مشاهده نسخه کامل
: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Solid state drive►►►
Mehran14233
09-06-2016, 23:21
سلام دوستان
من میخوام یه هارد 120 مدل evo سامسونگ برای لپتاپم بخرم.
این هارد به تمامی لپتاپهای نسل جدید میخوره؟
لپتاپ من توشیبای 13 اینچی هست. از لحاظ اندازه و پورت و ... به مشکل نمی خورم؟
afshin b
10-06-2016, 08:58
سلام دوستان
من میخوام یه هارد 120 مدل evo سامسونگ برای لپتاپم بخرم.
این هارد به تمامی لپتاپهای نسل جدید میخوره؟
لپتاپ من توشیبای 13 اینچی هست. از لحاظ اندازه و پورت و ... به مشکل نمی خورم؟
اگه جای هارد اصلی میخوای بذاری، هیچ مشکلی نیست.
Mehran14233
15-06-2016, 10:54
اگه جای هارد اصلی میخوای بذاری، هیچ مشکلی نیست.
ممنون دوست عزیز
برای استفاده از حداکثر سرعت این هارد باید لپتاپ، ساتا3 رو ساپورت کنه.
من از کجا باید متوجه بشم که لپتاپم ساتا3 رو ساپورت میکنه؟
چون الان با نرم افزار aida که هارد فعلی لپتاپم رو میبینم زده ساتا2 هست حالا نمیدونم لپتاپم ساتا3 رو ساپورت میکنه یا نه؟
afshin b
15-06-2016, 12:39
ممنون دوست عزیز
برای استفاده از حداکثر سرعت این هارد باید لپتاپ، ساتا3 رو ساپورت کنه.
من از کجا باید متوجه بشم که لپتاپم ساتا3 رو ساپورت میکنه؟
چون الان با نرم افزار aida که هارد فعلی لپتاپم رو میبینم زده ساتا2 هست حالا نمیدونم لپتاپم ساتا3 رو ساپورت میکنه یا نه؟
مدل دقیق لپتاپ چیه؟
Mehran14233
15-06-2016, 17:20
مدل دقیق لپتاپ چیه؟
TOSHIBA PORTEGE R30-A1040
خودم توی اینترنت و توی سایت توشیبا و منوآل دستگاه یه نگاهی انداختم ولی چیزی نتونستم گیر بیارم.
هاردی که الان روشه ساتا2 هست ولی اینکه هارد ساتا3 هم ساپورت میکنه رو نمیدونم :n27:
Mehrdad092000
23-06-2016, 05:05
سلام من میخوام برای سیستم یه هارد ۱۲۰ یا ۱۲۸ بگیرم با هزینه مناسب
این چند مدل نظرمو گرفت
نظر شما چی هست
corasir force le
البته این مدل توی سایتش ۱۲۰ نداره اما جریانش چیه/؟
v60 silicon
hyper kingston fruy
قیمتش عالیه
samsung 750
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
MaFia_King
11-07-2016, 11:21
با سلام
دوستان می خواستم نظرتون رو در مورد این حافظه بدونم ، به نظرتون ارزش خرید داره؟ می خوام برای سیستم خونه تهیه کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینکه نوشته ریفر هستش منظورش چیه؟
ممنون
ehsan-75
14-07-2016, 00:09
سلام به همه دوستان عزیز .
من در مورد خرید هارد یه سوالی داشتم . لطفا راهنمایی بفرمایید .
لپ تاپ من Asus N550JK هستش . با هارد 2ترا . با وجود اینکه همه سخت افزار هاش سطح بالاست ولی بعضی وقتها کند میشه و من وقتی task manager رو باز میکنم . میبینم مصرف سی پی یو 3 درصده و مصرف هارد 99 درصد ... !!!
مشخصات هارد لپ تاپ : 2 ترا . مدل : st2000lmhn - و 5400 دور هستش با حافظه کش 32 مگ .
آخرش به این نتیجه رسیدم که با تعویض هارد سرعت ویندوزم میره بالا . حالا نمیدونم چقدر ! بنابراین تصمیم گرفتم هاردم رو عوض کنم .
الان آیا میشه به لپ تاپ یدونه هارد ssd رو نصب کرد ؟ یعنی هم hdd بمونه و هم ssd رو نصب کنم . و دوهارده بشه و ویندوز رو رو یکیش نصب کنم و اطلاعات تو هارد باشه ؟ یا اگه نمیشه آیا هاردی تو بازار هستش که 128 گیگ ssd باشه و 1ترا hdd ؟
دوستان اهل فن و باتجربه، ممنون میشم راهنمایی بفرمائید .:n16::n12:
ata.royalfalcon
14-07-2016, 13:46
سلام به همه دوستان عزیز .
من در مورد خرید هارد یه سوالی داشتم . لطفا راهنمایی بفرمایید .
لپ تاپ من Asus N550JK هستش . با هارد 2ترا . با وجود اینکه همه سخت افزار هاش سطح بالاست ولی بعضی وقتها کند میشه و من وقتی task manager رو باز میکنم . میبینم مصرف سی پی یو 3 درصده و مصرف هارد 99 درصد ... !!!
مشخصات هارد لپ تاپ : 2 ترا . مدل : st2000lmhn - و 5400 دور هستش با حافظه کش 32 مگ .
آخرش به این نتیجه رسیدم که با تعویض هارد سرعت ویندوزم میره بالا . حالا نمیدونم چقدر ! بنابراین تصمیم گرفتم هاردم رو عوض کنم .
الان آیا میشه به لپ تاپ یدونه هارد ssd رو نصب کرد ؟ یعنی هم hdd بمونه و هم ssd رو نصب کنم . و دوهارده بشه و ویندوز رو رو یکیش نصب کنم و اطلاعات تو هارد باشه ؟ یا اگه نمیشه آیا هاردی تو بازار هستش که 128 گیگ ssd باشه و 1ترا hdd ؟
دوستان اهل فن و باتجربه، ممنون میشم راهنمایی بفرمائید .:n16::n12:
سلام .
یعنی هم hdd بمونه و هم ssd رو نصب کنم . و دوهارده بشه و ویندوز رو رو یکیش نصب کنم و اطلاعات تو هارد باشه ؟
باید HDD Caddy نصب کنید . یعنی هارد دیسک به جای رایتر نصب خواهد شد .
آیا هاردی تو بازار هستش که 128 گیگ ssd باشه و 1ترا hdd
WD Black² هم 120 گیگ SSD داره و هم یک ترابایت HDD . ایندو کاملاً جدا از هم هست و مثل هارد دیسکهای هایبریدی نیست .
از قیمت و یا موجود بودن در بازار اطلاعی هم ندارم .
هارد دیسک فعلی لپتاپتان از تولیدات سامسونگ هست و مثل اینکه خیلی از کاربرها ناراضی هستند اگر هم خواستید هارد دیسک رو تعویض کنید سعی کنید سامسونگ انتخاب نکنید . از برندهای دیگه مثلاً وسترن دیجیتال انتخاب کنید .
farshad.88
20-07-2016, 10:33
دوستان شما که SSD میخرین با این قیمت های بالا و حجم کم ( 64 و 128 گیگ ) به صرفه هست ؟
من الان یه سیستم دارم مال 8 سال پیشه و هاردش 500 هست. کلی محتوا دارم که هارد رو پر کرده. بعد شما چجوری با 128 سر میکنید ؟ بدون خریدن هارد اکسترنال !!
