو دارن تا جایی که میدونم
به عنوان مثال مدل 500 گیگ 850 اوو رو این دو سایت میدن 589
سایت دیگه ای قیمت کمتری داره؟
amin1374
09-01-2016, 23:03
یک اپتاپ لنوو تینک پد مدل E540 دارم که کنار هارد اصلی جای قرار دادن یک اس اس دی با پورت M.2 رو داره به نظرتون چی بخرم ؟ چند گیگ واسه ویندوز کفایت میکنه؟
هارد اصلیشم 1 ترابایت وسترن هست
ram 6Gb
Cpu i5 4300M
ممنون میشم نظرتون رو بگید
به نظرتون رم رو ارتقا بدم به 12 بهتره یا اس اس دی بندازم ؟
amir_t6262
10-01-2016, 00:26
یک اپتاپ لنوو تینک پد مدل E540 دارم که کنار هارد اصلی جای قرار دادن یک اس اس دی با پورت M.2 رو داره به نظرتون چی بخرم ؟ چند گیگ واسه ویندوز کفایت میکنه؟
هارد اصلیشم 1 ترابایت وسترن هست
ram 6Gb
Cpu i5 4300M
ممنون میشم نظرتون رو بگید
به نظرتون رم رو ارتقا بدم به 12 بهتره یا اس اس دی بندازم ؟
سلام.
با توجه به جای کوچکی ssd در این لپ تاپ، شما باید ssd ای بگیری که در این فضای کوچک جا بگیره.
ظاهرا m2 2242 به درد لپ تاپ شما میخوره. یعنی مدل های 42 میلیمتری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مقالات-doc/فهرست-لپتاپهای-سازگار-با-اساسد/
بعد بستگی دارد چه ویندوزی نصب کردی؟ 7 یا 8.1 یا 10؟ کدام نسخه ویندوز؟
و اینکه چه برنامه هایی نصب میکنی؟ آیا برنامه هایت را میخواهی روی ssd نصب کنی؟
بازی چطور؟ چون برنامه زیاد حجم نمیگیره ولی بازی ها معمولا حجمشان بالاست.
خرید رم و SSD هم دو بحث کاملا جدا هستند و به انتظارات شما برمیگرده.
ولی در حال عادی و استفاده معمولی، برای افزایش سرعت کار، بنظرم خرید SSD خیلی بیشتر اثرگذار است.
amin1374
10-01-2016, 12:15
سلام.
با توجه به جای کوچکی ssd در این لپ تاپ، شما باید ssd ای بگیری که در این فضای کوچک جا بگیره.
ظاهرا m2 2242 به درد لپ تاپ شما میخوره. یعنی مدل های 42 میلیمتری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مقالات-doc/فهرست-لپتاپهای-سازگار-با-اساسد/
بعد بستگی دارد چه ویندوزی نصب کردی؟ 7 یا 8.1 یا 10؟ کدام نسخه ویندوز؟
و اینکه چه برنامه هایی نصب میکنی؟ آیا برنامه هایت را میخواهی روی ssd نصب کنی؟
بازی چطور؟ چون برنامه زیاد حجم نمیگیره ولی بازی ها معمولا حجمشان بالاست.
خرید رم و SSD هم دو بحث کاملا جدا هستند و به انتظارات شما برمیگرده.
ولی در حال عادی و استفاده معمولی، برای افزایش سرعت کار، بنظرم خرید SSD خیلی بیشتر اثرگذار است.
ویندوزم که 10 هست اره ام 2 میخوره به این مدل اما نذم افزار هایی که داذم یک سری چیز میز عادی ویندوز هست مثل فوتوشاپ و چند تا رندرگیر ویدیو و از این چیزا با این وجود اس اس دی چند گیگ خوبه ?.افزایش سرعت رم تاثیری داره و مشهوده یا نه ?
بازی هم میکنم گاهاا اما خب دانلودممم دارم با این سیستم تو تایم شبانه
اما خب یک ترابایت کنارش هارد معمولی هم هست
فقط یک.نکته من وب گردی زیاد میکنم کاررمم نویسندگی هست میخام تاخیری نداشته باشه تو باز کردن مرورگر و.این چیزا حالا نمیدونم رم بدردم میخوره یا اس اس دس ممنون میشم راهنمایی کنید و قیمت اس اس دی های ام 2 128 از چقدر هست ?فرقشون تو چیه???
amir_t6262
10-01-2016, 19:19
بنظرم 128 گیگ برایتان کفایت میکند. البته اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید حجم 256 را بگیرید. همانطور که گفتم، بنظر من استفاده از ssd نسبت به ram تفاوت بیشتری روی کارآیی سیستم شما میگذارد.
برای کارهایی که شما گفتید هم استفاده از ssd خیلی بیشتر تاثیرگذار است.
در دیجیکالا Adata-Premier-SP600-M-2-2242-SSD-128GB را 285 گذاشته. نمیدانم قیمتش در بازار چقدر باشد.