Mehrdad092000
26-07-2016, 00:36
سلام دوستان تا زیر 200 تومن ssd میخواستم دوستم دیروز s550 ادیتا اورده بود گارانتی 3 ساله تا 5.98
162 میده همینو بردارم خوبه یا پیشنهاد دیگه میدین؟همه چیو ساپورت میکنه؟
راستی ssd مکنه توی جعبه موقع جابه جا کردن تکون های ساده یا یکم شدید بخوره بهش سیبی برسه؟اگه اره چجور میشه فهمید (البته حساس شدم چون از هارد میترسم ایننم برام سوال بود)
sayanermia
01-09-2016, 11:12
درود به دوستان عزیز
میخوام یه SSD با ظرفیت 120گیگ بخرم برای لپتاپ Dell N5010 ، بین دو مدل سیلیکون پاور V60 و سامسونگ Evo 750 موندم! یکی چیپستش MLC اون یکی TLC ولی دارای تراشه 3D V-Nand هستش! خودم برای کیس 850 Evo سامسونگ دارم و واقعا راضی هستم اما نمی دونم مدل 750 اش هم مثل 850 پرسرعت و خوب هست یا اینکه با همون قیمت برم سراغ سیلیکون پاور...؟
samfisher7
16-09-2016, 00:45
سلام دوستان
برای لپ تاپpe60 6qe
قصد دارمssdنصب کنم
توی فایل راهنمای مربوطه توی سایتش هم مربوط به این مدل این رو نوشته
M.2 Socket 3 for M Key Type 2280
توی حجم128گیگ
2 الی 3 مدل پیشنهاد کنید:n12:
هر مدلی که خود دوستان خبره ترجیح میدن
soheildolatabadi
25-09-2016, 23:29
دوستان مدل samsung evo 750 120GB مشخصاتش تقریبا شبیه Plextor m7d 128G هست ولی قیمتش حدود 40 تومن بالاتره! دلیل خاصی از نظر فنی داره؟ من review چندتا خوندم ولی چیز واضحی دستگیرم نشد. تو بنچمارک ها هم ظاهرا تفاوتشون فاحش نیست. من برای PC خونگی میخوام . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.:n16:
آقا الان چند مدل اس اس دی خوش قیمت زیر 200 تو بازار هست. برای کاربری خانگی و گیم هست.رید و رایت بالاتر و سرعت بوت و لود سریعتر ویندوز گیم و برنامه ها مد نظر هست. کدوم مدل پیشنهاد میشه بین اینا.من خودم مدتیه از سخت افزار دورم
AMD R3
KINGSTON UV400
SANDISK SSD PLUS
ZOTAC T500
APACER PANTHER
PLEXTOR M7V
ADATA SP550
اینا همه زیر 200 تومن هستن
یه سوال دیگه این عمر حجمی اس اس دی واقعیت داره ؟ این مدلا تو مشخصات نهایتا 100 ترابایت زده ولی یه مدل KINGSTON HYPERX FURY هم هست 210 تومن اون زده 300 و خورده ای ترابایت ! این همه تغییر ؟
farshad.88
05-11-2016, 11:53
آقا الان چند مدل اس اس دی خوش قیمت زیر 200 تو بازار هست. برای کاربری خانگی و گیم هست.رید و رایت بالاتر و سرعت بوت و لود سریعتر ویندوز گیم و برنامه ها مد نظر هست. کدوم مدل پیشنهاد میشه بین اینا.من خودم مدتیه از سخت افزار دورم
AMD R3
KINGSTON UV400
SANDISK SSD PLUS
ZOTAC T500
APACER PANTHER
PLEXTOR M7V
ADATA SP550
اینا همه زیر 200 تومن هستن
یه سوال دیگه این عمر حجمی اس اس دی واقعیت داره ؟ این مدلا تو مشخصات نهایتا 100 ترابایت زده ولی یه مدل KINGSTON HYPERX FURY هم هست 210 تومن اون زده 300 و خورده ای ترابایت ! این همه تغییر ؟
100 ترا بایت 200 تومان ؟ :n19:
100 ترا بایت 200 تومان ؟ :n19:
نه استاد عزیز.. اون عمر حجمی هستش.که فکر میکنم چندان هم مهم نباشه
ظرفیت اینا همه 120 یا 128 گیگ هست
دوستان میشه برای لپ تاپ های قدیمی Dual core که هاردشون با پورت SATA وصل میشه از هارد SSD استفاده کرد? البته بجای هارد اصلی منظورمه
فکر می کنید بایوس لپ تاپ های قدیمی هارد SSD رو میشناسه؟
سلام دوستان من لبتاب acer 5760 رو دارم شخصی گفت به جای اینکه یه لبتاب با امکانات بهتر بخرم فقط یه ssd بخرم وسرعت لب تابم حدود 9 برابر میشه ونیازی نیست یه لب تاب دیگه بخرم آیا این حرف درسته؟
ata.royalfalcon
28-11-2016, 17:33
سلام دوستان من لبتاب acer 5760 رو دارم شخصی گفت به جای اینکه یه لبتاب با امکانات بهتر بخرم فقط یه ssd بخرم وسرعت لب تابم حدود 9 برابر میشه ونیازی نیست یه لب تاب دیگه بخرم آیا این حرف درسته؟
با سلام .
خرید و نصب SSD باعث افزایش سرعت مثلاً سرعت بوت ویندوز و اجرای نرم افزارها میشه ولی اینکه سرعت چند برابر میشه رو دقیق نمیشه گفت . ضمناً همه چیز لپتاپ فقط در SSD خلاصه نمیشه و باید CPU ، GPU ، RAM و ... رو هم در نظر گرفت .
با سلام .
خرید و نصب SSD باعث افزایش سرعت مثلاً سرعت بوت ویندوز و اجرای نرم افزارها میشه ولی اینکه سرعت چند برابر میشه رو دقیق نمیشه گفت . ضمناً همه چیز لپتاپ فقط در SSD خلاصه نمیشه و باید CPU ، GPU ، RAM و ... رو هم در نظر گرفت .
حالا کدوم بهتر لب تاب جدید یا ssd
ata.royalfalcon
28-11-2016, 20:54
حالا کدوم بهتر لب تاب جدید یا ssd
انتظاراتتون باید اول مشخص بشه . اگر مشکلتون فقط اینکه سرعت بالا اومدن ویندوز بیشتر بشه یا اینکه نرم افزارها با سرعت بیشتری load بشه و مشکلی با توانایی پردازشی CPU یا GPU و یا مقدار RAM و موارد دیگه ندارید میتونید به خرید SSD اکتفا کنید .
سلام
چطور میشه مطمئن شد که لپ تاپ چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری(بایوس) از SSD پشتیبانی میکنه؟
و اگر ساپورت میکنه تا چه حجمی ساپورت میکنه؟
واسه بررسی پشتیبانی از msata باید حتما پشت لپ تاپ باز بشه یا با نرم افزار هم میشه چک کرد؟
میخوام همزمان هم hdd رو داشته باشم و هم ssd
مدل لپ تاپ
Lenovo Thinkpad E530
سلام
چطور میشه مطمئن شد که لپ تاپ چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری(بایوس) از SSD پشتیبانی میکنه؟
واسه بررسی پشتیبانی از msata باید حتما پشت لپ تاپ باز بشه یا با نرم افزار هم میشه چک کرد؟
مدل لپ تاپ
Lenovo Thinkpad E530
ata.royalfalcon
06-12-2016, 00:03
سلام
مدل لپ تاپ
Lenovo Thinkpad E530
باسلام .
مدلی که دارید ظاهراً اسلات mSATA رو داره (طبق Review این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ولی برای اطمینان بهتره که پشت لپتاپ رو باز کنید تا مطمئن بشید . البته لازم نیست کل قسمت پشتی رو باز کنید فقط یه درب کوچیک داره برای نصب mSATA .
یه نکته دیگه ای هم که باید در نظر بگیرید این هست که mSATA اندازه های مختلفی دارند مثل 2242 یا 2260 و حتی 2280 . برای لپتاپی که دارید با توجه به عکس فکر کنم کوچکترین سایز قابل نصب هست یعنی 2242 .
اگر اسلات mSATA رو داشته باشه میتونید همزمان هم HDD رو داشته باشید و هم SSD در غیر اینصورت باید از کدی استفاده کنید و به جای رایتر نصب کنید .
باسلام .
مدلی که دارید ظاهراً اسلات mSATA رو داره (طبق Review این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ولی برای اطمینان بهتره که پشت لپتاپ رو باز کنید تا مطمئن بشید . البته لازم نیست کل قسمت پشتی رو باز کنید فقط یه درب کوچیک داره برای نصب mSATA .
یه نکته دیگه ای هم که باید در نظر بگیرید این هست که mSATA اندازه های مختلفی دارند مثل 2242 یا 2260 و حتی 2280 . برای لپتاپی که دارید با توجه به عکس فکر کنم کوچکترین سایز قابل نصب هست یعنی 2242 .
اگر اسلات mSATA رو داشته باشه میتونید همزمان هم HDD رو داشته باشید و هم SSD در غیر اینصورت باید از کدی استفاده کنید و به جای رایتر نصب کنید .
تشکر فراوان:n16:
پشت لپ تاپ رو باز کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من بقیه سایزهای msata رو ندیدم ولی فکر نمیکنم از این کوچیکتر هم باشه,چون فضای خیلی کوچیکی داره پس احتمال زیاد همون 2242 باشه که گفتین
از کجا میشه فهمید تا چه حجمی رو ساپورت میکنه؟
تو یه جای متن همون review که قرار دادید گفته که:
We tested the mSATA slot's performance with a 64 GB Crucial M4 mSATA SSD and achieved much better results than a conventional hard disk. 266MB/s in sequential read and 160MB/s in data transfer are impressive. Low access times of 0.1 ms ensure an excellent user experience. The mSATA speeds are not a characteristic of SATA 3 capable SSDs. We suspect that the mSATA drive is connected to the slower and older SATA 2 port that is preventing the SSD from achieving its default performance. So, you do not need to buy the fastest SSD model if you are planning to upgrade. Instead you can focus on price and capacity for your selection.
یعنی این لپ تاپ از sata3 پشتیبانی نمیکنه؟یا اینکه سرعت درگاه msata تو این لپ تاپ از سرعت درایو های ssd نوع sata3 کمتر هست؟
پ.ن:ابعاد اون مدل که تو review تست کردن رو سرچ کردم:
3.75×29.85×50.8
واحد میلیمتر
با توجه به این وضیعت چه مواردی واسه خرید پیشنهاد میکنید؟(حجم 128 گیگ)
:n40:
ata.royalfalcon
06-12-2016, 09:23
تشکر فراوان:n16:
پشت لپ تاپ رو باز کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من بقیه سایزهای msata رو ندیدم ولی فکر نمیکنم از این کوچیکتر هم باشه,چون فضای خیلی کوچیکی داره پس احتمال زیاد همون 2242 باشه که گفتین
از کجا میشه فهمید تا چه حجمی رو ساپورت میکنه؟
تو یه جای متن همون review که قرار دادید گفته که:
یعنی این لپ تاپ از sata3 پشتیبانی نمیکنه؟یا اینکه سرعت درگاه msata تو این لپ تاپ از سرعت درایو های ssd نوع sata3 کمتر هست؟
3.75×29.85×50.8
واحد میلیمتر
:n40:
3.75×29.85×50.8
واحد میلیمتر
اون اندازه هایی که من گفتم (یعنی 2242 و 2260 و 2280) مربوط به M.2 میشد که اشتباه بود چون لپتاپ شما M.2 نمیخوره . برای mSATA اندازه ها همانی هست که شما گفتید . بعنوان مثال اندازه مدلهای ADATA mSATAد، 50.95x30x4 هست . mSATA های سیلیکون پاور هم همین اندازه ها هست (عکس زیر قسمت Dimension) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیپست Intel HM77 دو پورت SATAIII و چهار پورت SATAII داره (منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_chipsets) و منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . شاید دو پورت SATAIII به هارد دیسک فعلی لپتاپ و رایتر اختصاص پیدا کرده و پورت mSATA از نوع SATAII هست (دقیقاً معلوم نیست) .
Adata Premier Pro SP310 . مدلهای 32 و 64 گیگابایتی رو دیجیکالا موجود داره که خریدشو توصیه نمیکنم چون سرعت Write بسیار پایینی داره . 128 گیگ هم متاسفانه ناموجود زده .
اون اندازه هایی که من گفتم (یعنی 2242 و 2260 و 2280) مربوط به M.2 میشد که اشتباه بود چون لپتاپ شما M.2 نمیخوره . برای mSATA اندازه ها همانی هست که شما گفتید . بعنوان مثال اندازه مدلهای ADATA mSATAد، 50.95x30x4 هست . mSATA های سیلیکون پاور هم همین اندازه ها هست (عکس زیر قسمت Dimension) .
چیپست Intel HM77 دو پورت SATAIII و چهار پورت SATAII داره (منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_chipsets) و منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . شاید دو پورت SATAIII به هارد دیسک فعلی لپتاپ و رایتر اختصاص پیدا کرده و پورت mSATA از نوع SATAII هست (دقیقاً معلوم نیست) .
Adata Premier Pro SP310 . مدلهای 32 و 64 گیگابایتی رو دیجیکالا موجود داره که خریدشو توصیه نمیکنم چون سرعت Write بسیار پایینی داره . 128 گیگ هم متاسفانه ناموجود زده .
اگر پورت msata از نوع sata2 باشه میشه با پورت رایتر که احتمالا sata3 هست جا به جا کرد؟
مدل EVO 850 از برند سامسونگ چطوره؟
ata.royalfalcon
06-12-2016, 12:27
اگر پورت msata از نوع sata2 باشه میشه با پورت رایتر که احتمالا sata3 هست جا به جا کرد؟
مدل EVO 850 از برند سامسونگ چطوره؟
نمیشه جای پورتها رو عوض کرد .
اون مدل سامسونگ هم خوبه .
سلام. من یدونه لپ تاب lenovo 300-15isk دارم که داخلش یه هارد 2 ترابایت داره. میخوام بدون اینکه این هارو دربیارم یه ssd بندازم.
چیکار میتونم بکنم؟
afshin b
10-01-2017, 18:41
سلام. من یدونه لپ تاب lenovo 300-15isk دارم که داخلش یه هارد 2 ترابایت داره. میخوام بدون اینکه این هارو دربیارم یه ssd بندازم.
چیکار میتونم بکنم؟
دقیق متوجه سوالت نشدم
خب همین هارد ۲ ترا باید در بیاری و SSD جاش بذاری
میتونی بدی بیرون هم این کار برات انجام بدن
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دقیق متوجه سوالت نشدم
خب همین هارد ۲ ترا باید در بیاری و SSD جاش بذاری
میتونی بدی بیرون هم این کار برات انجام بدن
منظورم hddcaddy است.
چی بخرم که با این لپ تاب سازگاری داشته باشد.
درضمن dvdrom روی لپ تاب بعد از hddcaddy به چه درد میخورد؟ ایا میتوان با پورت usb از ان استفاده کرد؟
sayanermia
14-01-2017, 18:56
منظورم hddcaddy است.
چی بخرم که با این لپ تاب سازگاری داشته باشد.
درضمن dvdrom روی لپ تاب بعد از hddcaddy به چه درد میخورد؟ ایا میتوان با پورت usb از ان استفاده کرد؟
شما به یک سرویس کار معتبر لپتاپ مراجعه کنید مدل لپتاپتون رو بگید خودش بر اساس نوع dvd rom لپتاپتون ، hddcady مناسب بهتون معرفی و عرضه میکنه!
در مورد dvdrom هم بله! شما می تونید با هزینه 30-40 تومنی یک کابل تبدیل usb برای dvdrom تهیه کنید و به عنوان اکسترنال استفاده کنید.
noisymind
18-01-2017, 19:49
چرا با گذر زمان SSD کُند میشود؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوشته شده توسط خبات کریمی
هیچ بعید نیست که شما هم یک SSD پرسرعت تهیه کرده باشید اما با گذر زمان متوجه کاهش سرعت و افت کارایی آن شده باشید. اما آیا واقعاً SSDها با گذر زمان کُند می شوند؟ در این صورت چه چیزی باعث افت کارایی آنها می شود؟ در نوشتار پیش رو به این پرسش شما پاسخ می دهیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همانطور که احتمالاً می دانید، تعداد دفعات (چرخه) نوشتن/پاک سازی (P/E) تراشه های NAND مورد استفاده در SSDها کاملاً محدود است و دوام آنها به تعداد چرخه های نوشتن/پاک سازی تراشه های حافظه بکار رفته وابسته است. مطمئناً هرچه تعداد چرخه های نوشتن/ پاکسازی بیشتر باشد مطلوب تر است.