بهرحال این ssd ها هنوز خیلی رواج پیدا نکرده و پیدا کردنش هم شاید سخت باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حافظه-اس-اس-دي-اي-ديتا-مدل-پريمير-SP600-M-2-2242-ظرفيت-128-گيگابايت#!/tab-techspecs/
amin1374
10-01-2016, 21:34
بنظرم 128 گیگ برایتان کفایت میکند. البته اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید حجم 256 را بگیرید. همانطور که گفتم، بنظر من استفاده از ssd نسبت به ram تفاوت بیشتری روی کارآیی سیستم شما میگذارد.
برای کارهایی که شما گفتید هم استفاده از ssd خیلی بیشتر تاثیرگذار است.
در دیجیکالا Adata-Premier-SP600-M-2-2242-SSD-128GB را 285 گذاشته. نمیدانم قیمتش در بازار چقدر باشد.
بهرحال این ssd ها هنوز خیلی رواج پیدا نکرده و پیدا کردنش هم شاید سخت باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حافظه-اس-اس-دي-اي-ديتا-مدل-پريمير-SP600-M-2-2242-ظرفيت-128-گيگابايت#!/tab-techspecs/
مممنون از مشاوره همین مدل اس اس دی رو خریدم امیدوارم که کارمو راه بندازه ،فقط تنظیماتی چیزی داره که باید انجام بدم یا نه ؟ ویندوز رو چجوری رو این بریزم ؟؟
یک سوال دیگه لپتاپم یک سال از دوسال گارانتی سازگارش مونده خودم بازش کنم اس اس دی رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد??
amir_t6262
10-01-2016, 23:23
مممنون از مشاوره همین مدل اس اس دی رو خریدم امیدوارم که کارمو راه بندازه ،فقط تنظیماتی چیزی داره که باید انجام بدم یا نه ؟ ویندوز رو چجوری رو این بریزم ؟؟
یک سوال دیگه لپتاپم یک سال از دوسال گارانتی سازگارش مونده خودم بازش کنم اس اس دی رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد??
در مورد گارانتی، حتما با سازگار تماس بگیر و ببین چی میگن. هم در مورد گارانتی، هم در مورد نحوه نصب ssd و هم نصب ویندوز و یا انتقال ویندوز از hdd به ssd.
اگر تهران هستی، فکر کنم حتی ضرر نداشته باشه حضوری بری.
در مورد نصب و راه اندازیش هم در جستجویی که در وب داشتم، برخی برای نصب ویندوز روی ssd به مشکل خورده بودند که ناچار شده بودند هارد HDD را از دستگاه خارج کنند و بعد ویندوز را روی ssd نصب کنند. حالا چرا این کار را کردند و چرا خود ویندوز موقع نصب ssd را تشخیص نداده را نمیدانم.
amin1374
13-01-2016, 19:52
در مورد گارانتی، حتما با سازگار تماس بگیر و ببین چی میگن. هم در مورد گارانتی، هم در مورد نحوه نصب ssd و هم نصب ویندوز و یا انتقال ویندوز از hdd به ssd.
اگر تهران هستی، فکر کنم حتی ضرر نداشته باشه حضوری بری.
در مورد نصب و راه اندازیش هم در جستجویی که در وب داشتم، برخی برای نصب ویندوز روی ssd به مشکل خورده بودند که ناچار شده بودند هارد HDD را از دستگاه خارج کنند و بعد ویندوز را روی ssd نصب کنند. حالا چرا این کار را کردند و چرا خود ویندوز موقع نصب ssd را تشخیص نداده را نمیدانم.
داداش دستت درد نکنه اس اس دی من که رسید کپ کردم خیلی کوچیک بود دیگه صبر نکردم خودم لپتاپو بازش کردم اس اس دی رو جا زدم و تو بایوسم اوکی کردم ویندوزم زدم فوق العادهههه است فوق العادههههه چرا زودتر نخریدم من موندم
فقط یک سوال دارم
میگن اس اس دی رو نباید فرمت کنی و باید پاک کنی از روش خب من یک سوال واسم پیس اومده وقتی میخوای ویندوز عوض کنی که مجبوری فرمت کنی وقتی تو مراحل نصب هستی ?
بعدش این محدودیت انتقال اطلاعات چیه که تو اس اس دی ها هست?الان ماله من چند گیگه? بعدش اون محدودیتش پر بشه چی میشه?
چه نکاتی رو رعایت کنم که عمر اس اس دیبیشتر بشه ???
مرسی:n12:
V i r u s e r
13-01-2016, 20:22
میگن اس اس دی رو نباید فرمت کنی و باید پاک کنی از روش خب من یک سوال واسم پیس اومده وقتی میخوای ویندوز عوض کنی که مجبوری فرمت کنی وقتی تو مراحل نصب هستی ?
بعدش این محدودیت انتقال اطلاعات چیه که تو اس اس دی ها هست?الان ماله من چند گیگه? بعدش اون محدودیتش پر بشه چی میشه?