تنزل شدید کارایی در یک SSD با گذر زمان در سال های ابتدایی معرفی SSD به صنعت کامپیوترهای شخصی، شاهد تراشه های حافظه NAND با دوام 5000 چرخه نوشتن/پاک کردن بودیم، کمی که گذشت دوام تراشه هایی که تولید می شدند به 3000 چرخه کاهش پیدا کرد. ظرف یک الی دو سال دوام تراشه های حافظه به 1000 چرخه کاهش پیدا کرد و کمی بیشتر که گذشت، این مقدار به تنها 500 چرخه رسید. با مهاجرت از تراشه های MLC NAND به TLC NAND تعداد چرخه های نوشتن/پاک سازی از این هم بدتر شد و دوام تراشه های بکار رفته در بسیاری از SSDهای ارزان قیمت امروزی از 100 چرخه فراتر نمی رود! پیشرفت ها در فناوری تصحیح خطا (error correction) کنترلرها این امکان را به سازندگان SSD بخشید تا از تراشه های حافظه ارزان تر و کم دوام تر در SSDهای مقرون به صرفه تر استفاده کنند. در حقیقت هرچه که فناوری ساخت (لیتوگرافی) تراشه های حافظه NAND مورد استفاده SSDها کوچکتر می شود، تعداد چرخه های نوشتن/ پاک کردن آنها نیز کاهش می یابد، اما پس چه دلیلی برای اصرار به کوچکتر کردن فناوری ساخت وجود دارد؟ فناوری ساخت کوچکتر این امکان را فراهم می کند تا تراشه های حافظه با چگالی بالاتر تولید کرد که در نهایت به کاهش تعداد تراشه های حافظه مورد نیاز برای ساخت SSDها می انجامد. برای نمونه به جای استفاده از چهار تراشه 40 نانومتری 256 گیگابیتی در یک SSD با ظرفیت 128 گیگابایت، می توان از تنها دو تراشه 15 نانومتری 512 گیگابیتی استفاده کرد که به وضوح به کاهش هزینه تمام شده کمک می کند.
تاثیر فناوری تصحیح خطای NANDXtend کنترلرهای Silicon Motion احتمالاً اکنون می پرسید چگونه سازندگان با استفاده از تراشه های حافظه NAND کم دوام تر مشکلی ندارند، مگر به کاهش دوام محصولات آنها نمی انجامد؟ خب پاسخ به این پرسش فراتر از تنها یک کلمه است. آنچه که باعث شده تا سازندگان با بکارگیری تراشه های NAND با دوام پایین تر مشکلی نداشته باشند، ظهور فناوری های افزایش دهنده دوام در سمت کنترلرها است. سازندگان کنترلرها روش هایی ابداع کرده اند که به افزایش دوام تراشه های با دوام پایین تر کمک می کند، البته این روش ها چیزی فراتر از الگوریتم های معمول کاهنده حجم نوشتن است. اغلب سازندکان کنترلرها از نام اختصاصی خود از این فناوری ها یاد می کنند اما در کنترلرهای امروزی اغلب مبتنی بر تکنیک تصحیح خطا Low-Density Parity-Check code (LDPC) است که از کسر کوچکی از حافظه برای نگه داری کد تصحیح خطا استفاده می شود. اگر بخواهیم کارکرد LDPC را به دور از پیچیدگی های فنی بیان کنیم، به ازای داده هایی که در تعداد مشخصی از سلول های حافظه نوشته می شوند، یک کد اطمینان تولید می کند که رابطه منطقی با مقدار همان سلول ها دارد، کد اطمینان در یک جدول اختصاصی نگه داری می شود تا موقع خواندن اطلاعات از آن برای پی بردن به بروز خطا و تحصیح آن استفاده کرد. در موقع خواندن داده ها، در صورتی داده های یک یا چند بیت به هر علتی خراب شده باشد، موتور تصحیح خطا ضمن متوجه شدن، با تکیه بر کد اطمینان تولید شده مختص به همان سلول ها، مقدار سلول یا سلول های معیوب را محاسبه و جایگذاری می کند. بدین ترتیب به رغم خراب شدن بخشی از داده های سلول های حافظه، داده های اصلی بدون مشکل خواندهمی شوند و بروز خطا در سطح سلول های حافظه به خرابی داده ها منجر نمی شود. وجود موتور تصحیح خطا باعث می شود تا به رغم بروز خطا بتوان از SSD استفاده کرد که نهایتاْ به افزایش دوام آنها می انجامد. معمولاً موتورهای تصحیح خطا قدرتمند دوام نهایی SSD را بین 1.5 تا 3 برابر افزایش می دهند. برای مثال ممکن است دوام تراشه های حافظه از 1000 چرخه نوشتن/پاک کردن به 1500 و حتی 2000 چرخه افزایش یابد.
افزایش دوام ناشی از بکارگیری فناوری تصحیح خطا در وجود کنترلرهای مجهز به موتور تصحیح خطا، سازندگان SSD می توانند از تراشه های NAND با دوام پایین تر (که مطمئناً ارزان تر نیز هستند) بدون اینکه دوام اسمی محصول را کاهش دهند، استفاده کنند. اغلب کنترلرهای امروزی از کد BCH برای تصحیح بیت های معیوب موقع خواندن داده ها استفاده می کنند. با این حال سازندگان کنترلرها تغییراتی را در الگوریتم ها اعمال می کنند که به افزایش کارایی و دوام هرچه بیشتر SSD کمک می کند، برخی سازندگان نیز چندین روش تصحیح خطا مختلف را به طور هم زمان به خدمت می گیرند که به دوام هرچه بیشتر کمک می کند. در حالی که پیاده سازی تکنیک های تصحیح خطا مفید به نظر می رسد اما هنگامی که یک بیت خراب می شود، کنترلر باید عملیات تصحیح خطا را اجرا کند که باعث بروز تاخیر و افزایش مصرف انرژی می شود و این همان راز کُندی SSDها با گذر زمان است. با گذر زمان و خرابی هرچه بیشتر سلول های حافظه، کار تصحیح خطا شدت می گیرد و روز به روز SSD کندتر می شود، چراکه در کنار کارهای معمول خواندن، باید عملیات تصحیح خطا نیز اجرا شود. با این حال کُند شدن تنها نگرانی موجود نیست و میزان خطای قابل تصحیح توسط کنترلر محدود است که با عبور از آن دیگر کنترلر قادر به تصحیح خطا نیست و داده ها به طور برگشت ناپذیر خراب می شوند، اینجاست که دیگر SSD به پایان عمر خود نزدیک می شود. در این زمان ممکن است کنترلر تلاش کند بلاک های دارای سلول معیوب را نادیده بگیرد و از آنها استفاده نکند یا بلاک های یدک را جایگزین کند اما هنگامی که تعدادی زیادی سلول حافظه بمیرند، دیگر SSD به پایان راه خود رسیده است.
dr_data_13
21-03-2017, 09:14
سلام دوستان
من براي لپ تاپ قديمي دل e6500 يه ssd خواستم بگيرم ولي حتما ٢٤٠ يا ٢٥٠-٥٦ ميخواستم و ١٢٠ برام كم بود
قيمت سامسونگها هم بالا بود و تا قيمت ٣٥٠ نهايت ميخواستم هزينه كنم
بين وسترن سبز و كينگ استون uv400 و apacer panther as330 گير كرده بودم كه بعد از كلي تحقيق و خوندن كامنتها و ديدن بنچماركها apacer panther as330 رو انتخاب كردم و به ديجي كالا سفارش دادم
ميخواستم ببينم كسي تجربه با ssd هاي اپيسر داره؟و به نظرتون خوب هست يا نه
Sent from my iPhone using Tapatalk
dr_data_13
21-03-2017, 09:15
سلام دوستان
من براي لپ تاپ قديمي دل e6500 يه ssd خواستم بگيرم ولي حتما ٢٤٠ يا ٢٥٠-٥٦ ميخواستم و ١٢٠ برام كم بود
بين وسترن سبز و كينگ استون uv400 و apacer panther as330 گير كرده بودم كه بعد از كلي تحقيق و خوندن كامنتها و ديدن بنچماركها apacer panther as330 رو انتخاب كردم و به ديجي كالا سفارش دادم
afshin b
21-03-2017, 10:55
سلام دوستان
من تجربه این برند ندارم ولی مطمئنا SSD بد نداریم
مبارکت باشه. با خیال راحت ازش استفاده کن
میخوام هارد ssd به سیستم اضافه کنم
ولی چون پورت ساتای اضافه روی سیستم ندارم
و هیمنطور این مادربورد فاقد پورت M2 هست میخوام هارد ssd
از برند intel رو بگیرم که از طریق PCIe به سیستم وصل میشه
تصویر پایین
مادربورد سیستم من P8H77-V هست از ASUS
بایوس رو هم به روز کردم
ولی قبل از خرید میخواستم بدونم این هارد توسط سیستم من شناسایی میشه یا نه
ata.royalfalcon
31-03-2017, 19:14
میخوام هارد ssd به سیستم اضافه کنم
ولی چون پورت ساتای اضافه روی سیستم ندارم
و هیمنطور این مادربورد فاقد پورت M2 هست میخوام هارد ssd
از برند intel رو بگیرم که از طریق PCIe به سیستم وصل میشه
تصویر پایین
مادربورد سیستم من P8H77-V هست از ASUS
بایوس رو هم به روز کردم
ولی قبل از خرید میخواستم بدونم این هارد توسط سیستم من شناسایی میشه یا نه
این درایوی که انتخاب کردید NVMe هست و مادربردتان هم از NVMe پشتیبانی نمیکنه . طبق مطلبی که در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده (نقل و قول زیر) نمیتونید از روی این درایو بوت کنید ولی میتوان بعنوان درایو غیر ویندوزی استفاده کرد .
Without an NVMe-aware BIOS, you can’t boot from an NVMe drive, though anyone with a x4 PCIe slot or M.2 connector can benefit from employing an NVMe drive as secondary storage
این درایوی که انتخاب کردید NVMe هست و مادربردتان هم از NVMe پشتیبانی نمیکنه . طبق مطلبی که در این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده (نقل و قول زیر) نمیتونید از روی این درایو بوت کنید ولی میتوان بعنوان درایو غیر ویندوزی استفاده کرد .
پس با این اوصاف باید ssd معمولی تهیه کنم
اگر یک برند خوب با حجم 250 گیگ هم معرفی کنید ممنون میشم
بیشتر ملاک سرعت هست
ata.royalfalcon
01-04-2017, 12:53
پس با این اوصاف باید ssd معمولی تهیه کنم
اگر یک برند خوب با حجم 250 گیگ هم معرفی کنید ممنون میشم
بیشتر ملاک سرعت هست
اگر بودجه هست Samsung 850 PRO در غیر اینصورت Samsung 850 EVO .
پورت ساتای اضافه روی سیستم ندارم
میتونید به خرید کارت SATA فکر کنید . من خودم دو کارت SATA (کنترلر JMicron JMB363) خریدم . این کنترلر گرچه قدیمی هست و سرعت بالایی نداره ولی کار راه انداز هست . مشکلی در ویندوز 10 هم نداشت ولی نصب درایور لازم هست .
اگر بودجه هست Samsung 850 PRO در غیر اینصورت Samsung 850 EVO .
میتونید به خرید کارت SATA فکر کنید . من خودم دو کارت SATA (کنترلر JMicron JMB363) خریدم . این کنترلر گرچه قدیمی هست و سرعت بالایی نداره ولی کار راه انداز هست . مشکلی در ویندوز 10 هم نداشت ولی نصب درایور لازم هست .
مادربورد کامپیوتر من دوتا PCI express داره ولی به یکی کارت USB III متصل هست
و اون یکی هم به علت اندازه کارت گرافیک در دسترس نیست
میخوام درایو نوری رو با تبدیل Sata to usb به سیستم وصل کنم
اینطوری یکی از پورتهای Sata آزاد میشه و میتونم هارد SSD رو اضافه کنم
البته چون مادربورد 2 تا پورت Sata 6Gb بیشتر نداره باید جای 2-3 تا از هارد ها رو عوض کنم
ata.royalfalcon
03-04-2017, 06:40
مادربورد کامپیوتر من دوتا PCI express داره ولی به یکی کارت USB III متصل هست
و اون یکی هم به علت اندازه کارت گرافیک در دسترس نیست
میخوام درایو نوری رو با تبدیل Sata to usb به سیستم وصل کنم
اینطوری یکی از پورتهای Sata آزاد میشه و میتونم هارد SSD رو اضافه کنم
البته چون مادربورد 2 تا پورت Sata 6Gb بیشتر نداره باید جای 2-3 تا از هارد ها رو عوض کنم
مادربرد شما چهار عدد اسلات PCIe داره که دوتا بصورت x16 هست (بزرگترین اسلات به رنگ آبی و مشکی در عکس زیر) و دو اسلات باقیمانده هم x1 هست (کوچکترین اسلات) . گرافیک رو به احتمال زیاد روی اسلات PCIe x16 آبی رنگ نصب کردید که اسلات PCIe x1 پایینی در دسترس نیست . کارت USB 3 رو هم احتمالاً روی بالاترین اسلات PCIe x1 نصب کردید .
الان اسلات PCIe x16 مشکی رنگ آزاد هست یا اینکه قطعه خاصی روش نصب هست ؟ اگر آزاد هست میتونید کارت SATA رو روی این اسلات نصب کنید . البته کارت SATAـیکه میخرید باید بصورت PCIe باشه که بتونید روی این اسلات مشکی نصب کنید . اندازه این اسلات گرچه x16 هست ولی مشکلی با کارتهایی که x1 هستند نخواهد داشت . دقت کنید که نمیتونید کارتهای PCIe رو روی اسلاتهای PCI (دو اسلات پایینی) نصب کنید .
مادربرد شما چهار عدد اسلات PCIe داره...
دقیقا به همون صورتی هست که شما گفتید
روی اسلات مشکی رنگ چیزی متصل نیست
من فکر میکردم آبی و مشکی فقط مخصوص
کارت گرافیک هست و نمیشه کارت دیگه ای بهش متصل کرد
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی
اینطوری مشکلم به کلی مرتفع میشه
و فقط کافیه یک کارت Sata بگیرم
توی سایتها رو که نگاه کردم برند معروفی برای کارت ساتا ندیدم
و فقط با برندهای متفرقه انگار موجوده
البته باید یک سر برم پاساژ ایران ببینم اونجا میتونم با برند معروف پیدا کنم یا نه
alone one
06-04-2017, 12:45
سلام به اساتید خودم
مشگل کجاس؟
با راهنمایی ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
خریدم رو انجام دادم
البته تقریبا یه خونه تکونی اساسی شد
خرید Samsung 850 Evo 250GB
خرید کیس Green Z7 Gladiator
خرید کارت Pcie to Sata (برند معروف نمیتونید پیدا کنید ولی متنفرقه پیدا میشه)
خرید کابل ساتا 3 برند ایسوس داری قفل
فقط من مشکلی که داشتم این بود که نمیدونستم باید SSD به صورت AHCI متصل بشه
و مجبور شدم دوبار ویندوز رو تعویض کنم تا به سرعت مورد نظر برسم
اینم تست سرعت SSD
با توجه به اینکه آخرین نسخه ویندوز 10 هم نصب هست Trim فعال بود
و قابلیت Restore رو هم غیرفعال کردم
کار دیگه ای هم بباید انجام بدم برای بهینه کردن سرعت SSD؟
afshin b
23-04-2017, 14:54
با راهنمایی ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
خریدم رو انجام دادم
البته تقریبا یه خونه تکونی اساسی شد
خرید Samsung 850 Evo 250GB
خرید کیس Green Z7 Gladiator
خرید کارت Pcie to Sata (برند معروف نمیتونید پیدا کنید ولی متنفرقه پیدا میشه)
خرید کابل ساتا 3 برند ایسوس داری قفل
فقط من مشکلی که داشتم این بود که نمیدونستم باید SSD به صورت AHCI متصل بشه
و مجبور شدم دوبار ویندوز رو تعویض کنم تا به سرعت مورد نظر برسم
اینم تست سرعت SSD
با توجه به اینکه آخرین نسخه ویندوز 10 هم نصب هست Trim فعال بود
و قابلیت Restore رو هم غیرفعال کردم
کار دیگه ای هم بباید انجام بدم برای بهینه کردن سرعت SSD؟
مبارکت باشه
تست که عالیه
فقط دیفرگمنت فعال نباشه
تو گوگل سرچ کنی، یسری کارای جزیی دیگه هم هست که تو فروم لیون کامپیوتر تو یه تاپیک گفتن. اونا برای افزایش طول عمر درایو خوبه.
alone one
01-06-2017, 17:14
سلام به اساتید خودم
مشگل کجاس؟
بازم سلامت ssd از 98 به 97% کم شد
علت چیه؟
من می خوام یه هارد اس اس دی سامسونگ 500GB 850 Evo برای لپ تاپ ایسوس بگیرم. توی نت دیدم گارانتی های زیادی داره هاردهای ساسونگ.