نخیر اشتباه گفته هرکی گفته.
نکات خاصی نمیخواد. قبل از اینکه سلول های حافظه کاملا فرسوده بشه خود کنترلرش خراب میشه دیگه به فرسودگی نمیشه. هرچی حجم اس اس دی بیشتر باشه مقدار تحمل فرسودگیش هم بیشتر میشه ولی حداقل چند ترابایت رو میتونه تحمل کنه.
اس اس دی رو خریدید که مزیت هاش استفاده کنید نه اینکه سر خراب شدنش وسواس داشته باشید.
تنها نکته اینه که همیشه از فایل های مهم بکاپ داشته باشید
amir_t6262
14-01-2016, 10:55
داداش دستت درد نکنه اس اس دی من که رسید کپ کردم خیلی کوچیک بود دیگه صبر نکردم خودم لپتاپو بازش کردم اس اس دی رو جا زدم و تو بایوسم اوکی کردم ویندوزم زدم فوق العادهههه است فوق العادههههه چرا زودتر نخریدم من موندم
فقط یک سوال دارم
SSD تان چه مارک و مدلی است؟
amin1374
14-01-2016, 16:07
SSD تان چه مارک و مدلی است؟
همینی که دوستمون اون بالا از دییجکالا معذفی کردن و لینک دادن adata هستمدل 2242 پوذت m.2
Firebirds
10-02-2016, 19:44
سلام دوستان٬
این دو SSD با این قیمت ارزش خرید برای لپتاپی که پورت ساتا ۲ داره٬ دارد ؟
mr-secret
23-02-2016, 12:07
با سلام یه هارد SSD با بودجه نهایت 250 تومن چی میتونم بگیرم ؟
MOSTAFA_ABBASI
27-02-2016, 12:28
درود
سامسونگ 850 EVO مدل 120 گیگ
اساتید محترم لطفا بفرمایند بین این دوهارد اس اس دی کدام بهتر است؟
سامسونگ 850 pro و سن دیسک اکستریم پرو بهترینش در حجم 500 گیگ یا 1 ترابایت کدامند؟
با تشکر
سلام
از بین گزینه های زیر با توجه به ملاک ها کدوم رو پیشنهاد میدید؟
1- کیفیت ساخت و عمر بالا 2-گارانتی و پشتیبانی معتبر
3- سرعت خواندن و نوشتن خوب
Samsung 850 EVO 120GB SATA3 TLC
Intel 535 Series SSDSC2BW120H601 2.5" 120GB SATA III MLC Internal
ZOTAC 2.5" 120GB SATA III MLC
گارانتی 5 سال تعویض( در مدل های سامسونگ) چقدر معتبره ؟
از نظر کیفیت و طول عمر کاری بین tlc , mlc چقدر تفاوت وجود داره؟
MOSTAFA_ABBASI
21-03-2016, 02:10
درود
مدل سامسونگ گزینه بهتریه
نرم افزار بسیار کاملی داره و اینکه سرعت مقداری بالاتره و قیمت حتی کمتر از مدل سن دیسک میتونید گیر بیارید.
MOSTAFA_ABBASI
21-03-2016, 02:13
درود
مدل سامسونگ بهتره
قیمت کمتر
خرابی کمتر و عمر بالاتر
سرعت بیشتر
-----
اصلا نگران خراب شدن ssd نباشید، گارانتی هم معتبره به محض خراب شدن عوض میشه
تفاوت زیاده اما نه برای یک کاربر عادی، به عنوان مثال همین 850 evo حدود 10 سال میتونه برای یک کاربر با میانگین رید و رایت 50 گیگابایت جواب بده
Golden Wolf
02-04-2016, 16:08
سلام دوستان من.
من میخوام یه هارد SSD بگیرم فقط برای ویندوز یا جای همون Drive C برام کار کنه، کامپیوتر منم همش روشنه، خاموشی نداره.
یک هارد ارزون و با دوام کیفیت خوب میتونید بهم مشاوره بدید؟لطفا نقل قول بگیرید متوجه بشم جواب دادید.
MOSTAFA_ABBASI
04-04-2016, 13:17
سلام دوستان من.
من میخوام یه هارد SSD بگیرم فقط برای ویندوز یا جای همون Drive C برام کار کنه، کامپیوتر منم همش روشنه، خاموشی نداره.
یک هارد ارزون و با دوام کیفیت خوب میتونید بهم مشاوره بدید؟لطفا نقل قول بگیرید متوجه بشم جواب دادید.
درود با توجه به گفتتون ssd زیر برای شما بهترین گزینه هست؛ استحکام و ماندگاری بسیار بالا و سرعت مناسب ویژگی ها بارز ssd ocz vector 180 هستن. قیمت این ssd برای مدل 128 و 256 گیگ به ترتیب 360 و 600 هزارتومانه.
afshin b
05-04-2016, 16:40
سلام دوستان من.
پیشنهاد من
Samsung 850 EVO
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.