به نظرتون کدوم گارانتی بگیرم ؟
این گارانتی ها رو دیدم:
ایران اس اس دی
ایمن ایده ایرانیان
اینوو
فیوچر
MIT
PGit
ایستا
سلام
می خوام هارد درایو لپ تاپم رو با SSD عوض کنم. چندتا سوال داشتم
1- لپ تاپم Acer V3 571G هست. تعویض هارد به صرفه هست؟ هارد اصلیم رو می خوام به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنم. با هارد 120 گیگ هم میشه کنار اومد؟
2- چه مدل هاردی روی لپ تاپم می خوره؟ خودم حدث میزنم SATA 3 باشه.
3- کدام یکی از هاردها در ظرفیت 240 یا 250 به صرفه هست؟ اولویت اول و دوم از بین هاردهای زیر کدوم هستند.
Samsung evo 850
WD Blue
WD Green
kingstone UV400
ADATA Premier Pro SP600
4- نکته ای دارید حتما بگید. مخصوصا در مورد هارد باکس.
CPU: core i5 3210m
RAM: 4 gig
afshin b
13-06-2017, 15:44
سلام
می خوام هارد درایو لپ تاپم رو با SSD عوض کنم. چندتا سوال داشتم
1- لپ تاپم Acer V3 571G هست. تعویض هارد به صرفه هست؟ هارد اصلیم رو می خوام به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنم. با هارد 120 گیگ هم میشه کنار اومد؟
2- چه مدل هاردی روی لپ تاپم می خوره؟ خودم حدث میزنم SATA 3 باشه.
3- کدام یکی از هاردها در ظرفیت 240 یا 250 به صرفه هست؟ اولویت اول و دوم از بین هاردهای زیر کدوم هستند.
Samsung evo 850
WD Blue
WD Green
kingstone UV400
ADATA Premier Pro SP600
4- نکته ای دارید حتما بگید. مخصوصا در مورد هارد باکس.
CPU: core i5 3210m
RAM: 4 gig
سلام
ببخشید پیامی که بهم دادید تازه دیدم
هیچ مشکلی نیست. پیشنهاد من سامسونگ ایوو هست که 250 گیگش الان لیون کامپیوتر 389 میده فکر کنم.
باکس هم سعی کن USB 3.0 بگیری
Gladiator25
19-08-2017, 01:43
دوستان برای لپ تاب ایسوس که هارد m2 پیشتیبانی نمیکنه هارد یک ترا ssd چه برندی مناسبه و قیمت تقریبی را هم بگید ممنون
noisymind
21-08-2017, 12:21
کسی فرق بین SSD های وسترن ( گرین و بلو ) رو میدونه؟
دیگه اینکه فرق این حافطه های "2.5 و M.2 2280 در چیه؟ ( غیر از شکل)
کسی فرق بین SSD های وسترن ( گرین و بلو ) رو میدونه؟
دیگه اینکه فرق این حافطه های "2.5 و M.2 2280 در چیه؟ ( غیر از شکل)
بلو سرعت رید و رایتش بالاتر از گرین هست و بخاطر همین قیمت بالاتر داره
حافظه 2.5 نهایت سرعتش به 550 مگ میرسه
ولی M2 تا 2 گیگ
noisymind
03-09-2017, 22:56
بلو سرعت رید و رایتش بالاتر از گرین هست و بخاطر همین قیمت بالاتر داره
حافظه 2.5 نهایت سرعتش به 550 مگ میرسه
ولی M2 تا 2 گیگ
ممنون. از نظر پورت و اینا چطور؟ یعنی مثلا برای لپ تاپ و پی سی باید از کدوم نوعش استفاده کرد؟
ممنون. از نظر پورت و اینا چطور؟ یعنی مثلا برای لپ تاپ و پی سی باید از کدوم نوعش استفاده کرد؟
شما اول باید ببینید که سیستم و یا لبتاپی که دارید M2 رو ساپورت میکنه یا نه
به دفترچه راهنمای مادربورد یا لبتاپ مراجعه کنید
اگر ساپورت نمیکنه تنها میتونید از SSD 2.5 استفاده کنید
درود به دوستان
برای لپتاپ لنوو z510 core i7 ram 6 gig چه برندی پیشنهاد میکنید ؟ لطفا مدل ssd هم ذکر کنید. تا حدود 600 تومن . نمیدونم برند و مدل خوبی با سرعت خوبی پیدا میشه تو این قیمت یا اگر پیشنهاد مدل بهتری دارید بفرمایید . اینکه کدوم برند بهتره و به چه فاکتورایی باید توجه کنم برای سرعت و عمر بالا داشته باشه . اگر فروشگاه اینترنتی معتبری با قیمت مناسب هست راهنمایی بفرمایید.
نصب اس اس دی در این مدل لپتاپ راحته؟
سوالم داشتم نمیدونم چرا دومین بار هست هارد من بد سکتور زیاد داره و سلامتش نصف شده و هنگ میکنه همش و خراب داره میشه... چند قطره مایعات روی قسمت کی پد اعداد ریخت میتونه دلیل خرابی هارد باشه ؟ بیشتر از چند قطره بود ولی لپتاپ خاموش نکردم سطحی با دستمال خشک کردم . یک نوشیدنی برامون کار دید. :n14:
ممنون از دوستان ببخشید زیاد شد.:n16:
من میخوام هارد SSD وسترن بلو 256 گیگ بخرم
BLUE WDS250G1B0A
مین بردم ساپورت میکنه ؟
ata.royalfalcon
16-09-2017, 18:27
من میخوام هارد SSD وسترن بلو 256 گیگ بخرم
BLUE WDS250G1B0A
مین بردم ساپورت میکنه ؟
بله ، مادربرد این SSD رو پشتیبانی میکنه و میتونید بدون مشکل استفاده کنید .
سلام دوستان من قصد خرید یک ssd جدید دارم مدلی که الان دارم (EVO 850 250GB) هستش مادربرد H97M Gaming 3 و سی پی یو i7 4790 بیشتر کاربری سیستم هم برای کامپایل برنامه های سنگین و بعضی اوقات رندرینگ هستش...
بین دو مدل EVO 960 1TB و EVO 850 1TB نمیدونم کدوم با توجه به سخت افزار من بهتر هستش ... اگر مدل 960 رو بردارم با توجه به مادربرد و سی پی یو من میشه انتظار کاهش چشمگیر زمان کامپایل برنامه ها رو داشت ؟ یا ارزش هزینه اضافی رو نداره و با همون 850 ساتا کار من تفاوت زیادی نخواهد داشت ... روی کاغذ سرعت 960 به مراتب بسیار بالاتر هستش ...
سلام دوستان من قصد خرید یک ssd جدید دارم مدلی که الان دارم (EVO 850 250GB) هستش مادربرد H97M Gaming 3 و سی پی یو i7 4790 بیشتر کاربری سیستم هم برای کامپایل برنامه های سنگین و بعضی اوقات رندرینگ هستش...
بین دو مدل EVO 960 1TB و EVO 850 1TB نمیدونم کدوم با توجه به سخت افزار من بهتر هستش ... اگر مدل 960 رو بردارم با توجه به مادربرد و سی پی یو من میشه انتظار کاهش چشمگیر زمان کامپایل برنامه ها رو داشت ؟ یا ارزش هزینه اضافی رو نداره و با همون 850 ساتا کار من تفاوت زیادی نخواهد داشت ... روی کاغذ سرعت 960 به مراتب بسیار بالاتر هستش ...
مادربورد شما فاقد پورت M2 هست و بخاطر همین نمیتونید از EVO 960 1TB استفاده کنید
شما تنها گزینه ای که دارید SSD از نوع 2.5 هست
EVO 850 1TB گزینه خوبی هست
ولی کاراییش حدوداً 1/3 EVO 960 هست
من خودم SSD ای که شما دارید رو دارم
و در زمینه بوت، رندر، و کار با برنامه های گرافیکی تا حالا به مشکلی نخوردم
مادربورد شما فاقد پورت M2 هست و بخاطر همین نمیتونید از EVO 960 1TB استفاده کنید
شما تنها گزینه ای که دارید SSD از نوع 2.5 هست
EVO 850 1TB گزینه خوبی هست
ولی کاراییش حدوداً 1/3 EVO 960 هست
من خودم SSD ای که شما دارید رو دارم
و در زمینه بوت، رندر، و کار با برنامه های گرافیکی تا حالا به مشکلی نخوردم
مرسی از پاسخ شما ... مادربرد من پورت M2 داره ... دقیقا پایینتر از CPU
همین مگه نیست ؟
مرسی از پاسخ شما ... مادربرد من پورت M2 داره ... دقیقا پایینتر از CPU
همین مگه نیست ؟
من براساس عنوان مادربوردی که گفتید توی سایت گیگابایت رو چک کردم
H97M Gaming 3
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و توی مادربورد M2 نداشت
و شما تصویری از مادربوردH97 Gaming 3 گذاشتید
حتما مطمئن بشید که مادربوردتون کدومه تا براتوت ایجاد دردسر نشه
ولی در هر صورت اگر پورت M2 دارید اولویت رو بذارید روی EVO 960 1TB
من براساس عنوان مادربوردی که گفتید توی سایت گیگابایت رو چک کردم
H97M Gaming 3
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و توی مادربورد M2 نداشت
و شما تصویری از مادربوردH97 Gaming 3 گذاشتید
حتما مطمئن بشید که مادربوردتون کدومه تا براتوت ایجاد دردسر نشه
ولی در هر صورت اگر پورت M2 دارید اولویت رو بذارید روی EVO 960 1TB
درست می فرمایید من اشتباهی نوشتم حرف M رو آخر مادربرد... مادربرد بدون من بدون M هستش... کم دقتی از خودم بود ...در هر صورت مرسی ... خودمم نظرم روی همون EVO هستش میخواستم مطمئن بشم واقعا ارزش اون حدود 700 تومن پول اضافه رو داره یا نه ... و روی سیستم من محسوس هست یا خیر
درست می فرمایید من اشتباهی نوشتم حرف M رو آخر مادربرد... مادربرد بدون من بدون M هستش... کم دقتی از خودم بود ...در هر صورت مرسی ... خودمم نظرم روی همون EVO هستش میخواستم مطمئن بشم واقعا ارزش اون حدود 700 تومن پول اضافه رو داره یا نه ... و روی سیستم من محسوس هست یا خیر
درسته که قیمتش بالاست
ولی کاملا ارزش خریدن رو داره و سرعت به شدت محسوس هست
فقط سعی کنید با گارانتی معتبر بگیرید
درسته که قیمتش بالاست
ولی کاملا ارزش خریدن رو داره و سرعت به شدت محسوس هست
فقط سعی کنید با گارانتی معتبر بگیرید
دو تا گارانتی دیدم توی سایت ها یکیش M.I.T بود اون یکی دیگش سریر ... کدوم بهتره ؟
دو تا گارانتی دیدم توی سایت ها یکیش M.I.T بود اون یکی دیگش سریر ... کدوم بهتره ؟
هر دو معتبره
سلام
لپ تاپ من سونی مدل ea36fg هست و فکر کنم پوزتش sata2 باشه
ssd 120 gb میخوام براش بخرم چه مدلی پیشنهاد میکنید؟ western یا adata یا مدل دیگری
ممنون
Telecomee
13-12-2017, 18:40
سلام درود
بهترین SSD که با ظرفیت 128 GB میشه تهیه کرد چی پیشنهاد میدن ؟
با سلام به دوستان عزیز
برای لپ تاپ ایسوس میخوام یه هارد 120 گیگ m2 بردارم . ممنون میشم یه مدل مقرون به صرفه معرفی بفرمایید در رنج 300 تومن معرفی بفرمایید. ایا اپیسر برند خوبی هست؟
از راهنمایی و کمک دوستان بی نهایت سپاسگزارم
ایام به کام باد
nafe-bandar
13-06-2018, 01:41
با سلام.
من قصد دارم برای لپتاپم هارد SSD یا حداقل هارد هیبریدی خریداری کنم. اما ممکن هست که با توجه به هزینه نسبتا بالایی که این هاردهای نسل جدید دارند امکان نداشته باشه سرویس دهی 100 درصدی به سیستم داشته باشند.
لپتاپ من مدل Sony Vaio VPCF127HG هست که مشخصات کلی ذخیره سازی هارد این هست:
Storage
Total storage capacity *
640 GB
Card reader integrated *
Number of hard drives installed
1
Hard drive capacity
640 GB
Hard drive interface
Serial ATA
Hard drive speed
5400 RPM
Compatible memory cards
MS Duo,MS Pro-HG,SD,SDHC
-----------
حالا به نظرتون با این مشخصات سخت افزاری در صورت خرید هارد هیبریدی یا SSD میتونم به طور کامل از ظرفیت و سرعت بالای این نوع هاردها استفاده کنم؟
- - - Updated - - -
با سلام.
من قصد دارم برای لپتاپم هارد SSD یا حداقل هارد هیبریدی خریداری کنم. اما ممکن هست که با توجه به هزینه نسبتا بالایی که این هاردهای نسل جدید دارند امکان نداشته باشه سرویس دهی 100 درصدی به سیستم داشته باشند.
لپتاپ من مدل Sony Vaio VPCF127HG هست که مشخصات کلی ذخیره سازی هارد این هست:
Storage
Total storage capacity *
640 GB
Card reader integrated *
Number of hard drives installed
1
Hard drive capacity
640 GB
Hard drive interface
Serial ATA
Hard drive speed
5400 RPM
Compatible memory cards
MS Duo,MS Pro-HG,SD,SDHC
-----------
حالا به نظرتون با این مشخصات سخت افزاری در صورت خرید هارد هیبریدی یا SSD میتونم به طور کامل از ظرفیت و سرعت بالای این نوع هاردها استفاده کنم؟
masoudmoosavy
25-09-2018, 16:33
سلام
من می خواستم یه حافظه ssd بخرم
ایا به مادربرد من می خوره !
مدل مادزبوردم asus p5e
اگر می خوره یه مدل 250یا 256 یا 240 خوب با قیمت مناسب معرفی کنید
ممنونم
noisymind
26-01-2019, 14:17
سلام یک لپ تاپ MSI X620 دارم که خیلی قدیمی هست و Core2 Duo هست با 4 گیگ رم. میخواستم ببینم اگه براش یک اس اس دی بذارم اصلا تاثیری روی سیستم داره یا اصلا ارزشش رو نداره؟
omidbooter
27-06-2019, 14:58
سلام.بچها کسی ssd مارک sandisk گرفته؟کیفیت چطوره؟؟ خرابی نداره؟؟؟؟ممنون میشم کسی اطلاع داره کمک کنه.ممنون
mohsenP3000
27-06-2019, 18:05
سلام دوستان
این هارد
اس اس دی سامسونگ مدل 860 QVO ظرفیت 1 ترابایت
رو می خوام برای لپ تاپ MSI - pe62 7rd بخرم. بهش می خوره؟ مشکلی نداره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
هارد 1 ترا معمولی روش باشه و این یکی رو اضافه کنم.
omidbooter
28-06-2019, 12:32
mohsenP3000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.برای لبتاب شما اگه میخوای ssd روی خودشو عوض کنین باید نوع m.2 بگیرین که pci هست و قیمت 1 ترا حدود 2 میلیون و 200 تقریبا هست.در ضمن لبتاب شما رو که مدلشو دیدم 2تا جای هارد داره که یکی همون m.2 هست نوعی از ssd جدیدتر و پر سرعت تر هست و دیگری ساتا که میتونین هم ssdاین ssd سامسونگ که گفتین بزارین هم معمولی.این مدل سامسونگ رو بزارین اون مدل هم فقط ssd نوع m.2 میخوره و کلا 2تا هارد ssd دارین اینجوری
omidbooter
28-06-2019, 12:36
noisymind ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدلش قدیمی و اگه کار خاصی نمیکنین باهاش و براتون خیلی فرقی نداره هزینه الکی نکنین چون مثلا 500 گیگ از حدود 800 تومن هست به بالا.ولی خب 120 گیگ حدود 300 تومن هست که ویندوز و برنامها روش نصب کنین سرعت حداقل دو برابر میشه و تغییرشو احساس میکنید.از لود ویندوز تا اجرای برنامها سرعت سیستم بهتر میشه
omidbooter
28-06-2019, 12:47
سلام
من می خواستم یه حافظه ssd بخرم
ایا به مادربرد من می خوره !
مدل مادزبوردم asus p5e
اگر می خوره یه مدل 250یا 256 یا 240 خوب با قیمت مناسب معرفی کنید
ممنونم
اره ساتا داره مادربردت و ssd هم میخوره.قیمتها 240 گیگ و بیشتر از حدود 450 هست به بالا ولی اگه خوب میخوای سامسونگ 250 گیگ مدل Evo860 هست که 660 تومنه ولی عالیه
noisymind
06-07-2019, 07:39
ببخشید اختلاف سرعت SSD با SSHD یا همون هیبریدها چقدر هست؟ اصلا هیبرید ارزش داره؟ و دیگه اینکه اصلا هیبرید با Combo فرق داره؟ یعنی الان تو آمازون برخی لپ تاپ ها رو زده 1TB SSHD و برخی دیگه رو زده 128SSD + 1TB HHD Combo . اینا فرقشون چیه؟
محمد7966
06-07-2019, 13:16
ببخشید اختلاف سرعت SSD با SSHD یا همون هیبریدها چقدر هست؟ اصلا هیبرید ارزش داره؟ و دیگه اینکه اصلا هیبرید با Combo فرق داره؟ یعنی الان تو آمازون برخی لپ تاپ ها رو زده 1TB SSHD و برخی دیگه رو زده 128SSD + 1TB HHD Combo . اینا فرقشون چیه؟
ارزش نداره هیبریدی بخرید.تفاوتشون رو تو اینترنت جستجو کنید،متوجه میشید.سرعت هیبریدی کمتر از اون یکی هست
amazon13
15-07-2019, 11:52
سلام دوستان عزیز.بین این سه تا کدومو انتخاب کنم به نظرتون
1-adata xpg sx6000 nvme 256gb
2-samsung 860 evo 250gb
3-transcend ssd230 256gb
سلام دوستان عزیز.بین این سه تا کدومو انتخاب کنم به نظرتون
1-adata xpg sx6000 nvme 256gb
2-samsung 860 evo 250gb
3-transcend ssd230 256gb
2-samsung 860 evo 250gb
amazon13
17-07-2019, 23:34
2-samsung 860 evo 250gb
بین سامسونگ و WD blue 250gb چی?
noisymind
18-07-2019, 19:01
من خودم سامسونگ 860 رو دارم و راضیم. البته اگه بحث گارانتی و اینا باشه فکر کنم ای دیتا با گارانتی آونگ از همشون بهتره.
بین سامسونگ و WD blue 250gb چی?
باز هم سامسونگ
همهی لپتاپها از هارد SSD پشتیبانی میکنن؟ لپتاپم لنوو ideapad z470 عه. SSD میخوره؟
MOHAMMAD2010
17-09-2019, 17:20
سلام من میخوام یه ssd با ظرفیت 120 بگیرم به نظرتون بین این 3 مدل کدوم بهتره از نظر سرعت
Western Digital Green PC WDS120G2G0A
Adata SU650
Kingston A400
aliibaran
22-09-2019, 16:09
برای جه کاری نیاز دارین
mohsenP3000
24-11-2019, 01:08
سلام دوستان
یه ssd خیلی معمولی که ویندوز و برنامه های معمول مثل فایرفاکس و خود ویندوز و نهایتا در حد فتوشاپ رو روان بالا بیاره و قیمتش در بازه 200 تا 300 تومن باشه با ظرفیت 120 گیگ چی پیشنهاد می دید؟
خودم نظرم رو این مدل هست.
قمیت هم 208 دارم.
نظرتون چیه؟ برندش چطوره؟ انتخاب بهتری هست تو این رنج قیمتی؟
بعد یه سوال دیگه ویندوز الانم رو چطوری روش باید انتقال بدم؟
سلام قصد خرید SSD سامسونگ دارم نوع درگاه ساپورت کننده لب تابم که به SSD بخوره رو از کجا متوجه بشم ؟
سلام قصد خرید SSD سامسونگ دارم نوع درگاه ساپورت کننده لب تابم که به SSD بخوره رو از کجا متوجه بشم ؟
درود
لب تاپ شما باید هارد دیسک 2.5 اینچی داشته باشد
میتوانید درپوش لب تاپ را باز کرده و بعد از جداسازی ب نوع آن پی ببرید
:»:»:»
ehsan_kabiri_33
01-02-2021, 22:31
سلام و سپاس از عزیزانی که راهنمای میکنند.
مادر بورد : GA-H97-D3H دارم. هم NVME m2 داره و هم SATA 3
میخوام یک SSD بخرم. نمیخوام بترکونم !! فقط میخوام سریع باشه و منو از هارد دیسک نجات بده که ویندوزم تا میاد بیا بالا و آماده بشه یه 5 دقیقه ای بخاطر برنامه هام طول میکشه (فقط 5 تا لینوکس روی ماشین مجازی داخل ویندوزم دارم و بقیه هم گفتن نداره) ! به نظرتون 1700 بدم یک NVME m2 بخرم یا حدود 1200 بدم یک ssd با رابط sata3 بگیرم؟
ممنون از راهنمایی تون-
هدف : افزایش سرعت بوت شدن ویندوز، افزایش سرعت لودینگ ویژوال استودیو، افزایش سرعت لودینگ مرورگرها (گاها 5 تا مرورگر میخوام باز کنم و برنامه ام را تست کنم) ، افزایش سرعت لودینگ لینوکسهای مجازی و امثالهم...:»:»
بامدادنیکنفس
02-02-2021, 03:14
سلام و سپاس از عزیزانی که راهنمای میکنند.
مادر بورد : GA-H97-D3H دارم. هم NVME m2 داره و هم SATA 3
میخوام یک SSD بخرم. نمیخوام بترکونم !! فقط میخوام سریع باشه و منو از هارد دیسک نجات بده که ویندوزم تا میاد بیا بالا و آماده بشه یه 5 دقیقه ای بخاطر برنامه هام طول میکشه (فقط 5 تا لینوکس روی ماشین مجازی داخل ویندوزم دارم و بقیه هم گفتن نداره) ! به نظرتون 1700 بدم یک NVME m2 بخرم یا حدود 1200 بدم یک ssd با رابط sata3 بگیرم؟
ممنون از راهنمایی تون-
هدف : افزایش سرعت بوت شدن ویندوز، افزایش سرعت لودینگ ویژوال استودیو، افزایش سرعت لودینگ مرورگرها (گاها 5 تا مرورگر میخوام باز کنم و برنامه ام را تست کنم) ، افزایش سرعت لودینگ لینوکسهای مجازی و امثالهم...:»:»
بهترین بوت ویندوز (سریع ترین) با درایو m2 هست . بهترین m2 adata هست . پول ندید سامسونگ که فقط پول اسم برند را دادید .
TREASURES
02-02-2021, 09:51
دوست عزیز تاپیک جدا باید می زدید :»
reza.ghosari
12-05-2021, 12:29
سلام
مادربورد سیستمم asus B460 prime plus هست که یک درایو adata gammix s11 نصب دارم ( ویندوز روشه )
میخام یک ssd به سیستم اضافه کنم فقط برای نصب گیم مادربورد دوتا درگاه m2 داره سوال اینه که یک ssd از نوع m2 بگیرم یا sata 3
اصلا ارزش دارهM2 یا sata3 خوبه؟ چون نمیخام هزینه اضافه کنم ( هر چه ارزانتر بهتر) گزینه های خودم اینا هست دوستان اگه خودشون هم مدلی رو معرفی کنن ممنون میشم
SSD: Western Digital Blue SN550 500GB m2
SSD: Lexar NS100 512GB sata3
SSD: Samsung 860 Evo 500GB sata3
SSD: Samsung 870 Evo 500GB sata3
SSD:Crucial BX500 480GB sata3
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.